Search

luni, 28 mai 2012

Cum a furat Elena Udrea 1,3 miliarde Euro...

Eduard Hellvig s-a asezat pe o bomba cu ceas atunci cand a preluat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Initial, au existat indicii sau chiar probe, unele mediatizate, conform carora doamna Elena Udrea a sifonat bani publici. Apoi, zilele trecute, a explodat o prima bomba. Lansata, ce-i drept, de procurorii Departamentului pentru Lupta Antifrauda de la Bruxelles.
 Acestia au identificat nereguli grave in legatura cu faimoasa “Gala Bute”, folosita de Elena Udrea pentru a-si face campanie.
Daca semnalele procurorilor de la Bruxelles se confirma, atunci DNA, care a preluat cazul, va fi obligat sa constate ca s-au savarsit infractiuni. Oricum, nu mai plateste UE, ci platim noi cei 1,3 milioane euro. Ceea ce, insa, a descoperit Eduard Hellvig in minister intrece orice imaginatie.
Noul ministru de la Dezvoltare a cerut, de urgenta, sprijinul Ministerului de Interne. O adevarata cutie a Pandorei s-a deschis. Din ea ies fantomele doamnei Elena Udrea. Care au primit contracte de 2 miliarde de euro. Dintre acestea, reporterii de la www.paginaintai.net au identificat operatii extrem de dubioase, savarsite de clientele PDL, in valoare de cel putin 1,3 miliarde euro. Sub ministeriatul lui Vasile Blaga dar mai ales al Elenei Udrea. Aceasta uriasa suma de bani a fost distribuita, in vremuri de criza, clientelei PDL, care, in schimb, a sponsorizat partidul sau i-a imbogatit pe membrii acestuia. Fiecare dintre aceste contracte este supraevaluat. Aproape toate vizeaza constructia sau modernizarea unor sali de sport.
Cine sunt beneficiarii? Asa cum reiese din ampla documentare a colegilor de la Pagina Intai, avem de-a face cu o fauna destul de diversa de personaje. Asfaltatori din “grupul de sprijin” PDL, consilieri ai Palatului Cotroceni, inclusiv directoarea de cabinet a Presedintelui Traian Basescu, reprezentanti ai unor societati comerciale, cu sediul in cladiri apartinand PDL, patroni de ziare, posturi de radio si televiziuni cotroceniste, alte societati, care, fara exceptie, au sponsorizat campaniile politice PDL si ale Presedintelui Romaniei. Dintre acestia, unii sunt anchetati de DNA pentru alte fapte iar, in cazul altora, au fost deja intocmite rechizitorii.
Contractele sunt atat de numeroase, incat Eduard Hellvig nu are alta solutie decat aceea de a constata ca “avem de-a face cu un jaf public” si de a solicita sprijinul autoritatilor. Intre timp, masina de sifonat bani, pusa in functiune si turata la maxim de Elena Udrea, trebuie oprita. Iar cheia de contact ar fi bine sa fie aruncata la canal. Iata unde sunt banii romanilor, pensionari si nepensionari, copii si adulti, in vremuri de cumplita criza. Iata ce a facut unul dintre cei mai importanti ministri ai cabinetelor Boc, in dispretul opiniei publice. Iata de ce tara este confruntata cu atat de multe lipsuri.
Au trecut doar cateva zile de la instalarea Guvernului Ponta iar presa cotrocenista incepe sa se agite, aratandu-i pe ministrii cu degetul si intreband cu candoare: “oare de ce nu sunt scoase la lumina ilegalitatile despre care USL vorbea, in opozitie fiind? Nu cumva USL-ul a mintit?”. Nu a mintit! Ceea ce se intampla la Dezvoltare e doar inceputul!

10 comentarii:

 1. stim spsgarii-elena udrea si vasile blaga -stabiliti spaguitii si sumele , datele spaguirii,scopul si controlul documentelor la locul spaguirii si daca are cumva efecte economice s-au aruncat pe apa sambetii . toate aceste documente care sustin jefuirea populatiei,pentru caresa-si primeasca pedeapsa si raspunderea materiala pentru spagari.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,Elena Udrea este slabiciunea mea! Sunt indragostit si nu pot face nimic!

   Ștergere
 2. Vai de capu' meu si de zilele noastre! Asta sa va fie invatatura de minte pentru cei care au votat PDL! Nu zic ca USL sunt mai buni, dar doar din punctul asta de vedere, obervam ca ei spun adevarul si automat sunt mai buni ca si ceilalti(PDL SI UDMR, trebuia sa imi inchipui ca ungurii la guvern incearca sa distruga tara!) care au incercat sa ne minteasca ca nu exista bani!!! DEFAPT, BANII EXISTA SI SUNT NUMEROSI, PDL I-A STRICAT IN REGIM DE FOC AUTOMAT DOAR PENTRU A PUTEA JUSTIFICA PE URMA IMPRUMUTIRILE DE LA FMI!!!! Udrea o sa ajunga la temnita, la fel cu toti care au furat. SI INCA CEVA: ACUM INTELEGETI DE CE EI TOT SPUNEAU CA SUNTEM IN FALIMENT??????????????!?!?!?!? CA SA NE PROSTEASCA!!!! CA NU SUNTEM DELOC LA PRAPASTIE!!!!! DOAR EI AU VRUT SA NE PROSTESACA, AU VRUT SA BAGE TARA IN FALIMENT, EXTRAORDINAR!!! DE CE? CA SA NE IMPRUMUTAM LA FMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACEASI STRATEGIE FOLOSITA DE SUA IN IRAQ SI AFGHANISTAN AU INCERCAT SA O FOLOSEASCA SI LA NOI!!! CINE SUNT AUTUORII PRINCIPALI???? BASESCU SI TOATA FLOTA DE FRANCMASONI SI ELITE EVREIEIESTI CARE INCEARCA SA DISTRUGA TARA DAR NU REUSESC!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,fac tot posibilul sa-ti ofer 3 milioane de euro pentru a continua activitatea profesionala!Prezinta spectacole cu caracter profund-social!Spectacole care contribuie fundamental la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman aflat in hibernare de multa vreme!

   Ștergere
 3. Pentru politicienii si s.r.i.isti care se simt vinovati de frauda,coruptie si tradarea neamului ai rog acum,intr-un ultim moment sa aleaga calea sinuciderii,pentru ca de cand e lumea se stie ca distrugera unor persoane nevinovate se va intoarce asupra voastra si a familiilor voastre ca un juramant egal cu cel pe care l-ati dat cand ati fost alesi si ve-ti regreta ca nu m-ati ascultat.nu distrugimp cat este eti si familia voastra.Atata timp cat va exista Dumnezeu,masoneria va avea numai de pierdut.

  RăspundețiȘtergere
 4. fratilor vorba lunga la roman ai place sa se dea rotund ,fapte ,ca unul fura mai mult ca celalalt sub nasul nostru si ne place sa ne plangem ca niste tate de mahala fara sa facem nimic ne place mereu sa aratam cu degetul de parca am fi bipeti fara creier ce crezi ca realizezi ca ai spus ca ala de la pdl de la psd de la pnl a furat ca tu alegator nu pui decat stampila si apoi de uiti cu ochii la soare si esti furat mai departe asa ca taci ca tu ai ales nu strainul

  RăspundețiȘtergere
 5. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Vasile,eu am incredere in Elena Udrea! Sunt convis ca a procedat corect! Numai asa se va produce cu adevarat "Schimbarea la Fata a Romaniei!"

  RăspundețiȘtergere
 6. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Vasile,imi place la nebunie FLOAREA DE FOC-BASARABIA!

  RăspundețiȘtergere
 7. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:VASILE,vrei sa cunosti cum a furat Elena Udrea 1,3 miliarde EURO?... Simplu de tot! Dar poate vrei sa afli si unde-i Flota Martima Civila?...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,numai asa te pot sprigini financiar! Vom continua "Schimbarea la fata a Romaniei!"

   Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Follow by Email