Search

joi, 10 martie 2011

ONU pune in aplicare programul Illuminati pentru decimarea populatiei Terrei

Iata ca ceea ce tot spuneau adeptii teoriei conspiratiei ca se va intampla intr-un viitor nu prea indepartat e pe cale sa se infaptuiasca.
Cei de la ONU s-au aratat ingrijorati ca in 2100 populatia planetei va ajunge la 14 miliarde, daca nu va fi decimata de molime, sau de razboaie si nu vor mai exista resurse care sa - sustina atatea suflete.


Cititi si urmatoarele documente:
Foametea ameninta Romania!
Infectare criminala intentionata cu SIDA in Romania!
Romanii sunt otraviti cu hrana ce contine bacterii fecale
Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati"
Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati" (II)
FMI si Planul pentru distrugerea Romaniei

Ca atare, de pe acum se cauta masuri pentru a stapani rata de reproducere umana, pana la momentul candva fi posibila colonizarea spatiului cosmic. Hrana si virusii "scapati din laboratoare" vor fi, cel mai probabil, spun aceiasi adepti ai teoriei conspiratiei metodele prin care se va petrece un genocid planetar.

Care a si inceput prin Codex Alimentarius.

Oficialii ONU se tem că nu vor exista suficiente resurse naturale pentru 14 miliarde de locuitori. Rata natalităţii la nivel mondial ar trebui să scadă pentru a nu ajunge la un nivel nesustenabil în următorii ani, se arată într-un raport ONU.Pentru a exista o sansa reala de stabilitate in privinta populatiei lumii, natalitatea ar trebui sa ajunga cat mai rapid la un nivel care sa permita strict inlocuirea generatiei actuale, sustin reprezentantii Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). Potrivit expertilor institutiei, numarul locuitorilor din intreaga lume va ajunge pana la sfarsitul anului la sapte miliarde, iar aceasta cifra s-ar putea dubla pana in 2100, daca nu se iau masuri.

Ingrijorarea este mai accentuata in cazul tarilor cel mai putin dezvoltate, care au un spor natural in crestere, dar care sunt cele mai vulnerabile la foamete. Specialistii de la ONU Population Division au realizat sase scenarii ale schimbarilor viitoare in privinta dinamicii populatiei, bazate pe mai multi factori. In ipoteza nici optimista, nici pesimista, numarul locuitorilor din intreaga lume va ajunge la 9,4 miliarde in 2070, iar apoi va incepe sa scada.

In curand, in toata tarile Uniunii Eu­ro­pene, inclusiv in Romania, intra in vigoare regulamentul CE 1924/2006 privitor la mentiunile nutritionale si de sanatate asociate alimentelor, elaborat la indicatia faimoasei Comisii Codex Alimentrius. Ceea ce inseamna ca, in curand, painea, usturoiul, iaurtul, plantele medicinale, produsele stupului, plantele si ceaiurile medicinale, vitaminele, mi­neralele, suplimentele alimentare, integrate intr-o dieta echilibrata, diversificata, in cadrul unui stil de viata activ, pierd, in mod birocratic, virtuti demonstrate de mii de ani si anume ca sunt primele ce pot preveni, vindeca si trata boli.

Astfel, printr-o dispozitie birocratica, nestiintifica, se anuleaza insasi baza medicinii preventive, potrivit careia alimentele sa fie medicamente, enuntat in urma 2.500 de ani de Hipocrate. Adica alimentelor li se confisca proprietatea de a preveni numeroase boli. Ceea ce va conduce la inbolnavirea pe capete si la decese timpurii. In plus, este incurajata hrana artificiala, cea modificata genetic, precum si cea cu un continut bogat de hormoni cancerigeni, ori chimicale aditivate extrem de periculoase pentru ficat si pancreas, generatoare de boli cumplite.

De asemenea va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele:
O jurnalistă austriacă de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare către FBI împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali ai SUA, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Ea solicită interzicerea măsurilor de vaccinare forţată în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinării, precum SUA sau Franţa. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviară. În afara acuzaţiilor ce sunt acum investigate împotriva celor două companii farmaceutice, ea a mai depus plângere şi împotriva OMS şi Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinată unui laborator de cercetare – declanşată într-un tren Intercity în Elveţia.

Cea mai mare îngrijorare a lui Jane Burgermeister este că „în ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anunţat oficial că vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piaţă din luna iulie a acestui an.

La scurt timp după ce a făcut publice acuzaţiile sale, aceasta a fost concediată. „Cred că această decizie a fost legată de depunerea plângerii pentru bioterorism faţă de oamenii din Statele Unite şi din întreaga lume. Pentru că am dreptul ca cetăţean să raportez o infracţiune în cazul în care există dovezi credibile, intenţionez să deschid un proces împotriva revistei Pennwell” explică ea. „Am mai auzit şi despre alţi jurnalişti, care, ca şi mine, au fost concediaţi sau hărţuiţi, pentru că au scris pe această temă”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune că duce lipsă de cititori, pentru că blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioadă.

Primul sindicat criminal la nivel global
În documentul numit „Probe pentru bioterorism” depus la FBI, Burgermeister indică un sindicat corporatist criminal la nivel internaţional şi oferă detalii amănunţite cu privire la încercarea sa de a duce la capăt planul său de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripă şi prin instituirea unui program de vaccinare forţată. În acest raport afirmă: „Există dovezi că organizaţii precum OMS şi ONU şi companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter şi Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de bază, care se ocupă de coordonarea strategică şi care a finanţat dezvoltarea, producţia şi eliberarea de viruşi artificiali, pentru a justifica vaccinările în masă cu o substanţă ce reprezintă o armă biologică, pentru a decima populaţia Statelor Unite şi a controla bunurile şi resursele din America de Nord.”

Jane Burgermeister spune că cei care conduc lumea din umbră (francmasonii), îşi stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilaterală şi reuniunile Bilderberg. „Pot fi identificaţi ca şi Illuminati, un grup asemănător familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”. Acesta este „primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o ţară sau un teritoriu intitulat „paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o mică măsură) care angajează organizaţii internaţionale, cum ar fi ONU şi OMS în interes propriu.

În procesul ei, curajoasa jurnalistă susţine că pandemia de gripă a fost fabricată şi „este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care şi-a construit un număr mare de lagăre de concentrare FEMA (Agenţia Federală de Administrare a Urgenţelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare şi gropi comune, în state precum Indiana şi New York, pentru a băga oamenii în carantină şi a se scăpa de cadavrele celor ucişi prin atacuri cu arme biologice.”
Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars şi Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagărele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA şi vaccinările împotriva gripei porcine, precum şi planurile pentru gropi comune în vecinătatea oraşului Chicago şi în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locaţiile gropilor comune din Arizona şi Texas.

Program camuflat pentru arme biologice
Dosarul „Probe pentru bioterorism” conţine dovezi pentru acuzaţiile pe care jurnalista austriacă le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistentă: Barak Obama, preşedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii şi sănătate publică al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate internă al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria. Aceştia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare. OMS, Uniunea Europeană, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor şi alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producătoare de vaccinuri şi Departamentul pentru servicii şi sănătate publică al SUA au interacţionat între ele pentru a dezvolta şi distribui arme biologice şi au obţinut fonduri prin sistemul bancar şi prin mecanismul comerţului global de narcotice.
Jane Burgermeister îi acuză pe aceştia că au complotat la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au conceput şi apoi eliberat agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Această acţiune este o violare clară a Actului Antiterorism prin arme biologice.

Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane
Acuzaţiile lui Jane Burgermeister includ dovezi că Baxter AG, subsidiara austriacă a Baxter Internaţional, a eliberat în mod intenţionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna lui 2008 în 16 laboratoare din 4 ţări. Laboratorul Baxter din Austria, unul din cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli şi esenţiali paşi pentru a păstra în siguranţă 72 kg dintr-un patogen clasificat ca şi armă biologică, la distanţă de toate celelalte substanţe, permiţându-i să se amestece cu virusul gripei umane obişnuite. Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare şi umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria, care la rândul său a comercializat-o către alte patru firme din Cehia, Slovenia şi Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinării pe dihori. Toţi dihorii injectaţi au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit îndreptăţite: analizele au dovedit că produsele respective conţineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviară. Mai mult decât atât, s-a dovedit că vaccinul era simultan infectat şi cu virusul care produce gripa umană, H3N2! Problema rezidă nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practică despre care experţii în bio-securitate afirmă că ar trebui complet interzisă, deoarece poate duce la apariţia de mutaţii pentru a infecta fiinţele umane cu gripă aviară şi astfel se poate produce o mult temută pandemie.
Acest incident nu a fost investigat nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nicio informaţie cu privire la implicaţiile genetice ale eliberării virusului. Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria, a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca atentat la bio-securitate, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecţie.
Jurnalista austriacă dezvăluie faptul că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumără legile şi decretele care ar permite ONU şi OMS să preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Virusuri produse în laborator
Jane Burgermeister susţine că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună referitoare la faptul că nu există niciun virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la alte agenţii guvernamentale. Această „gripă porcină” este un hibrid format din gripă porcină propriu-zisă, gripă umană şi gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

OMS susţine că această „gripă porcină” se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această „gripă porcină” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită. Burgermeister afirmă că cifrele reprezentând numărul deceselor cauzate de „gripa porcină” nu sunt reale. Nu exista potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Există suficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.
În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licenţă, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 şi a avut ca „primă urmare” o „rata de efecte secundare”, astfel îndeplinind condiţiile definiţiei guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea). Jane Burgermeister susţine că acelaşi complex de companii farmaceutice şi agenţii guvernamentale la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei.
Mass-media controlată de grupul ce coordonează programul „gripă porcină” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze. Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantină în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de a fi înhăţatede către acest sindicat. Eliminând populaţia Americii de Nord şi a altor continente, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum suntapa şi câmpurile petroliere nedezvoltate.

Dosarul complet include:
- informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă, definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
- dovezi ştiinţifice că virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);
- dovezi ştiinţifice care indică faptul că „gripă porcină” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în varianta armată”, de dr. A. True Ott şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
- dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic;
- dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior;
- dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice;
- dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri;
- dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice;
- dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la manipularea legată de boală realizată de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
- dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie şi centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;
- controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă;
- problema imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă;
- dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

Cititi si: Romanii sunt otraviti conform directivelor "codex aimentarius"
             Conspiratia alimentelor
             Foametea amenita Romania

36 de comentarii:

  1. 1. Oare infectarea populatiei Romaniei (sau chiar a Terrei) nu poate scapa de sub control si duce la exterminarea ei in totalitate? cine vrea acest lucru? oricum, corpul uman ori se va adapta la noile schimbari, ori va pieri!

    2. Vrem si noi dovezi concrete, trimiteri la acte sau copii semnate, ceva dovezi, nu nume necunoscute de cercetatori...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca acea$ta elita nu reprezinta ra$a umana $i nici nu vrea binele omenerii.eu cred ca $unt du$mani omenerii $au mai rau nu $unt de pe Terra ,nu le inteleg motivele de ce fac numai rau atata timp cat $i ei mor $i nu iau nimic cu ei.$au poate au ga$it leacul nemuriri .

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca, eu,noi, aflam toate acestea, ce putem face? Daca este asa,nu avem decit sa procedam ca si ciobanasul moldavean ,din balada noastra ,romaneasca, ca nu vad ce altceva am putea face . Probabil, ca nici lor nu le va fi mai bine .Sper din tot sufletul ca exista D-zeu sau o forta universala care nu va permite sa se intimple asa ceva ! Oricum e NASPA!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti fi sigur ca exista.Raul nu poate merge pana unde ar vrea el si la fel si Binele.Toate sunt intr-un echilibru in lumea asta atat in efemer cat si in eternitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei care scriu aceste articole sufera de o boala psihica, pe care nu au cum sa o recunoasca, datorita perceperii defectuoase a relitatii. Le recomand cu caldura un examen psihiatric in urma caruia medicul va stabili medicatia necesara. Dupa asta vor percepe realitatea asa cum este si vor intelege ridicolul afirmatiilor lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce poti face?nu te vaccina.traieste sanatos.cultiva-ti singur legumelesi nu mai sta ca un neputincios la bloc intrebindute ce poti face.si tu amice anonim de mai sus,daca ai vre-un prieten care lucreaza la un laboratoe,du-i o mostra de vaccin si mai vedem noi cine trebuie sa-si faca analize te-ai vaccinat cumva in ultimul sezon?fa-ti niste analize.s-ar putea sa suferi de vreo boala care mai nou nu da semne decit in ultima faza.atunci o sa fie prea tirziu sa i-ei in calcul si teoria conspiratiei.daca la noi in tara s-au organizat in grup mafiot ,la cele mai inalte functii,ce te face sa crezi ca asa ceva nu se poate intimpla la nivel global?iti fac o provocare...demonstreazane tu noua,nebunilor ca ai dreptate.astept argumente....

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca vor ca in maxim 5 ani sa implanteze cipuri majoritatii populatiei din zonele cat de cat civilizate ale lumii. Cam greu in tarile lumii a treia. Oricum mai intai vor sa decimeze cat mai mult posibil.
    Nu o sa le iasa mai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  8. minciuni! ce p..la mea e aici? am sa scriu la administratia prezidentiala k sa va inchida blogul asta de kkt!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratilor,lucrurile sunt mult ma simple,decit va inchipuiti!!!!...Nu-i nici o conspiratie,ci doar..."lacomie si goana dupa profit a marilor corporatii supranationale!"...Eu va dau un sfat:...Inainte de a "pune botu",la ceva "senzational...Prime time,etc",la tot ce ni se baga,ca "informatie",pe aceasta ,totusi, minunata realizare,care e "internetul",riscati sa va uzati un pic,doar un pic,adidasii nike,pe linoleumul unei biblioteci(cit vor mai fi),comparati,analizati si sigur veti fi mai "liberi!"...de manipulari puse in scena de niste inteligente"fara etica!"...Propun doar o mica sugestie:....Cititi"Medicina in familie",editia 1974,sacrificati 50 de lei,ptr. niste analize,uzuale,comparati valorile de pe buletinul de "analiza actual",cu normalitatea de pe acea vreme!...O zi buna va doresc!...

    RăspundețiȘtergere
  10. Scrie la administratia prezidentiala sa isi interzica prima data ea libertatea de vorbire,apoi poate sa o interzica si pe a altora.Vorba aia cu mai bine taci decat sa spui prostii,minciuni si alte rautati.

    RăspundețiȘtergere
  11. da ba fugi repede cu jalba in protap...poate ti-or da ceva de pomana si tie...vre-un litru de benzina sau vre-un sut in buci...

    RăspundețiȘtergere
  12. sau poate vre-un vaccin contra turbarii

    RăspundețiȘtergere
  13. "Sa fiti DESTEPTI si FARA FRICA ! ...eu va salut... Mitica !"

    RăspundețiȘtergere
  14. da ba pedelistule, scrie la administratia prezidentiala si spune tu tot ce ai vazut aici pe blog, ca un sifon ce esti. si aia sa il inkida, ca doar nu mai e drept de libera exprimare in tara asta. numai ungurii au dreptul sa-si bata joc de Avram Iancu in centrul orasului Miercurea Ciuc, iar noi nu avem dreptul sa vb un pic de teoria conspiratiei, ca te trezesti tu sa te duci sa dai cu ciocul. huo!

    RăspundețiȘtergere
  15. ce ar fi sa spinzuram si noi o papusa care sa reprezinte unul din eroi lor,,sint curios cum ar reactiona alesii maghiarilor?si totusi n-am auzit pe nimeni sa-si ceara scuze pentru afrontul adus poporului romin si eroilor nostri.rusine...

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dorinta asta a'lor'de a decima populatia si a frana natalitatea excesiva,suna foarte cinic,dar mi se pare ca vine,oarecum,natural.Nu sunt sigur ca vine la timpul potrivit,inca nu se moare efectiv de foame,dar,daca nu iesea acum,intr-un viitor apropiat,poate,tot ar fi venit.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca nu credeti ,stati de vorba cu cativa medici specia;listi si vedeti cu cate fenomene (cazuri) ciudate se confrunta deja

    RăspundețiȘtergere
  19. Un blog care nu are nici o legatura cu Wikileaks.Subiecte inventate de indivizi fara scrupule, pura literatura sf de proasta calitate, nici un argument logic,nici o dovada care sa sustina afirmatiile. Si o multime de ratati creduli care cauta scuze si vinovati pentru viata lor amarata...

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa pedelistule! Nu citesti nici linkurile de surse, nu cauti pe net sa vezi daca mai sunt articole pe temele date, nimic! Tu vezi doar ce-ti dicteaza Udrea, nu? Hai... mac-mac la pedeleu, la fundul lui Sulfina Barbu si Gelu Visan, pune tu botul la toti jegosii si pramatiile care au distrus Romania!

    RăspundețiȘtergere
  21. E adevarat. Nu e singurul articol pe tema asta. Internetul e plin de astfel de informatii in limba romana, engleza,etc

    RăspundețiȘtergere
  22. Oricum :) va fi sau nu vreun virusel prezent in noi , nimeni nu stie concret:) dar va spun sigur ca dupa ce gandire o are romanul , nimeni nu va face nimic;) suntem prea comozi ;) succes

    RăspundețiȘtergere
  23. cui nu-i place sa scrie el un articol mai bun..oricum de-a lungul timpului sau tocat multi bani di fondul public pt porcarii.cine isi aduce aminte de livretele de familie?ciu folosesc?da de analizele de pe vremea pnl era pe atunci ministru nicolarscu..alt escu...alea de 50 de lei?pe cine a interesat nivelul de sanatate al rominilor?nu cumva se fabrica vre-un virus cu directie etnica pt.noi?

    RăspundețiȘtergere
  24. TREBUIE SA CITITI CU TOTII CARTEA LUI DAVID ICKE-SECRETUL SUPREM, SE POATE GASI CU GOOGLE, IN LIMBA ROMANA , FREE, IN FORMAT ELECTRONIC.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu nu inteleg ce cacat pot sa manance astia!
    S-a demonstrat ca 7 miliarde cat suntem acuma putem sa ne adunam toti, cot la cot in San Francisco!
    Asa ca astea sunt doar interese meschine a unora care vor sa conduca lumea!
    Nenorocitii dracu'!

    PDL-istule, hai du-te si mananca putin cacat la administratia prezidentiala, te rog!

    RăspundețiȘtergere
  26. treaba este ca marile corporatii detin atat industria farmaceutica cat si pe cea alimentara si petroliera etc. si bineinteles ca vor ca tu omul sa le consumi toate produsele si probabil nici sa nu consumi prea multi ani pensia dupa ce nu mai produci nimic asa ca da se explica lacomia nebuna a omului care odata ajuns mai sus incepe sa se creda un fel de zeu caruia i se cuvine orice iar pe oamenii de rand ii considera cai de povara ori cobai sau mai stiu eu ce ! omul e capabil sa dezvolte ura si dispret pt semenii lui la fel cum poate sa dezvolte iubire si respect ! traim intr-o lume nebuna ! ;) p.s. ce amuzant a fost pedelistu care fuge sa ne parasca presedintelui ca vorbim, va dati seama ce mentalitate are?! oricum parerea mea este ca internetul trebuie pastrat necenzurat cu orice pret !

    RăspundețiȘtergere
  27. Adevarul e ca fiecare persoana ,familie ar trebui sa tina cu dintii de mica sa ferma,sa nu instraineze pamantul si sa faca ei vanzarea interna sau la export(aici ar trebui forme de cooperare),prelucrarea produselor obtinute.Cu cat avem mai multi tarani cu pamant care se dezvolta fiecare personal(asta neexcluzand ajutorul intre ei)si forme de cooperare(dar nu de comasare,cedarea pamantului) cu atat mai bine pt fiecare in parte pt ca vor fi mai greu de manipulat cand fiecare are constiinta sa proprie si nu e unul dintr-o gramada.Daca nu procedam asa,inseamna ca inlocuim fostele C.A.P. uri cu multinationale in care lucrarile se vor face mecanizat,chimizat tinzand ca o persoana sau grup de persoane sa acapareze,cumpere participatia celorlalti pt a avea el,ei benefiiciile.Bineanteles,lenesii vor fi primii care-si vor vinde totul pt bani.

    RăspundețiȘtergere
  28. am citit cartea.e buna 2 volume da a meritat fiecare ban.daca-i adevarat macar un sfert din ce scrie acolo atunci sa zis cu noi.aia cre mai ramin o sa fie hrana pentru cei ce conduc..ati vazut planeta maimutelor?asta ne asteapta...

    RăspundețiȘtergere
  29. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  30. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, te poți contacta pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ... ..
    E-mail direct către: (jameswilliamilluminate@gmail.com)
    Număr Whatsapp: (+234 7065 801 171)

    RăspundețiȘtergere
  31. BINE AȚI VENIT LA MARE TEMPLUL ILLUMINATI. Ești om de afaceri sau femeie de afaceri, politician, muzician, student și vrei să fii foarte bogat, puternic și celebru în viață? Vă puteți realiza visele făcând parte din Illuminati. Cu aceasta, toate visele și dorințele inimii tale pot fi realizate pe deplin, dacă vrei cu adevărat să fii membru al marilor Illuminati, te poți contacta pentru a obține ceea ce ai nevoie în viață, trimite-ne un e-mail la e-mailul nostru ... ..
    E-mail direct către: (jameswilliamilluminate@gmail.com)
    Număr Whatsapp: (+234 7065 801 171)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source