Search

joi, 22 septembrie 2011

27 septembrie 2011: Obama se va retrage intr-un buncăr antiatomic din Denver...

Avertisment!

Cititi si materialele grupate sub eticheta "Terorism International" pe care le puteti accesa dand click pe linkul din text.

Nu se ştie de ce pe 27 septembrie 2011 s-a statuat un nivel de alertă maximă şi ce caută în acea zi preşedintele Obama la Denver în buncărul de maximă siguranţă, dar totul nu poate fi doar o simplă coincidenţă.

Ce se va întâmpla pe 27 septembrie 2011? De ce se ascunde Obama în buncărul de sub aeroportul internaţional Denver?

Un raport  pregătit de generalul Alexei Maslov, reprezentant militar la misiunea permanentă a Rusiei de la NATO, statuează faptul că el a fost informat de către americani de către planul lor de a menţine un nivel de alertă maximă (DEFCON 1 ) pe data de 27 septembrie 2011, iar în acea dată preşedintele american Obama se va afla într-unul din cele mai securizate buncăre din lume, situat sub aeroportul internaţional Denver.
În cadrul acordului SALT I privind controlul armelor nucleare (acord semnat între SUA şi Rusia), ambele părţi sunt obligate s-o anunţe pe cealaltă în cazul stărilor de alertă maximă, dar fără a preciza şi motivul. Generalul Maslov mai scrie în raportul său că îngrijorarea sa este amplificată şi de faptul că în luna august 2011 au avut loc două atacuri nucleare subterane în două sucursale CIA, din cadrul complexului de tuneluri militare ce leagă Washington-ul de Denver.
Interesant e faptul că, la scurt timp după atacurile teroriste de  pe 11 septembrie 2001, regimul Bush a hotărât să militarizeze complet CIA, la conducerea agenţiei de spionaj aflându-se până în 2009, generalul forţelor aeriene, Micheal Hayden, apoi CIA fiind condusă de fostul ofiţer de spionaj al Armateri americane, Leon Panetta. În august 2011, preşedintele Obama l-a pus în fruntea CIA-ului pe generalul Armatei Americane, David Petraeus, la o săptămână după atacurile nucleare menţionate în paragraful de mai sus.
Punerea de comandanţi militari la conducerea CIA-ului se datorează complicităţii agenţiei centrale americane de spionaj în atacurile teroriste de pe 9/11. CIA s-a folosit de reţeaua teroristă Al Qaeda, condusă de Osama bin Laden (cunoscut sub numele de cod Tim Osman) pentru a organiza atentatele de pe 11 septembrie.
Finanţarea atacurilor a fost realizată de către familia regală saudită, cu participarea directă a serviciilor secrete pakistaneze, ISI.
Important de reţinut e faptul că serviciile secrete ruseşti au ştiut de mult timp de operaţiunea CIA-ISI “Tim Osman”, căci Viktor Bout, marele traficant rus de arme, era agent secret FSB (noul KGB rusesc), el livrându-i lui Marvin Bush, fratele mai tânăr al lui George Bush şi lui Wirt Walker III Bush (vărul lui George Bush) 15 tone de explozibil rusesc PVV-5A, ce a fost folosit la dărâmarea turnurilor gemene de la World Trade Center.
Marvin Bush şi Wirt Walker III Bush erau în 2001 directorii companiei de securitate Stratesec (Securacom), ei având un contract de 8,3 milioane de dolari pentru asigurarea securităţii complexului World Trade Center. Coincidenţă sau nu, în weekendul dinaintea atacurilor de pe 11 septembrie, complexul a fost închis pentru “modernizarea sistemului său de securitate”. Cel mai probabil că în acel weekend au fost plasaţi explozibilii aduşi de traficantul rus de arme, aceşti explozibili ducând la prăbuşirea World Trade Center şi nu ciocnirea celor două avioane în complexul de afaceri.
Principalul finanţator al atacurilor teroriste de pe 9/11 a fost identificat de către Viktor Bout ca fiind Abdulaziz ak-Hijji şi soţia sa Anoud (nepoata regelui saudit Abdullah), cei doi locuind în Sarasota (Florida), dar, cu câteva zile înainte de atacurile de pe 11 septembrie şi-a părăsit brusc toate proprietăţile din America şi s-a reîntors în Arabia Saudită.
Am făcut această mică istorie a adevăratelor evenimente teroriste de acum 10 ani, pentru a reliefa faptul că SUA se află în pragul pericolului unor atentate teroriste ca acum 10 ani şi asta în special ca urmare a faptului că în perioada următoare Naţiunile Unite, la New York, urmează să dea votul pentru declararea statului palestinian. De menţionat faptul că asupra Statelor Unite s-au făcut presiuni şi ameninţări atât din partea Israelului cât şi a Arabiei Saudite. Israelul, care se opune cu vehemenţă declararării independenţei Palestinei, deţine foarte multă influenţă în structurile guvernamentale din SUA. Pe de altă parte, foarte recent, fostul ambasador al Arabiei Saudite în SUA, prinţul Turki al-Faisal a spus că dacă SUA nu va vota pentru crearea statului palestinian, Arabia Saudită (un susţinător al Palestinei) nu va mai coopera cu Statele Unite cum a făcut-o în trecut şi că ar exista astfel şanse pentru declanşarea unui alt război în regiune.
Nu se ştie de ce pe 27 septembrie 2011 s-a statuat un nivel de alertă maximă şi ce caută în acea zi preşedintele Obama la Denver în buncărul de maximă siguranţă, dar totul nu poate fi doar o simplă coincidenţă. Pe de altă parte, se ştie că încă din 2005, CIA şi-a transferat sediul său la Denver, în buncărul de sub aeroportul internaţional din Denver.
Şi iată încă o coincidenţă: pe 23 septembrie 2011 (deci cu 4 zile înainte) la Denver are loc un exerciţiu anti-terorism la care vor participa 81 de agenţii guvernamentale! Iată linkul oficial al exerciţiului:22 de comentarii:

 1. Dar Base unde o sa fie pe 27 sept??????

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai, sa fie! Mai stii! Da' daca stii, poti sa crezi?

  RăspundețiȘtergere
 3. Hahaha fiti siguri ca ceva se va intampla in zilele care urmeaza. Unii spun ca e din cauza alinierii planetei Nibiru intre Terra si Soare. Daca e asa, ne vor astepta niste zile interesante. Bineinteles ca totul e mascat si mass media acopera tot. Daca nu, probabil vor avea ei vreun plan, ceva sa dea vina pe teroristi, parca vad ca vor elimina ceva in aer si vor zice ca e de la ,,cometa'' (Nibiru). Oricum diminuarea populatiei e in se desfasoara in continuare sub nasul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu mai stiu cu ce sa sperie populatia.Asta e ca nu mai tine cu sfarsitul lumi.ha ha ha

  RăspundețiȘtergere
 5. 1 milion de romani sunt asteptati pe 25 oct la Parlament

  - pentru a sarbatorii implinirea a 90 de ani de Majestatea Sa Regele Mihai. Sunt asteptati pentru a-i aduce un sincer omagiu, romani din toata tara, Bucovina, Ungaria, Basarabia si diaspora.

  RăspundețiȘtergere
 6. ar putea sa ia cu el si asa zisa U.E ,clasa politica din Romania ,zmintitii care conduc lumea ,si alti idioti care se cred zei, si sa se inchida pe veci in buncarele lor.Dar din pacate nu o va face ,va dati seama ca e doar un zvon pt a ne speria ,crede-ti ca daca s-ar intampla cu adevarat ceva ne-ar mai anunta?

  RăspundețiȘtergere
 7. Ei cu frica noastra se alimenteaza.Pentru ei este important sa fim speriati ,pentru a ne manipula mai usor.Cu marea mjoritate vor reusi ,dar pentru asta trebuie sa se intimple ceva groaznic.Nu stiu daca acum sau alta data ,insa cert este ca acum va fi inceputul. Daca ar fi vorba de cataclisme devastatoare nimeni si nimic nu-i poate scapa chiar si pe ei ,nici macar indistructibilele buncare. NE PREGATESC CU TOTUL ALTCEVA,CEVA CU CARE SA NE SPERIE SUFICIENT DE RAU INCIT SA ACCEPTAM TOT CE NE OFERA CA PE MANA CEREASCA ,FARA SA PUNEM PREA MULTE INTREBARI.

  RăspundețiȘtergere
 8. Mai sti cu ce dumnezeu vor pulveriza atmosfera ? Am fost anuntati din timp ca antibioticele nu mai au efect in tratamente. OARE CU CE NE VOM PRICOPSI? Iar treaba cu buncarele nu este pentru ai proteja de cataclisme naturale ,ci pentru a avea timp sa-si faca vaccinuri si sa ia medicamente pentru a se proteja de virusi ,bacterii si ce dumnezeu vor sa ne dea.

  RăspundețiȘtergere
 9. Pe timpul lui ceausescu toti muncitori din fabrici au primit masti de gaze cu truse de prim ajutor care ulterior le erau retinute din salariu, acum nu le gasesti nicaieria de cumparat, in cazul in care astia contamineaza aerul cu ceva noi prostimea santem fii ploii fiindca tv-urile si presa scrisa ne prezinta orice altceva si evita sa informeze opinia publica

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna seara!

  Va rog sa treceti corect sursa de unde ati preluat acest articol: http://www.lovendal.net/wp52/ce-se-va-intampla-pe-27-septembrie-2011-de-ce-se-ascunde-obama-in-buncarul-de-sub-aeroportul-international-denver/ - articol tradus, scris si adaptat de catre mine personal. Si va rog ca alta data sa nu mai preluati articole de pe site-ul meu.

  Lovendal

  RăspundețiȘtergere
 11. raspunsul la intrebarea, DAR BASESCU UNDE O SA FIE, pusa de primul anonim cred ca este..IN PIZDA MA-TII.
  Acu, nu sunt nici eu chiar sigur-sigur
  hahahahahahahahahahaha!!!

  RăspundețiȘtergere
 12. Draga Lovendal ce hram mai porti si matale in aceasta activitate "isteata" de dezinformare????? Ca in final fiecare pasare pe limba iei piere!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Poate e vorba de 27 oct, cand Peter Laslo zice ca vom trece in dimensiunea a 4, iar nu pe 21.12.2012... Oricum ieri a fost o mare explozie solara dupa cum zic astronomii nostri...

  RăspundețiȘtergere
 14. ESTE FOARTE SIMPLU DE CE SE AFLA IN BUNCAR: "Elenin NU e o cometa si nici nu poate fi, dupa cum se comporta pana in prezent!
  - La data producerii clipului, 15 Martie ac, se face simularea pe modelul pus la dispozitie de NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL). Remarca: in softul respectiv nu se numeste obiectul ceresc “cometa”, ci doar “Elenin” cu indicativul “C 2010 X1″!
  - In 4 Septembrie 2010, Elenin era la 6, 258 Unitati Astronomice departare, pe aceeasi axa cu Soarele si Pamantul (Pamantul in opozitie cu celalte doua!) : in acea zi s-a produs cutremurul din Noua Zeelanda! O “cometa clasica” nu ar fi putut face asa ceva!
  - Daca ne intoarcem in timp, pe 27 Februarie 2010, Elenin se afla la 6, 042 UA fata de Terra, din nou aliniament cu Soarele si Pamantul, cand a avut loc cutremurul de 8,8 din Chile!
  - Mergand pe soft “in viitor” pe 26/27 Septembrie 2011, avem in ordine: Mercur, Soare, Elenin…Pamant, pe aceeasi axa! Dar diastanta este de numai 0,381UA fata de Pamant! Mai mult ca sigur ca pentru 3 zile Soarele nu va mai fi vizibil, fiind eclipsat de Elenin! ( “Soarele se va intuneca, fiind negru ca un sac de par”) Apoi, Elenin si Pamantul se apropie si mai mult, pana la 0,232 UA unul fata de celalalt pe 17 Octombrie! (Daca Elenin e intradevar o “stea pitica”, as lua in considerare si o modificare a orbitei Pamantului – apropiere catre Soare + o accelerare a vitezei sale de revolutie, in prima faza, apoi… iar modificare de orbita a Pamantului – departare de Soare, create de atractia masei Elenin! GV)
  - In jurul datei de 5 Noiembrie, vom fi in “trena meoritica/asteroizi” pe care Elenin ii cara dupa el si care ne vor izbi din plin!
  - Noiembrie 23 alta aliniere: Soare, Pamant, Elenin ! Distanta: 0,596 UA ! Dupa aceasta data… putem rasufla…daca “mai putem”! Softul se poate accesa pe site NASA – Jet Propulsion Laboratory (JPL) astfel ca oricine poate verifica!
  Toate aceste “date critice” dureaza datorita compunerii vectorilor de viteza, cam 3 zile calendaristice !
  Lucrurile sunt foarte serioase: deja in Groenlanda, Soarele a rasarit in acest an cu 2 zile mai devreme, fapt astronomic fara precedent, semn ca Pamantul isi schimba deja coordonatele!
  Sa mai avem in vedere si datele:
  – Pe 25 Septembrie: Soarele Elenin, Mercur, Pamant, Saturn, Uranus sunt aliniate!
  http://1.bp.blogspot.com/-cRoBUEAVZ70/TVvY4vnta0I/AAAAAAAAA4c/sCssoIPyIec/s1600/zz+Nasa+Large+Dwarf.jpg
  Ce se poate intampla?
  - Nimic, daca suntem “norocosi”!
  - Daca “nu suntem norocosi”: posibile cutremure gigantice, eruptii, etc., ploi meteoritice si asteroizi lovind pamantul, modificarea totala a climei datorita modificarii orbitei pamantului, maree gigantice datorate atractiei Elenin, Luna ar putea fi distrusa sau captata din orbita pamantului, etc, etc…" - sursa: iesireadin matrix. Ce ziceti de asta? Pură coincidenţă

  RăspundețiȘtergere
 15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 17. ok. vom crea un blog si o petitie online impotriva cenzurii pe aceasta scursura de site

  RăspundețiȘtergere
 18. vikileas.ro ar fi putut sa se numeasca specific romanesc laturi.ro

  RăspundețiȘtergere
 19. lesinatilor vai mama voastra

  RăspundețiȘtergere
 20. ok eu tot nu cred in asemenea aberatii? nu poate sa stie nimeni ce se poate intampla,si cand se poate antampla.

  RăspundețiȘtergere
 21. O sa se intample ce o sa trebuiasca sa se intample.

  RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Follow by Email