Search

miercuri, 22 decembrie 2010

Băsescu si echipa terorista de la World Trade Center

Pentru atacul asupra World Trade Center s-a pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează: ”ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA".

Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE  AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Se deplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; DESI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA "FUGA' IN USA.Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
IN CURSUL INTREVEDERII CU PRESEDINTELE BASESCU DIRECTORUL CIA LEON PANETTA A ADRESAT UN PROTEST SI UN ULTIMATUM IN LEGATURA CU ACEASTA MASURA ABSOLUT IRESPONSABILA A STATULUI ROMAN.


6 comentarii:

  1. Asta nu o mai cred. Sunt antibas dar nu cred nimic din acest document.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nici eu nu o pot crede:)))=))))

    RăspundețiȘtergere
  3. in ideea unui acces liber spre informatie, poate ar fi util sa postati si sursa zeitgeist ...
    http://www.zeitgeistmovie.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Vasile Butnaru:Domnule Traian Basescu,grabiti-va.A inceput numaratoarea inversa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intrebare: Ce parere ai despre 9/11
    Raspuns: Misiune indeplinita. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basecu:Vasile,este vorba de NOUA ORDINE MONDIALA!

      Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source