Search

duminică, 19 decembrie 2010

Traian Băsescu si traficul de arme

        
Duminica 12.12.2010 seara, în jurul orelor 19, Mircea Basescu a zburat la Istanbul, cu avionul charter cu care se deplaseaza si fratele lui (platit de A. Videanu). În avion au mai luat loc dr. Yassin si un oarecare Aurel Cazacu (traficant de arme). Scopul deplasarii : cei trei se vor întîlni cu cîtiva lideri ai Militiilor Libaneze Hezbollah, pentru a le vinde armament din stocurile în curs de dezafectare (doua depozite), din lipsa de personal, ale Armatei Române. În mod concret, la aceasta noua tranzactie se vor pune în vînzare:
15 baterii de rachete rusesti, a cîte 12 rachete fiecare, plus masinile aferente; 1.500 de pistoale mitraliera kalasnikov si munitia necesara. În cine vor trage arabii cu armele astea? În asezarile evreiesti, în copii, batrîni s.a.m.d. Americanii l-au adus si il mentin la Putere ca sa-i omoare pe evrei! Ce pazeste ambasadorul  Americii la Bucuresti, Mark Gitenstein? Dar Congresul SUA stie? Noi ne amintim ca, în vara aceasta, batrînul presedinte al Israelului, Shimon Peres, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a venit, pe o canicula teribila, în România pentru a-l ruga pe Traian Basescu sa rezilieze contractul de vînzare de armament catre Hezbollah. Dupa cum se vede, acesta e încapatînat si lacom de bani. Acum cateva ore, am aflat ca Mircea Basescu, la scurta vreme dupa ce a aterizat la Istanbul, i-a telefonat lui Traian pentru a-l întreba unele detalii. Era 22,40. Presedintele i-a zis sa vînda la pretul stabilit, "nici un cent în minus". Sursele noastre din Serviciile Secrete ne-au informat ca întregul arsenal este evaluat la cca. 150.000.000 de dolari!


2 comentarii:

  1. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Actorul Vasile Butnaru:"Bogat si sarac" Bogatule,mana intinsa a saracului este de fapt Mana Lui Hristos care te Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source