Search

luni, 12 septembrie 2011

De ce se duce Băsescu in USA?

Cititi si:

Surse bine informate ne-au spus că vizita în SUA a lui Băsescu are şi un alt scop decat cel oficial: el va avea o discuţie confidenţială cu procurorii americani, în faţa cărora va trebui să dea o declaraţie, care să le permită acestora scoaterea lui din celebrul Dosar Penal al traficantului de arme Viktor Bout, proces care va începe în a doua jumătate a lunii septembrie, la New York....

Traian Băsescu va efectua, începînd de marţi, prima vizită oficială în SUA în mandatul lui Barack Obama. Principalul scop al deplasării Dictachiorului la Washington este semnarea acordului bilateral privind amplasarea în România a elementelor scutului antirachetă. Deşi, conform protocolului diplomatic, aceste acorduri sînt semnate de miniştrii de resort în prezenţa preşedinţilor, de această dată Barack Obama nu va participa la eveniment, ceea ce spune multe despre valoarea pe care o are Băsescu la Casa Albă.

Sub pretextul unei agende deosebit de încărcate, preşedintele SUA l-a delegat pe vicepreşedintele SUA, Joe Biden, să  se vadă cu Băsescu. Nu a fost confirmată, pînă acum, posibilitatea unei primiri oficiale a lui Traian Băsescu  la Cotroceni la Casa Albă. Cel mai probabil, aceasta nici nu va avea loc, în ciuda insistenţelor şi presiunilor constante exercitate de diplomaţia românească, începînd cu anul 2008.

Surse din cadrul Palatului Cotroceni ne-au informat că, vineri după-amiază, presedintele a avut, pe această temă, o discuţie cu Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti, cu care a pus la punct anumite detalii ale vizitei. Am aflat că Traian Băsescu este nemulţumit de faptul că nu va fi primit oficial de Barack Obama, dar americanul i-a spus că depune eforturi în acest sens, însă este puţin probabil să rezolve ceva.

Surse bine informate ne-au spus că vizita în SUA a lui Băsescu are şi un alt scop: el va avea o discuţie confidenţială cu procurorii americani, în faţa cărora va trebui să dea o declaraţie, care să le permită acestora scoaterea lui din celebrul Dosar Penal al traficantului de arme Viktor Bout, proces care va începe în a doua jumătate a lunii septembrie, la New York. După cum se ştie, legăturile  cu traficantul de arme au fost anchetate de Justiţia americană şi, deşi iniţial americanii i-au arătat pisica, speriindu-l că îl vor cita în proces, ulterior, datorită afacerilor derulate de Băsescu prin intermediul lui George Sörös şi presiunilor făcute prin Florian Coldea şi Laura Codruţa Kövesi, au renunţat la citarea lui în dosar.

Totuşi, pentru ca această măsură, a renunţării la citare, să devină oficială, Băsescu trebuie să dea cu subsemnatul în faţa anchetatorilor americani.

22 de comentarii:

  1. Asadar americanii se lasa cumparatide acest crimianl teorist international?Armele traficate de basescu traian au omorat mii d esoldati americani.Nu cumva teoristul basescu traian isi plateste scoaterea din dosarul lui voktor bout cu auyrul romanesc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform notei clasificată "secret", din 30 noiembrie 2009, la raportul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, trimis centralei de la Washington DC, a contribuit si Silviu Craescu consilierul sau personal.
    Oricum, reprezentantul "Marelui Licurici" are un tupeu fantastic, deoarece dupa ajutorul obtinut din surse deschise(OSINT), dar in mod conspirativ , si-a concediat consilierul, acuzandu-l de spionaj in favoarea Partidului Social Democrat din Romania si a candidatului sau la alegerile prezidentiale din 2009, domnul Mircea Geoana !
    Silviu Craescu - este fostul angajat special si personal al Ambasadoriilor SUA la Bucuresti prin Departamentul de Stat American in perioada 2006 -2010, care in ciuda presiunilor facute de serviciile secrete partenere, a avut curajul sa vorbeasca pentru prima data despre scandalul existentei inchisoriilor CIA din Romania in 2010 - 2011.

    De ce presa din Romania nu cauta sa afle informatii direct de la sursa? Accesati:

    http://www.corectnews.com/politics/apel-pentru-depolitizarea-justitie

    Inchisoare CIA - O cladire residentiala din sectorul 1 -Nord detalii .....la cerere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru anonimul care a postat la 12 septembrie 2011, 07:19 : DA. Mai mult ca sigur. Altfel nu se explica graba incredibila a lui Basescu pentru redeschiderea minelor inchise inca din anii 2000 precum si faptul ca doreste ca Rosia Montana sa devina operationala in 2012!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cititi si aici despre acelasi lucru:
    http://www.surse.org/2011/08/se-incearca-spalarea-dosarului-lui.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu faceti decat sa otraviti si sa derutati o multime de oameni si sa manjiti cu noroi administratia prezidentiala, bazandu-va doar pe niste presupuneri. Romani, oare va mai aparati tara, va mai respectati valorile. Ati uitat de parinti, de frati nu va mai respectati valorile, nu vedeti decat satisfacii materiale, de cele morale ati uitat,. Va vindeti parintii si bunicii pentru a va fi mai bine. Oare cum pot fi numiti asemenea oameni???

    RăspundețiȘtergere
  6. administratia prezidentiala e tot una cu boul ala care ocupa locul de presedinte? valorile nationale sunt tot una cu magariile facute de boc si base si udrea? HAHAHAHAHAHAHA! pedelistule!

    RăspundețiȘtergere
  7. d-lui sau domnei dela ora 00;35 din data 13sept.2011 ;sunteti orbit[A] de favorurile pe care vi le face mafia BASESCU- PDL si pentru aceasta invocati aparaea tarii adica alui basescu.gresit basesco nu este tara reprezentata prin poporul sau care afost jupuit de veniturile legale si dus in sapa delemn.-------chltuiti bani din bugetul poporului (de stat)pentru camerila pdl

    RăspundețiȘtergere
  8. se duce la intilnirea cu americanii pentru a mai semna ceva angajamente care sa ne puna pilea-n bat,si pe el sa-l puna la adapost de toate mizeriile pe care le-a facut,si evident sa se asigure ca in cazul in care PDL-ul nu va mai cistiga alegerile(pentru ca au inceput sa se comporte ca ceausescu si gasca lui) nu i se vor redeschide dosare ,sau macar sa se asigure ca va gasi un adapost pe la ei sau macar sustinere. Da mai sti ca nu cumva se duce sa-si asigure realegerea partidului chiar si prin frauda dar sub aripa ocrotitoare a lor ?Conducerea actuala in ochii americanilor nu valoreaza 2 bani pentru ca nu stie sa-si apere interesele nationale si stau cu caciula in miini doar, doar le va arunca si lor macar o privire. Daca in fata marilor puteri nu sti sa stai drept ci in pozitia ghiocel,si nu stii sa-ti aperi poporul,ESTI UN MARE NIMIC SI SE URCA PE TINE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Postacului din 13 septembrie, ora 00:35, hai bre ca nu e manjita cu noroi administratia prezidentiala, e cu altceva, maroniu si pute rau de tot, stai santinela la intrarea de la fosta gara, vis-a-vis de statuia Leul cand vine din America si exerseaza-ti limba catifelata, nu mai ragai puturos pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorba Bunicului Vin ai nostri pleaca ai noistrii Noi RAMANEM CA PROSTII,El a facut al DOILE RAZBOI MONDIAL SI SPUNEA CA A FACUT TRIUNCHIUL MORTII LA MITRALIERA CU CAMARAZII LUI,DAR MI-A ZIS O VORBA CARE ESTE DE ACTUALITATE SI ACUM.UN GENERAL A VRUT SA-L EA IN ORDONANTA FIIND CURAT SI PREGATIT ,EL A SPUS NU DACAT SA DUC TUCALUL NEVESTITI SI SA MI S-A SCOALE MEMBRU MAI BINE MOR PENTRU PATRIE

    RăspundețiȘtergere
  11. Karina sa UGI oKarina! Lu Base!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. de ce adninistratorii acestui site nu sterg ultimile 5 postari? Daca se poate folosi asemenea limbaj,oricine il poate folosi ,dar in acest caz unde vom ajunge?Vi se pare corecta o asemenea atitudine? LUATI MASURI nu suntem obligati sa citim asemenea mizerii ale unei minti mult prea reduse,si cu vocabular limitat.LUATI MASURI.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ieri era un pedelist care a scris numai porcarii aici. Am un mesaj pt el si pt totii pedelistii care gandesc la fel ca el: SA NE S..... mULA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. azi raspunde un bolshevic, care cica are si el mULA..
    traiasca stalin!
    hahahahahahahah!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. site-ul asta e mult prea psd-ist!

    RăspundețiȘtergere
  19. natiunea isi merita soarta patrioti nu mai are tara.

    RăspundețiȘtergere
  20. Traian Basescu se duce in AMERICA ca sa ingroape scandalul Inchisorilor secrete CIA din Romania

    Wikileaks - Conform notei clasificată “secret”, din 30 noiembrie 2009, la raportul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, trimis centralei de la Washington DC, a contribuit si Silviu Craescu, consilierul sau personal. Cititi si: Dezvlăuirile lui Silviu Craescu despre inchisorile CIA si activitatea ilegală a CIA in sprijinul regimului Băsescu.

    http://www.romanialeaks.org/2011/06/dezvlauirile-lui-silviu-craescu-despre_15.html?showComment=1315052406175#c7738549197704625329

    http://www.romanialeaks.org/2011/06/dezvlauirile-lui-silviu-craescu-despre_15.html

    Why the reporters of ZDF don't ask Mr. Silviu Craescu - Protocol Officer and Senior Advisor of U.S. Ambassador’s in Romania, about the CIA prison in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce-a patit CEAUSESCU in decembrie 1989 , nu ne-a certat nimeni din EUROPA , SUA , sau din lume ,ba chiar ne-au laudat, putem sa mai incercam o data acum in decembrie 25 , 2012 , ca sigur nu ne spune nimeni nimica si nu ne vor certa.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source