Search

duminică, 27 martie 2011

Cum se reduce populaţia României? Cu sare iodată!

Cat de ironic, antiaglomerantul E536 (ferocianura de potasiu) din sarea pe care o consumam nu este pentru, asa cum imi imaginam eu cel putin, impiedicarea sarii sa se faca bulgari ci pentru decongestionarea traficului in Bucuresti si de fapt in toate locurile pe planeta prin reducerea populatiei. Pare aberant? ESTE, si este obligatoriu prin lege!

Cititi si urmatoarele documente:

Foametea ameninta Romania!
Infectare criminala intentionata cu SIDA in Romania!
Romanii sunt otraviti cu hrana ce contine bacterii fecale
Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati"
Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati" (II)
FMI si Planul pentru distrugerea Romaniei

In 2002 guvernul Romaniei a introdus Hotararea de Guvern 568/2002 prin care obliga comercializarea sarii iodate si interzice productia,  comercializarea si intrebuintarea de sare neiodata pentru consumul uman. Rezultatul este Iodarea a tuturor romanilor de pe teritoriul tarii in conditiile in care doar o mica parte insesizabila are un deficit de iod in organism si anume aproximativ 8000 de oameni din 20000000 adica 0,04% din populatie.
Am putea spune ca cei din guvern sunt incapabili sa inteleaga ce e de inteles, insa la o prima inspectie a hotararii de guvern, mie imi demonstreaza ca cel putin cei care au conceput legea, stiau destul de bine despre aceasta insuficienta a iodului in organism, insa nu stiu cum au ajuns ei la concluzia ca avem nevoie TOTI de mai mult iod, eventual pana ne iese pe ochi. Textul este usor si clar, accesibil oricarui om ce nu sufera de vreo forma de retardare si stie sa citeasca.
Capitolul I – Dispozitii generale
Art. 1
Prezenta hotarare reglementeazä conditiile referitoare la iodarea universala a sarii destinate consumului uman, hranei animalelor si utilizarii in industria alimentara, in scopul prevenirii tulburarilor prin carenta de iod.
Art. 2
In sensul prezentei hotarari, termenii si expresiile de mai jos semnifica dupa cum urmeaza:
a) tulburarile prin deficit de iod sunt starile patologice, manifeste sau fruste, aparute ca rezultat al disfunctiilor tiroidei cauzate printr-un aport insuficient de iod in organism;
b) prevenirea tulburarilor prin deficit de iod este ansamblul de masuri care au ca scop acoperirea nevoilor de iod ale organismului, consumul de sare iodata universal fiind mijlocul cel mai accesibil pentru realizarea acestui scop;
c) iodarea universala a sarii reprezinta procesul de introducere a iodului in sare, pontru orice tip de consum: uman, animal, industrie alimentara;
d) sarea pentru consum alimentar uman este un produs cristalin in a carui compozitie predomina clorura de sodiu (NaCl), obtinut prin extragere din depozitele naturale subterane sau din apa de mare, potrivit Codex Standard pentru sarea destinata consumului alimentar;
e) sarea iodata este sarea dostinata consumului uman, hranei animalelor si utilizarii in industria alimentara, la care s-a adaugat iod, sub forma de iodat sau iodura de potasiu.
Capitolul II – Conditii de calitate si de securitate
Art. 3
(1) In Romania, in alimentatia oamenilor se utilizeaza numai sare iodata.
(2) In hrana animalelor si in industria alimentara utilizarea sarii iodate este optionala, cu exceptia fabricarii painii si a produselor de panificatie.
pentru a citi integral HG -> HG nr. 568/2002
Deci guvernul a decis ca toti suferim de aceasta deficienta si s-a hotarat sa ne dea o mana de ajutor, stiind bine ca nici noua nu ne place aglomeratia, si astfel prin aceasta lege minunata nu doar ca au decis “sa ne toarne iod pe gat”.
Profesorul dr. Pavel Chirila declara “Dupa 4 ani de functio­nare a nefastei HG 568/2002 numarul cancerelor tiroidie­ne s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387? in calitatile dansului de medic primar de boli interne, doctor in stiinte medicale, sef al Catedrei de Bioetica si prodecan al Facultatii de Teologie din Craiova. (Asta era in undeva prin 2007, nu stim ce se intampla astazi.)
Mai mult de atat, daca ati fost atenti, guvernul nu doar a decis ce fel de sare se poate comercializa pentru consumul uman, insa au decis si unde sa se foloseasca aceasta sare iodata, astfel intrebuintarea ei devine obligatorie in produsele de panificatie adica painea, pateurile, produsele de patiserie insa ce tip de sare credeti ca folosesc producatorii de alimente procesate spre exemplu cei ce produc mezeluri?
Deci cantitatea de iod pe care am ajuns sa o consumam din diferite surse, indiferent de nevoile organismelor noastre, este mult mai mare decat necesarul in foarte multe cazuri. Admi­nistrarea indelungata a iodului se poate asocia cu inhibarea continua a sintezei hormonale si cu aparitia gusii, cu sau fara hipotiroidie; administrarea iodului la gravide poate pro­duce gusa sau hipotiroi­die la feti. Iar lista efectelor adverse ale excesului de iod poate continua: afectarea vederii prin toxicitate directa asupra tiroidei, cresterea incidentei bolilor alergice etc.
Si pentru ca nu era suficient se mai foloseste si antiaglomerant E536 ferocianura de potasiu care la o temperatura de peste 100 de grade celsius, temperatura ce se atinge foarte usor daca faceti o friptura sau poate sarmale la cuptor, se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier, acestea sunt responsabile pentru dificultati in respiratie, reducerea oxigenului si crearea de dificultati in transportul acestuia prin organism, ca sa nu consumam prea mult din resursele planetei probabil si sa salvam planeta, dureri de cap si ameteli etc.
Da, guvernul se gandeste la noi si la planeta noastra, este ca un parinte adevarat ce are grija de noi si doreste sa ne hraneasca doar cu ce e mai bun....

68 de comentarii:

  1. incredibil! astia vor cu adevarat sa distruga nu numai romania dar si lumea asta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Industria e la pamant, agricultura la fel, Educatia si ea, padurile ne sunt defrisate, petrolul si gazul jefuite, bancile sunt mai tari decat camatarii, nternele le-a ingenunchiat, mai nou si populatia e exterminata, cat mai poate rabda acest popor?

    RăspundețiȘtergere
  3. HAOLEO!!!! vere! da ce se invarte contoaru nene! chiar asa sa fie 200 de useri online?????

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai grav este ca apa de baut, si cea de la robinet, si cea imbuteliata este otravita cu fluor, pe toata planeta asta. Si toate pastele de dinti contin fluor. Fluor-ul nu face bine danturii, are nenumarate efecte adverse, printre care si dizolvarea calciului (dintilor si sistemului osos). Suntem otraviti prin apa, mancare, si chiar si prin aerul pe care-l respiram...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei ,ho crestinilor nu intrati asa usor in panicà....

    Organismul are capacitatea de a se apàra ..stiti voi , soldàteii -globulele albe ,sistemul imunitar etc
    Asa cà duce o lupta continuà impotriva acestor màgarii.

    Dar e drept ca se face abuz din rea vointa sau ignoranta de cauzà....

    Dar cine va pune sa mincati tot ce se pune pe piatà ?

    Mincati un pic mai intelept, cumpàrati de la tarani ,cutat produse mai naturale si nu prea industrializate, gatiti acasà ,cumparati-va un drob de sare , da de aia grie....

    nu va bociti ca aia ,ca aialaltà

    Sau rivniti la viata vesnica cu trupul asta ?

    Este loc sa schimbàm impreunà ce nu merge corect, hai sa fim un pic optimisti si sa vedem si jumatea aia plinà a paharuli....
    PRS

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne da usor va mai speriati.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu,romanii nu se sperie de nimic,nepasarea e o traditie la noi,lasa ba k merge'asa mananc eu cu mai putina sare si e totu ok nu? Gresit. Nu asa se rezolva o problema oricat de mica,trebuie atacata.
    Asa o sa fie Romania mereu o tara de oi si lupi iar cei care nu vor sa fie asa nu isi au locul nicaieri.
    Nu ne tre sare iodata,ne trebuie un Vlad Tepes.

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-o tara cu asa conducatori(Basescu si Boc)este buna solutia de dstrugere pentru cei care i-au votat,oamenii intelectuali si inteligenti stiu ce trebuie sa faca.Avem in tara ceea ce trebuie sa avem (un presedinte cuun aspect necioplit ca al lui Basescu - care inchide un ochi sa nu sesizeze cite pahare consuma). De fapt in fruntea unui stat se afla un om cu chipul si asemanarea marii majoritati.Sa traiti bine cei care l-ati votat ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Romanii constituie un popor de lasi si de ticalosi care nu pot trai din munca ci din furat. Rominilor le place banul (ca sa il consume nejudecat) cu cit mai putina munca sau deloc. Sunt foarte putini romani care traiesc din munca cinstita iar acestia nu sunt nici bogati nici indestulati, traiesc insirati de azi pe miine. Romania incet incet va deveni o colonie sau o parcela de pamint locuita de citiva hoti.

    RăspundețiȘtergere
  10. TOTUL E PLANIFICAT DE MULT TIMP GANDITI ,emil constantinESCU,iliESCU,basESCU tot se termina in ESCU asa mare coincidenta sa fie ..!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. copy/paste
    "Anonim spunea...
    nu,romanii nu se sperie de nimic,nepasarea e o traditie la noi,lasa ba k merge'asa mananc eu cu mai putina sare si e totu ok nu? Gresit. Nu asa se rezolva o problema oricat de mica,trebuie atacata.
    Asa o sa fie Romania mereu o tara de oi si lupi iar cei care nu vor sa fie asa nu isi au locul nicaieri.
    Nu ne tre sare iodata,ne trebuie un Vlad Tepes."
    27 martie 2011, 20:31

    NU NE TREBUIE VLAD-TEPES! Ne trebuie poprul, ce-l avea Vlad Tepes. Cu un popor ca noi, nici chiar Vlad Tepes, n`ar realiza nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. romania este condusa de masoni, ei se acopera unii pe altii sa ne distruga tara,tot ce sa vandut si tot ce sa inchis si demolat a fost cu buna stiinta. de ce nu se ia pe scara ierarhica cine a semnat pentru vanzarea flotei, incepand de jos pana sus, ca nu au plecat vapoarele din port fiindca a zis basescu, au semnat o multime printre care si vacaroiu, iar pentru titei si gaze principalul semnatar este adrian nastase acum urmeaza sa ne instraineze aurul si argintul care-l avem in cantitati de sute de mii de tone...trebuie starpiti idiotii astia

    RăspundețiȘtergere
  13. pai ce sa mai comentez suntem o tara de puturosi stam si ne uitam la tv din fotoliu in loc sa iesim sa-i dam jos nu suntem ca tigani uniti si apoi uni dintre noi ne ducem sa ne rupem hainele pentru nu kg de ulei ce rusineeeeee imi pare rau ca scriu as ceva dar nu pot abtine sa mai zic o dat rusine sa ne fie in ce hal am ajuns ei asta e treaba din care nemernici profita de aceasta slabiciune la LONDRA nu e ca la noi ati vazut?
    inca o data rusine ca stam pe fund si ei ne fura tot

    RăspundețiȘtergere
  14. lol baseee asta ii cam nush:-?

    RăspundețiȘtergere
  15. Oare cat mai putem rabda,cat mai acceptam sa fim batjocoriti de acesti nesimtiti,cat mai acceptam sa fim reprezentati de acesti incapabili prin institutiile statului si cele europene(este vorba de cei care au detinut o functie publica din 90 pana in prezent)daca nu facem ceva vom ajunge sclavi in propia tara,poate mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  16. NU sunt sanatosi!!!! Basescu si cu Udrea sa manance ferocianura de potasiu poate asa scapam de ei!

    RăspundețiȘtergere
  17. dai mai in mortii masii de jigodii

    RăspundețiȘtergere
  18. nici macar mortii nu-i trebuie jigodii.de rabdat poporul asta a demonstrat ca are rabdare multa.crezi ca le pasa ce mincam noi?cine-i de vina ca nu citim ce scrie pe etichete?suntem slavi deja.am fost vinduti inca din 90.abia acum am aflat,astai problema.si acum ne minunam...ne indreptam cu pasi mari catre o noua ordine mondiala.cu ajutorul vacinurilor multi dintre noi vor da coltu,altii vor fi ajutati cu codex alimentarius,si din citi sintem vom fi mai putini si cei ce vor ramine vor lua suturi in cur si bice pe spinare..astai viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Inapoi la VADIM! Abia acum ne dam seama de ce a fost scos Vadim din Parlament. I-a deranjat prea mult pe cei care au furat si fura si acum din avutia Tarii. A ramas singurul politician care nu este amestecat in nicio fapta de coruptie, singurul politician care a demascat cu curaj faradelegile altora, singurul politician care a facut curatenie in partidul sau scotindu-i pe cei prinsi cu mita in sac. Deci ginditi-va bine ce veti face la votarile care se apropie. Inapoi la VADIM! Este singura solutie pentru noi cei multi.

    RăspundețiȘtergere
  20. suntem vai de noi ,ne uitam in ograda vecinului si ne miram ca la el este mai mult soare decit in ograda noastra,problema este ca cei care ar trebui sa vegheze ca sa o ducem si noi mai binisor sint corupti de sus pina jos...la toate nivelele.sintem condusi de niste HOTI care nu isi dau interesul decit pentru ei insisi ...si restul lumii.Pacat ca ne pleaca doctori ingineri si tot ce avem mai bun si raminem cu ciurucurile..asta e...urmeaza sa plecam si noi ca alta sansa nu cred sa avem

    RăspundețiȘtergere
  21. basescu,ca si noi toti are 2 fete, una interioara care reprezinta hotia, coruptia si tot raul din lumea asta si a 2 a, cea exterioara, care reprezinta poporul. adica la un popor jalnic, o fata jalnica. o moaca de betiv ca doar ne tragem de la burebista.ne meritam soarta, asteptam sa se rezolve de la sine si asteptam pomeni ,asta e poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
  22. WIKILEAKS ; BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE CATRE IRAN. ELE AU AJUNS IN MANA TALIBANULUI. PRESEDINTELE ROMAN ESTE VINOVAT DE DOBORAREA A 5 HELICOPTERE NATO. SENATUL GERMAN A DESCHIS O ANCHETA, ZILELE IN LIBERTATE A LUI BASESCU SUNT NUMARATE !

    ANTENA 3
    Asistam in aceste zile la un scandal Wikileaks organizat de serviciile romanesti
    in favoarea presedintelui Basescu, Cablurile importanta sunt manipulate sau trecute cu tacerea, Pana in acest moment singura desvaluire importanta din miile de telegrame trimisa catre Departamentul de Stat SUA este fapftul ca BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE CERMANA PENTRU IRAN. ACEASTA OPERATIUNE A FOST CORDONATA DE SERVICIUL ROMANESC, TEHNOLOGIA PENTRU RACHETELE IRANIENE A FOST TRIMISE PRIN INTERMEDIARI DE LA BUCURESTI. Am oferit in premiera mondiala nimele firmelor intermediare.
    Culmea este ca la insistentele serviciului italian membrii serviciului iranian au fost arestati iar LA INSISTENTA PRESEDINTELUI BASESCU TERORISTII IRANIENI
    AU FOST ELIBERATI.
    Ofer posibilitatea excelentilor colaboratori ai Antenei 3 sa deschida o ancheta intradevar terminala, Concluzile anchetei personale bazata pe desvaluirea WIKILEAKS va stau la dispozitie. Ele a fost trimisa in prealabil catre Fbi.
    Date opersonale si numarul de telefon pot fi gasite
    http://www.devagallery.com/
    Robert Horvath Nipon Press
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  23. va plangeti atata ca si niste babe!!!
    Cati dintre voi a-ti primi o provocare???
    In strada...din nou la TIMISOARA!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nici cele mai urate cuvinte obscene nu ar ilustra ura ce o am fata de cei ce isi omoara propriul popor, natie, cultura. E strigator la cer !!!!!!!!
    - Ma intreb de ce nu se vorbeste si despre acest subiect la televiziunile ce fac fel de fel de analize deosebite...Divorturi,nunti,amante,moda si promovarea nulitatilor.Despre ceea ce ne omoara sau mai bine zis despre cei ce ne omoara nu au timp...Ma abtin cu greu sa mai scriu...frumos.

    RăspundețiȘtergere
  25. RECOMAND URMATOARELE FILME:

    zeitgest
    zeitgeist addendum
    esoteric agenda
    kymatica

    (o buna solutie pentru ceea ce se intampla este anarhia;)<> noi conducem lumea nu astia mah, de exemplu stiati ca 1% din populatia lumii detin peste 75% din banii de pe tot globul si asta numai din cauza noastra! platitori de taxe ce suntem:!!)) fara noi astia mici de clasa joasa cei mai sunt niste nimicurinoi suntem sinele lor fara noi ar deraia toti!

    RăspundețiȘtergere
  26. gaditi-va ca suntem prima generatie care consumam E-uri si care avem telefoane GSM in buzunar si la ureche mereu si nu mai zic de poluare si defrisarea padurilor in acelasi timp, sunt curios cat de drastic o sa scada media de viatza la nivel planetar si cat de grav vor fi afectate si generatiile viitoare ! dar stiind ca tot ce mancam noi oamenii creste defapt de la sine pe planeta asta si nu e nevoie de nici un destept sa le creeze sau de vreo fabrica putem sa ne luam teren la tara unde ne putem produce singuri absolut toata mancarea de la A la Z . si cui nu-i este frica de E-uri sa bage de la supermarket pana nu mai poate ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. Bravo Basescu si clanul!
    Ne poti manipula cum vrei tu ,fiindca ai dat de o gloata de prosti!Unde e democratia in tara asta daca presedintele e ales in Paris,si are totul in mina lui(guvern,parlament,servicii secrete).Ce mai vorbim de alte probleme,cand din prima zi,ar fi trebuit sa iesim in strada,si sa protestam impotriva tiranului.Dar ne punem intrebarea,Cu cine sa si alegi,fiindca toti sunt hoti si banditi. Exista o vorba d-lor; capul plecat nici Viagra nu-l ridica!Asa ca mai aveti de rabdat!
    P.S. Asa democratie avem,de nimeni nu are curajul sa-si scrie numele,deci toti suntem ANONIMI! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  28. Acum cativa ani statul roman promova pe toate posturile de televiziune consumul de sare iodata pentru ca ne face mai destepti.

    RăspundețiȘtergere
  29. Foarte tare wikileaks spunandu-ne adevarul gol golut

    RăspundețiȘtergere
  30. bravo dan voican ca judeci fara sa gandesti, hai sa-ti explic eu de ce intra toti cu anonim, pt.ca altfel trebuie sa-ti faci cont la unul din site-urile respective cum ar fi wordpres sau livejurnal sau...., iar ideea cu iesitul in strada e o prostie pt.ca unu la mana cine ridica sabia de sabie va pierii si doi tu crezi ca basescu face ce vrea muschii lui in tara asta ? iti zic eu ca si el este manevrat de marile puteri ale lumii ca de acolo ne vin E-urile si alte prostii ca d-asta lau dat jos pe ceausescu sa ne ia tot ce aveam si sa ne vanda porcariile lor si asta se si intampla chiar daca basescu vrea sau nu, ca altfel il impusca si pe el sau vine nato cu avioanele peste noi, asa ca solutia sanatoasa este sa nu mai cumparam prostiile lor si sa ne crestem singuri mancarea la tara undeva si sa nu mai sustinem institutiile statului care credem ca nu functioneaza corect, adica nimeni sa nu mai lucreze in ele sau sa se foloseasca de ele. treaba este ca e o problema la nivel planetar degeaba iesim noi in strada, poate doar daca vrei sa-ti iei niste bastoane de la jandarmi ! uite in primul rand ar trebui nimeni sa nu se mai inroleze in armata sau politie sau jandarmerie si dintr-o data statul ramane fara bastonul cu care isi apara si impune legile, asta inteleg eu prin a nu mai sustine institutiile, putem sa schimbam treaba cu cap nu cu violenta ! n-avem nevoie de lideri, orice prost stie sa-si cultive cartofii, tot ce are nevoie fiecare este de pamant la tara, dar majoritatea vreti sa stati la oras cu fundu in masini scumpe si sa cumparati E-uri de la supermarket asa ca pt asta platim ca daca noi nu mai vrem astea pur si simplu ele mor de la sine ! CLAR ?!

    RăspundețiȘtergere
  31. toti vorbiti va vaicariti aratati cu degetul dar nici unu nu propune ceva concret de ex:in ziua cutare in locul cutare sa ne intalnim toti cei care avem curaj si mai respiram ROMANESTE.

    RăspundețiȘtergere
  32. Degeaba, aici pe forum se poate scrie verzi si uscate, ca nu te vede nimeni. Cine sa iasa in strada? La vorbe suntem buni toti, ne pricepem tare bine, caind e vorba de iesit in strada, nu mai vezi pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumim din inima guvernelor, care au trecut, dar mai ales guvernului si presedintelui care sunt acum. Le multumim pentru distrugerea totala a ce a mai fost in aceasta tara, le multumim pentru pensiile si salariile taiate!Oare chiar asa am ajuns???? Un popor de lasi??? Ne da sare iodata, se stia efectul ei de la data emiterii HG-. Selecgtie naturala. Scapa cine poate! Poate totusi vom face ceva si pentru noi si pentru aceasta tara care a fost candva granarul Europei.

    RăspundețiȘtergere
  34. ce selectie naturala...putreziciunea zace pe scaune in parlament.ce au facut astia natiei noastre nici unu di cei care ne-au ocupat n-au facut.le-a fost frica de dumnezeu sau alah dupa caz,dumnezeul astora e satana,de aia n-au nici o frica.satana le da voie sa faca din rau in mai rau.cind or zice astia ca e bine noi sa ne pregatim de mai rau.sa ne facem provizii.da rominul e rabdator..vine ia si ziua platii,cind o sa trebuiasca sai plateasca lui caraotchi cu vf si indesat

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi place. De la sarea iodata s-a ajuns la politica trecand prin Basescu si Boc. Iliescu nu stie nimic, el nu stie d'astea! Constantinescu habar nu are! Partidele politice ale romaniei habar nu au ce sare mancam noi. Nici ce mananca ei. Nici politica nu stiu cu ce se mananca. Parlamentarii au toti treburile lor, chestia aia cu legile o fac altii, ei aproba. Iar treburile lor, in calitate de alesi ai poporului, sunt de a devaliza Romania. Gresesc? Eu spun ce vad. Iar noi, poporul, vom trai mai departe asa. Pentru ca nu avem puterea de a ne razvrati sau pentru ca EI au puterea de a ne opri. Cine sunt ei? Nu stiu. Nici parlamentarii nu stiu. Voi stiti?

    RăspundețiȘtergere
  36. cultura generala a romanilor e din ce in ce mai saraca pentru ca asa impun forurile de partid de la guvernare influentate de STAPANI,si uite asa romanul naiv si sarac neavand alta alternativa maninca orice fara sa stie ca este otravit lent dar sigur.

    RăspundețiȘtergere
  37. Parsiva natie suntem si ne meritam conducatorii!

    RăspundețiȘtergere
  38. Intr-adevar.Ce nu fac fomistii pt bani,indiferent ca au salarii mari sau mici(se include si pensiile).Uita-i pe toti,bogati sau saraci cum se bulucesc si-si dau coate pt ciolan.

    RăspundețiȘtergere
  39. am ajuns sa zic ,,era mai bine pe vremea impuscatului,,l-am omorit pt.genocid.ce trebuie sa-i facem ministrului sanatatii pt. desfiintarea spitalelor?asta nu tot genocid se cheama?cine ia dat instructiuni?cite spitale sau inchis in secuime?de ce nu-l ia nimeni la intrebari pe jigodia asta?guvernu asta de paranoici si golani vad cese intimpla in tara asta?ATENTIE DOMNILOR POLITICIENI,SI CEAUSESCU A CREZUT CA CEEA CE FACE E PT.BINELE POPORULUI,SI ATI VAZUT CE SA INTIMPLAT.DE OBICEI ISTORIA ARE UMOR NEGRU,,SE REPETA,,ASA CA ATENTIE....

    RăspundețiȘtergere
  40. tot ce trebue facut in tara asta o trupa de elita de lunetisti si loati in vizor ca nu se mai poate sau gazatii asta merita de ce nu trasi in teapa

    RăspundețiȘtergere
  41. sunt multe alte lucruri pe care nu le stim multumin wikileaks pt k cat de cat a aratat o urma de adevar despre murdarii nostri din guvern

    RăspundețiȘtergere
  42. Trebuie iesit in strada ca nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  43. iesim in strada dam din gura, strigam, dar asa ce rezolvam ? clar, concret nici unul nu putem sa demonstram soarta pe care fiecare o meritam. pacat de urmasi care vin dupa noi, o sa ne de-a in spate cu noroi. cu lunetişti şi cu gaze ce rezolvăm? î-i facem martiri? pe riminali ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Deci dupa mintea ta mai bine stam sa vada astia ca nu ne pasa deloc,ca pot sa mai taie si taie si iarasi taie,pana numai ai bani nici sa treci strada.Pacat ca sunt multi cu gandire infecta ca a ta.Hai fratilor sa stam sa murim de foame ce dreq,protestam pe facebook si sa spargem seminte.

    RăspundețiȘtergere
  45. sa-i impuscam e simplu.mor repede.trebuie facut sa traiasca cumtraim noi,de pe o zi pe alta. ei cred ca sint pusi in scaun pt totdeauna.sau intepenit in fotolii ca si capusele.nu fac nimic si sint platiti din veniturile noaste.in loc sa munceasca pt noi sa ne fie viata mai buna ei trag tare pt ei.nu-i departe o noua revolutie.la felul in care sintem tratati e posibil sa izbucneasca ceva.ca nici odata cind am vazut cum se inchid spitalele,mia urcat singele la cap de furie.ica vreo 2.3 faze dinastea si gata iesi in strada si le dai in cap tuturor politicienilor pt.ca toti is curve parsive.rominul are o vorba,,decit s plinga mama,mai bine plinga mata,,.nui departe vremea cind o sai scuipam pe toti in fata ca nici unii nu-s mai buni.mai ales ca noi acum trebuie sa ne razboim cu ei pt.viitorul copiilor nostri.

    RăspundețiȘtergere
  46. Iesiti in strada si apoi ce? Vin celalati banditi in locul lor,, asa a fost pe la voi de cand lumea, si asa o sa perpetueze sistemul si mai departe pana in veciul vecilor! Sa va uitati un pic dincolo de gard, sa vedeti ce este in vecini. Asta este, lipsa de cultura da diferenta

    RăspundețiȘtergere
  47. Salut...as avea o intrbare...doar danonele e grav?sau toate iaurturile..inclusiv activia..?

    RăspundețiȘtergere
  48. Nene! in special Activia! Are bifidus care e o bacterie fecala si vaginala!

    RăspundețiȘtergere
  49. in curind n-o sa va mai puneti intrebarea ce e bun sau ce nu.no sa avem ce alege pt ca toate vor fi infestate cu tot soiul de cacaturi si bacterii care de care mai daunatoare.important e sa cititi ce scrie pe verso.sau pus lapte la prins ,pus in blender cu fructe si gata iaurtul,natural si 100 la 100 sigur,.asa ca daca vrem..putem fara sa mai mincam toate porcariile si sa mai dam si bani.

    RăspundețiȘtergere
  50. REVOLUTIEEEEEEEEEEEE. SA DISTRUGEM GUVERNUL NU SE NE OMORAM NOI INTRE NOI. DISTRUGETI TOTI CONDUCATORII STATULUI ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
  51. sint cam multi ...din 91 pina acu...

    RăspundețiȘtergere
  52. mah, da facetzi si voi rost de niste statistici privind evolutzia mortalitatzii in ultimi ani, si poate reusim sa dam guvernul in judecata petru genocid :D

    RăspundețiȘtergere
  53. Problema e ca politrucii nostri sunt niste nerusinati ca fac acestea peste capul nostru de parca am fi cobaii lor.Dobitocilor,voi cei ce ne dictati cu ce sa ne hranim.

    RăspundețiȘtergere
  54. mah sa-i zici lu tac-tu! BAH!

    RăspundețiȘtergere
  55. Ce fac avocatii, juristii, judecatorii, procurorii, doctorii? Trebuie facut dosar penal celui care a semnat si sa ia aminte basescu si toti politrucii ca nu vor scapa din mainile poporului si nici cei ce-l sustin sau il obliga din afara tarii. Romania nu este batjocura pentru niste kkti de straini. Americanii si rusii ne-au jupuit si o sa vina randul noua sa-i jupuim de vii. Avem si noi metode. Nu mai poate dura la nesfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  56. vina este a noastra, a tuturor, pentru ca-i rabdam.Ar trebui sa iesim in strada, nu doar sa strigam, ci sa-i linsam.

    RăspundețiȘtergere
  57. ROMÂNIA - VICTIMA UNUI PLAN CRIMINAL AL STRATEGILOR NOII ORDINI MONDIALE
    Poligon de încercare în plan real pentru SIDA, dezindustrializare, deznaţionalizare, depopulare
    Recent au fost prezentate o serie de documente ce incriminează strategii Noii Ordini Mondiale (N. O. M.) de producere artificială şi răspândirea controlată a virusului AIDS. Conform acestor documente, în "fundamentarea" descoperirii sunt angrenate organisme precum CIA, Ministerul Apărării al SUA (Departement of Defense - DOD) şi Clubul de la Roma. Interesant este că malefica idee a producerii unui virus ucigaş ca antidot împotriva suprapopulării planetei a fost elaborată şi dezvoltată în mod secret de către eminenţa cenuşie a Clubului de la Roma, dr. Aurelio Peccei, o dată cu pregătirea documentelor pentru Conferinţa Populaţiei de la Bucureşti, când s-a atras atenţia asupra dublării populaţiei în progresie geometrică. Astfel, dacă în 1900, populaţia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, în 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 miliarde în 60 de ani), ca în 1999, deci în acest an să se dubleze din nou şi să ajungă la 6 miliarde. Ceea ce înseamnă că în mai puţin de 40 de ani populaţia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iată de ce, în documente strict confidenţiale, strategii lumii, autorii din umbră ai Noii Ordini Mondiale (N.O.M.) au pus la punct un plan de reducere în masă a populaţiei, în special a celor din ţările subdezvoltate ale Africii, unde deşi mortalitatea este extrem de ridicată (în jur de 20 la mie) natalitatea este dublă (peste 40 la mie) astfel că şi sporul anual al populaţiei în aceste ţări este de 20-25 la mie şi chiar mai mult. În schimb în ţările dezvoltate sporul populaţiei este de circa 1 la mie, zero sau chiar subunitar, dar nu mai mult de 1-2 la mie. În această situaţie de depopulare lentă (Germania, Suedia, Olanda etc.) au luat măsuri de sprijinire a familiilor, încurajând femeile să aibă cât mai mulţi copii, chiar şi atunci sau mai ales atunci când nu sunt căsătorite. În Germania situaţia de femeie necăsătorită cu doi, trei sau patru copii a devenit un soi de meserie, ele fiind un fel de matcă reproducătoare a statului german, foarte aproape de ceea ce visa cu decenii în urmă un alt precursor al N.O.M. Se ştie că rata mortalităţii este direct dependentă de nivelul de trai şi se modifică rapid, în vreme ce natalitatea ţine de genă şi de mentalităţi, fiind mai dificil de modificat. Aşa se face că în ţările arabe, care au dat de bogăţia petrolului, rata natalităţii a rămas neschimbată ca în vremurile de sărăcie, respectiv foarte ridicată, în vreme ce rata mortalităţii a scăzut la cote incredibile, de 3-5 la mie. Motiv pentru care strategii N.O.M. şi întreţin acolo focare de război în ideea stopării acestei explozii demografice. Nimic nu se face la întâmplare

    RăspundețiȘtergere
  58. . Virusul HIV a fost produs tocmai pentru a stopa creşterea populaţiei în Africa devenită o bombă demografică pentru a se abate atenţia opiniei publice, mai precis pentru a fi intoxicată cu informaţii ce par veridice s-a prezentat varianta infectării de la maimuţele verzi din Congo, prin consumul cărnii acestora ori prin sodomie. Pe aceeaşi linie a inoculării ideii că ar fi vorba de "pedeapsa divină" pentru devierile omenirii sfârşitului de mileniu, s-a mers şi în cazul infestării deliberate a grupurilor de homosexuali din America. În toate cazurile, virusul imunodeficitar (HIV) a fost inoculat prin injectare. În acelaşi mod s-a procedat în cazul planului complex de-a dreptul criminal la care este supusă România de peste un deceniu, devenită un poligon de experimente incredibile. Dar care îşi arată de acum rezultatele odioase. Este ştiut că primele cazuri de SIDA au apărut în Leagănul nr. 1 "Sfânta Ecaterina" din Bucureşti. Explicaţia medicilor de bună credinţă a fost şi este că virusul a fost inoculat în mod dirijat, în cadrul unui program de vaccinare, susţinut de o fundaţie internaţională, implicată şi în exportul de copii din România. La vremea respectivă s-a declanşat o anchetă urmată de un proces penal care au fost însă muşamalizate la intervenţia unor forţe internaţionale oculte, aceleaşi însă care aveau în vedere anihilarea României sub toate aspectele, începând cu populaţia. Inocularea HIV şi răspândirea SIDA constituie doar unul din mijloacele folosite pentru depopularea galopantă a României. Conform unor cifre vehiculate de presa străină (din Israel, de pildă) România are actualmente o populaţie cu 2 milioane mai redusă decât în 1990, deci cu 10% mai puţin. Cert este că în baza ultimelor cifre statistice, România a ajuns la un raport natalitate-mortalitate mai mult decât alarmant, fără corespondent într-o altă ţară sau într-o altă perioadă. Conform datelor Comisiei Naţionale pentru Statistică, mortalitatea depăşeşte 14,7 la mie, în vreme ce natalitatea scade sub 10 la mie. Aşadar, de la 2-3 la mie spor în anii '80 s-a ajuns la minus cinci la mie, cu zone foarte extinse în care s-a ajuns la minus şapte sau opt la mie!

    RăspundețiȘtergere
  59. Cifrele coincid întrutotul cu cele preconizate de cupola N.O.M., care are în vedere ca în următoarele decenii populaţia să se reducă în mod drastic la numai 2 miliarde de oameni, aproximativ la nivelul la care se găsea în perioada anterioară primului război mondial. Ca un argument în plus care confirmă cele ce se întâmplă în România trebuie arătat faptul că strategii creării virusului S.I.D.A. şi ai celorlalte mijloace criminale de diminuare a populaţiei s-au ocupat de reducerea populaţiei în Salvador prin declanşarea unui război local. Planul însă a eşuat, conform unor declaraţii ce provin din chiar cercul celor iniţiaţi întrucât nu a fost combinat cu alte mijloace de reducere a populaţiei, motiv pentru care un asemenea plan complex cuprinzând inocularea virusului HIV, atacul la nivel psihosocial, înfometarea, deznaţionalizarea şi, în cele din urmă, şi un război civil sau interetnic se aplică în România. Thomas Ferguson, cel care a făcut dezvăluirile cu privire la Salvador şi care este unul din strategii Clubului de la Roma a susţinut cât se poate de nevinovat că Salvadorul trebuia "salvat" întrucât rata natalităţii era de 3,3 la mie, aproape unică în lume între ţările non-africane. Printr-o coincidenţă tragică, România avea, în anii 80, când s-a pus la punct planul ce avea să înceapă cu asasinarea lui Ceauşescu, exact acelaşi procent de creştere demografică: peste trei la mie. Reducerea populaţiei prin mijloacele arătate este, după Ferguson, "cheia" strategiei Clubului de la Roma şi a grupului lui Henry Kissinger, care au elaborat o strategie ce se potriveşte exact cu ceea ce s-a întâmplat în România. Ei spuneau astfel: "Vom veni într-o ţară şi vom întreba: care este planul vostru de dezvoltare? Aruncaţi-l. Nu vă trebuie nimic. Doar să aplicaţi un plan de exterminare a populaţiei. Prea mulţi oameni înseamnă răscoală sau comunism." În baza acestor informaţii vehiculate şi în ţara noastră, dar de fiecare dată ocolindu-se faptul că şi România constituie un astfel de cobai, se explică toate acţiunile de agresiune împotriva României şi populaţiei sale. Se explică de ce Banca Mondială a alocat 50 milioane de dolari pentru ca să se desfiinţeze 100.000 de locuri de muncă ale minerilor, se explică de ce Fondul Monetar Internaţional condiţionează acordarea împrumuturilor sale de desfiinţare a marilor combinate zootehnice şi de distrugere a agriculturii, respectiv a surselor de hrană, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă la 30% efectivele miliare, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă rezerva de grâu de la 2 milioane de tone la numai 350.000 de tone pe care deja a consumat-o. Anii 1999-2000 constituie punctul final al acestui plan decenal de anihilare a României. Foametea ce se prefigurează în mod cert - respectiv realizarea unei recolte de numai 2 milioane de tone de grâu faţă de un necesar de cel puţin 3,5 milioane de tone - coincide cu situaţia încetării de plăţi concomitent cu epuizarea rezervei valutare prin plata forţată a dobânzilor de 2,5 miliarde de dolari, cu radicalizarea populaţiei prin creşterea explozivă a şomajului şi încetarea plăţilor către bugetari şi pensionari (aceştia din urmă în număr de 6 milioane) şi mai ales cu declanşarea conflictelor interetnice în Ardeal în scopul implicării României într-un râzboi de uzură, distrugător. Acestea sunt faptele binecunoscute din presa de toate zilele, din informaţiile publice. Ceea ce nu văd politicienii, nici cei de la putere şi nici toţi cei din opoziţie, este prezenţa acestui plan diabolic ce leagă lucrurile şi le face întrutotul explicabile. Din păcate, într-un mod catastrofal pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  60. ROMÂNIA - VICTIMA UNUI PLAN CRIMINAL AL STRATEGILOR NOII ORDINI MONDIALE
    Poligon de încercare în plan real pentru SIDA, dezindustrializare, deznaţionalizare, depopulare
    Recent au fost prezentate o serie de documente ce incriminează strategii Noii Ordini Mondiale (N. O. M.) de producere artificială şi răspândirea controlată a virusului AIDS. Conform acestor documente, în "fundamentarea" descoperirii sunt angrenate organisme precum CIA, Ministerul Apărării al SUA (Departement of Defense - DOD) şi Clubul de la Roma. Interesant este că malefica idee a producerii unui virus ucigaş ca antidot împotriva suprapopulării planetei a fost elaborată şi dezvoltată în mod secret de către eminenţa cenuşie a Clubului de la Roma, dr. Aurelio Peccei, o dată cu pregătirea documentelor pentru Conferinţa Populaţiei de la Bucureşti, când s-a atras atenţia asupra dublării populaţiei în progresie geometrică. Astfel, dacă în 1900, populaţia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, în 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 miliarde în 60 de ani), ca în 1999, deci în acest an să se dubleze din nou şi să ajungă la 6 miliarde. Ceea ce înseamnă că în mai puţin de 40 de ani populaţia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iată de ce, în documente strict confidenţiale, strategii lumii, autorii din umbră ai Noii Ordini Mondiale (N.O.M.) au pus la punct un plan de reducere în masă a populaţiei, în special a celor din ţările subdezvoltate ale Africii, unde deşi mortalitatea este extrem de ridicată (în jur de 20 la mie) natalitatea este dublă (peste 40 la mie) astfel că şi sporul anual al populaţiei în aceste ţări este de 20-25 la mie şi chiar mai mult. În schimb în ţările dezvoltate sporul populaţiei este de circa 1 la mie, zero sau chiar subunitar, dar nu mai mult de 1-2 la mie. În această situaţie de depopulare lentă (Germania, Suedia, Olanda etc.) au luat măsuri de sprijinire a familiilor, încurajând femeile să aibă cât mai mulţi copii, chiar şi atunci sau mai ales atunci când nu sunt căsătorite. În Germania situaţia de femeie necăsătorită cu doi, trei sau patru copii a devenit un soi de meserie, ele fiind un fel de matcă reproducătoare a statului german, foarte aproape de ceea ce visa cu decenii în urmă un alt precursor al N.O.M. Se ştie că rata mortalităţii este direct dependentă de nivelul de trai şi se modifică rapid, în vreme ce natalitatea ţine de genă şi de mentalităţi, fiind mai dificil de modificat. Aşa se face că în ţările arabe, care au dat de bogăţia petrolului, rata natalităţii a rămas neschimbată ca în vremurile de sărăcie, respectiv foarte ridicată, în vreme ce rata mortalităţii a scăzut la cote incredibile, de 3-5 la mie. Motiv pentru care strategii N.O.M. şi întreţin acolo focare de război în ideea stopării acestei explozii demografice. Nimic nu se face la întâmplare. Virusul HIV a fost produs tocmai pentru a stopa creşterea populaţiei în Africa devenită o bombă demografică pentru a se abate atenţia opiniei publice, mai precis pentru a fi intoxicată cu informaţii ce par veridice s-a prezentat varianta infectării de la maimuţele verzi din Congo, prin consumul cărnii acestora ori prin sodomie.

    RăspundețiȘtergere
  61. Pe aceeaşi linie a inoculării ideii că ar fi vorba de "pedeapsa divină" pentru devierile omenirii sfârşitului de mileniu, s-a mers şi în cazul infestării deliberate a grupurilor de homosexuali din America. În toate cazurile, virusul imunodeficitar (HIV) a fost inoculat prin injectare. În acelaşi mod s-a procedat în cazul planului complex de-a dreptul criminal la care este supusă România de peste un deceniu, devenită un poligon de experimente incredibile. Dar care îşi arată de acum rezultatele odioase. Este ştiut că primele cazuri de SIDA au apărut în Leagănul nr. 1 "Sfânta Ecaterina" din Bucureşti. Explicaţia medicilor de bună credinţă a fost şi este că virusul a fost inoculat în mod dirijat, în cadrul unui program de vaccinare, susţinut de o fundaţie internaţională, implicată şi în exportul de copii din România. La vremea respectivă s-a declanşat o anchetă urmată de un proces penal care au fost însă muşamalizate la intervenţia unor forţe internaţionale oculte, aceleaşi însă care aveau în vedere anihilarea României sub toate aspectele, începând cu populaţia. Inocularea HIV şi răspândirea SIDA constituie doar unul din mijloacele folosite pentru depopularea galopantă a României. Conform unor cifre vehiculate de presa străină (din Israel, de pildă) România are actualmente o populaţie cu 2 milioane mai redusă decât în 1990, deci cu 10% mai puţin. Cert este că în baza ultimelor cifre statistice, România a ajuns la un raport natalitate-mortalitate mai mult decât alarmant, fără corespondent într-o altă ţară sau într-o altă perioadă. Conform datelor Comisiei Naţionale pentru Statistică, mortalitatea depăşeşte 14,7 la mie, în vreme ce natalitatea scade sub 10 la mie. Aşadar, de la 2-3 la mie spor în anii '80 s-a ajuns la minus cinci la mie, cu zone foarte extinse în care s-a ajuns la minus şapte sau opt la mie!

    RăspundețiȘtergere
  62. Cifrele coincid întrutotul cu cele preconizate de cupola N.O.M., care are în vedere ca în următoarele decenii populaţia să se reducă în mod drastic la numai 2 miliarde de oameni, aproximativ la nivelul la care se găsea în perioada anterioară primului război mondial. Ca un argument în plus care confirmă cele ce se întâmplă în România trebuie arătat faptul că strategii creării virusului S.I.D.A. şi ai celorlalte mijloace criminale de diminuare a populaţiei s-au ocupat de reducerea populaţiei în Salvador prin declanşarea unui război local. Planul însă a eşuat, conform unor declaraţii ce provin din chiar cercul celor iniţiaţi întrucât nu a fost combinat cu alte mijloace de reducere a populaţiei, motiv pentru care un asemenea plan complex cuprinzând inocularea virusului HIV, atacul la nivel psihosocial, înfometarea, deznaţionalizarea şi, în cele din urmă, şi un război civil sau interetnic se aplică în România. Thomas Ferguson, cel care a făcut dezvăluirile cu privire la Salvador şi care este unul din strategii Clubului de la Roma a susţinut cât se poate de nevinovat că Salvadorul trebuia "salvat" întrucât rata natalităţii era de 3,3 la mie, aproape unică în lume între ţările non-africane. Printr-o coincidenţă tragică, România avea, în anii 80, când s-a pus la punct planul ce avea să înceapă cu asasinarea lui Ceauşescu, exact acelaşi procent de creştere demografică: peste trei la mie. Reducerea populaţiei prin mijloacele arătate este, după Ferguson, "cheia" strategiei Clubului de la Roma şi a grupului lui Henry Kissinger, care au elaborat o strategie ce se potriveşte exact cu ceea ce s-a întâmplat în România. Ei spuneau astfel: "Vom veni într-o ţară şi vom întreba: care este planul vostru de dezvoltare? Aruncaţi-l. Nu vă trebuie nimic. Doar să aplicaţi un plan de exterminare a populaţiei. Prea mulţi oameni înseamnă răscoală sau comunism." În baza acestor informaţii vehiculate şi în ţara noastră, dar de fiecare dată ocolindu-se faptul că şi România constituie un astfel de cobai, se explică toate acţiunile de agresiune împotriva României şi populaţiei sale. Se explică de ce Banca Mondială a alocat 50 milioane de dolari pentru ca să se desfiinţeze 100.000 de locuri de muncă ale minerilor, se explică de ce Fondul Monetar Internaţional condiţionează acordarea împrumuturilor sale de desfiinţare a marilor combinate zootehnice şi de distrugere a agriculturii, respectiv a surselor de hrană, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă la 30% efectivele miliare, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă rezerva de grâu de la 2 milioane de tone la numai 350.000 de tone pe care deja a consumat-o. Anii 1999-2000 constituie punctul final al acestui plan decenal de anihilare a României. Foametea ce se prefigurează în mod cert - respectiv realizarea unei recolte de numai 2 milioane de tone de grâu faţă de un necesar de cel puţin 3,5 milioane de tone - coincide cu situaţia încetării de plăţi concomitent cu epuizarea rezervei valutare prin plata forţată a dobânzilor de 2,5 miliarde de dolari, cu radicalizarea populaţiei prin creşterea explozivă a şomajului şi încetarea plăţilor către bugetari şi pensionari (aceştia din urmă în număr de 6 milioane) şi mai ales cu declanşarea conflictelor interetnice în Ardeal în scopul implicării României într-un râzboi de uzură, distrugător. Acestea sunt faptele binecunoscute din presa de toate zilele, din informaţiile publice. Ceea ce nu văd politicienii, nici cei de la putere şi nici toţi cei din opoziţie, este prezenţa acestui plan diabolic ce leagă lucrurile şi le face întrutotul explicabile. Din păcate, într-un mod catastrofal pentru noi. SÂMBĂTĂ, 4 DECEMBRIE 2010

    RăspundețiȘtergere
  63. bai nene m-ati bagat in sperieti cu comenturile .unele informatii sint de-a dreptul teribile.astia dau legi in functie de horoscop,dumnezeule,pai la noi e mai rau ca in irak unde aia stiu cine e adversarul ,iar noi ne batem cu ocultismul.nu-mi vine sa cred. si mai sintem dati si ex....de prostie as zice eu. d-aia nu-i bine sa fii curios..mori repede.mai tata asta de mai sus,chiar asa sa fie?

    RăspundețiȘtergere
  64. ne paste foametea?ce alte rele se mai pot intipla?am citit undeva ca bogatii americii isi fac puturi de mare adincime in curtile proprii si provizii care sa le ajunga pe minim 6 luni.si cei care au afaceri mari au fost sfatuiti sa-si lichideze afacerile pina la sfirsitul anului 2011,oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  65. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source