Search

marți, 3 aprilie 2012

Băsescu a făcut presiuni asupra SRI pentru ca acesta "să lase in pace" afacerea gazelor de șist

Sursele confirma implicarea lui Traian  Băsescu in "Afacerea Chevron" si interesul sau direct, exprimat in mod clar si nemijlocit:

La bilantul SRI de acum doua saptamani, adica cu o saptamana inainte ca MRU sa semneze cele 3 HG-uri secretizate prin care Chevron a primit in exploatare terenurile de la Marea Neagra, Traian Basescu a avut in discursul sau tinut in fata ofiterilor SRI, in absenta presei, o interventie cel putin ciudata.
“Exploatarea gazelor de sist este foarte importanta si binevenita si cine spune altceva atenteaza la siguranta energetica nationala”, a spus Basescu, fara nicio legatura cu restul temelor din discursul sau. SRI-istii din sala au prins insa rapid mesajul, adica lasati-i in pace pe aia de la Chevron, nu va puneti de-a curmezisul, si au primit cu hohote de ris avertismentul Presedintelui. “Hahaha, sa mori tu!”, s-a auzit din sala in care se asternuse o liniste mormantala la finalul interventiei basesciene, cind spionii lui Maior au refuzat sa aplaude discursul prezidential.
Basescu s-a facut stacojiu la fata si n-a mai deschis gura.

11 comentarii:

  1. nu mai asteptati vindetine si pe noi ca ne-am cam saturat de voi

    RăspundețiȘtergere
  2. pai probabil aia i-au promis sa-l sustina in campanie pe el si partidul lui ,asa ca omul vrea sa se asigure ca totul va iesi cum si-a planificat si a batut palma ,nu cum vor prosti.Oricum treaba asta nu trebuie lasata asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord. Ma gandesc la faptul ca acum 22 de ani pana si Securitatea si-a dat seama de mersul istoriei si l-a lasat din mana pe Ceausescu. Cred ca si azi serviciile au oameni cu capul pe umeri, adevarati profesionisti si chiar oameni patrioti. Isi dau seama ca acest regim politic a distrus complet Romania si se hotarasc macat acum in al 13 lea ceas sa nu-l mai sustina pe Basescu si pe mafiotii lui. Cred cu tarie ca Romania are o sansa, chiar daca e mica.... Cred cu tarie ca acest regim criminal va fi inlaturat la alegeri si vom avea o sansa.... nu sa TRAIM BINE.... dar macar sa nu mai fim distrusi cu buna stiinta ca popor si ca tara. Daca nu noi, macar copiii nostri au sansa sa traiasca intr-o Romanie mai putin corupta si sa aiba o viata mai buna.

      Ștergere
  3. si baietii de la SRI se iau dupa el?!?!?!? sa fim seriosi, parca nu stiu cine este Base

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc, sunteti totus intregi la minte si nu stergeti mesajele adevarate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vedeti?Toti avem frica de sistem si publicam ANONIM. stiti de ce? FRICA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,vreau sa te ajut cu 3 milioane de euro! Te rog foarte politicos: Continua sa prezinti spectacole cu caracter profund-social care contribuie la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman aflat in hibernare de multa vreme!

      Ștergere
  6. Este o pevestioară ireală. Cei care lucrează în acest sistem nu au identitate. În condiţiile în care privilegiile lor nu au fost afectate de criză (vezi alocările bugetare) şi salariile au fost scăzute formal (au implementat noi formule de calcul a soldei, aceştia vor acţiona doar la ordin.
    Dacă atitudinea participanţilor la bilanţ a fost rece, chiar ostilă, aşa com este prezentată în poveste, ar trebui să ne bucurăm. Înseamnă că au date şi informaţii că zilele lui băse sunt numărate şi nu trebuie să-l mai pupe în fund, aşa cum fac de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimeni nu mai pricepe ca, de fapt, NU EXISTA STATE, ci doar MULTINATIONALE, CORPORATII s.a. Suntem sclavii acestora, sub falsa viziune a democratiei impusa de clasa politica. Noi, oamenii, suntem singuri si dezbinati de religie, simpatism politic, cultura, etnie s.a. in fata unui sistem ibne-pus la punct de Cavalerii Templieri si dezvoltat astfel incat sa nu-i scape nimic de catre organizatia complexa Masoni-Iluminati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa dea dumnezeu sa se faca dreptate odata si odata si sa fie trasi la raspundere toti nemernicii care au jefuit statul roman.Cred ca asta va fi posibil doar printr-o alta varsare de sange.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source