Search

joi, 26 ianuarie 2012

Băsescu i-a cerut demisia lui Boc... iar acesta refuză pentru că se consideră "Salvatorul României"

Traian Băsescu i-a cerut de multe ori demisia lui Emil Boc, dar premierul îl înfruntă, pentru că se consideră salvatorul României, a declarat joi  deputatul PNL Adriana Săftoiu.
"Eu cred că Traian Băsescu i-a cerut de multe ori demisia domnului Boc, dar cred că se află în situaţia în care domnul Boc, probabil, culmea, îl înfruntă, nu mai vrea să-şi dea demisia! Sunt absolut convinsă că Traian Băsescu ştie foarte bine că Emil Boc în acest moment ar fi trebuit să plece, nu ştiu dacă neapărat pentru că-l consideră neperformant, dar Traian Băsescu e un om care are simţul ierbii, să zic aşa, simte, ştie de unde i se trage", a spus deputatul PNL.
Adriana Săftoiu crede că premierul Emil Boc se consideră "salvatorul României". "Dacă Emil Boc trebuie să plece, pentru că oamenii nu mai au încredere în el şi Emil Boc reprezintă un pericol, Traian Băsescu vrea ca el să plece, dar de data aceasta domnul Boc îl înfruntă, pentru că domnul Boc a ajuns atât de încântat de persoana lui, încât se consideră salvatorul României şi probabil spune că nu poate pleca fix la final, când poate să adune roadele muncii lui", susţine parlamentarul liberal.

11 comentarii:

  1. n-am incredere in ce spune curvistina asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Inceputul declaratiei incepe de fapt cu o scuza astfel incit presedintele sa nu fie vinovat."EU CRED CA"acesta fiind inceputul spune multe.Atunci cind crezi ca cineva poate fi manevrat asa cum vrei tu ai sanse reale ca la un moment dat aceasta socoteala sa se intoarca impotriva ta,si oricum nu conteaza ce a vrut presedintele initial cu acest individ dar calculele nu i-au iesit si s-ar putea ca mandatul sau sa se termine prost datorita alegerii pe care a facut-o acum 4 ani punind-ul pe BOC prim ministru.SOCOTEALA DE ACASA NU SE POTRIVESTE CU CEA DIN TIRG,ASA CA NU ARE SCUZE.Proasta gestionare a RESURSELOR UMANE IN PARTID.

    RăspundețiȘtergere
  3. Puicuţa asta numita Adriana SaFUToiu e inca buna cu toate ca are 43 de ani. O stiu bine. Dupa ce-a facut ce-a facut la Cotroceni cu Basescu ( era la concurenta cu Elena Udrea dar n-a avut succes pt ca aia e mai BUNA!) s-a dat cu PNL-ul. A fost asa de panarama la Cotroceni ca barba-su a divortat de ea ( il stiti pe pocitul ala incornorat care a fost o scurta vreme sef la SIE pus tot de Basescu ca rasplata pt ce facea cu nevast-sa!). Pasarica asta sa nu mai aiureze ca s-o bage lumea in seama pt ca trecutul ei o sa iasa la iveala si... nu-i face bine! ( pentru detalii suplimentare dati click pe linkul din numele cu care am postat aici)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimabile domn , Basescu este un hermafrodit. Se autosatisface ...!

      Ștergere
    2. Daaa! Se autosatisface facand laba la elena urdea! eventual o lingiureste! pentru ca se stie ca e poponar pasiv cu sepepistii lui!

      Ștergere
    3. Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

      Ștergere
  4. NU CRED acest comentariu in plus este din partea unui obsedat.
    COMENTARIUL ar trebui sa se refere la:
    daca presedintele a cerut lui prim.min. demisia
    daca boc a refuzat sa nu.
    ce a rezultat din cele doua saptamani de proteste ale populatiei din piete si ce trebuie sa faca cei doi demnitari conf.CONSTITUTIEI respectiv:
    presedintele sa solicite REFERENDUM CONF. ART 90
    prim.min. sa solicite VOT de INCREDERE in PARLAMENT.
    ambi au aceste obligatii pentru a demonstra ca cei care au votat ii mentin mai departe, altfel sunt DISCREDITATI DE POPOR si protestele vor continua pana vor demisiona-vocea protestatarilor-.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai draga securistule de serviciu ,dand clik pe numele cu care ai postat dai dovada ca :esti un frustrat ,obsedat si probabul ca ai folosit membru pe post de imagine personala .Ca zau asa ,,,de nu aduci scarba macabra prin aceasta.Tare mii sa nu fi si un pedofil cautat de politie .Sa'ti coaca ochiul si sa'ti puta nasul in toate zilele vietii tale .Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am intrat crezand ca este un site onorabil, dupa nume.
    SICTIR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti basist, normal ca orice site care dezvaluie malversatiunile actualului regim iti pare ne-onorabil. Ia de la Basescu ( moooie).

      Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source