Search

miercuri, 8 iunie 2011

SURSE : E posibil ca armata sa nu accepte reorganizarea teritorial-administrativa

SURSE : E posibil ca armata sa nu accepte reorganizarea teritorial-administrativa - part. 1

Basescu s-ar fi intalnit duminica seara 5.iunie, cu membri ai conducerii PDL, La intalnire ar fi participat 16 lideri ai PDL, inclusiv premierul Boc. la care s-a adaugat ministrul Apararii, Gabriel Oprea si seful SRI. Discutiile au pornit de la o informare secreta, ajunsa la Cotroceni, in legatura cu existenta unei stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania si nu numai. Cei prezenti si-au exprimat neincrederea ca pot fi generali ai armatei care sa se implice in actul administrativ guvernamental, datorita interzicerii prin statutul cadrelor militate a implicarii in viata politica.
Basescu a reluat stirea dupa care l-a invitat pe seful SRI sa faca o sinteza a celor aflate de servicii. Acesta a explicat ca".. unele cadre de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritatea ca propunerea guvernului de aprobare a noii administrari teritoriale pe regiuni si desfintarea judetelor (neconstitutionala in prevederea actualei constitutii) ar fi un pericol pentru integritatea viitoare a frontierelor si integritatii statului Roman , in contextul ofensivei magiare interne si externe pentru crearea unei enclave minoritate in inima statului roman, ce ar destabiliza in mod voit, unitatea teritoriala actuala si in perspectiva prin dorinta treptata de creare a unui stat maghiar in transilvania si unui coridor terestru pana la patria mama" Discutiile au durat 3 ore si pe teme privind accelerarea restructurarii intreprinderilor de stat, legea minoritatilor, restructurarea politistilor si ANAF, la final punandu-se accentul pe o accelerare a tuturor acestor reforme pentru a nu da timp situatiei relativ calme a populatiei sa se schimbe si a nu mai putea fi ulterior implementate in practica si destabiliza coalitia de guvernare.

SURSE : E posibil ca armata sa nu accepte reorganizarea teritorial-administrativa - part. 2

Basescu a incheiat insistand pe efortul de-a se "monitoriza situatia generalilor in functii de mare rasundere care printr-un exces de pot duce la tulburari si caderea guvernului iar o solidarizare prost inteleasa cu cei din alte judete din afara transilvaniei risca stabilitatea statala sau creea conditiile unei posibile lovituri de stat, pe fondul nemultumirii generate de salarii, dotari, miscarile de strada a fostilor colegi acum restructurati si sentimentelor nationalist-patriotarde, gresit interpretate acum in plin secol. 21." Basescu a amintit de existenta unui document CIA, scret care avertiza ambasada americana la Atena, ca exista un risc insemnat, ca in Grecia, pe fondul crescand al nemultumirii populare si iminenta intrare in stare de faliment a statului, exista riscul major al unei lovituri de stat militare, cum s-a mai intamplat in aceasta tara. In documentul CIA se vorbeste si de vulnerabilitatea Romaniei de-a se confrunta cu o astfel de amenintare, in spcial din considerente nationaliste si provocarii legislative, santajului politic, privind crearea unei autonomii maghiare in Transilvania. Militari cu inalte functii de raspundere aratandu-si dezamagirea fata de cedarile pe plan legislativ la care e complice puterea actuala, fara sa ia o atitudine dura fata de astfel de manifestari revansard-iredentiste maghiare." Ministrul apararii Gabriel Oprea a declarat ca : "este la curent ca doi-trei sefi de stat major si doi generali de garnizoane din Ardeal ar fi initiat o astfel de dezbarere la o intalnire cu ocazia unui moment festiv familial[...]," dar pe un ton linistitor a insistat ca "...nu e un pericol pentru guvern acest lucru.. e criza si oamenii isi expun nemultumirile mai cu nervozitate, nu e nimic oficial, dar ca situatia e monitorizata, iar in traditia statului Roman presiuni de ordin militar sau lovituri de stat, nu ne sunt caracteristice. spre deosebire de Spania sau Grecia.[..]"
P.S. De la acest punct sursa care a dezvaluit tema acestei sedinte secrete, nu a mai avut acces in sala si nu se stie cum au decurs in continuare discutiile.

45 de comentarii:

  1. M-as bucura sa mai existe generali care sa aiba curajul de a se opune fatis unor actiuni injuste ale lui Basescu. Dar am indoieli....Poate cei din garda veche, din putinii ramasi in activitate.
    Sa ne fereasca Dumnezeu de noua dictatura.

    RăspundețiȘtergere
  2. la lupta fratilor!sa scuturam cizma pdl-ista de pe grumaji nostri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Der Scharfschütze9 iunie 2011 la 07:05

    Confirm cele relatate. Nu este vorba doar de "doi-trei sefi de stat major si doi generali de garnizoane din Ardeal", ci este o stare de spirit generala in armata, existand comunicari intense in acest sens intre militari. Nemultumirea principala este caracterizata de tratamentul vadit sfidator aplicat militarilor de catre regim. Desi se vorbeste de vechea garda nemutumita - e real, insa cei mai nemultumiti sunt cei tineri, vadit discriminati prin declararea lor ca "unitari" - dar care raman in continuare cu limitari de libertati si drepturi constitutionale si dupa misiunile din teatre, cei tineri nu mai au chef de "cioace" politice.

    RăspundețiȘtergere
  4. avind in vedere ca am ajuns sa-si bata joc toti de noi ,ca vor reorganizarea judetelor ceeace in timp va favoriza actiuni antiromanesti in transilvania,ca vom fi in shenghen dar granitele vor fi pazite de politisti de frontiera straini(nu m-ar mira sa fie chiar maghiari politistii ca sunt mai aproape de noi),mie mi se pare ca oricum suntem tratati ca deligventii europei si mai cu duhul blindetii vor sa ne aduca acolo unde vor ei.DECI NE VOM AFLA INTR-UN LAGAR CHIAR IN PROPRIA NOASTRA TARA,ne vor arunca resturi si noi ne vom bucura.AICI VOR SA NE ADUCA. M-AS BUCURA DACA VOM AJUNGE SA TRAIM INTR-O DICTATURA MILITARA,dar cu conditia ca acea guvernare militara sa nu permita sa mai fim tratati ca ultimile gunoaie,pentru ca cei de acum asta fac.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta ,poate chiar mai sunt ROMANI adevarati in aceasta tara.Cineva trebuie sa ne scape de acesti farisei ,oameni fara demnitate si onoare .Poate ca Dumnezeu ne mai intinde o mana de ajutor prin acesti militari cu simt patriotic si ne ajuta sa ne redobindim si noi onoarea si bucuria de a fi OM ci nu animal cum ne vor cei care ne fac zile amare .PENTRU DUMNEZEU ,PATRIE SI NEAM !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va speriati ...Lasi au existat si in decembrie 1989 ....Nu va temeti ca gunoaiele de generali din fruntea armatei nu-si vor asuma raspunderea unei lovituri de stat .....In decembrie 1989 era oportun sa preia armata puterea pentru o scurta perioada de timp si sa vezi atunci nene ca nu mai misca in front niciun picor de politruc parlit .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O asemenea actiune in care Armata Romana trebuia sa se implice imediat trebuia sa aiba loc in 1989 ; s-ar fi oprit astfel dezastrul national in care a ajuns TARA , jaful si coruptia , mascaradele politice si in special manipularile si invazia clicii evreiesti de peste tot " la rasolul " Romanesc ; dar .... poate ca mai exista in noi o farama de constiinta nationala care trebuie activata pentru salvarea Nationala ; Dumnezeu sa ne ajute !

      Ștergere
  7. ce ar fi daca cineva ar deschide un cont ca orice cetatean al acestei tari sa depuna citi bani vrea pentru a fi platit un ucigasi care sa ne scape la comanda de toti bagabontii astia care sint in fruntea tarii si atunci sa vedem mai sint nepasatori la gesturile celor multi si disperati ca Sobaru s-au cel care si-a pus foc in fata la Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
  8. pt anonim 13;47.Nu asa se rezolva problema ,si nici nu cred ca altii trebuie sa ne rezolve problemele ce singuri le-am creat.Trebuie sa invatam cum sa ne respectam noi intre noi ca oameni ,si sa invatam sa luam decizii nefiind influentati de 2 pachete de faina,o galeata,un frigider,un televizor,chiar daca suntem saraci si asta ne incinta pe moment si ne este de folos.PRETUL PLATIT ESTE MULT PREA MARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....JOSNIC ! Foarte josnic si rusinos ! Sa cumperi alegatorii in campaniile electorale pe o punga de malai sau 1L de ulei ; mai rau decat in cea mai saraca tara de pe glob .
      Trebuie ca prin lege sa se interzica asemenea practici iar activistii partidelor care o practica - sa fie arestati ,iar " partiduletul" - demolat ...

      Ștergere
  9. Vizionati PsyWar, războiul psihologic. Se potriveste cu ce se intampla in Romania.

    http://filmedocumentare.com/lista-documentarelor-2/

    RăspundețiȘtergere
  10. ba cacanarilor ! Voi sunteti din aia care in 1989 ati stat si v-ati uitat la TV , si apoi ati votat Iliescu !

    RăspundețiȘtergere
  11. ar fi timpul ca armata sa preia fraiele acestei tari,ar fi bine ca politia si armata sa se uneasca si sa ne scape de acesti vanzatori de tara.Romania nu are voie sa faca importuri de legume,fructe, carne,lactate,caci avem potential,avem resurse,incat in 5 ani depasim majoritatea statelor europene pe plan economic.traiasca romania,traiasca patriotii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar fi prea frumos ca Armata sa se opuna incercarilor actualilor conducatori politici de a stabiliza tara. Dar asa ceva nu se va intampla niciodata. De ce? E foarte usor de inteles: fiecare tine cu dintii de scaunelul lui si nu risca nimeni sa-si piarda functia sau chiar serviciul. In plus de asta, cam toate numirile in functii de conducere la nivelul marilor unitati si unitatilor s-a facut pe anumite criterii...si e normal ca fiecare sa nu muste mana care l-a hranit. Spunea cineva intr-un comentariu putin mai sus, ca poate cei din vechea garda ar mai avea curajul sa caraie ceva...care vechea garda? Vechea garda e in pensie si n-a fost in stare sa lupte pentru a-si mentine statutul de militar rezervist sau dreptul la o pensie decenta. Au fost constituite asociatii si sindicate care de fapt au fost doar um mare esec, fiecare dintre sindicalisti in momentul in care sau vazut cu 2-3 lei in plus la pensie au fugit mancand pamantul. E mult de comentat pe tema asta, dar nu are rost. Va spun doar atat: nu va imbatati cu apa chioara, fiindca armata activa nu o sa faca nimic fiindca este bine tinuta in frau de clica lui Basescu iar marea armata de rezervisti (ma refer strict la fostii ofiteri, maistri militari si subofiteri) nu mai exista.

    RăspundețiȘtergere
  13. Corectie la comentariu de mai sus: in loc de " a stabiliza tara", am vrut sa scriu " a destabiliza tara"

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe 2 martie 2011 s-a semnat Protocolul de colaborare al partidelor aflate la putere (PDL; UDMR; UNPR si Minoritatile nationale).

    Atentie!

    In urma protocolului, PDL a castigat sprijinul UDMR pana,cel putin,in 2016 !

    In schimb, UDMR a castigat adoptarea Statutului minoritatilor si a Legii de reorganizare a regiunilor ! Ungurii au obtinut ceea ce isi doreau mai mult.
    Reorganizarea teritorial-administrativa va duce la dezintegrarea Romaniei !
    De 21 de ani, la putere se afla niste nemernici care servesc interese straine (pentru ca nu sunt romani).

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu cred,si nu vad,de ce am dori ca militarii sa se implice acolo unde se pricep cel mai putin.Dealtfel,militarii,sint cetateni care poarta o uniforma,au specialitati stricte,sarcini precise.si mai mult ca sigur nici o ideie clara despre democratie,ei traind dupa regulamente.Tara nu se conduce ca o cazarma,iar nelinistea lor nu valoreaza mai nimic,atita timp cit si generalii,sint numiti pe criterii subiective...iar deviza guvernului este clara...dusmanul nu trebuie zdrobit ci corupt...asa ca ...ei sint romani,Adevarata Armata,germana,s-a calit prin sobrietate si abstinenta morala,comanda lor era formata din elite,din oameni cu singe albastru,nicidecum din niste cetateni fara cultura,fara sa stie de unde vin,si ce apara.Sa fim seriosi,trupele de soldati de profesie,sint oameni ce nu stiu sa faca nimic,nu sint decit niste someri care au uniforme si fac acest lucru nu din patriotism,ci de foame.Basescu nu se teme de armata,o ignora,stie ca in locul lor sint altii,care pot fi facuti peste noapte si soldati si grnerali.Doar natiunile cu educati,cu traditie,cu VON inaintea numelui,vezi von PAULUS,Vulpea desertului,etc.sint generali,restul sint tractoristi.Rusia,Germania,Anglia,au avut,si generali,si soldati,noi doar lasi,delatori,tradatori.In "Padurea Spinzuratilor"noi il facem erou pe Apostol Bologa,etnic romin,ofiter in armata Ungara,care dezerteaza la Ghimes motivind ca nu vrea sa traga in romini,ungurii il omoara,normal,iar noi il facem erou.Oare cind esti ofiter al unei natiuni,nu ai depus Juramintul de credinta fata de statul respectiv?Ce vor face soldatii unguri daca ar lupta cu ungurii din tara noastra?Oare ar dezerta,sau iar anihila,ca dusmani in razboi?

    RăspundețiȘtergere
  16. Vise,taica,vise.Chiar nu vedeti ca nimeni nu mai reactioneaza ? Macar de-ar veni ceva din armata si sa-l spinzuram pe betivul dement ca si pe Bologa !

    RăspundețiȘtergere
  17. rusine voua, prefacutilor portocalii, pentru ce faceti cu aceasta tara, cu acest popor. daca va este asa de drag de maghiari incit le satisfaceti toate neroziile, luati-va papornitele si valea la budapesta. venim si noi dupa voi si vom ramine acolo vreo 200 de ani. vine scadenta pentru voi! pregatiti-va! nu aveti onoare,nu aveti caracter, nu aveti mindrie, nu aveti NIMIC! va freaca cum vor 200 de secui! va ajung 5 autocare, motorina numai pentru dus. adio, portocaliilor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Asta este "calitatea" noastra a romanilor: stam si ne vaicarim fara insa sa intreprindem nimic. Rand pe rand, descreieratii lui Basescu cu el in frunte isi realizeaza toate obiectivele propuse si isi rad in barba de prostia si neputinta noastra a tuturor. Intreaga tara este dezbinata, toata lumea stie asta, dar toti ne multumim cu starea actuala si nu facem nimic. Rand pe rand, au fost umilite toate categoriile socio-profesionale (dascali, politisti, finantisti, pensionari...acum e randul doctorilor) dar nimeni nu a miscat niciun deget. Au strigat in gura mare doar atunci cand le-a venit randul si lor sa fie macelariti dar nu au fost auziti de nimeni. Asta este! Ne meritam soarta si las sa se bucure si sa traga foloasele cei care stiu sa faca asta!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce mai wiki de doi bani cand toti rrrrrromanasii asteapta ca altii sa le faca treaba.Sunteti un popor de kkao care aveti nevoie de un vataf sa va conduca.Simtiti nevoia ca cineva sa va calce pe cap,iar betivanul asta analfabet o face cu mai mult spor decat o facea Ceausescu.Daca nu erati asa cum am zis mai sus, nu-l alegeati a doua oara iar asemenea fascistoid n-ar fi indraznit sa faca nici o zecime din cate a facut pana acum.Ce armata va da o lovitura de stat? Aia care culegea recolta sau aceea care a construit blocuri?Daca revolta nu porneste din omul satul de umilinta nici dracu nu-l da jos pe chior si o sa va treziti cu el pres pe viata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Adevăr grăiești fiule !

    RăspundețiȘtergere
  21. aici nu se poata face nimic nici cei din armata nu poate k basescu imediat face schimbari dak aude ceva asa ca tot omul de rand pierde. Cred ca e cel mai varza presedinte il are Romania decand e

    RăspundețiȘtergere
  22. Generali cu onoare in Romania ???????????????
    Exista asa ceva in tara?????????
    Cred ca o luati deja si voi razna si incepeti sa aberati.

    RăspundețiȘtergere
  23. eu am o mare intrebare.DE UNDE INTERESUL PRINTULUI CHARLES FATA DE TRANSILVANIA SI TINUTUL SECUIESC? DE CE ASA MARE BUCURIE PE CAPUL NOSTRU CA ACEST INDIVID ISI POATE PERMITE SA CUMPERE CASE SI TERENURI IN ZONA?CE SE URMARESTE DE FAPT ,SI CARE VA FI REZULTATUL FINAL? Ati aflat de protestul din regatul unit, unde sunt afisate banere destul de nelalocul lor, care printre altele pun intrebarea daca este nevoie de interventii dure pentru ca tinutul secuiesc sa revina ungariei?Admiram nationalismul altor popoare si capacitatea de a-si apara drepturile.DAR NOI,NOI DE CE NU SUNTEM IN STARE SA FIM ADMIRATI SI APRECIATI DE ALTII CIND SUNTEM LA NOI ACASA ,CI DOARE DACA IMIGRAM SI LE SLUGARNICIM PE ASA ZISE SALARII MARI(care oricum sunt mult mai mici ca ale cetatenilor acelor state,dar adevarat mai mari ca la noi)UNDE ESTE MINDRIA DE A FI ROMAN? DE CE CUMPARAM PRODUSE STRAINE (adevarat sunt mai de calitate),SA LE UMPLEM BUZUNARELE LOR SI NOI SA NE PUNEM AGRICULTURA PE BUTUCI SI SA MINCAM CE NE ARUNCA EI. Un mic exemplu:stiti ce gust extraordinar are cola din spania fata de cea de aici si este mai scumpa doar cu 1 leu?SI DE CE? PENTRU CA FIRMEI COLA DIN ROMANIA ,i se pare ca asta meritam ,pentru ca la mizeria de suc pe care il comercializeaza inca vinde si inca bine.CONCLUZIE:TOTDEAUNA VOM AVEA IN FARFURII CE ACCEPTAM SA CUMPARAM,TOTDEAUNA VOM AVEA RESPECTUL PE CARE IL MERITAM REFLECTAT DE CEEACE ACCEPTAM SA NI SE INTIMPLE,ETC SI CU ASTA AM SPUS CAM TOT. ROMANI RIDICATI-VA DIN GENUNCHI SI STATI DREPTI ALTFEL VA FI MAI RAU.

    RăspundețiȘtergere
  24. Unde ești„ VADIME”??Cănd spunea adevărul despre ce se poate întămpla cu ARDEALUL,l-au făcut NAȚIONALIST și extremist !Iată că a sosit vremea ca niște NEMERNICI să ne văndă cu totul !!

    RăspundețiȘtergere
  25. SECURISTILOR ati infestat toata TARA
    mai baieti vad ca aici este raiul postacilor USL , de fapt sunt convins ca si site-ul acesta e a lui Felix securistul,dupa "materialul" si "analizele" profunde care se fac, dar nu mi-am inchipuit nici o clipa, ca ura si disperarea celor din alianta comunisto-securista numita USL, ca au ramas fara "ciolan" din cuza kiorului, a atins asemenea cote
    Kioru'&Boc au facut multe tampenii si probabil vor mai face (sper sa nu fie mari)si nu-mi sunt simpatici, dar vazand cum se zvarcolesc cei din clica USL+ mogulii cu televiziunile lor+celelalte jigodii clientelare si politice inclusiv din PDL, m-am convins, santem pe drumul cel bun, bravo Basescu si Boc sper sa tineti drumul drept pana la capat

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa ne sugi pwla bai basistule!

    RăspundețiȘtergere
  27. pdl-istilor ,din gaura de sarpe va vom scoate si ve-ti plati pentru tot!va veni vremea cand ve-ti fugi pe strada si nu ve-ti sti unde sa va ascundeti de mania noastra!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt uluita cat de perfect se pune in aplicare planul elitei mondiale de globalizare, de stigmatizare si urmarire a noastra in scopul manipularii perfecte si a transformarii noastre in marionete. Ei ne cunosc pe noi mult mai bine decat ne cunoastem noi insine. Suntem cu totii bransati la mentalul inferior care nu discerne adevarul de minciuna. Eu stiu c-ar fi bine sa ne rugam cu totii la ora 21.30 (e important sa fie la unison pentru ca se mareste exponential campul mental) in fiecare seara spunand tatal nostru de 9 ori si cerand ajutor de la fiintele de lumina divina caci numai astfel am putea contracara fortele raului. Oricare alte ganduri pline de ura, de razbunare, de disperare sunt in folosul celor rau-intentionati pentru ca rezoneaza cu centrii vibrationali de frecventa joasa din univers. Va sugerez sa vizionati un film edificator in acest sens si anume Das Gesetz der Resonanz 2010 realizat de Pierre Franckh

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma mir ca nu au propus capitala judetului CENTRU la Miercurea Ciuc. Omule nu uita ca esti roman.Nu lasa pe ciocoii astia de la putere sa na sfartece tara!

    RăspundețiȘtergere
  30. Asta e Basescu,tot in Romania e rau,si el e indreptatit sa tina cu ursu'!

    RăspundețiȘtergere
  31. ALO ANONIMULE!
    ASCULTA BINE AICI ,LA VARIANTA ASTA DE REIMPARTIE SI ADMINISTRARE A TARII!
    MAI TACI ODATA SI CITESTE SI LUMINEAZA-TE!

    SE IMPARTE TARA IN TREI MARI STATE SI UN DISTRICT!
    1-TRANSILVANIA,CU UN GUVERNATOR;
    2-MOLDOVA CU UN GUVERNATOR,SI JUMATATE DIN DOBROGEA;
    3-TARAROMANEASCA ,CU UN GUVERNATOR SI CEALALTA JUMATATE DIN DOBROGEA;
    -SI UN DISTRICT=BUCURESTI:

    DENUMIREA TARII=S.U.R.=SATELE UNITE ALE ROMANIEI
    (elimina definitiv si pentru todeauna problema acestei natiuni ,''ROM''=''ROMM'')

    STEAGUL TARII;
    -IN DREPTUNGHIUL DE CULOARE ALBASTRA ,SE INTRODUCE STEMA STATULUI TRANSILVANIA;
    -IN DREPTUNGHIUL GALBEN ,SE INTRODUCE STEMA MOLDOVEI;
    -IN TRIUNGHIUL DE CULOARE ROSIE SE INTRODUCE ,STEMA TARII ROMANESTI;

    LA PORTDRAPEL,LANGA CULOAREA A
    LBASTRA,SE NASTE UN PATRATEL DE CULOARE,MA ROG, LA ALEGERE,IN CARE SE INTRODUC CELE TREI STELUTE AURII,REPREZENTAND CELE TREI STATE ROMANESTI,SI UN INSEMN APARTE PENTRU DISTRICTUL BUCURESTI;

    LEGILE-SIMILARE SAU CHIAR IDENTICE CU ALE ORICARUI STAT CARE ARE MAI MULT DE 200 DE ANI DE DEMOCRATIE;
    ADMINISTRATIA-SIMILARE SAU CHIAR IDENTICE ,CU ALE ORICARUI STAT CARE ARE MAI MULT DE 200 DE ANI DE DEMOCRATIE;

    ANONIMULE, DRAGI PARLAMENTARI,SENATORI SI DISTINSUL NOSTRU PRESEDINTE,ACEASTA ESTE CEA MAI BUNA VARIANTA DE REIMPARTIRE TERITORIALA SI ADMINISTRATIVAA TARII,(DACA TOT VA TRECE SI VA MANCA SECVENTA CU IMPARTITUL),VARIANTA FIIND CEA MAI IEFTINA,USOARA,ECONOMICA,PLINA DE ISTORIE(NU DERANJAZA PE NIMENI,IMPACI CAPRA,VARZA SI TOATE ALEA),NU SUPERI NICI O ETNIE!
    DECI ,PARLAMENTARI,SENATORI,TRAIANE,EMILE,LA TREABA ,CA NU MAI E TIMP,!
    DOMNILOR BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu credeti ca ne lamentam prea mult spre deliciul clasei "politice" de profitori ai perioadei post decembriste? Unde ne sunt generalii care se impaunau deunazi cu stelele lor aurite ,cu doctoratele lor muncite de niste anonimi de ofitei de stst major?unde sunt si de ce nu apar acum sa ia initiativa si comanda ca sa salveze ce a mai ramas din gurile hamesite ale parvenitilor cu tupeu care dupa ce ca ne-au adus la sapa de lemn vor sa sfasie tara asta care si asa s-anascut in chinuri grele.

    RăspundețiȘtergere
  33. "Romania stai linistita , Basescu lucreaza pentru tine!"
    Silviu Craescu 15.06.2011

    RăspundețiȘtergere
  34. este clar ca se doreste faramitarea statului roman, deoarece tot ce este maruntit, poate fi distrus mai usor decat ceva monolitic.... Agresiuni de acest tip au mai fost, insa nu am avut niciodata un legislativ care se comporta(din cauza cramponarii de scaun... si nu numai)ca si cand nicaieri nu ar scrie ca teritoriul Romaniei este inviolabil, indestructibil si unitar. Crearea unui culoar de influenta maghiara pana dincolo de centrul tarii este extrem de nociv pentru insasi ideea de unitate nationala... Asadar, faptul ca mai exista niste oameni care mai cred in Romania visata de la Mircea cel Batran, Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, nu poate fi decat laudabil.. Trist este ca restul natiunii este pasiva la aceste lucruri care practic definesc existenta noastra ca natiune... Faptul ca prim-ministrul care este macar prin faptul ca a copilarit acolo, ardelean, in nesimtirea si frustarea sa, in marea de complexe in care inoata, anuleaza toata istoria si suferinta a sute si mii de oameni cunoscuti si necunoscuti care s-au jertfit pentru ca Romania sa arate asa slutita cum arata azi.... Iar presedintele care a depus de 2 ori un juramant pentru Romania (cel militar si cel de presedeinte) se dovedeste a fi "artizanul" acestei tradari nationale. Ar trebui judecati toti pentru inalta tradare.... Nu este posibil ca sa se voteze tacit (este in primul and o contradictie in terminis si apoi o forma de a trece o lege fara ca cineva sa poata zice ca a votat sau a respins acel act, unic si cred ca specific creativitatii lasilor imbuibati de la putere- si aici ma refer la cam toate guvernele post decembriste)o problema de integritate nationala si apoi sa se discute de "asumarea de raspundere"(o metoda de a stabiliza de fapt un guvern totalitar, care prin practica "asumarii de raspundere" anuleaza intreaga conceptie democratica si pluripartitista s.a.m.d.). Ce se intampla daca iese prost in urma acestei "asumari de raspundere"? Faptul ca iese vreun pup-in -curist sau reprezentant al puterii sa spuna pe presa ca nu a iesit bine si-i pare rau, nu rezolva nimic, caci asumarea unei raspunderi fara un mijloc coercitiv e totalitarism..... Daca vor continua asa - si au toate sansele sa o faca- o sa vorbim la trecut despre Romania.... Ceausescu a fost dat jos prin revolta populara cica, pentru mult mai putin....

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonim
    Intrebati pe seful serviciilor secrete de ce s-a hotarat desfiintarea unitatii care se ocupa de apararea unitatii si itegritatii teritoriului Romaniei in 2003. A fost primul pas in acordarea sprijinului jigodiilor maghiare sa-si atinga scopul, politica pasuli marunt-prin santajul la guvernare. Idiotii de politicieni nu stiu ce ]nseamna notiunea de patriot, pentru ei=cu comunist. De ce .... Pentru ca nu cunosc , sau nu vor sa recunoasca adevarata jertfa a inaintasilor nostrii pentru mentinerea neamului si a traditiilor noastre populare.Am fost si vom ramane liberi alaturi de brava noastra armata, chiar daca BOSII acesteia se numesc POLITIC de niste rahati care nu stiu ce inseamna sa fi insujugat(desi ei sunt fara sa stie pentru ca au fos cumparati).

    RăspundețiȘtergere
  36. a fost egiptul,a urmat libia,este in desfasurare siria si urmatorii pe lista cu inca o revplutie suntem noi.Iata si motivul REORGANIZAREA TERITORIALA IN FAVOAREA MAGHIARILOR ,pentru ca daca se va alege varianta lor va iesii rau,si nu din cauza noastra ,ci pentru ca maghiarii vor dorii sa elimine orice urma de roman din tinutul secuiesc.Conducatorii actuali sunt niste tradatori,si noua ne-a fost frica si l-am hulit si omorit pe CEAUSESCU,CEL CARE AVEA DORINTA CA ROMANIA SA FIE UN STAT RESPECTAT. DACA NU REUSEA EL AR FI REUSIT UNUL DIN FII LUI. HALAL NATIE MAI SUNTEM

    RăspundețiȘtergere
  37. Chiar nu cred ca se implica generalii in politica....doar au merite "portocalii"pentru a fi mentinuti in activitate.Mai nou Ministrul Apararii a interzis "barfa"intre activi si rezervisti.Afost un general in ARDEAL care ar fi putut face acest luctu,dar din pacate este doar o "amintere" placuta a armatei de TRANSILVANIA.

    RăspundețiȘtergere
  38. NEMERNICI SI TICALOSII CE NE CONDUC SPRE DEZASTRU DE 21 DE ANI AU VAZUT CA POT FACE CE VOR CU POPORUL SI TARA NEOPUNINDULI-SE NICI O BARIERA DE NE TRECUT . NOI NE-AM LASAT CIURUITI,TAIATI SI IMPOZITATI .ECONOMIA ,STINTA,INVATAINTUL.CERCETAREA ,SANATATE ,CULTURA ,TOATE AU AJUNS LA PAMINT CARE SI ACESTA SE VINDE MAI PE NIMIC DE O SA NE TREZIM CA PALESTINIENI SAU KURZI "FARA PATRIE" . ACESTI "TICALOSII" ,NU AU MAMA NICI TATA SI DE URGENTA TREBUIESC PUSI CU BOTUL PE LABE ,PT. DISTRUGERE SI PACTIZARE IN TIMP DE PACE CU DUSMANII TARII SI AI POPORULUI.PEDEAPSA SA LE FIE PE MASURA FAPTELOR AICI IN TARA SI NU DUPA CE PLEACA PESTE GRANITA .POPOR ROMAN TREZESTE-TE SI DOAMNE AJUTA IN LUPTA NOASTRA DREAPTA !

    RăspundețiȘtergere
  39. Tara de lasi!
    asa ne trebuie tutror daca o mana de betivi ( a se citi PDL-isti) si de unguri conduc cu tupeu aprox 19 mil de ROMANI!!!!!
    Va multumesc manelele si gratarele de la coltul blocului dar nu sunteti in stare sa vedeti ca ne intoarcem usor si cu pasi marunti spre acel unic partid (dar nu la fel de romanesc ca cel de atunci unde ungurii nici macar nu respirau de frica!!!!) si unic si iubit dictator si iubita dictatoare inculti amandoi (ca si cei dinainte de 89)si antiromani care va satisfac foamea cu o galeata, bicicleta,bluze de fas china aduse cu sprijinul altora, ulei si peste confiscat din pietele Romaniei!!!!
    Ne meritam soarta!

    RăspundețiȘtergere
  40. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  41. Ba,voi chiar credeti ca daca pleaca Basescu si partidul lui de la putere,o sa dispara saracia,foametea,inegalitatile de tot felul din tara asta.?Sperante desarte...o sa ne mai auzim dupa vreun an de alta guvernare,si-o sa vedeti ca nu se va schimba nimic in bine,ci dimpotriva.!Singura diferenta va fi ca cei care injura acum atunci vor lauda si invers.!

    RăspundețiȘtergere
  42. E normal sa nu accepte din moment ce Basescu e la putere

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source