Search

joi, 16 decembrie 2010

Surse: Băsescu extrem de bolnav

Eu spunea...
Imobilul RA-APPS din Strada G-ral Grigorescu (Bucuresti) a devenit de cîteva zile locul unor experimente paranormale, toate avîndu-l ca subiect pe T.Basescu. Acesta apeleaza la tot felul de vraci si hipnotizatori care sa îi stabilizeze starea precara de sanatate datorata, în primul rînd,cancerului. Marti, în jurul orei 22, pacientul a fost subiectul unui experiment hipnotic, care ar fi fost menit sa-i alunge stressul si sa încetineasca evolutia metastazei
.Concret, dupa ce toata ziua s-a cinstit în biroul sau de la Cotroceni, cu numerosi pedelisti veniti sa îi ureze de Sarbatori, dupa-amiaza, beat (lucru ce s-a observat si la Conferinta de Presa tinuta la orele 17), s-a deplasat la vila RA-APPS de lînga Padurea Baneasa, unde s-a dat pe mîna unui hipnotizator bulgar, adus chiar în acea seara de la Rm. Vîlcea la Bucuresti, si a tigancii "Baba Neagra",adusa în Capitala de catre un echipaj al SPP. Acest bulgar are cabinet de bioenergie, parapsihologie la Ruse si pretinde ca a fost elevul defunctei Vanga. În ceea ce o priveste pe cealalta baba, Neagra, din Rm.Vîlcea ea declara ca lucreaza direct cu Arhanghelul Mihail - din pacate, în noaptea de marti sfîntul n-a putut veni, fiindca era un spirit negru (malefic) în încapere (?!). Sursele spun ca cele ce s-au petrecut la întîlnirea lui Basescu cu parapsihologul bulgar constituie un veritabil episod de groaza, gen Poltergeist. Desi la întîlnirea dintre bulgarul Milan Teodor si Basescu au participat doar vrajitoarea Baba Neagra si ofiterul SPP însarcinat cu paza presedintelui, noi am aflat ca pacientul s-a simtit foarte rau, iar la un moment dat parea ca nu îsi mai revine din starea de hipnoza indusa de bulgar si nu mai raspundea la nici un fel de stimuli externi.
16 DECEMBRIE 2010, 03:59
Am fost informati ca bulgarul, ajutat si de Baba Neagra (care vorbea binisor pe bulgareste, avînd o pronuntie defectuoasa), în limba româna a vorbit cu Traian Basescu în mai multe runde, încercînd sa îl convinga de faptul ca se simte bine si ca boala de cancer este doar un microb (?!) care va fi respins de organism, daca va avea vointa necesara pentru a lupta. În timp ce Milan Teodor îi punea pase magnetice si rostea în limba bulgara un soi de descîntec, Basescu plîngea ca un copil si spunea ca se sufoca, iar la un moment dat nu a mai dat nici un semn.Aproape 20 de minute, Traian Basescu a zacut fara cunostinta, ceea ce a dus la intrarea în panica a sefului de obiectiv al SPP, însarcinat cu paza primului cetatean al tarii. Acesta, nestiind cum sa actioneze, pe la orele 23 a sunat, panicat, la Elena Udrea, careia i-a relatat situatia. În mai putin de 30 de minute, aceasta s-a prezentat la vila. Basescu îsi revenise între timp si era scos de sub hipnoza. Însotit de garda SPP care îl sprijinea, tinîndu-l de brat, bolnavul a parasit vila cu putin înainte de miezul noptii. Era livid si asa arata si în momentul în care a ajuns la Vila Lac 2, unde, ajutat de medicii care îl asteptau, a fost bagat în pat. Doctorii apreciaza ca aseara Chiorul a fost la un pas de embolie. Cei doi medici de garda de la SPP s-au perindat pe usa dormitorului pîna la ora 1 noaptea cu tot felul de medicamente si calmante, pe care i le-au administrat. Surse din anturaj, care sînt la curent cu evenimentele, spun ca pentru sedinta de hipnoza bulgarul ar fi primit 50.000 de euro si se pare ca aceasta suma face parte dintr-un ciclu de trei sedinte, care, pentru a avea efect, trebuie programate cîte una pe luna.
Momentele dificile din seara trecuta s-ar crede ca au fost depasite de pacient. Acesta s-a trezit miercuri, pe la 08,30, si în scurt timp a fost sunat de Udrea, careia i-a spus ca nu îsi aduce aminte nimic din ce s-a întîmplat cu o seara înainte, din momentul în care s-a întins pe canapeaua din livingul vilei, unde vorbea cu Baba Neagra, si pîna în momentul în care a realizat ca e în masina pe drumul de întoarcere spre Vila Lac 2, aproape de intrarea în curte. Asa ceva, în limbajul Serviciilor Secrete, se numeste "atentat reusit". De ce? Pentru ca un sef de stat a scapat de sub orice control, fiind lipsit de paza, în mîinile unor infractori. Asa ceva nu s-a mai întîmplat în nici o tara din lume în ultimele sute de ani.
16 DECEMBRIE 2010, 04:01

7 comentarii:

  1. Am de comentat 1 lucru!
    Faptul ca in caz de metastaze se administreaza in mod normal citostatice ale caror efecte secundare sunt paloare si caderea parului in aproape toate cazurile. As vrea sa imi explicati de ce are par, chiar daca are putin?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am trecut prin asta si nu am avut calvitie !
    Depinde de organismul fiecaruia. Oricum parul revine imediat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă băsescului conducător
    de C.P.Trache
    motto
    partid iubit, portocaliu,
    sfidezi cromatic viitorul,
    şi mort de-aş fi, dar cât sunt viu
    slăvesc dement conducătorul...

    traian, iubit conducător de haită şi de ţară,
    cârmaci fără odihnă şi chioară călăuză
    ne-ai dat, uşor-uşor, şi sufletul afară
    şi-ai ridicat pe culmi pe propria ta muză...

    tiran străluminat de dama de serviciu
    a unei lumi în care nimic nu mai contează,
    ne-ai transformat speranţa în crimă şi în viciu,
    în creieru-ţi dement doar blonda ta contează...

    măreţ conducător, în orice vremi vei fi,
    de numele băsescu în veci ne va lega
    doar predicatul care înseamnă „a băşi”,
    ca derivat din nume, scăpat pe undeva...

    cu chipul tău de înger, privirea divergentă,
    eşti geniul fără care am fi trăit mai mult,
    prin tine chiar şi moartea devine indecentă,
    de dragul poftei tale duci Ţara în mormânt...

    alăturea îţi este tovarăşa elena,
    făptură fără seamăn în vremuri de apoi,
    să fiţi nedespărţiţi precum este cangrena
    când viermi de pretutindeni o încolţesc vioi...

    iar tu, elenă scumpă, băsească eroină,
    de-a pururi să ne fii şi stima şi mândria
    şi cocoş(at) izvor de vrajbă şi lumină,
    sub care să se stingă, pe-o frunză, România...

    mult prea iubit, tu, cel dintâi erou dintre eroi,
    urmaşul cel mai vajnic de domni şi voievozi,
    cât de curând vei fi, în groapa de gunoi,
    o pradă pentru borfaşi, lichele şi irozi...

    să ne trăieşti în slavă şi în behăitură,
    să ai succesuri multe oriunde tu vei fi,
    să te vedem, traiane, în propria-ţi natură,
    purtat, din post în post, prin bâlci şi puşcării...


    Pentru conformitate,
    Costinel Petrache

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde le scoateti ma? De unde scoateti asemenea aberatii? Voi nu cititi inainte sa postati pe site? Jalnice articole din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna poezia.. te superi dac-o distribui?si tu asta de mai sus de la 10 mai ora 14:34 :SUGE-O.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da! Sa-i dam la Mwie pedelistului ala de la 10 mai 2011, 14:34

    RăspundețiȘtergere
  7. apoi a venit baba violet si v-a spart ,apoi o sa vina baba SRI si o sa va sparga multi ani de acum incolo, mari fraieri mai sunteti

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source