Search

duminică, 30 ianuarie 2011

Traian Băsescu a comis un viol in anul 1973


Traian Basescu a declarat, într-un interviu pentru “România Libera”, întrebat daca se asteapta si la alte înregistrari care sa îl puna în defensiva ( vezi cazul copilului lovit peste figura), ca în momentul de fata crede ca este posbil orice, mentionând: “Astept un viol”.
Gura pacatosului adevar graieste!
Intr-adevar, acest viol s-a produs, in anii '70!

Declaratia Doinei Renea ( nascuta Lecusescu), in fata organelor de ancheta:

6 noiembrie 2004 – - Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a delarat urmatoarele fapte:

In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina “Mircea cel Batrin” din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura “Ion Andreescu”, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).

- La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

- Pe 28 octombrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
- La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material. Astfel, Doina Lecusescu a fost condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamini. Zilnic primeau alimente prin intermediul soferului lui Traian Basescu (la acea vreme, ministru al Transporturilor).
- in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997, sus-numita s-a adresat ziaristului Remus Haralambie, de la ziarul “Telegraf”, din Constanta.

La plecarea din redactia ziarului, in timp ce astepta troleibuzul, a fost rapita de 2 indivizi necunoscuti, care au aruncat-o in Lacul Tabacariei din Constanta. A fost salvata de catre Remus Haralambie si de un coleg al acestuia.

Fiul acesteia este bolnav de leucemie si are mare nevoie de ajutorul lui Traian Basescu, acesta fiind un posibil donator de singe compatibil.

Declaratie
Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997).

29 de comentarii:

  1. Mai dar prosti mai sunteti Credeti ca asa il compromiteti pe Basescu? sa va fie rusine Ma mir ca nu spuneti ca e si homosecsual.Cu cat ati platit-o?Dar ce sa mai spun ca numai cretini ca voi ar putea macar imaginar sa creada asa ceva.Cine a scris aceste aberatii ii trebuie internare de urgenta la psihiatrie.Sau poate ca vrea sa scrie mai departe ca a fost violat de Basescu?DOBITOCILOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:Vasile,adevaratul viol a fost savarsit de Rusia Tarista in anul 1812! Rusia a sfasieat Trupul Moldovei!

      Ștergere
  2. anonimule, cauta aici pe site cu cuvintele:

    http://wikileaks-ro.blogspot.com/search/label/basescu%20homosexuali

    si ai sa vezi ca e HOMO! sau cauta in DOCUMENTE, ca vad ca nu ai habar sa cauti pe un blog! sau cauta pe internet, bolovane! sa vezi ca basescu e un curist nenorocit! HUOOOOO!

    RăspundețiȘtergere
  3. acest document e fals ...vrem sa vedem originalele ...unde sunt ...ca nu e nicaeri ...noi vrem documente originale fotografiateetc etc nu ca asta... ca si eu puteam scrie asta

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe da de unde stiti voi ca femeia a fost violata oare o credeti ...eu cred ca si ea a vrut relatii sexuale apoi spune ca a fost violata vazand ca basescu nu o ia de sotie

    RăspundețiȘtergere
  5. mey sa fie in alt document de aici se afirma ca basescu e homosexual iar aici se afirma ca a violat ...ha ha nu mai stie ce sa inventeze romanul ...curand o sa zica ca basescu are puteri paranormale ...as vrea sa o vad si pe asta ha ha ...nu aveti ce face cu timpul vostru in loc sa munciti etc ca sa aveti ce manca stati si scrieti prostii si dupa va plangeti ca muriti de foame etc

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai prostovane, in 1973 cand a violat-o pe aia, INCA nu era homo, abia iesise capitan de nava, - daca nu stiai. O fi fost bisexual ca Iuliu Cezar care babardea muierile dar o lua la kakao de la barbati. Am impresia ca va doare rau de tot ( nu gaoaza...) dar sufletul pt ca IDOLUL vostru e un nenorocit

    RăspundețiȘtergere
  7. al tau care e idolul mey ... o fi cumva usa de biserica spune mi macar un singur om din romania care poate fi demn de conducerea din romania ca totii sunt in aceeasi oala... totii vor puterea pt egoismul lor

    RăspundețiȘtergere
  8. APROPO EU NU SUNT PROSTOVAN ...EU SUNT PACALA ...TU ESTI ALA PROSTOVAN SI TE DOARE IN POPOU HA HA

    RăspundețiȘtergere
  9. mey mihai da de unde stii tu in 1973 a fost de fata cand a violato ...pe atunci nu erau filme porno la tv etc si teai dus sa vezi natural ha ha

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai anonimule care nu ai curaj sa te semnezi, nu vrei sa fi de fatza cand ii fac una-alta lu ma-ta mare? Esti basist. Spui BASIST si tragi apa asta e.

    RăspundețiȘtergere
  11. uite mey semnatura mea PACALA...acum esti multumit mihai ha ha

    RăspundețiȘtergere
  12. da tu ce esti mey MIHAI CEL VITEAZ ha ha de ce indemni populatia la revolta iar tu stai la caldurica pe internet indemnand lumea la revolta ...si iti iei frica de gloante ...ca sa moara altii pt tine ca sa o duci tu bene ...

    RăspundețiȘtergere
  13. daca ar fi un sambure de adevar, presa de ce tace?

    RăspundețiȘtergere
  14. acest gaozar cum ii place lui8 sa zica este in stare de orice animalul

    RăspundețiȘtergere
  15. Faceti de ras WikiLeaks cu tot ce publicati aici. De fapt nu aveti niciun document, nicio dovada ci numai vorbe fara acoperire scrise de unul si altul. Wikileaks.org cel putin a venit cu niste filme se pare ca versiunea romaneasca e chiar romaneasca. Mai bine v-ati intitula Radio Sant ca ar fi mult mai nimerit! Dar sunteti draguti tineti-o asa ca barfele "merge" la popor

    RăspundețiȘtergere
  16. De fapt tu esti un pedelist si de aia nu-ti convine presa care il critica pe Base!

    RăspundețiȘtergere
  17. Toti pupincuristi il apara pe POPEY chioru ca de la el sug ei cand nu va mai fi el se duc dracului si pupincuristi lui

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu vreau ca UDREA sa-mi faca o felatie. Am spus frumos, nimic obscen. Si sper ca admin sa nu-mi stearga mesajul. Dorm cu poza EI sub.... burta... si sunt un simplu cetatean, nu PRIMAR PDL. Vreau sa ma FELEZE ELENA UDA!

    RăspundețiȘtergere
  19. da.asta imi vine greu so cred.dade ce sa violeze cind are gratis pt un post.asa sa umplut parlamentul de parasute ..poa sa traga ce vrea...de la pitici la blonde ....

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.strainisicalatori.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  21. pai e simplu ... test ADN+paternitate si IESE IMEDIAT ADEVARUL LA IVEALA....SI DACA E ADEVARAT? sa nu uitam ca a fost un om mediocru care a ajuns capitan al celui mai mare PETROLIER romanesc si apoi seful agentiei NAVROM de la Anvers (BELGIA) (asta inseamna CA SIGUR ERA CEL PUTIN AGENT DIE (actual SIE..pentru imbecili)) pe vremea lui Ceausescu. mai mult a si recunoscut cand a fost intrebat in direct de o reporterita in cuv lui: "chiar credeti don'soara ca as fi ajuns ce am fost daca nu aveam lagturi cu sistemul?"

    RăspundețiȘtergere
  22. copilul s-a nascut la 28 octombrie , violul a avut loc la 1 ianuarie .. ia numaratii fratilor.. 10 luni avea acest copil cand s-a nascut.. cred ca e o munune.. noi toti ne nastem la 9 luni ! ha, ha , ha se vede ca e o facatura..

    RăspundețiȘtergere
  23. frumusel Basescu aici, pe fotogarfie.. cred ca a fost fericita, nenorocita asta care spune ca a fost violata.. poate ea l-a violat, apoi a nascut un copil, chipurile, al lui , dar nascut la 10 luni dupa viol/ 1 ianuarie- 28 octombrie../.. E cam cusuta cu ata alba povestea..

    RăspundețiȘtergere
  24. daaaa... sa-i sugi pxxx lui base daca iti place de el

    RăspundețiȘtergere
  25. in cazul unei sarcini se stiu urmatoarele:
    orice sarcina dureaza 40 de saptamanii, adica 10 luni calendaristice....medical vorbind...9 luni este versiunea din popor, asa ca va rog sa mergeti la scoala, sau macar sa cititi un almanah, daca altceva nu sunteti in stare.
    Multumesc,
    sunt o mama

    RăspundețiȘtergere
  26. 40 de sapt incepand cu prima zi a ultimei menstruatii prietene.....

    RăspundețiȘtergere
  27. pai zice unu ca in curand apare si pe post de curist-pai se foote-n coor cu lazaroiu-intre 2 partide si-o miau si la laba, de aia s-au tampit amandoi

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source