Search

marți, 11 ianuarie 2011

A inceput exterminarea! Romania isi ucide cetatenii, conform directivelor "Codex Alimentarius"

Fabrica Titan produce paine conform Codex Alimentarius

Pe pachetele de paine “Titan” scrie deja ca painea este fabricata conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul “Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).

Dupa cum s-a mai spus in alte articole care abunda in presa, “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cieca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca “beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.” Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.
Neoficial, conform cercetatorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda, 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.
Initium otraveste hrana romanilor...
Din cate tari sunt pe planeta, doar Romania se grabeste sa foloseasca o substanta noua, foarte toxica, pentru culturile de cartofi, rosii, castraveti, ceapa, cat si pentru plantatiile de vita de vie. Aceasta, numita INITIUM, sporeste pana la 65% riscul de cancer de colon. BASF, un consortiu german de produse chimice, a dezvaluit ca Romania este prima tara din intreaga lume care a autorizat produsul sau Initium. Compania sustine ca „produsul fungicid va ajuta viticultorii sa treaca mai repede la o productie de inalta calitate“. Daca inalta calitate inseamna otravirea populatiei, atunci afirmatia este adevarata…
De asemenea, purtatorul de cuvant al companiei a afirmat ca in afara de produsul Initium pentru struguri, care va fi disponibil in Romania incepand din 2010, sub numele de Enervin, s-a acordat de asemenea autorizatie pentru Zampro, un produs Initium pe baza de fungicid pentru culturile de cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Adica exact legumele de baza in alimentatie… Compania pretinde ca „ambele produse au fost testate pe larg in teren si au demonstrat selectivitate ridicata si eficacitate impotriva unor daunatori“. Speram ca nu se refera la ceva „daunatori umani“ despre care Noua Ordine Mondiala considera ca suprapopuleaza planeta!
Roland Ringel, sef Proiectului de Dezvoltare al Global Initium, a declarat cu un cinism incredibil: „Din cauza profilului foarte favorabil de mediu al Initium, produsele au fost autorizate intr-un timp record de patru ani. si, de fapt, produsele Initium au nu numai un grad ridicat de compatibilitate cu mediul, dar ele sunt, de asemenea, foarte usor de utilizat – se dizolva rapid si in apa, economisind astfel timp.“
Michael Hess, sef al Crop Protection pentru Europa Centrala, a declarat si el, cu un cinism specific tuturor managerilor de la marile companii transnationale de produse chimice: „fermierii romani doresc sa concureze cu succes pe piata europeana. Din acest motiv, exista un mare interes in domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre foarte eficiente si ecologice de protectie a culturilor vor permite viticultorilor si fermierilor sa produca randamente ridicate si culturi sanatoase cu niveluri de reziduuri minime, in conformitate cu reglementarile UE.“
Produsele Initium vor completa portofoliul alaturi de alti compusi, cum ar fi recent lansatul Cabrio Top, un multi-fungicid anti-imbolnavire pentru struguri. Dupa Enervin, se afirma propagandistic despre Cabrio Top ca este de asteptat sa devina „o forta propulsoare in materie de protectie a plantelor pentru vita de vie in Romania“. Despre ce „propulsie“ si „protectie“ poate fi vorba, daca strugurii vor fi pur si simplu otraviti precum marul din povestea Alba ca Zapada, nu stim. Sa fim, oare, propulsati mai rapid spre lumea de dincolo? Se asteapta ca produsele Initiumsa fie inregistrate in tarile de Jos si in Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010, si alte tari europene vor urma.

Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, ne informeaza ca un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Daca ingurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodata din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge pana acolo incat spune ca pentru a putea sa-ti faci seara un ceai de tei va trebui sa iei reteta de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piata nu vor mai ramane decat foarte putine.
Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.
Iata in ce constau acestea:

• Se intentioneaza eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite cu 28 de produsi de sinteza farmaceutica (prin urmare toxici), care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Magazinele noastre de produse naturiste si suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care exista pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe lista (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adica, daca le folosesti, te duci la inchisoare. Medicina naturista (acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc.) va fi progresiv si insidios interzisa.
• Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu asa numita agricultura bio. in anul 2001, 12 substante chimice, despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie sa fie iradiate. Acum nu avem decat sa mancam rosii cu INITIUM, sa asteptam sa vedem daca murim ca sa stie UE daca fungicidul nemtilor este sau nu toxic.
INITIUM este un produs toxic
Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine.
Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a carui structura chimica o puteti consulta. Produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv si dezvolta toxicitate, neurotoxicitate, si toxicitate acuta.
Faptul ca nu s-au facut publice date concrete cu privire la efectele acestei substante asupra organismului uman, asa cum ar fi fost normal sa existe in orice raport de cercetare si evaluare, este foarte ingrijorator. Dar in felul acesta nimeni nu poate fi facut responsabil de efectele grave care ar putea sa apara mai tarziu la oameni in urma consumarii alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.
Este foarte dubios faptul ca raportul de evaluare pe care se bazeaza concluziile Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara (EFSA), NU fusese analizat in mod independent si de alti cercetatori – asa cum o cer normele – la momentul la care acestia au tras concluziile si au dat recomandarea. Acest lucru este mentionat chiar in raportul respectiv:
Deoarece raportul de evaluare nu a fost inca analizat si de alti cercetatori, concluziile la care s-a ajuns in urma rezultatelor obtinute trebuie sa fie considerate provizorii si vor putea fi reconsiderate o data cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.
Deci, din datele oficiale existente la ora actuala nu reiese decat ca exista aceasta substanta si ca ea va fi testata in Romania. in rest, trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei de la EFSA ca substanta este inofensiva pentru organismul uman. Dar nu exista dovezi clare pentru aceasta.
Modalitatea extrem de facila si totodata criminala prin care s-au facut aceste recomandari, pentru introducerea acestei substante in circuitul alimentar fara existenta unor studii si evaluari riguroase prealabile, este la fel de „stiintifica“ precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin il mai poti refuza… inca. Dar cum te feresti de astfel de experimente criminale, in conditiile in care legea cu privire la utilizarea acestei substante nu impune avertizarea consumatorilor…
Perspective sumbre
- in 30 de ani ar putea muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor cauzate de substantele toxice introduse in alimentatie
- directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si a vitaminelor
- animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
- cine va folosi produse naturale va face inchisoare
- usturoiul, menta si alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
- medicina naturista si medicinile alternative vor fi eliminate treptat
- produsele alimentare BIO vor fi interzise
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Tera nu mai poate hrani pe toata lumea in mod natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Aceasta masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de manipulat.
Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura produse pe baza de INITIUM, furnizate de compania germana BASF si care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca „beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata de obtinere a recoltei.“
Conform cercetatorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. Asa cum INITIUM ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce si la marirea tumorilor maligne.

Dar ce este "Codex Alimentarius"?
Codex Alimentarius este un instrument al fortelor care promoveaza un guvern mondial, controlat de corporatii.
Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate produce decat ceva letal. In loc sa isi propuna sa monitorizeze starea hranei si modul ei de ai se produce comisia si-au propus sa promoveze scoaterea in afara legii a suplimentelor alimentare si ale vitaminelor limitand drastic dozajul in care pot fi eliberate si disponibilitatea lor. Adevarata menire a acestui Cod este pur si simplu sa scoata in afara legii produsele naturale promovand organismele modificate genetic sau ale caror moduri de preparare sunt practic necunoscute si sa scoata de pe piata sau sa faca inacesibila procurarea vitaminelor cu exceptia cele produse sub stricta lor supraveghere. Practic, un tsunami gigantic ameninta tot ceea ce ar putea fi un potential concurent pentru industria farmaceutica. Boli precum cancerul, SIDA, maladiile cardio-vasculare, care ar putea fi tratate prin metode naturiste, vor fi lasate in seama medicamentelor de sinteza, care si-au dovedit, in majoritatea cazurilor, ineficienta si chiar periculozitatea. Totul, pentru a nu periclita uriasele profituri ale industriei farmaceutice mondiale. Codex Alimentarius este promovat si poate fi aplicat cu forta de catre Organizatia Mondiala a Comertului (WTO-World Trade Organization) care in cazul nefavorabil in care o tara refuza adoptarea noului cod poate forta acceptarea lui prin diferite mijloace de presiune: retragerea diferitelor privilegii in comertul exterior,etc.

Ce aduce Codex Alimentarius?
Suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv nici terapeutic vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica usturioul sau menta , alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor niciun fel de eticheta nefiind necesara. Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce peste 3 MILIARDE de victime umane, 1 miliard murind din cauza lipsei de hrana alte 2 miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile. Sunt sanse sa oprim implementarea lui!

34 de comentarii:

  1. Nemaipomenit!!!! Si noi ce mai mancam? CACAT?! Sa-i dam lu Basescu si lui Boc sa manance CACAT! Ca e HRANA SANATOASA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ii sugi tamponu lu udrea, aia faci!

    RăspundețiȘtergere
  3. noi suntem vinovati pentru ce se intampla.inca mai putem face ceva.boliwe

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai boule, mai bine sa sug tamponu lui Udrea, decat sa sug pula lui Basescu cum FACI TU MUISTULE!
    pentru boliwe:
    Scuze pentru exprimare, dar jegosul ala m'a enevat: deci treaba cu Codexul e clara! Eu mi-am luat un aparat de facut paine acasa si iau faina de la tara! Sa manance BASESCU paine cu otrava de la UE si MUE si CODEX CACATUS!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un popor fara cultura e un popor usor de manipulat!

    RăspundețiȘtergere
  6. uauuuuuu. nu-mi vine sa cred...ce limbaj...ce cultura...sigur e din cauza CODEXULUI......... PFFFFFFFFFFF- de multe ori cred ca ne meritam soarta.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar ce nuti convine? asa vorbeste poporul obidit care e terminat de MAFIA lui basescu! sa le iau neamul in PULA la toti basistii si sa-i vad la canal! ne-au nenorocit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiti ocupati cu conspiratii, mergeti la munca, distrati-va in concedii, uitati-va la Bianca lui Bote, la OTV, la tolksoaie si in acest timp votati cu incredere politicianul care va abureste.Unii trag pe o parte cu desfiintarea oamenilor, iar pe alta parte altii trag de cultivarea produselor bio.Pe cine dreak sa mai crezi.

    RăspundețiȘtergere
  9. in viitor vom murii la 30 de ani,nu mai apucam 70. si v-om face cancere de tot felul.plecati din Romania copii...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu o sug. Asa ca nu ma intereseaza haleala cu euri. Eu ma hranesc NATURAL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dami si mie te rog nr de tel. Sa particip.si eu...eu sunt vegetarian asa ca nu ai de lust decat cr i mai bun din.mine.tu cu hrana eu cu placerea

      Ștergere
  11. Da, cu siguranta ca sugi ceva natural; esti sigura ca ala de la care o sugi nu mananca otravuri? Mai gandeste-te.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oxy nu vrei sa lingi ceva natural de la mine?

    RăspundețiȘtergere
  13. futu-va in gura de obsedati! nici cand e vorba de lucruri grave nu va sta capul decat la sex! se vede ca sunteti manipulati de noua ordine si de basescu!

    RăspundețiȘtergere
  14. ha ha ha va apucat veselia cu obscenitati ...se vede clar ca inca sunteti vesel inca nu a reusit sa va extermina codexul ha ha

    RăspundețiȘtergere
  15. Curvele si derbedeii conduc astazi destinele tarii. Un "marinar betiv ce minte baga flota in maneca si devine presedinte" - SECURIST COMUNIST DOVEDIT, se da luptator impotriva comunismului - manaca cacat !
    O starpitura secretar UTC termina, numai el stie cum, facultatea de istorie, despre care habar nu are, mai isi face "rost de un titlu de "profesor" de drept constitutional si este PERFECT PARALEL CU ACESTA - lupta si prostovanul impotriva ..... comunismului, fara de care si astazi era TOT LA COASA. O curva de bordel ajunge ministru si este este "doctorand" in stiinte militare si exemplele POT CONTINUA.
    Sa nu uitam specimene ca (Ialo)militianu, Muis de la “munca”, cel cu greabanu’ ce trebuie “tratat” CU RANGA, muista prostovanca EBA, escroca mincinoasa Ritzi, curva excroca de la deputati – Delma sau cum pizda masii ocheama, prostovanul de Talmacu, un alt imbecil – Visan, etc, etc, etc, ca nu pot sa tin minte numele tuturor imbecililor PD.
    ASTIA sunt "plini de expertiza" si ne jefuiesc, urland pe unde mai pot, dar - important - si cat mai pot, ca opozitia, mogulii si comunistii sunt vinovati ca Romania este pe ULTIMUL LOC LA TOATE IN UE !
    HAI SICTIR GOLANILOR !

    RăspundețiȘtergere
  16. Clar ca limbajul folosit da dovada de un inalt nivel de cultura. Daca majoritatea asa gindeste, cum sa mai putem schimba ceva? Sa iti faci un clopot in care sa traiesti, cred ca este imposibil. Cel mai bun lucru este sa luam atitudine fratilor si sa nu mai fim cobai, voi nu va ginditi la copii vostrii? TREZITI-VA FRATILOR!

    RăspundețiȘtergere
  17. Alta stire bomba : de la 1 aprilie ( deci in 3 LUNI !!!) ni se interzic si plantele medicinale!!!
    "Producatorii romani de leacuri naturiste, pe baza de plante medicinale, mai au trei luni la dispozitie pentru a respecta directiva UE cunoscuta sub numele Traditional Herbal Medicinal Products (THMPD)”, care a fost adoptata la 31 Martie 2004, si care cere ca, de la 1 aprilie 2011 toate plantele medicinale sa fie procesate dupa aceleasi procedee ca si celelalte produse farmaceutice. Acest lucru presupune inclusiv obtinerea de certificate legale, la fel ca medicamentele, al caror cost se apropie sau depaseste 100.000 de euro pentru fiecare planta in parte, desi acestea sunt folosite de mii de ani. Costurile uriase pe care le presupune intrarea in legalitatea vor lichida micii producatori din domeniul plantelor medicinale in favoarea marilor colosi farmaceutici."
    Si cica USTUROIUL va fi considerat Drog de categoria a treia iar PATRUNJELUL (si probabil si alte zarzavaturi) ar putea trece la categoria etnobotanicelor!
    NU POT SA CRED ASA CEVA!!! PARCA SUNTEM INTR-UN FEL DE FILM SF!!! CE NAIBA MAI MANCAM?? OTRAVA PT SOBOLANI SAU CE?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  18. vor sa ne termine! basescu si mafia lui vanduta masonilor si illuminati vrea sa ne termine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. si inca ceva... multi spun " Fugiti din Romania!". Ei bine , la noi poate mai ai sanse sa mai gasesti ceva legume sau alimente naturale pe la piete dar in strainatate nu. Am stat 2 luni in Germania si absolut la toate magazinele lor nu se gaseste NIMIC natural (defapt alimentele sunt cu mult mai procesate decat la noi).Si ca populatie , ei sunt si mai inconstienti ( cu privire la nocivitatea alimentelor pe care le cumpara ) si muuult mai indobitociti decat noi! Deci , eu una , nu m-as muta tocmai din acest motiv!

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand painea, pentru public, se facea dupa STAS(de la TASS) sau GOST(din Taigaua Siberiana), era mai buna? Habar n-aveati cum doreau tovarasii sa facem painea. Acum o facem cum vrem, acasa la noi, iar pentru comertul public, trebuiesc impuse norme, altele decat GOST, adica reguli atat pentru descurajarea initiativelor belicoase cat si a haosului alimentar. Si cand spun asta ma gandesc ca razboaiele se duc nu cu tancul ci cu ....de exemplu citrice injectate sau fistic cu sare si lamaie. Nu mai "sariti" la toate manipularile! E foarte posibil ca cei ce duc razboaie de genul de mai sus sa fie interesati de asemenea articole si in acelas timp deranjati de anumite norme impuse de statele(civilizate) ale Lumii.
    Va pupa Jenel!

    RăspundețiȘtergere
  21. Hai la masa lumeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce va tot plangeti atata.Mancati lucrurile facute in casa cu mainile voastre si cumparate de la taranii cei mai saraci.Nu vedeti ca patronii baga tot felul de prostii in produsele lor sa le iasa cat mai ieftin si cu profit cat mai mare.De ce nu dati vina direct pe patroni.De ce altii ar trebui sa fie de vina in locul adevaratului vinovat,omul inconstient si lacom.

    RăspundețiȘtergere
  23. Codex Alimentarius scrie si pe pachetele de unt made in Romania cu litere foarte mici de parca ar scrie E-uri.

    RăspundețiȘtergere
  24. Va injurati, in loc sa va ganditi la copiii vostri. 40% din copiii Romaniei au cancer. Daca nu iesim in strada pentru Codex Alimentarius, ne vom vedea copiii murind in fata noastra fara sa putem face nimic. Suntem prea ocupati sa facem politica pe forumuri si online si nu actionam. Asta se doreste, asta facem, ca o turma de idioti, desi stim ca stam in antecamera mortii toti!

    RăspundețiȘtergere
  25. VOM MURI IN CHINURI.VETI VEDEA.VA SIGUR DIN PACATE.CEI CARE MAI SUNTEM TINERII NU MAI APUCAM.TREBUIE SA FI UN IDIOT SA CREZI CA VEI FI SANATOSI FIZIC SI VOM AVEA O PENSIE SAU TRAI SA AVEM CEVA.INDIFERENT CE SPUNEM VOM SUFERI SI MURI IN CHINURI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

    RăspundețiȘtergere
  26. Degeaba iesi in strada pt codex ca aici sunt mai multe interese.In primul rand,multi din politicieni care au semnat pt codex(si care probabil nici nu stiu pt ce au semnat,deoarece in afara de bani si putere nu-i intereseaza altceva(pe scurt sunt inculti)) probabil au si firme sau sunt actionari la firme din industria alimentara,poate chiar farmaceutica iar profitul se impleteste cu Codexul.Vrei profit,aplici codexul si faci amestecuri proaste pt sanatatea omului plus inseli cat se poate.Chiar daca s-ar interzice prin lege el tot s-ar aplica deoarece s-a aplicat si inainte de a fi aprobat de catre patroni pt a face produsele cat mai ieftine si a obtine profit cat mai mare.Asa se va eluda legea si prin interzicere,deoarece au avut grija sa reduca personalul de control(ca doar suntem in criza si trebuie facut economie peste tot).Pe de alta parte,a manca dupa codex,inseamna boli si castiguri pt toti din industria farmaceutica(i-ti mai dau si niste medicamente care te fac dependent sau genereaza alte boli),farmacii,medici,Stat(ca are de unde lua impozit) si asa mai departe.Deci boala e sursa de venit pt multi.Singurul lucru ce-l poti face e sa te ingrijesti tu singur de tine.E o nebunie sa crezi ca Statul i-ti va purta de grija cu adevarat.Daca era asa,de mult interzicea:tutunul,cafeaua,etnobotanicele,alcoolul,etc.Dar Statul ca si patronul obtine bani de pe urma acestor produse.Asa ca nu e in interesul multora sa se interzica.Pe de alta parte,multi au fugit de agricultura,le miroase urat si e greu sa lucri,deasemenea pt a avea produse curate,trebuie sa o lasi mai moale cu pesticidele si lenea si sa pui mana mai des pe sapa,ba chiar sa muncesti si intelectual sa te informezi,gandesti cum sa faci agricultura intr-un mod mai sanatos.E greu si e pe baza de munca fizica si intelectuala.Nu mai bine mergem intr-un supermarket si luam totul de-a gata?.Ce credeti ca de la tarani nu luati aceleasi produse tratate cu tot felul?.Va inselati.Cum va faceti viata,asa o aveti.Degeaba pretindeti produse foarte ieftine si sanatoase ca nu merge asa si nici iesitul in strada nu va vor rezolva niciodata problemele.Totul e pe baza de munca cinstita si plata cinstita a muncii prestate.Cred ca nu va place asta,mai mult va place scandalul pe degeaba si pretentiile absurde.In loc sa cereti de la altii,incepeti prima data cu propria voastra persoana sa vedem cat de cinstiti,harnici si inteligenti sunteti.Pretindeti lucrul asta de la politicieni.Ei sunt in primul rand ,oglinda voastra ca doar de aceea i-ati votat.Acuma de ce sunteti nemultumiti de ei?Sau ar fi mai corect de spus ca sunteti nemultumiti de voi.De ce nu a-ti vociferat si de dupa revolutie cand patronii incepeau sa falsifice totul?.

    RăspundețiȘtergere
  27. Limbajul obscen apartine romanului si-l caracterizeaza! Din pacate! Multe comentarii din "sertarul de jos" as fi sters daca as fi putut...deplorabil,dar adevarat!
    De ce stati ,fratilor,cu gurile cascate sa va pice otravurile lor,pe de-a gata...din lene si comoditate ?! Ia puneti mana pe sapa si mai cresteti o vaca,un porc si ,culmea,ati avea mancare mai sanatoasa si program de fitness;)))

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.ecomagazin.ro/gradinaritul-ecologic-fara-ierbicide/
    E doar unul dintre multele site-uri despre agricultura eco pt cine-i interesat.

    RăspundețiȘtergere
  29. CEi de la sate vor supravietui daca realizeaza care este situatia de facto, daca nu, o dau si ei in gard dar mult mai lent ca orasenii care-s dependenti de mafia puteri masonico jidaneasca care ne extermina pentru a se instala ei pe pamantul fagaduintei................stop

    RăspundețiȘtergere
  30. Claudiei cea sexi ii aduc la cunostinta ca si eu ma hranesc sanatos, imi place sa mananc din rana femeiasca cruda. Poate facem de o miscare impreuna, candva :)Dar nu nu stiu de ce cred ca nu o refuzi ...masa unui anonim =))

    RăspundețiȘtergere
  31. Stati voi linistiti ca Basescu precum si toata elita politica nu mananca ei paine si alte produse care se gasesc pe piata, oare de ce Nastate ca si multi alti se hranesc numai din fermele proprii, creteti ca ei nu stiu ce otravuri ne sunt bagate pe gat?

    RăspundețiȘtergere
  32. Situatia asta nu este doar in Romania,este mondiala.Mincarea nu mai are gust ,nici carnea nici legumele ,nici fructele...totul este numai chimicale, ca sa reziste cit mai mult. Animalele sint vaccinate cu antibiotic si hormoni ,laptele tine cite 2 saptamini,fara sa se strice...etc,etc...in siropul de mere sa gasit arsenic...Cazurile de cancer au crescut f. mult la adulti precum si la copi. Aici in USA daca iti premiti financial cumperi numai de la tarani si nici acolo nu esti sigur...traim intradevar intr-o lume de groaza....totul este numai fuga da profit, cu pretul vieti ...Foarte ,foarte trist....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source