Search

marți, 25 ianuarie 2011

Raport secret CIA: Razboi in Romania!

CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE
 Scaderea pensiilor militarilor poate duce la revolta intregii armate romane.

Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi
Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture.
Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.
în anul 1998: 36.500 ofiteri;
- la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;
la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;
Nici o alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare în anii de dupa revolutie!

CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA. 

Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. Politica de desbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza. Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.
Folosesc acest prilej pentru a va pune o intrebare care ma framanta de multa vreme. Exista vreo intelegere secreta intre mogulul cel bun Voiculescu si mogulul cel rau Basescu?

MAFIA ARMAMENTULUI BASESCU
Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic si toate eforturile mele facute in calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tacerii. In lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai mortii : BOUT, KASSAR SI BASESCU. Primi doi au transportat in jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului roman. Kassar a fost extradat si a luat 20 de ani, Bout a fost extradat de curand din Tailanda si in curand va avea loc procesul lui la New York.
Antena 3 nu scoate nici-un piuit despre faptul ca Basescu este citat ca martor principal ( si in curand acuzat ) in acest proces, Punctul principal al acuzarii reprezinta rachetele sol aer pe care Bout a incercat sa le procure pentru a pe trimite teroristilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienta romaneasca. Absolut toate capetele de acuzare in acest proces leaga pe Basescu de transportul de armament si terorismul international. Flota aeriana a ucrainianului Bout ( 6o de avioane si helicoptere ) are ca baza cadoul facut de Basescu . Lumea vorbeste de vanzarea flotei comerciale dar nu se scoate nici-o vorbulita despre vanzarea flotei aeriene de catre Basescu pe un pret de nimic. Un Tupolev la pretul unui jeep sau unui apartament...
---------
CIA : REVOLTA ESTE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA!
CIA -ROMANIA
(...)
Romania's interior minister has resigned, after police rallied against the government's harshest austerity measures in years. The opposition is now demanding the resignation of the entire government, which introduced steep wage cuts to help the country overcome an economic crisis. 
Romania's Interior Minister Vasile Blaga announced his resignation after 6,000 police angry over a 25 percent wage cut marched to the presidential palace.
Witnesses said police pelted the palace with eggs, with some shouting, "Get out, you miserable dog!"
The president can expect more obstacles on the road, as further protests are planned against government austerity measures, which include sharp wage cuts for public workers and tax hikes to fight the budget deficit.
President Basescu's government has been unable to pay wages and pensions without a $26-billion bailout loan from the International Monetary Fund and other lenders. But in exchange for the deal, the IMF demands strong action to reduce Romania's debt.
In 2009, Romania's economy shrank by more than seven percent and the government needs support from the IMF, the European Union and the World Bank, partly to pay state wages and pensions.
Most macroeconomic indicators keep worsening and people are increasingly dissatisfied with their slumping living standard. Indeed, the rising poverty or attempts for marginalising of democracy could cause the civil society to eventually rebel against its rulers. Rebellion because of poverty would express a primal struggle for survival; revolt against rulers would demonstrate a political maturity seen in Bulgaria in 1997, in Hungary in 2006, and even in Moldova, in 2009. Unfortunately, an uprising seems the only workable scenario for Romania today.
TRADUCEREA FINALULUI :
O REVOLTA PARE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA.
--------------
Traian Basescu a fost informat, ca de obicei, la jumatatea fiecarei luni, despre reactiile care exista la populatie vizavi de politica guvernului. Raportul a iesit de data asta si mai alarmant ca de regula. Ceea ce l-a facut pe seful statului sa poarte o discutie cu consilierii sai pe probleme de aparare, nu numai cei din comunitatea de informatii, ci si cu cei din zona militara.
La discutii nu a participat insa Gabriel Oprea, despre a carui demisie se vorbeste tot mai des. Grav este ca s-a constatat ca posibilitatea izbucnirii unui razboi civil, in care sa fie angrenate forte populare, este maxima, iar foste cadre ale armatei, fie la pensie, fie retrase in civilie in jurul numeroaselor firme sau ONG-uri, par sa fie pregatite si destul de organizate pentru a prelua puterea in cazul unor ample miscari populare. Informatia ne-a fost furnizata din zona informatiilor militare ale MApN, institutie la care se cauta o solutie care sa preintampine planul "rezervistilor", care ar actiona in sfera de influenta a generalului Degeratu.

Controversatul Constantin Degeratu, implicat in numeroase scandaluri de presa, de la Dosarul Revolutiei la Rapirea din Irak, a infiintat Federatia Militarilor din Romania, un organism neguvernamental, in fapt, un soi de CADA, pentru cine isi mai aduce aminte de zilele de dupa decembrie '89.
Federatia este formata din 11 asociatii reprezentative, care acopera un larg spectru din domeniul militar. Ca o definitie "mai altfel", FMR ar fi o "organizatie civila" a militarilor, ce doreste sa patrunda in societatea civila romaneasca. Zvonurile si comentariile din partea politicienilor din opozitie sunt: daca si asa presedintele Traian Basescu a izbutit sa controleze o mare parte din societatea civila, de ce n-ar controla si asociatia militarilor, altfel decat prin Statul major?
De altfel FMR ne atentioneaza: "Noua conducere îşi exprimă convingerea că prin activitatea sa viitoare va deveni una din vocile necesare şi credibile în demersurile societăţii româneşti de protejare şi promovare a demnităţii, onoarei şi drepturilor tuturor militarilor din structurile sistemului naţional de securitate din România."
sursa ; sursa
Cititi si: [ CIA Report ]
Nota: Wikileaks.ro a publicat si in trecut materiale care atrageau atentia asupra acestei probleme:
...si altele.
Cititi si:

174 de comentarii:

  1. TUDOR Adrian -Viorel , Col.Tc. ( Rz. )26 ianuarie 2011 la 02:04

    Opriti aceasta ciuma portocalie sa distruga acest neam din care nu face parte aceasta clica de mafioti fara scrupule si fara bun simt.Dati adunarea; RADU CEL FRUMOS cel putin daca nu STEFAN CEL MARE.

    RăspundețiȘtergere
  2. STEFAN CEL MARE! sa sune alarma! tunisienii si egiptenii au mai mult sange in instalatie decat ROMANII???? UNDE E ONOAREA ARMATEI SI POPORULUI ASTA?!

    RăspundețiȘtergere
  3. TREZIŢI-VĂ BĂI ADORMIŢILOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. „ TREZESTE-TE OSTIRE ” !
    ( http://absolventi1969.wordpress.com/2009/09/05 )

    RăspundețiȘtergere
  5. DESTEAPTA-TE ROMANE !
    JOS CU CIUMA PORTOCALIE!
    JOS CU NEMERNICII, JAVRELE, MEDIOCRITATEA, HOTIA, TALHARIA, TRADAREA SI GENOCIDUL!
    JOS MAFIOTILOR! AJUNGE! NE-ATI SECATUIT SI TOT NU VA SATURATI!
    JOS DIHONII ORDINARE!
    SA SUNE GOARNA DINTRE MUNTI!

    RăspundețiȘtergere
  6. In curand mafia portocalie,base.woodrea & company vor fi istorie si vor infunda puscariile,asa sa le ajute DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  7. In sfarsit, o sa fim martorii ... unei explozii de mamaliga!

    RăspundețiȘtergere
  8. mey daca il dati jos pe basescu ce dracu o sa faceti ...o sa puneti pe altul mai bun decat el poate o sa fie si mai al reakului ...sa nu ziceti ca nu v-am spus...oricine va fi la putere totdeauna va fi dictator ...pe bune ...macar studiati istoria romanie ...niciodata nu a fost bine romanie

    RăspundețiȘtergere
  9. articolul asta e o porcarie ... plin de greseli si idei incoerente. daca a ajuns cia sa scrie rapoarte atat de jalnice inseamna ca are niste oameni praf. si nu prea cred ca e asa. Oameni prosti de pretutindeni, hai la revolutie, ca la carte nu va duce capul !!! hai sa dam in cap, sa dam jos, sa demolam !!! scoala e pentru fraieri. de aia se repeta istoria. desteapta-te romane, ca esti prost gramada - imnul asta se pare ca va fi mereu de actualitate ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma alaturi antecesorilor mei ,in apelurile pe care le lanseaza!E nevoie de organizare ca ,daca fiecare striga la colt de strada sau la sediul PDL,are doar sansa sa fie oprimat daca nu arestat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Traian Constantinescu Lt.Col (r)30 ianuarie 2011 la 09:20

    Domnilor, poate ca nu va dati seama in ce situatie este Romania azi! In loc sa va certati , mai bine ati face CEVA! Ce se poate face azi in Ro, pentru binele Natiunii si al fiecaruia dintre noi? Revolutie! ASTA E CALEA!

    RăspundețiȘtergere
  12. bai Anonimule, de ce e o porcarie materialul? ca nu-ti convine tie? esti pedelist? esti un pupincurist basist? RUSINEEEEEEE!

    RăspundețiȘtergere
  13. ce revolta bre, nu au comentat cadrele active cand li s-au taiat 7 mil din salariu si or sa caraie pensionarii, care abia se tin pe picioare si care nu mai au nici functii/parghii?? Pensionari oricum iau peste 20-25 mil, si sunt impartiti pt. a unora le-a rescut pensia, fiindc le-a scazut doar celor ce au iesit la pensie anticipat, la "sugestie" sau "medical-contrafactut". cocnluzia: O GLUMA DE ARTICOL

    RăspundețiȘtergere
  14. anonimule, mirosi cat de colo a porto ... iesi afara javra extraordinara ! sa te vada toti, analfabetului !

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt un PENSIONAR (AVIATOR PROFESIONIST) NESIMTIT (am citat din cuvantarile Primului Ministru al Romaniei !?!) care are, dupa o contributie de 44 de ani, o pensie de 1588 lei. Nu mor de foame, dar prin comparatie, este foarte nedrept. Nu vreau revolte, razboi civil in Romania, dar NU MAI SUPORT ACEST REGIM CRIMINAL. Deci, in acest moment, ORICE METODA DE AI ALUNGA PE BASESCU / BOC ESTE CORECTA. Ma rog zilnic la Dzeu ca CINEVA SA NE SCAPE DE EI. AU DISTRUS O NATIUNE!

    Doru Varlan

    RăspundețiȘtergere
  16. ce draku sa mai facem auzi la el ...revolutie...poi ce ne va aduce revolutia ca de obicei va avea acelasi rezultat ca revolutia din 1989...lati dat jos pe regele apoi pe ceausescu acum il dati jos si pe basescu ...pe cine draku puneti in locul lui ...poate alt drak si mai rau si asa o sa o tine mereu romanii din revolutie in revolutie si la ce folos

    RăspundețiȘtergere
  17. prin revolutie au loc pierderi inutile de vieti si materiale ...voua romanilor va trebuie un presedinte care sa va bage degeaba in traista cam asta vor totii...asa ca degeaba faceti revolutie ca aduceti alt drak la putere ceea ce se intampla in egip acum o sa vedeti voi ca va veni alt drak la putere...si o sa zica ca era mai bine inainte ...

    RăspundețiȘtergere
  18. de ce nu semnati, bai gaozarilor?
    pentru ca santeti PSD-isti si PNL-listi si "pensionari" de 44 de ani care vreti pensii uriase pt ca "v-ati dat viata pt tara". sa va fie rusine comunisti imputiti ce santeti !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. drakul in persoana30 ianuarie 2011 la 23:26

    uite ca ma semnez eo si inca ceva nu fac parte din nici un partid si nu am pensie mare dar chibzuiesc fiecare banut in parte si nu dau ca voi pe bauturi si pe ce te miri ce ...

    RăspundețiȘtergere
  20. auzi dan popa unde vezi tu comunistii imputiti ai inceput sa miros pe internet ...wau ce noutate nu stiam ca internetul are miros ...cred ca esti dus cu pluta ...

    RăspundețiȘtergere
  21. da ce e mey ...de ce crezi ca nu e wikileaks ...oare crezi ca aici e iadul ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Bai ala numit DAN POPA! Vrei sa ne sugi maciuca? Pedelistule imputit!

    RăspundețiȘtergere
  23. wau ai maciuca da de cand o ai si cum ai facut sa devine maciuca ...ai tras mereu la laba ha ha si tu mirosi prin internet ha ha ca dan popa

    RăspundețiȘtergere
  24. auziti la el ...vrea la razboi iar el sa stea pitit in camera ...ca sa moara altii pt el ca sa ii fie bine lui... bv mey

    RăspundețiȘtergere
  25. mancatori de rahat faceti ceva nu dati numai din gura.........

    RăspundețiȘtergere
  26. fa tu ceva ca noi suntem mancatori asa cum ai zis tu ...sa te vad pe tine daca poti fara mancatori ...ha ha

    RăspundețiȘtergere
  27. Mai ala cu rahatul.... nu ti-e rusine porcule?!Fiule ai vazut ce a scris ala de la wiki cica sa nu mai ne porcaim aici ca inchide cometariile! Domnu WIKI te rog sa-l ierti ca nu stie ce spune e prost. Asa! Asteptam noi documente si dezvaluiri! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  28. sa va fie rusine la toti de comentarile facute nu sinteti decit mamaligari ca si in 89.

    RăspundețiȘtergere
  29. Spuneti ca sunteti militari in rezerva! Si eu! Multe din discursurile de mai sus seamana cu o limba romana care e proprie mediului militar. Mai exact capraresc! E interesant ca nu acuzati expertii "care calculeaza "zi si noapte" pensiile voastre! Oare nu stiti cati incompetenti ati lasat in urma? Oare nu tineti minte cum se lucreaza, ce lehamite generalizata este intre "personalul TESA"al armatei. Domnilor fiti seriosi, cum cred ca ne-ar sta bine tuturor!
    Si lasati-o mai incet cu "revolutia" ca tin minte ca am mai facut una si a iesit dupa cum se vede...

    RăspundețiȘtergere
  30. Camarade, vorbesti in dodii! Lasa mac-macul asta securist! jos Basescu!

    RăspundețiȘtergere
  31. De ce sa o lasam mai incet cu revolutia amice anonim ?? pentru ca acum poate chiar are sanse de reusita ?? poate pentru ca ai sange portocaliu in vene ?? habar nu ai cat imi doresc sa va deschid jugulara tuturor astora care sunteti platiti de PDL ca sa debitati ineptii de genul asta pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  32. caporal trecut in rezerva2 februarie 2011 la 11:17

    de MUNTII DE ARAMA sau MIHAI VITEAZUL ce ziceti? ca poate altii sunt mai tineri dar au prins ambele perioade? de aia dati afara la 35 ani nu vorbeste nimeni? contrar asteptarilor putem lupta la orice virsta si poate suntem mai specializati decit aburicii de azi gen Hoprea

    RăspundețiȘtergere
  33. Băi APV-iștilor toata viața v-ați umflat și acum Chiorul v-a traso-n bot.Pensia voastra se compară cu a unui amărât de muncitor sau inginer sau doctor de care voi v-ati bătut joc în armată.HOOOOO!!!! lătrăilor...

    RăspundețiȘtergere
  34. Un articol destul de interesant, dar din pacate este murdarit de dumneavoastra, stimat auditoriu. Pe toate sit-urile unde se poate lasa un comentariu, nu stiti decat sa va injurati ca la usa cortului, mai rau decat tiganii(tind sa cred ca suntem mai tigani decat tiganii). Daca as zice sa va fie rusine ar fi de prisos, asta este tara, asa a fost si asa va fi mereu, nu stiti decat sa va bagati si sa va scoateti. Frumoasa tara, pacat ca e locuita. Si inca ceva, nu sunt nici PDL-ist, nici PSD-ist, nici PNL-ist, nici PRM-ist, nici PC-ist, si asta dintr-un singur motiv, toti sunt o apa si un pamant. Faceti revolutie, ce vreti voi...de prostit tot va vor prosti toti...din punctul meu de vedere, acest popor ar trebui izolat si matrasit de pe fata pamantului, cred ca Hitler a gresit cand a exterminat evreii, trebuia sa isi indrepte atentia spre romani...dar atunci am avut noroc cu un Bratianu, care a fost exceptia acestui popor.
    Si tot comentati ca istoria se repeta...in ce sens?
    Va spun eu...cand am fost stramtorati nu am stiut decat atat, sa pustiim, sa secam izvoare si sa ne ascundem...apoi cand au plecat "dusmanii" am iesit si noi din barlog si ne-am laudat ca am fost MARI VITEJI. Iar mai tarziu, cu trecerea timpului, ne-am mai "cizelat" si noi si am devenit "curve cu doua fete", ne-am dat si cu unii si cu ceilalti, pana la urma tot de prosti am ramas...
    In incheiere, cu riscul de a ma repeta, va spun doar atat, vreti sa va desteptati? Da-ti-l jos pe Basescu...izolati tara asta cam 20 de ani, sa treca generatiile astea de comunisti, pentru ca si cei care s-au nascut dupa '89, tot comunisti se numesc, au fost crescuti in aceasi ideologi....si abia apoi alegeti pe cineva care sa va conduca, ideal ar fi un strain, ca unul de-al nostru tot asa va proceda.

    RăspundețiȘtergere
  35. chiar asa unii plang ca au ramas cu 1800 sau 2000 lei si sunt pensionari; eu am 30 de auni de munca , 2 copii la facultate si castig 1300 lei dupa 30 de ani si lucrez la patron care oricand imi poate zice gata nu mai am nevoie de serviciile tale; mai sper eu si alti 4 mil sau cati or mai munci in tara asta sa mai iesim la pensie? si noi nu am mancat la popota si nu am avut atatea avantaje si hai ca ma apuca dracii de tot: tata a muncit 35 de ani ca inginer agromon pe camp si frig si poaie si a iesit la pensie cu 1000 lei si a fost inginer adica a avut o facultate... cum multi dintre voi nu au avut ; mai sunt milioane de tineri in tara asta care trebuie si ei sa traiasca si care si ei merita sa ajunga la pensie, imi pare rau pentru pensionari dar sa avem putina decenta; cu 2000 de lei traiesti mai bine decat cu 500 sau 600 sau chiar mai putin; revolta ? revolutie? pentru ce? in 89 au murit numai tineri si acum tocmai ei o duc cel mai rau asa ca vreti revolutie? iesiti voi in strada pentru ca cei tineri au fost o data in strada si au murit pentru ca acum sa aveti voi acest drept castigat sa protestati ; si acum sunt parinti care plang dupa copiii morti in revolutie; putem s-o mai facem o data dar nu pentru voi ci pentru copiii nostri ca ei merita

    RăspundețiȘtergere
  36. hahahahaahha! ce flendura de site!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. si-au batut joc de PRUNARIU .Stiti cine este? unicat in ROMANIA. pina si presedinti in viata sunt 3.macar nu au avut bunul simt sa gaseasca alta scuza. nu-i gasesc vechimea cat a fost in spatiu. poate acum se duce BOC si BASESCU in aer dupa vechimea lui .si sa nu se mai intoarca

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. paie manci,paie poti!!:30 de auni de munca , 2 copii la facultate si castig 1300 lei dupa 30 de ani

    RăspundețiȘtergere
  41. Un rahat de site al opozitiei! In curand psd va cumpara BBC ca sa-l dea pe Basescu jos.
    Dragi romani pomanagii haideti sa si muncim putin, nu doar sa cersim pomene de la PSD.

    RăspundețiȘtergere
  42. C.I.A sa se mai duca unde o vrea ea,ca destul se ocupa doar de unelteli in afara tarii si manipulatul altora.Pt anonimul de dinaintea mea:da ce ai vrea ,sa cersim pomeni de la Pdl?Ti se pare ca voi sunteti mai cu mot in frunte si mai grozavi ca altii?Site-ul asta nu-i al opozitiei ci al tuturor care scriu aici,inclusiv al tau.Problema e ca v-ati obisnuit cu linguseala si daca oamenii nu va canta in struna si au alte conceptii,atunci aveti o problema.Ei,uita ca se mai gasesc oameni cu alte conceptii decat ale tatucului Base si care nu au nevoie de nici un fel de tatuc,indiferent ca vine de la Moscova sau Casa Alba sau e autohton sau e Papa sau Preafericitul.Nu am nevoie de tatuci si ca mine or mai fi multi altii care traiesc in aceasta tara.Mitul tatucului a cazut.

    RăspundețiȘtergere
  43. "Trezeste-te Romane!" este cantecul de leagan al adormirii neamului romanesc si ni-l canta de 21 de ani mafia politico-securista ce a preluat puterea in 1990 dupa vanzarile si tradarile succesive ale lui Pacepa si Iulian Vlad, primul catre Vest, celalalt catre Est. Prin intelegerea E/V de la Malta am fost singurii care am fost tradati de aliati, atat de cei din Vest cat si de cei din Est. Pentru a da o forma democratica evenimentelor ne-au lasat pe mana viermilor interni care au macinat si distrus sistemul economiei planificate precum si tot ce se realizase in ultimii 20 de ani cu eforturile colective ale intregii natiuni. Industrie, agricultura, comert, turism, sistem bancar, invatamant, cultura si arta, sistem medical totul a fost distrus in temeiul ideii de schimbare democratica a perimatelor concepte si realizari "comunisto-ceausiste". Bun, de acord ! Si cu ce ati venit in loc?

    RăspundețiȘtergere
  44. Puteti sa numai faceti jocul celor care chiar vor asta si sa dati stiri de genul asta care par directive! Pot sa stea ei linistiti ca Dumnezeu nu ne lasa! Faceti astfel mai mult rau, decat bine, doar pt un rating amarat pe site!

    RăspundețiȘtergere
  45. La televizor il lauda un alt securist pe Iulian Vlad si zicea ca el a salvat Romania.Nu stiu de ce o fi salvat-o ca acuma vad ca securistii comunisti ne-au bagat pana in gat in datorii si au vandut Romania la fierul vechi.Resursele naturale le-au dat cu totii pe nimic la straini sau intre ei iar taxele si preturile le tot maresc sa poata fura in voie.Asa ca nu stiu ce salvare e asta.Eventual salvare de tradatori si excroci cum e mai toata clasa politica.Salariile si pensiile le-au micsorat si mai au si tupeul sa ne platim noi card de sanatate si o parte din cheltuielile medicale.Asta e rezultatul securistilor care ne conduc ,burghezia comunista in frunte cu Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  46. un site care nu are legatura cu wikileaks real...e bun dar unele documente si comentarii sunt malitioase..unele sunt si reale...dar revolta populara nu e solutia razboiul nici atat...sunt niste situatii in care vor ridica la putere tot persoane si grupuri de persoane care acum sunt intrun con de umbra si vor undeva mai sus care in nici un caz nu ne vor binele nostru ci doar cel care le convine lor situatia in care se afla romania este mult mai complicata si iesirea nu este ata de aproape cum o considera unii dintre voi...suntem atat de ingropati incat doar o minune ne mai poate salva..pacat imi e mila de copii mei si a celor din jur..care cred ca daca vor face o revolutie vor rezolva ceva..uita tiva la parintii celor decedati la "revolutie"...nu as vrea sa fi ti in pielea lor

    RăspundețiȘtergere
  47. Se poate sa fie asa cum zici,dar totusi gandeste-te ca multi ar vrea sa nu-i mai vada in fata ochilor pe cei ce ne conduc chiar daca schimba un rau cu altul.

    RăspundețiȘtergere
  48. De cand cu noile mariri de preturi la alimentele principale si la altele si cu refuzul de a micsora cota unica si a scoate rezerva de cereale a Statului pe piata in conditiile micsorarii veniturilor ,se pare ca PDL-ul i-si cauta extinctia cu lumanarea.Se da graul ieftin la export si se cumpara grau de 3 ori mai scump.Portul Constanta nu e inca luat la bani marunti ci doar anumite vami.Se da vina pe comercianti pt preturile la paine si la alte produse dar guvernantii nu au nici o vina pt asa zisa lor lipsa de prevedere a evolutiei preturilor.Pe de alta parte,ministrul agriculturii se pronunta asupra preturilor desi treaba lui tine de agricultura si nu de supozitii iar cand e vorba sa ia masuri pt mentinerea preturilor stabile,nu le ia si se opune zicand ca asa e economia de piata.Daca asa e economia de piata si nu se recomanda protectia intregii populatii ci majorarea preturilor,atunci de ce nu demisioneaza din P.D.L. si sa se duca la liberali.Cand a fost in alt partid a stiut foarte bine sa ia masuri impotriva lui Culita Tarate care dorea sa mareasca preturile la cereale si sa tina cu tara in general.Acum ,de cand e la PDL da liber speculantilor sa mareasca preturile.Atunci se putea stopa speculatiile ,acum nu se mai poate.Ma duce cu gandul ca de fapt acopera si favorizeaza prin functia sa speculatia la cereale pe spatele intregii populatii si in favoarea unor grupuri de interese,cel mai probabil din Pdl.Cu benzina au facut gargara ca ce grozavi sunt ei si pana la urma au lasat-o moarta.In fond nu sunt capabili de nimic bun.Nu stiu de ce nu-si dau demisia ei,fara sa le-o mai ceara cineva.Cand politica se amesteca cu afacerile asa cum,toate oalele se sparg in capul celor multi si cu venituri mici fiindca ei trebuie sa suporte:incompetenta,rea vointa,lipsa de prevedere a celor pusi sa-i conduca.Ceilalti care au venituri mai mari ,nu prea suporta multe,eventual nu-si mai fac excursiile sau mofturile lor dar pe saraci ii aduc la disperare cu nesimtirea lor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Inca armata o duce bine,daca va fi vorba de ceva miscari,mai degraba o vad din partea celor adusi la disperare de acesti guvernanti.

    RăspundețiȘtergere
  50. Cine nu-i cu noi e impotriva noastra . cam asta reiese din toate postarile. Iar ce citesc aici pre desprins din defuncta Romania Mare Tricolorul si alte oficine similare. Toata lumea deplange si ii "stimuleaza" pe pensionarii rezervisti dar de ce nu se povesteste nimic cum era pe vremea lui Nea Nicu cu bufetul partidului, mancare la juma de pret si toate facilitatile de membri de partid de baza, siguri, cu origine sanatoasa, etc. la fel si cei din aparatul de partid si de stat. Ca restul prostimii facea economii si trebuia sa se descurce. Sa fim seriosi... nu ma omor dupa politiecienii nostri actuali (fie ei PSD/PC sau PDL, liberali sau alti nahorniaci, bubuli sau alte specimene - nu sunt decat esalonul 2 din fosta nomenclatura. Astept acum porcaiala acum cu sangele portocaliu, sau ca sunt vandut "agenturilor striine" ce stiu eu ca vrajeli cu armata si cadrele care si-au riscat viata pe vremea lui Nea Nicu si avea dreptul la toate alea...... CIne trage primul?!?

    RăspundețiȘtergere
  51. Membrii de partid de atunci(daca e sa vorbim de trecut) cotizau la partid,asa ca vroiau sa li se intoarca o parte din cheltuiala inapoi(e vorba de parandarat).Doar nu-ti inchipui ca erau trup si suflet devotati partidului fara vreun beneficiu material.Asa e si pe vremea aceasta,cine cotizeaza ,vreau sa li se intoarca banii inapoi si fiind si mai lacomi ca atunci,daca se poate sa fie mult mai multi decat au dat pt partide indiferent ca mijloacele de obtinere sunt morale sau nu.E un fel de srl-uri de partide.Nu crede ca oamenii sunt spirituali,idealisti.Oamenii urmaresc interese materiale in viata indiferent de doctrina de la un moment dat.Chiar daca ar fi stat totalmente pe baza de crestinism sa zicem,stat religios se va gasi o interpretare in care oamenii sa-si satisfaca lacomia materialista.Parandaratul va functiona si atunci,asa cum a functionat si in comunism si asa cum functioneaza si in democratie.Eu nu sunt in nici un partid si nu am fost nici pe vremea lui Ceausescu si nu voi fi niciodata in vreunul ,asa ca nu voi avea parte de parandarat si nici nu voi contribui la ei.

    RăspundețiȘtergere
  52. acest site construit ca o subpagina a site-ului blogspot.com se doreste o replica a celebrului WIKILEAKS ?
    Aia au in spate ani de zile de experienta informatori si lageturi la cele mai inalte nivele, hakeri ce intra cateodata in arhive ultrasecrete ...etc. Orice copil de 18 ani care are o frustrare sau mai multe poate sa faca un blog aici . Grav e ca se foloseste de o asemanare de nume pentru a creea credibilitate prin confuzie. Ca si opinii personale sunt de acord : fiecare poate sa spuna ce vrea si altii sa comenteze , dar nu sa te folosesti de o asemanare de nume pentru a induce in eroare.
    In 5 minute pot sa fac si eu , o pagina de blog Microsoft-ro si ? cui foloseste ? sa fim seriosi. Oricine poate arunca cu noroi , interesant ar fi daca ar exprima si niste solutii la probleme actuale ale Romaniei , alternative.
    NU sunt pro-Base si eu vad situatia la fel de critica. Pe de o parte criza mondiala ne loveste ca o unda seismica ce e amplificata la mare distanta , pe de alta parte trebuie sa respectam niste acorduri ce ne sunt impuse , pentru a beneficia de imprumuturi cu care sa iesim din impas. Cei drept nici FMI nici Banca Mondiala nu dau nimic fara sa castige si in conditiile lor. Oricine ar fi la guvernare trebuie sa ia masuri anticriza si nepopulare.
    Daca ar ca guvernul boc si Base sa demisioneze maine nu stiu cine ar dori sa preia puterea. Situatia e dramatica si oricine va conduce in urmatorii 2 ani va fi terminat politic pentru totdeauna. Sa vina un Diaconescu de la ZERO-TV ?
    sau un fascist ca Vadim ? Poate un marlan incult , oier cu bani ca Becali ?
    Ponta care este atat de imatur politic incat nu-si da seama ca de fapt e manevrat din spate de altii care se vor descotorosi de el cand va fi cazul ?
    Stolojan , Isarescu , Nastase , Tariceanu ? Poate , macar astia au ceva in cap si sunt cat de cat verticali. Evident ca fiecare din ei va avantaja grupul ce il propulseaza si nu va neglija interesul personal , dar macar sa fie si interesul national in primele 3 obiective.
    Boc este un premier , docil , fara trecut si fara viitor care are singurul avantaj ca poate lua orice decizie fara frica ca nu va mai fi ales nicaieri. E un Kamikaze de sacrificiu si isi ia rolul in serios. Habar n-are ce face dar stie ca trebuie sa fie capul de ebrbec cu care se loveste si care va fi primul spart.
    N-am sa comentez despre protestele oricarei categorii sociale ... sun indreptatite ca si proteste . NU poti accepta sa fie rau fara sa protestezi. Trebuie sa iti faci cunoscuta opinia. De aici si pana la ce fac egiptenii ... doamne fereste ... in Egipt o sa fie cum a fost la noi in primii 10 ani dupa revolutie. Instabilitate si inflatie de 1 milion la suta.
    O duceam mai bine pe vremea lui Ceasca ? Poate securistii , membrii de partid cu functii si familiile lor. Nu vreau sa mai mananc juma de pui pe luna la ratzie , sau sa cumpar carne de porc transportata in chilotzi de femeile ce fericite lucrau la abator ptr de acolo puuteau fura si le era bine. Vreau sa pot munci 12 ore pe zi daca pot si sa castig bani si nu sa muncesc intr-o echipa de 20 de insi in care 10 munceau si 10 erau pile iar banii erau putini , ptr ca trebuia sa aiba toata lumea de lucru si sa nu declaram someri.Daca reparam un TV cu lampi , dupa programul de 8 ore, puteam fi arestat de cei de la ILICIT .Trebuia sa ma multumesc cu cei 2000 lei pe luna si ma uit in alimentara la carlige.
    Trebuie sa punem umarul si sa schimbam prin vot ceva in tara asta. Nu sa ne punem palma in fund si sa fugim din tara , injurand in urma.
    Anonim necunoscut !

    RăspundețiȘtergere
  53. Se poate sa te inseli cu verticalitatea celor enumerati mai sus.Dar e problema ta.Despre Boc te inseli din nou spunanad ca e doar docil.Criza mondiala nu ar fi fost fara criza personala a liderilor:politici,economici,bancheri si alte categorii.Criza aceasta e criza oamenilor care as zice ca sunt cam isterici.Deobiceii istericii sunt intr-o vesnica criza.Vreau mai mult decat sunt in stare,vreau mai mult decat pot si vreau mai mult decat merita.Ponta desi zici ca e imatur,se poate maturiza sau departa de cei ce ar vrea sa-l manipuleze(daca ar vrea).E problema lui personala cum va juca in politica si cum o sa fie apreciat dealtfel ca si a altora care doresc puterea.Pe de alta parte pot fi si alti amatori la presedintie dar deobicei oamenii chiar daca unii ar promite,aleg deobicei seful partidului care candideaza la presedintie si nu fac vreo separatie,sa aleaga pur si simplu dupa care personalitate li se pare mai favorabila,neavand neaparat vreo legatura cu vreun partid.De exemplu,as zice ca romanilor(dar si altora) le e greu sa aleaga un independent doar pt meritele,attitudinea sa.E alege si in functie de cata masa de partizani de partid sunt in spatele unui candidat.Adica aleg nu atat cu inima si ratiunea cat ca si un salariat de srl ,care voteaza cu sefu ca sa se puna bine cu sefu.Adica romanii si altii voteaza mai mult economic decat rational si spiritual.Atata e nivelul lor intelectual.Chestia asta cu fuga,ce ziceai,nu e relevanta,ca romanii voteaza din greu si din:Italia,Spania,Moldova sau unde or mai fi plus faptul ca multi au trimis bani in tara si au inceput sa apara ca ciupercile case mari prin diferite sate din tara iar unii s-au intors inapoi sau fac naveta.Asa ca o parte din castigurile celor din strainatate se intorc inapoi in tara,fiindca aici daca ar fi stat nu si-ar fi putut permite aceste lucruri niciodata.Deci nici asta cu plecatul si economia nu e relevanta.Singurul lucru care ramane atunci relevant este mentalitatea romanilor si ceea ce-si doresc de la tara lor,asta daca vrem sa lucram cu realitatea.Deasemenea in privinta alimentatiei azi,de cate ori ai mancat hrana tratata cu steroizi,E-uri,vaccinuri periculoase si de proasta calitate?.Esti perfect multumit ca acuma ai din abundenta orice,dar nu stii ce mananci?.Eu zic ca ramane sa te informezi mai bine,sa stii ce alegi.Stiai ca chinezii au reusit sa falsifice pana si orezul?.Eu deaici am aflat.Amesteca cartofii dulci care sunt mult mai ieftini cu deseuri din industia de materiale plastice si il trag sub forma de orez iar tu la la o masa de orez,consumi o punga de plastic.Stiai de dioxina de la nemti din care si care fiind ieftina,precis ca a ajuns si in Romania si se poate sa o fi consumat si tu?.Pe de alta parte zici de Diaconescu ca e zero Tv.Intr-adevar se ocupa tot de prostii:inmormantari,nimicuri,crime,etc dar totusi la postul sau de televiziune,s-a vorbit despre cum sunt intoxicati romanii cu hrana ieftina si de proasta calitate,s-au spus lucruri care la alte televiziuni nu s-ar fi spus in ruptul capului.Deci lucrurile sunt amestecate.A facut si el bine cum a mai facut bine si Becalli din cand in cand(a ajutat la inundatii(dealtfel ca si Diaconescu de la Otv))precum si altii de la alte televiziuni,precum si oamenii simpli.Pana la urma,e mai corect sa vezi lumea asa cum e ea in realitatea sa,cu partile bune si rele si sa alegi binele pe care fiecare il intelege in felul sau.Iar ceea ce iese,asta e si cu asta mergem inainte pana la o alta schimbare.Noi inca nu ne-am lamurit daca schimbarile dorite se fac prin forta sau doar la vot deoarece avem precedentul schimbarii prin forta a regimului comunist.Aici cred ca e un punct nevralgic al gandirii noastre.Daca schimbarea era infaptuita printr-o revolutie de catifea ca in Cehoslovacia,atunci eram clar de partea schimbarii prin vot.Dar nu a fost asa.

    RăspundețiȘtergere
  54. Dle Anonim care ai scris "acest site construit ca o subpagina a site-ului blogspot.com se doreste o replica ....", asa o fi.... insa majoritatea celor scrise aici sunt reale. Am stat zile in sir si am citit articolele si pot sa spun, ca Roman simplu si Cetatean, ca ma regasesc in opiniile exprimate in majoritatea articolelor de aici. Poate ca sunt unele exagerari gen Romare.ro.... insa... VOI PEDELISTII... chiar sunteti rupti de realitate?! voi nu va dati seama ca REALITATEA este expusa in foarte mare masura AICI?! Sincer va intreb domnilor "basisti si pedelisti", voi chiar credeti ca romanii sunt orbi? Chiar NU SIMTITI pulsul societatii? Da, romanii nu se revolta ca in Egipt sau Tunisia, sau mai stiu eu unde... insa asta nu inseamna ca nu isi dau seama ca masurile luate de acest regim sunt nu pentru iesirea din criza, dar pentru ( fara vorbe mari!) chiar pentru distrugerea Fiintei Nationale a acestui neam?! Chiar nu va dati seama ca trebuie doar un SEMNAL dinafara ( asa e romanul, asteapta semnalul dinafara ca in 89) si veti fi maturati de la putere? S-a strans o obida imensa in neamul asta, o obida si o frustrare uriasa... nu doar de 6 ani de cand e Chiorul la putere, dar inca de demult.... si am impresia ca nu va dati seama ca va jucati cu focul. Pentru ca atunci cand vor rabufni aceste frustrari, nuantele de "gri" vor dispare si veti plati si pentru greselile altora, nu numai pentru ale lui Chiorete si Boc. Treziti-va oameni buni!

    RăspundețiȘtergere
  55. Oamenii deobicei isi ineaca frustarile in multe lucruri:sex,alcool,tutun,muzica,cafea,droguri,etnobotanice etc.Toate incetul cu incetul ii darama.Oare cati mai raman cu mintea treaza?.Dar cu trupul sanatos?.

    RăspundețiȘtergere
  56. Domnule "Un roman simplu spunea..." eu nu sunt simpatizant al nici unei puteri, si intradevar, ma regasesc si eu in unele documente de pe acest site si in parerea pe care o am despre actuala conducere. Tocmai aceasta este ideea site-ului. Sunt lucruri neverificate ce sunt luate si dezvoltate de niste persoane ce stiu foarte bine sa creeze basme. Acestia infloresc multe lucruri si le fac sa para dintr-un lucru urat si rau facut de putere sa iti fie greata sa citesti mai departe. lucrurile nu stau chiar asa.. toate informatiile de aici sunt un FALS. nu neaparat ca informatie, unele pot fi adevarate.. dar daca veti cauta aceste informatii pe adevaratul site WIKI LEAKS, nu veti gasi absolut nici una din cele enumerate mai sus de domnii "redactori" ai acestui site. nu mai cititi lucruri menite sa va manipuleze, informati-va cel mai bine din surse externe tarii noastre, pentru ca tot ce cititi scrise de romani sunt ori pro pdl ori contra pdl, in consecinta sunt numai lucruri FALSE. poate au o sursa sigura, dar voi cat de fraieri credeti ca e guvernul nostru? ce este scris aici este impotriva constitutiei, impotriva legii.. daca era adevarat credeti ca acest site ar mai fi fost in picioare? blogspot.com prin terms & agreements iti impune sa nu postezi informatii ce te fac sa incalci legea. tocmai de aceasta, printr-o simpla sesizare a acestui website, acest user ar fi fost imediat blocat si site-ul inchis. nu va obositi sa cititi de aici, intrati pe adevaratul wiki-leaks si veti afla de acolo informatii despre romania socante. sau poate va place sa va minta cineva si sa va manipuleze in halul acesta. o zi placuta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  57. sunt tot ultimul anonim ce a scris pe site.. sa nu intelegeti gresit ideea.. legat de putere nu am cuvinte, daca s-ar iesi in strada as iesi si eu! desi romanului vad ca ii place sa traiasca asa.. nu ai ce sa faci sa ii convingi pe toti ca nu e bine ce e acolo sus.. poate candva si altii se vor destepta si vor realiza ca e mai bine sa ii dai jos pe cei de la putere de acum.. dar pana atunci cred ca va mai trece mult timp..

    eu m-am referit in precedentul post doar la faptul ca acest site este plin de informatii gresite.. cel putin este parerea mea.. si cum se face ca exact informatiile de pe adevaratul wiki leaks nu le gasesti aici? nu ar trebui sa fie si ele?.. oricum, imi pare rau pentru cei ce se lasa manipulati de aceste informatii. singura problema asta e.. ca fiecare din noi e nemultumit de ceva.. dar nu avem fiecare acelasi scop.. cand o sa realizati motivul pentru care luptati, motivul pentru care vrem "libertate".. si cand toti vom avea acelasi motiv, atunci se va iesi in strada.. pana atunci o sa ne plangem toti unul la altul si ne vom lasa batjocoriti si inselati de cei de la putere.. nu sunt in masura sa vorbesc de cine sau ce ar fi mai bine sa ne conduca.. dar Sincer, imi doresc din toata lumea sa dam faliment ca tara! Astfel vom scapa de actuala putere, si vom fi cumparati de germani, austrieci, chinezi, etc.... si vom ajunge in 5-10 ani de zile o tara cu o foarte puternica putere economica si vom fi bine in sfarsit...

    cati din voi stiu ca austria a dat faliment? si ca a fost cumparata de investitori si uitati cum a ajuns acum... asta ar fi cel mai bine pentru romania!

    RăspundețiȘtergere
  58. Voi aveti macar habar ce pensie are un cadru militar pensionat acum sau unul dintre cei care au iesit la manifestatie? banuiesc ca nu ,din cate stiu eu marea lor majoritate au peste 1600-1800ron asta inseamna aprox 400euro , o pensie mai mare decat salariul mediu pe economie care e de 315-350euro. nu va lasati prostiti si dezimformati , problemele sint altele : vezi "codex alimentarius" care este dezastros din pct de vedere al alimentatiei , vezi conditiile FMI (pe care orice guvernare era obligata sa le accepte) scoaterea a 5400 paturi din spitale care si asa sint prea putine, renuntarea subventionarii gazelor naturale pt cei defavorizati etc. Totodata interesati-va de ce sarea pe care o consumam toti este iodata , de ce sintem prima tara din europa care a permis ca pe teritoriul ei sa se cultive porumb si cartof modificat genetic ??? Acestea sint probleme reale, pt ca oricine ar fi la guvernare ar fi acelasi lucru. Retineti o chestie o tara cu datorii la banci sau FMI nu poate fi o tara libera niciodata .

    RăspundețiȘtergere
  59. Pentru domnul care a scis ca acest blog ar trebui inchis: DE CE? Ca sa nu mai citeasca poporul adevarul despre manevrele pe care le face puterea ca sa ne nenoroceasca?! Uite ca baietii astia au facut si copii ale Wikileaks.ro si daca dai clik pe numele cu care am postat ai sa citesti aceleasi treburi. De ce sa inchizi ceva care spune adevarul? Pt ca nu va convine voua celor de la pdl????

    RăspundețiȘtergere
  60. Problemele sunt multe:viciile,alimentatia,sistemul sanitar,politicienii corupti,justitia aservita,patronii corupti ,coruptia generalizata etc.Nu e nici o problema ca un cadru militar are atata pensie.Precis ca e prea mica pt o tara UE(nici nu stiu ce cautam in UE cu astfel de nivel de trai,mai bine am fi nealiniati ca Elvetia decat sa le platim la coruptii astia ai nostri oalele sparte(sa tot dam la UE si sa primim foarte putin inapoi).Toti trebuie sa avem astfel de pensii si chiar mai mari si salarii cat de mari.Dar ai cu cine?.Astia(politicienii nostri) si-ar vindeo si pe masa daca ar fi rost de profit.Politicienii sunt ca niste patroni.Ei umbla doar dupa profitul personal si mai arunca cate o farama si la lucratori.In rest ,priviti-i ce voiosi sunt Boc si altii sa desfiinteze codul muncii,cartile de munca,drepturile oamenilor.Oricum si pana acuma faceai ore suplimentare si nu ti le plateau sau nu-ti faceau tot acesti patroni(de fapt mana in mana cu politicienii) inregistrarea in cartea de munca.Acum vor sa le desfiinteze pe fata,sa te transforme in sclav obedient,iar la vot sa votezi cu cine zic ei ca altfel te dau afara sau i-ti reduc salariul.Lasa-o balta cu conditiile FMI ca nimeni nu te-a obligat sa ieie imprumut de la ei.Asta a fost la dorinta lui Basescu si a PSD.Asta e realitatea.Daca se fura prea mult si coruptia vine insusi de la presedintele tarii,e normal ca ajungi sa nu mai ai cu ce plati pensiile si salariile si trebuie sa te imprumuti.Cine a distrus flota?Eu sau Basescu?Scos basma curata de justitie si de Emil Constantinescu.Cine reduc spitalele,desi oamenii au nevoie de ele mai ales la tara unde nu au bani sa umble lela pt orice suferinta la oras.Iar cu sarea,mai dao si in saracie,ca s-a facut atata scandal si pe buna dreptate,iar cand e vorba sa faci ceva sa se interzica introducerea iodului si a ferocianurilor in ea,nimeni nu face nimic dinte politicienii nostri.Nu degeaba a facut Basescu boala de tiroida.Ce face Basescu si Boc contra Codex Alimentarius?.Doar ei au votat sa fie aplicat romanilor.Asa ca ce te agiti,ca nu sunt buni de nimic pedelistii astia.Au doar interese economice,iar in rest bubuie de incompetenta.Nu ca ar fi foarte competenti ceilalti,dar acuma pedelistii si udemeristii sunt la putere.Ce grozavie fac U.D.M.R. ul cu toate aceste reduceri de spitale,de paturi si obligarea sa-ti platesti o parte din cheltuielile de sanatate .Cand ii fi bolnav,ii imparti patul cu inca 3-4,plus ca vei plati si mai mult.Asta e reforma?.Mai degraba genocid.Romanului nu-i place sa traiasca asa si nici sa fie vanduti la straini pt hotia guvernantilor cum ai propus tu.De ar fi dupa tine,ai vinde si muntii numai sa obtii tu un beneficiu.Asta se cheama mentalitate de excroc asa cum sunt cei mai multi dintre politicieni care apoi pozeaza in salvatorii natiei dar in fond nu se salveaza decat pe ei cu ticalosiile lor.La ce ai iesi tu pe strada dupa ce ne-ai vinde pe toti la chinezi si la altii?.Sa te uiti la noi cat suntem de saraci si sa razi de noi?.Acesta nu e adevaratul site Wikileaks ci se vrea o copie a spiritului Wikileaks.Adica a libertatii de expresie din informatiile din tara si nu a celor partizane unora sau altora.Dupa cum se vede ii poti critica pe toti si poti spune adevarul despre toti.Nu te cenzureaza nimeni.Cauta mai adanc prin tot site-ul si vei vedea ca se scrie si impotriva Psd si impotriva Pnl acolo unde este cazul.Zici ca nu ai voie sa postezi informatii ce incalca legea,dar Basescu are voie sa o incalce prin tot ce face si spune?.Daca spui adevarul despre el,e incalcarea legii.Dar el incalca legea si Constitutia non stop.Si dupa cate stiu,Romania se declara stat democratic.Chiar daca ar fi asa aici,daca Basescu incalca legea si Constitutia si noi prin dreptul la democratie o putem incalca,ca doar e democratie.Daca cel pus sa o respecte si sa o apere o incalca in loc sa fie un model in sensul bun al cuvantului din toate punctele de vedere sau macar din cat mai multe,atunci ce asteptari sa ai de la ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  61. Pentru pedelistii care vor sa existe cenzura si sa se inchida WikiRO: sa stiti ca exista multe situri romanesti care publica materiale incomode pentru puterea basesciana! Cineva mai sus a amintit de Romanialeaks.ro .... eu va spun ca exista si News.ro Stiri pe Blog [apare si in bara din stanga aici pe blogul asta) si daca dai clic pe lincul care l-am postat ca nume o sa vedeti ca exista situri care critica si nu le puteti pune pumnul in gura! Sunt prea multe ca sa le inchida basescu pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  62. pentru cel ce a postat inaintea mea.. intradevar sunt si informatii reale pe acest site precum "codex alimentarius". este exact cum scrie acolo. nu doresc nici eu ca acest site sa se inchida.. ci doar sa nu mai publice de basescu asa multe, ci sa publice lucruri mai "vitale" pentru romania, pentru poporul ei. astfel vom afla si noi multe lucruri secrete despre ce tratate, ce lucruri a facut sau face romania.. in schimb, site-ul are multe informatii sa il atace pe basescu.. si nu inteleg de ce.. personal nu ma intereseaza ce a facut el acum 30 de ani cand nu avea treaba cu partidul.. de ce presa nu va ia in serios?.. poate pentru ca fondatorul wikileaks, Julian Assenge a declarat intr-un reportaj facut de realitatea tv ca nu sunt foarte multe date despre romania, iar cele ce exista sunt pe site-ul original wikileaks. sunt aproximativ 1500 de informatii ce contin romania, din care 1000 sunt doar telegrame dintre ambasada sua la bucuresti si statele unite. acelea sunt adevarate.. si despre acelea vorbeste presa. daca tot e real ce scrie aici, atunci faceti un parteneriat cu cotidianul.ro sau o televiziune..
    cine stie de aici ca, cotidianul.ro a oferit personal o diploma in care recunoaste meritele lui Julian Assenge si il respecta pentru ceea ce face?
    relatati aceste informatii tuturor romanilor, sa stie toata lumea ce se intampla in tara noastra. (asta daca sunt informatii adevarate si nu inflorite! )

    RăspundețiȘtergere
  63. hu va fi nicio revlta sau razboi civil:

    RăspundețiȘtergere
  64. Asta nu se stie niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  65. La Basescu e pe sistemul mafiot.Cine-i mai tare in parcare.Indiferent ce s-ar intampla in tara asta,cat de jos va ajunge,el ori va fugi( sau va incerca sa fuga din tara),ori va incerca cu forta sa innabuse orice revolta mai mare pe sistemul cine e mai puternic.Deocamdata se oboseste cu santajatul si aratarea pisicii negre.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ceausismul perpetuat in democratie
    Cred ca toata lumea stie de raportatile false in agricultura si in alte domenii din vremea lui Ceausescu.Am facut o mica cercetare acuma iarna la AJOFM(agentia judeteana a ocuparii fortei de munca) dintr-un judet.Am facut o cercetare pe site-ul online al acestei agentii si acolo figura un anumit numar de posturi libere.M-am dus la AJOFM si am vazut ca acolo la afisier erau mai putine posturi afisate.Am dat un telefon si am intrebat in legatura cu posturile care nu erau afisate la fortele de munca.Mi s-a raspuns ca sunt ocupate.Dupa o saptamana am verificat din nou si am observat ca online sunt aceleasi posturi in plus fata de afisajul de la fortele de munca.Am crezut ca probabil au uitat sa stearga aceste posturi(deja ocupate?),dar nu se poate sa fie asa deoarece si in continuare,mai multe saptamani la rand sunt afisate,dar nu exista.Deci ei mint ca pe vremea lui Ceausescu dand raportari fictive si zicand asa cum ii auzi pe politicieni la televizor ca locuri de munca sunt din belsug dar romanii sunt niste puturosi care nu vreau sa munceasca.Ceea ce cel mai probabil e o minciuna.Cred ca in mai multe judete,daca cineva s-ar ocupa de o verificare serioasa ar vedea ca e o diferenta mare intre posturile afisate online si cele de la afisierul de la fortele de munca.Cam 40-50 de posturi unde am verificat eu(nu stiu cum e in alta parte).Deasemenea acum stiind ceea ce am scris aici,se poate ca raportarile(diferentele majore sa dispara).Pe de alta parte,unii patroni sunt asa de tupeisti ca au ajuns sa puna afis la fortele de munca pt angajare,iar apoi nu-ti mai fac niciodata inregistrarea in cartea de munca.Propriu zis AJOFM face indirect angajari la negru fara acte legale .

    RăspundețiȘtergere
  67. Pe acelasi principiu al minciunii pornite de sus,nici nu m-ar mira ca deacuma inainte sa se dea tot felul de date economice,sociale falsificate.

    RăspundețiȘtergere
  68. Chestia asta cu sistemul de coplata si informatizarea sistemului medical,inclusiv cand i-ti cumperi medicamentele de la farmacii e o treaba cu parandarat.S-au gandit astia de la putere cum sa mai bage pe gat cate ceva de vandut tuturor prin clientela lor sau prin ei insusi si au inventat ca nimic nu mai e bun cum a fost ca trebuie lumea sa cumpere tot felul de aparaturi(medicii de familie) iar pe unii ca sa le adoarma simturile le spune:nu va faceti grija ca nu va ve-ti putea plati tot ce va punem noi sa platiti,ca va lasam liber sa-i jumuliti pe toti(sistemul coplata).Iar apoi nu stiu medicii de familie ca vor fi pusi sa plateasca noi biruri prin pasul urmator,vor trebui sa-si cumper seringi speciale sa-i injecteze pe oameni cu cipuri(ca o sa se spuna ca oamenii sunt uituci si trebuie sa fie insemnati ca animalele),apoi cine stie ce le mai trece prin mintea lor malefica sa faca bani.Si se jura toti acesti politicieni de la U.D.M.R. si P.D.L ca ei sunt crestini,dar nu au citit in viata lor Biblia si fac exact ce scrie in Biblie cu insemnatul oamenilor fiind de partea raului.Pe de alta parte i-mi amintesc ce patrioti se dadeau pedelistii iar acuma fac alianta si sunt dependenti de ungurii care au in programul lor autonomia Ardealului.Ce ipocrizie.Astia sunt politicienii nostri pe care i-ati votat pt niste nimicuri.Acum scot de la voi intreit tot ce au cheltuit.

    RăspundețiȘtergere
  69. Cateva consideratii despre d-nul Boc.D-nul Boc tine sa para corect dar minte des.Tine sa para moral dar aproba furtul voturilor si minciuna.Tine sa apara coerent dar e incoerent prin nepotrivirile din vorbele sale datorita minciunilor.Accepta orice daca e vorba sa ramana la putere.Nu-si recunoaste limitele dar tine sa dea o nota de fermitate.Crede ca face bine dar face rau.Spune ca e adeptul meritelor dar tine oameni nemeritosi.Intelege gresit modul de a obtine ceva in viata aproband mijloacele necinsite la PDL dar criticandu-i pe ceilalti facand discriminare intre unii si altii,are un limbaj dublu.Zice ca apara oamenii obisnuiti prin Codul muncii (in scop electoral) dar noi oamenii obisnuiti nu suntem convinsi.De ce oare?.Ar trebui sa se intrebe de ce nu e crezut.Pe de alta parte e cam rigid in gandire.Cand ii intra ceva in cap ,e greu sa se schimbe.Zice ca e flexibil si introduce flexibilitatea in Codul muncii dar da dovada de inflexibilitate in discutiile cu sindicatele si patronatele locale.

    RăspundețiȘtergere
  70. Boc nici nu-si da seama ca multi eludeaza legea vanzand pe internet si nedandu-i lui nimic.Da el se lupta sa-si impuna vointa proprie netinand cont de altii.Ei ,uita asa nici altii deja nu mai tin cont de el

    RăspundețiȘtergere
  71. Boc vrea sa treaca codul muncii prin asumarea responsabilitatii fara a se mai consulta cu partidele si beneficiarii(sindicatele si patronatele).El nu tine cont de parerea altora.Cred ca-si asuma o mare responsabilitate netinanad cont de parerea altora.E o impunere fortata de tip dictatorial a propriei vointe.Eu stiam ca suntem in democratie nu in dictatura.Sau poate doreste sa incerce capacitatea de suportare a poporului.Se poate sa-si asume o responsabilitate pe care nu o va putea duce.

    RăspundețiȘtergere
  72. Deja americanii isterici si paranoici,dupa ce s-au facut de rasul lumii cu isteria invadarii S.U.A. de catre extraterestri acum au dat intr-o alta nebunie.Au inceput sa faca coada sa li se implanteze microcipuri iar pretextele ar fi:ca pot fi mai usor verificati in privinta trecutului medical,frica de atentate teroriste,comoditatea,dorinta de a se pregati de pe acuma de momentul cand nu vor mai fi bani.Dar pana la urma totul e generat de prostie .Nici nu e de mirare ca se intampla acestea intr-un stat masonic cum e S.U.A.Pe de alta parte si la noi o parte din politicieni nici nu se ascund ca ar apartine masonerie.As aminti aici pe Adrian Nastase mandru ca poarta sortulet.Deasemenea as aminti aici patroni Pdl din constructii,cantareti de muzica populara tot din PDl si altii.Dupa cum vedeti iar S.U.A. ne-au luat-o inainte.Pe cand la noi se chinnuie sa ne lamureasca ca e bine sa-ti faci card de sanatate cu microcip,americanii deja isi implanteaza acestea in organism.Pe de o parte la americani cred ca mai este inca un factor care ii favorizeaza.Ei au consumat mai mult decat au lucrat.Acuma sunt datori vanduti la chinezi si i-si zic ce-i care isi implanteaza aceste microcipuri ca la intalnirile G20 se va realiza o intelegere ca toti oamenii sa fie insemnati si astfel prin eliminarea monedei,guvernele sub egida eliminarii saraciei dar si a controlului populatiei pt a innabusi din fasa protestele,vor anula datoriile,vor face totul o apa si un pamant,iar saracii vor avea si ei cate ceva(ce-l putin asa isi inchipuie unii) si va fi fericirea pe pamant(desi se spune in Biblie ca fericirea e in alta lume).E o ironie faptul ca sub Obama se petrec astfel de lucruri.Acuma parca se invarte roata istoriei,albii sunt insemnati(nu numai ei) ca pe niste animale,cum in trecut ii considerau ei pe negri si-i insemnau.Culmea e ca s-a ajuns ca chiar oamenii sa ceara asta fara a fi fortati.Se vede cum incetul cu incetul,oamenii fara sa-si dea seama cad intr-o dictatura a bogatasilor incepand cu asa zisul pilon al democratiei S.U.A. E un nou tip de dictatura ce se vrea a fi la moda.Dictatura democratica.De ce credeti ca au cazut si se incearca caderea vechile dictaturi arabe?.Tocmai pt a fi inlocuite cu acest tip de dictatura.S-a aruncat vina pe rusi de parca rusii asa slabiti si redusi fata de dimensiunea fostului imperiu,ar mai putea face mare lucru.Singura preocupare a lor ar fi sa destabilizeze intreaga lume araba.Daca ar fi asa,de ce dupa plecarea lui Mubarack nu s-au oferit rusii sa-i ajute cu bani pe egipteni ci americanii?.E logic,cine da banii el e seful si dicteaza.

    RăspundețiȘtergere
  73. De ce credeti ca Pnl si Psd nu iau nici o attitudine fata de codexul alimentar si fata de trecera la sistemul cardului de sanatate.Fiindca au si ei destui corupti,nu si-au facut curatenie in partide si sunt reprezentantii bogatasilor care au pus si ei Romania pe butuci.Daca lumea ar vota si impotriva lor,intreaga clasa politica si-ar pierde privilegiile.Deaceea pozeaza fals in aparatori ai multimii,ai poporului dar pe de alta parte lasa lucrurile sa curga pe acelasi fagas al pastrarii privilegiilor.

    RăspundețiȘtergere
  74. Am citit si eu cateva articole si in marea lor majoritate Basescu e facut de KKT.
    NU neg ca nu o fura si el sau ca a pus pe altii sa fure pentru el.
    NU sunt pro Basescu.

    Intrebarea e : UNDE PLM ERATI CAND ROMANIA A FOST VANDUTA SI F@T@TA PE VREMEA LUI ILIESCU SI A LUI NASTASE..DE AIA NU ZICETI NIMIC?

    RăspundețiȘtergere
  75. As tatua pe fiecare pe piele cu portocaliu,si le-as da drumul sa fie recunoscuti pt totdeauna.Sa fie tratati dupa merit de societatea pe care au dus-o in pragul dezastrului. Tuturor sa li se confiste averile total, sa primeasca cate un mic apartament si o pensie minima si aceea diminuata.Sa traiasca bine.

    RăspundețiȘtergere
  76. Campania asta electorala antiBasescu este ori tardiva ori prea rapida. Hai, hai, la munca nu la postat pe net tot felul de aberatii si teorii ale conspiratiei. Am primit link - ul de la cineva si regret ca l-am urmat. Ah,da:- vedeti ca "Website Counter-ul" afisat pare in regim cronometru. Mai opriti-l sau dati mai repede sa fie mai credibil (in privinta site - ului n-am timp sa cred o iota.)

    RăspundețiȘtergere
  77. Pentru cel de mai sus: SICTIR PEDELISTULE IMPUTIT! huo la oase cu basescu al vostru cu tot! Oarba dupa voi! Tradatori de neam si de tara care ati furat si ati distrus ROMANIA, blestemul strabunilor sa va ajunga din neam in neam, pana la a 7-a generatie!

    RăspundețiȘtergere
  78. http://gandeste-liber-exista.blogspot.com/2011/02/coada-mare-in-sua-pentru-implantarea.html

    RăspundețiȘtergere
  79. Stiu ca Boc si ai lui ne indeamna la munca ca sclavii pe plantatie daca e posibil cate 16 ore pe zi,iar ei sa risipeasca totul pe prostii,dar chiar si asa,ne luam cateva minute de la somn si tot scriem ce gandim.S-au dus vremurile cu: noi muncim si nu gandim dupa care le e dor la unii care-i considera sclavi pe angajatii lor sau pe popor.

    RăspundețiȘtergere
  80. D-nul Mugur Isarescu si Lenin
    La fel cum comunistii erau doldora de lozinci gen invatati invatati invatati,d-nul Isarescu ca un vasnic urmas al comunistilor a gasit o noua lozinca:munciti,munciti,munciti adica imbecilizati-va prostilor,ce atata invatatura,ca gandim noi in locul vostru si va furam fara probleme.Voi munciti 16 ore si noi va furam si ne dam salarii foarte mari ca noi meritam.Voi meritati doar sa munciti ca prostii.Pe de alta parte,cand i se propunea sa-l inlocuiasca pe Boc,acoperind in continuare toate prostiile,hotiile s-a gandit ca-si poate pune lumea in cap si nu si-a asumat sarcina.Dar pe de alta parte da din gura de pe margine si-i apara pe pedelisti cu prostiile si codul lor abuziv al muncii tinandu-le isonul cu lozinci comuniste adaptate la sclavagism,nu la democratie.Se baga ca musca in zer in ultima vreme dar refuza o responsabilitate mai mare.Pe de alta parte din nou fuge ca dracu de tamaie sa spuna ca adevarata problema e coruptia generalizata,furturile,cheltuielile prostesti si inutile.Fuge ca dracu de tamaie sa puna punctul pe I dar tine neaparat sa fie in centrul atentiei spunand baliverne de adormit prostii.Deci propriu zis a invatat si dansul sa deturneze atentia de la lucrurile principale.Ar trebui sa-si tina gura si sa se limiteze la meseria sa.Sau nu e in stare sa o scoata la capat nici cu asta?.

    RăspundețiȘtergere
  81. D-nul Isareasca daca tot e cantonat pe lozinci ar fi trebuit sa scoata una mai inteligenta de genul:munciti mai mult,mai cinstit,mai inteligent si veti castiga dupa meritele voastre.Dar el s-a limitat doar la munca nu si la rasplata.Despre asta nu zice nimic.Eventual ne critica ca vrem sa consumam prea mult.Si care-i problema ca vrem mai mult?.Am ajuns cumva cu toti la un trai decent cum scrie in Constitutie?.Si cine te crezi tu Isarescu sa-mi spui mie ce sa fac.Nu ai decat sa muncesti tu pana pici in nas pe banii pe care ii castigi.Ar trebui nici sa nu dormi dupa lozinca ta.

    RăspundețiȘtergere
  82. Boc se pare ca mai are o ultima sarcina de indeplinit,impunerea fortata a codului muncii.Dupa asta e liber la lupta pe ciolan.

    RăspundețiȘtergere
  83. Smechereala lui Basescu
    Cum ne invarte Basescu pe degete.Face o conferinta si cand e intrebat de codul muncii,spune ca nu-i sclavagism dar isi asuma raspunderea impreuna cu Boc(ceea ce inseamna dictatura din moment ce nu exista dezbatere in parlament(personal mie,asumarea raspunderii mi se pare o sursa de abuz gen smechereala si deaceea eu as scoate din lege posibilitatea de asumarea a raspunderii(atunci ce rost mai are parlamentul daca tot ce-i mai important e facut prin asumarea raspunderii?).In sfarsit d-nul Basescu iese la suprafata cu adevaratele sale intentii.Conducerea Romaniei in stil mafiot zicand ca vai doamne cat de multe posturi de munca de doi bani se vor creea.Bineanteles aceste posturi de doi bani facute la repezeala in tara asta unde sindicatele sunt aratate cu degetele inadins pt a se arunca raspunderea hotiei politicienilor pe spatele lor,unde sindicate nu exista in cele mai multe firme mici,unde dintotdeauna cei mai multi patroni au incalcat atat legile cat si drepturile salariatilor atat de la Stat(unde patron e Statul) cat mai ales la patroni.Per ansamblu ,e stiut ca in conditiile reducerii personalului de control al Statului,nu vor putea controla veridicitatea datelor de la toate firmele.Pe de alta parte e de stiut ca indiferent de cine a fost la putere,chiar daca toti salariatii au reclamat patronii pt neplata orelor suplimentare,nu s-a luat nici o masura decat s-a facut un control formal.Bineanteles si in noul cod,patronii vor trisa si nu-ti vor da orele suplimentare(de parca ar fi vreo noutate,cred ca multi salariati au fost inselati in legatura cu orele suplimentare dar si cu alte drepturi).In consecinta si deaici inainte patronii i-si vor insela atat salariatii cat si pe Stat ca si pana acum.Aceeasi Marie cu alta palarie.S-ar putea sa fie mai bine sa fii angajat la patroni care cotizeaza la opozitie pt ca vor fi controlati mai des si s-ar putea sa-ti plateasca pana la urma orele suplimentare.Dar de unde sa stii patronul asta la cine cotizeaza?.Ar trebuie sa te tot schimbi cu serviciul exact la patronii ce cotizeaza la opozitie.Pana la urma cum ai tot fost inselat pe vremea celorlalte partide asa vei fi inselat si acuma.Va fi doar la hazard sa fii platit dupa merit.Inseamna cel mai probabil ca revenim la vechea poveste,ei se fac ca ne platesc si noi in consecinta,ne vom face ca muncim.E singura metoda de echilibrare,sa urmaresti cat de cinstit se poarta patronul cu tine.Asa cum el te urmareste cat lucrezi ,asa si tu sa-i urmaresti cum te plateste ca nu te poti lua dupa politicienii si patronii astia si legile ce le dau ei(ca destui politicieni sunt si patroni sau asociati sau au actiuni sau i-si delega rudele sa fie reprezentati in firme,asa ca au si interese economice.Vorbele politicienilor,apa de ploaie.Si in trecut am lucrat 16 ore si nu mi s-au platit orele suplimentare si acuma se va intampla tot la fel.Excrocheria e mod de trai pt multi patroni si politicieni.

    RăspundețiȘtergere
  84. fraierilor lati impuscat la revolutie pe taticu si acum faceti ciocu mare??????
    asa va trebuie nu mai cloncaniti.impuscatil pe iliescu si petre roman ca aia au adus tara in impasul asta .jos mafiotii si toti imbuibatiii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  85. Oameni buni,nu sunt soldat,nu sunt in niciun partid,sunt doar Roman.Muncesc in domeniul telecomunicatiilor (sectorul privat) ,am 29 de ani,un salariu de 766 RON+BONURI DE MASA.
    Am inceput cu cele de mai sus,pentru ca nu vreau sa fiu injurat degeaba,sau acuzat ca apartin de cine stie ce partid.
    Sa va zic parerea mea : revolutie = pierderi de vieti,distrugeri de cladiri si destramarea economiei (care si asa e praf) + posibilitatea intrarii in tara noastra a "fortelor de mentinere a pacii" (banuim cu totii ce efecte ar avea aceasta actiune)
    Cred ca unica solutie ar fi sa se faca un referendum,sa mergem la vot si sa alegem un alt dobitoc care sa ne conduca tara,implicit destinele.....
    No offence,asta e doar parerea MEA
    Gabriel e numele meu

    RăspundețiȘtergere
  86. Dobitocul indobitoceste si pe prostii care-l urmeaza.Eu prefer un om de inalta calitate morala,intelectuala si inteligenta.Dobitoci avem destui acuma.

    RăspundețiȘtergere
  87. In legatura cu politica as vrea sa se intample urmatoarele:guvernul sa pice si sa se faca anticipate.La presedintie sa fie un independent nu din cei cu partide in spate cum a fost si este acuma.Sa castige U.S.L. ul si altii ca de astia deacuma m-am saturat.U.D.M.R. ul daca nu se aliaza cu U.S.L. sa nu mai intre in parlament.Sa se puna ministri intr-adevar specialisti si care doresc binele tarii si nu doar binele propriu.

    RăspundețiȘtergere
  88. Va agitati degeaba. Nimeni nu o sa faca nimic si nu o sa se intample niciodata nimic bun pt. populatia de rand . Dati-va 2 palme si treziti-va din somn.

    RăspundețiȘtergere
  89. Teapa pe fata cu aceste articole... Sigur e mana celor care vor sa il "detroneze" pe base

    RăspundețiȘtergere
  90. Ce zici Boc?.Inca mai crezi ca am iesit din criza?.Sau intram deja in alta?Da,stiu,vei da vina pe evolutiile exterioare pt tot ce nu faci tu.De cate ori te vom mai auzi clamand victorios iesirea din criza?.Asa incredere am in tine ca si in Basescu.Poate voi deja a-ti iesit din criza(sau poate e mai corect spus ca nici nu a-ti fost vreodata) deaceea nici nu vedeti si nu vreti sa vedeti realitatea celor multi.

    RăspundețiȘtergere
  91. lasatima cu armata in pace.adevarata armata este acum,inainte de 89 armata era plina de betivani,soldatii faceau toata munca,la canal la cules pe camp iar cadrele stateau la bautura.lasatio mai moale,un pic de,decenta

    RăspundețiȘtergere
  92. Vedeti ca e bine sa nu iesim in strada si sa le facem jocul omorandu-ne intre noi.Asa aflam incetul cu incetul adevarata fata a politicienilor si vom cunoaste adevarul si nu manipularile lor.Nu raspundeti la provocari,iar daca participati la o manifestatie,pastravi-va calmul si izolatii pe provocatorii la dezordine.

    RăspundețiȘtergere
  93. Iar politicienii in loc sa atate oamenii,mai bine s-ar ocupa de curatenia de primavara si si-ar arunca coruptii si cei dovediti ca au devalizat tara asta sau au vandut-o pe nimic.Pana atunci,orice ar spune atat cei de la guvenare cat si cei din opozitie,e apa de ploaie.

    RăspundețiȘtergere
  94. nu lupta e solutia..asta vor masonii imperialisti sionisti,si dupa ce veti suferi ii veti accepta ca''zeii''buni.. ce a facut M. Gandi..adica nesupunere nonviolenta.LIBERTATE:fizica,psihica,spirituala.

    RăspundețiȘtergere
  95. ceeace se intampla azi in lume este o reprezentare perfecta a partii intunecate din noi:ura,invidia,frica..si prin aceste slabiciuni ne controleaza prin religie falsa,loc de munca unde iei salar,dar prin economia mondiala il dai tot lor..au creat un cerc din care nu poti iesi,prin taxe,impozite,revolte,foame,omul trebuie sa aiba mintea ocupata sa nu gandeasca..

    RăspundețiȘtergere
  96. Sa nu incepeti fara mine!., sau sa va sun eu adunarea?!. Nu prea am multa carte dar nu ma dau usor nici pe 10 din cei care conduc si au condus destinele Romaniei. Patriotii din servicii stiu unde sa ma gaseasca. Astept sa conduc macar o grupa de rezervisti din cetile de panduri de pe Valea Motrului. Moarte laturilor.

    RăspundețiȘtergere
  97. Este un subiect extrem de complex si acut. De aceea fiecare are dreptate in felul sau si tine foarte mult de puctul de vedere al fiecaruia.
    Voi reda cateva idei scrise de mine cu ceva timp in urma, pentru un material de carte.
    ''Marea greseala istorica ce am facut-o noi ca generatie dupa ’89 a fost aceea ca am distrus cu sadism aproape TOT ce au construit comunstii si nu am pastrat elemntele care ne-ar fi putut avantaja si acum. Ca orice sistem desigur si comunismul a avut si elemente bune si rele. Ne-am crezut mai destepti si am dorit sa luam totul de la zero manati de o falsa iluzie a unui capitalism si a unei democratii despre care nici dupa 20 de ani nu stim cu se mananca. Deja incepe sa mi se creeze adanc o idee in minte: Capitalismul a asuat.. si va sfarsi mai urat decat celelalte sisteme de oranduire sociala. In istoria evolutiei domeniilor tehnice epocile si etapale de dezvoltare care se succed, s-au implementat cu greu si jertfa una peste alta (cea veche constituind in unele cazuri postamentul si findatia celei noi), nu distrugand-o pe cea anterioara cum am facut noi.''
    ''Probabil ca reperele morale, modelele si sistemul de valori in general s-a modificat radical mutandu-se la polul opus, producandu-se o aglutinare extrem de puternica la nivelul intregii sociatati romanesti. IN LOC SA I-TI FIE RUSINE SA FACI UN LUCRU URAT, SAU SA NU AI BUN SIMT, ACUM I-TI ESTE RUSINE SA FACI UN LUCRU CORECT SAU SA ITI DAI INTERESUL PENTRU CEVA BUN.''
    ''Adevaratul OM al zilelor noastre a devenit cel care este smecher, borfas, are oricat de multi bani (nu conteaza cum i-a facut), are un limbaj abject, comportament pervers, masini de sute de mi de euro – nimic despre bun simt, educatie, pregatire. Cum sa vorbim sau sa promovam tinerii olimpici la matematica, informatica sau altele?? (care pentru a ajunge la o asemenea perfomanta muncesc ani si ani de zile si isi jertfesc tineretea,) Domane Fereste! Ce nevoie are Romania de asemenea ’’NIMICURI’’ ?? La ce trebuie... La ce ne trebuie noua un tanar de pana in 20 de ani care fiind dedicat intr-u totul domeniului aero-spatial inventeaza tot felul de lucruri, il descopera NASA si il ia cu totul gata pregatit, oferindu-i tot ceea ce are nevoie. Ce produce acel om pentru NASA?? sau ce implicatii au punerea in practica a ideilor unui tanar? - nu mai conteaza pentru noi, desigur.''
    ’’Pe scurt dupa al doilea razboi mondial Romania a fost condusa responsabil timp de 40 de ani, cu o grija sporita fata de securitatea nationala si integritatea statului (grija care in zilele noastre – draga Domane ar fi vazuta ca ULTANATIONALISM sau TERORISM. Dupa aceea au urmat 20 de ani IRESPONSABILI sau poate cu responsabilitati fata de alte interese divergente Romaniei. Desigur in cei 40 de ani noi ca natie nu am putut sa ne abatem de la sumpla bucatica de hartie a lui Stalin din Martie 1945 la Yalta, hartie pe care scria: 90URSS, 10 Anglia si SUA. Era vorba e influentele sub care aveam sa ne ducem existenta pentru cel putin urmatorii 50 de ani.''
    ''Cand Ceusescu datorita unor influente orientale si asiatice, a inceput sa se indrepte impotriva vremurilor, rusii i-au organizat lovitura de stat. Din 89 au luat puterea in Romania si nu-mi amintesc s-o fi pierdut. Rusul e nationalistul roman in Romania. Tin minte asta... Ultimul uraniu din Romania pe care l-au ratat in anii 50 va ajunge pe cai ocolite tot la ei.
    Suntem o natie cu greseli si fapte bune ca oricare alta. Ar trebui sa nu ne mai facem atata caz si sa construim ceva macar in al 12-lea ceas pentru urmasii nostri. Pentru ca: Pana acum , VAI DE EI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  98. Se vede ca esti in afara realitatii.

    RăspundețiȘtergere
  99. =))) Nu stiu in ce Romanie traiesc cei care spun ca "Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii".

    Eu sunt din Galati, un oras mare si mai sarac decat alte orase mari din Romania.
    Cand ma duc seara in oras, abia gasesc loc la cate un local, la biliard trebuie sa astept o ora cate o masa (daca nu fac rezervare), daca ma duc pe faleza nu gasesc loc de parcare toata faleza (care e destul de intinsa).
    Situatia Romaniei nu e prea roza, dar e departe de dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  100. CIA stia pe 7 mai 2004 de reducerea pensiilor militarilor romani? Sunt tari tipii... Au mers in viitor (prezentul actual) si s-au intors sa scrie documentul a carui coperta o afisati... Daca asta-i wikileaks, atunci anonimul care una doua foloseste termenul mey pe toate blogurile este chiar Obama. Apropo de pensii, reducerea acestora de la 5000 de lei la 1800 este o adevarata tragedie... Dupa o viata de lupta pe front pentru patrie si cetateni... Ca eu muncesc 10 ore pe zi si iau salar 900 de lei cum se cheama? Atentie, eu muncesc. Nu vreti, dragi militari, dascali, bugetari sa facem schimb? Mediul privat va asteapta cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  101. MEY, MEY uni esti cand io am nivoi di tini? Ia zi, cari-i spilu'? website counter numara secundele?

    RăspundețiȘtergere
  102. bai chiorule esti Basescu? Nu vezi ca sunt 50 de insi online acuma? De aia se invarte counterul in draci pedelistule

    RăspundețiȘtergere
  103. Am citit toate comentariile si m-am distrat mai bine ca la seria American Pie. Am tras cateva concluzii:
    1. Cred ca sunt al treilea vizitator in afara celor doi cretinoizi care, din interese usor de intuit, posteaza mesaje care mai de care mai nastrusnice ...
    2. Julian Assange este un PLAGIATOR. Asta-i adevaratul site Wikileaks.
    3. Cat timp am stat pe site, contorul a inregistrat cam muuuuuuuult.

    RăspundețiȘtergere
  104. tu esti cretinoid vere! adica ii tii partea lui base? eeeee ia de la basescu: pupa chilotul tanga al lui Nutzy uDA!

    RăspundețiȘtergere
  105. Va rog sa ma scuzati. M-am nimerit intamplator pe aici.
    Vad, totusi, ca nu s-a postat de 8 zile, in ciuda sutelor de mii de internauti si iata ca, in doar cateva minute, am fost contrat pentru o parere, zic eu, neutra.
    Bai tipule, esti un ziarist care nu si-a luat tainul de la politicienii corect colorati? Am studiat profilul tau in scoala... Ia zi cine te plateste si cu cat? Nu cred de mult in munca "patriotica" pe care o prestezi, evident, din preocupare pentru cetatean, pentru adevar, pentru popor, pentru patrie, pentru tarisoara asta...

    RăspundețiȘtergere
  106. Cine esti matale? lavirdur ala?

    RăspundețiȘtergere
  107. Domnule aici este la caterinca. posteaza wikilicsi astia ceva si hop sare cate un prost si comenteaza aiurea despre basescu si udrea. Penibil.
    Sincer ma dezamageste calitatea unora dintre useri.

    RăspundețiȘtergere
  108. daca esti dezamagit plimbate nene pe alte site-uri.fiecare isi spune parerea asa cum stie,si apoi rominului ia placut caterinca.si pe vremea lui impuscatu erau bancuri,ce-i rau ca oamenii fac misto? politicienii nostri asta merita.ce ar fi sa fim toti tristi?am trait intr-o perioada gri..coloritul comenturilor nu ma deranjeaza citusi de putin.pe unele le gasesc chiar haioas.

    RăspundețiȘtergere
  109. ehehe din 89 ne conduce acesti teroristi ca se cheama PSD PDL PC tot aceiasi oameni sint nu va imbatati cu apa rece ca daca vine alti va fi mai bine,poate o sansa o mai are PRM care nu a guvernat niciodata da nici pentru ei nu bag mana in foc,da cum se zice mai bine cu un nebun dacat cu un talhar care nu e nici nationalist adica nu tine cu poporul luiva las pe voi sa decideti. Deplecat peste hotere sa plecam cum zice alti mai bine sa plece ei ca tot ne invata pe noi ca e mai bine ducasa si sa mai vina cind vine Ceausecu din groapa.

    RăspundețiȘtergere
  110. Hai sa fim condusi de PSD sau mai bine de Maghiari, hai de Becali sau mai bine de descreieratul Vadim Tudor.Cel mai bine de "Venerabilul Voiculesc", ce naiba, Basescu e Diavolul toti sunt ingeri.
    Totul e praf in Romania, ca e ala, ca e ala, cum e poporul asa e si conducerea.
    Mergeti ma sa va bateti coasa.Revolta?Cine?CFR, cativa profesori, cativa pensionari, mineri si armata ii spulbera, asta a mai ramas din Romania, resturi.Pana si tiganii pleaca din tara ! Atat e de jalnic totul

    RăspundețiȘtergere
  111. REVOLTA ARMATEI ROMANE...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.....CARE ARMATA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????.....HAHAHAHAHAHAH.FARMATI CARE POARTA UNIFORME MILITARE ?...MIGURILE MODEL 63,SUBMARINUL DELFINUL DIN ANI40?FLOTA CARE NU O MAI AVEM,TANCURILE CARE SAU TOPIT CA ASA A VRUT...NATO?....IN DOMENIUL IN CARE LUKREZ AM MULTI ANGAJATII PENSIONARI MILITARII.....SI IAM PUS SA FACA CERERI DE CONCEDIU...DACA LE VEDETI...SIGUR LE DATI LA UN EGIPTOLOG,SPECIALIST IN HEROGLIFE

    RăspundețiȘtergere
  112. MA BAIETII IMI PARE RAU DA TOT CE AM VAZUT PE WIKILEAKS.......LE STIM FRATIOARE,VOI SUNTETI UN FEL DE......REMEMBER

    RăspundețiȘtergere
  113. Ne meritam soarta.Nimeni nu e vinovat de ce se intampla acum.Cadrele militare,ofiterii in general,au facut armata doar cu ,,bibanii'',adica cu civilii,dar cand a fost vorba sa-si apere interesul:,,mucles".

    RăspundețiȘtergere
  114. Ce revolta?Hai sa fim seriosi!Noi toti(adica militari de cariera + toti recrutii)nu am tras atatea gloante cat a tras o trupa de comando din armata USA intr-o misiune.Ha,ha,ha!Revolta????

    RăspundețiȘtergere
  115. Conform Noului testament ghidul nostru,raul din fiecare piere prin iertare si schimbare.Conform Vechiului Testament,raul piere prin forta ca o reactie la incrancenarea,persistenta in rau.Deaici,cine are minte i-si poate da seama de destinul propriu .

    RăspundețiȘtergere
  116. ati vrea voi razboi civil! pune-ti-va pofta-n cui. :)) asta e un site unde se afiseaza articole proaste, invechite, in schimb culeg "informatii" despre ce si cum gandesc oamenii. asa lucreaza CIA. asta-i un site de control al gandurilor si opiniilor oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  117. Si la ce foloseste si cui foloseste?Ca si psihologia se foloseste de modul de gandire uman,dar nu introduce fenomenele paranormale in ea,asa ca nu e exacta.Asa si adunarea de informatii despre cum gandesc oamenii la un moment dat se poate dovedi nerelevanta cate vreme sunt factori pe care nu-i iei in considerare.Crezi ca site-ul asta e site de privit in globul de cristal?La fel de bine puteti apela in acest scop la tiganci.Aceleasi povesti vanatoresti le ve-ti obtine.Credeti ca site-ul asta e sa dea solutii pt Romania?.Da ce? se iau guvernantii dupa noi si fac ceva sa aiba atatea persoane care traiesc in saracie si nu au de lucru sa mearga bine treburile?Nu se vede asta.Se gandesc guvernantii sa fie corecti si sa promoveze democratia?Nu,cata vreme cand se simte amenintat de Partidul Poporului,ii interzice aparitia.Se obosesc guvernantii nostri sa promoveze o oarecare cinste?.Nu cata vreme aloca fonduri dupa culori politice de parca doar anumiti oameni trebuie sa supravietuiasca si sa se dezvolte si doar anumite regiuni.Se incearca cumva ca oamenii sa o duca mai usor peste criza?.Nu se vede ca s-ar incerca asa ceva cand si atunci cand se face ceva,se fac lucrurile fara cap si fara coada,precum si fara logica risipindu-se fondurile.Politica si economia merg ca un robot dezechilibrat cu prea multa energie intr-o parte si mult prea putina in alta.Romania e total desincronizara atat cu sine cat si cu exteriorul.E ca si o nava in deriva cu niste marinari ori beti ori lenesi ori zapaciti fara un conducator care sa scoata vaporul la liman.Deci inseamna in concluzie ca acesta este site C.I.A. care atata la revolutii a la Africa.Dar nu demult se spunea ca revolutiile portocalii a fost promovate tot de americani.Cea din decembrie 89 iar a fost mana americanilor,rusilor si altora.Acuma cate revolutii sa tot facem,anu si revolutia?Ia mai judecati odata bine cand va duceti la vot ca pana la urma ce ne dorim:democratie sau revolutii continue?.Doar prin America Latina se tot fac revolutii.Noi suntem in U.E.Aici se practica cel mult modelul italian cu schimbarea deasa a guvernelor,nu sunt revolutiile la moda.Au dus grevele mari si violente din Londra la schimbare puterii cumva?Sau doar au capatat persoanele turbulente cateva bastoane pe spinare si o vizita la politie.

    RăspundețiȘtergere
  118. Ar trebui sa apara lideri carismatici,bine intentionati,altruisti.

    RăspundețiȘtergere
  119. Aiureili! poporul roman nu e capabil de asa ceva. Ma gandesc la faptul ca si exemplele istorice despre care invatam la scoala sunt in buna masura hiperbolizate si "facute din condei". Nu am avut si nu avem lideri reali!

    RăspundețiȘtergere
  120. Acum am realizat ...!!! TRAIAN BASESCU e vinovat de foametea din Africa, de criza de pe glob ,ca nu-i oxigen pe luna (sau poate este ca americanii ne-au mintit ca au selenizat) ,de satana ,ca Ghiuri nu mai are erectie ...s.a.m.d. !!!!! cum puteti da vina de tot raul din lume pe un om (nu spun ca e bun, dar din tot raul e cel mai mic rau,ca sa nu vb de iliescu) !!! Nu stiu ce sa zic ,dar vad ca ne tratati ca pe niste oligofreni sau au ceva americanii (jidanii) cu basescu de-l bombardati asa ,sau vreti sa ne distrageti de la altceva ???? in fine , ce-i cu tunelul din Bucegi??? L-am pierdut oare ????????????

    RăspundețiȘtergere
  121. Da de armele vandute africanilor de romani cine e vinovat?.Nu vi se pare ca e imoral sa vinzi altora arme?.

    RăspundețiȘtergere
  122. http://theworld-we-live-in.blogspot.com/2011/03/confesiunile-unui-fost-asasin-economic.html

    RăspundețiȘtergere
  123. http://bloguri.piatza.net/julian-assange-este-convins-ca-scenariul-arab-se-va-intampla-%C8%99i-in-balcani/
    cititi odata si va lamuriti cine se agita sa va bage intr-un razboi civil,voi muriti ca prostii si altii vor profita.Asta e pt cei de aici care nu mai pot de dragul razboiului si incearca si pe altii sa-i manipuleze.Lasati partidele sa se bata in parlament si in senat ca aceasta e Democratia,lupta pt putere se transfera in parlament si nu se mai bat oamenii de rand ca prostii intre ei manipulati de politicieni.Nu va lasati manipulati de acesti politruci.Daca faceti greve,faceti-o civilizat si indepartati atatatorii si politicienii din randurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  124. SA FIE UN NOU 1907 - puneti mana pe furci si pe topoare

    RăspundețiȘtergere
  125. Interesant articol, insa ... atitudinea care reiese din el este departe de a fi constructiva. Instiga la ura si inversunare..dar atat. Iar cei care au comentat ce au facut? Au picat in capcana.

    Oanemi buni, este exact ceea ce doresc ei (ei= termen generic pt cei care au fraiele puterii.. ca ii numim Iluminatii, Bilderberg, sau orice alt termen am alege) sa se intample. De ce credeti ca ajung astfel de informatii pe internet? Pentru ca se permite sa se intample asta. Cei de la putere stiu ce se scrie pe astfel de site-uri, si probabil le si manipuleaza. Care este cheia in politica? DEZBINA SI CUCERESTE!!! Uitati-va la cei care comenteaza! Se ridica unii impotriva celorlalti. Se critica unii pe altii. Nu se unesc! Este atitudinea care ne-a adus aici. Si nu e neaparat vina noastra, ca "popor", pt ca nu exista un "profil de popor" - cine spune asta nu intelege omul! Suntem oameni, si atat. Avem intr-adevar influente legate de societatea unde ne dezvoltam, dar ne adaptam! Insa asta nu ne face un "popor", e o iluzie.

    Noi suntem o masa de manipulare. DEZBINA SI CUCERESTE. Suntem saraciti, impovarati de taxe, si impozite, credite, dobanzi etc. ca sa nu mai putem scoate capul din greutati... ca sa ne inraim si sa ne uram intre noi... Credeti ca francezii, belgienii sau oricare alt popor, in starea noastra (saraciti, manipulati, condusi de o sleahta de putregaiuri umane) nu s-a comporta la fel? Eu cred ca da! Oamenii au nevoie de lideri! Lideri reali, nu marionete cu gaura in locul unde trebuia sa fie inima.

    CINE ISI ASUMA POZITIA DE LIDER?

    RăspundețiȘtergere
  126. Daca 80% dintre rezervistii militari primesc pensiile marite in urma recalcularii/revizuirii zvonurile din acest material nu au niciun suport faptic.
    Nu cei 10% dintre militari nemultumiti de recalculare, segment reprezentat de disponibilizati, sunt un pericol pentru stabilitatea Romaniei ci milioanele de cetateni civili care au venituri mult mai mici decat pensionarii militari.

    RăspundețiȘtergere
  127. Mai există armată în România?N-am mai văzut o paradă militară de ceva vreme,ceea ce mă face să cred că nu mai avem armată.A,ăia ce pleacă prin Irak sau Afganistan, sunt mercenari,e altă treabă.Iar cu rezerviştii care-şi pierd băşinile pe stradă,nu facem nimic.Ne facem doar de rîs.

    RăspundețiȘtergere
  128. astazi a fost prima data cind am intrat aici, nu am fost surprins de nimic din ceea ce am citit, nici macar de faptul ca din 132 de comentarii 115 au fost "Anonim spunea", vechiul sistem pur Romanesc de a scoate castanele din foc cu mina altuia. Pe buna dreptate multi nemultumiti care posteaza (cu spaima in suflet de a nu fi desconspirati), doresc schimbare, bunastare , liniste dar daca se poate sa o faca altcineva in locul lui, daca se poate, altcineva sa fie in bataia pustii. Cred ca primul pas care trebuie facut este acela de a ne asuma responsabilitatea propriilor acctiuni si abia dupa aceea sa ne uitam in gradina vecina sa vedem ce se poate schimba acolo. Sunt la fel de ofuscat ca oricare Roman de tot ceea ce se intimpla de mai bine de douazeci de ani in tara noastra, poate nu sunt suficient de educat pentru a posta aici, dar sunt unul din cei care se chinuie sa traiasca in aceasta tara si care este la fel de ingrozit ca multi altii de ziua de miine.

    RăspundețiȘtergere
  129. Ca si solutie pentru a evita mizerille "alesilor" nostri ar pute fi o lege prin care sa fie sanctionate minciunile electorale, concret, o lege care sa interzica participarea la alegeri pe o perioada de cel putin cinci mandate a tuturor cei care pe perioada mandatului nu si-au indeplint promisiunile electorale, interdictie care sa afecteze atit candidatul mincinos cit si intreaga familie. Dar cum spuneam anterior poate sunt prea putin educat pentru a avea dreptul de a-mi expune utopiile.

    RăspundețiȘtergere
  130. Ca si solutie pentru a evita mizerille "alesilor" nostri ar putea fi o lege prin care sa fie sanctionate minciunile electorale, concret, o lege care sa interzica participarea la alegeri pe o perioada de cel putin cinci mandate a tuturor celor care pe perioada mandatului nu si-au indeplint promisiunile electorale, interdictie care sa afecteze atit candidatul mincinos cit si intreaga familie. Dar cum spuneam anterior poate sunt prea putin educat pentru a avea dreptul de a-mi expune utopiile.
    imi cer scuze pentru greselile ortografice sau gramaticale strecurate din greseala sau din necunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  131. Romanii sunt cea mai toleranta natie din lume. Unde ajungem daca ne razboim intre noi? Vom da jos un guvern prin sange, atat. Ceea ce ne trebuie acum e o guvernare capabila si responsabila. Ne trebuie un plan de bataie pe macar 5-10 ani, cu participarea celor care sunt profesionisti si stapanesc domeniile cheie. Mai departe fiecare partid trebuie sa isi asume responsabilitatea de a respecta acest plan indiferent daca el este cea care formeaza guvernul sau se afla in opozitie. Trebuie alesi oameni priceputi, elitele din fiecare domeniu, indiferent de apartenenta lor politica, care sa ramana acolo pe post pana la indeplinirea targetului.
    Daca fieare guvernare schimba oamenii dinainte se creeaza un vesnic haos si o stagnare incredibila.
    E momentul in care Romania trebuie sa dovedeaza maturitate si atat. Nu conteaza etnia sau aparteneta la un partid politic sau altul, conteaza sa doreasca a face ceva si sa se tina de treaba. Si bineinteles prin asta inteleg ca nimeni sa nu mai puna bete in roate celor pusi sa faca treaba.
    Am copilarit destul. Nu avem specialisti, sa apelez la UE. Sa tinem cont si de sfaturile lor.
    Azi aratam ca o casa parasita. Nu trebuie sa se trezeasca neamul la lupta si sange, ca eu m-am saturat de asa ceva, ci trebuie sa se trezeasca cei care ne conduc. Le place sau nu, sunt romani, s-au nascut aici si au crescut aici. Macar din punctul asta de vedere datoreaza ceva tarii. Fara patriotism de cafenea sau nationalism romantizat, pur si simplu o datorie morala izvorata din constiinta si maturitate. Atat.
    Poate daca ar trebui sa faca oamenii ceva ar trebui sa iasa cu vreo 2 pancarte pe care sa scrie asta si atat. Poate nu s-au gandit batietii la asta pana acum :-). Fara demonstratii violente si alte nazbatai. Indraznesc sa cred si sa sper ca nu e nevoie de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  132. E nevoie de oameni de calitate ca lideri,dar pt asta si talpa tarii care voteaza ar trebui sa fie cat de cat de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  133. "Romania stai linistita , Basescu lucreaza pentru tine!"
    Silviu Craescu 15.06.2011

    RăspundețiȘtergere
  134. Vocea Americii , nu e Vocea Romaniei!
    AMBASADORUL SUA MARK HENRY GITENSTEIN TREBUIE TRIMIS ACASA!
    ACEST AMBASADOR AL SUA LA BUCURESTI , A ATACAT IN MOD DESCHIS CURTEA CONSTITUTIONALA – O INSTITUTIE FUNDAMENTALA A STATULUI ROMAN!
    MAE TREBUIE SA REACTIONEZE OFICIAL SI SA IA MASURILE CARE SE IMPUN !
    ROMANIA NU POATE TOLERA AMESTECUL AMERICAN, IN TREBURILE INTERNE DE STAT !
    Silviu Craescu

    RăspundețiȘtergere
  135. VA SUGEREZ O GREVA GENERALA FISCALA ,EU PERSONAL O FAC DE NEVOIE,ESTE LEGALA SI FOARTE EFICIENTA DACA AVEM RABDARE.CU STIMA UN ROMAN RABDATOR

    RăspundețiȘtergere
  136. NU DORESC SA MA CONTRAZIC CU NIMENI, ORICINE ARE DREPTUL LA OPINIE CHIAR DACA NU SUNTEM DE ACORD. PROBABIL PT ROMANIA JOCURILE S-AU INCHEIAT CU MULT TIMP IN URMA, IAR ACUM AM AJUNS LA FALIMENT DATORITA GUVERNELOR CARE S-AU SUCCEDAT SI POLITICIENILOR CORUPTI. VA ROG ENUMERATI DVS DOMNILOR 3 PATRIOTI DIN ZILELE NOASTRE. CEI CU ADEVARAT PATRIOTI SUNT MORTI DEMULT !!! SUNTEM PREA MICI PT UN RAZBOI ATAT DE MARE IAR CEI CARE NE-AU ADUS LA NIVELUL ACTUAL AU AVUT UN PLAN DINAITE STABILIT. O SPUN ALTII CARE AU CURAJUL SA DEMASTE MINCIUNA SI CLOACA IN CARE SE AFUNDA OMENIREA. VETI INTELEGE CE SPUN DACA VETI URMARI CATEVA DOCUMENTARE EDIFICATOARE http://www.scribd.com/doc/48663632/David-Icke-Sionismul-Rotschild SAU ZEITGEIST CARE I-L GASITI TRADUS PE YOUTUBE. ASTEPT CU NERABDARE COMENTARIILE DVS. DUMNEZEU SA NE AJUTE DE-ACUM INCOLO !

    RăspundețiȘtergere
  137. Pe de alta parte din nou fuge ca dracu de tamaie sa spuna ca adevarata problema e coruptia generalizata,furturile,cheltuielile prostesti si inutile. Absolut corect ce spuneti! Trantorii tarii sunt parlamentarii care vin la sedinte doar cand au de votat privilegii si fura non -stop.

    RăspundețiȘtergere
  138. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  139. cia = cacat international acaparator

    RăspundețiȘtergere
  140. armata doarme-n cizme. nu o sa vedem noi ajutor de la armata. nici nu am vazut vreodata. la revolutie mai intai ne-au ciuruit, apoi, cica sa-u infratit cu noi. acum stau cu botul pe labe si privesc "cum trece decembre"......etc. trebuia deja sa puna piciorul-n prag, dar doarme pe-o ureche. asteapta tot la noi, la civili. sa le fie rusine! noi avem mainile goale. nu avem nimic. ei sunt singurii care pot rasturna situatia actuala, dar "le e perfect egal". armata si serviciile secrete, trebuiau deja sa apere interesele tuturor romanilor muncitori, ci nu numai interesele a cativa romani din "fruncea statului", ca aia nu mai sunt romani demult. aia sunt tradatori. si armata romana tot o tradatoare a devenit. asta e! eu asa vad lucrurile! pe noi, nu ne mai ajuta si nu ne mai apara nimeni, suntem pe cont propriu, dezbinati si infricosati de viitorul ce ne paste, iar noi, chiar ca nu avem nici o vina, numai aceea de a fi inca in viata.

    RăspundețiȘtergere
  141. Papa Ioan al II-lea numea tara noastra "Gradina Maicii Domnului", tara aleasa. Aleasa de cine si in ce scop? Mai ales cand vine de la Vatican o asemenea afirmatie, suna a conspiratie de depopulare a romaniei (exterminarea romanillor) si de popularea romaniei cu "o natie" a culorii portocalii internationale??? Eu vad ca deja se intampla. de-aia fiecare portocaliu international isi cumpara pamanturi, mine de aur, de sare, munti si paduri in Romania, ca asta e tara aleasa. Armata!, daca mai esti cu noi si pentru noi (chiar si in rezerva), trezeste-te odata din somnul ala al mortii! sau, sa zicem deja "Amin" si ce-o fi o fi, sa ne acceptam soarta de a fi exterminati in casa noastra proprie?! Fara armata si serviciile secrete nu avem nici o sansa. Dar toti ne-au lasat de izbeliste si ne-au tradat. Sa fiti blestemati atunci si sa nu mai aveti liniste si pace in suflete, numai cosmare sa aveti, pana ce nu veti recupera complet tara inapoi, pana la ultimul centimetru de tarana (praf), sa nu aveti liniste!!! ...ca tot cu ajutorul si prin intermediul vostru....voi ati instrainat-o, nu noi, nu oamenii simpli, ci VOI.

    RăspundețiȘtergere
  142. asa ca, i-a tu CIA si cu SUA asta a ta si cu "oranjadele tradatoare romanesti", de citeste si te linisteste, ca o sa-ti atingi scopul (cand ti-oi zice EU!), dar fa-o delicat si elegant, ca oricum puti a hoit in putrefactie de la 100.000 km departare si mai mult. iti simtim duhoarea, de-aia stim ca esti la curul nostru si te-ai scapat in pantaloni de excitatie si nerabdare, dar iti promit ca chiar o sa ai de asteptat...O Vesnicie!!!

    RăspundețiȘtergere
  143. Craescu Silviu - Ofiter de protocol si agent sub acoperire folosit de guvernul american pe cand lucra la Ambasada SUA. In urma scandalului de spionaj via-CIA(SOV-Geoana-Basescu-Wikileaks-2009), in care a fost direct implicat, Silviu Craescu a ajuns suspect de rapid, consilier personal al Presedintelui Partidului Romania Mare - Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. Silviu Craescu se bucura de protectie la nivel inalt in cadrul serviciilor secrete din Romania, fiind scolit de generalul Danut Saulea si de vechea garda a securitatii statului sub regimul lui Nicolae Ceausescu.
    Craescu Silviu - este membru acoperit al I.G.M.A.A.U. - Marea Loja Nationala dim Romania si membru activ al serviciilor secrete din Romania. Silviu Craescu se pare ca este bun prieten cu Marele Pro Maestru Florin Simion. Potrivit unor surse din interiorul Centrului National de Interceptare a Comunicatiilor din SRI, condus de generalul Dumitru Cocoru.

    RăspundețiȘtergere
  144. Conform notei clasificată "secret", din 30 noiembrie 2009, la raportul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, trimis centralei de la Washington DC, a contribuit si Silviu Craescu consilierul sau personal.
    Oricum, reprezentantul "Marelui Licurici" are un tupeu fantastic, deoarece dupa ajutorul obtinut din surse deschise(OSINT), dar in mod conspirativ , si-a concediat consilierul, acuzandu-l de spionaj in favoarea Partidului Social Democrat din Romania si a candidatului sau la alegerile prezidentiale din 2009, domnul Mircea Geoana !
    Halal, Ambasador American, vai de soarta lui !

    RăspundețiȘtergere
  145. Silviu Craescu - este fostul angajat special si personal al Ambasadoriilor SUA la Bucuresti prin Departamentul de Stat American in perioada 2006 -2010, care in ciuda presiunilor facute de serviciile secrete partenere, a avut curajul sa vorbeasca pentru prima data despre scandalul existentei inchisoriilor CIA din Romania in 2010 - 2011.

    De ce presa din Romania nu cauta sa afle informatii direct de la sursa? Accesati:

    http://www.corectnews.com/politics/apel-pentru-depolitizarea-justitie

    RăspundețiȘtergere
  146. IN vest iti trebuie 3 generati sa faci averile politicienilor din Romani totul sa facut cu ajutorul furtului si hotiei. Armata a fost umilita de cand e ia si a fost anihilata pentru a nu putea interveni si stopa toate nelegiuirile celor cene conduc. Or ce sar spune Romania este dus pe copca .Romania a fost dar a ajuns o colonie a clanurilor criminale

    RăspundețiȘtergere
  147. Fratilor, mie mi se pare ca site-u asta are nevoie oleaca de o consultatie la psiholog ...
    Fara suparare da stirile astea sunt prea rasuflate...
    Ceva gen paranoia ... poate cu putin calm si rabdare ... se rezolva problema ...
    Pamantul are 7.000.000.000 de locuitori si nu cred ca asa de multi oameni sunt pur si simplu gidatzi de altzi... E adevartat ca au existat genocide ca cele din timpul celor doua razboie mondiale ... si dupa asta multe persecutii, dar erau lucruri evidente ...
    Asocierile sunt desprinse din imaginatie ...

    RăspundețiȘtergere
  148. Ce se intampla acum in Romania, se intampla peste tot in lume...omenirea are nevoie de control nu haos ( comunism - capitalism era exemplu bun de motivare ), in acest moment este un buboi gata sa explodeze, nu mai ramane dacat sa apara Hitler-ul potrivit acestor vremuri....

    RăspundețiȘtergere
  149. eu stiam ca acst site-ul este informati secrete nici
    decum defaimarea domnului traian basescu

    RăspundețiȘtergere
  150. Pedelistule! Esti un pupincurist al puterii actuale. Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  151. @gabizicebine: esti un PDL-ist pupincurist al lui BASE si mai invata limba romana!

    RăspundețiȘtergere
  152. Mey asculta la mine mey.
    Democratia mey. Asta e problem.
    Problem este ca nu este democratie.
    Asta este sistem mey.
    Sistem democratic mey pe aceasta planeta mey.
    Ai inteles mey?
    Este relevant?

    RăspundețiȘtergere
  153. MANIPULARE ORDINARA SAU LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM:
    Pe mai multe canale media apar “STIRI” referitoare la asa zise documente americane- in speta CIA – despre Romania si, in special despre militari, care, pentru o minte sanatoasa nu poate crea decat, cel mult, un zambet sarcastic si o intrebare : OARE CHIAR ATA DE DEPROFESIONALIZATI AU DEVENIT SPIONII AMERICANI SAU NE CRED PE TOTI NISTE DOBITOCI? Oricine ar fi facut o minima documentare referitoare la Federatia Militarilor din Romania ar fi constatat ca Degerati nu are "nici in clin nici in maneca" nimic cu infiintarea Federatiei el fiind "adus" pe firmament de controversatul Toba, specialist in manipulari si dezinformari . "lipsa de profesionalism" a unor "jurnalisti" nu este chiar dezinteresata ei fiind in stipendia puterii politice sau a unor servicii deranjate ca aceasta structura nu se lasa inregimentata politic. Chiar "marele lider sindical" Dogaru nu este strain de aceste manevre ordinare, asociind uneori federatia la elucubratiile sale. Cat despre CIA numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  154. Silviu Craescu - este fostul angajat special si personal al Ambasadoriilor SUA la Bucuresti prin Departamentul de Stat American in perioada 2006 -2010, care in ciuda presiunilor facute de serviciile secrete partenere, a avut curajul sa vorbeasca pentru prima data despre scandalul existentei inchisoriilor CIA din Romania in 2010 - 2011. De ce presa din Romania nu cauta sa afle infor *editat* direct de la sursa? Accesati: *editat* *editat* .corectnews *editat* olitizarea-justitie

    RăspundețiȘtergere
  155. Ma numesc Edi... am 26 de ani si sunt satul de munca in strainatate... Lucrurile se vad cel mai bine de la distantza se zice... uite eu vad tara mea draga cum o distrug niste bestii si jigodii portocalii... Am depus un juramant sa imi apar tzara chiar cu pretul vietii cand am facut armata... uite ca a venit timpul sa imi apar tzara de dusmanii din interiorul ei. Am pornit un eveniment pe Facebook numit Pentru Romania... Oricine doreste sa ia parte la eveniment este mai mult decat binevenit. Scopul este sa ne strangem 2 milioane de oameni sa mergem cu uratul in fatza parlamentului... Avand in vedere ca imi curge sange de legionar in vene, bunicul meu fiind unul dintre locotenentii si prietenii lui Corneliu Zelea-Codreanu impartasesc si eu la randul meu aceleasi idealuri. O TZARA ! UN POPOR! TREBUIE SA FACEM CEVA!

    RăspundețiȘtergere
  156. NOI nu facem nimic. Doar comentam. Asa ne e neamul.

    RăspundețiȘtergere
  157. Unii ziceau in "89 despre Romania ca "mamaliga nu explodeaza". Si s-au inselat.
    Acum, nu stiu de ce a-tot-stiutorii de la CIA vorbesc despre razboi si nu despre revolutie. In fond, istoria romanilor e cladita pe revolutii.

    RăspundețiȘtergere
  158. Eu sunt doar un Roman . Am trait real evenimentele din 1989 in Bucuresti in timpul serviciului militar obligatoriu fiind militar in termen care am avut onoarea sa cunosc la vremea respectiva General de armata care isi respecta echitabil toti subalternii pana la ultimul soldat .
    Pt el nu conta cine era Presedinte , conta doar ca romanii sa nu fie subjugati nici unui alt popor ce ar fi dorit sau intentionat a ne domina prin razboi .
    Nu sunt declarat Revolutionar. Nu am cautat sa obtin statut de Revolutionar .
    Scriu doar ca simplu Roman ce traiesc in Romania .
    Voi cei care sunteti rezervisti puteti sa ramaneti Patrioti incoruptibili daca singura voastra frica este judecata de apoi .
    Dar de unde atata patriotism cand conteaza mai mult inavutirea personala si puterea banului ?!?

    RăspundețiȘtergere
  159. Eu nu am vrut sa fac armata si nu am facut-o dar daca o sa trebuiasca sa ies in strada si sa mor ca sa vad regimul politic cazand o sa o fac(dar sa se schimbe ceva radical cum ar fi sistemul asta e vechi are 2000 de ani, nu mai vreau senat, parlament, vreau ceva den marea adunare a poporului dar nu a lu Ceausescu ceva curat, format din oameni capabili nu sperietori de ciori).
    In rest mi se rupe daca nu pot trai cum vreu, de murit tot o sa mor, mi se rupe daca sub regimul PDL sau alt regim. Am avut grija sa nu am copii sau obligatii un singur lucru va promit daca o sa decid sa mor nu o sa ami dau foc macar 1-2 tot trimit inaintea mea sa imi incalzeasca venire.

    RăspundețiȘtergere
  160. Atentie la tigani, care intr-un moment de revolta isi vor omori vecini romani mai singuratici pentru a se instala in casele lor, atentie mare la tiganii de pe langa noi, ei sant problema viitoare a romanilor, militarilor dati scanteia odata ca romanii vor veni, dar organizati cum trebuie ca altfel va curge sange mult si degeaba

    RăspundețiȘtergere
  161. auzi revolta militara?!??!?!? ...oricum informatia e putin zis tamapita!!! as omora cu toata inima si sufletul pe acela care vrea sa transforme romania intr-o noua Libie , Sirie sau Egipt.

    RăspundețiȘtergere
  162. fratilor astia ne omoara daca saracu nea nicu a murit cum a murit pe asta nu las omori si las tine cu ce salariu am eu sa vad si eu pe viu cum traieste asta

    RăspundețiȘtergere
  163. da bine zicea cineva mai sus stam ca prostii si ne uitam in loc sa demonstram sa ne unim ca grecii mai intelepti ca noi si mai civilizati aia au demonstrat cu toate ca desigur traiesc mult mai bine ca noi ,dar noi lasi ,fricosi ,panicati parca am involua in loc sa evoluam ,hai sa ne unim sa facem ceva .

    RăspundețiȘtergere
  164. Leone Storlato says:
    30 Ianuarie 2012 at 11:21 pm
    Serviciile secrete americane se implica in rasturnarea Regimului Basescu?

    Intr-un comentariu din data de 16.01.2012 aparut pe siteul publicatiei online “The New York Times”:

    Linkul aici:

    http://www.nytimes.com/2012/01/16/world/europe/romanians-protest-austerity-measures.html?_r=1&scp=3&sq=romania&st=cse

    un anume Leone Storlato fost agent CIA si atasat la ambasada SUA din Budapesta intre anii 1999-2004 face cateva referiri interesante la protestele din Capitala Romaniei dar si din celelalte orase importante ale tarii, – proteste generate de masurile excesive de austeritate luate de Regimul Basescu, – regim considerat corupt si “mafiot”, cu tendinte dictatoriale.
    Cine este acest “Leone Storlato”? Respectivul a figurat pe listele unor agentii americane cu atributiuni “speciale” in Europa de Est si Federatia Rusa. Il regasim la “Consiliul Cultural American” din Bielorusia ( Belarus) intre anii 2005-2009 sub numele de … Rewiczky Sándor ( Alexander) pe siteul caruia publica unele materiale de analiza culturala a “conexiunii est-vest”, dar mai ales articole cu caracter de analiza sociala si chiar militara. Fotografiile atasate acestor articole si care se refera la autorul lor sunt identice cu cele publicate pe siteul unui ONG din Utah numit “East West Cultural Institute ” … numai ca acolo autorul se numeste … Storlato Leone! Din ce in ce mai interesant, nu-i asa?

    Iata un link interesant:

    http://www.eastwestcenter.org/popular-uprisings-and-military-support-to-future-movements-in-eastern-europe

    Revenind la analiza evenimentelor violente din Bucuresti, – respectivul spune ( traducere):
    “Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice, o revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit “Stabilizarea Romaniei” care trebue citit invers…. Documentul emis in ianuarie 2011 spune ca <>.”

    Nota lui Leone Storlato ( sau Rewiczky Sándor ?) continua cu un comentariu referitor la “Mafia Armamentului” si la “Conexiunile Basescu-Kassar-Bout”:
    “Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic in mass-media”.
    Materialul acestui “analist politico-militar” se incheie cu remarca:
    “O revolta este iminenta in Romania anului 2012. Este foarte posibil ca elemente ale armatei sa participe la aceste miscari ce vor duce in final la prabusirea regimului presedintelui Basescu si instaurarea unui regim militar provizoriu”

    Nimic de comentat….

    RăspundețiȘtergere
  165. Totusi, un nou referendum ar fi necesar romanilor pentru a alege un
    "MCP" pentru un trai omenesc!
    (daca mai exista interes si timp pentru asa ceva)

    Alegeti varianta preferata:

    MAREA CIUMA PORTOCALIE (modelul "PDL")

    MOCIRLA COMUNISTA PERSISTENTA (modelul "PSD")

    MISCAREA CETATENILOR PUTERNICI (modelul "in devenire")

    Fondatorul MCP (MASS COMMUNICATION POWER)

    RăspundețiȘtergere
  166. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu: Vasile,aceasta este regula in NOUA ORDINE MONDIALA!

    RăspundețiȘtergere
  167. vorbim in van, toti de la guvernare sun bolnavi dupa avere"CIOLAN",cei noi si tineri daca nu au aceiasi ideologie bolnava,de distrugere o poporului roman,nu au ce cauta acolo,ei nu vor pleca de buna voie ei pleaca doar prin forta,ceausescu a fost mic copil s-a predat ca mielul la taiat,acestia ganditiva ca au armament si libera circulatie,tara va avea de lucru cu sute chiar mii de teroristi inebuniti ca vor pierde averile dobandite intrun mod mizerabil,saracind rasa romaneasca fiind turbati ca a sosit apusul pentru ei. Un referendum ar fi bun dar sa fie corect,asta e greu de realizat si acum imposibil

    RăspundețiȘtergere
  168. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:Vasile,pentru a reusi in politica trebuie sa stapanesti Arta Actoriceasca! Eu puteam fi un biet actor angajat la un teatru de provincie si cu un salariu mizerabil...Asa cum esti tu!Dar eu am hotarat sa-mi folosesc calitatile actoricesti si regizorale pentru a deveni Sef de Stat! Vasile,coboara-te pe pamant si urmeaza-ma pas cu pas!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source