Search

vineri, 3 februarie 2012

Dovada faptului că Regimul Băsescu duce la indeplinire "Planul de vânzare pe degeaba a României" inceput din anul 2000 de .... Mugur Isărescu!

Material preluat de pe Surse.org:
Cititi cu mare atentie: Dovada faptului că Regimul Băsescu duce la indeplinire "Planul de vânzare pe degeaba a României" inceput din anul 2000 de .... Mugur Isărescu!

Iată ce scrie în Constituţia României, art. 136: “Bogăţiile de interes public ale subsolului, spaţiul aerian, apele cu potenţial energetic valorificabil, de interes naţional, plajele, marea teritorială, resursele naturale ale zonei economice şi ale platoului continental, precum şi alte bunuri stabilite de legea organică fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice”. 


Iată ce spune Legea 544/2001: “Accesul liber şi neîngrădit al persoanei la orice informaţii de interes public constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice, în conformitate cu Constituţia României”....
Iată ce s-a intamplat cand presa a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) detalii despre licenţele primite de firmele străine pentru exploatarea aurului şi a altor rezerve naturale pe teritoriul României. Răspuns:
“Informaţiile solicitate nu se încadrează în categoria informaţiilor de interes public. (…) Sunt documentaţii care fac parte din categoria informaţiilor clasificate”.
România nu mai are de 22 de ani capacitatea industriala de a exploata aceste zacaminte, pentru ca industria extractiva si cercetarea in domeniu au fost distruse in mod deliberat.
În decembrie 1989, România nu mai avea nici o datorie externă. De atunci, lucrurile s-au schimbat. Conform datelor Băncii Naţionale, publicate cu cinci luni în urmă,ţara noastră a acumulat, în ultimii 22 de ani, o datorie externă de 92,1 miliarde de euro. Datoria totală se ridică la aproximativ 140 miliarde de euro!
Din 2005, România nu mai scoate nici un gram de aur din minele sale. Motivul oficial: zăcămintele sunt epuizate. Totuşi, opt firme străine au primit licenţe de exploatare în zonele “epuizate”, care s-au dovedit a fi foarte bogate: conţin aur în valoare de 54 de miliarde de euro. Explicaţia: “Au avut hărţile geologice ale statului român”. Au avut acces la acele informaţii despre care ni se spune ca fac parte din categoria informaţiilor clasificate secrete de stat.
România nu mai are de 22 de ani capacitatea industriala de a exploata uriasele rezerve naturale care ne-ar scoate din marasmul economic, - insa isi mai aduce aminte cineva cand si CINE a semnat documentele internationale care acorda exploatarea acestor resurse unor firme particulare, - Statul Român avand un beneficiu de doar 4%!?  Da, ati citit bine! Din tot ce se exploateaza si se va exploata din subsolul tarii ( inclusiv din subsolul Marii Negre) România beneficiaza de doar 4%!
Vă aducem aminte noi: Aceste documente ( agreeate de FMI!) au fost semnate de Radu-Mircea Berceanu Ministrul industriei și comerțului in Guvernul Mugur Isărescu care a guvernat România în perioada 22 decembrie 1999 - 28 decembrie 2000.
Pe timpul lui Ceauşescu se scoteau între 14 şi 20 de tone de aur pe an. Dar, după 1990, extracţia a scăzut dramatic, iar în 2005, minele au fost sigilate.Oficial s-a spus că sunt epuizate”.
Un eveniment interesant s-a petrecut în anul 2000, când Banca Naţională ( condusa de facto tot de Mugur Isărescu chiar daca era prim-ministru) a refuzat să mai cumpere aur de la minele româneşti pe motiv că nu poate avea o rezervă mai mare de metal preţios decât 15% din tot ce înseamnă rezervă valutară.Cum aceste mine nu aveau voie să vândă metalul extras decât Băncii Naţionale, au dat, cum era de aşteptat, faliment. Dacă vechile firme româneşti care se ocupau de metalul preţios au dispărut, în locul lor au venit, în mod ciudat, opt companii străine care au cerut în concesiune parcele pentru prospecţiunea şi exploatarea zăcămintelor de aur, tocmai de unde acestea ”se terminaseră”.
Ştefan Marincea, preşedintele Institutului Geologic Român, a declarat că în ţara noastră mai sunt zăcăminte în valoare de cel puţin 54 de miliarde de dolari. Alte estimari spun cel puţin 100 miliarde dolari.
Statul, prin reprezentanţii săi, Isărescu si Berceanu  a ştiut perfect ce dă în concesie firmelor care jecmanesc rezervele strategice ale României.
Un alt studiu recent asupra exploatării zăcămintelor de aur din România arată că suntem în elita mondială a metalelor preţioase. “Ocupăm locul cinci în lume la extracţie, în decursul istoriei”, a spus profesorul dr. Gheorghe Popescu de la Facultatea de Geologie Bucureşti, autorul cercetării. Cu toate acestea, România mai are 6.000 de tone de aur în zăcăminte. Cât înseamnă asta? Dacă ne raportăm la cursul BNR de vinerea trecută, când un gram de aur a fost 180 de lei,valoarea totală a zăcămintelor este de aproximativ 250 de miliarde de euro! Şi aceasta în condiţiile în care poporul român se luptă cu sărăcia şi cu nesiguranţa locurilor de muncă!
Conform Legii minelor, din vremea lui Isarescu si modificata  în 2009 sub guvernarea lui Emil Boc, România primeşte din partea companiilor care exploatează bunurile subterane o redevenţă de doar 4% din tot ce se extrage . Adică, dacă se câştigă 100 de milioane de euro din extracţia aurului, statul încasează 4 milioane, iar restul merge la firma care exploatează mina.
De menţionat este faptul că în Africa de Sud redevenţa pentru aur este de 20%!



Mafia bancara in frunte cu Trilateralul Bilderberg, masonul Mugur Isarescu au vandut România pe nimic inca din anul 2000, iar azi Băsescu si Boc nu fac decat sa urmeze acelasi PLAN bine pus la punct, ploconindu-se in fata altui călau al "Illuminati", Jeffrey Franks, cel care a distrus economia Argentinei intre anii 1998-2001!
Cititi:

Illuminati in Romania: Mugur Isarescu


23 de comentarii:

  1. minciuna, ce este public apartine de drept publicului, nu tine de siguranta nationala
    mafia portocalie fura tot, o sa dea drumul la acest contract la timpul potrivit

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred nimic! Este o manipulare gen SOV. Domnul Basescu vrea sa se dea locuri de munca la Rosia Montana pt ca acolo oamenii mor de foame. Astea sunt stiri rauvoitoare gen Felix si SOV de la antene. Nu trebuie sa credem asa ceva. Asta nu e un site serios e o facatura propagandistica a lui Ponta si Co. Nu am incredere. Mai multa incredere am in Elena Udrea decat in masmedia asta comunista. Macar PDL si in special dna ministru a turismului fac ceva pentru tara asta promoveaza turismul si dau de munca la oameni, pe cand voi aici nu faceti decat sa criticati cu minciuni, macar daca critica ar fi constructiva dar e distructiva si face rau imaginii Ro in exterior!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cretin. Un pedelist sadea. Ca el inca sunt multi. Ce e de facut cu ei? Sa-i impuscam..... e singura cale de a eradica tampenia in Romania!

      Ștergere
  3. Dl Anonim, nu stiti ce vorbiti,credeti-ma!!! Din pacate tot ce se spune aici este adevarul ,nu este nici o manipulare,,,dvs, aveti ochaelari de cal mai mult ca sigur, va lasati prostit de acesti manipulatori,vinzatori de tara.Daca s-ar vrea, si guvernul nostru ar putea da locuri de munca, dar acestia de acum nu vor asta, fiindca nu au nici un interes, in afara de acela de a face jocurile celor intunecati care vor sa ne subjuge total.
    Sa vedem ce veti face cind dupa aceasta vinzare de tara, veti avea cu ce sa traiti dintr-un salariu de mizerie, cind preturile se vor dubla,tripla la absolut tot!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre dezvaluirile de pe Net4 februarie 2012 la 00:57

    Problema e ca sunt prea multe siteuri si bloguri care fac "dezvaluiri". Unele sunt manipulari. Altele sunt lucruri adevarate. Cum fac oamenii obisnuiti deosebirea intre acestea? E foarte greu. Cred ca ar trebui sa ne ghidam in primul rand dupa bunul simt comun. Vedem ca viata e grea, vedem cum puterea face numai nenorociri, vedem cum EI isi umfla buzunarele iar noi si intreaga tara saraceste si toate merg din ce in ce mai rau.... E un semnal care sa ne ghideze ca UNELE dezvaluiri sunt reale. Degeaba apar ( sa zicem) dezvaluri despre.... PONTA... cum ca se imbogateste si nu stiu ce face.... trebuie sa ne dam seama ca Ponta NU E LA PUTERE. Nu are cum sa aiba acces la fondurile cu care puterea alimenteaza clientela centrala si din teritoriu. Pe cand daca apar astfel de date despre Udrea, apoi aia POATE sa fie adevarat. O vedem, stim ca apartine unui grup influent de putere , beneficiaza de fonduri imense ( 5 miliarde euro) la minister, vedem cum afacerile familiei prospera, vedem cum este tot mai AROGANTA in relatia cu presa si cei care o critica.... ne dam seama de toate astea. la fel si Roberta Anastase! Minte, fura in vazul lumii voturile la legea pensiilor ( 70=180 cred ca va amintiti!) si multe altele! Ca ele sunt multi din actuala putere, la centru si in teritoriu. Apoi ne gandim... CINE sustine pe toti acesti oameni? Cine i-a pus in functie, nu-i critica, ii ocroteste, etc? Nu e Basescu? Daca face asta nu e beneficiarul direct sau indirect al tuturor acestor furaciuni si nenorociri?! Astfel ne putem da seama ca UNELE date care apar in presa sunt reale. Nu stim exact... dar ne facem o idee cumuland toate datele din acesti ani.... cautam in trecutul persoanelor vizate, vedem ca ei au antecedente in anii '90 sa zicem. Vezi "Flota" si alte afaceri care au distrus economia Romaniei. Si ne dam seama ca acest regim distruge tara in continuare, ca parte finala a unui PLAN real pus la cale si implementat inca demult. De ce? Simplu: pentru putere, pentru bani, pentru ca sunt coruptibili, santajabili, lipsiti de orice morala. Da... nu putem sa fim 100% siguri ca aceste date de pe acest site sunt reale.... insa exista o mare probabilitate ca lucrurile sa stea astfel. Eu cred ca acest site ar trebui promovat pe net, pt ca LUMEA SA STIE! Am vazut ca exista referiri la articolele de aici pe net, insa slab. Marile siteuri de presa nu-l comenteaza. De ce? Nu exista reclame.... nu se scot bani de aici! Probabil de asta! Cand adevarul sta sub rezerva profitului, nu facem treaba in sensul aflarii situatiei reale. Cu toate astea eu cred ca trebuie sa fim INFORMATI. Sa discernem ( cum ziceam mai sus) ce e plauzibil de ce nu e. Sa gandim noi insine! Sa nu ne lasam mintiti! Astfel vom putea sa REZISTAM manipularilor puterii si vom sti intotdeauna cu o mare probabilitate care e adevarul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da prietene .ai prfecta drepatate si logica ta in felul in care intelegi si explici sensul acestor dedesubturi e foarte tare .Pacat ca inca mai sunt unii care delireaza ineptii cu duiumul ori din prostie ori din rea vointa acestia din urma sunt unealta tradatorilor si vanzatorilor de neam si de tara dar asa cum bine stim .faptul ca vinovatilor li se intarzie pedeapsa nu inseamna ca nu si.o vor primi .s.ar putea sa le vina cat de curand cu t.v.a. mai sunt locuri langa ceusesti

      Ștergere
    2. Jos palaria domnule! O logica simpla si clara, dincolo de orice tip de manipulare. Intr-adevar trebuie sa ne bazam pe bun simt in judecatile noastre.

      Ștergere
  5. Nu e tot: urmeaza "vanzarea" unui zacamant estimat la 7 miliarde dolari la pachet cu Cuprumin Arud!
    http://glontul.wordpress.com/2012/01/30/se-vinde-si-cuprul-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnilor,daca nu este hotie si avem mare nevoie de acele locuri de munca--de ce nu se mareste redeventa la 20%,sa castige si statul ceva?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce ma distreaza cel mai tare este faza cu planul de vanzare al romaniei. intrebare : cine ne cumpara ( chiar si moaca). Masoneria? Nu am auzit vre-o data de o tara numita "Masonia" sau "Masoneria". Ca exista un grup Masoneria sau FrancoMasoneria, asta este adevarat, dar ce sa faca el cu o tara pe care a cumparato, cand poate pur si simplu sa isi aduca o conducere propie, asta nu inteleg.

    O a doua problema. In ultima vreme se da mereu in Basescu, ce face Basescu, cat fura Basescu sau regimul lui. De acord nimic de zis. Dar, exista acest dar... domnii care publica aceste articole, au uitat ce au facut precedentele guverne? au uitat ce a facut Iliescu, problemele revolutiei, plus cat de rapid au pus economia Romaniei la pamant? Sau asta nu se mai ia in cosiderare?
    Mai nou observ ca Iliescu este considerat un adevarat erou al romaniei, mai au putin si il ridica la rang de legenda ( in sensul bun )
    Acuzati actualul guvern de subminare, furt etc etc, dar ce a facut PSD-ul sau mai degraba la ce a ajuns sa faca nu tine cont? Au uitat domnii de pe acest site cine a conceput mineriadele? Sa nu imi ziceti ca Miron Cosma a fost capul lor. Cosma o singura actiune a incercat si atunci a fost prins. Stoenesti febroarie 1999 ( sincer nici de asta nu sunt sigur ca el a fost implicat 100% ).
    De ce nu merge economia bine in romania? Pai cum sa mearga, cand avem o opozitie care in afara de jos jos nu face nimic. Sa vina opozitia cu planuri de ridicare a nivelului de trai, sa incearca sa implementeze asa ceva, si sanu poata face asta din cauza guvernului, ai atunci le dau dreptate. Eu la ponta si la antonescu in afara de jos base nu am auzit nimc. Chiar si la ultimele alegeri, ce program au prezentat ponta - antonescu? Jos base jos base. Altceva nimic. Foarte multi oamenii au votat pro base pentru a nu mai ajunge psd-ul la putere. De ce?

    Sincer compar acest site si acesti oameni care scriu asemenea articole ca pe diaconescu si al lui OTV. In afara de a scoate tampenii si a concepe telenovele , gen Elodia, nu vad nimic interesant.

    PS. Cer scuze pentru greselile de ortografie, si pentru faptul ca sunt anagramat. ( la scoala luam doar note de trecere pentru ca imi placeau alte materii )

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta e un site care ar trebui interzis. Este o facatura a psd si pnl sponsorizata de felix dan voiculescu si de vantu! nu e posibil ca sa mintiti in asa hal si sa nu fiti pedepsiti! Domnul Basescu e preocupat de binele tarii si incearca prin toate mijloacele sa ne salveze insa unii critica aberant! critica e buna insa nu si minciuna!!!!! acest blog trebuie interzis si autorii arestati! toata lumea sa vada ca e propaganda antenelor! sper ca in curand si aceste posturi tv mincinoase sa fie inchise! Huooooooo!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Măi „VIERME portocalu ”,ori ești dus cu ...capu ,ori tragi mult „ var ” pe nas și ai halucinații .Păi cine a mai dorit BINELE acestei națiuni,începănd din 1989,atunci cănd l-au linșat pe CEAUȘESCU ,pentru că devenise „incomod ”,și până în ziua de astăzi ?? Spune-ți părerea ,critică ,dar cu...Huooo!! mergi și stigă la curte la mama ta . „CIMPALACULE” !!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca sa va mai descretiti fruntile ! Ce rezulta din imperecherea unei catele securiste cu un pitbul ! Raspuns : Tot un dobitoc mincator de c....

    RăspundețiȘtergere
  11. MUGUREL ISARESCU ESTE CAPUL MAFIE INTRENATIONALE PE ROMANIA ,DE CE LEA FOST FRICA LA TOTI MAFIOTII CARE AU CONDUS TARA SA-L DETRONEZE ,NU LEA AJUNS CA AU DISTRUS ECONOMIA (IN TERMENI JURIDICI CRIMINALITATE ECONOMICA),UNDE E TEZAURUL TARII? NU VEDETI CLAR CA DE LA CUZA ROMANIA NU A MAI AVUT CONDUCATORI NATIONALISTI ,ROMANI ADEVARATI .SINTEM CONDUSI DE MAFIA FNI SI BM NU NE CONDUC ACESTI IZMENARI ,CA PENTRU A FI VAZUTI AFARA DE CRIMINALII INTRNATIONALI LE FAC JOCUL ACESTORA ,DIN ACEASTA CAUZA SE GRABESC SA VINDA SI SA DISTRUGA CE A MAI RAMAS DE DISTRUS.............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

      Ștergere
  12. Vasile Butnaru: Domnule Traian Baseascu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  13. atata timp cat in tara numita ROMANIA justitia si celelelalta institutii de stat nu fac dreptate in ceea ce priveste jaful ,surminarea economiei de stat,tradatori de neam si tara,coruptia si multe alte fapte grave,care sa fie trasi la raspundere prin condamnari si de ce nu executati, nu vom prospera niciodata vom traii in continuare umiliti si ignorati in propria tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: VASILE,ma bucur ca am reusit cu mult succes "SCHIMBAREA LA FATA A ROMANIEI!" Dar nu ma opresc aici! Vreau ca Basarabia sa revina la Trupul Moldovei Lui Stefan cel Mare si Sfant! Basarabeni,revin la Chisinau in mare forta! Momentul istoric va fi inregistrat pe data de 1 februarie 2013! Inalta distinctie oferita de dumneavoastra imi incalzeste INIMA: Floarea de Foc - BASARABIA GOLGOTA ROMANIEI!

      Ștergere
  14. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,considera ca am intrat in istorie cu"Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source