Search

joi, 20 ianuarie 2011

Românii sunt otrăviţi cu hrană ce conţine bacterii fecale!

Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, inaintat Ministerului Sanatatii se specifica faptul ca iaurturile "probiotice" constituie o amenintare la adresa consumatorilor. 
Urmarea? Directorul institutului a fost demis fara explicatii la data de 16 Apr 2010...

Mai toata lumea cumpara vestitele iaurturi “probiotice” de când capitalismul salbatic ni le-a adus în magazine, crezând ca-si fac un bine sanatatii. În plus copiilor le plac reclamele hazoase si gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale evident!
Iata însa ca în vreme ce producatorul francez Danone a trebuit sa plateasca $35,000,000 pentru a închide procesul aflat pe rol în SUA împotriva sa, la noi afacerile lor sunt cât se poate de prospere. Nu asta ma supara în sine, ci faptul ca ni se vinde în continuare asa ceva:
Putina lume stie ce manânca. si mai putina lume citeste ambalajul la ce manânca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice “ inventia concernelor americane “ spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite înainte niciodata în alimentatie.
Una din aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei în flora vaginala, în rect, si în tractul uro-genital, în excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodata în intestinele subtiri, în stomac sau în gura, în afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus.
Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci când sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora intestinala, în special din cel subtire.
Concernele nu numai ca ni le-au introdus în iaurturi, însa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se poate deduce reauavointa si perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, constienti fiind de inconstienta umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung în intestinul subtire al omului, acest lucru ducând la tot felul de probleme ulterioare, caci prin ele se schimba automat flora naturala care este înlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co creeaza deci un fel de flora vaginala în intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate, atat pe termen scurt cat mai ales pe termen lung!
Cunoscutul specialist în technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist în domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt în una din cartile sale. Însa cui îi pasa, putini stiu înca.
La televizor el însa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câstiga cu reclama la iaurturile “probiotice” de catre posturile de televiziune. Cum sa-si alungi clientii ?

Bacteriile profane de iaurt însa nu au obiceriul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt în stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea aceste bacteri (probiotice) se întroduc amesteca pe alta cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer) Problema si mai mare este ca de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi “indiferent ca este probiotic sau nu “ sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “ asa ca este greu de gasit înca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau înainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.
În Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide. Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mâncam rahat fara sa stim, fiindca îi credem orbeste pe cei care fac reclama la TV.
Asta e.

În Google este extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, însa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.
De exemplu  o firma vinde un product cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si în iarurturile probiotice de la Danone & Co. În general se stie sau cel putin stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. Însa în ziua de azi cine mai gândeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu crede?i ? Eu va spun direct si negru pe alb ca aceasta politica a marilor concerne alimentare care au aderat la "Codex Alimentarius" este dusa in scopul imbolnavirii populatiei prin otravirea cu bacterii vaginale si fecale, pentru ducerea la bun sfarsit la Planului de reducere drastica a populatiei mondiale, iar Romania, care din anul 2010 a aderat la acest "Codex", datorita guvernului criminal care o conduce, face astazi tot posibilul pentru a-si "termina" cetatenii!
Consumati in continuare aceste produse ce contin bacerii fecale si vaginale si in cativa ani veti face cancer de colon, intre alte afectiuni grave!
Romani, treziti-va!
Col (dr) Dionisie Cornilescu.

Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

111 comentarii:

  1. E de neimaginat! Auziem chestia asta insa nu mi-a venit sa cred! Si atunci ce e de facut? Cum scapam de astia care vor sa ne omoare cu zile?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simplu: 1) nu mai cumparati iaurturi din supermarcheturi!!!!
      2) cautati un producator local de produse lactate pe care il cunoasteti si in care aveti incredere!!!!!
      Sanatate curata!!!!

      Ștergere
  2. Acestea sunt consecintele pierderii contactului cu natura.Laptele se acreste de la sine in 1-2 zile.Nu are nevoie de absolut nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimati cititori...va propun un mic experiment....
    deschideti www.google.ro si dati cautare dupa "director romtehnica asasinat" urmariti ce pagini va sunt afisate..... pe urma deschideti www.yahoo.com si dati aceeasi cautare "director romtehnica asasinat" Merge si cu copy/paste....veti gasi pagini DIFERITE....rezulta ca GOOGLE CENZUREAZA INFORMATIA ? E la hotarirea dvs asta..... Ideea mi-a venit citind declaratiile criminalului VIKTOR BOUT despre implicarea lui base si romtehnica in comertul mortii...Comert in urma careuia cel putin 2 piloti americani au fost omortiti de rachete MADE IN ROMANIA....

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e. Google OMITE VOIT informatia insa gasesti pe situl asta despre asasinarea directorului de la Romtehbica
    http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/01/contrabanda-internationala-de-arme-noua.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Auuuu sa-mi bag.... !!!! si eu care tocmai am halit un danone acuma!!!! imi vine sa vomit!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. hai ca-mi vine sa borasc! mai ales cand ma gandesc la iaurturile alea cu CACAO!!!!! sa manince ei CACAT nu CACAO, fir-ar neamul lor al dracu cu codexul lor alimentar si tot cacatu ala!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce e cu limbajul acesta domnilor? ati servit iaurt probiotic si vi s-a suit la cap?

    RăspundețiȘtergere
  8. misto! ia sa dati clic pe numele meu de user sa vedeti cum Bazesqu ia bacterii de la Urdea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le dam fecale acestor nenorociti care ne conduc si care vor sa ne termine ca neam!

    RăspundețiȘtergere
  10. incredibi si cind te gindesti ca la dam copiilor asa ceva nemernicide azi nu mai cumpar iaurt ma duc in piata si iau de la tarani lapte si fac iaurt eu acasa mie scirba cind ma gindesc si cine stie cite cacaturi mai mincam nu trebuie lasata asta asa sa facem ceva

    RăspundețiȘtergere
  11. Da! la inceput nu mi-a venit sa cred insa apoi am cautat pe net si am vazut ca sunt mii de documente despre chestia asta! nenorocitii astia vor sa ne termine!

    RăspundețiȘtergere
  12. ma lasi cu flora intestinala care se schimba in flora vaginala?
    Stiu ca sunt tot felul de chestii nashpa si chiar foarte nashpa in alimente, de aia am grija ce cumpar.
    Totusi sa nu incepem cu aberatii de genul ca se schimba flora, bla,bla,bla. O bacterie nu-ti poate inlocui flora intestinala pt simplul motiv ca nu ea produce flora ci traieste in mediu respectiv laolalta cu alte bacterii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, o bacterie pe care ai luat-o cand ai dat limbi dar ce zici ce o inginerie genetica, intr-o zi iti va modifica metabolismul deoarece natura te-a creat sa te adaptezi. Sa-mi spui dupa cateva generatii de ce te ingrasi doar mananci fara grasimi. Uitati-va la Americani si la Britanici care au fost cobaii guvernului. I-au hranit ani de-a randu cu pui clonati si injectati cu hormoni si acum se intreaba de ce se ingrasa. Chiar credeti ca s-au ingrasat, nu vedeti ca numai la pulpite sunt mari? Unde a fost intentia sa creasca gaina de laborator. Exemple sunt multe dar nu am timp. Deschideti ochii si mancati de la tarani nu de la piata. Sunt sigur ca gasiti unul sa va aprovizioneze cu ce doriti, nu de la ferme cu cladiri frumoase si fonduri UE ca aia sunt fortati sa planteze ce vrea UE deci Porumb Pioneer etc. Eu stiam de un sistem audio nicidecum de mancare...

      Ștergere
  13. Salagean Leontina asistent medical28 ianuarie 2011 la 23:38

    Mananca frate ce vrei. Si peste cativa ani sa nu te miri ca faci DOAMNE FERESTE cancer de colon..................

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu daca as prinde un pedelist din astia care oricum haleste kkt aici pe site, i-as da sa manance KKT cu polonicul ca sa se sature! Nu se mai satura odata jigodiile de SUPT sangele poporului! Sa suga TOT. Si BACTERII!

    RăspundețiȘtergere
  15. hai prinde ma daca poti ...alearga ma pe site-ul asta ha ha

    RăspundețiȘtergere
  16. bullshit, e in toti laptii si e normal sa intre prin gura in organism

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bifidobacterium

    cu logica asta kefirul ar trebui luat numai cu antibiotice...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kefir

    probl lui Danone in Romania e ca nu se controleaza bine materia prima (de lapte de vaca lungit cu gainatzi albi + apa ati auzit ?? treaba de furnizor romanesc ) si ca foloseste amidon, ceea ce nu prea se face in alte parti.
    Deci iaurt scump, plin de zahar si coloranti

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu i-as da lui Udrea niste IAURT.... si SMANTANA

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai nou desteptii de fabricanti de iaurt din Brasov de la Firma ProdLacta,asociaza termenul de Bio cu Bifidus Esensis.Ce perfidie.De parca natural s-ar gasi in iaurtul facut in casa bacteria Bifidus.Nu stiu cum sa mai prosteasca oamenii si-i spun Bio sperand sa le insele vigilenta si profitand de ignoranta si tulburarea mintii altora(daca le reuseste).

    RăspundețiȘtergere
  19. Atunci in loc de romani sa ne populeze tara cu chinezi si africani. Sa ne extermine ca bunicul meu a fost veteran de razboi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ba mai bine ca acum daca stii cateva lucruri ai si metode de aparare si nu te mai iei atata dupa reclame si dupa toate inovatiile stiintifice ca nu stii ce urmaresc de fapt.Asa ca esti mai circumspect si mai revii pe la traditie.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ok si nu mai consumam Danone insa intrebarea este cu ce inlocuim: milli de exemplu sau covalact sunt tot daunatoare pt ca o sursa de la tara nu am de unde sa fac rost.

    RăspundețiȘtergere
  22. I-ti cumperi lapte nepasteurizat(exista la automat in unele orase sau de la tara(cel de la automat,macar scrie ca e verificat sanitar)).Iar daca vrei iaurt,doar il pui intr-un borcan de sticla curata cu capac si undeva pe la 20-27 grade si acoperit cu un material mai gros.Dupa 2 zile ai iaurtul si se poate consuma sau pune la frigider.Nu-i asa mare filosofie.

    RăspundețiȘtergere
  23. nu mai cumparati iaurturi.informati-va inaite de a minca,uitativa pe etichete.orice jignire nu are niciun efect .

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa le dam la pedelisti sa manince iaurt din asta cu KAKAO!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Cele mai sanatoase sunt cele de la Napolact..asta daca intre timp nu s-au stricat si ei...

    RăspundețiȘtergere
  26. Niciodata nu vor fi mai sanatoase cele produse industrial ci cele produse in casa deoarece se fac din lapte nepasteurizat care contine enzime si care contine vitamine.Pt absorbtia normala a calciului este nevoie de aceste enzime,vitamine si inclusiv smantana care rezulta din acest proces deoarece contine vitamina D3 necesara pt absorbtia calciului mai ales in timpul iernii cand nu sunt raze solare care sa o fabrice in pielea organismului.Cel mai bun pt consum e imediat dupa 2 zile deoarece nu e prea acru(prea acid) si e destul cam o cana de 200 ml?zi,altfel spun specialistii ca datorita cantitatii prea mare de acid se tinde a se inlocui calciul di oase in loc sa se acumuleze calciul in oase.Consumul iaurtului din lapte pasteurizat il face mai greu asimilabil,precum si a celui din alte lactate pasteurizate.De aceea se face uneori depozite de calciu sub piele,paradontoza,stricarea dintilor desi consumi destule lactate.Lactatele trebuie sa fie verificate in legatura cu flora microbiana,mai ales daca se consuma produse nepasteurizate.Sper ca am lamurit pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  27. romani sa traiti bine, va bagam codexu pe gura:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc,dar eu nu-l inghit.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru cel cu Napolact. NU! Cele mai sanatoase sunt cele de la COVALACT. De la noi din Tinutul Secuiesc. De la Székelyföld pentru rumani. Sa manince BINE si SANATOS. Cu pace si fratie intre neamuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secui şi maghiari, nu uitaţi: AŞA-ZISUL "ŢINUT SECUIESC" ESTE PAMÂNT ROMÂNESC!

      Ștergere
  30. Va credem! dar in acest caz recomandati-ne alte variante de hrana ok, bineinteles excluzand hrana naturala din curtea celor care locuiesc la tara.Cand aud astfel de vesti despre alimente - si sunt foarte multe- incep sa ma indoiesc de toate produsele alimentare.Atunci ce-i de facut ? sa nu mai mancam nimic - si sa ne afecteze fizic si psihic ideea de rau sau sa mancam stresati de informatii rele ???????????

    RăspundețiȘtergere
  31. Si eu incantata de reclama am luat acest iaurt si nu l-am putut manca ,nu stiam de ce ..am aflat ulterior si m-am ingrozit .De atunci fac lapte batut din lapte de la tarani.Acum practic "HRANA CU PRANA " dar cum incerc sa mananc ceva ,ma umflu ca un balon de la toxine .OTRAVA ! oare meritam aceasta ?

    RăspundețiȘtergere
  32. Pai cand s-a scris ne Internet ca populatia lumii trebuie redusa in urmatorii 10-20 de ani, nimeni nu a crezut acest semnal de alarma! Cand a scris pe net ( cred ca zice si aici despre PLANUL asta) ca si populatia Romaniei trebuie redusa cu 3-4 milioane in urmatorii cativa ani, - a crezut cineva??? Se pare ca suntem prea multi!!! Si de aia astia pun in aplicare planul asta diabolic. Cum? Mancare cu E-uri.... hrana cu "bacterii fecale" ca sa facem cancer de colon, mancare tot mai scumpa ca sa nu mai putem cumpara decat paine goala, gaze si carburant tot mai scump ca sa inghetam si sa murim dracului! Astia vor sa ne scoata la pensie la 65 de ani cand media de varsta la barbati e doar de 67 ani in Romania ( la femei e de vreo 72), ca sa nu mai papam pensie, dar sa cotizam... Pentru cine? Pentru EI!!!! Ca sa umfle buzunarele. De aia se indatoreaza Romania cu ZECI de MD de Euro! Se vede undeva in viata noastra datoria asta? NU! Ei iau banii, noi platim dobanzile si creditele la FMI. Si copiii nostri! Ca sa ajungem o natie de sclavi, ne modifica Codul Muncii... daca zicem ceva, ne spun PA si murim de foame! Asta e viitorul! Ca sa TRAIM BINE! Nenorocite vremuri! Avem vreo speranta? NU! Si grecii stiu ca nu au speranta ( ieri i-am vazut la TV cum se luptau cu jandarmii), dar macar grecii au sange in ei sunt luptatori. Stiu ca nu mai au nimic de pierdut, macar sa se razbune! Noi... noi doar plangem pe la colt de strada. Asta e! Pana la urma, tot o moarte avem, nu 10. Sa ne ia Dzeu odata si sa scapam!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am 18 ani sunt elev in clasa a 12a iar dupa ce am citit mai sus mi s-a facut scarba de tara asta si de toata conducerea. Imi pare rau pentru parintii mei caci trebuie sa ii vad cum lucreaza cate 10 ore pe zi pentru a "cotiza " la stat. Si pentru ce ? Pentru niste javre si nimicuri . Nu mai avem cum sa ne schimbam e in natura noastra sa furam ... Imi pare rau sa o spun dar am primit bursa de studiu in strainatate iar aici in tara intra toti satenii si elevii de la licee industriale cu medii umflate care mai apoi dupa primul sau al doilea an renunta . Este incredibil acest fenomen. Ca la noi , la nimeni . Sa ajungi sa trebuiasca sa pleci din tara ta pentru a duce o viata cat de cat buna . Iar eu sunt doar unul sin sutele daca nu miile de elevi care au ocazia sa plece din tara . Sa va fie rusine " oameni din conducerea tarii" ca ne obligati pur si simplu sa parasim natia . RUSINE !

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru tanarul care a scris mai sus24 februarie 2011 la 08:43

    Fiule, ai speranta! Acum 20 de ani aveam si eu varsta ta ( un pic mai mare, aveam 22 ani) si credeam ca Romania va ajunge mai sus, ieseam in strada, mergeam la mitinguri, strigam JOS ILIESCU, etc. Azi mi-am pierdut "zvacul" de atunci, insa nu si speranta! CRED cu tarie ca fiica mea care are o varsta aproape de a ta, va trai intr-o ROMANIE mai buna! Invata, munceste.... pentru asta. Eu am ajuns (dupa ce l-am injurat pe Iliescu ani in sir!) sa-mi dau seama ca Basescu e cu mult mai rau. Crede-ma, o spun cu convingere si din suflet. Nu mint sub anonimatul acestui mesaj. Iliescu a fost un nomenclaturist nenorocit, insa Basescu e si pe deasupra, un MAFIOT cu tendinte dictatoriale, un corupt 100%... tot ce putea alege mai rau acest popor, din randul sau! INSA NU MI_AM PIERDUT NADEJDEA. Sunt sigur ca voi, cei mai tineri, sunteti SPERANTA acestui Neam obidit! Stiu ca sunt multe "uscaturi" printre tineri,ca si printre noi cei care acum avem 40-50 de ani. INSA CRED ca avem un viitor mai bun, macar un pic mai bun, intr-o tara guvernata cu cinste si raspundere. Nadejdea e IN NOI TOTI!

    RăspundețiȘtergere
  35. Asa e Frate! Haideti sa ne intoarcem la NATURA! . Natura ne daruieste TOT fara sa ne ceara nimic in schimb. Sa invatam de la natura, pentru ca ne-a fost prietena tot timpul,iar pamantul tarii noastre este cel mai rodnic pamant din Europa!Despre acest pamant ,,pamantul negru" ne vorbeste si Herodot in Istorii.Este bazinul hidrografic al fluviului Dunarea, care izvoraste din muntii ,,Padurea Neagra" si se varsa in ,,Marea Neagra".Ultima parte a fluviului fiind pe teritoriul Romaniei, rezulta ca:aici pamantul NEGRU este cel mai bogat in cernoziom, deci cel mai rodnic.Faceti ceva in aceasta directie:agricultura si turism!Personal sunt adept al produselor naturale si de aceea cred ca daca vom face agricultura si turism putem trai boiereste la noi in tara.Totusi nu uitati:pol.ec/pol.soc.!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. ce aveti astia...voi si in momentele astea va mai legati de limbaj????!!!!!! da-l in mortii masii de limbaj...voi nu vedeti ce se intampla pe planeta asta...astia vor sa DEPOPULEZE PLANETA,si voi faceti atentii de limbaj...retarziilor....SA-MI BAG POLA-N TOTI MASONII SI IILUMINATII PLANETEI....BAGAMIAS PULA-N RASA UMANA...CE-A MAI TAMPITA RASA...LASA-TI OAMENII SA FACA SI SA VORBEASCA CUM VOR SI CE VOR !!!!!! E NATURAL SA FI SCARBOS-SALBATIC - SUNTEM JUMATE ANIMALE-JUMATE ZEI...ASA CA CE POLA MEA TOT VA LEGATI DE LIMBAJ???!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Aici nu se face reclama la propria persoana.Aici se discuta politica.

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu nu pot sa cred ca nenorocitii astia ne omoara asa sistematic in timp ce ne uitam la showul lor de la televizor.

    Ce sa mai mananci?

    Ne mutam toti la tara si ne apucam de cresterea animalelor si agricultura? asta ca sa ai ce sa mananci din surse sigure.
    si daca tot facem asta am putea sa crestem si niste ganja...

    Stau si ma gandesc, ne iau in fiecare luna din banii munciti de noi nenumarate taxe, si pe banii care iti raman (si aia putini) iti vand niste otrava ca sa te cureti mai repede.

    ok... oricum ne curatam dar laso frate in pula mea de treaba ca imi vine sa ma inarmez cu ceva si sa ma duc peste ei mancamiar cacatu din cur de muisti nenorociti si sa ii transez.

    cu respect, io

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ar trebui sa se discute si despre medicamente de sinteza ca si niste mijloace de imbolnavire si jefuire a banilor populatiei tot in aceeasi masura in care se vorbeste pe buna dreptate despre etnobotanice.Nimeni nu vorbeste despre cat de eficace sunt,cate efecte adverse au si cat de generatoare de noi boli sunt.De ce medicamentele de sinteza ar avea un regim superior drogurilor si etnobotanicilor.Daca le-ai lua la bani marunti atat ele cat si vaccinurile,poate ar trebui sa fie scoase din consum.

    RăspundețiȘtergere
  41. Manca-mi-ar BASE IAURTU sa mi-l manance! si Udrea!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Bruxelles UE continuă încercările de a reduce răspândirea de salvare informaţii privind sănătatea naturale - 250.000 de cetăţeni europeni să răspundă prin semnarea Petiţia pentru referendumul privind Căi de atac naturale

    Un recent document de lucru al Comisiei Europene privind menţiunile de sănătate pentru alimente şi în suplimentele alimentare prevede dovada definitivă că unul dintre obiectivele cheie ale Cartel Pharma şi părţile interesate sale politice la Bruxelles este de a reduce sever răspândirea de salvare informaţii privind sănătatea naturale pe întreg teritoriul Europei .

    De exemplu, în timp ce documentul sugerează că unele menţiunile de sănătate de vitamina C pot fi permise în ceea ce priveşte contribuţia importantă face la productia de colagen normal, Comisia pare crud intenţie privind interzicerea majoritatea susţine că face o mentiune a acestui micronutrient de sănătate numeroase alte beneficii. Ca atare, prin încercarea de a limita răspândirea de informaţii de sănătate naturale, în acest fel, "Bruxelles-UE" este încercarea de a elimina o ameninţare cheie pentru interesele financiare ale multi-trilioane de dolari " de afaceri farmaceutice cu boala . "

    Cu toate acestea, la fel de rău ca acest lucru poate fi, acum este clar că, chiar şi numărul mic de concesii Comisia a făcut până acum, în ceea ce priveşte menţiunile de sănătate ar putea permite în cele din urmă, sunt un răspuns la cercetare de margine de tăiere efectuate la Dr. Rath Institutul de Cercetare , şi campanie de lucru educaţie de Dr. Rath Health Foundation şi, nu mai puţin important, acţiuni în curs şi sprijinul nostru de la zeci de mii de suporteri din întreaga lume.

    În acest sens, este deosebit de remarcat că peste un sfert de milion de oameni, din toate cele 27 de state membre ale UE la Bruxelles, au semnat acum Europene Referendum Iniţiativa petiţia pentru un Referendum pe remedii naturale , o campanie coordonată de Dr. Rath Health Foundation. Cu gradul de conştientizare sporită a faptului că mii de studii ştiinţifice şi clinice acum arată cât de vitamine şi alte terapii naturale, poate preveni dezvoltarea unor boli cronice, este tot mai clar că solicitările cetăţenilor europeni pentru accesul nerestricţionat la remedii naturale, pe bază de sănătate punct de vedere ştiinţific sunt în creştere mai tare pe zi ce trece.

    În această situaţie, îndemnăm toţi cetăţenii europeni să facă tot ce pot pentru a răspândi conştientizarea referendumul privind Remedii naturale de campanie şi de a creşte numărul de semnături. Cu milioane de oameni mor în fiecare an de boli, cum ar fi infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale şi cancer, şi Comunitatea Europeană face tot Comisia poate pentru a le împiedica de la a învăţa despre alternative naturale la Cartel Pharma droguri sintetice chimice brevetate, nu este clar nici timp de pierdut .O traducere cam proasta cu translatorul de la Google a unui buletin despre incercarea de interzicere,reglementare a produselor naturiste ,favorizand produsele chimice de sinteza a companiilor farmaceutice.

    RăspundețiȘtergere
  43. bravo tipule de mai sus.esti doct de idei Dar crezi ca rezolvi ceva cu semnatul de petitii?Tu nu vezi ca mai nou vor sa bage musetelul in capsule si alte chestii odioase?Tot pe site-ul asta am citit un articol;REGIMUL BASESCU PUNE IN APLICARE PLANUL ILLUMINATI;adica sa ne faca mai putini cu vreo 4.000.000 persoane.Pai vreo 4.000.000 sint plecati la munca pe dincolo,inca pe atitia ne omoara,mai ramin vreo 15.000.000.tare as vrea sa stiu daca cei ce ne conduc ,seara ,acasa,se mai pot uita in ochii copiilor lor?poate ca pentru multi dintre ei suntem doar niste numere care nu conteaza.Eusor sa stergi un numar dar daca numarul acela e chiar copilul sau fratele tau sau poate mama ta.....atunci e tot asa usor?Si apoi noi avem in proverb;CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA;ei cred ca facind jocul alora isi pun familiile in siguranta.Ma indoiesc de asta .or da socoteala si inca mai repede decit cred.Va dau un sfat;singurul lucru nevindut a ramas pamintul,acum in al 12 -lea ceas luativa o bucata de pamint si faceti agricultura.nu-i o rusine sa-ti cultivi singur legumele.bunicii nostri au muncit si au trait sanatos.protejati-va copii.Sint atitea cazuri de cancer la copii,atita disperare cum na fost nici pe vremea REGRETATULUI,pare ca toti s-au pus pe capul nostru sa ne termine ca neam.aveti grija fiecare de familiile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  44. Trebuie sa ne intoarcem la pamant.Din pamant am fost facuti , la el trebuie sa ne intoarcem.Cei care nu mai pot trai in orase ,sa se refugieze la tara pana cand vor mai putea ,pana cand vor putea cumpara casa si teren la pret bun.Oricum ne indreptam spre sclavagism .Macar sa fim sclavi pe propria plantatie pana nu vor executa proprietatie cei de la electrica sau radet sau statul nostru pentru cine stie ce suma infima.

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu gandesti rau.Ar fi o emigrare inversa inapoi la tara a celor care au fugit de munca campului si poate asa ar fi si cel mai bine,oricum sunt o mare parte din pamanturi nelucrate.Dar dupa ce au dat de gustul vietii mai comode de la oras,cati oare nu vor prefera sa munceasca ca sclavii la oras sau sa someze decat sa fie liberi la tara?.Daca tot e sa muncesti ca sclav la oras,intradevar mai bine te intorci la tara.Observ ca totusi si generatia tanara,fuge ca dracul de tamaie de munca de la tara desi au copilarit si au trait la tara.Cum li se iveste ocazia,cum fug sau la oras sau in alta tara.Nu stiu cati vor alege calea de a se intoarce la tara.Pot apoi sa se planga cat or vrea ca produsele alimentare sunt scumpe,ca nu sunt ecologice.Ar trebui sa le fie rusine sa-si lase batranii la tara sa duca agricultura cu cata forta mai au si apoi sa o si faca pe grozavii si sa aiba pretentii.

    RăspundețiȘtergere
  46. stati linistiti ca atunci cind n-or mai putea plati taxele si n-or mai avea ce minca sa vezi cum o sa fuga toti la munca cimpului.numai sa nu fie prea tirziu.se aude ca arabii vor sa cumpere terenuri la noi.francezii si olandezii iar sint cu ochii pe terenurile noastre.nu sa le munceasca ci sa le infesteze.ati auzit ce sa intimplat cu productia de cartofi?au cumparat rominii cartofi olandezi de saminta si i-au plantat la noi.inprimul an s-au facut cartofi mari frumosi ....al doilea an ne-au livrat saminta de cartofi infestata.au putrezit cartofii in pamint si terenurile unde au fost plantati cartofi s-au infestat cu o bacterie....nu stiu denumirea....ideea e ca nu mai pot cultiva terenurile 4 ani de acum incolo cu nimic.asta ne-au facut strainii.si-au batut joc de noi cu onor consimtaminul guvernantilor.concluzia ;carofii vor fi mai scumpi in urmatorii ani;care-i mincarea de baza a rominului?cartoful. comentati daca puteti....

    RăspundețiȘtergere
  47. Base suge LACTATE cu ( sau fara) bifidus ... de la Nutzy UDREA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. so suga el si tot neamu lui de gaozari

    RăspundețiȘtergere
  49. Doamne, mare iti e gradina si plina de ... ingnoranti! Domnilor 'inteligenti' care ati scris articolul acesta, oare stiti despre ce era vorba in procesul Danone? Poate ar fi bine sa va documentati si sa nu mai bagati frica in oameni aiurea.
    Iar pentru cine se sperie de ce citeste aici si vrea sa afle mai multe, sa se uite pe site'uri serioase, ca Wikipedia, nu aici. E incredibil cu ce isi pierd unii timpul (si ma fac si pe mine sa mi-l pierd, pentru ca nu m-am putut abtine sa nu postez). Atat am avut de spus.

    RăspundețiȘtergere
  50. Scuze pentru litera in plus din mesajul anterior.

    RăspundețiȘtergere
  51. AR TEBUI SA-TI CERI SCUZE PENTRU MESAJ.SI NU-TI MAI PIERDE TIMPU MANINCA NISTE IAURT DANONE

    RăspundețiȘtergere
  52. Am citit cu atentie ce ati scris,dar nu avem scapare.Sant multi factori care actioneaza asupra noastra,nu numai iaurtul cu fecale.Chiar daca mergem la tara sau ramanem la oras situatia este aceiasi.Sub fiecare conducator este la fel ceace inseamna ca situatia este mai de sus,ex.ONU....Eu traies un calvar de peste 40 de ani.Se pun in locuinta mea substante cauzatoare de boala si moarte de vecini deasupra mea.Vecini vechi au decedat deja si credeam ca am scapat,dar si cei noi fac la fel.Se numesc Tecuceanu Ion si Adriana din Craiova,cartier Brazda lui Novac Bl.F7 sc.2 ap.24.Degeaba am facut reclamatii ca nu aude nimeni din contra infractori sant aparati.Aceste substante emana gaze cauzatoare de boala si moarte,le inspiri si te inbolnavesti ca sant toxice si infectioase.Substantele sant de multe feluri,pentru fiecare diagnostic in parte.Stiu toti de ele inclusiv medici caci se pun si in spitale.Daca te-ai prins ca muuuuuulti nu-si dau seama de ele,doar se trezesc cu tot felul de diagnostice......incepe in jurul tau tot felul de discutii sa se creada ca nu esti sanatos cu capul desi tocmai ei nu sant sanatosi.Substantele mi-au atacat inima ,rinichi,cancer de piele,reumatism,diabet,boli de piele,ale cailor respiratorii,plaman,gripa si mai recent imi coc degetele la picioare,posibil sa ajunga la amputare,dar nu se opresc,le pun in continuare in fiecare zi mai ales noaptea.Niciodata in urma reclamatiilor mele nu a intrat in acest apartament sa le ia substantele,sau sa-i cercetze de unde le au.Deci orice regim a fost substantele s-au pus neincetat.A trebuit sa stau cu geamurile si usule deschise,sa trec totul prin apa frecvent.Mi-am dat seama ca multi primesc aceste substante dar nu le simt.In prezent le pun si pe bancile din parcuri,in locuinte,in biserici,in spitale.Sper sa luati aminte ca sa va feriti cum puteti.Cel mai bine este sa citim Biblia sa credem in Dumnezeu cu adevarat ca numai la El mai avem scapare.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  53. Super articol,pacat ca e facut din copy si paste,postat cel putin aici:http://www.nasii.ro/2010/10/09/bacteriile-bifidobacterium-bifidum-atentie-la-iaurtul-probiotic/ la data de Octombrie - 9 - 2010.Prin cartier circula o vorba: SI TU,AI PUS BOTU?

    mao tio ping

    RăspundețiȘtergere
  54. da esti destept.ai cautat mult?daca nu pui botu la articol pune botu pe danone si mai vb.nu conteaza ca e copy paste,informatia circula si astai important.si daca nu ti se apleaca de la danone fati u vaccin de sezon.iti doresc viata lunga,daca mai apuci....

    RăspundețiȘtergere
  55. A-ti auzit ca pestele ieftin Pangasius e crescut asa mare cu hormoni din femei insarcinate si produce cancer la fetite si infertilitate la baieti?.Putem sa-i multumim lui Basescu ca a vandut flota si acum mancam noi ce-i pe care ne-a sarscit el si ne-a adus la sapa de lemn toate magariile daca nu avem bani destui ca ni ia luat el cu gasca lui de infractori.Acuma ne strica si sanatatea si viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  56. mai dao dracu,am cumparat sapt.trecuta 1 kil.mai da-o -n masa.daca si pestele astai futut ma las de mincare si o dau tata pe apa de izvor.il duc lu soacramea.bine ca n-am mincat boram o saptamina...doanme mare ti gradina....

    RăspundețiȘtergere
  57. Pangasius? Cautuati pe net si vedeti cum e pestele asta si unde e crescut si cu ce e hranit! Numai cu cacaturi! asta ne da samancam astia care-l importa din China si Vietnam. Verificati pe net daca nu ma credeti

    RăspundețiȘtergere
  58. astai,culmea.mincam ca prostii toate CACATURILE.nu ni le baga ei pe git,noi le mincam si mai dam si bani..pe cind ouale de plastic?

    RăspundețiȘtergere
  59. Daca nu aveti acces la gradini la tara, sunt oameni la piata care vand produse mai bio decat cele din magazine! Si astfel se poate raspunde si la intrebarea "Ce mancam?".
    Pentru cine spunea mai sus ca suntem doar niste numere pentru altii, as dori sa adaug ca nu sunt vizate anumite persoane, doar cele mai slabe (din punct de vedere al organismului). Cele mai puternice sau mai prudente vor supravietui timp indelungat.
    Nu in ultimul rand, pentru cine spunea ca Google omite informatii, sunt perfect de acord, dovada cea mai clara e acel procedeu de autocompletare cu ANUMITE sugestii. Iar pe Wikipedia poate scrie oricine, nu l-as numi site serios. Chiar si eu am cont acolo si pot modifica anumite pagini, cioturi sau nu. Ar trebui sa luati aminte ca paginile web pot fi modificate de oricine cu putina pricepere. Dar sa nu dati in extrema cealalta, totusi (adica sa vedeti conspiratii peste tot) :).

    RăspundețiȘtergere
  60. bai frate de mai sus ai dreptate e drept ca unele chestii pot fi schimbate,dar faptul ca unii ne vor morti cu zile nu se schimba.ca unii sar calu si le scapa porumbelu asta e.si n-ai cum sa nu vezi conspiratii.uitate si tu cu vaccinurile antiporcine ce sa intimplat.ia crescut contu lui cercel sau nu?si cu gardasilu la fel.faceti vaccinuri copiilor ca sa nu se imbolnaveasca de cancer...alta porcarie...cui ii mai intra bani in cont de data asta.e drept ca de la taran sint produse mai bio ca la magazin dar in ultimul timp taranii nu mai pot vinde in piete ca pietele sint ocupate de tigani.io de bine de rau am la tara o bucata de pamint da sa stiti ca ce se face cu taranii e bataie de joc.muncesac ca acu 60 de ani.sint tot mai batrini.la noi in sat vezi mosi si babe de 75 80 de ani cu sapa in spate la bucata aia de pamint.bataie de joc.au plecat tinerii la munca pe dincolo si aici nu mai are cine lucra..o sa se dea pamintul strainilor astai problema si cind ne-om trezi o sa fie prea tirziu.or vrea cei plecati sa vina inapoi si no-r avea la ce.e drept ca sintem niste numere si nu le pasa,dar cine da dreptul cuiva sa hotarasca cine moare si cine traieste?poti sa iei orice aliment de pe raftul unui magazin si sa vei ce contine...nu mai maninci in veci..asta e adevarul

    RăspundețiȘtergere
  61. DEPOPULAREA Planetei este un lucru FOARTE adevarat.Trebuie sa fi ignorant sau prost sa nu crezi acest lucru.Totul pleaca de la planu Iluminati,acei oameni trebuie asasinati fara niciun regret,absolut toti.Organizatii masonice sunt in fiecare tara,verificati pe internet.Trebuie sa ne unim ca oamnei pentru ca ei stiu ca avem puterea de ai elimina dar fac tot posibilul ca noi sa nu ne dam seama de aceasta putere pe care o avem.TREZIREAAAAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Sunt de vina evreii cine altcineva !!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Cam tot ce difuzeaza massmedia din RO cu atata sirg si e preluat de la Wikileaks sunt stiri vechi reambalate. Adica ciorba reincalzita. Asta cu Danone si bacilii a fost subiect de emisiune la OTV acum un an (ziaristul Silviu Alupei). Alea politice, "bombele" alea despre legaturile secrete ale lui Base cu Rusia si SUA, cam toate, au fost sesizate de Vadim si alte reviste acum 3-4 ani.
    Vorba lui Voiculescu "dar cine este Wikileaks asta?".
    Smecheria e ca vor sa abata atentia de la dezastrul economic din RO.

    RăspundețiȘtergere
  64. NU MAI cumparati din hipermarketuri care sunt otrava pentru orice tara civilizata ,mincati foarte putin si de calitate,decit mult si prost,faceti iaurt acasa din lapte cumparat de la taran (nu mai inghititi vrajala ca vacile din ograda taranului pot transmite boli grave,pentru ca antibioticele ,si furajele cu care sunt hranite in ferme sunt mult mai periculoase si distrug imunitatea,pe cind cea crescuta in curte iti ofera anticorpi)Aveti grija de sanatatea voastra cu ajutorul propriului creier, nu cu ce va povestesc ziarele ,televizoarele, si ce a mai spus baba din colt.

    RăspundețiȘtergere
  65. am 43 de ani si nu mie frica...de jeguri ca cei care ne conduc si nici de retardati ca cei care fac comentarii,aici si in alta parte,....CE NU VA CONVINE STUPID PEOPLE??????.....ATI VRUT SA VB LIBERIIIIIII....O FACETI,INAINTE NU ERATI LIBERI?......EU AVEAM 22 DE ANI LA REVOLUTIE.....SI PE MINE NU MA BATUT SECURITATEA,SI MANCAM SALAM CU SOIA....NU CU MDM SI ALTE RAHATURI,SI TOTTTTTTTTTTTT CE SA FACUT SUB CONDUCERA LU ALA CU 4 CLASE SA......FURAT IN 20 DE ANI DE CAPITALISM.NICUSOR CEAUSESCU A FOST BAGAT LA PUSCARIE CA .....A BAUT,A MANCAT SI A.....FUTUT,DAR EBA?????CE FACE EA PENTRU NOI.....PE CATI A FRECAT ???BA BETIVULE DACA AI UN PIC DE BUN SIMT IATI.....ANALFABETA,BUZATA,CA NU ARE CE CAUTA IN PARLAMENTU EUROPEN.AAAAA EU NU SUNT ANONIM,EU SUNT UN CETATEAN CARE NU TE-AM VOTAT MA SASIULE BETIV SI SUNT DIN CT SI MA NUMESC GIGI BURUGA CNP 1680207134030.......TE ASTEPT SA VEDEM CE O SA IMI FACI TU MIE?
    .....CA DEH ESTI PRESEDINTE .....SI MA POTI BAGA LA PUSCARIE SAU MA POTI OMORI....CINE STIE.AAAA APROPO INVATO PE ZDREANTA AIA SA NU MAI DESCHIDA GEAMU.....ARATAI DRACU CA UN CALORIFER ARE ROBINET:)
    DE CE NU VINE NIMENI SA NE INTREBE SI PE NOI CETATENI DE RAND CE PARERE AVEM DESPRE ZDRENTE CA VOI......BA SASIULE TU CREZI CA TOATA ROMANIA E PROASTA CA FICATA?
    AAAAAA SI MAI AM UN OFF......BA MILITARILOR PENSIONARI,NESIMTITI DE UNDE VRETI MA PENSII DE 30.000.000??????,PAI CA UNU SA IA PENSIA ASTA TREBUIE SA COTIZEZE,VREO........45 DE ANGAJATI,DA CE ATI FACUT VOI IN ULTIMI 40 DE ANI PENTRU TARA?ATI FOST IN RAZBOAIE?ATI AVUT HAINE,MANCARE MOKKA.......APARTAMENTU DAT DE CEAUSESCU...LA-TI PLATIT,JEGURILOR?....DE UNDE MA ATATA PENSIE?NU CA NU AU ASTIA DE UNDE SA VA DEA.......NU MAI SUNT ANGAJATI BAAAAAAAAAAAAA.....OAMENII SUNT SOMERIIIIII.

    RăspundețiȘtergere
  66. anunt inportant!tot,dar tot! parlamentul si senatul si presedentzia si cine mai conduce romania sa se uite in cartea de istorie la DECEBAL, STEFAN CEL MARE,MIRCEA CEL BATRAN,VLAD TEPES,ALEXANDRU IOAN CUZA si altii care cu mandrie stau de la fundatia acestei tari pana la acoprirea si unirea EI.de la iliescu si pana la basescu mai avem,ceva pietricele din aceea fundatie nicidecum,un acoperis stabil.ei nu ar merita in cartea de istorie nici macar pe genericul de final.nu aveti pt alesii nostri niste C4???ca oricum nici altii nu vor fi mai buni,dar macar sa fie radiati si casati.DOAMNE IARTA-MA CA STIU CE FAC!

    RăspundețiȘtergere
  67. mancati si beti ce doriti daca va permiteti, oricum multe nu cred deoarece fara bani oricum ne imbolnavim, medicamente tot mai scumpe, spitale ZERO, cadre medicale ZERO, locuri de munca ZERO, cresterea preturilor la INFINIT, cresterea salarilor ZERO, natalitate aproape ZERO, am revenit la plugul de lemn care isi mai permite, agricultura ZERO, atunci ce mai doriti? sa mancati? vine urzica la pascut cu noi daca nu ne vor taxa si pentru o gura de iarba. A

    RăspundețiȘtergere
  68. CONFORM CONSTITUTIEItot ce se afla in paduri apartine statului asa ca sa nu ne miram cind or pune taxa pe urzici.musetel etc.ridem noi da ridem strimb....

    RăspundețiȘtergere
  69. Padurile apartin atat Statului cat si oamenilor.Nu se va pune nici o taxa pe :ciuperci,musetel si urzici ca cine ar pune in aplicare o astfel de aberatie?,politia si functionarii pe care-i dau afara?.Veniti cu vorbe mai inteligente inainte de a posta ceva.

    RăspundețiȘtergere
  70. nu-ti vine sa crezi?sau micsorat pensiile, sau inchis spitalele,se lucreaza tare la scoterea a citor mai multi bani de la romini.pensionarii platesc cas,si altele si nu-ti vine sa crezi ca-s in stare sa puna taxe pe urzici musetel si alte alea?

    RăspundețiȘtergere
  71. Taxa pt Poulare individuala4 aprilie 2011 la 05:26

    Si cetatenii care nu au masina trebuie sa plateasca taxa pentru poluare! De ce? Daca au centrale termice de apartament, polueaza. La fel daca fac focul cu lemne sau dau drumul la aragaz. La fel daca au animale de casa sau de curte! Si nu in ultimul rand: stiti cat bioxid de carbon produce un om cand respira o viata intreaga???? sa plateasca si pt asta! Am sa propun la UE si la guvern introducerea acestei taxe individuale pt poluare. fiecare om sa plateasca de la un an si pana moare. Sa se calculeze un minim de 200 RON pe an de om. Deci o familie de trei persoane = 600 ron/an taxa de poluare. Pentru animalele mari ( vaci/cai/etc) tot 200 ron/an/animal. Pentru animale mici ( pisici/caini/rate/gaste/etc) 30 RON/animal/an. Asa e corect, daca vrem o lume mai sigura si mai curata cu cat mai putini agenti poluatori! Sunt sigur ca dl Basescu va fi de acord!

    RăspundețiȘtergere
  72. bai taxa pentru poluare esti pe lista mea de victime

    RăspundețiȘtergere
  73. Taxa pt Poulare sa vi sa strangi caca la animale si pe urma sa pui tu taxa eu de 3 ani nu am platit nimic si nici nu platesc le iau gatu la astia de la fisc te pupa Shmen CoCo

    RăspundețiȘtergere
  74. Bai Taxa de PULoare! Nu vrei sa te iau un pic la pooloare???? sa vezi ce mai poluezi tu mediul apoi...... jeguri pedeliste ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  75. Taxa pentru poluare - sa plantati si voi un boschet din banii furati de la oameni , eu am livada mare de pomi sa imi platesti ca produc oxigent sa respire "dorci" ca tine .

    RăspundețiȘtergere
  76. Pentru asta cu taxa sa stii ca se organizeaza un grup de mercenari care o sa v-o traga cand nu va asteptati .

    RăspundețiȘtergere
  77. de parca astia n-au idei,mai dale si tu.da de taxa pe prostie ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  78. rominii consuma multa prostie ii place asta dar insasi prostia e naturala o boala profesionala netratabila m

    RăspundețiȘtergere
  79. asa ne trebuie.astia au aprobat prin asumare care tare bine aduce a ASOMARE o serie de legi care sint nu mumai contra cetateanului dar si contra vietii .,daca in occident s-ar fi produs atitea gunoaie,cei care au dat legile ar fi fost demult ASOMATI.ca niste porci ce sint.experimentul rominia a dat rezultat;rominii inca mai pot inghiti multe gunoaie.astept sa vad si cind o sa li se aplece ce se va intimpla....poate nimic.mai dau astia niste galeti la pensionari ,vre-o 2 lei la pensie,din care mai apoi le taie 25,si uite asa,.ne alegem iar cu marie cu aceeasi palarie inca 5 ani..si iar ii vedem pe pensionari pe la toate televiziunile ca pling,.ce vrei nene,,sa te bucuri de o galeata si nici sa nu platesti?

    RăspundețiȘtergere
  80. acu se da moca peste....ca de e in post,si astia tin la sanatatea noastra.pestele ala dat moca,sigur era in regula sau era imputit si l-au dat moca sa scape de el si de ciriva fraieri care sau bulucit si sau luat la bataie....

    RăspundețiȘtergere
  81. am citit ca si in occident si-au dat seama de porcariile astora cu iaurturile si acu cica e scandal .asa ne trebe...credem toate porcariile pe care astia le debiteaza la tv.culmea e ca mai apare si cite un papagal care incearca sa ne convinga cit de sanatoase si cit bine ne fac.n-au reusit sa reduca populata lumii cu vaccinurile anti pocina si aviara acu au trecut la mincare.oamenii trebuie sa manince si in magazine se vind multe cacaturi....

    RăspundețiȘtergere
  82. Cautati documentarul zeitgeist....explica totul ...deschide ochii si mintile tuturor defapt iata linkul..il vor sterge curand oricum
    http://video.google.com/videoplay?docid=6592355148420454993#

    RăspundețiȘtergere
  83. zeitgeist amesteca adevarul si minciuna.nu trebuie sa crezi tot,ai de ales.si nu cred ca nu se stie ca ordinele la nivel global sint de reducere a populatiei globului.,si asta ca cei care ramin sa fie mult mai usor de supravegheat.ca mincam cacaturi asta se stie,fie ca sint politice sau alimentare.asae.poate se schumba ceva in gindirea astora sau poate a noastra..

    RăspundețiȘtergere
  84. spunea cineva mai sus de taxa pe musetel prostie etc..si altii au comentat,dar ce ziceti de noua viitoare taxa pe alunecarile de teren?pai defrisarile masive cine le-a facut?eu?nu tot cei care conduc cu ajutorul citorva direct interesati?si acu' vor sa ne puna tot pe noi sa platim?adica ei sint cu futaiu'si noi cu malaiu'

    RăspundețiȘtergere
  85. Am o intrebare : Aceeasi problema o au si iaurturile TNUVA sau MONOR ?
    Astept un feed_back pe marcel.anton85@gmail.com
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  86. bai nene romanii s-au obisnuit sa manince toate cacaturile ,asa ca ce ne mai miram?daca un produs nu se vinde ii face un pic de reclama la tv si gata ci-umpara fraerii.in loc sa cumperi orice fel de iaurt fati nene acasa.se gaseste lapte la tarani.il lasi 2 zile si gata iaurtul.si e si sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  87. Da Elena Udrea ce IAURT mananca nene? De la Danone sau de la BENONE? sau de la Chior-ONE?

    RăspundețiȘtergere
  88. De acord cu tot ce s-a scris mai sus. Să ne întoarcem la natură. Dar câţi dintre voi (noi) sunteţi dispuşi să vă înmtoarceţi să trăiţi la ţară? În praf, fără drumuri, fără apă la nas şi cu wc în fundul curţii. Să te trezeşti dimineaţa pe întuneric şi să mergi la sapă, prăşit, coasă etc. Câţi pot renunţa la tv, internet, mall, bancă, maşină şi toate acestea care vin la pachet cu stilul de viaţă modern? Nu vrea nimeni să fie profesor la sat, la ţară, sau doctor sau .... doar la primărie se îngrămăîdesc toţi. Ne-au luat tot. În curând o să ne implanteze cip-uri.

    RăspundețiȘtergere
  89. REPTILIENII sunt responsabili de toate activitatile antiumane. TOATE.

    RăspundețiȘtergere
  90. Daca vreti sa scapati de criminali din conducere sa nu mai plateasca nimeni taxe la stat si gata sa vedem cine si ce ne poate face, si atunci ne intoarcem si traim ca la inceputuri si nu ne mai omoara nimeni

    RăspundețiȘtergere
  91. am gasit ceva interesant pe net..nu scrie nimic neadevarat cu privire la noi...
    http://www.scribd.com/doc/40090895/Viata-pe-Geea

    RăspundețiȘtergere
  92. dati click pe primul site

    RăspundețiȘtergere
  93. CU TOTII SUNTETI VARZA, ASA USOR DE MANIPULAT!!! ACEEASI STRATEGIE, "FRICA"
    DACA V-AS SPUNE CA IN INTESTINUL GROS EXISTA BACTERII DE PUTREFACTIE PROBABIL O SA FACETI COADA LA CHIRURGIE SA VI-L SCOATETI
    SINCER MI-E MILA DE VOI, SUNTETI VICTIME PREA USOARE

    RăspundețiȘtergere
  94. Exista. Dar nu ajung in GURA, desteptule! In mod obisnuit nu mancam ... CACAO! Asa ca vezi, scrie in alta parte, - bai asta de mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  95. Probabil ca asta e utlimul lucru la care se gandesc romanii acuma... cand n-au ce pune pe masa!!

    RăspundețiȘtergere
  96. Adica o sa ajungem sa mancam cacat de foame????

    RăspundețiȘtergere
  97. aSTIA O SA AJUNGA SA NE BAGE CIANURA IN SARE(CA SI ASA SE FOLOSESTE LA SCOS AURUL DIN MINE DISTRUGAND NATURA)IN PASTA DE DINTI,FURADAN IN ULEI ETC.

    RăspundețiȘtergere
  98. (SUA)-TURCIA- ROSIA MONTANA
    AVERTISMENT: ROSIA MONTANA!

    Va rog sa urmariti, cu mare atentie, pana la capat, filmul din link-ul de mai jos si veti vedea ce ne pregatesc acesti oameni fără nici-un Dumnezeu, criticati si de realizatorii acestui film documentar american despre ROSIA MONTANA

    http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig

    Urmăriți filmul până la capăt - o să vă cruciți!
    Apoi, scrieti pe google, cu copy-paste : asuprirea romanilor si blestemul aurului . Dati click pe acest link si urmariti cu atentie pana la capat.

    Dupa aceea, cadeti putin pe ganduri si veti sti sigur ce aveti de facut anul acesta cu stampila.

    Simplul fapt ca vor fi schimbati tradatorii de neam si tara va avea, printre altele, si urmatoarele repercusiuni:
    nici cei ce vor pleca si nici cei care vor veni, din dorinta de a se afla la putere, NU SE VOR MAI ATINGE DE DREPTURILE DEJA CASTIGATE de catre populatie;
    administratia localitatilor, primari si consilieri, nu se vor lasa cumparati de companiile potente, gen Gold Corporation;
    in sfarsit, societatea civila, va lua atitudine

    RăspundețiȘtergere
  99. https://www.facebook.com/note.php?note_id=341258382577888

    https://www.facebook.com/note.php?note_id=344290805607979

    https://www.facebook.com/note.php?note_id=343325685704491

    https://www.facebook.com/note.php?note_id=244737005563360

    RăspundețiȘtergere
  100. http://especialistasgoterastejadosmadrid.blogspot.com.es/


    cluj, plaja, dunarea, kiev

    https://sites.google.com/site/reparacionestejadosgoteras/config/pagetemplates/reparaciones-tejados-limpieza-de-canalones

    RăspundețiȘtergere
  101. Alimentatia este foarte importanta pentru a avea un stil de viata sanatos, insa precum spune si postul, putini oameni se documenteaza inainte de a manca. Codus Alimentarius va aduce un dezastru pentru producatorii de alimente naturale

    RăspundețiȘtergere
  102. Mancati ulei de masline, daca se poate din cel amar, fara sa fie gatit isi pierde proprietatile. cautati pe Youtube pe maesturl in alimentatie mecinicopski.


    http://especialistasgoterastejadosmadrid.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  103. magnific mesaj , foarte informativ. Mă întreb de ce celălalt specialiști din acest
    sector nu seama acest lucru. Ai să continue PROCEED scris dumneavoastră.
    Am sigur , ați un mare deja bază cititorilor!

    Also visit my site Anunturi

    RăspundețiȘtergere
  104. Este nevoie de unire populara pentru a rupe tentaculile caracatitei dar unirea la noi lasa de dorit fratilor ,si anainte de toate schimbarea mentalitatii.Pe timpul lui CEAUSESCU nu se antamplau porcarii de genul asta.Lipseste securitatea nationala care an ziua de astazi lasa de dorit.Romania este tara tuturor posibilitatilor an sensul rau al cuvantului an favoarea smecheriilor si ambogatirea peste noapte trecand peste interesele nationale.Ar trebui bagati an puscarii toti cei care au furat cu nesabuinta de la revolutie an coace si dat sa manance DANONE pe saturate.Dar cine s-a o faca? Poate generatiile ce vor veni din urma daca vor fi educati corespunzator ...

    RăspundețiȘtergere
  105. Bifidobacterium
    From Wikipedia, the free encyclopedia
    Bifidobacterium is a genus of Gram-positive, non-motile, often branched anaerobic bacteria. They are ubiquitous, endosymbiotic inhabitants of the gastrointestinal tract, vagina[1][2] and mouth (B. dentium) of mammals, including humans. Bifidobacteria are one of the major genera of bacteria that make up the colon flora in mammals. Some bifidobacteria are used as probiotics.
    Before the 1960s, Bifidobacterium species were collectively referred to as "Lactobacillus bifidus".

    RăspundețiȘtergere
  106. raportul din partea institutului era secret, dar site -ul e romLeaks inseamna ca am putea sa vedem raportul ca evidenta... altfel, i don't believe

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source