Search

miercuri, 9 martie 2011

Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România

Mai mult de jumatate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români!
Cum este posibil asa ceva în conditiile în care rata raspândirii acestei boli în România la adulti este mult mai redusa?

În ceea ce priveste situatia din România exista unele dovezi tulburatoare în privinta infectarii premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinari împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul ca desi vaccinul împotriva hepatitei de tip B
nu a fost suficient testat si cu toate ca, de fapt, campania de vaccinari costa enorm (motiv pentru care Ministerul Sanatatii din Franta a refuzat aceste campanii de vaccinari) totusi Ministerul Sanatatii din România cu implicarea directa a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuita si obligatorie a copiilor din România (repetam, în conditiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).
În Decretul Guvernamental numarul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului national de imunizari se mentioneaza: “În România infectia cu HVB este prevalenta începând cu primul an de viata. Rata portajului de Ag HBs fiind estimata la 4,9% la copiii în vârsta de 6-11 luni. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda integrarea vaccinarii universale a nou-nascutilor în programele nationale de vaccinare pâna în anul 1995 în tarile unde rata portajului de VHB este de cel putin 8% si în toate tarile, pâna în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuita si obligatorie pentru toti copiii nascuti începând cu data de 01-10-1995”.
Constatam ca în România desi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârsta de 6-11 luni, Ministerul Sanatatii din România în frunte cu fostul ministru al sanatatii Iulian Mincu s-a grabit sa realizeze aceste atât de controversate vaccinari. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

Ceea ce au planuit anumiti lideri francmasoni în "Protocoalele secrete ale maestrilor francmasoni" se realizeaza în zilele noastre...

Corespondenta din Italia:

UN REPUTAT ZIARIST  ITALIAN SUSTINE CA ARE DOVEZI CE PROBEAZA INFECTAREA INTENTIONATA CU HIV A UNOR COPII ROMÂNI

Stirea publicata de “Evenimentul Zilei”, potrivit careia in România multi copii au fost infectati cu virusul HIV, care provoaca SIDA, a facut vâlva in Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat ca are dovezi certe despre cel putin sase cazuri de copii infectati in acest mod cu HIV. Damato, care in Italia are o reputatie foarte buna ca ziarist de televiziune serios si independent, a fost de multe ori in România dupa 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundatia pe care o conduce, “Bambini in emergenza”. “Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sanatatii Iulian Mincu, acesta m-a asigurat ca toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mama la fat”, a declarat Damato agentiei italiene de presa AGI. “Eu, in schimb, mi-am format o alta convingere. In cel putin sase cazuri, infectia a fost rezultatul unui act voluntar si am constatat acest adevar vizitând spitalele din România, unde actioneaza fundatia mea”. De mentionat ca din banii strânsi de asociatia italiana s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babes“ din Bucuresti. “Sunt informatii infioratoare, dar sustinute de medii stiintifice”, a adaugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la Bucuresti, cerând sa se faca lumina asupra acestei tragedii, sa fie identificati si pedepsiti, fiind responsabili pentru aceste crime. (PAOLO GIANFELICI; ” Evenimentul Zilei” - 25.02.1997, nr.1418)

O NOUA CONFIRMARE CUTREMURATOARE CA IN ROMÂNIA A AVUT LOC CONTAMINAREA INTENTIONATA A COPIILOR CU VIRUSUL SIDA

Descoperire surprinzatoare a specialistilor ieseni: SIDA A FOST TRANSMISA INTENTIONAT, IN LEAGANELE DE COPII DIN ROMÂNIA, DINTR-O SURSA UNICA *SE CONFIRMA, ASTFEL, IPOTEZA INFECTARII ORFANILOR IN SCOPURI DE CERCETARE

Specialistii ieseni ai Laboratorului de Virusologie de pe lânga Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iasi, in colaborare cu specialistii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reusit sa centralizeze dupa 5 ani de cercetari, rezultatele privind cazuri de HIV-SIDA inregistrate la copiii din România. Autorul cercetarii este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” si cadru didactic la UMF Iasi. Rezultatele au confirmat, in premiera, faptul ca virusul HIV, cu care au fost infectati copiii din leagane, provine dintr-o sursa unica. Ipoteza infectarii voite cu HIV a copiilor români din leagane pentru a se putea efectua cercetari si a se cauta antidotul bolii se confirma prin cercetari stiintifice.

VIRUSUL HIV NU PROVINE DIN INFECTII INTRASPITALICESTI

Lucrarea referitoare la structura ramurei virusului HIV cu care a fost infectata populatia de copii din leagane a fost publicata in ultimul numar al Revistei Medico-Chirurgicale a Sociatatii de Medici si Naturisti din Iasi. Din datele pur tehnice mentionate in articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat concluzia fara echivoc: “Studiul nostru confirma responsabilitatea subtipului F in producerea epidemiei de infectie HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al tarii permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei si confirma descrierea grupului de risc al copiilor din unitatile de ingrijire. Similitudinile structurate intre diferitele tulpini izolate sugereaza posibilitatea evolutiei epidemiei dintr-o unica sursa.”

SÂNGELE INFECTAT A FOST DISTRIBUIT INTENTIONAT IN ZONELE IN CARE S-A PRODUS INFECTIA

Descoperirea medicilor ieseni si francezi este de cea mai mare importanta. Ea probeaza faptul ca infectarea din aceeasi sursa nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât si structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt si nu erau centralizate, nici inainte de 1989. “Aceasta sursa continua sa ramâna obscura, daca tinem seama ca sistemul de asistenta pediatrica este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeasi sursa in intreaga tara”, mai mentioneaza articolul semnat de Cristian Apetrei.

SISTEMUL SANITAR ROMÂNESC ESTE ABSOLVIT DE VINA INFECTARII COPIILOR DIN LEAGANELE DE COPII.

Cercetarile mai sunt sustinute si de datele statistice ale cazurilor de HIV inregistrate in România. In tara noastra exista, potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, peste 50% din copiii infectati cu HIV din lume. Totodata, infectiile cu HIV la copii reprezinta in România 85% din total. In plus, materialul mai subliniaza ca tipurile de virus intâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectati din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile inregistrate la copiii din leagane. Studiul sugereaza degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infectiilor cu HIV din leaganele de copii, singura responsabilitate virtuala fiind in cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. In cazul de fata, in România, infectia la copiii internati in leagane este cu atât mai “ciudata” cu cât, nici in tarile vecine, care au avut sisteme de ingrijire medicala similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidenta epidemiei nu a fost comparabila numeric.

*O IPOTEZA TERIFIANTA: COPIII COBAI Datele la zi privind infectarea cu HIV in România, in februarie curent, sunt urmatoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii si 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale si recentele descoperiri confirma ipoteza sustinuta de unele declaratii ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat in tara noastra un program dirijat de infectare a copiilor din leaganele cu HIV, in scopul studierii bolii SIDA si al gasirii remediului. Acest program ar fi fost lansat in anii 1987-1988 si ar fi implicat o serie de cercetatori in imunologie. (IULIAN CHIFU; “Evenimentul Zilei” - 20.02.1997; nr.1414)

38 de comentarii:

  1. Multi , foarte multi tartori aflati in topul puterii impreuna cu servitorii lor merita GAZAREA .E o caracteristica a tuturor celor aflati la putere in Romania sa distruga prin tot felul de expermente sociale si economice poporul roman.Vor sa ne extermineze la propriu, prin urmare , daca ne vom ridica impotriva lor se cheama ca ne aflam in legitima aparare si orice actiune care ar lovi puterea e justificata moral si juridic.E vremea sa ne scuturam nitel de javrele din politichia romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate spune doua lucruri:ca si pana acuma ajung oameni care nu sunt de meserie pe posturi de decizie(se face acest lucru pt a se putea fura mai bine),chiar daca ajung oameni de meserie pe posturi de decizie cand acestia se baga in luarea unor decizii,comentarea asupra unor lucruri care nu tin strict de specialitatea lor,acestia dau gres.In privinta celui din urma caz,Ministrul Tabara e cel mai bun exemplu:a tot facut presupuneri asupra evolutiei preturilor in agricultura desi nu e treba lui,a dat liber la exportul de cereale la pret mic iar acum le vom cumpara la un pret mult mai mare avand influenta si pretul marit al petrolului.Ar trebui fiecare ministru indiferent de domeniu,sa aiba un consilier pe probleme economice al acelui domeniu iar impreuna sa se consulte si purtatorul de cuvant in fata presei cand e vorba de economie si nu probleme de specialitate,sa fie acest consilier economic astfel incat fiecare sa raspunda pe masura pregatirii sale si in domeniul sau si nu unul sa se priceapa la toate.In acelasi timp sa colaboreze strans cand e vorba de implementat niste masuri complexe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Programul a fost lansat in anii 1987-1988.Asta era in vremea lui Ceausescu.Se stie ca Ceausescu a intrat in Masoneria italiana.Si vedeti ca s-au dezbarat de el desi credea ca va ramane presedinte etern.Pe de alta parte se cunoste ca alti comunisti transformati peste noapte in democrati dupa revolutie,au intrat si ei in masonerie desi l-au avut exemplu inainte pe Ceausescu ca masoneria nu le garanteaza puterea eterna.Si aici sunt granguri,mafioti mai mari din tarile mai mari,care-i manipuleaza pe astia mai mititei din tarile mai mici si le promita puterea iar cand ii incomodeaza ,ii arunca la cosul de gunoi ca pe o carpa.Grangurii astia masoni din tarile mari au un comportament tipic a la Basescu.Esti prieten cu el daca-i faci pe plac,cand il incurci cu ceva sau nu-i mai faci pe plac,sau are alte interese,din prieten,subit ii devii indiferent sau dusman si te arunca ca pe o masea stricata.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci ce facem?stam si privim cum se distruge totul in tara noastra?solutii???

    RăspundețiȘtergere
  5. moarte celor ce ne doresc raul,ne fura si distrug familiile!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuie facut bahaos!alergati,haituiti si omorati cei ce ne privesc si 'ajuta' sa decadem pe zi ce trece.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai doua liste?Una cu coruptii sau care voit prin lege au dus la decaderea Romaniei si una cu masonii si sa le suprapui.Macar sa-ti faci idee cine sunt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Intrebare: Cum va explicati ca mai mult de jumatate din populatia Romaniei are diabet si culmea dupa ce urmezi tratamentul recomandad de specialisti, in dopandu-te cu tot felul de pastile nu se intimpla nici o scadere a glicemiei si iti este recomandat cu "caldura" alt tratament, dupa care alt tratament si asa mai departe. Nu cumva astia fac experimentele pentru medicamente la nivel de populatie? Mafia marilor consortii farmaceutice au dat cumva spagi grase pe la guvernanti?

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie si ei sa ia bani de pe urma fraierilor.Daca s-ar vindeca boala,cine ar mai da banul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Blogul ROMANIA IN AGONIE , http ://salvatiromania.wordpress.com , prima victima a cenzurii internetului de catre sistem. Din pacate, se pare ca inceputul sfarsitului nostu, al blogerilor anti system se apropie cu pasi mai repezi decat ne-am asteptat.
    Multumesc tuturor vizitatorilor care m-au onorat cu prezenta lor pe acest blog, si totodata doresc sa-I anunt ca imi voi continua munca incercand sa reconfigurez un alt blog identic cu cel vechi.
    Adresa noului blog este : http://salwatiromania.wordpress.com cu rugamintea ca cei care ma sustin de de-a linkul mai departe..!

    RăspundețiȘtergere
  11. Informatia aceasta este Socanta!

    Sugestie:O Lista de Semnaturi adresata unor foruri Mondiale de protectie a copiilor ar putea fi foarte eficienta.

    Iau ca relevant exemplu "Lista de Semnaturi Pentru Stoparea Distrugerii Delfinilor..." Problema e in curs de cercetare(conform unei note prezentate de Ch 13 TV cateva saptamani in urma)

    (P.S.Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba: Lista aducea la cunostinta forurilor Internationale un Dezastru Echologic provocat prin sacrificarea delfinilor inocenti,ca un ritual de probare a "Barbatiei" practicat intr-una din Tarile Baltice)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am aflat din surse sigure ca virusul Sida a fost livrat in Romania fosta R.S.ROMANIA De catre O.N.U prin programul de vacinuri gratuite pe care ei le efectuau atunci,cu acordul O.M.S Fiin inplicate multe state ,tot asa sa actionat si in LIBIA unde au fost implicate surori medicale din Bulgaria,dar suferinta acestor micuti frati ai nostri nu ie in van ei sunt martiri neamului nostru ,iar la venirea Domnului ISUS CRISTOS calai vor fi nimiciti. Maranata ,glorie lui ISUS Domnul nostru

    RăspundețiȘtergere
  13. Basescu le-a pregatit celor din U.S.L. in special si nu numai un virus mai tare si decat SIDA.Se cheama controlul averilor.Andreea Vass a declarat ca trebuie sa intre in posesia a peste 80000 de declaratii provenind din Elvetia.Sa vezi apoi santaje pe banda rulanta daca cei din U.S.L. nu vor canta dupa vointa lui Basescu.Desigur,declaratiile vor fi folosite in primul rand impotriva opozitiei(daca se vor gasi lucruri in neregula) si apoi impotriva opozitiei din P.D.L.Se poate sa fie folosite chiar si impotriva aliatilor de la guvernare daca ridica pretentii prea mari sau se opun unor planuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu stiu dintr-o sursa sigura ca pe vremea lui Nasty, la un centru de plasamnet, un copil infestat cu HIV/SIDA s-a vindecat (probabil sistemul lui imunitar a reusit sa indeparteze virusii din organism, ca nu imi inchipui ca ar fi experimentat pe el niste medicamente secrete), dar dupa un timp a murit, nu se stie din ce cauze si totul a fost secretizat. O tipa asistent social sau psiholog de acolo a zis asta, dar ii era frica si i-a cerut persoanei careia i-a dezvaluit toata treaba asta sa nu mai vorbeasca cu nimeni.
    De asemenea, tot pe timpul lui "matusa Tamara", cand se luase hotararea in guvern de a stopa adoptiile internationale de copii din centrele de plasament din Romania, tot se mai faceau adptii pe sestache (veneau de la Bucuresti in teritorii oameni cu ranguri inalte care se ocupau cu formele necesare. Stiu de la cineva care lucra in sistem ca o directoare de centru de plasamnet, ca sa nu fie implicata, a plecat in oras chipurile cu treaba si a lasat sa semneze psihologul sef de acolo toate formele pentru plecare.
    De frica nu a ajuns mai nimic la presa in perioada respectiva. Pe atunci Nastase era in Romania cam cum e acum Basescu. Diferenta era ca atunci conducea absolut, avand majoritate in parlament, nu ca Basescu acum, care trebuie sa faca o gramada de concesii aliatilor pt. a pastra puterea.
    Parerea maea e ca in sistemul democratic actual, in orice tara, alegerile nu fac altceva decat sa ii schimbe pe smecheri intre ei, toti astia avand in realitate aceiasi stapani: marile loji masonice internationale.

    RăspundețiȘtergere
  15. tot marie cu alta plarie.sau imbogatit pe singele neamului nostru si ne-au vindut ca pe vite pentru folosul lor,cu ce s-au ales?din toata agoniseala lor o sa se aleaga prafu..blestemati sa fie ..copii lor viitori infractori astai mostenirea lor..bine le mai zicea eminescupoetul nostru nepereche..uite ca se adeveresc multe azi

    RăspundețiȘtergere
  16. Tulburator! Pot sa confirm ca este adevarat 100% ceea ce se scrie in articol. Am intalnit astfel de cazuri. Copiii erau gazduiti intr-o casa modesta din apropierea intersectiei de la Razoare din dr Taberei. Am scris la vremea aceea un reportaj despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi pare rau, asa dezinformare mai rar.... vedeti aici statisticile avert (fff reputat ONG) http://www.avert.org/worlstatinfo.htm .Nici macar in Europa de est nu aparem in primele 5.
    Cu stima
    Va rog informati-va

    RăspundețiȘtergere
  18. cine verifica familile copiilor adoptati pe dincolo?citi din ei mai traiesc si cum?are cineva o evidenta?sau au fost trimisi ca donatori de organe? ei sint copii nostri ai tuturor.copii neamului asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. nenorocitii naibii! astia vor sa ne termine!

    RăspundețiȘtergere
  20. SI INCA NU STIM NIMIC CINE STIE CE AFACERI NECURATE MAI IES LA IVEAL?

    RăspundețiȘtergere
  21. Multe aberatii, mai ales titlul

    RăspundețiȘtergere
  22. ai grija sa nu se adevereasca

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamne ce prostii se pot posta pe internet!!! Aberatii, afirmatii lipsite de orice suport stiintific, dar, cel mai grav, MINCIUNI GROSOLANE!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. normal! auzi baiatu: "Ia de la Basescu!"

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru a face ceva trebuie sa fim informati /puternici....si ma refer la nivel macro...romanii(marea lor majoritate ) nici nu au auzit de Noua Ordine Mondiala, Illuminatti,Rotary Club , Skull & Bones sau alte forme si manifestari ale MASONERIEI ,care conduc lumea... si aceste cercuri de interese au hotarat cu mult timp in urma ce si cum sa faca....si asa au hotarat sa dezmembreze state , sa fure avutiile unor state ca IRAK , AFGANISTAN , tari din AFRICA si zona Arabiei (petrol, gaze naturale, diamante , etc)sa distruga culturi si identitati nationale ( ce se intampla in Romania)sa omoare copii (prin aceste molime si infestari)... sa distruga economii (Japonia ,Haiti, Noua Zeelanda ..ciudate fenomene naturale au loc in lume la ora actuala..)Lumea este controlata de aceste cercuri de influenta care numesc guverne, hotarasc ce presedinti sa fie alesi la conducerea statelor ( Barack Obama a fost ales si pus de catre ''EI', la fel si ''Base '')ceea ce nu inseamana ca acesti presedinti ar fi MASONI si implicit PUTERNICI ci pur si simplu sunt niste UNELETE care sunt folosite pentru creearea UNUI SINGUR STAT LA NIVEL MONDIAL controlat si condus de NOUA ORDINE MONDIALA / ILLUMINATTII etc.Ce putem face ?...Imi pare rau ca trebuie sa o spun insa ... CAM NIMIC pentru ca ni s-au furat toate mijloacele reale de unitate si de aderare la grup ,ADEVARATA LIBERTATE IN EXPRIMARE SI MISCARE ..... nu mai exista constiinta nationala ,patriotism , devotiune, camaraderie, loialitate, si mai ales CURAJ, acel curaj din vremuri trecute.Sunt omorati Copii... si vor mai fi omorati, ...genocidul va continua la nivel PLANETAR.....ROMANI TREZITI-VA!!!!!HONOR ET PATRIA.

    RăspundețiȘtergere
  26. mie grata de tot ce se intimpla zilele astea la tv.in loc sa-si faca traba pt care au fost trimisi.isi lucreaza muschii pe interese.ca tara e intr-un grad mare de disperare,nu le pasa.sint atit de paranoici incit nu mai vad adevarul.ei vb.numai de interese de partid sau guvern.nu stiu ce sa mai cred.vad realitatea ,suferinta semenilor nostri si sincer va spun, ma doare sufletul.avem la guvernare niste ciurucuri.ii intereseaza de noi ca de un cos in frunte.multi dintre noi sau trezit si vad realitatea.as vrea sa vad si fapte.

    RăspundețiȘtergere
  27. toate se leaga pana la urma, nu-i asa? pai cine a manipulat Romania pana acum? cine au fost comunistii? luatii pe fiecare in parte - evrei, evrei, evrei...cine neaga sa puna mana sa studieze (nu ce se invata la scoala - vorba lui Base). EVREII deja conduc demult lumea ! Evreii nu se vaccineaza si nu-si vaccineaza copii !!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cristian Apetrei18 aprilie 2011 la 14:02

    Imi cer scuze ca va scriu asta, dar articolul este penibil.
    1. Dezgroapa un scandal creat de un redactor debil de la Evenimentul zilei in urma cu 14 ani. La vremea aceea, am trimis, impreuna cu colaboratorii mei, dezmintiri peste dezmintiri pana cand EVZ a publicat ceva.
    Ce spuneau dezmintirile? in esenta ca faptul ca infectarea s-a produs din unica sursa nu este in nici un fel suportiv pentru ideea ca transmiterea s-a produs intentionat. Au fost factori favorizanti ai transmiterii care au contribuit la disemniarea exploziva a virusului. Acelasi fenomen sta la baza emergentei subtipurilor HIV si nimeni nu mai sustine in prezent aberatia ca HIV a fost produs in laborator.
    Daca vreti detalii, ele sunt publicate, si puteti oricand sa le accedati in public domain.
    2. Da dovada de neprofesionalism: este neprofesional sa citezi pe cineva si sa nu trimiti un e-mail ca sa intrebi ce s-a intamplat de fapt.
    3. da dovada de lipsa de fantezie: repet, povesta asta este dezgropata dupa 14 ani.
    Daca asta este wikileaks, ma iertati ca va spun, dar e apa de ploaie.
    Cristian Apetrei
    (stiti, "cel cu ipoteza terifianta")

    RăspundețiȘtergere
  29. Matale esti cel care a intrat in polemica cu Mircea Mihaies? Hmmmm..... nu vreau sa comentez mai mult... insa despre articolul in cauza cu SIDA, nu ai dreptate. Si stiu ce spun!

    RăspundețiȘtergere
  30. mai asta de mai sus ,spune-ne si noua ce stii ,improspateaza-ne mamoria.despre ce-i vorba?cine-i profesionalista de mai sus?

    RăspundețiȘtergere
  31. ROMÂNIA - VICTIMA UNUI PLAN CRIMINAL AL STRATEGILOR NOII ORDINI MONDIALE
    Poligon de încercare în plan real pentru SIDA, dezindustrializare, deznaţionalizare, depopulare
    Recent au fost prezentate o serie de documente ce incriminează strategii Noii Ordini Mondiale (N. O. M.) de producere artificială şi răspândirea controlată a virusului AIDS. Conform acestor documente, în "fundamentarea" descoperirii sunt angrenate organisme precum CIA, Ministerul Apărării al SUA (Departement of Defense - DOD) şi Clubul de la Roma. Interesant este că malefica idee a producerii unui virus ucigaş ca antidot împotriva suprapopulării planetei a fost elaborată şi dezvoltată în mod secret de către eminenţa cenuşie a Clubului de la Roma, dr. Aurelio Peccei, o dată cu pregătirea documentelor pentru Conferinţa Populaţiei de la Bucureşti, când s-a atras atenţia asupra dublării populaţiei în progresie geometrică. Astfel, dacă în 1900, populaţia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, în 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 miliarde în 60 de ani), ca în 1999, deci în acest an să se dubleze din nou şi să ajungă la 6 miliarde. Ceea ce înseamnă că în mai puţin de 40 de ani populaţia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iată de ce, în documente strict confidenţiale, strategii lumii, autorii din umbră ai Noii Ordini Mondiale (N.O.M.) au pus la punct un plan de reducere în masă a populaţiei, în special a celor din ţările subdezvoltate ale Africii, unde deşi mortalitatea este extrem de ridicată (în jur de 20 la mie) natalitatea este dublă (peste 40 la mie) astfel că şi sporul anual al populaţiei în aceste ţări este de 20-25 la mie şi chiar mai mult. În schimb în ţările dezvoltate sporul populaţiei este de circa 1 la mie, zero sau chiar subunitar, dar nu mai mult de 1-2 la mie. În această situaţie de depopulare lentă (Germania, Suedia, Olanda etc.) au luat măsuri de sprijinire a familiilor, încurajând femeile să aibă cât mai mulţi copii, chiar şi atunci sau mai ales atunci când nu sunt căsătorite. În Germania situaţia de femeie necăsătorită cu doi, trei sau patru copii a devenit un soi de meserie, ele fiind un fel de matcă reproducătoare a statului german, foarte aproape de ceea ce visa cu decenii în urmă un alt precursor al N.O.M. Se ştie că rata mortalităţii este direct dependentă de nivelul de trai şi se modifică rapid, în vreme ce natalitatea ţine de genă şi de mentalităţi, fiind mai dificil de modificat. Aşa se face că în ţările arabe, care au dat de bogăţia petrolului, rata natalităţii a rămas neschimbată ca în vremurile de sărăcie, respectiv foarte ridicată, în vreme ce rata mortalităţii a scăzut la cote incredibile, de 3-5 la mie. Motiv pentru care strategii N.O.M. şi întreţin acolo focare de război în ideea stopării acestei explozii demografice. Nimic nu se face la întâmplare. Virusul HIV a fost produs tocmai pentru a stopa creşterea populaţiei în Africa devenită o bombă demografică pentru a se abate atenţia opiniei publice, mai precis pentru a fi intoxicată cu informaţii ce par veridice s-a prezentat varianta infectării de la maimuţele verzi din Congo, prin consumul cărnii acestora ori prin sodomie. Pe aceeaşi linie a inoculării ideii că ar fi vorba de "pedeapsa divină" pentru devierile omenirii sfârşitului de mileniu, s-a mers şi în cazul infestării deliberate a grupurilor de homosexuali din America. În toate cazurile, virusul imunodeficitar (HIV) a fost inoculat prin injectare. În acelaşi mod s-a procedat în cazul planului complex de-a dreptul criminal la care este supusă România de peste un deceniu, devenită un poligon de experimente incredibile. Dar care îşi arată de acum rezultatele odioase. Este ştiut că primele cazuri de SIDA au apărut în Leagănul nr. 1 "Sfânta Ecaterina" din Bucureşti. Explicaţia medicilor de bună credinţă a fost şi este că virusul a fost inoculat în mod dirijat, în cadrul unui program de vaccinare, susţinut de o fundaţie internaţională, implicată şi în exportul de copii din România.

    RăspundețiȘtergere
  32. La vremea respectivă s-a declanşat o anchetă urmată de un proces penal care au fost însă muşamalizate la intervenţia unor forţe internaţionale oculte, aceleaşi însă care aveau în vedere anihilarea României sub toate aspectele, începând cu populaţia. Inocularea HIV şi răspândirea SIDA constituie doar unul din mijloacele folosite pentru depopularea galopantă a României. Conform unor cifre vehiculate de presa străină (din Israel, de pildă) România are actualmente o populaţie cu 2 milioane mai redusă decât în 1990, deci cu 10% mai puţin. Cert este că în baza ultimelor cifre statistice, România a ajuns la un raport natalitate-mortalitate mai mult decât alarmant, fără corespondent într-o altă ţară sau într-o altă perioadă. Conform datelor Comisiei Naţionale pentru Statistică, mortalitatea depăşeşte 14,7 la mie, în vreme ce natalitatea scade sub 10 la mie. Aşadar, de la 2-3 la mie spor în anii '80 s-a ajuns la minus cinci la mie, cu zone foarte extinse în care s-a ajuns la minus şapte sau opt la mie!
    Cifrele coincid întrutotul cu cele preconizate de cupola N.O.M., care are în vedere ca în următoarele decenii populaţia să se reducă în mod drastic la numai 2 miliarde de oameni, aproximativ la nivelul la care se găsea în perioada anterioară primului război mondial. Ca un argument în plus care confirmă cele ce se întâmplă în România trebuie arătat faptul că strategii creării virusului S.I.D.A. şi ai celorlalte mijloace criminale de diminuare a populaţiei s-au ocupat de reducerea populaţiei în Salvador prin declanşarea unui război local. Planul însă a eşuat, conform unor declaraţii ce provin din chiar cercul celor iniţiaţi întrucât nu a fost combinat cu alte mijloace de reducere a populaţiei, motiv pentru care un asemenea plan complex cuprinzând inocularea virusului HIV, atacul la nivel psihosocial, înfometarea, deznaţionalizarea şi, în cele din urmă, şi un război civil sau interetnic se aplică în România. Thomas Ferguson, cel care a făcut dezvăluirile cu privire la Salvador şi care este unul din strategii Clubului de la Roma a susţinut cât se poate de nevinovat că Salvadorul trebuia "salvat" întrucât rata natalităţii era de 3,3 la mie, aproape unică în lume între ţările non-africane. Printr-o coincidenţă tragică, România avea, în anii 80, când s-a pus la punct planul ce avea să înceapă cu asasinarea lui Ceauşescu, exact acelaşi procent de creştere demografică: peste trei la mie.

    RăspundețiȘtergere
  33. Reducerea populaţiei prin mijloacele arătate este, după Ferguson, "cheia" strategiei Clubului de la Roma şi a grupului lui Henry Kissinger, care au elaborat o strategie ce se potriveşte exact cu ceea ce s-a întâmplat în România. Ei spuneau astfel: "Vom veni într-o ţară şi vom întreba: care este planul vostru de dezvoltare? Aruncaţi-l. Nu vă trebuie nimic. Doar să aplicaţi un plan de exterminare a populaţiei. Prea mulţi oameni înseamnă răscoală sau comunism." În baza acestor informaţii vehiculate şi în ţara noastră, dar de fiecare dată ocolindu-se faptul că şi România constituie un astfel de cobai, se explică toate acţiunile de agresiune împotriva României şi populaţiei sale. Se explică de ce Banca Mondială a alocat 50 milioane de dolari pentru ca să se desfiinţeze 100.000 de locuri de muncă ale minerilor, se explică de ce Fondul Monetar Internaţional condiţionează acordarea împrumuturilor sale de desfiinţare a marilor combinate zootehnice şi de distrugere a agriculturii, respectiv a surselor de hrană, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă la 30% efectivele miliare, se explică de ce România a fost obligată să-şi reducă rezerva de grâu de la 2 milioane de tone la numai 350.000 de tone pe care deja a consumat-o. Anii 1999-2000 constituie punctul final al acestui plan decenal de anihilare a României. Foametea ce se prefigurează în mod cert - respectiv realizarea unei recolte de numai 2 milioane de tone de grâu faţă de un necesar de cel puţin 3,5 milioane de tone - coincide cu situaţia încetării de plăţi concomitent cu epuizarea rezervei valutare prin plata forţată a dobânzilor de 2,5 miliarde de dolari, cu radicalizarea populaţiei prin creşterea explozivă a şomajului şi încetarea plăţilor către bugetari şi pensionari (aceştia din urmă în număr de 6 milioane) şi mai ales cu declanşarea conflictelor interetnice în Ardeal în scopul implicării României într-un râzboi de uzură, distrugător. Acestea sunt faptele binecunoscute din presa de toate zilele, din informaţiile publice. Ceea ce nu văd politicienii, nici cei de la putere şi nici toţi cei din opoziţie, este prezenţa acestui plan diabolic ce leagă lucrurile şi le face întrutotul explicabile. Din păcate, într-un mod catastrofal pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  34. al treilea razboi mondial a inceput deja si este impotriva omenirii din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  35. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  36. Sa nu credeti ca acest vaccin impotriva hepatitei B este responsabil doar cu transmiterea HIV; alte boli cum ar fi Purpura Trombocitopenica Imuna a fost trasmise miilor de victime la 6 luni.

    Desi nu exista o corelatie directa intre Purpura Trombocitopenica si acest vaccin, incidenta bolii in randul sugarilor vaccinati in acesti ani ai comunismului, este mult prea mare pentru a putea ignora aceasta cauza.

    Numarul bolnavilor de Purpura a scazut considerabil in ultimii ani, iar asta dovedeste faptul ca boala nu poate fi declansata decat de o actiune organizata si de amploare, cum sunt vaccinarile in masa.

    RăspundețiȘtergere
  37. Programul o fi fost lansat cand spuneti,dar nu cred ca a avut acordul lui Ceausescu.In alta ordine de idei,nu cred ca Ceausescu a fost mason-chiar daca i s-a propus acest lucru de catre Liccio Gelli(seful G2 din masoneria europeana in acea perioada)-a recunoscut ca fostul presedinte nu a agreat niciodata aceasta organizatie.Mai informati-va,Gelli inca nu e mort si traieste la Milano

    RăspundețiȘtergere
  38. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, te poți contacta pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ... ..
    E-mail direct către: (jameswilliamilluminate@gmail.com)
    Număr Whatsapp: (+234 7065 801 171)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source