Search

marți, 31 ianuarie 2012

Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea Regimului Băsescu?

Material preluat de pe Surse.org

De câteva zile pe mai multe siteuri ale unor publicatii online, cât si pe diverse bloguri circulă următorul material, in forme aproape identice. Materialul este postat la comentarii si pe siteul nostru AICI. Vă prezenătm unul din exemple:






Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea Regimului Băsescu?
Intr-un comentariu din data de 16.01.2012 aparut pe siteul publicatiei online "The New York Times":
Linkul aici:
un anume Leone Storlato fost agent CIA si atasat la ambasada SUA din Budapesta intre anii 1999-2004 face cateva referiri interesante la protestele din Capitala Romaniei dar si din celelalte orase importante ale tarii, - proteste generate de masurile excesive de austeritate luate de Regimul Basescu, - regim considerat corupt si "mafiot", cu tendinte dictatoriale.
Cine este acest "Leone Storlato"? Respectivul a figurat pe listele unor agentii americane cu atributiuni "speciale" in Europa de Est si Federatia Rusa. Il regasim la "Consiliul Cultural American" din Bielorusia ( Belarus) intre anii 2005-2009 sub numele de ... Rewiczky Sándor ( Alexander) pe siteul caruia publica unele materiale de analiza culturala a "conexiunii est-vest", dar mai ales articole cu caracter de analiza sociala si chiar militara. Fotografiile atasate acestor articole si care se refera la autorul lor sunt identice cu cele publicate pe siteul unui ONG din Utah numit "East West Cultural Institute " ... numai ca acolo autorul se numeste ... Storlato Leone! Din ce in ce mai interesant, nu-i asa?
Iata un link interesant:
Revenind la analiza evenimentelor violente din Bucuresti, - respectivul spune ( traducere):
"Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice, o  revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit "Stabilizarea Romaniei" care trebue citit invers.... Documentul emis in ianuarie 2011 spune ca << Politica de dezbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona fostilor militari dar si a celor activi, le accentueaza. Prezenta militarilor in uniforma, chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim, in viitorul apropiat>>."
Nota lui Leone Storlato ( sau Rewiczky Sándor ?) continua cu un comentariu referitor la "Mafia Armamentului" si la "Conexiunile Basescu-Kassar-Bout":
"Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic in mass-media".
Materialul acestui "analist politico-militar" se incheie cu remarca:
"O revolta este iminenta in Romania anului 2012. Este foarte posibil ca elemente ale armatei sa participe la aceste miscari ce vor duce in final la prabusirea regimului presedintelui Basescu si instaurarea unui regim militar provizoriu"
Nimic de comentat....
Cititi si:

26 de comentarii:

  1. Hmmmm..... nu stiu de ce dar imi pare aiurea sa faceti o stire dintr-o analiza facuta de nu stiu ce fost .... "agent CIA".

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii cauta acu in caru cu fin. REZULTAT=BGS cealalta necunoscuta se afla pe masa de investigare. Pina la urma ati priceput ca sunt doua agentii straine asemanator ca acu 22 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii cauta acu in caru cu fin. REZULTAT=BGS cealalta necunoscuta se afla pe masa de investigare. Pina la urma ati priceput ca sunt doua agentii straine asemanator ca acu 22 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. iar asteptam americanii... nimc nou sub soare!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce mare mirare. Acest individ nu mai serveste interesele americanilor si oricum ,ei trebuie sa finalizeze procesul referitor la armamwnt si sa arunce pe cineva in gura leilor,asa ca nu m-ar mira nimic.Oamenii manipulabili care au impresia ca ce smecheri sunt ei o sfirsesc rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai fratilor la atatea documente care va laudati ca le detineti de ce nu le faceti publice si s-a terminat cu basescu ca de vrajeala si de sperante desarte santem satui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar daca cineva are dovezi solide,aceste dovezi sunt foarte bine camuflate de cei ce vor sa manipuleze persoana cu ele.Aceste dovezi vor fi confirmate doare daca nu mai au utilitate.Asa ca atit timp cit personajul joaca pe sirma si face ce i se cere nu au de ce sa arunce pe piata dovezi concludente ,care sa sustina acuzatiile (in viziunea unora nefondate).Cu alte cuvinte daca dansezi cum iti cinta ei esti OK,daca te razgindesti te duci in groapa cu lei.ASA CA NU CERETI CEVA CE STIM CA ESTE FOARTE BINE PROTEJAT.

      Ștergere
  7. Sigur ca da. Americanii ne lipseau acum. Sa ne saraceasca si sa ne controleze si pe noi, chiar daca in mare parte o fac deja. Acuma trebuie sa aiba control total. New World Order in Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va mira ceva in acest sens?Doar este vorba de jocul stapinul si sclavii.Americanii au apucaturi de stapini(ei stiu tot,fac doar lucruri bune,unde este un conflict hop si ei sa rezolve situatia ca doar se considara dulaul mondial si doar ei pot rezolva totul bineinteles cu un pret )iar noi ne-am asumat rolul de sclavi fara a fi intrebati de cineva ci prin sublima inteligenta a conducatorilor nostri.Bataia de joc a tuturor natiilor noi suntem ,si ma intreb cit va mai trece pina cind ne vom da seama ca trebuie sa mergem drepti si nu cocosati cu caciula in miini pentru o bucata de piine sau pentru drepturile noastre.Suntem asa pupincuristi de la cel mai prost pina in virf.Asa ca pe mine nu m-ar mira faptul ca astia "vin" sa faca ordine pe aici,ei isi apara interesele.

      Ștergere
  8. Just do it!!GOD bless Romania !

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot soiul de presupuneri si impresii....! Un lucru e clar din punctul meu de vedere. N-am avut si nu avem la conducere romani adevarati, oameni de caracter.Au putut fi cumparati si manipulati usor.Interesele primeaza. Ca urmare, pot sa ne saboteze cum vor, toti. Mafiotii romani, agentiile straine, oricine are interes. Poate ca o conducere gen "dicatura militara", ar fi o solutie sa mai faci ordine... Dar nu ai certitudinea nici asa, ca vor fi conducatori demni si corecti. Sa impuna reguli care sa fie respectate, si justitia sa fie pusa la punct si corecta. In plus, populatia sa fie respectata si recompensata dupa munca si capacitate. Dificil, f dificil... necazul e ca ... aproape nu mai avem speranta ca va aparea cineva sa poata aduce lucrurile la un echilibru in aceasta tara...! Si totusi, sa nadajduim.... in mai bine!!!
    Semneaza, o romanca...!

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate tarile sunt conduse de bande infractionale complexe care se auto-numesc PARTIDE POLITICE. Aceste bande numite si mafii vor duce la distrugere generala, fiindca nu se mai produce mai nimic din cauza hotilor care-si bat joc de munca celor onesti furindu-i necontenit. Vom muri toti in mizerie daca nu se va face ordine generala pe planeta Pamint; si din pacate, nu se va face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la un moment dat totul are un sfirsit oriciti bani ai avea ,si orice ai invirti legea naturii(legile universului) isi va lua partea. Roata se invirteste TAC TAC TAC si de multe ori in defavoarea celor smechri.Dar ce este comic ,este faptul ca ei in smecheria lor nici nu-si dau seama.

      Ștergere
  11. Postam anuntul dvs in peste 365 de siteuri de anunturi din Romania impreuna cu o poza si adresa siteului dvs. (in siteurile ce permit acest lucru) crescand astfel numarul celor care vad anuntul dvs cu cateva sute de mii de persoane zilnic. Noi facem aceasta munca in locul dvs. Anuntul va fi indexat de Google rapid (cateva zile) si va fi afisat in primele pagini.
    my page - Postare anunturi

    RăspundețiȘtergere
  12. mai..asta cam pute...basecu o fi Terminator..parca-l vad cu AK47 in dreapta si cu stanga isi aranjeaza vestita lui suvita... Marsh mai cu minciunile voastre de aici.. Are cine se ocupa de armament in lume..Ochii peste ocean.. i vezi TOT...

    RăspundețiȘtergere
  13. BOMBA BOMBELOR ! ( VIDEO ) BANII LUI CEAUSESCU AU FOST GASITI ! DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORISM DAN VOICULESCU REMIS CATRE INTERPOL ! BASESCU VOICULESCU IN ACEIASI CELULA !
    In cel mai scurt timp pe site-ul ROBERT HORVATH DEVA BLOG…… un video absolut senzational. El documenteaza vizual urmatoarele subiecte :

    VIDEO :

    – CINEASTUL ROBERT HORVATH REMITE CENTRULUI INTERPOL DELA
    ONU NEW YORK, DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM DAN VOICULESCU.
    BANII LUI CEAUSESCU AU FOST GASITI !

    – STATUL AMERICAN PREIA PRIN HOTARIRE JUDECATORICEASCA CLADIREA
    DIPLOMATICA A ROMANIEI LA NEW YORK. CLADIREA DE 16 ETAJE PLINA DE SOBOLANI A DEVENIT UN PERICOL TOXIC PENTRU CARTIERUL DIPLOMATIC ONU !

    – EXPOZITIA ICR NY CARE A CREIAT SCANDALUL SCANDALUL CU ACELASI
    NUME RAMANE DESCHISA SI AZI DUPA 3 ANI DE ZILE

    -R.H DENUNTA REPRESIUNEA BASESCU DIN PIATA UNIVERSITATII.
    CONTACTACTAND AMNESTY INTERNATIONAL !

    – GREVA FOAMEI IN APARAREA OFITERULUI EROU ALEXANDRU GHEORGHE
    SI DE SOLIDARITATE CU PIATA UNIVERSITATII.

    – ROBERT HORVATH ANUNTA UN PROGRAM TV DIN NEW YORK
    MANIPULAREA OPINIEI PUBLICE DE CATRE SERVICIILE BASESCU
    VA LUA SFARSIT

    http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt convins ca este o alta aiureala de tip science fiction dupa cum sunt convins ca in tara asta se calca pe picioare toate serviciile de spionaj ale lumii fara niciun fel de probleme... credeti ca intamplator sunt pusi numai incompetenti in anumite functii cheie ?? uitati-va la clanurile care conduc frontierele externe ... cunosc destui tembeli care au atributii pe linia securizarii acestor frontiere si totusi nu se misca un fir de par din capul lor in ciuda faptului ca au fost trase multe semnale de alarma in acest sens... ba mai mult, restructurarile lui peşte s-au facut exact in favoarea acestor lichele incompetente si in totala defavoare si umilire a profesionistilor din acest domeniu... nu mai umblati cu zvonuri ieftine pentru ca, in cel mai fericit caz, starniti doar zambete compatimitor :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Acesta stire a aparut intr-adevar pe multe siteuri si bloguri intre care si cel al sindicatului cadrelor militare disponibilizate si in rezerva, acolo fiind preluata de pe ziarul Tricolorul care al lui Vadim... uite linkul:
    http://scmdsector6.blogspot.com/2012/02/serviciile-secrete-americane-se-implica.html
    Dar unde e postearea originala????

    RăspundețiȘtergere
  16. Acesta stire a aparut intr-adevar pe multe siteuri si bloguri intre care situl sindicatului cadrelor militare in rezerva iar acolo preluat de pe ziarul Tricolorul deci de la Vadim. Insa unde e mesajul ORIGINAL????

    http://scmdsector6.blogspot.com/2012/02/serviciile-secrete-americane-se-implica.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Cum este posibil ca americanii care stiu despre Basescu Traian ca este un terorist international,au acceptat ca la conducerea SIE sa fie numit carpa securista MR Ungureanu,cel care este in stare sa o tradeze si pe maica-sa pentru bani.

    RăspundețiȘtergere
  18. Americanii au interese economice clare aici ( vezi zacamintele de aur si cupru) plus ca au interese geo-trategice si militare. Asta e tot.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  20. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,Serviciul Romanesc de Informatii si Securitate este cel mai tare din lume!EU sunt informat 24/24 ore despre tot ce au de gand sa intreprinda "prietenii de pretutindeni!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source