Search

joi, 24 mai 2012

Ce ni se pregăteşte? Traian Băsescu și Planul NOM pentru distrugerea României

Articol preluat de pe Surse.org
Nimeni nu e atât de naiv incât să creadă că schimbarea guvernelor PDL este altceva decât o manevră pusă la cale de Traian Băsescu si serviciile sale secrete obediente. Confruntat cu faptul ca efectele guvernarilor Boc-Ungureanu au devenit scadente in anul 2012, Băsescu si-a asumat aceasta miscare indrazneata de a da guvernarea pe mana dusmanilor sai politici grupati in USL, pentru ca in momentul prabusirii economice, valul urias de nemultumire populara sa nu loveasca direct in el si in regimul pe care il conduce de ani de zile, ci in noii guvernanti confruntati cu grave si insurmontabile probleme. Astfel, ne dam seama ca debutul miscarilor de strada din ianuarie-februarie care au dus ( aparent) la schimbarea lui Boc cu Ungureanu, a fost un moment regizat, complet atipic pentru românii care nu se dau in vânt dupa mitinguri, mai ales pe vreme de iarna… Despre implicarea unor forte obscure in evenimentele de acum cateva luni, s-a scris destul de putin in mass media.
Surse bine informate dezvaluie faptul ca preluarea puterii de catre USL prin fenomenul de “basculare” a unor parlamentari ai Puterii portocalii, astfel incat sa se asigure o noua majoritate parlamentara, a fost in mare parte o miscare ordonata si controlata politic de la Cotroceni.
In sprijinul acestor idei stau si unele articole aparute pe unele siteuri ce expun pozitii politico-economice extrem de … ciudate, – asa cum este si cel de pe care extragem urmatorul material.
In fapt, intregul site respectiv face explicit propaganda Noii Ordini Mondiale in România, intr-un mod cinic si incalificabil. Crezand ca sunt simple aberatii ale unor exaltati, multi nu inteleg faptul ca articolele respective reflecta exact Planul pentru distrugerea României, – plan aflat aproape la final.
Cititi in cele de mai jos materialul semnat de Mihai Giurgea:
PSD-ul scufunda tara in datorii. La fel ca PDL-ul.
PDL a preluat România in 2008 cu o datorie de 38 miliarde euro. Si a abandonat România in primăvara lui 2012, cu o datorie de 98 miliarde euro ( alte surse dau suma de 140 miliarde euro! n.r.). Adică in 3 ani si 4 luni, datoria tarii a crescut cu 60 de miliarde de euro. Este cea mai mare datorie din istorie, a statului român. Pe ce s-au dus acești bani? In ordinea mărimii: pe pensii, salarii bugetari si spăgi.
Este creșterea datoriei, buna sau rea? Pai asta o s-o simțiți pe pielea voastră, dragi români: in prețul pâinii, al gazelor, al electricității, al căldurii. De fapt, o simțiți deja, de când a venit ultima factura la întreținere: iar asta e doar începutul. Dezastrul economiei românești e mult mai adânc.
Iată ce ziceau băieții din USL despre împrumuturile demente ale PDL-ului:
Victor Ponta: “Acești oameni (adică PDL) ipotechează viitorul românilor, al copiilor noștri.” “Cum e posibil sa prezinți un împrumut guvernamental drept o mare victorie?”.
Crin Antonescu: “singura măsura importanta pe care președintele si Guvernul sau au luat-o a fost decizia contractării unui împrumut de la FMI…un Guvern lipsit de soluții, care in afară de propaganda si de discursuri populiste nu poate oferi nimic in aceasta situație de criza economica României”
Olguța Vasilescu: “aceste împrumuturi sunt destinate plătirii lucrărilor efectuate de clientela politica a PD-L” “În alte vremuri, oameni ca el (adică premierul Ungureanu)erau împuşcaţi pentru înaltă trădare”.
In aprilie, USL își lansa viziunea de guvernare, in care promitea: 1 milion de locuri de munca (hahaha!), scăderea CAS si a TVA, 1.200 de kilometri de autostrada (hahahaha!) si…”plafonarea împrumuturilor guvernamentale pe piața interna. De asemenea, contractarea unor împrumuturi externe nu se va mai face decât pentru investiții”.
Promisiunile USL sunt de tot rasul; in schimb decizia de a opri împrumuturile guvernamentale e perfect realizabila si foarte curajoasa. Dar iată ce s-a întâmplat in realitate.
Victor Ponta își mănâncă propriul rahat!
După nici trei săptămâni însa, Victor Ponta ajunsese la guvernare (spre marea lui surpriza). Iar pe 16 mai a anunțat fericit:
“Am o veste buna: Am avut o întâlnire cu reprezentanții Băncii Mondiale. Mâine, in ședința de guvern, vom aproba documentele necesare pentru un acord special – cea mai mare linie de credit pe care BM a acordat-o vreodată României – un miliard de euro la dispoziția României pentru orice fel de necesitați, in plus fata de ce FMI pusese la dispoziție”.
Adică alt împrumut, nenorocitule? Alta “victorie” a guvernului? Si nu pentru investiții, cum ați promis acum trei săptămâni: ci pentru consum! Pai ați uitat așa repede de subminarea economiei naționale? Ați uitat așa repede de înalta trădare?
De fapt, nu numai PDL-iștii sunt trădători de țară. Nu numai PDL-iștii trebuie împușcați: ci voi toți, la grămada! In aceeași dimineața, in aceeași piața, cu același pluton de execuție.
Dar n-o sa fiți împușcați, ca românii n-au arme (încă!). Însă nici o grijă, e tara plina de cuțite si topoare: asta va așteaptă! Abatorul.
Un miliard de euro e egal cu zero.
Din punct de vedere economic, pentru bugetul României, un miliard de euro nu înseamnă nimic. Nici măcar nu acoperă pensiile pe o luna. Așa ca, ce a câștigat Victor Ponta cu acest împrumut? Nimic. Marea viziune multianuala a USL s-a transformat intr-o lupta disperata de a mai acoperi cheltuielile, câteva zile.
Ponta avea dreptate: sa prezinți orice împrumut drept o victorie naționala este intr-adevăr o prostie. Dar sa prezinți drept victorie un împrumut de numai 1 miliard de euro, este cea mai clara dovada de disperare.
România e in pragul falimentului.
Doar 9 parlamentari PDL au votat contra moțiunii de cenzura. 9! Restul, au primit evident indicații sa nu voteze. De ce a vrut Traian Băsescu sa-l vadă pe Ponta prim ministru?
Uite de-aia: pentru ca România, ca si Grecia, e în pragul încetării plaților. Iar Traian Băsescu n-a vrut sa fie el, cel care face declarația oficiala.
Si nu e vorba numai de plata datoriilor externe: ci mai ales de pensii si de salariile bugetarilor. De aia concediază Ponta o mie de oameni de la Posta Româna: ca nu mai are cu ce sa-i plătească! De aia e așa de bucuros ca a făcut rost de un mezelic de un miliard de euro! Numai ca bucuria lui va fi de scurta durata. Va amintiți când spuneau băieții de la USL ca violentele de asta iarna sunt doar începutul? Pai aveau dreptate!
Băncile străine te sugruma politicos, daca nu le plătești datoriile: prin înghețarea creditului. In schimb cerșetorii ăștia, obișnuiți sa trăiască din pomana de la buget (pensionari, funcționari publici, securiști); ăștia n-or sa fie deloc politicoși! Ăștia nu-ti îngheață creditul, dar iți crapă capul cu toporul.
Statul social va fi distrus chiar de către asistații lui. Nu de patroni, nu de bănci, nu de “capitaliștii exploatatori”. Patronii si băncile iți taie doar robinetul cu bani: adică nu mai plătesc taxe si nu te mai împrumuta. Dar rareori își murdăresc ei personal mâinile. In schimb, cerșetorii tai, ăia de le-ai promis milioane de locuri de munca si bani fără număr, ăia n-au nici o jena și nici n-or sa te ierte. Tocmai ăia or sa-si scalde mâinile in sângele tău, comunistule.
Iar de meritat, o meriți din plin!
-------------
In ciuda expresiilor extrem de tari si a propagandei fătise facute NOM, vă rugăm să luati in considerare ideile extrem de clare care răzbat din subtextul articolului preluat.
Cititi si:

14 comentarii:

  1. Vai mama noastra.Nu ei sunt de vina ci noi ca am dormit in cizme mai bine de 20 de ani si nu i-am luat de git sa dam cu ei de pamint.Ne stiu obedienti si cuminti,iar asta este motivul pentru care ne-au incalecat si isi permit toate aceste mizerii.DOAR NOI SUNTEM DE VINA SI NU TREBUIE SA-I CONDAMNAM PE EI PENTRU CEVA CE AU FACUT BAZINDU-SE PE LENEA ,PROSTIA SI INDOLENTA NOASTRA.NU STIM CE VREM ,NE BAZAM PE ALTII(pai daca i-am ales sa-si faca treaba.Da asa este ,dar daca nu-i trage nimeni de mineca sa-i intrebe ce fac de ne aduc in sapa de lemn ,sa ma ierte dumnezeu ,dar suntem prosti)ASA NE TREBUIE.Nu sunt basist si nici nu voi mai merge la alegeri.Sa voteze toti cei ce i-au votat pe astia acum 9 ani si acum 4 ani ,pentru ca eu consider ca si ei au contribuit la starea actuala.SA FITI SANATOSI

    RăspundețiȘtergere
  2. bai uichilickmyass , tu bati campii si esti mana in mana cu ass-ul lor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Revolta din ianuarie a fost un soc ptr toate cancelariile. pttr base si ai lui, nici numai vorbesc. de acolo a plecat tavalugul. si continua, ptr ca nemultumirea mocneste inca. daca ro se va cupla cu grecia, va fi jale. uneori experimentele dau gres.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci singura solutie este multimea asta de prosti care suntem sa iesim in strada pasnic deci repet pe cale pasnica si nu mai au ce face clar

    RăspundețiȘtergere
  5. Nesimtitule, cersetor esti tu si tac-tu!neobrazatule! Tot ce se vinde acum de catre cei de la putere a fost construit de noi, pensionarii!Nemernic ordinar ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost construit de voi ,pentru ca asa a vrut repede impuscatu si voi nu ati avut tupeul sa spuneti :pina aici ,ne-a ajuns,si ne-ati obligat si pe noi urmasii vostri sa induram mizeria aia si ce este cel mai grav ne-ati invatat ca daca ne cerem drepturile o sa o patim asa ca mi bine stam cuminti.Asa ca pe cine faci tu cersetor tovarase.In locul tau mi-ar fi rusine sa spun ca sunt pensionar.Situatia actuala vi se datoreaza pentru ca nu ati stiut as spunet NU atunci cind a trebuit si i-ati lasat tot pe cei tineri sa se sacrifice .

      Ștergere
  6. Eu cred ca revolutia a fost a revolutionarilor si acestor partide si ar trebuie sane luam partea.Nu s-a intrebat nimeni de ce nu am fost pusi la incercare,pentru ca s-a spus ca nu santem capabili sa conducem o tara dar ei au fost capabili sa o distruga?revolutionarii nu sant mercenari,sant persoane care si-au sacrificat viata impotriva unui regim totalitar de tip masonic comunist.Nu se cere o lovitura de stat,se cere ceea ce afost de drept al revolutionarilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar daca in Romania vor veni timpuri si mai grele,poporul stie ca la putere nu au fost revolutionarii de drept,pentru ca nu se ajungea in situatia asta,pentru ca in tara au fost resurse si nu cred ca un revolutionar adevarat fura banii statului sau vinde puncte strategice de-ale tarii si o fac pe fata fara nici-o frica,numai planurile le fac in secret.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am cautat pe internet planuri cu care se prezinta tara noastra ,de industrializare,pentru agricultura,sosele si nimic.In schimb am gasit lupte de interese,imbogatiti peste noapte,si tot ce se poate mai rau si sincer nu cred ca se mai poate continua asa politic.Am vazut un trib in amazonia,si acele persoane sta mai bine politic.

    RăspundețiȘtergere
  9. as dori sa mi spuna cineva informat daca revolutionarii mai primesc sau nu pensie.

    RăspundețiȘtergere
  10. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Vasile,"Schimbarea la Fata a Romaniei" se inscrie perfect in NOUA ORDINE MONDIALA!

    RăspundețiȘtergere
  11. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:Vasile, Emil Cioran a visat "Schimbarea la fata a Romaniei..." EU am reusit in realitate "Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu niciodata nu doarme.Credeti ca acesti MONSTRI care se numesc MASONI si care sunt adeptii cultului diabolic vor scapa nepedepsiti?NU, NU VOR SCAPA.Bai DIAVOLILOR ce veti face cu atata bogatie si ura? Vai de sufletul vostru. Va compatimesc.Incercati sa cititi ultimele clipe de viata ale lui DARVIN, si, atunci va veti da si voi seama ca EXISTA DUMNEZEU.
    DOAMNE AJUTA-I PE ROMANI!

    RăspundețiȘtergere
  13. Razer showcases a new modular modular PlayStation 4 controller
    During the presentation, Razer showcased a new gaming controller suppliers of metal that could titanium meaning be designed fram titanium oil filter for titanium rimless glasses a variety of different kinds of games, burnt titanium including the

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source