Search

joi, 2 august 2012

Dovada falsificării listelor electorale si a numărului de alegători din România (II)

Potrivit art. 47 din LEGEA Nr.47/1992, privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale “Plenul Curţii Constituţionale decide cu o majoritate de două treimi asupra valabilităţii referendumului “. Adică e nevoie de opinia a 6 din cei nouă judecători ai CCR. Iar potrivit unor surse DOAR 5 din cei nouă judecători sunt apropiaţi fostei Puteri. Ce se întâmplă dacă CCR invalidează referendumul sau nu reuşeşte să ajungă la o majoritate de două treimi, invocându-se atât cele 7,4milioane de voturi pentru demitere, cât şi participarea de 46,23%, cât şi prevederile Comisiei de la Veneţia care recomandă referendum fără cvorum?! Sau dacă invalidează referendumul DAR, nu se constată nici intrarea în vigoare a demiterii, nici încheierea interimatului, lucru juridic vorbind posibil.
Dacă nu se va valida referendumul, cum  Curtea a respins sesizarea PDL privind art. 3 din Hotărârea Parlamentului nr. 34 din 2012, articol care lasă Parlamentului o portiţă în cazul în care referendumul nu este validat, Parlamentul va stabili calea de urmat. Cităm din decizia de luna aceasta a CCR: „în situaţia în care Curtea Constituţională va stabili că nu au fost îndeplinite condiţiile de valabilitate stabilite de lege, Parlamentul României va lua act de hotărârea acesteia şi va decide asupra procedurii de urmat". Procedura de urmat poate însemna după unii jurişti luarea la cunoştinţă de decizia CCR şi respectarea acesteia, dar nu se exclude un nou referendum. Jucat de data aceasta după noi reguli, fără cvorum, aşa cum stabileşte noua lege a referendumului, pentru a se evita ciclicitatea imposibilităţii luării unei decizii ferme.  Proces însă improbabil de a se petrece.
Dar ce se întâmplă dacă CCR nu va ajunge la o decizie cu două treimi,referendumul nefiind nici validat, nici invalidat şi prin urmare nu se constată nici intrarea în vigoare a demiterii, nici încheierea interimatului. Ei bine, atunci răspunderea ajunge la Parlament, care “va decide asupra procedurii de urmat". Ideea e că Traian Băsescu poate ramane suspendat in continuare...
In sprijinul idei că situatia este extrem de incertă, stă un document oficial al INS:

Document BOMBĂ - 16,527,971 votanţi reali. 

Liviu Dragnea a făcut o adresă către Institutul Naţional de Statistică, prin care cerea un număr provizoriu al populaţiei stabile din România. Vă prezentăm răspunsul din partea Institutului.

Dan Şova a prezentat cifra de 19.042.936 populaţie stabilă pe teritoriul României, un total de 20.254.866 de cetăţeni cu tot cei din afara ţării. Din această populaţie,  3.726.895 din acest număr sunt minori,  iar populaţia majoră este de 16 527 971 persoane cu drept de vot. Astfel, prezenţa la vot trebuia să fie de 8.455.336.  
In situatia in care populatia cu DREPT de vot este de doar 16,5 milioane, rezulta faptul ca pragul de 50%+1 a fost deja atins, - iar Traian Basescu este DEMIS de drept.

Conform unui document al Institutului Naţional de Statistică prezentat în emisiunea Sinteza zilei, la Antena3, în România, cvorumul necesar validării referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a fost îndeplinit.
Prezent în studioul Antena 3, senatorul Dan Şova a prezentat un document eliberat de Institutul Naţional de Statistică, la data de 26 iulie 2012, la solicitarea secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care notifică mai multe date statistice care pun într-o altă lumină rezultatul referendumului desfăşurat duminică. Conform acestui document, din datele ultimului recensământ în România numărul populaţiei stabile este de 19.042.936. La acest număr se adaugă numărul cetăţenilor români aflaţi în străinătate, rezultatul final fiind de 20.254.866.
Institutul Naţional de Statistică menţionează în acelaşi document că ponderea populaţiei României sub 18 ani a fost la 1 ianuarie 2011 de 18,31%, adică 3.726.895 persoane.
Extrăgând numărul persoanelor sub 18 ani din numărul populaţiei stabile, rezultă că în România la ora referendumului. numărul persoanelor cu drept de vot era de 16.527.971. Jumătate din numărul persoanelor cu drept de vot - cvorumul necesar demiterii preşedintelui Traian Băsescu este de 8.265.685 de persoane. Cvorum care a fost îndeplinit, conform BEC numărul participanţilor la vot fiind de 8 429 265 persoane.

11 comentarii:

  1. la cate minciuni a debitat acest Sova si dovedite ulterior ...ma mir cum de reluati vorbele lui...basca le mai publicati si pe acest "site"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca o sa fie publicate pe ale lu' "...nu stiu daca-i bine domnu "chiestor"...pai tu il compari pe Sova cu descreieratu'??..asta spre deosebire de betivan mai stie si ceva carte,..si ma rog ce minciuni au fost dovedite "ulterior"??...basism!!!!

      Ștergere
  2. Mahalagisme de alcoolic dispersat ca va ajunge categoric la inchisoare.Teoristul international Basescu Traian este acum in razboiu cu fiecare cetatean roman,din orice categorie social-profesionala care nu-i este alalturi in enorma crimianlitate.Basescu Traian trebuie cat mai repede demis,judecat si condamnat.pe wikileaks avem mii de dovezi care il duc direct la inchisoare pe infractorul asasin securist Basescu Traian.numarul real de alegatori in Romania este im medie de 16,4 mil.alegatori ,Basescu Traain stie acest adevar , afost permanent infoirmat de Comisiile Prezidentiale pentru analiza riscurilor sociale si demografice asa cum este si Raportul acestei comisii din sept.2009,raport ion care se spune ca numarul real de alegatori,oameni peste 18 ani este de 16,7 mil.de alegatori.De ce a falsificat Basescu Traian dupa 2004 Registrul electoral d ela AEP?Simplu ,pentru a-i insela pe oficialii U.E, asa le-a furat mai multi bani si tot asa fiica-sa idioata EBA aajuns europarlamentar.Daca CCR ar invalida referendumul in mod absurd si ilegal,impotriva vointei poporului roman, atunci Basescu Traian s-ar reintoarce la Cotroceni pe osamintele mortilor inclusi in listele electorale.Basescu Traian este un biped scabros, penal ,inuman.Individul trebuie executat in numele statului de drept romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rog pe cineva care se pricepe sa argumenteze asemanarea lui ... cu Nero. Da, ala care a dat foc Romei si cu asta care a inceput sa dea foc Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai plangeti portocaliilor, oricum Basescu va ajunge la Rahova langa Nastase !

    RăspundețiȘtergere
  5. basescu ataca precum un caine turbapentruca stie ce-l asteapta.basescu nu raspunde la intrebari simple.-dece nu-si respecta dorinta ca vrea sa castige cu un vot in plus cand a fost demis cu unplus de peste 7,4mil voturi chiar si in urma boicotlui declansat de el si PDL sanctionabil cu 6 luni la 5 ani .dece parchetul nu se autosesizeaza si se ocupa de cei care au sstinut participarea la vot conf legii? d-na procuror gen.:dece discrediteaza institutia poporului care este creata pentru apararea drepturilor cetatenesti fapt pentru care o plateste regeste .trebuie sa stie ca arezile si dupa basescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebarea e, DE CE MAI SANT ASTIA IN LIBERTATE???

      Ștergere
  6. e clara ca apa de izvor situatia neamului, imputinat de toti tradatorii de neam care s/au perindat la conducerea tarisoarei noastre.Suntem din ce in ce mai putini, si vom ajunge atat cat vor aparatorii europeni ai lui Base, adica sub 15 milioane pentru a fi o tara mica intr/o Europa infometata de sangele nostru (a se citi resurse minerale, energetice - inclusiv petrol, mult petrol pe la vreo 11 km adancime, pamant manos si ecologic/nechimiyat, etc.). Suntem cu mult sub cifra ametita de cel mai urat presedinte roman, pe dinafara dar mai ales pe dinauntru.Venit ca o pedeapsa pe capul nostru si votat de romani dezorientati acest neom/neroman cu toata reteaua lui de tradatori vor plati greu pentru suferinta noastra si raul facut neamului. Toate blestemele stramosilor nostri care au construit aceasta tara,romanilor morti la portile spitalelor inchise, militarilor secerati in razboaie straine neamului,batranilor stinsi fara un colt de paine,copiilor plecati pe alte taramuri nesupravegheati de parinti plecati hai hui in Europa dusmanoasa, parintilor morti/ucisi in aceeasi Europa departe de copii si parintii lor, il vor lovi napraznic pe el si camarila lui, lifte in slujba celor mai crunti dusmani ai nostri, aflati pe pamant si sub pamant. E prins in acest cleste ce/l strange cu fiecare zi ce trece si o petrece intre rasadurile lui Onaca. FRUMOS ACEST POPOR CARE II "DESCREIEREAZA" PE TOTI MARII LUMII CAND LE E LUMEA MAI DRAGA. SI ESTE DOAR INCEPUTUL. A inceput sa sufle aer curat, de munte, ce ii va intoxica pe portocalii (daca nu invata sa respire)si chiar si pe hotii din alte partide daca nu au grija.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei de langa noi ne trimit scrisori de ... atentionare iar altii indepartati vin personal sa impuna ceva. Fratilor, miroase a ... pute!

    RăspundețiȘtergere
  8. adevarul este ca guvernul actual este prea moale cu atatea dovezi,, si eii stau si se uita cum basescu si ai lui distruge tara prin minciuni spuse in strainatate,,de ce nu actioneaza,,sa o dea jos pe kovesi si sai aresteze pe toti cei vinovati de tradare si minciuni si zvonuri false si sa curete societatea romaneasca de idiotii,si coruptii e la P.D.Lin frunte cu taticul lor,,beasescu securistul,,,

    RăspundețiȘtergere
  9. BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989.

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    BASESCU NU VA PRINDE DATA DE 25.12.2012 CUM NU A PRINS CEAUSESCU DATA DE 26.12.1989

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source