Search

marți, 17 mai 2011

Surse: Strategia lui Băsescu pentru preluarea Puterii depline in 2012!


Care e "strategia de criza" a lui Traian Basescu?
Cititi cu atentie si faceti click pe linkurile din text pentru date suplimentare!
Surse extrem de bine informate sustin ca economia Romaniei se prabuseste rapid, situatia putand deveni incontrolabila in urmatoarele 1-2 luni de azi inainte. Intr-adevar, in cei 21 de ani de "tranzitie" nereusita,Romania a acumulat o datorie totala ( interna si externa) imensa, - asa cum s-a mai spus si cu alte ocazii. Nici vorba ca statul nostru sa poata sa plateasca aceste sume!

Scadenta incepe inca din 2012, cand trebuie platite dobanzile la aceste credite, acestea insemnand ( la un calcul sumar) sume de 1,5-2,5 miliarde Euro pe an! In conditiile in care rata de colectare la buget este tot mai scazuta, in care populatia are un tot mai redus nivel de trai, neputand deci sa stimuleze productia printr-o crestere de consum, in conditiile in care noi si noi disponibilizari sunt anuntate...

Ce e de facut, in opinia lui Traian Basescu?
Strategii sai au planuit ... iesirea de la guvernare a PDL la mijlocul anului 2011, deci cu un an inainte de alegeri. Cum se va realiza acest lucru? Prin impingerea UDMR la gestul de a rupe in mod unilateral coalitia de guvernamant!

Deja masinaria pedelista s-a pus in miscare pe doua fronturi:
Prima prin exacerbarea nemultumirii gruparii Blaga ( alegerile masluite de la congresul PDL) , grupare care este impinsa in mod voit sa plece din PDL cu un numar de 10-15 parlamentari.
A doua miscare s-a produs azi, prin adoptarea tacita in Camera a initiativei surprinzatoare a pedelistului Mircia Giurgiu, care prevede renuntarea la predarea obligatorie a istoriei si geografiei in limbile minoritare. Amintim ca aceasta obligativitate este inca prevazuta de Legea Invatamantului, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea anul trecut! Deja reactia UDMR se face simtita. Daca pana azi vocile critice din cadrul Uniunii erau doar sporadice ( dar semnificative!, - vezisenatorul Frunda), in aceasta dupa-amiaza insusi Marko Bela a spus ca , de facto, - "coalitia a explodat"....

Ce urmareste Basescu prin aceste miscari extrem de riscante pentru el insusi si pentru PDL? In momentul cand guvernul Boc va cadea ( fie prin demisia acestuia in urma unui "scandal" cu UDMR; fie prin vot la motiunea de cenzura din Iunie anul acesta), Basescu are doua alternative:
Prima este sa numeasca un asa-zis tehnocrat, ceea ce in mod evident nu va intruni sufragiile parlamentarilor USL, UDMR + dizidentii lui Blaga...
A doua optiune este sa numeasca un reprezentant la USL pentru a forma guvernul. Odata cu ruperea coalitiei PDL-UDMR, noua majoritate se poate usor alcatui din USL-UDMR-dizidentii lui Blaga-etc. Sa nu uitam insa ca toate aceste proceduri parlamentare sunt lente, iar investirea noului guvern s-ar taragana pana spre luna septembrie, asta daca Parlamentul ar renunta la vacanta de vara si ar lucra in tot acest timp! Daca nu, lucrurile s-ar taragana si mai mult.
In toata aceasta perioada, guvernul Boc ar ramane in functiune cu atributiuni limitate, -  deoarece ar fi un guvern demis/demisionar.

Pe fondul celor spuse la inceputul articolului ( deteriorarea infioaratoare a situatiei economice), noul guvern USL-UDMR s-ar alege cu "ponoasele", avand de gestionat o situatie care... NU poate fi gestionata si in care intrarea in incapacitate de plata ar fi raul cel mai mic!

Chiar daca actualele sondaje de opinie dau USL (PSD+PNL) procente intre 53-65%, iar PDL abia 13-17%... situatia s-ar putea schimba radical in toamna si mai ales in iarna. Un guvern USL-UDMR s-ar lovi de dificultati insurmontabile privind plata salariilor si a pensiilor, plata datoriilor fata de FMI, lipsa banilor pentru investitii, subventii, etc.
Mai mult decat atat, se preconizeaza ample miscari de strada incepand cu vara-toamna lui 2011, miscari de strada care ar putea fi "ajutate" din umbra de PDL si "anumite structuri" sa devina violente, caz in care politia si jandarmeria ar trebui sa intervina in forta, conform legii. Toate acestea vor duce la ample nemultumiri fata de noul guvern.

Ce s-ar intampla mai departe?
E greu de crezut ca fiind confruntata cu asemenea probleme, noua majoritate sa aiba timp sa se ocupe cu... suspendarea lui Traian Basescu, - artizanul acestor miscari oculte. Deci, Basescu ar ramane un factor de putere extrem de important, coalizat cu PDL-ul aflat in opozitie, capitalizand fara efort nemultumirea populara in favoarea lor, pentru alegerile din 2012.
Mai mult decat atat, - sa nu uitam ca la nivel de institutii teritoriale, structurile sunt "pedelizate" in marea lor majoritate, astfel incat noul guvern USL nu ar avea practic nici o putere in teritoriu pentru a lupta cu Mafia pedelista de partid si de stat, iar aceasta Mafie ar face absolut orice pentru a sabota eventualele masuri ale guvernului, care nu ar avea nici timpul si nici resursele pentru a contracara aceasta situatie.

Astfel, la alegerile locale si apoi parlamentare, PDL si-ar asigura iarasi un scor confortabil, identic ( daca nu chiar superior!) celui din 2008.
Aceasta este, - conform surselor bine avizate, - strategia de "criza" a lui Traian Basescu pentru castigarea puterii in 2012, concomitent cu discreditarea actualei opozitii, care ar fi silita ( conform scenariului) sa guverneze o tara care... nu mai poate fi guvernata!
Ca masuri "adiacente" s-ar putea recurge si la alte stratageme, cum ar fi starea de urgenta/asediu/necesitate, - pe fondul posibilelor revolte populare sangeroase ce ar urma in toamna lui 2011 sau primavara lui 2012, mai ales daca luam in calcul o iarna grea care ar duce la o saracire frara precedent a populatiei confruntata cu incapacitatea de a-si asigura incalzirea si hrana zilnica ( va amintiti de facturile care vor creste cu 60%, nu-i asa?)...
Strategia acesta va da cu siguranta roade ( in opinia celor care au pus-o la cale) astfel ca Romania va deveni in 2012 un stat ruinat, nefunctional, destructurat, confruntat cu revolte zilnice, - adica o situatie tocmai buna pentru ca Basescu sa-si asume rolul pe care si l-a dorit din totdeauna si pentru care lucreaza cu pasi mici de sase ani de cand este presedinte: Rolul de "Salvator al Natiunii", investit cu puteri exceptionale, - posibil de catre chiar populatia Romaniei ( prin plebiscit sau "revolutie")  ajunsa la un grad de disperare si abrutizare inimaginabila.
 
Socant? Sa nu uitam ca masele populare au o memorie colectiva extrem de scurta, iar dictatura de dinainte de 1990 este foarte departe in mentalul colectiv, - cei mai multi dintre cei care isi aduc aminte de acele vremuri, avand mai degraba o perceptie pozitiva asupra acelor vremuri, chiar daca epoca aceea insemna in realitate foame, frig, lipsa de libertate, indoctrinare ... represiune, etc.
Articol preluat de pe Surse.org

49 de comentarii:

  1. Dar mai exista posibilitatea de a se forma un nou partid, daca Blaga se rupe de pdl, atunci exista posibilitatea de a se alipi grupului format in jurul lui Cosmanca si psd-ului de la Cluj si in psd sa strans destula nemultumire mai ales datorita modului ultra-centralizat de luare a decizilor. Dupa cum stiti un nou partid de stanga e perceput cu mai mare credibilitate decat actualele bande asa zise partide politice !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu va fi asa pt ca basescu nu mai are nevoie de nici un scenariu ca sa aiba puterea totala in romania ! basescu are toata puterea deja alegerile vor fi furate constitutia va fi schimbata nu mai conteaza ca usl conduce in sondaje dsk liderul socialistilor din franta e arestat ca violeaza africance probabil ponta va viola chinezoaice etc lumea este cretina si saraca GAME OVER

    RăspundețiȘtergere
  3. mai exista o solutie: metoda "Islanda". cine are puterea sa o adopte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolul de mai sus contine mult adevar, Cred ca Basescu ar fi in stare de asa ceva dar sper ca USL n-o sa fie asa de naiva.Basescu n-are decat sa-si duca crucea alaturi de PDL pana la alegerile din 2012.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai exista o solutie drastica .....cred ca o banuiti....dar pentru asta ar trebui sa existe personalitati cinstite,credibile si cu caracter puternic.
    In Turcia armata are o mare putere...de cate ori exista un partid care conduce tara dar o ia pe alta cale decat cea a libertatii si a democratiei ,punand in pericol viitorul tarii , aceasta da o lovitura de stat,iar in 3 luni face noi alegeri si restabileste democratia.
    Ce se intampla cu partidul care s-a abatut de la lege , se pare ca nu prea bine :sunt judecati, anchetati,arestati....
    Armata este garantul libertatii si al democratiei tarii.
    Asta ne lipseste noua, o armata corecta , cinstita ,care a fost distrusa,si numeric si moral.
    Multi distinsi ofiteri si-au luat gradele si inainte si acum nu pe meritele lor,ci pe criterii de pile,de rudenie, de amicitii,...
    Multi, nu toti, au avutsi continua sa aiba o viata usoara si bine platita .
    Acesti oameni nu au vointa si nici puterea de a face ceva.
    Nu stiu cine ne va scoate din groapa pe care ne-au facut-o PDL .
    Acestia au reusit sa distruga complet tara.
    Au desavarsit ceea ce a inceput PSD-ul si a continuat PNL-ul.
    Din acest motiv oamenii nu au venit la vot , pentru ca nu mai aveau incredere in nimeni.
    Toti au vandut tara.

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar ca ar fi nevoie de un hitler sa faca nu o putina curatenie in tara japoneza ci omare curatenie in tara denumita rominia:in alte tari oameni cu arma in mina in aceste momente lupa noua ne este frica:in 1989 rominia a avut parte de un atac terorist:

    RăspundețiȘtergere
  7. avind in vedere situatia internationala ,naivii care mai cred ca avem o sansa sa traim mai bine ,se insala amarnic.Tot ce s-a intimplat la noi a fost bine calculat.Au fost semnale date inainte cu ce se va intimpla in Egipt,Libia,Siria si urmatorii pe lista suntem noi.DECI nu ma mira aceasta strategie.Ne meritam soarta, iar coalita isi are si ea partea de vina pentru ca au lasat ca situatia in care ne aflam sa ajunga intr-un punct in care, nu prea se mai poate face mare lucru.Strategii acestor partide ori au calculat gresit ,ori au lasat lucrurile sa degenereze intentionat.Din punctul meu de vedere nici unul nu este de incredere,si la urmatoarele alegeri nu stiu daca va exista un candidat care sa prezinte incredere.Vom trai si vom vedea.Nu o reactie violenta din partea populatiei ne poate salva,ci intelepciunea de a nu pica in plasa intinsa de ei. NU CU VIOLENTA SI MISCARI DE STRADA REZOLVAM PROBLEMA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar ar mai fi posibile confruntari de strada in cazul unei guvernari USL-UDMR ? Caci oamenii stiu bine cum le-a taiat "Salvatorul" salariile, cum a impozitat pensiile, cum a inchis spitalele, si cum PDL a executat totul fara sa cracneasca.

    Intr-adevar, cred ca USL n-ar trebui sa-i primeasca pe portocaliii lui Blaga. Cred ca trebuie sa ramana in PDL, sau in afara lui, poate la UNPR, si de acolo bye-bye la alegeri! Nimeni nu vrea sa-i vada iarasi ca parlamentari in noul legislativ, nici cu functii in USL, nici la guvernare! Afara cu toti portocaliii care au torturat poporul asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Victor, Bucuresti19 mai 2011 la 00:36

    Toata lumea vorbeste despre cum s-a furat in tara asta, dar nimeni nu vrea condamnarea vinovatilor: Iliescu, Constantinescu
    , si cel mai diabolic Basescu - primi doi ca presedinti care au stat fara a face mare lucru impotriva distrugerii tarii; urmeaza prim ministrii de care unii au uitat: Roman, Stolojan, Vacaroiu, Ciorbea, Radu Vasile etc. care au luat "masura" privatizari pe 1$, privatizarea domeniilor strategice energetice,telecomunicatii, alimentare apa etc. , distrugerea sistemelor de sanatate, aparare, siguranta publica si nu in ultimul rand serviciului de informatii. Servind cu totii grupurilor de interese financiare straine.
    De ce la 22 de ani de la agresiunea impotriva Romaniei nu se dau publice dosarele colaboratorilor Securitatii; pe cine deranjeaza acum ca gheorghe pa parat pe popescu ca si-a luat frigider???????? - Apar tot soiul de informatii ca Ion Besoiu a dat note informative etc. Sa nu mai fie nici o posibilitate de a se santaja unii pe ceilalti si a elimina o data pt todeauna suspiciunea dintre noi.
    Sa fie toti judecati si condamnati pentru faptele lor, sa fie un exemplu pt cei care vor puterea doar pentru interesul propriu.
    Va doresc tuturor o zi buna si puterea de a trece peste toate greutatile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cea mai mare vulnerabilitate la SECURITATEA si relansarea economica a Romaniei e Basescu... cineva trebuie sa stie de ce presedintele Romaniei executa ordinele lui Soros! Cine e SOROS?!?! A IMPRUMUTAT PE CINEVA?! ALA sa dea banii innapoi! Basescu are bani luatzi de la SOROS ! Pentru ce? Pentru afaceri privind exploatarea aurului la Rosia Montana ! Romanii trebuie sa iasa in strada. Sa fie necrutatori cu acesti guvernanti ce spoliesc si distrug veniturile si asa mici ale populatiei Suntem martori vii a unor tradari pe banda si furt national fara precedent. Romania ca populatie nu rectzioneaza deloc la capusarea asta ?! Pensionarii si cei cu dizabilitati sunt programati constient la moarte. Exista chiar un plan scris, cu etape de desfasurare. Una este cresterea pretului intretinerii la un nivel absolut imposibil de achitat. Se va murii de foame si boli in incercara celor varstnici a le achita. Basscu a indicat intr-un mediu restrans ca : "Surse 2010, intalnire secreta cu Boc si consilieri la vila Lac 1" citat : "... o Romanie moderna nu trebuie sa mai aiba peste 1, 6 milioane pensionari ! Statul nostru nu ii poate sustine fara a intra in incapacitate de plata, iar imprumuturile nu-s deloc o solutie pe termen mediu. Reforma mea prevede IESIREA DIN SISTEM, prin liberalizari de utilitati, incat tiptil-tiptil, se reduc pe cale naturala, cca 380.000 pensionari/an…" PT ce platim SRI?!?!!?!?
    Niste demisii sunt necesare!! chiar arestari .... Suspendarea si anchetarea lui BAsescu este necesara ! Lucrurile sunt foarte grave si multe nestiute ..!!
    SOROS a cerut si desfintzarea spitalelor?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  11. ar trebui sa se puna tepe de pe acum prin piete unde sa-i agatam pe basescu, udrea berceanu videanu nevinovatul boc

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce-mi place ca va agitati atit dar vin cu o intrebare,de ce nu ati iesit in strada zilele trecute cind au vrut idiotii astia din conducere sa voteze citi oameni sa dea afara din Politie,Jandarmerie,ISU,ca daca vine o nenorocire cum ar fi un cutremur nici nu mai are cine sa ne scoata dintre darimaturi,sa restabileasca ordinea publica,voi chiar nu cititi printre rindurile analfabete ale lui basescu,ca de fapt ne transmite foarte clar pe cine a ciuruit el la alegeri,ca infometeaza populatia prin legea muncii,ca a desfiintat firme cu impozitul forfetar,ca tara asta este in criza de locuri de munca si de fapt avem ce muncii si unde dar locurile de munca se tin sub cheie,ca in ziua de azi cine isi face firma are legaturi in CLUJ,un exemplu clar este blejnar prin faptul ca el sau nevasta lui calificau oameni pe niste posturi care nu se cautau si nu se cereau pe nicaieri,bine puteai sa platesti si-ti faceai ce curs doreai,dar cineva care nu are bani de cursuri de calificare ca este dat afara ca o cirpa de la un servici nu-si permite deoarece isi cauta in alta parte de munca si exemplele pot continua la nesfirsit.In concluzie daca iesim cu totii in strada asa vom face ceva dar pina atunci sa-i lasam pe cei de la STS sa ne faca ordine in viata.

    RăspundețiȘtergere
  13. In lumea asta exista o singura masa care are puterea deplina, aceasta fiind populatia. Daca noi ca cetateni ai acestei tari nu ne trezim si nu ne ridicam la lupta o sa avem o soarta teribila. Acesti oamenii care ne conduc au puterea de la noi, fara noi nu ar exista. Dar romanul e facut sa taca si sa inghita toata cacaturile, e timpul sa ne trezim .....

    RăspundețiȘtergere
  14. In urmatoarea luna dupa caderea guvernului Boc s-ar intra in procedura de suspendare a presedintelui daca Basescu mai crede ca numai el poate desemna premierul.
    Asa ca, nu cred ca risca Basescu asemenea jocuri.!
    Evenimenteler se vor intampla fara voia sa.
    Multi PDL-istii, nu cei mai de vaza, isi vor cauta pe bune un loc care sa le asigure o perspectiva pe urmatorii 4 ani.
    Un guvern USL ar asigura cel putin corectitudinea in alegerilor generale.
    Daca va putea, Basecu va lungi viata Guvernului Boc, fie el si demisionar, in asa fel incat el sa organizeze alegerile.

    RăspundețiȘtergere
  15. In loc de romanialeaks site-ul trebuia sa se numeasca felix.ro sau vantul.ro deoarece un asemenea site ar trebui sa fie impartial, sa dea informatii concrete, sa ne lase pe noi sa judecam si nu sa ne bage concluzia "pe care ar trebui sa o avem", lucru care se mai numeste manipulare. Ma asteptam sa gasesc alt fel de informatii aici, cum ar fi datoria lui Patriciu la stat si a altora, ce s-ar fi intamplat daca ajunge Geoana presedinte (vindea tara) etc.

    RăspundețiȘtergere
  16. solutia....trebuie sa plecam....TOTI ! si Romania sa fie colonizata de alieni....numai de vor voi sa vina...pana la asa zisa colonizare, cel ce va fi ultimul plecat, sa nu uite sa stinga lumina...nu de alta, da' numa' sa nu vada alienii mizeria carpato-danubiano-pontica...
    p.s. luminata mai e Norvegia asta dom'le ! ce prosti... la ei, niciodata nu vor veni alienii....
    subsemnat, Bubu

    RăspundețiȘtergere
  17. Marinarul Betiv23 mai 2011 la 21:09

    Toate incercarile javrei nu pot fi facute pentru ca situatia interna si externa a Romanei impune sa te bati cu tsunami ...tiranii au disparut in istorie pe usa din dos cu atat mai mult un presedinte de tot kk care nu este vazut bine in tara si pe plan extern .

    RăspundețiȘtergere
  18. Marinarul Betiv23 mai 2011 la 21:14

    Javra ordinara nu face decat sa prelungesca agonia acestui popor roman nevinovat, calcat in picioare de asa zisi conducatori de cea mai proasta speta umana , colectat din zoaiele societatii .

    RăspundețiȘtergere
  19. Toti parlamentarii, guvernul, presedintele trebuie impuscati.Totdeauna este un mister cum...candidati la o celeula de spital de nebuni ajung in pozitii inalte in politica!

    RăspundețiȘtergere
  20. NU E UN RATIONAMENT LOGIC .

    1.DACA BASE PIERDE PUTEREA EL VA FI JUDECAT ,

    IMPREUNA CU ANASTASE , RIDZI , VIDEANU .....

    2. NICIODATA O TARA CU RESURSELE ROMANIEI NU DA FALIMENT , CI DOAR SE EXPUNE LA CRIZE SOCIALE DAR ATUNCI AR PIERDE SI EUROPENII , EVREII SI AMERICANII .

    RăspundețiȘtergere
  21. de obicei cind 2 se cearta al 3-lea gistiga ,asa ca nimeni nu pierde

    RăspundețiȘtergere
  22. Dragii mei,raman placut surprins la tot ce ati scris aici.Se vede,nu de departe ca sunteti luminati si e foarte bine sa existe astfel de gandiri in popor.Actuala economie a tarii si felul in care este gestionata nu mai are sens si va duce,cu siguranta,la un sfarsit tragic al acestei tari in plasele intinse de Basescu la initiativa celor de afara care conduc cu adevarat aceasta tara.Basescu este doar un garant pus in frunte de superiorii care ne conduc cu adevarat.Vorbind de economia circulara...uitativa la state precum italia sau germania care isi vand produsele,noi doar exportam.Nu suntem lasati sa producem si va spun de ce.Capii acestei lumi au ales cateva tari sa faca parte dintr-un bloc,ex cum a fost uniunea sovietica,aceste tari alese vor fi acelea care vor fi doar consumatoare ajunganduse pana la urma sa devina un fel de uniunea tarilor consumatoare.Saracia care a adus romania in pragul dezastrului nu sa prevazut sa fie asa ci tocmai aici e problema.Capii lumii au dorit doar atragerea romaniei in cercul de imprumut pt a devenii o clienta fidela asa cum isi atrag camatarii victimele.Solutia iesirii romaniei din criza o da tot poporul,daca,prin hotararea lui incearca inlaturarea de la putere a acestui guvern si inlocuirea lui cu puterea maselor care sa dea un lider controlat de popor.Inchiderea granitelor,pentru un timp,si stabilirea criteriilor de dezvoltare a economiei si agriculturii interne prin iesirea in fata a poporului,muncind asa cum au facut nemtii dupa al doilea razboi mondial.Firmele precum cele de gaz,curent,si toate cele care sunt de strategie sa intre automat in posesia statului,iar firmele patronate sa se limiteze prin lege la un castic anual prevazut in lege,nu cum este acuma castigand abuziv miliarde necontrolat.Tara ar putea iesii din criza in cel mult cinci ani daca insasi poporul ar face acest lucru.Altfel nu vom putea platii datoriile,economia va devenii vai de mama ei,poporul se va confrunta cu imposibilitatea de a mai supravietuii si ne vom trezi luptand cu noi insine omarandune intre noi,in loc sa luam o decizie colectiva si sa ne asumam raspunderea prin munca cot la cot si salvarea tarii prin dezvoltarea ei de catre noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  23. OTV toata ziua. Asta e wikileaks romania.Nu mai ridicati atat in slavi PSD-ul ca ei au distrus romania , nu PDL-ul. re all

    RăspundețiȘtergere
  24. ma doare sufletul cand vad ce postati!

    RăspundețiȘtergere
  25. DOSARE PENALE
    Numele si prenumele: BASESCU TRAIAN
    Categoria: colaborator

    Denumirea U.M. sau ofiterul care a efectuat recrutarea: Lt.col. TUDOR GHEORHE Semnatura de primire a copertilor doarului de colaborator sau numarul adresei de expediere: Borderou nr.001744/ 09.11.73

    Data incetarii legaturii: 27.09.76
    Data clasarii la arhiva/ predarii la alta unitate: Transferat la Inspectoratul Judetean Constanta - Securitate, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976
    In etapa următoare, CNSAS a solicitat Serviciului Roman de Informatii Dosarul Fond Retea privind pe Basescu Traian.

    Generalul Sorin-Marius Brateanu, seful Secretariatului General al SRI (unitatea detinătoare a arhivelor Securitătii), l-a convocat la "un drink" pe Gheorghe Onisoru si i-a dat spre studiu dosarul de colaborator al numitului Băsescu Traian, după care, de comun acord, au incheiat si semnat actul de clasificarea dosarului ca fiind de interes pentru securitatea natională. Apoi, generalul a semnat si a trimis la CNSAS adresa prin care comunica: "Basescu Traian nu este cunoscut in evidentele S.R.I.".

    Dar in alte evidente? In ianuarie 1990, cand s-a perchezitionat seiful sefului Centrului de Informatii Externe, s-a găsit si o adresă a ministrului Apărării Nationale in care se specifica: "[...] Urmare a incetarii misiunii pentru care fost detasat [...] dispuneti restituirea dosarului maiorului [rez.] Basescu Traian".

    Povestea acestui dosar este cu adevărat complicată. Piese grele din el au traversat Atlanticul si au fost puse in miscare, ori de cate ori, constrans de obligatii anterioare, "Piratul" avea cap compasul deviat de anomaliile magnetice est-siberiene."

    ROMANIA - are parte numai de J.A..E PENALE ORDIANRE care au numai DOSARE PENALE ce stau la NATFALINA...

    RăspundețiȘtergere
  26. ....e vai si amar de speranta noastra...saracii de noi stam la cheremul politicilor nostrii,care nu sunt altceva decat simpli logofeti,aserviti pentru un pumn de bani,un mertzan,o pereche de silicoane si neste botox in botu ´ámantei,gunoaielor alea de iluminati,masoni,aia ce vor sa creeze unicul guvern mondial...si noi in credulitatea noastra credem ca exista in politica stinga sau dreapta...
    voi nu vedeti ca totul este o gluma penru idiotzi?hihih..exact ca premiul nobel pace luat de obama la o luna dupa ce a suplimentat cu 30000 de baby killers,trupele din afghanistan...
    cineva spunea mai sus ca nu trebuie sa cadem in plasa lor si sa facem miscari violente de strada...are perfecta dreptate atunci ne vor ciurui instant!!in schimb ar trebui sa facem o greva a foamei generala,sa le aruncam inapoi cartile de credit,sa nu le mai urmarim posturile de tv,cumparam ziarele etc...sa ne punem totzii cu corturile prin piete,pe strazi pe unde apucam si sa nu ii mai sprijinim cu nimik sa le facem piata de desfacere sa cada,sa nu le mai platim cu singele si suferinta noastra gunoaiele pe care ei le numesc facilitazi,mincarea modificata genetic s a m d.!!
    sa ne punem sa facem agricultura curata ca e pamint de hraneste 50 de milioane de oameni in romania,nu sa punem botu´la credite pt,nevoi personale de la FMI p care nici stra,stra,stra,stra nepotzii nostri nu le vor plati!!
    cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  27. ar fi cel mai sumbru scenariu,din istoria democratie gindit de eminenta cenusie a pdl

    RăspundețiȘtergere
  28. care este parerea ta arsenic

    RăspundețiȘtergere
  29. HAIDETI SA INCETAM CU DISCUTIILE SI SA FACEM CEVA!!!
    EU CRED CA DACA NE UNIM PUTEM SCHIMBA TARA ASTA IN BINE!

    RăspundețiȘtergere
  30. suntem ţara din Uniunea Europeană cu cel mai ridicat risc de producere a revoltelor populare, dar eu chiar mă tem de un război civil. Mişcările de stradă se vor radicaliza, deja Jandarmeria s-a echipat cu tehnica ultramoderna, să facă faţă acestor revolte iar nemulţumirea oamenilor creşte pe zi ce trece. Există premisele să credem că pensiile nu vor mai putea fi plătite, multi isi vor pierde intreg venitul pt plata de utilitati pt locuinte, preţurile alimentelor sunt într-o continuă creştere, situaţia internaţională este instabilă, apar revolte sociale in Europa.. (Spania, Grecia, Anglia, Germania..)

    RăspundețiȘtergere
  31. sa fim seriosi … care revolte la romani ???

    … nu vedeti ca mai nou romanashii se sinucid de saracie dar nu murmura nimic !! Da, chiar asa …. :( trist, nu )?
    Oricum eu m-am lamurit demult cum stau lucrurile in tara asta … atita timp cat cetateanul mai are de un mic si o bere, o tigara si juma` de paine …… NU va fi NIMIC !!! in rest toate cele bune …. cum ziceam … vine caldura, vara … iese omul la gratar si iarba verde … , apare moleseala, canicula...deci unde sunt toate revoltele alea ??? …. la ALTII poate cum sunt grecii si spaniolii, NU la noi !!! daca aveam si noi in vene sange de grec, de sarb, de albanez, de ungur, catalan... …. daaa, poate ….

    RăspundețiȘtergere
  32. - Iguana -
    Anunt bomba !
    Se spune ca Boc a cerut sa fie cumparate din Buget citeva zeci de tone de CASTRAVETI din Spania,care sa fie da-ti gratuiti pensionarilor, rezolvand problema castravetilor infestati cu E.coli... (am glumit)

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca fiecare dintre noi asteapta ca altcineva sa ia initiativa, asa nu ajungem nicaieri. Ori ne sacrificam ori ne meritam soarta si asta este.
    "Live for nothing or die for something"

    RăspundețiȘtergere
  34. catanescu mircea galati5 iunie 2011 la 01:13

    Domnilor si doamnelor,

    Sper ca si voi, ca la alegerile din 2012, PDL va castiga alegerile detasat. Acest partid intruchipeaza adevaratele sperente ale acestui obidit popor, dorinta de a fi mereu supus, dorinta de a trai cu grija zilei de maine, dorinta de a da mereu si mereu spaga celor la care apelam pentru rezolvarea unor probleme, dorinta de a ne simti umiliti si batjocoriti si multe, multe alte dorinte ascunse sau neascunse care salasuiesc de veacuri in mentalitatea noastra colectiva.
    Ajuta-ne Doamne sa votam cu mintea imbibata de alcool si ravasita de manele !

    RăspundețiȘtergere
  35. Asa sa ne ajute Cel de.... JOS!

    RăspundețiȘtergere
  36. Bine spus asta cu alcoolul si manelele pe toate santierele.

    RăspundețiȘtergere
  37. Off...
    Istoria se repeta, dar la un alt nivel.
    Cunoasteti toti din cartile de istorie ce si cine erau iobagii si ce si cine erau boierii.
    Termenii s-au schimbat, restul a ramas la fel.
    Da, cu mici exceptii: acum boierii sunt votati de iobagi.

    Sau cum imi place mie sa zic (nu mai tin minte de unde am auzit asta ca sa dau credit):
    Suntem o tara de soareci condusa de pisici. Pana nu punem soareci sa ne conduca nu o sa facem nimic.

    RăspundețiȘtergere
  38. Silviu Craescu

    extras din memoriul adresat Presedintelui Romaniei

    Excelenta domnul Presedinte Traian Basescu va amintesc faptul ca daca doriti puteti avea oricand access la dosarul meu public , unde JUSTITIA a respins cererea mea de contestare a acestei decizii de desfacere a contractului de munca pe motiv de necorespundere profesionala care mi-a afectat viitorul, motivand faptul ca Angajatorul este cetatean strain si are rang de Presedinte American in Romania si ca dosarul meu nu poate fi judecat in Romania.
    Excelenta domnul Presedinte Traian Basescu, daca astfel sunt protejati de catre Statul Roman prin Conventii internationale la care statul a convenit si aderat( ex: Conventia de la Viena), Diplomatii straini acreditati prin MAE si de catre Domnia voastra in Romania. Diplomati straini acreditati care nu respecta si incalca si sfideaza in mod flagrant legea romana care trebuie aplicata conform Codurilor de procedura civil si penal, atunci cred ca Statul Roman si dumneavoastra personal ca Presedinte al Romaniei trebuie sa ma aparati si pe mine Silviu Craescu ca cetatean roman si european, impotriva acestui abuz de functie si de putere al prietenului dumneavoastra Ambasadorul SUA E.S. domnul Mark Henry Gitenstein.
    Sper ca veti interveni nemijlocit astfel incat sa-mi pot redobandi prestigiul profesional si imaginea de profesionist cu experienta in optimizarea managementului organizational si administrativ , in protocol si organizarea speciala a evenimentelor si in managementul sigurantei si securitatii private, pierdute prin masura ilegala si nedreapta de concediere pe motiv de necorespundere profesionala art. 61, lit d. astfel incat sa pot obtine un loc de munca platit corespunzator in Romania ca sa-mi pot intretine familia.deoarece dupa nenumarate incercari de reangajare prin companii prestigioase de recrutare sau prin Head –hunteri locali de succes, am constat ca nimeni nu ma angajeaza in Romania, deoarece sunt considerat un angajat periculos pentru orice om de afaceri ,companie privata sau companie de stat.
    Excenta domnule Traian Basescu daca intr-adevar aveti o raspundere ca Presedinte al Romaniei si garant al statului roman si sunteti reprezentantul tuturor romaniilor, va rog sa luati oficial atitudine si sa returnati personal si in mod oficial scrisoriile de acreditare E.S. Ambasadorului SUA domnul Mark Henry Gitenstein si sa declarati astfel pe E.S Ambasadorului SUA . domnul Mark Henry Gitenstein ‚’’Persona Non Grata’’pe teritoriul ROMANIEI, deoarece acesta nu a respectat nici o prevedere conforma cu legislatia romana si europeana in vigoare in cazul unui cetatean roman si european si a desfasurat activitati neconforme cu demnitatea de diplomat in timpul campaniei prezidentiale din 2009.
    Excelenta domnule Presedinte Traian Basescu astept raspunsul dumneavoastra oficial si nu al unui consilier presidential si sper sa am ocazia sa discutam impreuna intr-un cadru privat asupra unor aspecte ce privesc persoana Domniei voastre in relatia cu SUA si pe care din respect, consideratie si ratiuni de siguranta nationala nu le-am facut publice, inca.
    Cu respect,

    Silviu Craescu
    Excelentei sale Domnului Presedinte al Romaniei Traian Basescu

    RăspundețiȘtergere
  39. @VICTOR,BUCURESTI
    Simpla recunoastere a faptului ca esti prost,nu este o dovada de inteligenta ( prof. Lutte)

    RăspundețiȘtergere
  40. Planurile nu s-ar dejuga daca opozitia nu ar intra la putere? Sau deja s-a creat momentul de cadere al puterii actuale ?

    RăspundețiȘtergere
  41. romanii isi merita soarta...
    fara discutie...
    suntem un popor de lenesi, fricosi, ignoranti si slugarnici
    fara bici nu o sa reusim niciodata sa evoluam
    atata timp cat basescu este imaginea Romaniei, asa aratam in lume: un popor de betivi analfabeti, mincinosi, intoleranti cu cei care indraznesc sa gandeasca vertical, mari consumatori de mediocritate...
    sunt un patriot convins, tresar la spiritul national, insa ultimii ani m-au facut sa-mi fie rusine ca sunt roman, m-au facut sa-mi para rau ca m-am nascut aici...
    mi-e sila de viata pe care o duc si de lipsa mea de curaj de a lua atitudine...
    imi cer scuze ca nu am curaj...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,am hotarat sa investesc 3 milioane de euro in activitatea profesionala pe care o desfasori de multa vreme. Am o rugaminte personala:Continua sa prezinti spectacole care contribuie la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman aflat in hibernare de multa vreme!

      Ștergere
  42. Mesaj pentru toti cei ce isi doresc sa se sinucida: MURITI CU EI DE GAT, NU MAI FITI FRAIERI ! Daca tot vrei sa mori , fa o fapta buna, i-a si un PARAZIT DE POLITICIAN CU TINE !!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  44. De ce nu am incerca sa fim realisti....trebuie sa vedem ca Romania este condusa de niste nemernici care singurul interes pe care il au este,banii si iar banii...parerea mea este ca insasi poporul ar trebui sa ia atitudine si credetima sincer...basescu si ai lui ar trebui asasinati efectif pt genocid.asta e parerea mea si pacat pt acest popor ca se complace in mizeria asta.

    RăspundețiȘtergere
  45. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  46. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu: Vasile,"Schimbarea la Fata a Romaniei" este o realitate!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source