Search

vineri, 22 aprilie 2011

Traian Băsescu instigă la război prin declaraţii iresponsabile!

Presedintele Uniunii Armenilor din Romania, Varujan Vosganian, spune ca armenii din Romania isi exprima "nelinistea si nedumerirea" in legatura cu declaratiile presedintelui Romaniei pe parcursul vizitei sale in Azerbaidjan pe tema Nagorno-Karabah.

"Cat despre comunitatea armeana din Romania, ea se limiteaza, in Saptamana Mare, la a-si exprima nelinistea si nedumerirea in legatura cu declaratiile presedintelui Romaniei pe parcursul vizitei sale in Azerbaidjan, urmand ca pozitiile noastre oficiale sa fie prezentate in saptamana care urmeaza", spune Vosganian.


Declaratiile facute de  Traian Băsescu la Baku pe tema solutionarii conflictului Nagorno-Karabah sunt in contradictie cu pozitia comunitatii internationale, a declarat viceministrul armean de externe, Savars Kocearian.

Preşedintele Traian Băsescu a fost săptămâna asta pe la Baku. Vrea să găsească pe acolo independenţa energetică a României. Foarte bine!... Numai că o face pe aceleaşi principiu vechi - dai gaz şi petrol şi eu spun ce vrei tu să auzi! Cam asta a făcut şi preşedintele. A declarat că enclava locuită de armeni în Azerdaidjan - Nagorno-Karabah ar trebui să revină sub controlul autorităţilor de la Baku.

"Orice tentativa de a incalca integritatea teritoriala a Azerbaidjanului, a oricaui alt stat trebuie privita drept incalcare a normelor de drept international. Dupa parerea noastra, Nagorno Karabah este parte a teritoriului Azerbaidjanului. Este problema minoritatii armene in interiorul Azerbaidjanului. Iar aceasta chestiune trebuie rezolvata pe baza normelor de drept international”, a spus Traian Băsescu într-un interviu acordat televiziunii de stat din Azerbaidjan.

Imediat a venit şi replica autorităţilor de la Erevan - "Nu mi-as fi dorit sa cred ca liderul unui stat membru UE poate face asemenea afirmatie subiectiva si distructiva”, a declarat viceministrul de externe al Armeniei, Shavarsh Kociarian, rugat sa comenteze afirmatia presedintelui Romaniei conform caruia Nagorno-Karabah este parte a Azerbaidjanului si ca aceasta chestiune trebuie solutionata pe baza principiului integritatii teritoriale a Azerbaidjanului. „Daca o astfel de declaratie a fost facuta cu adevarat, ea contravine pozitiei comunitatii internationale, a OSCE, UE, declaratiilor comune ale intalnirilor ministeriale de la Helsinki, Atena, Alma-Ata, Astana, a declaratiilor comune ale presedintilor Medvedev, Obama si Sarkozy, care stabilesc clar ca statutul Nagorno-Karabah trebuie determinat pe baza votului popular. In cel mai bun caz, asemenea afirmatii facute in favoarea Azerbaidjanului nu pot sa starneasca decat nedumerire”, a spus diplomatul armean, conform agentiei Mediamax.


14 comentarii:

  1. la ce va asteptati de la un asemenea idiot, o sa arda de viu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze dar cand aud de el in mod reflex imi vine sa injur cat mai colorat posibil !
    Nu dureaza mult pana o sa spuna ca Transilvania si o buna parte din Romania apartine Ungariei !
    Cica pentru greselile lui Ceausescu a fost ADI Elena , la Popeye-Base cine e vinovat (tot o Lenuta )?
    Eu cred ca e dereglat mai ceva ca aurolacii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sedeti cuminti mai baieti ca in toate spumoasele voastre comentarii cu varujenii vostri declarati ca romanii s-ar trage din voi si ca voi ati fi "buricul pamantului".Ati dat de necaz si credeti ca Romania ar scoate castanele din foc,stati blanzi.

    RăspundețiȘtergere
  4. prin toate deplasarile sale are numai esec .OPOZITIE CEI DE FACUT? nu precum LENIN un pas inainte si doi ina poi ci precum stalin ,,la atac ainainte streleaet.

    RăspundețiȘtergere
  5. jalnic sef de stat.zero relatii internationale,zero relatii economice,ce interes ascuns urmareste?unde vrea sa duca aceasta tara?cit vom mai tolera acest comportament arogant al lui si al pdl-ului?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai, Falconeti! Prostule, cand ai zis asta te-ai gandit? Rad strainii de tine, poponarule! Ti-a ajuns sif-ilisul Udrei la creier, asta vrei sa ne arati! Eu cred ca trebuie sa ti se faca un control serios psihiatric, chiar tuturor politrucilor care aspira la functii in stat. Ia niste medicamente cu e-uri sa ti se conserve bine ideile pentru ungurii tai. Lasa-ne, ca esti prost. Nu avem nevoie de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Falconetti Chiorule! Ai sa sfarsesti rau! Si cand poporul te va trage in tzeapa alaturi de curvele tale puturoase sa vedem cum o sa mai faci Ha-HA-HA-HA ca un dobitoc!

    RăspundețiȘtergere
  8. avem sef de stat? undei?io vad un 00000 mare si altceva nimic.asa ne trebe ,am lasat paduchele sa ne iasa in frunte.si curvele lui nu-s puturoase ca se dau cu parfumuri scumpe,is doar cointeresate de binele lor propriu . daca nu ia iesit cu razmerita in tara asta ca apoi sa-si impuna dictatura inceara in alte parti...io am o vorba :ai grija ceti doresti ca s-ar putea sa se implineasca......

    RăspundețiȘtergere
  9. BAI, 23 aprilie 2011, 03:55- IDIOT IMBECIL ,ITI ESTE FRICA DE MULTIME, SA NU TE PRINDA SI SA-TI TAIE COAIELE, CACI AI FURAT CAM MULT, IAR ACUM TE CACI PE TINE DE FRICA, SA NU CUMVA SA TE PRINDA MULTIMILE CARE SE VOR ADUNA TOATE SA-TI IA GATII TIE, SI TUTUROR PORCILOR CA TINE !
    Anonim de CACAT ce esti BAI BOULE PE CINE VREI TU SA PROSTESTI, ITI ESTE FRICA DE MULTIME HAI ? NU VREI SA SE REVOLTE MULTIMEA, TI-E FRICA SA NU-TI GASEASCA PURCOAIELE DE BANI PE CARE I-AI FURAT HAI ??? DE CE SI DE CINE TE TEMI? DE CE
    NU VREI SA IASA LUMEA IN STRADA, TI-E FRICA SA NU TE JUPOAIE , HAI ??? ESTI UN CACAT DE SRI-st
    IMPUTZIT, DE AIA ATI TREMURA CACATUL IN TINE !
    VA FI PANA LA URMA INCA O REVOLUTIE, DAR FARA KKATUL VOSTRU SEREIST, LU-AVAR DRACUL PE TOTI !!!
    HUO BASESCU!HUO BOC-CACATUL !!!STITI CA IN LIMBA TURCA "BOC" INSEAMNA "CACAT" ??? DECI PREMIERUL VOSTRU ESTE UN BIG KAKA !!!HA, HA, HA ! SI VOI TOTI SUNTETI NISTE CACANARI !!! NU NE DAI TU BAI,IDIOTULE SFATURILE TALE IMBECILE, CU "SEDETI CUMINTI MAI BAIETI...DAR NOI NU VREM DELOC SA SHEDEM CUMINTI, BAI BOU PROST, CA EXISTA SI BOI DESTEPTI, DAR TU NU ESTI UNUL DIN ACEIA ...PROSTULE ! NU NE DAI TU NOUA SFATURILE TALE IMBECILE, PE CARE NICI TU NU LE INTZELEGI, CA AI FACUT ACOLO UN TALMES-BALMES! BA DA NOI VREM SA IASA POPORUL IN STRADA CA SA TAIEM ODATA PISICA SI SA SCAPAM DRACULUI DE TARATURA ASTA DE BASHINA PUTUROASA, CU TOTI BASHINOSHII LUI DE TZIGANI IMPUTZITZI, ARZA-IAR FOCUL PE TOTI DAR SI PE TINE IMPUTZITULE CARE VREI SA PUI BATISTA PE TZAMBAL, CA SA NU MAI IASA DOGOAREA VOASTRA PUTUROASA !!! PANA LA URMA, TOT O SA TZI-O IEI, JAVRA PUTUROASA SI PEDELISTA ! AUZI LA EL, " SEDETI CUMINTI MAI BAIETI...UITE CA NU VREM CHIAR DELOC SA STAM CUMINTI , BOUL BALTII CE-MI ESTI ! O SA FIE INCA O REVOLUTIE, O SA VEZI !!!
    23 aprilie 2011, 03:55

    RăspundețiȘtergere
  10. nu te mai enerva tata.mai e cite un bou care maninca cacat

    RăspundețiȘtergere
  11. sa ne suga poola si base si udrea si ridzi si boagiu si toate panaramele pedeliste! si eba! aia e cu botu format ca sa suga SANGELE POPORULUI!

    RăspundețiȘtergere
  12. LIN-BI! LIN-BI!
    AHHHHHH!

    RăspundețiȘtergere
  13. bai asta de mai sus,dute nene sa-ti faca o masturbare UDA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source