Search

luni, 6 decembrie 2010

"LISTELE NEGRE" ALE PALATULUI COTROCENI

NEWS ALERT
Am intrat în posesia a doua documente incredibile, emise de Serviciile Secrete: Lista cu oamenii politici ostili Guvernului PDL si lui Traian Basescu (în pozitia nr. 1 Corneliu Vadim Tudor) si Lista cu jurnalistii si formatorii de opinie ostili Guvernului si lui Traian Basescu (în pozitia nr. 1 Dan Diaconescu)

Am intrat în posesia a doua documente incredibile, emise de Serviciile Secrete: Lista cu oamenii politici ostili Guvernului PDL si lui Traian Basescu (în pozitia nr. 1 Corneliu Vadim Tudor) si Lista cu jurnalistii si formatorii de opinie ostili Guvernului si lui Traian Basescu (în pozitia nr. 1 Dan Diaconescu).


6 comentarii:

  1. Daca o sa cautati lista neagra a lui Ilieascu o sa vedeti ca e trecut toata populatia Romaniei acolo.
    La ce oameni sunt acolo pe lista nu e de mirare ca-i "neagra".
    Ce ma mira e faptul ca nu-i si Felix pe acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai rabdare! Vine si lista cu FELIX!

    RăspundețiȘtergere
  3. FELIXare lista lui separata,probabil,caci el are mai multe :ANTENE"

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti isi fac liste negre dar nici unul nu-si face liste albe cu adevaratii prieteni.Probabil,sunt destul de volatile si nu stii cand prietenii trec pe lista neagra.Asa se intampla cand vezi totul doar extremist in alb si negru si nu ai un ideal demn in viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-i interesant e ca pe primele locuri de frunte sunt:Corneliu Vadim Tudor si Dan Diaconescu nefiind asezati in ordine alfabetica.

    RăspundețiȘtergere
  6. falsuri falsuri si iarasi falsuri...documentele are trebui stampilate si semnate pentru a avea calitate de act oficial...sau recunoscut ca fiind oficial...think it over wikiro :)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source