Search

sâmbătă, 26 februarie 2011

Wikileaks.ro la 300.000 afişări de pagină. Sprijiniţi-ne !

Wikileaks.ro la 300.000 afisari de pagina!


Astazi, in jurul orei 16.00 Wikileaks.ro a atins un nou prag psihologic! Au fost atinse si depasite 300.000 de afisari de pagina, de la inceputul lunii decembrie 2010, de cand am publicat primul material.


Cele mai vizualizate pagini au fost:
06.12.2010, 12 comentarii
 17.061 Afişări de pagină
25.01.2011, 87 comentarii
11.274 Afişări de pagină
06.12.2010, 39 comentarii
7.806 Afişări de pagină
11.01.2011, 33 comentarii
6.264 Afişări de pagină
20.01.2011, 37 comentarii
6.156 Afişări de pagină

Au prezentat un deosebit interes articolele grupate sub eticheta: wikileaks romania basescu mafia (40). De asemenea au fost intens accesate cele cu eticheta: terorism basescu (21) si wikileaks romania distrugerea statului roman (21) .

Va prezentam si cateva date  edificatoare:

Multumim calduros tuturor celor care prin mesaje pe site, sau pe email la adresa wikileaks_romania@yahoo.com ne-au incurajat si ne-au sustinut in activitatea noastra.
Multumim tuturor acelora care au trimis documente si reamintim cititorilor ca materialele sunt publicate numai dupa verificarea lor.
Suntem profund recunoscatori tuturor acelora care au dat curs apelului nostru si au facut copii ale acestui site, pentru eventualitatea ca accesarea sa nu ar mai fi posibila in cazul unui atac informatic.
Datorita efortului echipei noastre si a partenerilor amintiti, am reusit un trafic impresionant pentru un blog lipsit de resurse, cum este al nostru si o pozitie de top in cautarile pe Google pentru "wikileaks.ro" si "wikileaks romania", ajungand in mai putin de trei luni, de cand ne desfasuram activitatea, la o medie de aproximativ -7000 accesari zilnice , conform statisticilor Trafic.ro. (click pentru situatia actualizata).
 Asa cum aminteam si in articolul:
exista o intensa supraveghere asupra activitatii noastre, supraveghere pe care oricine o poate remarca accesand Trafic.ro pentru siteul nostru si verificand ISP-ul celor care viziteaza Wikileaks.ro. Iata ultima situatie:















Fenomenul a fost remarcat si de Agentia.org care a publicat si un articol pe acesta tema. Cititi:
De asemenea ni s-a semnalat ca exista discutii pe unele forumuri apropiate puterii, pentru ca sa fim interzisi, respectiv sa ni se blocheze siteul. Iata numai un exemplu:

Asa cum am publicat si in articolul  In atentia cititorilor Wikileaks.ro contam pe decenta comentariilor si mesajelor dvs. si va reamintim urmatoarele:
Wikileaks Romania este un site web care publică documente sensibile ale guvernelor sau corporatiilor, trimise anonim sau din diverse surse.
Wikileaks ia măsuri pentru a păstra anonimatul surselor și a face cît mai grea găsirea lor.

Urmând exemplul  site-ului Wikileaks  am deschis acest site pentru a promova transparenta si lupta impotriva crimei organizate si a coruptiei politice în Romania.

WikiLeaks Romania este o publicatie non-profit  ce aduce noutati si informatii importante pentru public. Noi oferim o modalitate inovatoare, sigura si anonima pentru sursele independente din Romania, ca si pentru publicul larg. Vom publica orice material cu semnificatie etica, politica si istorica cu pastrarea identitatii surselor noastre anonime, oferind astfel o modalitate universala pentru dezvaluirea  nedreptatilor si suprimarea cenzurii.

Suntem profund convinsi ca nu suntem singuri în aceasta batalie.
Exista o multime de oameni  care doresc sa modifice in bine Romania, pentru totdeauna si sunt gata sa accepte provocarea.
Suntem aici, oferindu-le o mâna de ajutor.

Daca aveti orice alte documente confidentiale referitoare la subiecte politice, penale sau financiare si doriti sa le impartasiti cu presa intr-un mod sigur, anonim, puteti utiliza sistemul  securizat de criptare Tor Browser Bundle si încarcati pe server.  Vom analiza documentele si le publica, dupa verificarea informatiilor.

Nota 1: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.
Nota 2: Wikileaks.ro nu este un Forum si nici un Chat.... acceptam insa mesajele cititorilor si pana acum nu am cenzurat nici unul. Noi credem in libertatea de expresie si militam prin char aceasta publicatie electronica, pentru Libertate.

Dorim sa pastram deschis canalul de comunicare cu Dvs. si suntem hotarati sa nu inchidem comentariile si nici nu vom recurge la stergerea mesajelor.
Repetam: Wikileaks. ro nu este nici Forum si cu atat mai putin un Chat.

Nu intram in polemica cu opiniile unora dintre userii deranjati de anumite materiale, insa le reamintim ca  de situatia dezastruoasa in care se gaseste acum România este responsabila in principal Guvernarea si metodele acesteia.

Pentru dezvaluirea acestor fapte, situatii si lucruri, - a aparut Wikileaks Romania.
In concordanta cu scopul propus si enuntat in repetate randuri de catre noi, multumim si partenerilor care au decis sa copieze materialele de  aici si sa le posteze pe Net, pentru o buna informare a opiniei publice, in caz ca anumite evenimente neprevazute ar face imposibila accesarea in continuare a Wikileaks.ro.

Reamintim publicatiile online respective ( click pe linkuri):

Amintim de asemenea siteul Blogosfera (bloguri.piatza.net) care la sectiunea WikiLeaks Romania posteaza materialele si documentele furnizate de noi. Le multumim in mod deosebit.
Multumim de asemenea siteului Sudul Extrem care la sectiunea "bloguri" publica materialele noastre, precum si tuturor bloggerilor care preiau aceste articole facandu-le publice si accesibile cititorilor.

14 comentarii:

  1. O sa ve inchida! AM SEMNALAT LA SERVICII CA IL INJURATI ZILNIC PE DL BASESCU!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai terorist mic,ia-ti jucariile si mergi sa-ti dea laptic bunica-ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. vezi sa nu te inchida pe tine la mititica.acu se poarta facaturile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie inchis acest blog mizerabil! Nu face decat sa-l injure pe Basescu si pe doamna Udrea!

    RăspundețiȘtergere
  5. La 448.848 vizitatori cat e acuma, normal ca e invidios. probabil ca are si el un blog unde nu citeste nimeni!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. luati-ne tot ma, ca stam si in p--a goala in fata voastra,ati dat cu noroi in studenti si pensionari, este viata de apoi si o sa platiti mogulilor

    RăspundețiȘtergere
  7. basescule... avorton afon cand mata s p o am ringtone la telefon

    RăspundețiȘtergere
  8. .ca sa intelegi ce se intampla rezumat-e la libertatea exprimarii.Da-ti jos masca indiferentei pe care o purtam atat de des si cauta in fata ta ce alti vor sa vezi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce simti tu are valoare doar atunci cand moftul de a fii iubit de aceea societate dispare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Degeaba cauti scapare,unde sa te ascunzi?nu fugiti de adevar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Viata pare frumoasa,cand ti-o fac altii ata de frumoasa si sincera,fara griji pe un fundal orbit din care putini pot vedea mai departe decat avantaje ale vieti comode si "utile'

    RăspundețiȘtergere
  12. Minciuna devine adevar de baza,cuminti ne asezam in fata si primim portia zilnica de"LUPTA" MANIPULANDUN-E constinta dedubland realitate in forte "bune si rele".

    RăspundețiȘtergere
  13. Indiferenta oameniilor propaga boala ,ce provoaca letargie,spirit inferior frica de realitate,slugarnicia fate de conducere vise sudate in minciuna,devin obisnuinta.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source