Search

marți, 11 ianuarie 2011

Regimul Băsescu pune in aplicare "Planul Illuminati"! (II)

Intrucat articolul Regimul Băsescu pune in aplicare "Planul Illuminati"!  a provocat numeroase reactii ale cititorilor si foarte multe mailuri in care se cereau date suplimentare, anuntam cititorii ca in curand vom publica un material edificator in acest sens, prin care urmeaza sa dovedim in mod indubitabil cum regimul acesta pune intr-adevar in aplicare un plan care are ca scop reducerea populatiei prin diverse mijloace, - intre care si acesta aratat mai devreme, care este un rezultat al aderarii Romaniei la "Codex Alimentarius"....
Ramaneti alaturi de Wikileaks.ro, pentru a afla amanunte.

Nota: WikiLEaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.


17 comentarii:

  1. Recomand documentarele conspiratiei, in special cele despre ''IlluminAti''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Explicati aici, va rog, cine stie, cine se pricepe, de ce francmasoneria, illuminati, vor sa ingenuncheze Romania si sa decimeze populatia... De ce tocmai Romania ? Ce are tara asta de o urasc astia atat de tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine a spus ca doar Romania? Romania e doar o mica piesa dintr-un mare puzzle. Intamplator un articol sau altul face referiri la Romania. Cred planul face parte din instituirea noii ordini mondiale. Romania are mica ei particica in toata povestea asta. Sa auzim numai de bine!

      Ștergere
    2. Noi Romanii traim pe un pamant binecuvantat de Dumnezeu, numai ca incet, incet, ne-am pierdut credinta in El.
      Vor veni si timpuri mai grele...

      Ștergere
    3. De unde pana unde romanii sunt binecuvantati si Romania e o tara binecuvantata? Aiureli mesianice de 2 lei. Toata istoria ne dovedeste ca am trecut numai prin nenorociri si e o minune ca inca mai existam ca popor si tara. Daca minunea asta e binecuvantare ( ca INCA n-am disparut!) atunci vorbim aiurea.... Ideea e veche si are rol de a sustine moralul maselor in vremuri grele. Asa si cu evreii in istoria lor milenara. Aia ii tocau si ii cucereau... iar ei spuneau ca sunt "popor ales". Mda.... Treaba e ca NOI insine trebuie sa rezolvam problemele. NOI! Sa nu asteptam minuni si interventii divine! Sa nu lasam pe altii sa decida in numele nostru. Sa iesim in strada si sa ne manifestam VOINTA!

      Ștergere
  3. tocmai tara asta are o intindere mare si frumoasa...cu sol bun, care sta degeaba si este locuita de cine nu trebuie....si de aceea romania este o tinta.simplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu gresiti - Romania este atacata de mult de masomi pt. ca ei(diavolii) nu suporta o Romanie credincioasa - ortodoxa cu credinta in ISUS si DUMNEZEU. Numai uniti suntem o forta. Oamenii sunt slabi si nu inteleg ca raul actioneaza la nivel universal. Totul este o lupta continua. Dar DUMNEZEU va invinge fiara cea cu 7 capete.
    Spurcaciunea din adincuri si din nevazut. Chiar basescu este coordonat de ala cu coarne de fiara din apocalipsa voi nu vedeti chiar asa sunteti orbi. base face ce-i dicteaza fiara - fiara este ceva mai complicat decat va imaginati voi - nu este un dracusor dala din povesti fiara conduce tari si presedinti si bancheri pe care nu-i mai satura DUMNEZEU. Dar sa stiti ca extraterestrii exista si sunt si buni si rai ca si oamenii nu sunt numai rai cum cineva zicea. Vine Armaghedonul cat de curand - batalia finala ca nu se mai poate cu masonii astia care si-au luato in cap.
    Totul este bine stiut este un plan care trebuie indeplinit. ISUS este calea adevarul si viata. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va-ti intrebat niciodata cine este "wikileaks" - cica ar fii un hacker care a pus mana pe nu stiu ce documente secrete dintr-un server - pe naiba sa fim seriosi era de mult arestat sau accidentat definitiv - disparea cum au mai disparut si altii de nu se mai auzea de el - toate informatiile care apar zilele astea sunt date cu acordul Masoneriel de grad 33 + C.I.A. totul este coordonat - julian assange noul james bond cumva - sa-i duca pe prosti de nas ca pe mine nu ma duce - adica julian assange sta bine merci la Londra mai are si o pagina web si de acolo da drumul la informatii asa cum vrea el - mai sa fie ce naiba voi nu va prindeti chiar asa. Chipurile ii este frica sa nu-l aresteze cine mama pai cand era un hacher dala copil de 15ani pe la noi si spargea un server de la americani imediat veneau aia de la FBI si il si gaseau si il si luau in america urgent voi nu vedeti ca e totul cusut cu ata alba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur ca se vede clar ca e cusut cu ata alba, doar materialul e destul de.....tipator colorat!

    RăspundețiȘtergere
  7. vedetiva ma de treaba ......... dc ar incerca orice grupare sa controleze romania ...... o tara subdezvoltata ...... si nu arice alta tara ? ....
    chestia e ca illuminati exista ... dar dupa parerea mea ... planul asta atat de bn ticluit este ori o nascocire a autorului ..... ori doar un experiment facut pe noi . "uciderea pensionarilor a inceput deja ..... prin sistarea medicamentelor gratuite celor ce sufera de afectiuni grave ... si in acelasi timp scumpirea tuturor celorlalte produse .... asa ca bolnavul de rand are ded ales intre medicamente sau mancare ..... oricare dintre acestea 2 ar alege , mai devreme sau mai tarziu va muri"

    RăspundețiȘtergere
  8. VOR SA DISTRUGA NU ROMANIA CI POPORUL ROMIN.DE CE? SINTEM SINGURII DIN EUROPA CARE INDIFERENT CE CALAMNITATI AR VENI, PUTEM SUPRAVIETUI..cum?multi dintre noi au petrecut vacante la tara,sau au crescut scolo.cunoastem multe plante salbatice.stim sa traim si cu putin.puterea de supravietuire si inteligenta acestui popor e remarcabila.poate nu ne pricepem la politica si alte smecherii,dar dusi in salbaticie multi dintre noi sar descurca cu ce au invatat de la bunici sau parinti.uitativa la nemti de ex.multi dintre ei n-au vazut o vaca sau un porc,darmite sa dea cu sapa sa semene,..cite femei de acolo stiu sa puna la borcan legume?si sunt atitea lucruri de care habar nu au.astai motivul pt.care ne vor morti.ceilanti nestiind sa faca nimic sint la mina lor,cu noi au de furcasi pina nu or reusi nu se lasa...e aici vom vedea..nu mor cai cind vor cinii nici ciini cind vor stapinii....

    RăspundețiȘtergere
  9. Baietii astia,'Illuminati', nu au ceva cu Romania in mod special, ei vor sa acapareze puterea la nivel mondial, justificandu-si actiunile prin faptul ca se trag din cei care au stapanit aceasta planeta in trecut(regi babilonieni, urmasi ai imperiului roman(Windsor), urmasi ai lui David, etc).

    Cine are impresia ca astfel de societati secrete nu exista poate face investigatii in documente publice ale unor organizatii gen CFR, Comisia Trilaterala, Bilderberg, UN, FMI, Clubul de la Roma, Skull&Bones sau Illuminati of Bavaria.
    Marturisesc ca asa aceeasi impresie am avut-o si eu citind despre 'conspiratii' si ceea ce m-a alarmat si mi-a dat de gandit a fost declaratia unui membru al Clubului de la Roma pe care am vazut-o la televizor(TVR sau PROTV, nu mai tin exact minte canalul) si in care respectivul spunea ca organizatia lor, recte Clubul de la Roma, abordeaza subiecte pe care celelalte organizatii internationale se feresc sa le discute, una dintre ele fiind reducerea populatiei planetei. Am ramas uluit si revoltat in acelasi timp, adica cum vor ei sa reduca populatia mai exact? si de ce? Pastrandu-mi scepticismul am inceput sa caut informatii despre Clubul de la Roma si legaturile sale. Recomand orcarui sceptic acelasi lucru, faceti propriile investigatii bazate pe documente publice si va garantez ca nu veti putea, daca veti fi sinceri cu voi insiva, sa nu va dati seama ca ceva este peste masura de putred la mijloc.

    Pentru istoria celor din ILLUMINATI OF BAVARIA recomand documentarul 'Secret Societies - The Dark Mysteriesof Power Revealed' ca baza de referinta pentru documente concrete.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad multe aberatii aici despre 'Romania - tara sfanta' , diavoli si alte concepte inghitite pe nemestecate de catre semidocti. Sincer, o abordare realista mi se pare mai sanatoasa, adica una ce privese fapte concrete, pentru ca sunt suficiente dovezi concrete care ar face pe oricine are o doza minima de decenta si umanitate sa fie revoltat fata de situatia actuala si fata de cei care prin deceptie si manipulare ne pregatesc pentru o lume a lor, in care nu ni se va permite decat sa fim sclavi obedienti.
    Pana acum se mai putea trai decent si in afara unei influente presante a globlistilor, dar dupa momentul Octombrie 2008 lucrurile au intrat in faza terminala si nimeni nu se va mai putea feri de actiunile acestei elite criminale.

    Veti vedea in urmatorii 2 ani preturi record la carburanti(12ron/l) si mancare, colapsarea sistemului monetar american si european, detronarea statelor suverane arabe, si conflicte intre China si SUA, iar acestea nu sunt previziuni ci planuri concrete de actiune ale organizatiilor criminale ce conduc lumea.

    Cine crede ca aceste lucruri nu-l intereseaza sau il afecteaza direct, concret si grav va avea o mare surpriza.

    PS: Tot in urmatorii ani o sa fim partasi si la etapele spectaculoase ale proiectului 'BLUE BEEM' care a intrat in faza accelerata(prin scurgeri informationale, 'binecuvantari papale',stiri media concertate, filme, muzica si videoclipuri)

    RăspundețiȘtergere
  11. Este interesant cum de Basescu a ramas presedinte chiar daca au fost atatia care au votat contra lui. Analizand aceste lucruri putem sa ne dam seama ca este controlat de cineva de sus din America.

    RăspundețiȘtergere
  12. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Vasile,"Schimbarea la fata a Romaniei" devine o realitate!

    RăspundețiȘtergere
  13. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, te poți contacta pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ... ..
    E-mail direct către: (jameswilliamilluminate@gmail.com)
    Număr Whatsapp: (+234 7065 801 171)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source