Search

joi, 16 decembrie 2010

FMI si Planul pentru distrugerea României

“Acordul cu FMI, justificarea PDL pentru distrugerea României”

“Lumea a fost lovită de criză, dar parcă nicăieri în lume tragediile celor care trăiesc în aceste vremuri amare nu sunt atât de mari, atât de intense aşa cum sunt cele din România şi parcă nicăieri în lume guvernanţii nu şi-au întors faţa de la popor, aşa cum au făcut-o cei care conduc astăzi România.
De şase ani de zile, Preşedintele României spune poporului cât de răi, de meschini, de lipsiţi de profesionalism sunt medicii, magistraţii, profesorii. În ultimul an, vocea lui Băsescu a fost dublată de cea a lui Boc care explică poporului ce pensii nesimţite au pensionarii acestei ţări…În ultima vreme, Băsescu, Boc, deontologii PDL ne spun cât de incompetent este acest popor şi cât de rău a fost croit sistemul acestei ţări pe care ei, într-o formă sau alta, o conduc de şase luni de zile”, a arătat deputatul Nica. Acesta crede că în ultima lună, discursul guvernanţilor PDL la adresa poporului a devenit din ce în ce mai virulent, din ce în ce mai critic şi, din ce în ce mai tragic, pentru fiecare român în parte.
“Pentru că propaganda avea nevoie să funcţioneze, pentru ca românul să mai înghită senin, calm toate jignirile, toate palmele Guvernului PDL a fost inventată şi motivaţia perfectă: FMI! Din punctul meu de vedere, PDL este doar la începutul singurului plan pe care acest partid îl poate pune în practică, respectiv distrugerea României. Acest plan a început să se aplice o dată cu venirea la putere a Guvernului Boc şi continuă. Singurul scop al planului este îmbogăţirea peste măsură a clicii PDL şi conservarea puterii cât mai mult timp!”. Acesta critică deciziile de reducere a pensiilor şi indemnizaţiilor de şomaj cu 15% şi a salariilor cu 25%. In realitate stim ca reduceririle sunt mult mai mari...
“Dacă românii vor accepta să fie divizaţi şi vor accepta să fie puşi la jug pentru a trage căruţa corupţilor din PDL cât mai mult timp atunci înseamnă că ne merităm soarta, aceea de a fi în coada Uniunii Europene. Personal cred că românii nu vor mai fi victime sigure ale acestui Guvern otrăvitor ci vor realiza că sunt mai mult decât nişte pioni pe tabla de şah a minţilor bolnave de la Cotroceni şi Palatul Victoria şi se vor revolta”.
(...)
Totodată, se solicită, “PDL şi clicii lor corupte” răspuns la câteva întrebări care ar putea reprezenta soluţii de scoatere a României din criză cu sau fără sprijinul FMI:
1. De ce România nu a atras decât 7% din cele 30 miliarde de Euro pe care Uniunea Europeană i-a pus la dispoziţie în perioada 2007-2013? Oare 30 miliarde Euro gratis de la Uniunea Europeană nu reprezintă mai mult decât 20 miliarde Euro împrumutaţi de la FMI?
2. De ce Guvernul PDL nu a început restructurarea administraţiei centrale de la 1 ianuarie 2010 şi de ce acum, la 15 mai 2010, nu le este prezentată românilor o strategie unitară prin care şi guvernanţii se sacrifică pentru popor şi nu doar cer sacrificii de la popor?
3. De ce nu renunţă Guvernul PDL la fondurile alocate achiziţiilor publice? Achiziţionarea de laptopuri şi maşini în valoare de 120 milioane Euro, de la 1 ianuarie 2010 şi până în prezent este mai necesară decât realizarea de autostrăzi, decât branşarea străzilor, a cartierelor la gaz, apă curentă sau canalizare?
Deputatul Ciprian Nica susţine că răspunsurile au fost date deja de PDL! “Clientela politică care roieşte la Bucureşti, în jurul ministerelor şi Preşedinţiei este mai importantă decât nevoile românilor”.
(...)
“Doamnelor si domnilor, Trăim vremuri pe care nici unul dintre noi nu şi le-ar fi dorit să le trăiască. Vremuri care aduc parcă în prim plan poveştile bunicilor noştri despre foametea de după războaie. Lumea a fost lovită de criză, dar parcă nicăieri în lume tragediile celor care trăiesc în aceste vremuri amare nu sunt atât de mari, atât de intense aşa cum sunt cele din România şi parcă nicăieri în lume guvernanţii nu şi-au întors faţa de la popor, aşa cum au făcut-o cei care conduc astăzi România.
De şase ani de zile, Preşedintele României spune poporului cât de răi, de meschini, de lipsiţi de profesionalism sunt medicii, magistraţii, profesorii. În ultimul an, vocea lui Băsescu a fost dublată de cea a lui Boc care explică poporului ce pensii nesimţite au pensionarii acestei ţări… În ultima lună, Băsescu, Boc, deontologii PDL ne spun cât de incompetent este acest popor şi cât de rău a fost croit sistemul acestei ţări pe care ei, într-o formă sau alta, o conduc de şase luni de zile.
În ultima lună, discursul guvernanţilor PDL la adresa poporului a devenit din ce în ce mai virulent, din ce în ce mai critic şi, din ce în ce mai tragic, pentru fiecare român în parte. Spun tragic deoarece este neplăcut să îţi auzi conducătorii cum, de dimineaţă pană seară, te fac prost, hoţ, incompetent pe tine, românul simplu, românul care trudeşte pentru a-şi plăti dările la stat, românul sărac care îi ţine pe ei în huzur.
Şi, pentru că propaganda avea nevoie să funcţioneze, pentru ca românul să mai înghită senin, calm toate jignirile, toate palmele Guvernului PDL a fost inventată şi motivaţia perfectă: FMI!
“Stimaţi cetăţeni, sunteţi proşti, hoţi, incompetenţi şi aveţi şi pensii nesimţite nu pentru că noi, cei de la PDL, credem asta despre dumneavoastră ci pentru că aşa ne-au spus cei de la FMI, pentru că aşa susţine Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI pentru România” – aceasta este o strategie de discurs propagandistic cu care PDL speră să adoarmă, încă o dată, vigilenţa românilor şi să îngheţe la maxim dorinţele acestora de a trăi bine!
De ce spun că este o strategie, pentru că, din punctul meu de vedere, PDL este doar la începutul singurului plan pe care acest partid îl poate pune în practică, respectiv distrugerea României.
Acest plan a început să se aplice o dată cu venirea la putere a Guvernului Boc şi continuă. Singurul scop al planului este îmbogăţirea peste măsură a clicii PDL şi conservarea puterii cât mai mult timp! Deciziile de reducere a pensiilor şi indemnizaţiilor de şomaj cu 15% şi a salariilor cu 25% reprezintă un pas important în acest plan! Dacă românii vor accepta să fie divizaţi şi vor accepta să fie puşi la jug pentru a trage căruţa corupţilor din PDL cât mai mult timp atunci înseamnă că ne merităm soarta, aceea de a fi în coada Uniunii Europene.
Personal cred că românii nu vor mai fi victime sigure ale acestui Guvern otrăvitor ci vor realiza că sunt mai mult decât nişte pioni pe tabla de şah a minţilor bolnave de la Cotroceni şi Palatul Victoria şi se vor revolta.
Se vor revolta împotriva deciziei aberante de a reduce numărul spitalelor cu 200. Pentru că este revoltător să ştii că deşi contribui la bugetul asigurărilor sociale nu poţi beneficia de asistenţă medicală de specialitate.
Medicii şi asistenţii medicali, cei cărora Guvernul Boc le-a redus salariile de la începutul acestui an şi cărora li se vor reduce, din nou salariile cu 25% şi cărora li se va închide şi spitalul în care lucrează sunt primii care ar trebui să protesteze. Sunt primii care ar trebui să spună românilor că închiderea a 200 de spitale înseamnă condamnare la moarte pentru cei care fac un infarct sau suferă un şoc anafilactic. Personalul medical ar trebui să spună tuturor şi, în special guvernanţilor, că nu avem suficient de multe Ambulanţe pentru ca un bolnav care are nevoie de asistenţă medicală de urgenţă să o poată primi în timp util.
Tot medicii ar trebui să spună că cei de la Casa Naţională de Sănătate, această bancă a sănătăţii, este ineficientă şi produce numai blocaje în sistem. Iar farmaciştii ar trebui să spună şi ei acelaşi lucru. Şi să mai spună că pensionarii cărora Guvernul PDL le ia 15% din pensie vor muri pentru că preţul medicamentelor este mult peste puterea lor de cumpărare.
La fel şi profesorii, care ar trebui să spună ţării întregi că nu sunt doar nişte cetăţeni care fac meditaţii după program ci că sunt cei care asigură viitorul acestei ţări. Profesorii, cei cărora Guvernul le-a redus salariul de la 1 ianuarie 2010 şi le ia încă 25% din salariu deja ciunţit sunt cei care ar trebui să le spună elevilor, părinţilor acestora, bunicilor că atunci când salariul îţi scade peste limita de suportabilitate nu îţi mai pasă de calitatea muncii pe care o prestezi şi nu mai ai în tine puterea de a fi mândru că educi viitoarele generaţii ale României pentru că te gândeşti, înainte de toate, ce vei da de mâncare propriului tău copil şi cu ce vei plăti întreţinerea.
Profesorii, toate cadrele didactice trebuie să fie unite şi să spună românilor că ei,la fel ca şi medicii acestei ţări, nu sunt “nişte bugetari care trăiesc pe spatele oamenilor de afaceri” ci sunt oameni care şi-au dedicat viaţa studiului, salvării vieţilor şi educării generaţiilor viitoare.
Iar funcţionarii din administraţie, administraţie căreia i se va mai retrage 0,3% din PIB, conform acordului cu FMI, trebuie să spună că nu “taie frunză la câini”, aşa cum crede Guvernul PDL. Funcţionarii trebuie să spună românilor că ei sunt cei care scriu proiecte pentru atragerea de fonduri europene atât de necesare dezvoltării comunităţilor locale. Administraţiile locale trebuie să spună că ele sunt alături de oameni, cele care se gândesc la nevoile comunităţii, (...).  Şi trebuie să mai spună administraţiile locale încă ceva: că aparatul central al Guvernului PDL este stufos şi incompetent şi că le pune doar beţe în roate primarilor care vor să facă ceva în comunităţile lor.
Acesta este planul PDL de distrugere a României, acestea sunt metodele prin care vor aplica acest plan, iar strategia propagandistică, motivaţia este simplă: “Facem ce a cerut FMI. Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI pentru România este vinovat! Băsescu şi PDL vă iubeşte!”.
Înainte de a încheia, aş vrea să vă mai spun ceva! Vreau să aud şi din partea PDL şi a clicii lor corupte răspuns la câteva întrebări care ar putea reprezenta soluţii de scoatere a României din criză cu sau fără sprijinul FMI.
Prima întrebare: de ce România nu a atras decât 7% din cele 30 miliarde de Euro pe care Uniunea Europeană i-a pus la dispoziţie în perioada 2007-2013? Oare 30 miliarde Euro gratis de la Uniunea Europeană nu reprezintă mai mult decât 20 miliarde Euro împrumutaţi de la FMI?
A doua întrebare: de ce Guvernul PDL nu a început restructurarea administraţiei centrale de la 1 ianuarie 2010 şi de ce acum, la 15 mai 2010, nu le este prezentată românilor o strategie unitară prin care şi guvernanţii se sacrifică pentru popor şi nu doar cer sacrificii de la popor?
A treia întrebare: de ce nu renunţă Guvernul PDL la fondurile alocate achiziţiilor publice? Achiziţionarea de laptopuri şi maşini în valoare de 120 milioane Euro, de la 1 ianuarie 2010 şi până în prezent este mai necesară decât realizarea de autostrăzi, decât branşarea străzilor, a cartierelor la gaz, apă curentă sau canalizare? Răspunsul ne-a fost dat de PDL! DA, clientela politică care roieşte la Bucureşti, în jurul ministerelor şi Preşedinţiei este mai importantă decât nevoile cetatenilor.
În încheiere vreau să le spun românilor că acordul cu FMI este doar justificarea PDL pentru distrugerea României! Fac un apel la români şi le cer să nu se lase pradă uşoară în mâna Guvernului otrăvit al PDL.


37 de comentarii:

 1. Daca-l prind pe Jeffrey Franks ala ii dau sa vomite! Tu-i in gura de illuminati cu neamul lor cu tot care au distrus lumea si Romania!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vreau "Schimbarea la fata a Romaniei!" Vasile,continua sa prezinti spectacole cu caracter profund social!Am rezervat 3 milioane de euro pentru activitatea profesionala!Prezinta spectacole de genul:"Un Strigat de Durere al Poporului Roman Strabate Lumea!"Vasile,aceste spectacole contribuie la Trezirea Constiintei Nationale al Neamului Romanesc aflat in hibernare de multa vreme!

   Ștergere
 2. totul a pornit de la prostia noastra care am acceptat prea usor sa fim subjugati de niste nenorociti,dupa razboi au durat ceva ani pana rusii au pus mana pe noi ,dar acum ne lasam pipaiti si ......... la cererea noastra . NU MAI SUNTEM UNITI SA IESIM IN STRADA diferentele enorme intre bogati si saraci ,teama zilei de maine ne fac sa acceptam sclavia in tara noastra

  RăspundețiȘtergere
 3. Explicati aici, va rog, cine stie, cine se pricepe, de ce francmasoneria, illuminati, vor sa ingenuncheze Romania si sa decimeze populatia... De ce tocmai Romania ? Ce are tara asta de o urasc astia atat de tare ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai fratilor, cita energie irosita si cit etnocentrism. Nimenii nu urasyte România. Doar mentalitatea noastra misroase a naftalina. Mai uitati-va in jur si cautati solutii nu numai vinovati. vai de lume.

   Ștergere
  2. Evrei dela 1868 au fost si sint inca in Rominia,ca TARILE ROMINE UNITE LA 1864 SA FIE RECUNOSCUTE DE EUROPA NE-A INPUS OBLIGATIA DE RECUNOASTERE CA ROMIN ORI CARUI EVREU CARE VREA SA SE STABILIZEZE IN ROMINIA. IAR STATUL ROMIN SA LE DEA AJUTOR CU INPROPIETARIREA CU PAMINT PTR. A AVEA CU CE SA SE INTRETINA, LA TIMPUL ALA NICI UN STAT EUROPEAN NU II VROIA,LA ANUL 1920 DUPE TRATATUL DELA TRIANON EVREI AU VRUT SA CUMPERE ROMINIA, CIND IN 1950 SAU DUS LA STALIN SI A CERUT CRIMEA SA POATA INFIINTA O COLONIE EVREIASCA LEA RASPUNE CA; NU VA AJUNGE R S R MOLDOVENEASCA UNDE SUNTETI IN PROCENT DE 85% NAZAT. IAR CIND LEGIUNEA A LUOAT FIINTA EVREI AU FOST DE VINA INCALICASE MOLDOVA SI MARAMURESUL.DESPRE EI AR FI MULT DE SPUS DAR NE-AM LUNGI PREA MULT.

   Ștergere
  3. PERTRU CA ROMANIA ARE ZACAMINTUL DE AUR E CEL MAI BOGAT DIN EUROPA SI LOCUL 4 IN LUME....CINE NU AR VREA SA PUNA MANA PE ASA CEVA?

   Ștergere
 4. raman uluita,socata de ce citesc si ma uit cum nimeni nu face nimic sa scapam de cei care sunt la putere si nu,numai de cei care sunt la putere dar si de cei care conduc lumea si decid soarta tuturor aici ma refer la franmasoni.ce pacat ca suntem asa de slabi si ne lasam omorati de niste criminali.sunt dezamagita de populatia roamaniei ca nu ia atitudine si ne lasam ucisi de acesti hitleri ai romaniei siai lumnii.pacat

  RăspundețiȘtergere
 5. '' MUNTII nostri AUR POARTA / NOI CERSIM
  DIN POARTA -N POARTA '' VA suna cunoscut ??? TARA ASTA este prea BOGATA
  pentru NOI !!! Romanii , turcii , austro -ungarii , nemtii OARE CATE TONE DE AUR SI ARGINT au scos din pamantul asta romanesc ????
  In al - 2 - lea razboi mondial aviatia
  germana cu ce isi alimenta avioanele ????
  CU combustibil obtinut din petrolul ROMANIEI !!!!
  S- A Raspandit in istorie vestea ca suntem
  un popor usor de cumparat si de corupt !!! NE VINDEM PE PUTIN !!!
  PE FOARTE PUTIN !!!
  SI ca sa nu mai plateasca nici ACEL '' PUTIN '' VOR LUA TOTUL CU JAPCA !!!!!!!!!!!!!!!
  PETROLUL ; aurul ; argintul ; padurile ;terenul agricol cel mai fertil din EUROPA ; RESURSA UMANA ; medici ; ingineri .... scoliti pe bani grei de ROMANIA !!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect. Perfect de acord cu tine "Anonime"! Acesta este motivul real pentru care toti ravnesc Romania... '' MUNTII nostri AUR POARTA '' Si mai este de zis ca si "anonimul" ce a postat mai sus despre evrei spune perfect adevarat... Evrei nu sunt uniti... Ei seamana discordie... pentru ca se stie ca: pentru a domina trebuie sa aplici tehnica:"Dezbina si conduce!!!" Si asta se intampla la noi in RO. Evrei si rusii cu tiganii lor au intetit patura tiganilor in ROmania, lasati in libertatea comiterilor de infractiuni prin care oamenii, aici ma refer la adevaratii romani/daci sa nu mai aiba incredere in nimeni care se invarte in jurul lor... ca toti reprezinta un pericol. Sunt lasati sa ii jefuiasca si sa ii violeze pe adevaratii Romani, informatii vandute de catre cei ce au acces la situatiile inregistrate cu fiecare recensamant facut... Ultimul Recensamant facut a fost comandat. A fost comandat de FMI si mai apoi de cei ce trebuiau sa stie cati romani adevarati mai sunt si cati mai trebuie ingenunchiati...

   Ștergere
 6. doar noi tinerii putem darama zidul, iar acest zid se numeste PDL. DUMNEZEU SA NE AJUTE CA TRAIM VREMURI GRELE

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu e de ajuns,mai trebuie adaugat aici si alte persoane.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pina unde au de gind guvernantii nostri sa distruga aceasta tara,valabil si pentru cei de la guvernare cit si cei din opozitie care au fost la guvernare?Cit o sa mai rabde poporul ROMAN.

  RăspundețiȘtergere
 9. pot merge foarte departe.dezbina ca sa cueresti.asta au facut politicienii poporului romin cu ajutorul strainilor.au invrajbit taranii muncitorii,profesorii doctorii,intre ei,. au mintit pe toti,au soptit la urechile lor tot felul de urzeli.,cine sa iasa in strada?au distrus ce tinea natia asta laolalta SOLIDARITATEA.MARILE UZINE AU FOST STERSE DE PE FATA PAMINTULUI.cine sa-i adune pe oameni? liderii de sindicat? s-au dovedit a fi in cirdasie cu puterea si s-au facut averi pe spinarea celor ce au crezut in ei.jigodismul a ajuns la rang de politica de stat.am vazut la tv o stire care ma uluit;dintr-o gresealasau alocat bani unei localitati cu primar psd.culmea e ca acea localitate a avut probleme legate de niste inundatii in anii trecuti.cind sa depistat eroarea banii au fost retrimisi primarului pdl.in ce tara traim?acolo nu e vorba de primari si culori politice,e vorba de oameni care au ales dupa competenta si pt asta trebuie pedepsiti? astai politica pdl,pe care acesta o trimbiteaza sus si tare?ne-am saturat de ..laptele si mierea lor...sa se duca unde si-a intarcat dracu copii,ca de asa lepre tara asta n-are nevoie...

  RăspundețiȘtergere
 10. Rezistenta Romana va intra in curand in actiune!
  vai si amar va fi de toti politicienii, de justitia si fortele inarmate care ii apara!

  RăspundețiȘtergere
 11. DUMNEZEU SA-TI AUDA GLASUL! PENTRU CA ESTE TIMPUL CA ROMANILOR SA LI SE TREZEASCA SPIRITUL NATIONAL!!

  RăspundețiȘtergere
 12. fratilor avem 2 posibilitati:1ori iesim in strada si ne recuperam tarisoara noastra din mainile acestor hoarde de derbedei ori 2.imrastiativa in toata lumea care pe unde apucati sa nu m-ai aiba pe cine asupri si sa-si platesca base singur datoriile care llea facut

  RăspundețiȘtergere
 13. Ne poate obliga cineva să restituim banii la FMI?Se poate rupe acordul cu FMI,c[ au mai făcut-o şi alţii.Să le de banii înapoi Ciuma portocalie.

  RăspundețiȘtergere
 14. Ce buni suntem toti la comentat..."singura solutie e sa iesim in strada" etc etc...iesim in strada si facem ce? Schimbam pe astia cu altii la fel? Atat timp cat toti care intra in clasa politica sunt crescuti la "vechile scoli" de smecheri nu stiu ce sau cum rezolvam. Eu unul am 30 de ani si pe zi ce trece ma conving ca poate copii copiilor copiilor mei ar putea avea o sansa mai buna in tara asta plina de hoti si nenorociti. Oricine care a comentat pe aici poate sa zica orice, dar pusi intr-o funcite cu greutate ar lua, ar fura...dar cred ca nimeni nu ar zice nimic daca ar fura pt el, dar ar da si tarii asteia amrate ceva

  RăspundețiȘtergere
 15. nu ne poate obliga nimeni sa dam inapoi niste bani pe care poporul asta nu i-a vrut si de care nu a beneficiat! sa plateasca cu sange politicienii portocalii care au facut averi imense pe seama acestor imprumuturi!

  RăspundețiȘtergere
 16. Haideti sa va spun ceva.Cand s-a facut acordul a fost initiativa lui Basescu ca lui ii trebuia centura ca sa conduca Romania.La ideea lui s-a raliat P.S.D. ul cu care au fost un timp la guvernare si au facut-o impreuna.Poporul a votat preponderent pt Psd si Pdl asa ca le-a suras ideea de a se imprumuta din moment ce i-a delegat pe P.S.D isti si P.D.Listi sa-i conduca.In continuare ii vor delega pe P.S.D. istii din alianta U.S.L. sa continue acordul in alti termeni(vorba P.S.D. care i-si doresc asta).Asa ca si daca castiga U.S.D. tot cu F.M.I. legati de gat murim.Nu inteleg,de ce va plangeti ca va jecmaneste F.M.I. cand tot pe cei ce vor acest acord ii ve-ti vota?.Poporul nu o poate face pe smecherul ca nu mai da banii inapoi fiindca in majoritate au votat si vor vota cu cei ce vor acest acord.Asa ca asta nu-i o scuza.Nu mai fiti ipocriti si asumati-va deciziile pe care le luati.

  RăspundețiȘtergere
 17. DOAMNE !!! ajuta-ne cu puterea ta pe noi romanii adevarati sa fim din ce in ce mai multi, mai uniti, mai intelepti si mai puternici in acest mare razboi de distrugere al acestui neam de catre prostitutia bancara si politica monbdiala care se hranesc cu saracia ,torturarea si inghitirea populatiilor si popoarelor, pur si simplu ptr. ca asa vor muschii lor.

  RăspundețiȘtergere
 18. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
  In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
  Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!  Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
  bine!

  RăspundețiȘtergere
 19. S-a iesit in strada, dar nu se cere re-infiintarea spitalelor, re-facerea bugetului, anularea contractelor perdante precum cel pentru autostrada, reconstruirea fabricilor distruse.
  Inca nu se cere rediscutarea acelor legi infame, legea muncii, etc..
  si apoi cine ar fi aceea care sa vina si sa decida sa rupa legatura cu FMI??? si sa faca politici pentru cresterea Romaniei?
  Avem nevoie de oameni puternici si hotarati!

  RăspundețiȘtergere
 20. am luat act de conditiile in care trebuie facut comentariul ,deci:traian basescu si banditi portocalii,azi nu va-njur,dar miine va ..trimit direct la dracu!

  RăspundețiȘtergere
 21. nu numai basesce e de vina ca am ajiuns unde am ajiuns si intreaga clasa politica dupa 1989 formata din vechea nomenclatura caruia i sa alaturat elemente parvenite si inbogatite prin conruptia guvernamentala Si sa nu uitam ca izarescu e pionul principal ai ingenucheri financiare a tari imf-ului cine e el care de 20 de ani detine o functie o stiti bine un prieten de nadejde al imf-ului si frate al logi masonice ce poarta tichiuta pe cap

  RăspundețiȘtergere
 22. Pai de ce l-au impuscat pe Ceausescu? ca reusise , in nebunia lui sa scape tara de datorii si sa o faca total independenta de toti sacalii. Acum poae intelegem ce zicea de agenturili care s-au imlicat ... nu neg ca o duceam greu , dar se exagereaza mult ca era cumplit , mai ales jurnalistii mai tineri. Era bine , dar se putea mai bine , doar ca nu conveneam contextului mondial si globalizarii. Mai avem industrie ? combinate? agricultura? nici macar resursele subsolului nu le mai avem , le-am dat pe gratis si le cumparam la pret triplu azi. Daca nu-l impuscau avea toate sansele sa fie reales azi , parerea mea , din pacate s-a furat prea mult si nici in 50 ani nu se va putea pune la loc.

  RăspundețiȘtergere
 23. cred ca singurul care mai poate salva nu numai Romania ci si planeta este DUMNEZEU.Cea mai eficienta metoda de a scapa tara si planeta de acest cancer =rau fara limite numit masonerie ( sistemul bancar) este ATENTIE -rugaciunea frenetica catre Dumnezeu a milioane ,sute de milioane de oameni la unison ptr ca doar o astfel de sincronizare poate crea efcetiv o UNDA GIGANTICA DE ENERGIE ALB-STRALUCITOARE care sa pulverizeze tot raul generat de masonerie prin magie neagra si control mental.Iesitul in strada la demonstratii si revolte are o anumita valoare insa rugaciunea catre DUMNEZEU A SUTE DE MILIOANE DE OAMENI LA UNISON ar extermina pur si simplu tot ce este rau si ne transforma in sclavii lor.

  RăspundețiȘtergere
 24. restul sint amanunte,discutii sterile ptr ca nu schimba absolut nimic. Numai prin rugaciunea colectiva a sute de milioane de oameni ii vom termina pe acesti monstrii,ptr ca studiile moderne au aratat ca rugaciunea catre DUMNEZEU,meditatia dezvolta aproape instantaneu niste cimpurI gigantice de energie benefica ,divina- mult mai puternice decit orice arme sofisticate.insa asta este de unire a cit mai multor oameni si ttul trebuie facut sincronizat.Daca am face asta acesti monstrii nu ar avea absolut nici o sansa si in plu i-am termina extraordinar de repede,pur si simplu ar fi scosi din planul fizic simultan cu curatirea aurei planetare a.i. nici nu ar mai putea aparea altii in locul lor. Cu siguranta acest lucru se va petrece pina la urma ,dar probabil ca lumea nu sa saturat de suferinta,sclavie si prostie.

  RăspundețiȘtergere
 25. Situatia Romaniei trebuie vazuta in contextul doctrinei ONE WORLD government impusa de hedge funds manageri cum ar fi Geroge Soros..ei vor sa desfiinteze granitele,steagurile nationale si lumea sa fie condusa in stil comunist..,cu ordine impusa de Natunile Unite.. Intre timp ei se imbogatesc furind bunurile altor tari..vezi Rosia Montana,paminturi intrepronderi etc pe care guvernul tradator roman le ofera marilor bilionari..in Romania spiritul nationalist trbuie consolidat ...degeaba iesim la revoluti sa-i dam jos guvernul fara sa avem un plan si o alterntiva..din pacate nu stim sa ne organizam, am ramas ca ianinte sa injuram la ecranul de televizor..si atit

  RăspundețiȘtergere
 26. Prieteni,aveti grija cind condamnati si acuzati bancile pentru ca comunistii ca George Soros abia asteapta sa manipuleze acest resentiment..bancile trebuie sa existe dar avartita trebuie sa dispara(crony capitalism).. daca sistemul free market dispare,ne dispare si LIBERTATEA..deja marile corporatii CRAFUR si altele distrug small business..small business este inima capitalismului..corporatismul este egal cu comunism penru ca ei impun regulile de piata..va rog atentie mare, nu va lasati dusi in capcane fara sa stiti unde va duceti..asa cum zicea cineva mai sus..numai Dumezeu este salvarea...incepeti sa va ghidati in viata dupa Biblie nu asteptiti nimic de la guvern..ei asta vor sa ia locul lui Dzeu..si noi sa credem in ei..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:Vasile,o mana intinsa care te ajuta intr-o zi intunecoasa... Este Mana Lui Tran Basescu!Continua sa prezinti spectacole care contribuie la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman!

   Ștergere
 27. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Vasile,doresc foarte mult sa duc la bun sfarsit "Schimbarea la fata a Romaniei!"

  RăspundețiȘtergere
 28. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Vasile,multumesc tuturor basarabenilor pentru inalta distinctie: Floarea de Foc-Basarabia!

  RăspundețiȘtergere
 29. Sa impuscam conducatorii....

  RăspundețiȘtergere
 30. sa facem ce-au facut ISLANDEZI care au iesit toti in strada si-n 24 de ore au schimbat guvernul si parlamentul care au fugit ca sobolanii, si de atuncea le merge foarte bine, fara UNIRE si UNITATE nu facem nimica

  RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Follow by Email