Search

joi, 5 aprilie 2012

Distrugerea Sistemului National de Sănătate continuă... MRU e direct implicat!

Firma Petromed Solutions este pregătită să preia serviciul de ambulanţă, care are un buget de 4,5 miliarde euro.
Ne amintim că scandalul politic declanşat de Traian Băsescu, care a dus la demisia dr. Raed Arafat, era legat de intenţia de privatizare a serviciului public de ambulanţă, în care era în joc bugetul acestuia, în valoare de 4,5 miliarde de euro. S-a spus atunci că mai multe firme apropiate Puterii erau deja pregătite să preia această activitate, ceea ce a inflamat opinia publică, ducînd la puternicele mitinguri de protest din numeroase oraşe ale ţării.
Cu toate acestea, nimeni nu a bănuit care erau adevăratele jocuri de culise ale acestei uriaşe afaceri în care este implicată familia actualului Prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu.Soţul - şef la SIE, soţia - administrator la OMV
La doar cîteva săptămîni de la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, mai exact pe 18.12.2007, soţia acestuia, dr. Daniela Ungureanu, este cooptată ca administrator al firmei Petromed Solutions SRL, în care este acţionar majoritar SC OMV Petrom SA, asociat ci o oarecare Petrescu Floaream cu domiciliul în Tîrgovişte, aşa cum se obvservă în documentele alăturate.
Această firmă, despre care Prim-ministrul a spus că ar avea ca preocupare doar activităţi umanitare, are un patrimoniu uriaş, constituit din cedarea de către OMV Petrom a cîteva sute de spaţii din toate regiunile ţării, unele cu o valoare de miliarde de euro!
Îm documentele publicate de noi, obţinute de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, se observă că firma administrată de Daniela Ungureanu are în folosinţă spaţiile de la Arpechim Argeş, Doljchim Craiova, adică fostele mari combinate chimice. Precum şi alte sute de spaţii din Buzău, Galaţi, Vîlcea, Gorj, Prahova, Dîmboviţa, etc.
Ambulanţa Petromed ia locul SMURD?
Poate că aceste date ar fi trecut neobservate, dacă nu ne-ar fi atras atenţia obiectul de activitate al acestei firme patronate de OMV PETROM. Astfel, în cadrul obiectului de activitate, alături de “activităţi referitoare la sănătatea umană”, sau de “asistenţă medicală generală”, observăm că din anul 2008 apare şi codul 8512, care înseamnă “ASISTENŢĂ MEDICALĂ AMBULATORIE”, în care este inclusă în principal activitatea serviciului de ambulanţă!
Aşadar, în cazul în care intra în vigoare Legea sănătăţii care a generat scandalul politic al anului trecut, firma administrată de Daniela Ungureanu, soţia actualului Prim-ministru, era prima îndreptăţită să preia serviciul public de ambulanţă din România, avînd sute de spaţii! Împrăştiate în toată ţara, ceea ce nici un alt contracandidat n-ar fi avut.
O afacere de 4,5 miliarde de euro, care încă mai poate fi realizată de actualul Prim-ministru prin repunerea pe tapet a Legii sănătăţii, lucru deja anunţat ca intenţie în perioada următoare!
Reamintim că Daniela Ungureanu primeşte şi azi peste 7000 de euro lunar de la firma OMV Viena pentru aşa zise consultaţii medicale, deşi dumneaei lucrează ca medic anestezist la Fundeni.

7 comentarii:

  1. da au niste servicii de rahat si isi bat joc de tine,si vor ca tu pacient sa fi la cheremul lor.Ei nu inteleg ca atunci cind prestezi servicii in orice domeniu fie el si de sanatate nu trebuie sa cirii ci sa faci ce trebuie atunci cind trebuie si nu cind ai chef.Stiu ,SI CE DACA MAI MOARE UN PROST DIN CAUZA NOASTRA,UPS PARDON MOARE PENTRU CA E PROST SI NU ARE BANI SA MEARGA LA PRIVAT chiar daca a cotizat ca dementu ani de zile la acest sistem.In concluzie:sa privatizeze sistemul si sa-mi dea posibilitatea de a alege unde cotizez ,ca doar nu-s curve sa ia bani inainte fara sa-ti dea nimic in schimb.EU VREAU PRIVATIZAREA ACESTUI SISTEM DAR NU VREAU SA MAI COTIZEZ LA STAT SI PUNCT. Eu nu vreau sa platesc CAS-ul si sa-mi spuna cind ma duc la doctor ca trebuie sa mai dau ceva bani.Nu ,eu vreau sa ma duc la particular sa-mi dea chitanta pentru serviciile prestate si daca eu patesc ceva in baza chitantelor sa-mi fac dreptate,ca acum o pot da dupa visin cum le place lor. NU MAI VREAU SA COTIZEZ LA STAT!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti cam prostovan si cred k nu intelegi kre e rolul unui sistem de sanatate de stat, cu servicii corecte si decente pt toti, indiferent dak au bani sau nu. unul k tine nu intelege k trebuie sa cotizezi la stat pt serviciile esentiale pe kre trebuie sa le asigure statul oricarui cetatean. aparare, ordine publica ,invatamant, justitie, sanatate, etc. un prost ca tine [ infatuat si kre probabil nu are mai mult de 20 de ani si traieste pe banii lui ta'su] nu intelege care e rolul statului in toata povestea asta. nu intelegi nici macar de ce avem nevoie de un STAT corect si eficient, egal pt toti cetatenii sai. ai idee pe ce principiu se bazeaza existenta unui STAT? ai auzit de intrajutorare, coeziune sociala, stat social si altele? ai idee macar de ce noi oamenii traim in forme de organizare statala si nu in turme sau cirezi unde masculul dominant face legea si restul se supun pt k sunt slabi? avem nevoie de un stat social corect administrat si kre sa ofere servicii de calitate tuturor. nu avem nevoie de turma gen basescu & co kre vrea sa vanda tot, sa fure tot, sa beneficieze ei de tot iar noi, cei multi sa fim la mila lor, turma de votanti prosti si usor de cumparat cu o punga de faina si ulei. insa un prost basist k tine nu poate sa inteleaga asa ceva. somn usor. cand banii lui tac-tu s-or termina, ai sa ajungi pe drumuri si ai sa vezi cum e sa nu te ia ambulantele alea private... cum n-o sa te duca nimeni la spitalele alea private, cum n-o sa-l primeasca nimeni pe fi-tu la scolile alea private.... de ce? pt k n-o sa ai bani destui nemernicule! si atunci abia ai sa intelegi cum e cu conceptul de stat social. insa statul ala n-o sa mai existe demult pt k o sa fie inlocuit de un stat mafiot, dictatorial, oligarhic in care TU n-o sa ai nici un drept pt k nu ai bani destui. si o sa te adune de pe drumuri fortele de ordine PRIVATE [k politie nationala de stat n-o sa mai fie!] si o sa te rupa in batai iar apoi o sa te condamne o justitie PRIVATA [ aia care face "dreptate" doar pt cei puternici] o sa te condamne la munca silnica in lagare. K sa fi sclavul LOR. Al celor cu bani. hai sictir basistule!

      Ștergere
    2. anonim ora 6:05 AM.Da ai dreptate dar ca vrei sau nu tot catre ce ai descris tu aici ne indreptam fie ca-ti place sau nu,fie ca, cotizezi la stat sau privat la un moment dat tot nu vei fi bagat in seama si vei muri cu zile pentru ca spre asta se tinde,si in final fiecare este liber sa opteze pentru ce vrea .DE CE TE-AI AMBALAT IN HALUL ASTA?

      Ștergere
  2. A SI APROPO NU SUNT BASIST,ASA CA MIE ORICUM NU-MI CONVINE SA COTIZEZ LA STAT SI CIND AM NEVOIE SA NU SE UITE NICI CU CURU LA MINE PENTRU CA I S-A TERMINAT PLAFONUL, DATORITA FAPTULUI CA O GRAMADA DE ALTII AU AJUNS LA MEDIC LA INCEPUT DE LUNA SI EU PENTRU CA, COPILUL MEU S-A IMBOLNAVIT LA SFIRSITUL LUNII NU POT BENEFICIA DE RETETE COMPENSATA SI CHELTUI MILIOANE CA ASA VREI TU.MACAR STIU DE CE LE CHELTUI.SI NU TE MAI AMBALA CA FACI VREUN ATAC CEREBRAL. SI INCA O DATA-- NU SUNT BASIST-- ,DECI NU MAI PUNE STAMPILE ,IAR CU BANII ,SA NU DEA DUMNEZEU SA AI TU BANII MEI ,CA NU STIU CUM O SA TE DESCURCI SI-TI VA PAREA RAU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte important !

    ADEVARUL despre Dan Diaconescu spus de economistul Constantin Cojocaru la un post TV

    http://partidulpoporuluibacau.blogspot.com/2012/03/legea-cojocaru-la-zeus-tv-29032012.html

    RăspundețiȘtergere
  4. ceace se urmareste prin privatizarea serviciului de urgenta este :
    --- satisfacerea dorintei lui basescu cand a inlaturat pe arafat
    --- angajarea in privatizare a firmei sotiei PM este acceptata de basescu avand garantia ca-l poate corupe pe MRU fara sa-i intereseze legile tarii. aceasta MAFIE trebui schimbata si sa ia locul CPex-lui ca in 1989 merita sa plateasca pentru tot ce fac si sa le confiste averile fabuloase .

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar despre traficul de organe ati auzit?
    In linkul de mai jos este vorba despre intamplari de la Fundeni. Ce coincidenta!

    www.razbointrucuvant.ro/.../traficul-de-organe-o-realitate-sinistra-oc...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source