Search

vineri, 17 decembrie 2010

Raport secret CIA: Traian Băsescu spion rus


RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE SPION RUS !

DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766

Dupa accesele de independenta fata de Moscova ale lui Nicolae Ceausescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducator fidel Moscovei si repunerea României în sfera de influenta directa sovietica. Planul întocmit de KGB s-a numit "Dniestr" (Nistru, trad.). A tinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secreta a Securitatii.

Ceausescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenita apoi UM 0110. O divizie secreta, aparte de restul DSS (Departamentul Securitatii Statului). Era secreta chiar si fata de DSS, care nu stia nici macar care sunt agentii si nici unde este sediul.
UM 0110 si-a facut bine treaba, având în arhiva detalii despre reteaua KGB în România, numele sovieticilor de legatura si numele agentilor sovietici din România. DOC&^ED737

TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
Amiralul Gheorghe Anghelescu, a sef al Marinei Comerciale, era seful lui Traian Basescu, comandantul navei Biruinta. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferatii sai, Traian Basescu, cu avizul Securitatii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiter sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alaturat de cel al lui Traian Basescu. Mentorii tripletei Traian Basescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectati sau au fost urmariti ca agenti sovietici/rusi. Vasile Ionel era în grupul "Corbii" (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmarit de UM 0110 biroul Constanta, Adrian Isac a fost în atentia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmarit de UM 0110 biroul Brasov, Mihai Caraman era în atentia UM 0195, iar Petre Roman era în atentia 0544 (din cadrul DIE).Mai trebuie adaugat ca Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Directiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul ca Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).Traian Basescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat si instruit pe Traian Basescu în directia servirii intereselor ruse... Iata legatura lui Traian Basescu cu FSB, serviciul rus de informatii. doc543&
Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. S-a cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti. doc2&d2
17 decembrie 2010, 10:51
Wikileaks Romania este un site web care publică documente sensibile ale guvernelor sau corporatiilor, trimise anonim sau din diverse surse.
Wikileaks ia măsuri pentru a păstra anonimatul surselor și a face cît mai grea găsirea lor.
Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

DEPARTAMENTUL ANTI KGB

8 comentarii:

  1. aveti grija ,nu-i gluma,dumnezeu si maica domnului,sa fie cu noi cu toti ,amin.
    sa ne rugam fratilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

      Ștergere
  2. CE SA NE MAI TOT RUGAM?SA NE-O TRAGA ASTIA CA LUMEA? NU V-ATI SATURAT DE ATITA UMILIRE SI JIGODISM? CIND VA AUD CU RUGATU MA APUCA DRACII...FACETI CEVA SI MAI LASATI-MA CU PROSTIILE ASTEA DE POPI PARSIVI SI IMBUIBATI..

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu tot javra ramane, stofa de turnator.Cum a prostit atat lume pana acum, zau ca nu pot sa inteleg.Din cauza asta nu suporta structurile militare,politia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numele Com Eugen Alimanescu, inspaimanta si acum multe persoane si chiar institutii. Veritatea acestui material trebuie probata.Apartenenta la o anumita structura de informatii nu se prezuma ci se dovedeste. Ori daca inainte de a fi ales Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu a fost verificat, acuma este neprofesionist sa spui ca a colaborat sau colaboreaza.Cum poate un demnitar roman supravegeat 24/24 de SPP sa colaboreze cu un serviciu strain de spionaj, care se bucura de imunitate pe teritoriul tarii, este un mister greu de aflat.Cine abureste blogerii profesionisti si da in bobi pe net este un diletant.A fi agent prolific pentru adversari, este atributul unei persoane mai presus de orice banuiala gen:Doina Cornea, Andrei Plesu, Ion Caramitru, Carmen Hara, Mircea Crisan, Silviu Stanculescu s.a.Atentie la nuante baieti, ca spionajul nu e o traba pentru ageamii ci pentru genii, care de multe ori primesc onoruri postume vedeti Richard Sorge, Nicolae Plesita s.a.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,numai asa pot readuce Tezaurl Romanesc aflat la Moscova!

      Ștergere
  5. Un istoric important, care a patruns in cele patru mari arhive secrete ale lumii, adica Gheorghe Buzatu, intrebat cand se poate afla cate ceva despre un agent secret deplin conspirat a spus sec "niciodata".Desigur se face multa literatura si se produc sute de piste false. Acesta este secretul muncii informative adevarate, sa alerge informatia dupa agenti si nu viceversa, iar agentii care dispar sa poat fi inlocuiti imediat cu alti trei, pregatiti din timp. Si atunci contraspionajul face figuratie, iar daca reuseste sa prinda un singur spion de marca viu, atunci sa-l pupe undeva...

    RăspundețiȘtergere
  6. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,pentru a reusi in aceasta viata trebuie sa ai acces la informatii de nivel local,national,international si mondial!Multumesc Bunului Dumnezeu ca ma ajuta sa cunosc tot ce misca in aceasta lume!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source