Search

sâmbătă, 18 decembrie 2010

WikiLeaks: despre fenomenul OZN

Cel mai recent raport care circula acum la Kremlin, raport pregatit pentru presedintele Medvedev de catre VKS ( Fortele Aeriene Ruse) Divizia 45  de Control a Spatiului, spune ca foarte curand WikiLeaks va dezvalui cum Statele Unite s-a angajat inca din 2004 intr-un “conflict foarte serios” impotriva unor OZN-uri care isi au baza pe sau in apropierea comtinentului Antarctica ( in particular Oceanul Antarctic).

Conform acestui raport, pe 10 iunie 2004 Statele Unite a atins cel mai inalt nivel de alerta , dupa ce o flota masiva de OZN-uri “ a aparut brusc” din Oceanul Antarctic si s-a apropiat la numai 1600 km de granita americana  ( Guadalajara, Mexic). Tot in acest raport se mai spune ca inainte sa atinga granita americana, intreaga flotila de OZN-uri s-a reintors la baza sa din emisfera sudica .
Temerile americanilor cu privire la aceste OZN-uri din Oceanul Antarctic au început de fapt în timpul evenimentelor fara precedent din 11 iulie 1991 (numit si 7/11), când în timpul eclipsei solare aceste aeronave misterioase au aparut cu sutele deasupra capitalei  Mexicului ( incident transmis de postul de televiziune national la vremea respectiva).
Inca din anul 2004 , aceasta flotila de aeronave misterioase din Oceanul Antarctic,  continua sa iasa la suprafata din baza lor subacvatica  , ultima iesire fiind chiar vinerea trecuta , cand deasupra Americii de Sud (Chile) a fost vazuta o impresionanta flotila de OZN-uri.
“Pericolul imediat” pentru lumea noastra atunci când aceste flote OZN ies la suprafata , avertizeaza acest raport, sunt valurile masive cauzate de eruptia lor brusca de la ceea ce se crede a fi baza sau bazele lor subacvatice. Chiar saptamana trecuta, vasul de croaziera Clelia II, cu 160 de persoane la bord, a fost aproape sa se rastoarne când a fost lovit de valurile generate de aceste OZN emergente din Oceanul Antarctic.
Interesant de remarcat ar mai fi, ca acest raport, confirma faptul ca responsabil pentru închiderea spatiului aerian deasupra orasului NewYork din 13 octombrie a.c. , ar fi aparitia a mai multe OZN-uri vazute de mii de martori oculari, care intamplator sau nu , a coincis cu expunerea misterioaselor Cranii de Cristal  (101010-New York City Crystal Skull Event 9- 11 oct. 2010).
Si pentru ca misterul sa fie absolut , se pare ca enigmaticele cutremure raportate a fi in Golful Aden ( unde un alt eveniment “ extraterestrial”se afla in plina desfasurare si unde aparitia “ Vortex-ului”ar putea fi cauza schimbarii dramatice a temperaturii globale) , se intampla acum si in Oceanul Antarctic.

9 comentarii:

  1. Ma copii, nu mai fiti atat de naivi. Cum probati cele scrise mai sus despre fenomenul OZN, ca sunt documente secrete?
    As putea sa fac si eu un blog si sa public ce vreau in numele WikiLeaks.
    Aberant, subliminal si control.
    Adevarul o sa iasa la suprafata alta data, nu acum cand altele sunt interesele masoneriei mondiale.
    SUA sprijina Israel-ul, Rockefeller este evreu ... cred ca este de la sine inteles ca rasa asta evrei-reptilieni ne pregatesc o surpriza de proportii.
    Mdah, cica poporul ales.
    Sa ne ajute Dumnezeu de ce o sa fie, caci suntem simple oi exploatate pe aceasta planeta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nene Anonimule nu te-ai prins ca asta e un WIKI romanesc? Deci zice despre Ro si mai putin despre USA si altele. Mie imi place blogul. Tu de ce nu-ti faci? Sa spui acolo de Rockefeller si Lenin si trilaterala Bilderburg si astea. Eu cred ca Assanges ala stie ce spune: Ai vezut DOSARELE X? Ala care fumeaza mult e Seful lor! ALA e cu OZNurile in legatura! Astept materiale noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. deci voi n ati inteles nicu pana acum ca ozn urile sunt mijloace de manipulare ale ingerilor cazuti...mai cautati adevarul

    RăspundețiȘtergere
  4. asa este si vikilixu asta are acelasi scop asa ca lasati-i sa-si faca treaba sa se spele singuri de pe fata pamantului

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta stire. In ultima vreme tot mai mult se aude si se vede despre OZN, alte fenomene asemanatoare, secrete care ies la lumina, experimente guvernamentale, oanenii luminii, neintelegerea intre religii, IlluminAti, si alte lucruri si teme despre conspiratii si lumina prin care vedem lumea aceasta iluminata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inseamna ca nu degeaba am visat ca in ocean sunt orase subacvatice.Probabil si extraterestri sau urmasii terestrilor au trebuit sa gaseasca niste locuri mai ascunse de popas,altfel cine le-ar da liber sa ocupe pamanturile diverselor tari.Ganditi-va la episodul din Biblie cu descrierea unei rapiri si a unor O.Z.N. uri(rotile de foc) si deasemenea la acele vimana din antichitatea Indiei(mult prea bine descrise).Unde au disparut ele?ca doar apar din cand in cand,le vede lumea,dar nu este nimic oficial sa zici ca vecinii mei sunt fiinte care au O.Z.N uri si merg in vizita la ei sa ma duca si pe mine intr-o plimbare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aha! Vreau cablogramele cu Udrea care ZUGE macioca la un extraterestru!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa-mi bag pwwla in comentariile tale! Ai umplut rubricile de la fiecare articol cu spam! Bai admin ce pazesti? Sterge porcariile obsedatului asta!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source