Search

luni, 20 decembrie 2010

Blaga ameninta ca va face publice conturile lui Băsescu!

Patriot spunea...

Sîmbătă, 18 dec. de la orele 18,30, Traian Băsescu a avut o întîlnire secretă cu Vasile Blaga şi Adriean Videanu, cărora li s-a alăturat ulterior şi Emil Boc, venit cu întîrziere, din cauza scandalului provocat la Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor pentru adoptarea bugetului pe 2011.Discuţiile au fost destul de aprinse între Băsescu şi Blaga, care l-a ameninţat chiar cu părăsirea PDL (împreună cu o serie de parlamentari şi organizaţii locale) în cazul în care continuă politica de distrugere a partidului.
În faţa unei astfel de atitudini a lui Blaga, Presedintele a adoptat şi el o poziţie dură, pe principiul "Eu v-am făcut, eu vă omor". Ceea ce l-a enervat cel mai tare pe Basescu a fost faptul că Blaga i-a cerut să abandoneze susţinerea acordată Elenei Udrea, considerată de Blaga "o pagubă, care va termina partidul". Atît Băsescu, cît şi Blaga s-au ameninţat cu dosare şi înregistrări, iar fostul ministru de Interne a spus că este în posesia conturilor sale din străinătate, cîţi bani sînt în ele (în total 2 miliarde de euro şi circa 700 de milioane de dolari) şi că dacă va fi cazul va provoca un scandal care îl va "termina". Cu toate aceste ameninţări, se pare că Basescu nu este dispus să renunţe.Un alt subiect al discuţiei l-a constituit aderarea României la Spaţiul Schengen.Basescu le-a cerut celor trei să pregătească opinia publică pentru o amînare cu cel puţin 1 an a intrării României în Schengen, explicîndu-le că cel puţin două state (Franţa şi Olanda) se vor opune, iar Sarkozy "refuză chiar şi să discute problema". Astfel decizia, care va trebui luată prin consens, la Consiliul European din luna martie, va fi nefavorabilă. Datorită discuţiilor în contradictoriu dintre Vasile Blaga şi Traian Băsescu, întîlnirea a fost una foarte rece, iar la sfîrşit cei trei s-au despărţit fără măcar o strîngere de mînă.

5 comentarii:

  1. Blaga zis Spaga sa ameninte? Pe cine sa mai ameninte si infractorul asta! La cate nenorociri a facut,acum il faceti si dizidentul PDL-lui? El si toti finii lui au speriat Oradea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

      Ștergere
    2. Actorul Vasile Butnaru:"Bogat si sarac" Bogatule,mana intinsa a saracului este de fapt Mana Lui Hristos care te Cheama la Mantuire.

      Ștergere
    3. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,stai linistit.Blaga nu va face nici o miscare in plus.Situatia este sub control total!Spiritul de echipa ramane mai presus ca orice!

      Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source