Search

vineri, 27 mai 2011

Fragment de stenogramă, citiţi cu atenţie!

Declaraţia unui important ministru al Cabinetului Boc (da! aţi citit bine!) , facută intr-o discutie cu C.P. Textul de mai jos este o sinteză:

"Toată mascarada asta e o  varză anticorupţie în putrefacţie, prin care colcăie viermii de prin vămi şi de prin poliţie, e vîndută Occidentului drept varză de Bruxelles! Chipurile, ca să intrăm în Schengen. Asta după ce occidentalii au citit prin rapoartele OLAF că însuşi ministrul de Interne din România e acuzat de contrabandă cu ţigări în zona în care acţionează pilonul PDL, zis şi Grupul de la Arad, patronat de primarul Gheorghe Falcă, într-o bună cumetrie cu preşedintele Traian Băsescu.

 La Arad, relaţia, naş-fin, devine o bielă-manivelă între Falcă-Igaş-Seculici şi alţii.. Pe bani publici. Evident! Aşa că dacă Blaga a fost mătrăşit, iar manevrele de contrabandă, inclusiv cele portuare au intrat pe mîna lui Igaş, ha-i că-i bine să dăm un exemplu fraierilor ăia din Occident. Aşa începe operaţiunea „Vămile“. Arestări în direct pe la TV, cad capete precum adjunctul ANAF, sau, mai nou, chiar prietenul lui Băsescu, Laurenţiu Mironescu, cunoscut, mai nou, ca ţap ispăşitor pe la MAI. Mai pică şi Mircea Banias, om de casă al fratelui prezidenţial, deci alde „fraţii Schengen“ ar trebui să cadă pe spate la o aşa dovadă de luptă anticorupţie, dar, mai ales, de mare siguranţă a frontierelor.
Băsescu intră cu o Falcă-n cer şi una-n MAI ( scuză-mi gluma, dar nu m-am putut abtine!) şi dă direct la gioale mai ceva ca Bumbescu în vremurile lui de glorie. Întrebarea e: ăia din Schengen or fi chiar maimuţe, cum crede preşedintele? Bine, Sarkozy, de acord, n-am pretenţii, dar madame Merkel? Păi, mai pune ea, la vîrsta ei, botul? Asta e unsă cu toate alifiile: nici dacă vine Băsescu şi-o ridică cu pat cu tot în toiul nopţii pe Elena Udrea, o umflă, o ia pe sus, pe jos, şi-o bagă la bulău pentru subminarea Economiei Naţionale, Merkel tot nu crede. Şi nici dacă o trece pe Roberta Anastase prin ciur şi prin dîrmon, de-o scoate iar bună de Miss, rezultatul e tot ăla... În schimb, dacă nu vom fi admişi în Schengen – şi, cel mai probabil, nu vom fi - Traian Băsescu se pregăteşte să-şi joace magistral noul rol, la care se pricepe de minune: singur împotriva Europei.

Aşa a jucat şi la primărie împotriva consilierilor PSD, aşa a făcut şi cu Guvernul Tăriceanu, de ce nu ar merge, di granda, la direct la UE? Atunci ar putea întoarce, în favoarea sa, imaginile pe care le dădea de zor Antena 3 de la nu ştiu ce summit cu Băsescu, care nu era băgat în seamă de nimeni dintre şefii de state şi o ardea pe peluză de unul singur. Başca faza aia cînd a luat-o pe arătură, prin spatele Angelei Merkel, care îl invita s-o ia prin faţă, pe alee. E şi asta o strategie de viitor, nu?!
O să ne ducem naibii cu tot cu Băsescu, vă garantez! Dar ce să facem? Am intrat in horă si jucăm..."

Notă Wikileaks Romania: Este evident ca membri marcanti ai PDL sunt constienti de Mafia portocalie si de faptul ca sunt angrenati intr-un mecanism politico-economic patronat de Traian Basescu. Si atunci de ce, - macar UNII dintre ei, - de ce nu dau totul in vileag? E simplu... recititi fraza din finalul fragmentului de stenograma.

25 de comentarii:

  1. Romania tara paradoxurilor daca nimeni nu face nimic 20 de anie bine cind cad niste capete indiferent de unde noi gasin nod in papura cautam dedesupturi si facem teoria conspiratiei mai bine cu iliescu sa ne intoarcem in trecut si sa nu facem nimic poate e mai bine asa pina acum nimeni nu a furat nimicni meni nu a facut nimic dar tara e in ruina

    RăspundețiȘtergere
  2. Proteste in Spania: Confruntari manifestanti vs politie la Madrid si Barcelona
    Mii de manifestanti s-au strans, din nou, vineri seara, in Barcelona si Madrid, in ciuda interventiei in forta a politiei, din dimineata aceleiasi zile, care a incercat sa-i evacueze pe cei ce s-au autointitulat "indignatii" (los indignatos).

    In Barcelona, mai multe mii de persoane s-au adunat in Plaza de Catalunya, dupa ce, vineri dimineata, serviciile municipale au vrut sa elimine tabara instalata in urma cu cateva zile,Indigantii" protesteaza fata de masurile de austeritate. Noi insa ne afundam in saracie, furati si batjocoriti ca natie de proprii nostri guvernanti si tacem superb !!! Nimeni nu are de ce sa ia cu asalt Cotroceniul , ca acolo e buba cea mare, ne multumim cu sloganul traiti bine, spus de Boc cand inaugureaza cu Anastase si Udrea.. zilnic sali de sport. Oamenii vad si uita de boli, griji, datorii si foame ? Se pare ca da... nush ce sa mai cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. m-am saturat de toate mizeriile astea.Chiar daca PSD ar fi furat ,furau cu bun simt si nu pe fata ,iti mai dadeau si tie ceva ,fara sa-ti arate tot timpul ca a facut pentru tine ,ceva ce nu exista,asa cum procedeaza astia.ginditi-va doar la faptul ca ei deja trimbiteaza asa zisa revenire de anul viitor.Nu au o baza solida sa faca astfel de proimisiuni.Tot ce au acumulat din taierile de salarii,din disponibiliari,se vor reflecta in cresterile de salarii de anul viitor,si in asa zisa reducere a tva-ului ,dar totul va fii un balon de sapun care se va sparge ,si care va angrena caderi si mai abrupte cu rezultate devastatoare,iar cei ce ii vor vota vor fii si mai dezamagiti.NU VA FACETI VISE CRIZA NU A TRECUT SI NICI NU SE VA INCHEIA CURIND, NU VA LASATI PACALITI. DACA ROMANII NU AU FOST CAPABILI sa vada pericolul pe care il reprezinta noul cod al muncii si nu au iesit in strada pentru a-si apara drepturile cistigate cu greu,ce ne mai miram ca astia fac ce vor,ne prostesc cum vor si mai au si tupeul de a ne ride in fata.STIU FOARTE CLAR CIT DE PROSTI SI DE CREDULI SUNTEM, ASTFEL INCIT SA NE MANIPULEZE SI SA NU AIBA FRICA.Tot ce s-a intimplat pina acum au fost TESTE DE ANDURANTA sa vada cit suportam si pina unde pot merge fara interventii "radicale" . DORMITI LINISTITI "FNI" VEGHEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Machiavel a spus demult ca fiecare popor isi merita guvernantii. Noi caraim pe la colturi, ne descarcam pe net, ne infuriem la tv, dar cand este vorba despre a face ceva, ne bagam capul in nisip si asteptam sa treaca napasta. Ne ascundem prin paduri sa treaca hunii. Cu alte cuvinte ne descurcam ca pe vremea ciurului. Va veni Merkel sa ne salveze? Aiurea! Cu americanii pe care i-am asteptat 50 de ani ne-am lamurit.

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru anonim 29 mai 2011, 00:14
    - din pacate pentru Romania ca intreg.. tot ce ai spus consider ca e corect.

    RăspundețiȘtergere
  6. celebra noastra expresie-ASTA ESTE-

    RăspundețiȘtergere
  7. doamne parca suntem blestemati sa murim toti romani in jug cu ce om fi gresit pe lumea asta

    RăspundețiȘtergere
  8. ROMANII IESITI IN STRADA

    - Cu ajutorul sadicilor hoti din PDL, in frunte cu diabolicul lor sef, ne vom trezi si noi cu FMI-ul pe post de Guvern. Daca grecii, care s-au opus iesind in strada, recurgand chiar la violente au ajuns unde au ajuns, cum credeti ca se v-a comporta mamaliga romaneasca? Ne vor manca cu fulgi cu tot.

    Ne asteapta si pericolul de-a nu mai avea voie sa ne internam copii, sau noi in spitale decat in caz de pericol de moarte iminenta. Nu-mi imaginez copilul cu febra de 38 de grade de 3 zile, sa-l privesc in ochi si sa-i spun sa mai reziste inca doua cand legea lui Basescu ne permite sa fie internat intr-un spital...Eu am avut impresia ca acesti guvernanti sunt destepti, dar hoti. Dar vad ca sunt prosti gramada, si mai hoti ca ieri

    Asta e intraga strategie portocalie : - de ce sa mai avem spitale ? putem sa folosim gropi comune pentru cei care nu rezista. In 3 ani Basescu si gasca lui au reusit sa invinga popurul. Nu zice nimeni macar un pass ! Cine misca in front moare : copii, mamicute, pensionari, asistenti, doctori, bugetari, politisti sau militari.. !!! Basescu : - Murmura careva ? - Bai... liniste ce draq ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Singura solutie pentru salvarea Romaniei este "Legea Cojocaru", inclusa in Proiectul pentru Romania !
    Domnul Dr. Ec. Constantin Cojocaru este un Roman care toata viata s-a luptat cu Sistemul (inainte si dupa 1989).
    Ii rog pe toti cei carora le pasa cu adevarat de Romania sa intre pe site-ul www.VARIANTACOJOCARU.RO si sa-l parcurga in totalitate.
    Veti intelege exact ce s-a intamplat cu Romania in ultimii 21 de ani si ce trebuie sa facem.
    Repet,singura cale pentru Romania este "Legea Cojocaru", pe care Sistemul o blocheaza de 21 de ani ! Oare de ce ?

    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. cu ce am gresit de avem astfel de conducatori? ati gresit ca i-ati ales pe criterii sentimentale.V-au prostit ca lupta cu comunismul ,ca vor sa fac minuni si cum marea majoritate a concetatenilor nostri au o educatie heirupista si spiritul de turma foarte dezvoltat asta este rezultatul.( multi nu sunt capabili sa aleaga singuri si se iau dupa unii si altii pe care ii cred mai luminati) .PSD a parut cel mai corupt partid al romaniei?TOTAL GRESIT, BASESCU A FOST PSD-ist SI SI-A INVATAT BINE LECTIA, A DEVENIT MAI SOFISTICAT SI elevul si-a intrecut profesorul .Cu alte cuvinte am scapat de dracusor si am dat de de Lucifer. INVATATI SA NU VA MAI FORMATI PARERI DUPA CE SPUN CUNOSCUTII VOSTRI,CI URMARITI TOATE POSTURILE TV,CITITI ZIARE,SI MAI ALES FITI UN ATENT OBSERVATOR A TOT CE SE INTIMPLA IN JURUL VOSTRU SI CONSTRUITI-VA PROPRIA DV PARERE SI NU MA ASCULTATI IN STINGA SI IN DREAPTA. PINA NE VOM DA SEAMA CA ASA MERG LUCRURILE ,VOM SUFERII ,VOM FII CALCATI IN PICIOARE,SI ISI VOR BATE JOC DE NOI. DAR TARE IMI ESTE TEAMA CA ATUNCI CIND NOI NE VOM LUMINA V-A FI PREA TIRZIU. SUNTEM UN POPOR DE PACALICI!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se stie ca PDL este cel mai corup partid, cel mai bucuros o sa fiu cand cand se va face publere impreuna cu mebrii lui de cacat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. optimistule , PDL de facto nu mai exista dar fostii sai membri au migrat deja in USL si in maxim 6 luni continua ce au inceput acum 4 ani . in 2020 statul roman va sucomba economic si politic. FMI nu va face exceptie ca in cadrul Greciei litorarul, muntii si autostrazile le vom folosi doar contra unor taxe deloc minore care se vor duce in fondul de rambursare a datoriilor. ziceam de Ceausescu ca ne-a infometat aproape zece ani 1978-1988 , dar sa vedem ce o sa zicem cand ne vor lua casa, apartamentul si pamantul pentru taxe si impozite.

      Ștergere
  12. Nu sunt de acord cu termenele de comparatie de genul "partidul x sau y e cel mai corupt partid." Nu vedeti ca toate sunt la fel ? Va imaginati ce era daca Nastase era prim ministru inca patru ani ? Nu vedeti ca programul opozitiei este varza si nu aduce nicio schimbare in sistem ? Ca daca opozitia vine la guvernare nu se schimba nimic ? Nu va ajunge 21 de ani pentru a constata ca toti care ne-au condus pana acum ne-au adus in halul asta in care4 suntem, ca toti se preocupa doar sa cosmetizeze sistemul si nu sa-l schimbe in bine ? Ca toti fura si nu raspund ? Dece sa-i votez pe aia sau pe ceilalti cand stiu precis ce ma asteapta cu ei ? De ce trebuie s-o mai lalaim atata cand perspectivele sunt zero ? Sa-l votez pe Nastase sau Ponta ca sa nu-l mai vad pe Basescu ? Si dupa alti 5 ani sa-l votez din nou pe Basescu si ai lui ca sa nu-l mai vad pe Nastase si baronii lui ? In felul asta unde dracu o sa ajungem, spre ce ne indreptam ?
    Mor cand vad cum va postati de o parte sau de cealalala parte, cand ei de fapt folosesc in general aceleasi sisteme de furt, aceleasi parghii si proceduri care le permite sa fure si sa nu raspunda. De evaziunea din vami n-au beneficiat toti ? Privatizari frauduloase n-au facut toti ? Licitatii dubioase si profitabile prin care au secatuit bugetele nu au toti ? Privilegii cu nemiluita nu si-au aprobat toti ? Lipsa de raspundere nu au legiferat-o toti de comun acord prin prevederi care le sunt favorabile sau interpretabile ? Atunci de ce sa votez cu unul sau altul ? Si in aceasta situatie , daca nu apare la orizontul politic un alt partid revolutionar care sa ma reprezinte cat de cat, nu votez.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. ROMANI,HAIDE-TI IN STRADA, SA DARAMAM ACEST GUVERN!sa incetam cu vaitele,ajunge!daca nu facem asa ceva, inseamna ca ne place starea in care suntem

    RăspundețiȘtergere
  15. Acel administrator inseamna ca ori e tradator corupt sau ungur, de mi-a sters comentariul, mai ales ca nu au fost cuvinte obscene.CE ...NU-TI PLACE ISTORIA DACILOR ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bai Anonim imbecil 10Iunie 2011!
    Pai tu il compari pe Adrian Nastase cu SCRIZOFENICU asta de bashina imputita? esti cel mai mare cretin! Pai ala are minte-n cap, nu vid cum ai tu ! Adrian Nastase nu-si batea joc de toata tzara asta cum face acum si cum a facut
    mereu! Adrian Nastase e un om scolit ca lumea, bai tampitule, ala chiar stie cum sa conduca aceasta tzara ! Cine esti tu, ma limbricule sa vorbesti asa despre o persoana fff.onorabila ???
    Du-te bai prostule sa te culci, n-ai tu treaba cu politica, esti un vierme !

    RăspundețiȘtergere
  19. ===== Pentru ANONIM 29 mai 00:14 =====

    In primul rand vad ca nu prea ai cultura generala! Numele pe care l-ai invocat, respectiv
    "Machiavel", este total gresit. Maestrul
    Machiavelli(caci asa i se scrie numele), s-ar fi intors in mormant daca vedea asa ceva! Dar nu-i numic,omul cat traieste invata!
    In rest, ce-ai spus e OK !

    RăspundețiȘtergere
  20. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai fratilor ce ati inteles cand s-a spus, "capitanul paraseste ultimul nava".Cand vom fi scufundati cu totii ce va face capitanul?

    RăspundețiȘtergere
  22. ALOOOO...Nostradamus,Vanga...ce Dumnezeu sunte-ti asa naivi?Asta se numeste MANIPULARE,fratilor.Vor sa ne pregateasca pentru ce va urma si la naivi vad ca merge super.Nu mai credeti in prostii,Vedeti-va de treburile voastre,munciti,creati,impliniti-va visele.Ei asta vor,sa nu mai gandim,sa nu ne mai luptam,sa spune cum tot mai multi spun"asta este" si stau si asteapta sa se implineasca profetiile.

    RăspundețiȘtergere
  23. Romani,cereti urgent depolitizarea tuturor institutiilor publice prin lege.Astia se bat pe functii si avantaje.
    Nu mai votati aiurea,contractul PNT-cd(pe 200 de zile) este un exemplu care merge si pe patru ani cu tot ce include plus clauze(puteti sa-l numiti Contractul cu romanii si ..),ca de ,ne-am saturat de promisiuni si o tara furata .

    RăspundețiȘtergere
  24. Bai asta! da cu cine vrei sa votam? tot cu Basescu asa e pedelistule?! Mai-mai-mai.... ce aiureli cusute cu atza alba aveti in voi! Hai marsh la kkt!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source