Search

miercuri, 14 decembrie 2011

Noi dezvăluiri despre implicarea Regimului Băsescu in traficul international cu armament

Multumim tuturor cititorilor care au accesat si acceseaza siteul nostru si cu ocazia depasirii a 1.000.000. vizitatori intr-un an va asiguram ca vom publica in continuare materiale demascatoare la adresa Puterii, precum si a tuturor acelora care in mod vadit actioneaza pentru distrugerea României. Prin actiunea noastra dorim sa facem cunoscut adevarul si sa sensibilizam opinia publica asupra pericolelor ce pandesc tara nostra.
Cititi si:
Articol preluat de pe Surse.org
Surse anonime confirmate si de unele articole aparute in ultima vreme pe internet (click aici pentru detalii) dezvaluie noi aspecte ale traficului de arme la nivel international, trafic de care presedintele Basescu se pare ca nu este strain...
In ultima vreme au existat trei "imperii ale Negustorilor Mortii" : Bout , Kassar, Basescu.
Primul a primit 20 de ani, Bout va primi tot la fel iar Basescu are asigurat SCAUNUL ELECTRIC datorita faptului ca rachetele sol-aer de provenienta romaneasca au doborat helicoptere americane in Afganistan ,Irak si Columbia, asa cum s-a aratat si in materialele precedente............ insa ceea ce e mai grav, s-a aflat abia de curand, - cititi mai departe, in partea a 2-a a materialului.
Cititi si articolele:
Romania si traficul de arme
Ambasadorul SUA multumind procurorilor romani nu memtioneaza serviciile romanesti
care sunt umbrela si sprijin logistic pentru contrabanda si sprijin al terorismului international.



Arestarea lui Bout cu surle şi trâmbiţe în martie 2008 la Bangkok, este rezultatul interceptărilor autorizate de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul complex “Armamentul”. Ofiţerii Departamentului Antidrog DEA SUA au lucrat circa o lună în birourile DIICOT (ian.-febr. 2008), alături de procurorii şefi-adjuncţi Ciprian Nastasiu, Angela Ciurea şi de o seamă de cadre de la IGPFR.
ATENTIE
SRI a fost exclus total din operaţiunile referitoare la Viktor Bout deoarece Bout facea contrabandă cu armament pe avioanele româneşti cu acceptul serviciilor secrete române.SRI ca dealtfel şi celelate servicii secrete nu au informat niciodată despre acţiunile contrabandiştilor, ascunzând toate operaţiunile speciale pe spaţiul african , columbia etc.
Bout trebuia sa fie arestat la Bucuresti.
Dar Basescu l-a anuntat printr-un apropiat Bratoloveanu sa nu vina....



TERIFIANT PENTRU INTREAGA LUME.
AL QUEDA A DETONAT O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA
IN AFGANISTAN. BOMBA A FOST CONSTRUITA DE SPECIALISTI
ROMANI SI URANIUM ROMANESC !



Nu demult Mahomed El Baradey, fost şef al agenţiei nucleare ONU, a considera Romania ca un pericol nuclear comparabil cu Iranul. Intr-un interviu pentru publicatia Al Hayat el spune “some 100 nuclear material trafficking incidents (no time frame was mentioned) had involved Romania”
ElBaradei speculated that they could obtain nuclear material for tainting conventional explosives to build “dirty bombs.”
Transferul de tehnologie nucleara si furtul de uranium se desfasoara sub umbrela servicilor romanesti.
O parte din conspiratie este desvaluita de sefului inspectorilor ONU Scott Ritter.
Iata ce spune inspectorul sef despre actiune CIA purtand numele cod Tea Cup:
“I carried out under Tea Cup was aimed at disrupting efforts to obtain ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company. Intercepted conversations between the Iraqi team, headed by Dr. Hamid, and his Romanian intermediary ( Basescu ) pointedly referred to the oil-for-food program as a means of facilitating the transfer of nuclear goods from Romania ”
Furturile din ultima perioadă continua tot mai clar acest scenariu: în urmă cu câteva luni au dispărut documente strict secrete ale tehnologiei româneşti de fabricare a combustibilului nuclear, iar ieri a apărut informaţia furtului a 73,5 kg de minereu de uraniu.
Alarma occidentului este totala. Sosirea secreta a unui avion cu specialisti si agenti americani poate insfarsit insemna sfarsitul regimului Basescu.
BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
AFGANISTAN !
“By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month ” “They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan.”
Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata ” secreta a lui Basescu ” ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes
The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.

MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA !

6 comentarii:

  1. Baselu e bagat in afaceri de genul asta de parca ar trafica blugi, cartuse de kent si alte asemenea stuff-uri ca pe vremuri cand era el comandant de nava cu stat de plata suplimentar la secu'...de cand puii mei se baga el in seama cu adevaratul comert cu armament???
    Nu ca n-as crede din ceea ce se mai scrie p-aici dar pe golanul asta trebuiau sa-l "striveasca" ca pe un vierme,..e un neica-nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cugetatoru'
    N-ar fi mai simplu daca ei si americanii s-ar spanzura reciproc(ca nu merita sa fie macar vazuti de sila).Terorismul exista in mintea cretinilor(cum ne ataca extraterestrii)ei nu sunt oameni provin cumva din alta epoca.Comertul de armament international s-a facut de cand era nevoie (cum am mai zis si in scopuri personale)ce este rau in asta.Sa se extermina(din nou)intre ei dar,sa nu implice oameni nevinovati;sa lasa pe fiecare sa traiasca cum vrea.Tu daca te crezi un mantuitor dar esti cu creierii arsi,judecata ta e nula cum poti sa acuzi(cand tu ar trebui sa nu existi)si sa-ti vezi de mucile tale ca tot va veni si vremea ta.Fi sigur ca nu scapi!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ca basescu ar fi un sfant, dar traficul de armament este o sursa de venituri neimpozabile la care apeleaza cam toti sefii de stat care au ce sa traficheze. ceausescu trimetea vapoare intregi in orientul mijlociu, la concurenta cu franta, sua, etc.
    banii sunt deasupra politicii. asa a fost mereu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Taceti mai ce indrungati verzi si uscate
    ??
    Vb cu dovezi

    RăspundețiȘtergere
  5. Taceti mai ce indrungati verzi si uscate
    ??
    Vb cu dovezi

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source