Search

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Din culisele oamenilor lui Băsescu: Procurorul General Laura Codruța Kövesi

Dezvăluiri uluitoare despre viata privată scandaloasă a Laurei Codruța  Kövesi, protejata lui Traian Băsescu:
Un senator, vicepreședinte al Comisiei de Abuzuri, face dezvăluiri uluitoare despre procurorul general al României  Laura Codruța Kövesi ar fi în legături foarte apropiate cu Florian Coldea, prim-adjunct la SRI  După cu un chef cu mult alcool, Coldea se deplasa cu mașina din dotare, la miez de noapte, acasă la Kovesi, dar a intrat într-un pom de beat ce era  Procurorul general, aflat în autoturism, a mușamalizat cazul • După divorț, Kövesi a trăit o idilă cu spp-istul Mihai Stancu, de la gărzile de corp ale lui Traian Băsescu • Ea a încercat să-l angajeze pe bodyguard la DGA, pe mâna fostului ministru Igaș...
O serie de dezvăluiri uluitoare au fost făcute public în această săptămână. Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Laura Codruţa Kovesi, a fost numită în funcţie de preşedintele Traian Băsescu în 2006, la propunerea ministrului justiţiei Monica Macovei.


 Kovesi a fost promovată în funcţia de procuror general al României, la vârsta de 33 ani, de la Sibiu, unde activa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu ca procuror şef al structurii locale a DIICOT. Ea a fost propulsată spre înalta funcţie de către secretarul general al PDL, Vasile Blaga, care era prieten cu tatăl său, fostul procuror-șef Ioan lascu, şi care a obţinut şi sprijinul preşedintelui PDL, Emil Boc, care a fost coleg de an şi de grupă cu Kovesi la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. „Promovarea Codruței Kovesi i-a surprins pe colegii săi de facultate şi de serviciu, întrucât fusese o studentă mediocră, iar ca procuror nu se remarcase în mod deosebit pe plan profesional, la bilanţul de profil pe anul 2005, anterior promovării sale, ocupând doar locul 10 din 16. A surprins şi mai mult renominalizarea sa în septembrie 2009 ca procuror general de către preşedintele Traian Băsescu, în condiţiile în care Consiliul Superior al Magistraturii a respins categoric renumirea sa, cu 5 voturi contra şi un vot pentru.", afirmă senatorul PSD Valer Marian, vicepreședinte al Comisiei de Abuzuri a Senatului, într-o declarație politică de joi, cu o zi înaintea dezbaterii Moțiunii de Cenzură a Opoziției.
Parchetul a cocoloșit afacerile lui Blejnar
Procurorul general al României e acuzat de senatorul amintit că a aservit total Parchetul preşedintelui României şi serviciilor secrete, îndeosebi Serviciul Român de Informaţii: „Laura Codruţa Kovesi se supune orbeşte cererilor şi ordinelor generalului Florian Coldea. Nu în ultimul rând, lui Kovesi i se impută că ar fi favorizat corupţia şi contrabanda din vămile româneşti, inclusiv pe marele patron al acestora, preşedintele ANAF, Sorin Blejnar datorită prieteniei sale cu şeful Autorităţii Naţionale Vamale, Viorel Comăniţă, care este vicepreşedinte al ANAF şi era mâna dreaptă a lui Blejnar din perioada în care a deţinut funcţiile de director al Direcţiei Juridice şi de director al Direcţiei Supraveghere şi Accizare Vamală din ANAF. În compania unor subalterni, ca de exemplu, şeful Direcţiei Regionale Vamale Cluj, Călin Vesa, şi şeful Direcţiei Vamale Judeţene Satu Mare, Ioan Sabău, directorul ANV Viorel Comăniţă s-a lăudat cu prietenia şi protecţia lui Kovesi, afirmând că sunt originari amândoi din judeţul Sibiu şi că s-au intersectat profesional în municipiul Sibiu, unde el a fost avocat, iar ea procuror. Dealtfel, şi Kovesi şi Comăniţă au fost promovaţi de la Sibiu la Bucureşti, pe filiera politică a PDL, după alegerile parlamentare şi prezidenţiale din 2004."
Favorizarea amicului Coldea de la SRI
"Kovesi l-a favorizat pe generalul Florian Coldea, primul adjunct al directorului SRI, într-un dosar în care acesta a fost cercetat pentru că ar fi provocat un accident de circulaţie în timp ce conducea în Bucureşti un autoturism de serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice.", mai susține senatorul Valer Marian. „Potrivit unor informații din Secţia Parchetelor Militare, confirmate de surse din SRI, în anul 2008, generalul Coldea şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe 21 septembrie, împreună cu procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, într-o locaţie secretă a SRI, după care, pe timp de noapte, s-au deplasat spre domiciliul acesteia să continue petrecerea, Coldea conducând personal un autoturism de serviciu. Pe B-dul Ştefan cel Mare, Florin Coldea a provocat un accident de circulaţie, respectiv a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi a intrat cu autoturismul în copacii din faţa Clubului Dinamo, avariind grav partea din faţă a autoturismului, inclusiv parbrizul şi bordul acestuia. Circumstanţele producerii accidentului indică faptul că generalul Coldea se afla sub influenţa accentuată a băuturilor alcoolice. Dosarul a fost muşamalizat ulterior de Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a intervenţiei procurorului general al României. În cauză a fost emisă o soluţie de neîncepere a urmăririi penale de către procurorul şef Ion Vasilache, promovat în această funcţie de procurorul general Laura Codruţa Kovesi şi avansat ulterior de preşedintele Traian Băsescu la gradul de general.", își continuă senatorul seria dezvăluirilor.
Kovesi, sex cu un bodyguard de la SPP?
„Alte probe susţin că preşedintele Traian Băsescu ar fi fidelizat-o şi manipulat-o pe Laura Codruţa Kovesi prin invitarea ei în mod frecvent la reşedinţa sa de la Palatul Cotroceni şi prin cuplarea acesteia cu un angajat din Serviciul de Protecţie şi Pază, care, pe lângă servicii de conducere auto şi de gardă de corp, îi asigura şi acompaniament sexual.", susține senatorul de la Comisia de Abuzuri, bazându-se pe informații din interior. SPP-istul, căpitanul Mihai Stancu din „Grupul Zeus" (nume de cod pentru gărzile de corp ale lui Traian Băsescu) este înalt și bine făcut, pentru a răspunde cerințelor fostei baschetbaliste. „După mai multe întâlniri la Palatul Cotroceni, la aproximativ un an de la promovarea sa, procurorul general a divorţat de soţul său, Eduard Kovesi. După divorţ Laura Codruţa Kovesi a trăit o idilă cu subofiţerul care i-a fost repartizat de SPP pentru a-i fi şofer şi bodyguard. Am putea spune că Traian Băsescu a preluat metodele patentate de Stalin în anii ‘50, când agente ale NKVD erau cuplate şi se căsătoreau cu activişti politici sau cu militari români care îşi făceau studiile în Uniunea Sovietică, pentru a-i manipula şi a-i folosi ca agenţi de spionaj sau de influenţă." O acuzație deosebit de gravă la adresa procurorului general al României, făcută de un senator într-o ședință publică. Ulterior, Mihai Stancu a fost trecut în rezervă de SPP, în 2011, iar Kovesi a făcut demersuri pe lângă fostul ministru de Interne Traian Igaș, la începutul acestui an, ca să-l angajeze la DGA. Numai că Igaș a fost schimbat între timp din funcție și angajarea lui Stancu s-a amânat.

22 de comentarii:

  1. calu asta spurcat de kovesi,a cerut prostituatelor de judecatoare,sa nu dea castig de cazua pensionarilor militari daca le scade pensia,cu exceptia cazurilor,cand scade sub pensia minima(350 de lei),adica tu esti colonel,izmanarul iti da o pensie de ceapist,si tradatorii astria spun,ca numai atunci cand pensia scade cat pentru unu care nu a muncit niciodata ii ilegal.
    fantastic.
    ps.:cred ca mult alcool a bagat sppistu ala sa o fooota pe pocitania asta jegoasa de kovesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu i-as da la mwuie asa de control cum se zice.......

      Ștergere
    2. Pt curva de Laura Codruta Kovesi27 iunie 2012 la 10:02

      Si eu i-as da la muue scarbei asteia de basista nenorocita! ieri la tv sa fi vazut ce oracaia la ministrul de justitie Titus Corlatean!Ca doctorii si politistii sunt vinovati de complicitate cu Nastase, ca avocatii nu trebuie sa faca declaratii! Cine pizda masii e curva asta care e pusa de Macovei si Basescu si isi permite sa spuna ca avocatii nu trebuie sa-si apere clientii si sa nu critice inclusiv deciziile unei curti de justitie?Fai scarba ordinara daca te prind odata iti dau sloboz direct in gat!!!!!

      Ștergere
    3. PE SPPist il chema Mihai Cristian si nu Mihai Stancu, a devenit mare colonel la MAI si acum a fost detasat la Jandarmerie. In timpul asta, ei si-au construit si o vila imensa la Magurele, pe numele lui.

      Ștergere
    4. Mai mult ca voi nu a baut nimeni ma nea militarule..in afara de bautura nu ati facut nimic in viata voastra si acumm vreti pensii de eroi?cand eram militar veneau parintii cu sarsanalele pline la voi ma jigodiilor ca sa obtin si eu 48 de ore de permisie..voua nu va e rusine,tot voi am scarbelor stati cu mina intinsa? ce dreq ati facut voi ma pt tara asta in afara de umbra gratis..eu nu v-as da nici minimum pe economie pramatiilor,mai aveti si tupeu sa iesiti la rampa cu gura mare.

      Ștergere
    5. Hai ca asta e buna ditamai colonelul sa aiba pensie de CAP-ist si chiar vrei sa te cred!!!
      Pai pana si subofiterii au pensie de cel putin 1500 Ron.
      Avand in vedere ca nu ati contribuit la fondul de pensii cu nimic si ca ati dus-o bine si pe vremea lui Ceasca, mancare la popta haine gratis de la stat, ... si ca ati iesit la pensie la cel mult 54 de ani si v-au mai dat si salarii compensatorii eu cred ca pensiile pe care le aveti sunt mult prea mari si vi le-as reduce cu 30-60%.

      Ștergere
  2. Bun articolul,si am un "dinte"serios impotriva acestei aratari,i-am trimis o plangere si nici nu a catadixit sa se uitew pe ea,mi-a raspuns procurorul de serviciu din acea zi.Cred ca nu avea timp sa se ocupe de probleme ale cetatenilor,trebuia sa acopere gunoiul facut de acolitii PDLului si sa umble cu matrpazlacuri.ar trebui ca noua structura a puterii sa o aresteze putin dar 'corb la corb nu-si scoate ochii 'asa ca nici o speranta de mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda,ar fi trebuit sa te pupe-n p...ca esti si tu un buric..ma ce nenorociti mai sunteti..ia zi cu ce turnatorii de plingeri te-ai dus ma nenorocitule..daca ai s-ar uita l-a toate gloabele ca tine cand crezi tu ma ca ar avea timp si pt mafotii aia mari..aia care te platesc pe tine sa o murdaresti pe aici..

      Ștergere
  3. t2,
    bine ca dintele pe care il mai ai este serios (am un "dinte"serios).

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce sa spun daca este singurul dinte "personal"pe care-l mai am in gura?Restul sunt de "cumparat".Dupa cateva mii de ore de zbor cu elicopterul ,putini se mai pot lauda cu dintii originali,trepidajul+radiatiile+stresul si cand te gandesti ca la plata pensiilor am fost incadrati in aceiasi grupa de munca cu toti smecherasii de birou,mai ca-ti vine sa plangi dupa dintii pierduti degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. @F,ce faci?Te-ai dus sa-l intrebi pe Pruteanu,daca este corect sau nu?Daca ai ceva de comentat ,la subiect,esti liber sa o faci ,analizele gramaticale lasa-le in seama criticacilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. mmmmm.... ce botic are codruta asta. cred ca face mumu la greu. cred ca si lui base i-a facut mumu. altfel nu-mi explic cum a pus asa o proasta procuror general.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te si tu si fa un mumu..poate te face portar la Cotroceni..cretinule !

      Ștergere
  7. @t2
    Cu moaca,da!
    Nici tu nu esti prost.

    RăspundețiȘtergere
  8. ZIARISTUL ROBERT HORVATH ARE O AUDIENTA LA DIRECTORUL FMI.
    SUBIECTUL DISUSCUTIEI - BANII LUI CEAUSESCU. CEA MAI MARE EXCROCHERIE
    FINANCIARA DIN ISTORIE. BANII FURATI DE DAN VOICULESU APARTIN STATULUI ROMAN !


    FMI
    International Monetary Fund, 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
    email: publicaffairs@imf.org
    Doama Director Cristine Legarde
    Ma numesc Kiyoko Horvath si sunt jurnalist de investigatii.
    Reprezint impreuna cu sotul meu media japoneza la ONU.
    Sunt vicepresedintele Devartes Film Internationa Tpkyo New York
    Va rog sa-mi acordati o audienta.
    Subiectul Romania. Conspiratie politica la toate nivelele statului pentru
    a impiedica preluarea de catre statului Roman a banilor lui Nicolae
    Ceausescu. Asistam la cea mai mare excrocherie din istorie.
    Cateva miliarde de dolari au fost transferati catre Dan Voiculescu , fost general in serviciul secret Ceausescu si contabilul personal al acestuia.
    Actualmente din banii furati a reusit sa creieze un imperiu financiar urias.
    Este Vice Presedintele Senatului Romaniei.
    Trimit spre atentia dumneavostra cercetarile si concluzia investigatorilor canadieni care la invitatia guvernului roman au studiat acest caz.
    Mentionez ca sotul meu cetatean american originar din Romania a atentionat guvernul Romaniei dar nu a primit nici un raspuns mai bine de un an. Romania dupa cum bine stiti este intr-o situatie economica dificila.
    Recuperarea acestor bani poate ameliora situatia. Trimit in avans toata documentatia necesara. Sper ca reprezentantii FMI sa participe la aceasta intalnire.
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  9. nasol, pai ala si batran si baut, ce lucrare sa mai faca...mai bine cu al doilea , tanar si gigolo...acum inteleg ca e pe uscat, a mai si inaintat in varsta, s-a inrait, are energie necheltuita (daca nu se rezolva singura, dar nu e acelasi lucru)...numai buna de asmutit pe dusmanii politici

    RăspundețiȘtergere
  10. @Robert Horvath...ai descop[erit roata si apa calda? toti stim ca bani lui Ceasca au ajunsi la diversi...dar daca unii conduc imperii falimentatre, aprovizionate de la stat (aka imprumuturi, aka le platim noi) macar Felix conduce un impoeriu functional...si 4 miliarde e putin, bugetul pe un an (hai doi, cu inflatia) al Wooodrei

    RăspundețiȘtergere
  11. Laura este usor santajabila fata de faptele sale imorale ,asa s-a ajuns fapta penala votuldat si in mod deosebit cucine ai votat ,RUSINE ,ca ai incalcat constitutia care prevede la art.131 ca trebuie sa reprezinti interesele societatii precum si drepturile si libertatile cetatenilor printre care dreptul la vot , luand masuri contra celor care au ingradit dreptul la vot . dupa ce veti clarifica furtul votului din 2009 si boicotul pentru a anula dreptul la vot prin neprezentare.Ai spus ca nu te prezinti pentru explicatii in fata comisiei prezidentiale. Ai uitat ca trebuie sa prezinti in fata parlamentului? Ai uitat ca toti procurorii desfasoara activitatea sub autoritatea min, justitiei ? Cat mai stai revino-ti la respectarea constitutiei pentru ca ulterior sa fi exclusa din randul procurorilor pentru abaterile tale de la morala si pentru abuz asupra constitutiei.!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sotul lui Kovesi e mason vechi. Asa ca ..i se rupe ei, de restul...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source