Search

vineri, 20 ianuarie 2012

Soarta lui Băsescu s-a decis deja?

Tot mai multe articole care circula pe internet in ultimele zile relateaza ca soarta lui Traian  Băsescu a fost deja decisă de Puterile Occidentale:
România la inceput de an se aseamana cu ultimele zile a lui Ceausescu.
Situatia este cu atentie monitorizate de cancelariile occidentale. Servicile occidentale trag semnalul de alarma a unei situatii iesite de sub control. La orizont se intrevede chiar disolutia unui stat NATO ... daca situatia exploziva de la Bucuresti se va amplifica...
O explozie in Balcani este vazuta ca o catastrofa pentru interesele strategice americane. Consensul din ultimele ore este de a linisti populatia revoltata.
Acest lucru cere demisia Presedintelui Basescu tinta principale a furiei populare.
Primul semn in aceasta directie a fost mesajul adresat de Victoria Nuland, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat.
Mesajul Departamentului de Stat semnalaeză președintelui Băsescu că SUA nu-l vor susține dacă situația scapă de sub control. Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute.
Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
Cititi si materialele grupate sub etichetele:
Cititi materialul:

65 de comentarii:

  1. mda... eu pina nu vad nu cred

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este asa greu sa pricepem ca grupuri de interse la nivel mondial coordoneaza actiunile UE/NATO/FMIacestea fiin extensiile lor,uneltele de ''lucru'' ? Oare nu vedem ca ei decid si controleaza guvernele? masurile de austeritate sunt impuse de UE si FMI, cat de orbi putem fi sa nu pricepem asta? indiferent cine vine la guvernare va trebui sa se supuna regulilor lor...putin le pasa lor de cetatenii UE, de aia nu mai pot ei, si-au adus aici concernele lor distrugand anterior industria si agricultura ca romanii sa cumpere doar produsele lor, in defavoarea economiei romanesti! pai unde era sa ajungem cu astfel de actiuni? nu vedeti ca apa/gazul/electricitatea sunt in mana marilor concerne private straine? ne-au invadat cumparandu-ne usor usor; ei pot inchide robinetul daca vor iar guvenrul nu poate interveni sa impuna unei firme private sa scada preturile...
      Daca UE era asa ingrijorat de soarta romanilor, solicita si marirea salariilor asa cum a impus alinierea preturilor romanesti la cele europene, lucru favorabil insa concernelor lor, lasand piata de munca slab salarizata pt ca au nevoie de sclavi,sa fie omul preocupat de grija zilei de maine,sa n-aiba timp sa gandeasca...nu vedeti televiziunile ca le sunt subordonate? nu vedeti reclamele in spatele carora sunt mesaje subliminale de manipluare: cumpara,cumpara,fa credite,nu gandi, supune-te,taci,etc...

      Ștergere
    2. BRAVO !!!! ..ai pus DEGETUL PE RANA....dar ai nostrii tot orbi or sa ramana.. de la cersetor la presedinte... li se da la cei ajunsi pe functii de decizie niste "momeala" si.. NU MAI VAD NIMICA... doar conturile personale...
      Mandra tara, rea croiala
      Mama ei de randuiala
      Aia hoti.. astia hoti..
      Mama lor la toti !

      Vin ai nostri.. pleaca ai nostri
      Noi ramanem tot ca prostii
      Aia hoti.. astia hoti..
      Mama lor la toti !

      Ștergere
  2. JOS ELENA!
    CULCER NESIMŢITĂ!
    PORA NESATULA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce-am trait momentul '89 , sa dea Dumnezeu s-o vedem si pe asta !

    Un Roman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... si sa trecem din nou prin cosmarul iliescian. Asa ne trebuie daca nu putem gandi. Jos Basescu! Si? Pe cine punem in loc?

      Ștergere
    2. MAI FRATILOR... Nu mai tineti nici cu unii! Ce-si mai freaca USL-ul mainile la greul astora... dr cine draq ne-a adus aici??
      Daca se faceau cateva din deciziile de acum.. prin era Iliesciana (angajam lunetist dibace) ne era altcumva.. Sunteti niste naivi cei care credeti ca ALTII, care au mai fost, vor face treaba..
      Daca nu se implica SOCIETATEA CIVILA in politica asta murdara..SUNTEM PIERDUTI..

      Ștergere
  4. A r putea fi si o manipulare care sa faca oamenii sa se linisteasca! Daca totul este stabilit hai sa plecam acasa, nu? Reactia asta se asteapta de catre basisti. Nu este nimic de stabilit de catre occidentali - poporul roman trebuie sa-i stabileasca soarta lui Basescu si acolitilor lui. Lupta va fi pana la finalul sangeros. Tiranii nu stiu sa abandoneze decat morti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vor renunta pt ca nu au unde sa se duca,nimeni nu-i primeste.Nici asmericanii pe care i-au pupat in base,nici nemtii carora le-au sters datoria fata de noi,nimeni ,nimeni nu-i vrea,sa nu mai spun de rusi ca aia cred ca i-ar minca.Asa ca de ce sperati ca vor avea bunul simt sa plece?Vor face in asa fel incit sa ne linisteasca, sa faca in asa fel incit sa se mai priponeasca pdl-ul la putere inca 5 ani cu base prim ministru(ca doar au exemplul rusesc si au vazut ca merge) ,si apoi sa vedeti pe dracu.Nu vor pleca de buna voie si nici din prea mult bun simt(asta lipsindu-le cu desavirsire, atit timp cit isi permit sa jigneasca oamenii care ii platesc si de pe urma carora huzuresc).Au gresita impresie ca sunt platiti de sfintul duh? SE INSALA.Ei trebuie sa ne asculte pe noi nu noi pe ei pentru ca ei ne servesc pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. la conducerea tarii au fost numai cei cu litera s adica ceausescu ...are doi de litera s iar ion iliescu numai o singura litera de asemenea si emil constantinescu are doi de litera s iar basescu are tot doi de litera s in concluzie cei care are litera s nu ajuta romania iar ceausescu o facea doar pt mandria lui si nu pt popor iar basescu face tot pt el ...oare cine mai urmeaza acum la conducere crin antonescu ca are si el litera s ...si el ca totii ceilalti minte poporul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa crezi in litera "s"???? Ma ingrozesc de cata minte au unii...

      Ștergere
    2. ha ha asta-i buna,atunci putem sa spunek ca toti erau cu ...escu la sfarsitul numelui.nu?

      Ștergere
  7. Asa cred ca art rebui sa gasim vreunul cu Q?
    Stați liniștiți! Nu literele sunt cele care influențează,cred ca mai degraba dezinteresul dupa ce ajung la os, buna crestere,educatia,simțul civic etc...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca ar trebui sa gasim unul cu IQ !! :)
      dar mai ales ..cu ceva umanitate - ca notiunea de bun simt a cam disparut din vocabular..

      Ștergere
    2. Bravo,mi-a placut com tau!

      Ștergere
  8. Este foarte clar ca situati in Romania adegenerat,presedintele a facut si face in continuare abuz de putere,iar "era basesciana"este la apus.Imi doresc un viitor lipede si senin ptr. copilul meu.Eu personal nu-mi mai doresc nimic. La cei 44 de ani ai mei am prins prea multe schimbari,am facut prea multe sacrificii,am trecut prin prea multe perioade de tranzitii...etc.....

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu ma pricep la politica dar daca ar fi sa dau de Udrea nustiu ce i-as face zau asa! Nu pot sa ma exprim aici ca sa nu mi se cenzureze mesajul dar cred ca i-as da la m...... si apoi la cu..r si apoi iar la m...ue si tot asa pana si-ar varsa ficatii din ea panarama naibii si ea si chiorul si toti aia care il aplauda si acuma pe la unele posturi de tv si in unele ziare!!!! Baaaaaaaaa!!!! v-a sunat ceasul baaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prietene???.... iti canta Guta pe fundal? in timp ce scrii?? Sau ai mintea mult prea odihnita??

      Ștergere
  10. In primul rand, cu sau fara Basescu, suntem responsabili de comentarii. Televiziunile si presa sunt formatoarele oficiale de opinie publica, dar noi suntem turma care ne influentam unii pe altii. Comentariile ar trebui sa fie in primul rand pentru informare, si nu in scop defulativ. Ca de defulat ne-am defulat si prin romanele si poeziile ultimelor 2 milenii.
    Ca sa fii eficient trebuie sa gandesti cat de cat, sa propui ceva. Ce propunem? Un ponta? Nu tin nici cu usl, nici cu pd, sunt insa impotriva prelungirii agoniei. Nu vad pe nimeni sa vrea iesirea din UE, iar cei care doresc asta se leaga de basescu, udrea. Opozitia mentine aceleasi mecanisme de tip tribal, in care altul, seful gandeste in locul tau, te reprezinta. Cu sau fara opozitie, puterea ramane mereu departe de populatie. Iar opozitia, in sistemele bipartit a reprezentat aceeasi putere. Daca dai cu banul, cade o fata, sau cealalta, dar banul cade. Are aceeasi greutate, acelasi numar de atomi, acelasi aspect, aceleasi dimensiuni. Nu tin nici cu Klaus Iohannis, dar imi voi aminti mereu o scena in care, intrebat despre suportul politic, se blocase, se fastacise, nu "stia" sa raspunda simplu, clar, eventual turuind, ca aproape toti politicienii care au in buzunarase discursul pregatit pe o fituica. Vorbeam initial de responsabilitate, si intentionat am operat metafora de mai sus, drept contraexemplu: nu e nimic de gluma, de bascalie; putem fi ironici cu totii, si cu asta ramanem.
    Sa nu ne subiectivizam opiniile. Nu ne intereseaza cat fura unii, ce haine si de la ce firme au hainele, ce masini conduc, ci rolul lor, atat. Daca ajungem la dilema "care pulover e mai scump, al lui basescu sau al lui ponta?", n-am depasit deloc infantilismul civic.
    Suna destul de aiurea, dar Ceausescu ne-a aparat mai mult decat credem. L-a demascat pe Pacepa, si dupa ce-a cazut, a disparut si ideea de servicii secrete vandute, cu rol dublu, nu? Au fost dati in gat turnatorii, si nu ofiterii antiromani cu rol activ, nu? Au fost dati in gat preponderent intelectualii si nu muncitorii, inginerii samd, pentru ca trebuia distrusa cultura si educatia. Inainte de 89, meditatia transcedentala reprezenta un pericol greu constientizabil, in fond cine ar putea prevedea efectele pe termen lung si foarte lung? Dupa 89 am fost bombardati cu paranormal, extraterestri, misticisme de tot felul-toate destabilizand crestinismul. Nu sunt deloc crestin in crez, dar apreciez functionalitatea sociala a religiei. Intre crestinul care-ti da o mana de ajutor si crestinul care-ti face poze cu telefonul, tu aflat sub roata masinii, e o mare diferenta.
    Psihologi ca Irina Holdevici au aratat ca atat submotivatia cat si supramotivatia sunt daunatoare in performantele sportive. Sa luam demascarile si deconspirarile ca supramotivari. Le coroboram cu acuzatia generica "nu facem nimic", nu iesim in strada s.a.m.d. Prin urmare, are rost sa cititi articole incitante doar ca spectatori? Solutia care o vad eu e presiunea constanta, acolo unde trebuie, pe centri, ca in shiatsu sau presopunctura. Manevra de tonifiere e mai agresiva, dar amplifica transferul energetic prin canale, in timp ce dispersia e mai blanda. Metafora e interesanta, daca luam societatea ca organism. Pentru a fi insa eficienti, e insuficient imboldul, motivatia si actiunea pripita, in cazul in care, dependenti psihologic de un factor de decizie, asteptam un impuls pe care sa-l transmitem. Fiecare om e o sursa de energie, un nod energetic, nu trebuie sa preia si sa transmita, poate sa genereze, si chiar genereaza. Astfel nu numai ca reusim sa confiscam orice putere, dar o si descentralizam prin fiecare din noi.
    Toti politicienii au familii, rude, toti sunt influentabili direct si indirect, in timp. In cazul in care chiar sunt incorigibili, macar am incercat si asta, asa cum vom incerca eliberarea de acel monstru bicefal, capitalism-comunismul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alex dragule,
      Te rog sa scrii tot ce-ai vrut in randurile anterioare in doar o singura fraza! Si aia sa nu aibe decat maxim trei propozitii. Numai asa o sa ai cititiori care sa te inteleaga.

      Ștergere
  11. Comentariile le stergeti in timp util cand nu va convine ceva,si nu injuraturile va deranjeaza. Securistilor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am o intrebare,de unde stie autorul articolului ca acea convorbire la nivel inalt a durat numai 7 minute????????!???!?!?!!!?!?!??As dori un raspuns inteligent din partea administratorului de blog.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  13. CLASA POLITICA IMPOTRIVA STRAZII. O URIASA CONSPIRATIE
    ORGANIZATA DE SERVICII IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.


    MOGULUL ESTE DE PARTEA STRAZII ?

    Asistam la o uriasa manipulare a Antenei 3 impotriva Romaniei si a revoltet strazii. Sub pretextul luptei impotriva violentei comentatorii muta atentia dela
    REPRESIUNEA SANGEROASA BASESCU la un pretins pericol anarhist.
    In orice tara NATO opozitia ar fi cerut imediat o ancheta si s-ar fi adresat forurilor
    europene si internationale. Atitudinea lui Dan Voiculescu care intoarca capul de la tinerii maltratati si loviti este de neiertat. Va da socoteala alaturi de intreaga clasa politica care se pretinde "indignata " dar da mana pe la spate cu cei de teapa lui Ceausescu.
    IN CURAND SE VA INTREBUINTA MUNITIE DE RAZBOI IMPOTRIVA MANIFESTATILOR. IAR DE SANGELE VARSAT SE VA FACE VINOVAT DIN
    PLIN OPOZITIA CARE TOLEREAZA REPRESIUNEA SANGEROASA BASESCU.
    RUSINE !
    Mogulul nu este de al nostru. Este al lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA! MOGULU E DE PARTEA STRAZII! ANTENA 3, PE CARE O URMARESC ZI DE ZI, A INFORMAT CORECT SI A TRANSMIS CLIPA DE CLIPA CE SE INTAMPLA IN PIATA UNIVERSITATII. SCENE CU VIOLENTE ALE JANDARMILOR ASUPRA TINERILOR(VEZI SCENA CU TANARUL CARUIA JANDARMII I-AU RUPT PICIORUL IN TREI LOCURI, CU BASTOANELE), MATURILOR, PENSIONARILOR, FEMEILOR. ASA CA LAS-O MAI MOALE CU ,,PROPRIA MANIPULARE A MASELOR" IMPOTRIVA ACESTUI POST DE TELEVIZIUNE, SINGURUL POST ANTIBASESCIAN!

      Ștergere
    2. Mogulul, ca termen folosit in politica, a fost creat de catre Basescu. Doar opzantii lui au fost categorisiti drept moguli.
      Voiculescu, cel putin a fost unul dintre pionii miscarii de rezistenta in Romania A stiut sa joace. Si are o problema personala cu Basescu pentru ca baasescu, in 2005 dupa ce a obtinut majoritatea in parlament prin alturarea PC a definit coalitia ca fiind nesimtita. PC-ul a rupt coalitia cu PSD (cu care avea majoritate) si s-a alaturat Aliantei DA. (PNL - PD)
      Robert, oricum ceea ce este in toata lume, ca sistem politic, este o mare minciuna.
      "Plebea" sunt noii sclavi pe plantatie. In acele tari evoluate, cum le spui tu, au tot ce le trebuie si nu ies in strada. Si daca ies li se da. Pentru ca trebuie sa stea linistiti si multumiti in continuare.
      Dar apreciez ceea ce faci si activismul tau pentru Romania. Eu pe Facebook am scris si o nota cu Scrisoarea ta Deschisa adresata "regelui" Mihai, prin care ii solicitai sa isi spuna puncyul de vedere despre holocaust: daca a fost sau nu in Romania.

      Ștergere
    3. esti foarte inteligent. hahahaha

      Ștergere
  14. Presedinele Romaniei
    Domnule Traian Basescu
    Scriu aceste randuri din Japonia. Sotul meu cineastul Robert Horvath
    ma asigurat ca cititi cu regularitate acest blog. Sunt convins ca serviciile dumneavoastra secrete care mi-au pus un microfon sub masa la restaurantul
    informativ Darie depe Ghinza, citesc deasemenea aceste randuri.

    Urmariti cu atentie acest articol trimes catre media japoneza si internationala
    http://www.plano10.com/2012/01/soarta-lui-basescu-hotarata-in-7-minute.html
    Vi sa spus sa plecati.
    Nu de mine ci de ambasadorul SUA in cursul acestei dimineti.
    Faptul ca jucati ultima carte cea a REPRESIUNII va taie orice punte de intelegere sau salvare.
    Lumea civilizata priveste uluita maltratarea propriilor cetateni.
    BAIE de SANGE in Bucuresti !
    Jandarmii bat cu cruzime protestatarii !
    http://stareanatiunii.com/jandarmii-bat-cu-cruzime-protestatarii-anti-basescu.html
    Aceasta barbarie ma face sa va trimit aceste randuri. Am familie in Romania si sunt pot sa spun ca simt romaneste.

    Nu va faceti iluzii. Ocidentul vrea linistete si stabilitate in Bacani.
    Romania are o importanta strategica deosebita pentru SUA.
    Pentru a calma spiritele primul pas spre stabilitate este demisia dumneavoastra
    Aveti demnitatea de a face acest gest de onoare in interesul general.
    Veti fi iertat.
    Puteti pleca plin de demnitate sau in catuse.
    Sper sa alegeti prima varianta in interesul Romaniei si a aliatilor sai.
    Kiyoko Horvath Nipon Press

    RăspundețiȘtergere
  15. Apare cite un cretin pe la capatul lumii comenteaza ceia ce nici macar el nu pricepe si apoi o groaza de idioti se apuca de comentat.De ce nu mergeti voi la doctor

    RăspundețiȘtergere
  16. Apare cite un cretin pe la capatul lumii comenteaza ceia ce nici macar el nu pricepe si apoi o groaza de idioti se apuca de comentat.De ce nu mergeti voi la doctor

    RăspundețiȘtergere
  17. Apare cite un cretin pe la capatul lumii comenteaza ceia ce nici macar el nu pricepe si apoi o groaza de idioti se apuca de comentat.De ce nu mergeti voi la doctor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numai o revolutie anti sistem este solutia!
      presedintele , guvernul , parlamentarii nu trebuie priviti ca stapani ci ca angajati ai poporului!
      taxele nu sunt un bir ci o plata pentru servicii complete!
      ei nu decat gestioneaza avutia statului , ei trebuie sa o sporeasca , sa creasca nivelul de trai! daca nu pot inseamna ca nu sunt angajati buni iar angajatorul , care este poporul , ii concediaza!
      puterea trebuie sa fie in mana poporului!
      astia o sa introduca votul cenzitar , si atunci o sa va vad , o sa se voteze ei pe ei , nu o sa mai aveti dreptul nici sa va spuneti parerea!!!
      traiasca revolutia!!!!!traiasca poporul!!!!!

      Ștergere
    2. Se numeste "dreptul la opinoe proprie" si e garantat de Constitutie !!! Orice om civilizat respecta asta. Daca este civilizat ....

      Ștergere
  18. Hei! ce e cu spamul asta nene?! Pt Basistul de mai sus: Sa ne sugi pla!

    RăspundețiȘtergere
  19. Fratilor, Dumnezeu e Mare! Sa ne spovedim online pe situl http://spovada.blogspot.com/
    si pe urma sa iesim in strada impotriva slujitorului Satanei care e Basescu! Romania a Gradina Maicii Domnului, sa nu mai lasam sa fie pangarita de necredinciosii satanisti! Amin fratilor, Domnu e cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  20. Fratilor, Dumnezeu e Mare! Sa ne spovedim online pe situl http://spovada.blogspot.com/
    si pe urma sa iesim in strada impotriva slujitorului Satanei care e Basescu! Romania a Gradina Maicii Domnului, sa nu mai lasam sa fie pangarita de necredinciosii satanisti! Amin fratilor, Domnu e cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  21. numai o revolutie anti sistem este solutia!
    presedintele , guvernul , parlamentarii nu trebuie priviti ca stapani ci ca angajati ai poporului!
    taxele nu sunt un bir ci o plata pentru servicii complete!
    ei nu decat gestioneaza avutia statului , ei trebuie sa o sporeasca , sa creasca nivelul de trai! daca nu pot inseamna ca nu sunt angajati buni iar angajatorul , care este poporul , ii concediaza!
    puterea trebuie sa fie in mana poporului!
    astia o sa introduca votul cenzitar , si atunci o sa va vad , o sa se voteze ei pe ei , nu o sa mai aveti dreptul nici sa va spuneti parerea!!!
    traiasca revolutia!!!!!traiasca poporul!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. In ultima perioada Presedintele se consulta tot mai des cu principalii sai consilieri:Jack Daniels,Johnny Walker si Jim Beam.Obama(se pare ca totusi tine la presedinte,a trimis special pe fratii Chivas,poate-poate vor gasi solutii viabile de iesire din impas.A incercat si Putin sa-l ajute cu doi consilieri(Kondratov si Smirnoff)dar i-a refuzat categoric.

    RăspundețiȘtergere
  23. ,,Brumar"
    Jos cu Basescu si hoarda lui! Oare acest individ scarbos, hulpav, libidinos, chior, incult dar, mai smecher decat toti smecherii din PDL la un loc, NU A AVUT COLEGI DE LICEU, FACULTATE SAU MARINARI SUB COMANDA LUI CARE SA AIBA CURAJUL SA VORBEASCA DESPRE PURTAREA ACESTUIA IN TRECUT?
    Fiti curajosi, stimati colegi de scoala si de munca ai lui Basescu, dati-i in vileag caracterul murdar pe care l-a avut si pe care si l-a perfectionat in ultimii 22 de ani! MULT SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Oricum este bine cunoscut faptul ca decizia "alegerilor" unui presedinte se ia la masa presedintilor mai multor tari. In niciun caz in urma alegerilor cetatenilor.
    Daca masele preiau controlul si apare un alt fel de filozofie politica, rezultatul va fi disolutia sistemelor politice din ultimile sute de ani.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bun!
    Pleaca Base!
    Ce punem in loc?!
    Aceiasi, care distrug tara si natiunea de 22 de ani?
    Chiar nu exista nici un cap sanatos in Romania care sa gaseasca o solutie la criza asta care tine din '48 incoace?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii cer ALEGERI, da? Alegerile nu pot avea loc decat intre un partid si altul. De aia e democratie si nu DICTATURA! Vrei dictatura? Atunci pune armata sa conduca si ai scapat de "aceleasi partide" cum zici tu si altii ca tine! Vrei un "cap sanatos" sa conduca Romania? Adica un fel de "salvator providential", nu? Asta inseamna dictatura nu democratie. Cu toate defectele ei democratia e mai buna ca dictatura. Partidele noastre sunt formate si OAMENI ca si noi... nu uita asta! Nu sunt nici mai buni si nici mai rai ca noi, - insa au mai multa putere si mai multi bani. Asa suntem noi romanii... mai "balkanici" de fel si mai "spagari". Problema nu e ca toate partidele au furat... asta asa e! Treaba e ca ASTIA DE LA PUTERE DE ACUM in frunte cu Basescu au furat EXTREM DE MULT si au condus asa de prost incat Romania a ajuns in dezastru! Eu sunt liberal de felul meu si nu prea simpatizez cu Ponta si PSD, insa USL ( PNL+PSD) e singura sansa ca sa scapam de PDL si Basescu! Chiar nu-ti dai seama? Daca nu-ti dai seama.... si daca sunt foarte multi ca si tine, atunci alternativa e doar dictatura sau... mai rau... ANARHIE generala! Asta vrei?

      Ștergere
    2. Hai mai ne lasi, nu prea esti cu Ponta si Antonescu, dar faci propaganda USL-ului...Suntem multi care suntem liberali in gandire dar nu ne putem asocia cu Voiculescu si Iliescu, veci pururi.Chiar n-aveti un pic de rusine fata de eroii cazuti in Decembrie '89 votandu-le calaii?

      Ștergere
    3. Da, există un cap sănătos: Regele MIHAI I care să reia mersul luminos al ţării de dinainte de 48 cum zici!

      Ștergere
    4. REGELE ce a facut pt. romani??fix pix!Este tot o marioneta din randurile ocultei mondiale,nu va imbatati cu apa rece!

      Ștergere
  26. ,,,sa invat sa supravietuiesc,,,ba mai bine invat sa ascult ce simt pt ca asta e singurul adevar pe care il am in acest moment, e singura judecata de care nu ma pot ascunde,e realitatea in care ma aflu si de care nu am cum sa scap oricat as incerca sa ma port ca voi,sa vorbesc ca voi,sa rad la ceea ce radeti voi,sa-mi fac din viata un scop al carui lider suprem e banul,sa fiu fericit doar cand i-mi cumpar ceva,doar cand obtin ceva?...si dupa?cese intampla? ma prinde momentul cand raman doar eu cu mine si-mi dau seama ca nu sunt fericit ca nu am facut ce am simtit si ma intristez si devin nemultumit si incerc din nou si iar ma prinde constiinta si devin un frustrat o marioneta ce reactioneaza la impulsurile societatii....sau gata,ajunge,ma reintorc la mine,ma reintorc la viata care indiferent de atentia pe care i-o acord merge inainte cu pauza,derulare play...melodie dupa melodie,nici una nu sa pierdut nici una nu a fost in zadar,intr-un fel sau altul toate i-ti servesc sa mergi inainte...NU TE PIERDE! NU TE JUDECA! ESTI CEL CARE ESTI SI NU ESTE NIMIC MAI BUN IN LUME.

    RăspundețiȘtergere
  27. The Rise& Fall Of The Ugly One Man Show,Same Wrong Policy Like Ceausescu22years Ago:-The State I Am -
    Unfortunately Romania that hour Is In A Comeback Dictature Of PDL The Orange Greed Of Power ,It's Time for Revolution the Begining Of Romania Uprising In 2012,Long Live The Power2The People Struggle for Freedom for A Free Romania!

    RăspundețiȘtergere
  28. Teoria conspiraţiilor. Nu cred o iotă!

    RăspundețiȘtergere
  29. ba tata!somn usor ca monstrii sunt destui!www.infocon.ro
    sunt CRIMINALI!!!in totalitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  30. pt "Gigi" de la ora 10 PM:
    Chiar nu-ti dai seama? Daca nu-ti dai seama.... si daca sunt foarte multi ca si tine, atunci alternativa e doar dictatura sau... mai rau... ANARHIE generala! Asta vrei?

    RăspundețiȘtergere
  31. Este foarte trist ce se intampla!Nu vedeti ca nu a fost lasat sa apara nici un personaj demn de incredere!Basescu nu a inteles nimic din increderea pe care o tara intreaga a avut-o in el.Nu a inteles nimic din faptul ca am fost langa el cand au vrut sa-l suspende, ca am crezut in el!Nu a inteles nimic din faptul ca am acceptat sa traim cu asa de mari privatiuni si ei nu au pierdut o centima.Cum poate sa priveasca cineva la infinit cum ei si familiile lor se lafaie in lux si nici nu mai stiu numarul banilor in timp ce altii se uita la copiii lor ca nu-i pot trimite la scoala ca nu au toti pantofi.Asta nu mai pot suporta cei din strada si iar nu intelege ca dispretul si acum ura cu care ne priveste nu mai pot fi tolerate.Daca fiecare dintre "alesii" nostri ar fi facut unele sacrificii lumea ar fi suportat insuportabilul si ar fi fost alaturi de ei toti.Dar cand noi nu mai avem nimic si ei aduna in continuare nu se poate accepta.Prima masura pe care a luat-o guvernul francez a fost sa retraga masinile de serviciu ale oficialilor si parlamentarilor.Este pur si simplu o chestiune de bunsimt.Cred ca daca se ducea mereu in strada, asa cum a promis ,nu mai avea nevoie de consilierii pe care oricum ii plateste degeaba ca nici un sfat elementar nu i-au putut da!

    RăspundețiȘtergere
  32. Interesant. Suntem peste 5 miliane de votanti care am vrut sa-l avem pe Basescu presedinte pentru inca 5 ani. Asta a fost in 2009. acum, pentru ca asa vrea o mana de oameni (500 pana la 1000), majoritatea din galeriile Steaua si Dinamo (si vrutul lor se manifesta in aceiasi maniera in care-si exprima opiniile pe stadion),Prfesedintele ALES trebuie sa-si dea demisia !
    Mai simplu decat atat nu se poate explica. Ar mai fi de adogat chestia cu bancnotele de 50 lei palmate de unii dintre "protestatari" caz vazut pe ecranele TV, bani platiti de "cineva" ca "ajutor social", banuiesc ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care l-au vrut nu au realizat ca Basescu este UNIC, el a vandut Insula Serpilor, el a vandut Petrom, el a vandut Petrom, el a facut piramida mortii cu pensii,salarii taiate, medicamente scumpite, medici goniti, spitale inchise, prim ajutor anulat (aici i s- infundat), si acum joaca ultima carte Rosia Montana si Electricitatea.O sa isi doreasca sa sfrseasca precum Ceausescu, dar sper sa fie chinuit pentru toti cei care au suferit, pentru parcurile facute la tara, PENTRU TOT.

      Ștergere
    2. Da nene... s-a dovedit ca imaginile alea cu bancnota sunt trucaje ordinare realizate de echipa lui Mircea Toma, aplaudacul basist de la Evenimentul Zilei.... ma mir ca nu ai vazut asta. Dar daca tu citesti numai ziare basiste, de unde sa sti? Pe de alta parte se vede ca nu ai inteles nimic din manifestatiile astea. Si nici nu intelegi drama acestui popor mintit, saracit, distrus .... care s-a trezit totisi partial ( da, recunosc... s-a trezit doar partial) pentru a-si striga nemultumirile in singurul mod in care o putea face, adica neorganizat in pietele diverserlor orase. Probabil ca nu ai inteles nimic nici din gestul locotenentului Al. Gheorgehe se aseara de la Universitate... daca in presa basista nu a scris despre asta iti dau eu linkul. Trebuie doar sa fac click pe numele meu de aici din mesajul asta

      Ștergere
  33. nu sunt antena 3!24 ianuarie 2012 la 06:56

    Ma minunez de multimea de tampiti adunati pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru pulifriciul de la 05:04 PM (oare ce inseamna PM???): Ati fost 5 milioane de idioti care l-ati votat. Iar la faza cu 50 de lei ce sa mai zici ? Mircea Toma si trage apa!

    RăspundețiȘtergere
  35. PM inseamna post-meridian boule! esti un ciumpalac platit de FELIX si VANTU! Huooooo! Base rulz!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Serviciile secrete americane se implica in rasturnarea Regimului Basescu?

    Intr-un comentariu din data de 16.01.2012 aparut pe siteul publicatiei online "The New York Times":

    Linkul aici:

    http://www.nytimes.com/2012/01/16/world/europe/romanians-protest-austerity-measures.html?_r=1&scp=3&sq=romania&st=cse

    un anume Leone Storlato fost agent CIA si atasat la ambasada SUA din Budapesta intre anii 1999-2004 face cateva referiri interesante la protestele din Capitala Romaniei dar si din celelalte orase importante ale tarii, - proteste generate de masurile excesive de austeritate luate de Regimul Basescu, - regim considerat corupt si "mafiot", cu tendinte dictatoriale.
    Cine este acest "Leone Storlato"? Respectivul a figurat pe listele unor agentii americane cu atributiuni "speciale" in Europa de Est si Federatia Rusa. Il regasim la "Consiliul Cultural American" din Bielorusia ( Belarus) intre anii 2005-2009 sub numele de ... Rewiczky Sándor ( Alexander) pe siteul caruia publica unele materiale de analiza culturala a "conexiunii est-vest", dar mai ales articole cu caracter de analiza sociala si chiar militara. Fotografiile atasate acestor articole si care se refera la autorul lor sunt identice cu cele publicate pe siteul unui ONG din Utah numit "East West Cultural Institute " ... numai ca acolo autorul se numeste ... Storlato Leone! Din ce in ce mai interesant, nu-i asa?

    Iata un link interesant:

    http://www.eastwestcenter.org/popular-uprisings-and-military-support-to-future-movements-in-eastern-europe

    Revenind la analiza evenimentelor violente din Bucuresti, - respectivul spune ( traducere):
    "Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice, o revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit "Stabilizarea Romaniei" care trebue citit invers.... Documentul emis in ianuarie 2011 spune ca << Politica de dezbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona fostilor militari dar si a celor activi, le accentueaza. Prezenta militarilor in uniforma, chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim, in viitorul apropiat>>."

    Nota lui Leone Storlato ( sau Rewiczky Sándor ?) continua cu un comentariu referitor la "Mafia Armamentului" si la "Conexiunile Basescu-Kassar-Bout":
    "Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic in mass-media".
    Materialul acestui "analist politico-militar" se incheie cu remarca:
    "O revolta este iminenta in Romania anului 2012. Este foarte posibil ca elemente ale armatei sa participe la aceste miscari ce vor duce in final la prabusirea regimului presedintelui Basescu si instaurarea unui regim militar provizoriu"

    Nimic de comentat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu crezi ca americanii l-ar fi lasat sa faca asta? EI NU ACCEPTA CONCURENTA FRATEEEEE....

      Ștergere
  37. PARTIDUL POPORULUI ESTE LA ORA ACTUALA SINGURA ALTERNATIVA PENTRU A MAI SCHIMBA CEVA IN TARA SUNT MULTI CARE NU VOR SA AUDA DE EL PENTRU CA VEZI DOAMNE DAN DIACONESCU E UN NEICA NIMENI DAR ARE OAMENI NEPATATI INCA SI CARE NU AU FACUT PARTE DIN ALTE PARTIDE SUNT SINGURII CARE DECLARATIV DEOCAMDATA AR FI SOLUTIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca tu nu vb serios prietene... Mai schimba canalul, ca doar ai telecomanda... Nu te uita doar pe ZERO(0)TV. SOCIETATEA CIVILA trebuie sa intre in joc:
      Doctor - la Ministerul Sanatatii
      Contabil/Economist - MiNISTERUL DE FINANTE
      ETC..

      Specialisti pe fiecare functie... si nu toti ciumpalacii cu obligatii de partid ( USL, PDL, PP, PRM,sau altii...

      Ștergere
    2. Dacă ajungem să fim conduşi de un neica nimeni (dan diaconescu), înseamnă că n-am învăţat nimic din ultimii 12 ani. Aşa gândind azi nu mai avem pe cine vota dar avem împotriva cui. Cu puţin mai multă gândire, însă, am putea să evităm cel puţin pe unii ca Isărescu, Constantinescu şi în mod categoric Băsescu, care erau ştiuţi de la bun început că nu-s capabili să facă ceva mai bun pentru ţară decât au făcut. Speranţa moare ultima. Nu abandonaţi lupta!!!

      Ștergere
  38. curios, dar pe cei care au declansat criza ,care au provocat razboaie,care ne indobitocesc cine ii judeca ????

    RăspundețiȘtergere
  39. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  40. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:VASILE,"Schimbarea la Fata a Romaniei" este proiectul vieti mele! Asa sa ma ajute Bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source