Search

duminică, 24 aprilie 2011

România este condusă in mod voit către dezastru, iată dovada!

Guvernul României face jocurile Ocultei Mondiale punând in aplicare Planul Illuminati pentru distrugerea acestui neam...  Daca articolul Romania si Noua Ordine Mondiala nu v-a convins, cititi cele ce urmează:

Scăderea salariilor angajaţilor la stat cu 25% a adus la buget o economie de aproximativ 1,7 miliarde de euro. Dacă s-ar fi aplicat şi tăierea pensiilor cu 15%, aceasta ar fi urcat la 2,7 miliarde de euro. Dar toate aceste probleme şi-ar găsi rezolvarea dacă România ar putea, printr-o minune, să-şi recupereze datoriile economice istorice, pe care alte state le au faţă de ţara noastră: 21 de miliarde de euro!


Spre jumătatea lui 2010, Radu Golban, economist român stabilit în Elveţia, a descoperit un lucru pe cât de incredibil, pe atât de acoperit de “rugina” istoriei: în urma unui acord încheiat în 1935 şi continuat printr-un tratat datând din martie 1939, Germania ar avea de restituit României o datorie care, la ora actuală, s-ar cifra la aproape 19 miliarde de euro.

Pe scurt, Golban a găsit dovezi care atestă faptul că, în conformitate cu clauzele Acordului pentru “reglementarea plăţilor între Imperiul German şi Regatul României” din 1935 şi ale Tratatului economic germano-român din martie 1939, Germania nu şi-a onorat obligaţiile din acele înţelegeri, acumulând o datorie către România cifrată la 1,126 de miliarde de mărci imperiale, adică aproximativ 3,717 miliarde de euro, la nivelul anului 1944. Adunând dobânda aferentă celor 66 de ani trecuţi de atunci, cei doi economişti au avansat suma de 18,88 de miliarde de euro pe care Germania le-ar avea de plătit României, la ora actuală.

Problema a fost ridicată şi în Parlamentul german, în 16 august 2010, de către parlamentara Ulla Jepke. Răspunsul Ministerului de Finanţe al Germaniei a venit neaşteptat de prompt, în aceeaşi zi cu a interpelării din Bundestag.

Nemţii nici nu vor să audă de datorie

Adolf Hitler (1889 - 1945), liderul Germaniei naziste, apare din nou în prim-plan, cu ocazia diferendului financiar dintre București și BerlinOficialii germani susţin că prin prevederile Tratatului de Pace de la Paris, din 1947, ce a urmat încheierii celui de-al Doilea Război Mondial, România a renunţat la orice pretenţie materială faţă de Germania. Atâta doar că explicaţia autorităţilor germane conţine o mică, dar esenţială eroare: tratatul invocat se referă la renunţarea la orice pretenţii, exceptând cele rezultate din contracte şi alte obligaţii dinainte de 1 septembrie 1939, data izbucnirii marelui conflict, deci nu se aplică şi în cazul tratatului din martie 1939, invocat de economistul român.

Din păcate, tocmai autorităţile române, care ar trebui să fie primele interesate în a face lumină în acest caz, au rămas inerte, chiar şi după aproape patru luni de la dezvăluirile făcute de Radu Golban.

O comisie fantomă se ocupă de asemenea cazuri

Conform Legii nr. 29 din 1994, completată prin Hotărârea de Guvern nr.732 din 21 octombrie 1994, organismul care ar trebui să se ocupe de recuperarea tuturor acestor datorii e Comisia Interdepartamentală pentru Avizarea Modalităţilor de Încasare a Creanţelor României. Din aceasta fac parte reprezentanţi din patru ministere: Finanţe, Comerţ, Afaceri Externe şi Interne. Lor li se adaugă cei ai Băncii Naţionale. Din păcate, până la ora actuală, deşi comisia ar trebui să elaboreze semestrial rapoarte de activitate, ele lipsesc cu desăvârşire. Conform articolului 5 al HG 732, comisia “analizează ofertele şi stabileşte agenţii economici participanţi la derularea operaţiunilor de recuperare a creanţelor României”.

Conform articolului 2 al aceluiaşi act normativ, “creanţele pot fi recuperate în devize convertibile, prin livrări de mărfuri, prestări de servicii, cesionare de creanţe, precum şi prin investiţii în ţara debitoare”.

Alte 15 state rău-platnice

România ar mai avea de recuperat, în afara datoriei Germaniei, creanţe externe în valoare de aproximativ 2,5 miliarde de dolari, adică 1,8 miliarde de euro. Datoriile provin în urma operaţiunilor de export şi cooperare economică derulate înainte de 1989.

Alte 15 state, majoritatea din Africa şi din Asia, se regăsesc pe lista datornicilor faţă de România. Derulate în cadrul oferit la vremea respectivă de sistemul de cooperare comunist ori de interesele statului român “patronat” de Nicolae Ceauşescu, operaţiunile economice au fost stopate de prăbuşirea regimului ceauşist. Dar datoriile acelor state faţă de ţara noastră au rămas. Astfel, conform unui raport al Ministerului de Finanţe din decembrie 2006, pe lista datornicilor se regăsesc 15 state. Pentru o parte dintre acestea au fost negociaţi deja termenii de restituire a datoriei, cum e cazul Irakului, care ar trebui să plătească aproape un miliard de dolari (702 milioane de euro), până la 31 martie 2028, conform acordului semnat între cele două ţări la 18 august 2005.

Mongolia şi Cuba, datoare în ruble

O altă categorie de datornici o reprezintă Mongolia şi Cuba, care trebuie să ne înapoieze în total aproape 1,1 miliarde de ruble transferabile. Cum rubla transferabilă - ce se folosea în cadrul schimburilor economice între ţările comuniste - era egală cu un dolar, putem socoti aceeaşi sumă şi în dolari.

Prin urmare, totalul acestor datorii se ridică la aproximativ 2,5 miliarde de dolari, adică 1,8 miliarde de euro, la cursul de azi.

Cu banii aceştia, am scăpa de FMI

Din calculele realizate de analiştii economici, România va fi nevoită să se împrumute circa 13 miliarde de euro până la sfârşitul anului, pentru a acoperi creditele mai vechi. Doar de la începutul anului şi până la finalul lunii august, statul s-a împrumutat de la bănci şi de la diverse organisme financiare internaţionale, printre care şi FMI, circa 8 miliarde de euro. Astfel încât cele 21 de miliarde de euro pe care avem să le luăm de la diverse ţări ar acoperi atât datoriile de anul acesta, cât şi necesarul de bani până la sfârşitul lui 2010.

Cioroianu afirmă că recuperarea împrumuturilor durează mult
Deşi a declarat că nu cunoaşte detaliile concrete ale activităţii de recuperare a creanţelor României, fostul ministru de externe Adrian Cioroianu afirmă că această acţiune este destul de anevoioasă. “O problemă ar fi termenele destul de lungi pentru negocieri. Acestea nu se rezolvă de la o zi la alta sau de la o lună la alta. Din câte ştiu, există firme specializate care intermediază şi cumpără aceste creanţe. De obicei, se recuperează cam o treime din valoarea lor”, a susţinut Cioroianu.

Nicolae Bud «Există comisii specializate în negocierea rambursărilor»

Deputatul Nicolae Bud spune că datoriile pe care anumite state le au faţă de România nu pot fi recuperate decât în condiţiile respectării dreptului internaţional în domeniu. “Practica spune că se constituie comisii de analiză din partea ambelor state, care au drept scop rezolvarea problemelor existente. Ştiu că România are de primit mulţi bani, chiar dinainte de 1990, de la state cărora le-a vândut arme sau alimente. Unele ţări pot nega existenţa datoriilor către România, şi atunci se va ajunge în instanţele internaţionale care hotărăsc cine are dreptate”, a precizat Bud, care este membru în Comisia de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor.
Articol preluat de pe Surse.org

33 de comentarii:

  1. Excelent.Pot sa-l postez si eu in profilul meu de pe facebook?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt Generalul Coldea25 aprilie 2011 la 01:08

    Desigur dle Geneal Coldea! Toate articolele E libere! Sa traiti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem o atitudine de supusi. Ar trebui sa ne schimbam aceasta atitudine si sa ne cerem drepturile ca tara. Suntem cel mai vechi popor din Europa, dar toti ceilalti ne privesc cu o superioritate si o aroganta nemeritata. Au fost obisnuiti sa fim cu capul plecat. Ar trebui, macar in al-12-lea ceas sa ne trezim. Ne-am pierdut mandria, patriotismul a devenit o notiune fara sens. Desteapta-te, Romane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,noi nu suntem urmasii Romei!Suntem urmasii traco-geto-dacilor!Si sunt hotarat sa investesc 3 milioane de euro in activitatea profesionala pe care o desfasori de multa vreme!

      Ștergere
  4. Toti IRECUPERABILII si INCONSTIENTI de pe ziare.com , se OFTICA - cand le dau exemple articolele dumneavoastra....
    Va FELICIT pe aceasta cale si va TRANSMIT MULTA SANATATE de la Piatra Neamt...
    Astept cu nerabdare sa vad si articole despre INTERLOPUL GHEORGHE STEFAN zis PINALTY

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu suntem supusi,ci multi dintre noi au creierele spalate .Daca ai lua un creion si ai scrie pe aceste creiere, personajele in cauza ar actiona ca si cind ideile le-ar apartine.De fapt asta este ideea,copiem de la altii pentru ca este mai usor,in loc sa ne punem creierele la lucru,vrem totul de gata,dar nu ce este bun pentru altii poate fi bun si pentru noi.Trebuie sa ne gasim calea singuri si sa fim originali.TREBUIE SA AVEM CURAJUL DE A CERE CE NE APARTINE.DE CE ALTE STATE AU CURAJUL DE A CERE CE ESTE AL LOR.O SA SPUNETI CA SUNT STATE DEZVOLTATE SI TREBUIE SA NU LE SUPERI.PAREREA MEA ESTE CA DACA ESTI SLUGARNIC VEI FI CALCAT IN PICIOARE SI CEILALTI TOT VOR OBTINE CE DORESC.DE CE SA NU TINEM FRUNTEA SUS SI SA CEREM TARE SI RASPICAT CE TREBUIE SA CEREM .ORICUM VOM FI CALCATI IN PICIOARE,MACAR SA VADA CA NU SUNTEM SI PROSTI SI STIM SA NE APARAM DREPTURILE.DAR CU ASA CONDUCATORI PUPINCURISTI,VAI DE NOI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem evreii lumii moderne. Ne-am imprastiat in patru zari si tanjim mereu dupa locurile noastre.
    Evreii au avut curajul sa ceara ceva ce a fost al lor dupa 2000 de ani. Sa cerem si noi ce e al nostru.Teritorii, bani si de ce nu, respectul pe care il meritam. Nu avem puterea financiara a altora, dar cred, ca cel mai mult conteaza atitudinea.
    Poate asa, vor vedea unii ca suntem o putere, fie ca vor sau nu sa recunoasca acest lucru.
    Avem nevoie de oameni care sa fie dispusi sa-si asume aceste lucruri si care sa ne redea increderea si speranta pierdute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru colegul "Kiatra-Neamt":
    Multumim pentru urari si incurajari! Ne straduim sa ne facem DATORIA fata de acest popor asa cum putem, fara nici un sprijin din partea altor siteuri sau mass-media si fara nici un fel de promovare pe internet ( reclame, bannere, etc), deoarece suntem convinsi ca TREBUIE sa dezvaluim dedesubturile acestei Puteri care distruge Romania.
    PS. Vom avea si articole despre "Pinalty".

    RăspundețiȘtergere
  8. Vă salut cu respect si HRISTOS A ÎNVIAT pentru toți ROMĂNII cu credință în suflet !Nu sunt un expert „în ale calculatorului ”,am fost nevoit să îmi cumpăr unul pentru a putea comunica mai ușor cu cei dragi din familie.Am mai scris pe la dumneavoastră ,pe la articolul „Cadouri de Paște de la Băsescu pentru....fiul său ”,dănd acolo o replică unor concetățeni, care-i consideră pe foarte mulți romăni idioți și paranoici.Nu vă citesc de foarte mult timp,dar din momentul în care am citit comentariile despre acel Plan Iluminați,o mai veche teamă mi s-a redeschis,despre viitorul acestei țări.În anul 1991 citem o carte intitulată „ORGANIZAȚIILE SECRETE ȘI PUTEREA LOR ÎN SECOLUL XX”,carte editată de Jan Van Helsing (interzisă în acea perioadă în GERMANIA),editorul spunănd că este tradusă în mai multe limbi.După citirea cărții ,am fost „zguduit”,dar mai tânăr fiind ,aveam o altă viziune asupra viitorului. ABSOLUT NIMIC DIN CEEA CE TRĂIM ACUM NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR. Ne-au distrus an de an fără întrerupere de la ILIESCU și până astăzi cu ajutorul acestor BEȚIVI,CURVE ȘI„ SCHILOZI MINTALI ”....Nu vă întreb cine sunteți,nici dacă faceți jocurile cuiva,dar cel puțin pentru curajul de care dați dovadă....vă felicit !!Dacă vă străduiți cu adevărat să vă faceți DATORIA față de acest popor,nu vă opriți pentru că observ apariția a tot mai mulți romăni cu o găndire limpede. Să ne rugăm la DUMNEZEU să ne ajute ,pentru ca acest popor să poată trăi în PACE ȘI ARMONIE.Să putem „curăța” aceste„ creaturi”care se „cocoață”la putere ,după care în următorii patru sau cinci ani ne „măcelăresc”.Unde este „milogul plăngăcios”(Traian Băsescu),care cerșea puterea cu lacrimi(de crocodil),promițănd că romănii vor trăi bine??Uitați-vă cu câtă ură si în ce manieră diabolică tratează acest popor,împreună cu „gașca”lui de NEMERNICI ! Mi-aș fi dorit să nu mai scriu sub anonimat,cu toate că dacă vor să te „gădile”,cu tehnologia actuală...te „gădilă„ ușor. DUMNEZEU SĂ APERE ACEST POPOR !

    RăspundețiȘtergere
  9. basescu-boc au evitat pentru a avea acces in Eu.dar in zadar ca nu au avut calitate in arta negocierilor.nu-i baga nimeni in seama.lor le-a fost mai usor sa reduca salariile pensiile si tot felul de ajutoare precum si marirea impozit. tax.atat valoric cat si ca numar .ce merita asemenea conducatori ? sa raspunda penal pentru genocid asupra populatiei,iarnoi sa aplicam art.30.1 din constitutie si sa ne exprimam prin viu graiprin scris...etc si sastrigam :......................................-jos basescu si mafia ................. PDL si h0tia.ei disrug romania.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru guvernanti:
    Crestere economica presupune industrie , agricultura,transporturi turism, etc dezvoltate sustinut indiferent de culoarea politica si nu se obtine prin supraimpozitare , reducerea pensiilor ,scaderea salariilor ,desfiintarea spitalelor si dezvoltarea bisericilor si a cimitirelor....

    RăspundețiȘtergere
  11. Degeaba va exprimati aici unde sansa ca cineva sa va citeasca este foarte mica.
    Cand veti trece din stadiul de vizionar (si comentator) de fotoliu la actiune directa
    in strada, atunci lucrurile vor putea fi schimbate. Pana atunci realitatea Romaniei este lasata la cheremul știriștilor semidocți ajunși la aceasta ocupatie ptr ca nu s-au calificat la vreo meserie serioasa. Somn usor, dragi compatrioti lași!

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca vrea sa ne taie si salariile 50%

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu inteleg de ce nimeni din opozitie nu sustine fatis si vehement monarhia.... asta ne-ar fi scaparea, s-ar aseza toate cum trebuie imediat.

    RăspundețiȘtergere
  14. ba asta cu monarhia dute si trateaza-tea. adica noi nu putem sa scapam singuri de leprele astea .tre sa vie3 un strain sa ne scape,crezi ca se mai naste vre-un carol?am inlocui o stapinire cu alta.monarhiile au avut vremea lor care nu se mai intoarce.ne trbuie un VLAD-TEPES nu vre-un politruc.care pe toti guvernantii astia de 2 lei sa-i adune la un loc si sa le de-a foc ca la niste tradatori de neam si tara ce sint.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu imi vine sa cred ce vad,astia nu sunt intregii la minte,vorba unui jurnalist sa faca control la cap ca nu suna a bine deloc,oamenii nebuniii!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. degeaba scrieti aici daca oamenii care sunt interesati de bunastarea tarii sunt in numar foarte mic.Degeaba vorbim pe Internet de aur pierdut de miliarde de euro datorie,de tezaur pierdut daca cei ce ar trebui sa faca ceva in tara asta(politicienii)ne infig cutitul in spatele stramosilor nostrii.UDMR prin planurile diabolice de regionalizare si dorinta de autonomie vor dezbina tara iar datoria catre FMI ne va ingenunchea.Plang cand vad tara in ce stare a ajuns.Plang cand ma gandesc ca au murit oameni pentru ca noi sa fim liberi iar noi dam cu piciorul la toata istoria glorioasa lasandu-ne condusi de niste politicieni incompetenti cu gandul numai la bunastarea personala.

    RăspundețiȘtergere
  17. este incredibil ca nu avetzi nici un fel de promovare pe net!!!! NU SE POATE FACE NIMIC? salutare din jud BACAU!

    RăspundețiȘtergere
  18. datoriile pe care romania le are de recuperat cred ca sunt mult mai mari fata de ce se poate descoprii, nu cred ca tara noastracare dupa cate shtiu eu in anul 1989 a ramas fara nici o datorie externa sa aiba de recuperat doar atat, pe lanaga faptul ca fostul dictator a cooperat cu majoritatea regimurilor autoritare de la acea vreme.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. sint datoriile rominiei de asta ii doare-n cur.nici acolo.daca era pt folos propriu sa vezi cum sareau sacalii..ca ne paste dezastru,nu-i nici un secret,.astia ne omoara cu zile si cu onor asistenta opozitiei care-si da concursul prin a nu face nimic.MAI TRAITI? BINE..AVEM NOI GRIJA SA TRAITI CIT MAI PUTIN..-noul slogan al pdl si asoc .de politicieni impotenti din toate partidele..

    RăspundețiȘtergere
  21. Cel mai bine ar fi daca romanii ar fi lasati sa munceasca. Daca am invata de la nemti disciplina si spiritul muncii poate ca am traii mai bine. Vorba bancului: "Da sf. Petre o tara frumoasa si bogata, dar sa vezi ce coducatori o sa aiba!"

    RăspundețiȘtergere
  22. Multe dintre astfel de creante au fost cedate unor firme fantoma care se ocupa cu asa ceva. Un exemplu este datoria pe care Vietnamul a avut-o catre Romania, acest caz a fost prezentat la protv intr-o duminica.
    Trebuie sa multumim fostilor si actualilor guvernanti ca aceste datorii nu vor intra niciodata in visteria Romaniei , ci in buzunarul propriu si nimeni nu ii va trage la raspundere.

    RăspundețiȘtergere
  23. va salut!!!...pe langa tot ce sa scris aici as vrea sa nu l uitati pe cel pe care eu il numesc cel mai mare roman in viata,DAN PURIC...doar cand il ascult pe el ma mai simt mandru ca sunt roman,traiesc mental istoria zguduita a Romaniei,si as vrea sa i sfatuiesc pe toti sa nu si piarda nadejdea pt ca noi suntem neamul ce nu piere. au trecut atatea puteri peste noi si inca suntem un popor liber dar ce ma ingrijoreaza cel mai mult e ca ne tiganizam pe zi ce trece si ma tem sincer ca tot ce a trecut peste noi pana acum sa nu fie pistol cu apa in comparatie cu expansiunea si puterea pe care o capata acestia asupra noastra . nu sunt rasist dar pot sa cosnstat acest lucru...si mai cred cu putere in cuvintele dlui DAN PURIC atunci cand spune ca poporul nostru se poate coagula si schimba in secunde daca am avea conducatorul de care romanii ar avea nevoie...in alta ordine de idei,cum e posibil ca atunci cand sunt doar doua lucruri care ne pot scoate din rahat,agricultura si turismul,ei le acorda cel mai mic buget iar in problema turismului,ei in loc sa lucreze la infrastuctura,fac un rahat de frunza de un mil de euro?...unde esti tu TEPES DOAMNE?

    RăspundețiȘtergere
  24. Dacă aşa ceva e la fel de real ca faptul că mâine urmează o nouă zi şi Guvernul român stă cu mâinile în sân, înseamnă că acest Guvern nu este pentru români. Să nu uităm ce nu vrea să se facă cu tezaurul românesc şi ce vrea să se facă cu Roşia Montana.

    RăspundețiȘtergere
  25. Toti ne injura, toti ne fura; Mai multe nu sunt de zis si nici nu vor fi de zis. Atata timp cat cei de sus mai fura si cei marunti vor invata la randul lor sa fure caci pestele de la cap se impute. Am 16 ani si nu stiu daca EU voi vedea vreodata tara asta pusa la punct sa nu mai vorbesc de CEI care pleaca in vacante pe banii statului...da sunt cei care spala banii in campanii electorale dupa care ajung la putere si in perioada cat sunt in functie fura pana nu mai pot... si ne mai vorbesc ei de democratie, coruptie, salarii, un viitor mai bun, autostrazi suspendate si mai stiu eu ce.
    Eu unul i-as impusca pe toti in cap.

    RăspundețiȘtergere
  26. Vorbiti de Illuminati de parca ati sti ceva despre ei. Se vede treaba ca nu stiti. Ar fi bine sa nu mai tratati cu asa superficialitate daca vreti sa nu scadeti din credibilitate. Stim cu totii ca Illuminati este ramura distincta a celor iluminati din loja, asadar nu ei sunt cei care indreapta lumea spre sfarsit, ei sunt pilonii de sustinere, de rezistenta, de contragreutate. Pacat ca ii otraviti pe oameni cu informatia asta gresita. Nu ma faceti sa ma tem ca sunteti de fapt niste americani cu intentii ascunse.

    RăspundețiȘtergere
  27. Băi „radionaiv....care ești” ia-ți „pilonii de susținere și contragreutățile”în mână și mai scutură puțin din cap !Se vede foarte ușor că„ ai mintea așezată în colțuri” !!Privește la copilul acesta de dinaintea ta și citește cu atenție cuvintele pe care le-a scris !Te-ai întrebat vreodată câți copii din țara asta sunt în această situație ,adică aceea de A NU AVEA NICI O SPERANȚĂ PENTRU VIITORUL LOR ?Ce vârstă ai ,și în ce parte a lumii trăiești,pentru că în ROMÂNIA actuală nu cred ?Sau probabil ești vreun „iluminat” din „loja portocalie”!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Reactia ta nu face decat sa intareasca faptul ca nu ai cunostinte decat foarte prost structurate, care dealtfel sunt niste interpretari personale, subiective, ale unor informatii controlate foarte bine astfel incat dicutiile noastre sa nu se poata fructifica.
    Ne pierdem in detalii..., si nu ca ar fi gresit sa acordam atentie detaliilor, insa cunoastem atat de multe lucruri eronate despre fiecare detaliu in parte, incat pierdem esenta.
    In plus, aitudinea ta: "bai radionaiv care esti... se vede ca ai mintea in colturi". Una este sa fiu prost informat si alta este sa am mintea in colturi.
    Sunt convins ca daca ti-as fi coleg de facultate si ti-as dezvalui ca studiez si ca am adoptat cultura feng shui, ai spune ca sunt antieuropean, sau ca m-a influintat televiziunea..., oricum, ceva tot legat de "minte in colturi", insa in fapt fenng shui nu este decat un ansamblu de principii ce afirma ca formele si mediul ambiant pot influinta principiul qi scopul fiind realizarea armoniei in locurile in care oamenii traiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul inconjurator, bazandu-se pe teoria celor 5 elemente (pamant, metal, apa, aer, foc) si pe principiile yin si yang.
    Intamplarea face ca marii arhitecti, precum Gaudi si nu numai, au proiectat intodeauna orice cladire, incapere, urmarind intotdeauna linii rotunde, fluide, ci nu precum cutiile de apartament in care traim astazi.
    Bancnotele, TV-ul, apartamentele, sunt patrate [dreptunghiulare, paralelipipedice], numai masinile, femeile si sumele de bani au forme rotunjite,

    RăspundețiȘtergere
  29. Cat despre faptul ca tanarul de mai sus nu poate intrevedea nici macar momentul in care vom avea strazi suspendate, este cel mai viu si sugestiv exemplu ce intareste observatia mea, si anume ca oamenilor li s-a inoculat o sumedenie de asteptari nenaturale.
    In loc sa aspiram la o societate decenta, o alternativa viabila, un mediu mai prietenos si un regim mai tolerant, ci nu antieconomic si antisocial, nu facem decat sa ne comformam planului de analfabetizare si indobitocire al sistemului, mormaind sub mocirla visand la o pereche de cizme impermeabile.
    Asadar in cazul tanarului de 16 ani atat de neincrezator in propriul viitor, este exclusiv vina parintilor; cu siguranta si ei cred ca TREBUIE sa se conformeze sistemului.
    Iar parintii nostri nu sunt altcineva decat cei care conduc tara, institutiile statului si asa mai departe, si totodata cei care ne raporteaza la aceste valori, in loc sa proicteze in noi tot avantul lor reprimat, planurile lor abandanoate.


    Sa ne intoarcem la Illuminati: simbolul lor era mistria si echerul. Faptul ca alte societati secrete vor sa copieze nume, sa se afirme sau ca altii au interese de a-i scoate pe ei vinovati de relele lumii, asta este cu totul alta treaba.
    Mai stiu eu oameni care il cauta pe Dumnezeu in carti si mai stiu oameni care cauta adevarul pe internet sau la TV; oameni care cauta unde nu ai pus cratima, oameni care cauta SA FACA BANI, oameni ca mine, oameni ca tine.
    Adevarul este numai unul. Fericit cel ce gaseste lumina!
    Pentru a obtine, trebuie sa ceri. Cere si ti se va da! Functioneaza in ORICE PLAN.

    RăspundețiȘtergere
  30. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  31. felicitari pentru cea ce postati aici, sunt foarte multe lucruri interesante de citit, acum binenteles, unii cred ce citesc, altii, nu, eu doar sper ca ce scrieti voi aici este pentru informare nu pentru DEZinformare, succes mai departe si sper sa nu va inchida "astia" ca ati spus nu-stiu-ce, ce nu trebuia spus.....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source