Search

miercuri, 4 mai 2011

Traian Băsescu este şantajat cu ieşirea UDMR de la guvernare

Surse de incredere relatează că Traian Băsescu este şantajat de Kelemen Hunor cu ieşirea UDMR de la guvernare. Miercuri dimineaţă, 27 aprilie, în jurul orelor 9, la Vila Lac 2,  Băsescu s-a întîlnit cu Kelemen Hunor pentru o discuţie ce a avut ca subiect rămînerea UDMR la guvernare pînă la sfîrşitul acestui an.

Conform unor rapoarte ale Serviciilor Secrete, ajunse pe masa lui Băsescu , aproape în unanimitate conducerea şi parlamentarii UDMR vor părăsirea actualei guvernări şi intrarea în Opoziţie, prin aderarea la USL. Problema a fost discutată de unguri în cel mai mare secret la o întrunire a Biroului Operativ de Conducere, care a avut loc marţi după-amiază, 26 aprilie, la sediul din Bucureşti, unde aproape toţi membrii s-au pronunţat pentru ieşirea, pînă cel tîrziu la 15 iunie, de la guvernare prin demisia miniştrilor unguri, sau prin nenominalizarea altor miniştri în cazul schimbării lui Emil Boc.
Varianta UDMR

La întîlnirea de la Vila Lac 2 a fost prezent şi consilierul prezidenţial Peter Eckstein Kovacs. Traian Băsescu i-a promis lui Kelemen Hunor că, în cazul în care rămîn la guvernare, primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene din zonele conduse de UDMR vor primi, pînă la sfîrşitul acestui an, sub formă de fonduri pentru investiţii, încă aproximativ 200 de milioane de euro, iar Legea electorală va fi modificată pînă la sfîrşitul anului, în sensul scăderii pragului electoral minim necesar intrării în Parlament, de la 5% la 3%. Mai mult, Băsescu i-a promis că nu va susţine nici financiar, nici politic ascensiunea unui alt partid constituit pe criterii etnice, care ar face concurenţă UDMR-ului la alegerile viitoare.

Sursele noastre arată că ungurul, care în paralel se află în negocieri secrete şi cu Victor Ponta, şi cu Crin Antonescu, a cerut aceleaşi lucruri (mai puţin banii de investiţii) şi liderilor USL, pentru ieşirea de la guvernare. În plus, liderilor Opoziţiei le-a cerut semnarea unei înţelegeri suplimentare secrete, peste protocolul USL, în care aceştia să garanteze că Legea învăţămîntului nu va fi modificată în momentul în care USL va avea majoritatea, iar noua Lege administrativă a României va fi promulgată în varianta în care noile regiuni administrative vor fi trasate conform dorinţei UDMR, prin delimitarea a 4 euroregiuni ( Crişana, Banat, Transilvania şi ... Ţinutul Secuiesc )  care să se suprapună perfect cu regiunile care au fost părţi componente ale Ungariei Mari.

Varianta Comisiei Prezidentiale
În acest context, este greu de precizat ce vor alege în final ungurii: rămînerea la guvernare, sau intrarea în Opoziţie, dar se pare că cele 200 de milioane de euro promise de Traian Băsescu vor face, în final, diferenţa...

24 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. presedintele,PDL, de la putere si USL momentan in opozitie nu trebuie sa cedeze la santajul UDMR de drgul puterii,iar presedintele nu trebuie sa dispuna de banii poporului dupa bunul plac. ati distrus f. mult pana in prezent nu mai continuati distrugerea natiei romane si astatului roman construit cu sange de inaintasii nostrii.concetatenii nostri maghiari sa nu uite niciodata 04 aug.1919 cand brava romana a luptat pentru inlaturarea COMUNISMULUI lui BELA KHUN.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca a venit momentul ca UDMR -ului sa i se intoarca spatele de catre toate formatiunile politice si astfel sa fie eliminat pentru ca si asa au afirmat ( UDMR Ciuc ) "ca nu sunt un partid politic"

    RăspundețiȘtergere
  4. udmr-ul este ca plopul,se indoaie dupa vint sa nu se rupa.Pe aceste capuse,care se muta dupa un ciine pe altul,ar trebuii sa nu le mai bage nimeni in seama ,pentru ca oricum nu vor binele romaniei,ci vor sa-si atinga scopul propriu.Soacra mea s-a nascut in ardeal si mi-a povestit tot ce s-a intimplat in acea zona cind au intrat ungurii,cum in miez de noapte cu bagajele strinse(ce au apucat),au infasurat copitele cailor in cirpe sa nu faca zgomot si au fugi.Sincer cind mi-a povestit,am considerat ca este de domeniul fantasticului si ca inventeaza,dar din nefericire am vizionat documentarul "A FOST ODATA IN TRANSILVANIA" ,si in acel moment am realizat ca, ce imi povestea soacra mea erau momente pe care le-a trait.DACA USL FACE VREO INTELEGERE CU ACESTE CAPUSE ,CRED CA AR FII BINE NICI SA NU SE MAI GINDEASCA CA VOR CISTIGA. TOTUL IMI PARE GROTESC ,SI PARCA NOI ROMANII AM JUCA VIETILE SI VIITORUL NOSTRU LA O PARTIDA DE POKER. DACA ESTE ADEVARAT(SI NU MA INDOIESC ,PENTRU CA S-A DOVEDIT CA ATUNCI CIND S-A ARUNCAT O STIRE PE CARE MULTI AU CAUTAT SA O NEGE,LA SCURT TIMP STIREA S-A ADEVERIT) SA LE FIE RUSINE TUTUROR.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest partid de capuse a udmr, vrea sa fuga la usl a vazut ca pdl a scazut in sondaje,si va mai scadea,le este frica ca isi pierd din posturi,aceasta formatiune a usl ar trebui sa nu-i mai primeasca sa isi bata joc de ei sa stea si ei un mandat pe tusa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frati romani care suteti al conducerea tarii, nu va vindeti sufletul pentru bogatiile pamantesti acestor "topoare" unguresti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a povestit bunica mea: Mergeu sa munceasca pe camp la boierii unguri. In una din zile le-a adus pranzul, dupa ce au terminat de mancat unul din unguri superior romanilor si-a facut necesitatiile in acea oala in fata lor. In urmatoarea zi aducandu-le mancarea tot in aceeasi oala.

    RăspundețiȘtergere
  8. In urma cu 30 de ani ma aflam intr-un spital din Bucuresti. Intr-una din zile a venit o urgenta, un baiat care a decedat dupa o zi acuzand dureri de cap groaznice, la autopsie i s-a gasit un cui batut in cap, din investigatii baitul era logodit cu o fata maghiara, parintii fetei nu l-au vrut, l-au eliminat in acest fel!!!!!!!!!!! P.S. Cuiul i-a fost batut dupa ce fost ametit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imaturitate de opinii.............jocurile se fac de afara si indiferent cine va guverna va asculta comanda de afara deoarece numai sunt instrumentele fizice ale unei guvernari sanatoase!
    Toate tarile mici sunt captive situatiei internationale extrem de tensionate si ale unei crize economice ce nu si-a atins amplitudinea maxima.
    Tot mai aproape de Apocalipsa, batalia se da intre revelatia adevarata si Marea Manipulare care va pacali majoritatea populatiei mondiale, saracite si complet debusolate.
    Totul a fost scris de mii de ani, PROGARAMUL ESTE IN FAZA FINALA, MARELE 'THE END'!

    RăspundețiȘtergere
  10. Robert Uiorean6 mai 2011 la 10:33

    Pentru ala cu bunica: Nene... "boierii" unguri nu erau boieri ci se numesc NEMESI adica nobili. Sunt de doua feluri: baroni si grofi. Grofii sunt mai mari ca baronii, adica au mai mult pamant deobicei. Grof inseamna in romaneste "conte" si vine din germanul "graf". Daca mamaie nu stie cum le zice, inseamna ca nu a trait in Ardeal. Romanii din Ardeal si Banat nu i-au numit NICIODATA pe nemesi cu denumirea de boieri, - daca nu crezi, cauta pe net. Concluzia? Faci propaganda mincinoasa. Ti-o spun eu, un ROMAN din BANAT. Mai precis din Lugoj.
    Servus, mincinosule!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne da santaje cat mai dese in favoarea poporului roman ca Basescu a santajat destul cu promisiunile lui fara acoperire in realitate.Doamne da revenirea la realitate si normalitate.

    RăspundețiȘtergere
  12. d-lor politicieni romani, chiar nu aveti un pic de demnitate de dragoste pt. aceasta tara, de va lasati santajati de udmr?Pe cine reprezentati d-lor de la PDL -d-le Boc,d-le presedinte Basescu d-lor de la USL ,d-le Pnta si d-ta d-le Crin Antonescu de stati toti cu mana intinsa la Hun(nor)-udmr?VRETI CA HARTA ROMANIEI SA FIE IMPARTITA ASA CUM DORESC EI?

    RăspundețiȘtergere
  13. E posibil ca "oamenii"care conduc aceasta tara ,ca sunt la conducere sau in opozitie, sa se intalneasca hoteste [ca Geoana cu Vantu],cu Hun[nor]-Udmr pt.a-i lua'" favorurile"-sa "imparta" cum vor ei hartaROMANIEI-SA SE LASE JUCATI la ruleta ungureasca? d-lor politicieni romani din pdl,usl SUNTETI RUSINEA ROMANIEI.

    RăspundețiȘtergere
  14. I-auzi bre! Adica cum? O sa vedeti la alegeri ca USL n-o sa ia mai mult de 40-45% si atunci automat o sa trebuiasca sa se coalizeze cu UDMR ( astia iau mereu vreo 7%) ca sa aiba majoritate cat de cat. UDMR este indispensabil in orice coalitie ca sa aiba majoritate, altfel nu se face majoritate si deci nu avem guvern, intelegeti? Deci lasati mac-macu nationalist ca nu tine! Bravo udemeristilor! Astia au fost mereu uniti si si-au promovat interesele indiferet de situatie. Pasnic, incet, pas cu pas.... pe cand romanii nu sunt in stare de nimic! Ati vazut ceva concret facut de Romania pentru romanii din Ucraina sau din Serbia, unde abia daca au cateva scoli romanesti si vreo 2 ziare? Romania nu se intereseaza de conationalii nostri din afara, pe cand Ungaria face asta pt unguri. Ar trebui sa invatam de la ei, insa noi stam cu mainile in san si altii isi bat joc de noi, iar Basescu si Boc sunt cei mai nenorociti dusmani ai neamului romanesc, nu pt ca se aliaza cu udmr, ci pt ca isi distrug tara si neamul ca sa fure ei tot ce mai e de furat! Sa le dam la cap si gata!

    RăspundețiȘtergere
  15. mda. daca se r0aga de Chereches, roman USL e jalnica........e clar....astia se fac frate si cu dra0kul

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.mihaistoian.net/why-i-dont-believe-in-wikileaks/

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.mihaistoian.net/why-i-dont-believe-in-wikileaks/ ceva mai tare nu aveti decat abureli ma lasati?

    RăspundețiȘtergere
  18. CEVA MAI TARE?IL SANTAJEAZA UDA CA NU I SE SCOALA SI CEVA SI MAI TARE,MACIUCA MEA CIND TI-O VOI PROPTI=O UNDEVA AMICE DE MAI SUS

    RăspundețiȘtergere
  19. Am postat mai inainte un comentariu. Nu a fost obscen de loc.Am condamnat TV-urile, si am sugerat sa incercam si cu VADIM.DE CE A-TI STERS?

    RăspundețiȘtergere
  20. Ar fi bine daca ar mai fi o lovitura de stat, dar ROMANEASCA,militara, nationalizat totul, confiscat toate averile(pentru ca nu le au pe cinstite)...arestati toti ce au fost la conducere din 1980,da, da, din 1980 pana azi,si pusi sa faca(din averile lor),autostrazi,modernizarea spitalelor,statiunilor,scolilor,sa faca agricultura,blocuri,redeschiderea fabricilor, uzinelor, mineritului,etc,etc.Atunci sa-i vezi cum se cer eliberati pe caz de boala. Dar la alegeri nu-s bolnavi (palioar boala )

    RăspundețiȘtergere
  21. Da este singura solutie,armata, politia, jandarmeria, si populatia Bucurestiului. Ca apoi incepe in toata tara.Haide-ti, fiti barbati. Ei cum au jefuit tara,au incalcat legile, au ruinat tara.Tot omul de rand asteapta.Voi singura speranta ce mai asteptati? SRI, SPP,etc. Sunteti romani,sau sacali,sau tradatori de neam. Va puteti uita la mamele si tatii vostri?Ei nu va spun nimic,ca sa nu va supere dar ii doare sufletul.No sa va reproseze nimic, vor plange de bucurie, daca sprijiniti lovitura de stat.Sunt tata de ofiter SRI.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai dreptate omule.De-as fi presedintele Romaniei as dispune in secret sa se faca arme nucleare, si atunci altfel ne vor vedea marile puteri, si vom fi independenti in toate. Iar in privinta ungurilor, perfecta dreptate ai.Pentru arme nucleare avem tot ce ne trebuie,(uraniu, oameni de stiinta...etc).

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa traiesti,domnule,ca bine le spuneti. Dar degeaba. Se tem. Nu se gandesc ca ori ce regim cade. Vin altii sii linge pe acei ce vin. Si asa mai departe.Astia sunt lingaii tarii. Sunt instare sa-si vinda si parintii, copii,orice de frica, doar sa le fie bine.Nu se gandesc ca vor fi dati afara mai tarziu, vor imbatrani, si vor trai cu o rusine teribila in ei (vai ce o sa doara, ia-o de buna).Asa ca fiti barbati, uitati-va la parinti, copii si neam,si fiti in slujba poporului, nu a jefuitorilor.

    RăspundețiȘtergere
  24. UDMR : GENOCID IN ROMANIA I
    http://www.youtube.com/watch?v=j-0XaYK6-1E
    UDMR GENOCID IN ROMANIA II
    http://www.youtube.com/watch?v=ozzpzMQjaNs
    UDMR GENOCID IN ROMANIA III
    http://www.youtube.com/watch?v=JxKkqSti5w4

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source