Search

duminică, 15 mai 2011

Infrângerea lui Blaga la congresul PDL va determina apariţia unei noi majorităţi parlamentare

Surse bine informate din PDL, dezvăluie urmatoarele:
Pesediștii așteaptă cu înfrigurare evenimentele care vor urma dupa alegerile din PDL în speranța de a-și mări zestrea de parlamentari cu 15 senatori și deputați pedeliști, după ce Vasile Blaga a fost învins, la Congres, de premierul Emil Boc. Stirea este o confirmă si unii pesedisti.

Sursele citate au dezvăluit că nu mai puțin de 15 parlamentari PDL și-au manifestat intenția de a trece în barca social-democrată dacă primul ministru îl va surclasa pe secretarul general al pedeliștilor în bătălia finală pentru șefia formațiunii.

De altfel, principala teamă a susținătorilor lui Blaga este marginalizarea pe linie de partid, la care se așteaptă cu toți sub un nou mandat de conducere exercitat de Emil Boc, mai ales că un eșec al actualului secretar general îl va lăsa cu statutul de simplu membru.

Asa cum s-a văzut in cele două zile ale congresului PDL, in afară de Sorin Frunzăverde, niciun alt membru marcant al grupării Blaga nu a fost ales in functii de conducere in cadrul partidului, ceea ce intăreste zvonul in cauză.

De prisos să adăugăm faptul că trecerea a 15 deputati si senatori la PSD ( sau PNL) ar schimba raportul de forte in Parlament in favoarea actualei Opozitii.

5 comentarii:

  1. probabil ca vor fi cativa nemultumiti care vor trece la psd sau la pnl insa nu cred ca vor fi 15. in nici un caz asa de multi. dealtfel la senat opozitia are deja cu unul mai mult decat puterea insa senatul nu e deobicei camera decizionala. eu cred ca mai mult de 3-5 pedelisti nu vor trece la opozitie. vom vedea.....

    RăspundețiȘtergere
  2. ieri am asistat la un nou congres PCR in forma moderna,ca sa nu mai spun de tipetele isterice ale udrei cum ca partidul nu a fost coagulat.A pus punctul pe I.Sa vezi de-o iesi asta presedinta ROMANIEI am dat de dracu si Stalin,CEAUSESCU SI ANA PAUCAR mici copii. ROMANII ,PROSTI,PROSTI,PROSTI,DAR noi nu vom renunta la ceva cu care am fost obisnuiti(comunismul),iar ei au invatat ca noi vom accepta aceasta forma de guvernare atit timp cit ne mai arunca cite o ciozvirta,dar in acest moment mai exista un inconvenient:nu vom mai putea imigra din cauza greutatilor impuse de partid.Si stiti de ce? SIMPLU.Oricum intr-o forma sau alta toti imigrantii vor fii repatriati,si nu vom mai putea cere azil in alte state,pentru ca asta am ales si ne-am dorit ,in cunostinta de cauza si traind in comunism am stiut ce alegem , totusi nu stiu de ce acceptam in continuare.SUNTEM ORBI SI NU VREM SA RECUNOASTEM CA NE LASAM PACALITI. COPII NOSTRI NE VOR REPROSA ASTA SI NU LE VOM PUTEA SPUNE CA PARINTII NOSTRII"CE STII TU"PENTRU CA NU AVEM SCUZE.

    RăspundețiȘtergere
  3. SUSTINATORII lui BLAGA si EL ati dat dovada de COSTIINTA POLITICA si personalitate scandand L I B E R T A T E ,acum faceti pasul urmator pentru a trece la unul din partidele opozitiei care reprezinta un spectru larg de opinii politice . Daca se urgenteaza demisia lui BOC LA ORDINUL LUI BASESCU trebuie VOTAT impreuna cu noua otiune care e in curs de rezolvare.

    RăspundețiȘtergere
  4. s-a scandat LIBERTATE la Congresul PDL pentruca s-au saturat de DICTATURA de PARTID STAT si simt nevoia de asi mentine personalitatea fara sa se alature GRUPULUI MAFIOT BASESCU-BOC-UDREA-FLUTUR-OPREA si acolitii lor........---------JOS BASESCU SI MAFIA .................----------PDL-ul si HOTIA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,---------care au DISTRUS ROMANIA;

    RăspundețiȘtergere
  5. ieri boureanu a spus ca o sa asistam la o surpriza din tabara a 2-a a pdl-ului,adica la cei care nu au fost trecuti pe fluturasi,si raluca turcan era foarte suparata ca nu a fost aleasa ia venit si rau chemind salvarea.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source