Search

luni, 2 ianuarie 2012

Despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu


Miercuri seara, în jurul orelor 19, în cel mai mare secret cu putinţă, Traian Băsescu s-a întors de la Predeal la Bucureşti şi a făcut o vizită la Spitalul Militar, scopul fiind acela al efectuării controlului medical obligatoriu pentru şeful statului.
Cititi si urmatoarele materiale:

Conform surselor noastre, scopul deplasării la spital a lui Basescu nu a fost acela al unei vizite medicale serioase, pentru că Traian Băsescu ştie foarte bine de ce boli suferă, din controale medicale mult mai amănunţite, efectuate în ultimii ani la diverse clinici din străinătate - ci unul de imagine, adică medicii de la Spitalul Militar să îi dea patalamaua care să ateste că e sănătos tun“ (?!), pentru a închide gura celor care îşi pun întrebări legitime cu privire la capacitatea lui de a-şi executa mandatul, mai ales în anul electoral 2012.
Conform surselor noastre, după ce a fost drastic securizat perimetrul în care Băsescu s-a învîrtit prin spital, de peste 30 de cadre ale SPP, pacientului i s-au făcut analizele complete ale sîngelui, precum şi o tomografie. Vizita a durat circa o oră, iar cadrele medicale au minţit, din nou, zicînd, ca şi în alţi ani, că Traian Băsescu este sănătos tun“.
După vizita medicală, Traian Băsescu s-a retras la Vila Lac 2 unde, începînd cu orele 20,30, circa 3 ore a băut cu Vasile Blaga, cu care a discutat despre posibilitatea ca la începutul anului viitor acesta să facă o vizită oficială în SUA. Motivul acestei vizite este acesta: Blaga să se prezinte americanilor ca un potenţial candidat la Preşedinţia României, un continuator de nădejde al politicii obediente dusă de Traian Băsescu vis-à-vis de yankei.

17 comentarii:

  1. Urmaresc de mult ce publicati si sincer e un mare rahat. Speculatii jurnalistice dar nimic concret. Toata esenta voastra se bazeaza pe articole anti Basescu. Parca ati fi turbati, fara suparare. Aveti ceva concret? Eu personal cred ca sunteti ori politicieni din tabara adversa (sau ziaristi angajati de ei) ori niste cadre didactice frustrate. Auzi ce titlu pompos- Wikileaks Romania. :) Rahat cu apa rece, cum ziceau bunicii. Articole "senzationale" dar fara substanta cu scopul de a forma un curent de opinie anti Basescu si nimic altceva. Asta cred ca este si scopul acestui site.Ca sa induceti si o stare de seriozitate si o oarece sfera enigmatica mai puneti lumea sa foloseasca si Tor. Aici se vede ca habar n-aveti ce faceti. Tor e un "chain graber" dar nu aveti pe cineva competent sa-i butoneze sursele. Vezi doamne sa intru anonim si sa trimit articole de o importanta covarsitoare de genul "Senzational! Basescu i-a pus-o lui Elena Udrea". Ce interes national prezinta. Clar sunteti si infantili si la modul cum faceti treaba jigniti poporul asta. Nu suntem chiar o masa de retardati. Pana nu vad o stire care sa merite cu adevarat, si scrisa de oameni competenti nu ziaristi din scoala "mama Omida" nu dau doi bani pe voi si "scurgerile" voastre. Va salut cum meritati- Hai Sictir! - Nimbus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne sugi PWLA basistule!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca este sanatos sau nu fizic e problema lui ,dar cred ca psihic sta cam prost pt ca una spune si alta face.Oare ce sa fie?NU tine minte ce spune sau ce? ASTA DA ESTE O PROBLEMA.Faptul ca vrea ca sistemul sanitar si invatamintul( CAM 60%)sa fie privat,ASTA CHIAR MA DERANJEAZA.NU vreau ca din lipsa de bani sa mor cu zile ca vrea EL si nici din lipsa de bani un copil cu capacitati intelectuale ridicate sa isi rateze viitorul pt ca nu-si poate permite o scoala sau un liceu privat.ORICUM EU SI TOTI CEI PE CARE II CUNOSC NU-L VOR MAI VOTA.SA PLECE LA PLIMBARE PE MARE,EL SI SLEAHTA LUI,plus mirobolanta si prea inteligenta EBA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Situalia lui mintala, ne afecteaza pe toti. La Multi Ani ! Numai bine, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. nimbus rahat este mutra alcoolicului si violatorului Traian BasescU.Uite-te la el,arata ca un cadavru viu ridicat de salvare dintr-un sant in care a dormit o noapte intreaga.Sa-l ia dracul cat mai repede ,nimEni nu va plange dupa acest huligan ordinar.Ce este de facut?Toata famiglia Traian Basescu trebuie izolata pentru ca toti sunt ciumati, averile lor reintoarse romanilor,iar Blaga si toti complicii lui Traian Basescu judecati si condamnatti pentru criminalitatea si infractionalitatea impusa in Romania si-n Uniunea Europeana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Basescu ar trebui sa beneficieze de noua lege a sanatatii... ca orice roman!
    Sa o simta pe pielea lui!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cumparat deja coroana.Vin pana la Bucuresti 400Km pe jos....

    RăspundețiȘtergere
  8. Stati linistiti ca deocamdata nu moare , mai are de scos dosare ,arestari, sa vedeti ce mai urmeaza, pina nu se razbuna pe cei care el nu ii sufera .

    RăspundețiȘtergere
  9. In istoria Romaniei , nu a existat vreun alt conducator de stat sau de guvern mai dusmanos pe propriul popor asa cum este acest cetatean infractor de drept comun, parsiv si belicos , catarat pe cele mai inalte culmi ale conducerii statului de unde distruge cu o rautate veninoasa poporul pe care ar trebui sa il conduca spre progres si civilizatie.

    RăspundețiȘtergere
  10. da serios...base chiar ia puso lu udrea ?
    ar fi o stire senzationoasa si de interes multinational

    RăspundețiȘtergere
  11. uityrt7fuygiuy809uyoihjg78798yuioyy
    iytiut87587yokhkjgh987oijlijhkiyi7tiu
    ouiyi7tiugoihjpouipoiohjoiyipoiio
    oiy98687uygiuhiu09uipokp[kp[08p9upoj

    RăspundețiȘtergere
  12. VIDEO: “Proiectul mortii” de la Rosia Montana va aduce boli incurabile si un dezastru ecologic greu de reparat. Acelasi lucru s-a intamplat in Guatemala si Honduras din vina Gold Corporation Canada, compania preferata a lui Basescu
    Eseu despre proiectul de minerit cu cianuri si mina deschisa la Rosia Montana

    Urmariti acest material si dati-l mai departe! Maine va fi prea tarziu!

    | RoStirea.ro


    http://apologeticum.wordpress.com/2012/01/03/video-proiectul-mortii-de-la-rosia-montana-va-aduce-boli-incurabile-si-un-dezastru-ecologic-greu-de-reparat-acelasi-lucru-s-a-intamplat-in-guatemala-si-honduras-din-vina-gold-corporation-canada/

    RăspundețiȘtergere
  13. Nimbus, intai spune la ce departament de la Cotroceni lucrezi si apoi bate campii pe aici !!!
    Du-te si linge-l pe seful tau si numai delira pe aici !!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai prostul satului nimbusul pwlii mele ,sictir sa.i spui lui cui te.a cacat si nu te.a mancat .Tu ori esti idiot ori securist basist pupincurist .Eu insa cred ca esti a 2 _varianta ptr. ca e cam greu de crezut ca un biped in ziua de azi sa fie asa de tolomac .Cius la deal bai scursura securista si sa va iau pe toti basistii in pwla incepand cu nutzica .Amin

    RăspundețiȘtergere
  15. Hallo!!!! Admin nu cenzureaza mesajele alea obscene? Nu sunt basist si imi bag si eu xxxx in el de regim basist, da' vorbim prea urat.. zau asha!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa-ti CRAPE FIEREA BASISTULE, ai nenorocit un popor intreg, ordinarule, nu mai ai mult si iti cantam ALILUIA.

    RăspundețiȘtergere
  17. acest poponar care da si cu limba la woodrea... trebuie sa mearga la puscarie pentru vanzarea flotei si pt alte nenorociri facute acestei tari inca de cand era ministrul transporturilor. acolo la puscarie o sa aiba timp sa-si satisfaca placerile "GAOZARICE" cu tot felul de malaci cat muntele care o sa-l GAOZAREASCA in toate felurile ca sa simta cum e "OSUL POPORULUI"!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source