Search

luni, 16 ianuarie 2012

Cine se află în spatele protestelor violente de la Bucureşti?


  1. Foarte important! Jan 16, 2012 05:52 AM
    Am primit pe mail urmatoarea stenograma pe care v-o prezint aici. Mentionez ca stenograma reprezinta inregistrarea facuta cu telefonul mobil al unui taximetrist din zona Universitatii, a carui statie de emisie-receptie fusese setata pe frecventa utilizata de politie si jandarmerie.

    Din cele prezentate reiese in mod clar ceea ce s-a spus deja la unele posturi de televiziune si pe internet, anume faptul ca a existat o complicitate si o coordonare intre fortele de ordines si protestatarii violenti care au produs deturnarea mitingului pasnic de la Universitate:

    [...]:"Unu" pentru "Doi" si "Sapte": Avansati spre Piata Sf. Gheorghe! Am vorbit cu "Alfa-Mobil" si a ordonat retragrea jandarmilor catre Coltea..
    [...]: Receptionat. Avansam in doua minute! "Alfa-Mobil"... ( sunete parazite) receptie!
    [...]: Sunt "Alfa-Mobil" pentru "Baza"... confirm replierea in dispozitiv! Pentru toti corespondentii ... intensificati actiunile! Repet, intensificati actiunile!
    [...]: Da am inteles.
    [...]: Bai "Elias" ce dracu faceti acolo ma?! Mai cu inima ce dracu! Ca nu stam aici pana maine!
    (sunete parazite)
    [...]: Pentru toti corespondentii: Pastrati disciplina in sistem! Comunicati doar cand e nevoie!
    [...]: "Alfa-Mobil" receptionat.
    (sunete ce sugereaza faptul ca se receptioneaza un apel telefonic pe mobil, retransmis prin statie...)
    [...]: Pentru toti corespondentii "Nicotina": Limitati traficul radio! Avem receptie exterioara! Repet,avem receptie exterioara! 
    (sunete parazite... inregistrare intrerupta)

RomaniaLeaks.org a publicat acest material sub rezerva faptului ca nu poate sa verifice realitatea informatiei. Daca insa coroboram acesta stire cu alte articole aparute azi pe internet,- credem ca cele semnalate sunt extrem de probabile.
Cititi si:

Huligan interzis pe stadioane, şef de galerie la partidul generalului Oprea... coordoneaza protestatarii violenti de la Piata Unirii

Compromiterea mişcări democratice in România, preludiul instaurării unui regim dictatorial

Preluare dintr-un articol de pe internet:

CINE sunt cei care au incercat sa strice imaginea mitingului pasnic de la Universitate?
Cred ca e destul de clar pentru majoritatea celor care au urmărit evenimentele, că mitingurile din aproape toate capitalele de judet au fost PASNICE! La fel a fost si mitingul de la Bucuresti, - pană la lăsarea intunericului... cand grupuri mici dar bine organizate s-au infiltrat dinspre zonele laterale ale Pietii Universitătii si care au provocat violentele incredibile din zona Pietii Unirii si a Pietii Sf. Gheorghe!

Avem astfel DOUA mitinguri deosebite: Primul care este pasnic, la Universitate si al doilea care este violent si bine regizat, in zona Unirii.

Grupurile de tineri cu fetele acoperite care au produs acele violente incredibile au fost coordonate de catre persoane dotate cu STATII DE EMISIE RECEPTIE, - imaginile difuzate de televiziuni sunt clare!
Ce se urmăreste astfel?
Zilele următoare ne vor arăta...insă există informatii neoficiale care spun ca miscările violente de la Bucuresti sunt coordonate de la nivel inalt si că Puterea va profita la maxim de starea creata in mod artificial prin luarea unor măsuri exceptionale care ar putea duce la declararea starii de urgentă ceea ce implicit inseamnă restrangerea unor drepturi si libertăti democratice, inclusiv la interzicerea oricărui miting....
Ce urmează? Vă mai aduceti aminte de noua Strategie Natională de Apărare adoptata de CSAT anul trecut? Ea include cenzura presei ostile Puterii ... asta ... pentru inceput...
Urmează vremuri extrem de tulburi.
Miscarea democratică pornită ca protest pasnic va fi stopată dacă nu va exista un răspuns MASIV si PASNIC al societătii.
Dacă societatea civilă nu va reactiona finalul va fi decesul democratiei in România.
Iar Regimul Băsescu va ingenunchea definitiv orice urma de libertate in România.
AICI urmariti filmul evenimentelor ( click pe link)
Get Adobe Flash player

33 de comentarii:

  1. "Baza"este criminalul Traian Basescu.Aseara in jurul orei22,45 Romania tv anunta ca Baasescu Traian este in capitala si cordoneaza intreaga activitate a huliganilor,ca doar nuera sa coordoneze activitatea protestatarilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. E posibil..... eu am fost aseara la universitate si confirm ca am vazut chestii ciudate. cand au venit ultrasii aia practic au venit din laterale si jandarmii i-au lasat sa se apropie fara probleme. Si multi aveau statii cu hands-free mici in urechi i-am vazut. Si se miscau coordonat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce s-a intimplat zilele trecute este lucratura celor de la putere ca un preludiu pentru ce urmeaza.Daca este razboi ,stare de urgenta ,revolte nu se mai fac alegeri,si atunci ei pot sta linistiti mult si bine la conducere.Acesti indivizi sunt niste ordinari ccarora l-i s-au lipit scaunele de c-r si nu mai vor sa le dezlipeasca,astfel incit vor sa ne manevreze dupa bunul plac pt a-si atinge scopurile,pt ca daca nu mai sunt la conducere nu au unde sa se duca si atunci trebuie sa se asigure ca pozitia lor va fi aceeasi si in continuare,pentru a implementa masurile dictate de altii si pt a-si asigura buzunarele.Ce se intimpla in aceste zile este dictat de afara(pr ca noi am fost cei mai cuminti si nu ar fi trebuit)si pus in practica de nesimtitii de la conducere.De astia nu mai scapam curind,dar gratia divina ii va lovi cind se asteapta mai putin si sub forme nebanuie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau so vad pe udrea in piata universitatii. goala. in fata scutierilor. ea de partea manifestantilor si sa strige BAGATI-MI BASTOANELE UNDE VRETI VOI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mmmmm si eu vreau asta! nu ma intereseaza comentariile savante ale unora pe aici pe mine ma intereseaza cum s-o fac pe Nuzzy Udrea! daca as prinde-o cred ca ia-si face intai cu limba....mmmmm..... si pe urma ia-s da la cioc pana o sa gafaie si pe urma i-as da la fund si iar la cioc!

      Ștergere
  5. totul are o logica
    urmeaza legea martiala
    si atunci base va face orice vrea muschii lui

    RăspundețiȘtergere
  6. Astia nu pleaca , au dotat jandarmeria cu echipament ,probabil vor baga armata , Basescu stie ca daca demisioneaza are sanse sa ajunga la puscarie , haideti sa incercam si o varianta ajutatoare , nu mai platim nici-o taxa catre guvern ,inclusiv TVA-UL , achitam toate cumparaturile fara a plati TVA-UL ,, Sa vedeti cum pleaca singuri.cind vor vedea ca nu ii mai sponsorizam.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum dracu sa nu platim tva? asta se incaseaza automat la orice produs cumparat. treaba e alta: sa iesim in strada in fiecare zi in fiecare oras! pasnic. asta e solutia. dureaza cat dureaza dar asta e

    RăspundețiȘtergere
  8. lumea traieste din filme pe blogul asta!!! cum dreaq un taximetrist a reusit sa prinda frecventa politiei si jandarmeriei cu statia de pe masina cand frecventele MAI-ului sunt codate si oricum functioneaza pe frecvente nereceptibile de pe statiile din comert oricat de performante ar fi ele!!! lumea cauta teorii ale conspiratiei cand pe strazi se intampla ce se intampla pentru ca lumea nu are cu ce trai si vor o viata civilizata! da un leak despre ce au de gand cei din clasa politica nu apare? ca de taximetristi sunt sunt satul am fost si eu taximetrist si cunosc fenomenul....prea multe filme cu teorii ale conspiratiilor se pare ca dauneaza unora! pe noi ar trebui sa ne intereseze ce se va intampla de acum incolo pe plan politic pentru ca leul deja o ia usor in jos si evenimentele astea violente nu fac bine nimanui atata timp cat afecteaza intr-un mod negativ economia noastra si asa subtirica.... cine ma poate lamuri cu informatii pertinente despre ce se va intampla in viitorul apropiat?! multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca, puteri externe Romaniei vor sa scada puterea leului, sa ne infometeze si l-au pus pe Basescu sa bage legea aia penala a sanatatii si sa l dea jos pe Arafat stiind ca va iesi o revolta?

      Ștergere
  9. in decembrie '89 stanculescu baga piciorul in gips............................ACUM.....dar tocmai acum iliescu se interneaza.....CE PARERE AVETI ? mai draga...COMENTATI!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. asta nu e important. important e sa plece naibii chiorul de la putere

    RăspundețiȘtergere
  11. Pt cei ce vor anticipate: vă rog să mă anunțați când Opoziția va avea soluții, nu declarații infantile de genul ”vrem alegeri anticipate”. Pentru ce să le avem? Pentru a înlocui niște oameni politici cu alți oameni politici? Nu de asta, ci pentru că unii mor de foame în Opoziție și vor să revină la Putere, unde se știe că nu există guvern care să nu fi furat. Vreau soluții să ne fie bine, nu soluții să le fie lor bine, lor, politicienilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt Basistul de nai sus17 ianuarie 2012 la 10:08

      Gigi.... esti basist? Ai net, cauta pe siteurile partidelor respective programele lor de guvernare. Asta daca nu-ti aduci aminte ca de nenumarate ori la tv si in presa s-au publicat ideile si programele lor alternative la kktul pe care il face boc. Mda... nu cred ca ai sa te obosesti sa cauti, asa e? Esti doar un vierme basist... apropos de porcariile aruncate de Bakonsky ala al vostru.
      Huideo HUOOOO!

      Ștergere
  12. Pe degeaba va agitati a pestii pe usat fratilor.Soarta tari noastre este de multa vreme stabilita si dobitoii care se red la onducere nii maar nu au avut puterea sa obieteze impotriva macar jumate de minut cind au fost pusi in tema cu ce au de facut.La anu boieri mari se va da lovitura de gratie...

    RăspundețiȘtergere
  13. pt anonim ora 03:29.Daca ati fi fost mai atent la ce srie in ultimul paragraf v-ati fi dat seama ca nu traim din filme.Comentariul dv este dovada ca nu stiti sa cititi printre rinduri."PENTRU TOTI CORESPONDENTII"NICOTINA".LIMITATI TRAFICUL RADIO!AVEM RECEPTIE EXTERIOARA!REPET AVEM RECEPTIE EXTERIOARA"Ce mai aveti de adaugat?

    RăspundețiȘtergere
  14. DESCHIDE-TI OCHII OCHII[MINTII] ROMANI!!!!!acveste televiziuni care va instiga si va capiaza NU BINEVOIESTE SA VA PREZINTE EVENIMENTELE LA ZII DIN AMERICA.fenomenul piata niversitatii din 1990 din bUCURESTI IA AMPLOARE IN AMERICA SI INTREAGA LUME. adevarata lupta ACTUALA este impotriva FMI SI A BANCII MONDIALE DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, manfestatia ar trebui sa fie impotriva FMI-ului, tampitii astia doar au aplicat ordinele lor. Sigur, daca nu le aplica se ajungea unde a ajuns Ungaria (!) si alte state care nu se conformeaza. Ungurii macar mai au ceva verticalitate. Stai ca vin acuma astia de la FMI si sa vezi ce-i pun cu botul pe labe si pe cei din OPOZITIE

      Ștergere
  15. SA INTREBAT CINEVA CINE SANT "OAMENI" DIN SPATELE VACESTEI BANCI MONDIALE SI AL F.M.I??????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai chill amigo, ca sunt organizatii oculte mult mai mari si mult mai diabolice si puternice decat masoneria...

      Ștergere
  16. nu pot in doua cuvinte sa explic cam ce e dar google SECRETELE LUI LOVENDAL ACOLO ma-mai documentat su pot sa spun ca se apropie ce ?vedem noi /ce credeti ca a discutat CIA base CEVA DE GENU bai voi ce faceti nu ne ajutati in instaurarea unui GV mondial noi sintem un stat masonic[ SUA ]

    RăspundețiȘtergere
  17. C.I.A PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE !

    SCMDRR declanşează acţiunile de protest anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale pe 19 şi 24 ianuarie !
    Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
    Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi

    Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.

    în anul 1998: 36.500 ofiteri;

    - la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;

    la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;

    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

    Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. . Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.

    RăspundețiȘtergere
  18. ...CU NOI ESTE DUMNEZEU,INCHINATI-VA NEMURI SI VA PLECATI! CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea mai e, ca ne-au cam fortat comunistii sa il alungam...

      Ștergere
  19. Normal ar fi ca atunci cand lumea se manifesta si se cere alegeri anticipate, puterea daca nu se teme de acestea si sunt sigure ca poporul este manipulat, trece urgent la alegeri anticipate, fara sa fie organizate de ei ci de un guver tehnic. Dar FRICA lor este asa de mare ca mintea lor acum lucreaza pentru diversiune, cum sa sparga mitingul, cum sa denigreze opozitia, Ne duce grija ca nu are cine sa ne conduca, lasati doamna Udrea ca vom avea de unde alege. In timpul campaniei electorale pot aparea oameni f.f.f...valorosi. Romania are acesti oameni. Avem tinwri pregatiti, inteligenti, sufletisti care asteapta momentul sa se afirme.Dar fara voi, voi i-ati trimis afara, noi ii vrem aici langa noi, avem nevoie de ei. Plecati, nu ne mai faceti rau.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru cei ce sunt suparati ca se vor alegeri anticipate,ca nu avem cu cine sa-i inlocuim pe astia Domnilor macar ca vin unii care au "bunul simt "sa fure mai putin si sa nu ne mai jigneasca ,si sa nu ne mai priveasca cu superioritate,ca oricum sunt foarte putini cei ce se afla la conducere si au scoli politice inalte ca sa syie cu ce se maninca ceeace fac.Si acum o intrebare,daca tot nu avem cu cine sa-i schimbam:DE CE MAMA DRACU L-AM IMPUSCAT PE CEAUSESCUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! TEMBELILOR

    RăspundețiȘtergere
  21. Foametea,imposibilitatea de a-si plati facturile si creditele,cresterea aberanta a preturilor fara sustinere prin pensii si salarii,imposibilitatea de a se trata....iata ce ne scoate in strada !Politicieni corupti,presa aservita politic,functionari publici incompetenti....o mizerie care nu ne mai intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  22. CÂTE CEVA DESPRE PROTESTELE DIN ROMÂNIA (17.01.2012)
    03:08 Posted In CRIZA FINANCIARĂ , CĂI SPIRITUALE , DAVID ICKE , DECONSPIRAŢII , DOCUMENTARE CU SUBTITRĂRI , FREE ENERGY , NOUA ŞTIINŢĂ , PROTESTE , SOCIETATI OCULTE Edit This 32 Comments »
    ROMÂNI - Dacă Tot Protestaţi În Stradă Trimiteţi Nişte Mesaje Mai Deştepte! Arătaţi că gândiţi !
    LUMEA ÎNTREAGĂ VA VEDEA ŞI VA APRECIA!

    Urmarim si noi cu interes ce se intampla in tara si pe de-o parte ne bucura ca o parte din oameni s-au trezit si devin mai activi , insa pe de alta constatam cu tristete cat de adormiti sunt inca majoritatea. Nimeni nu merge mai departe de Basescu ca revolta si mesaj. Basescu pare capul tuturor rautatilor insa si el este in amarat de pion in piramida puterii. Ne revoltam impotriva unei zale din lantul din jurul gatului nostru (de vite la pascut dupa cum ne vad ei), uitand cine sunt adevaratii stapani care ne-au pus in lant. Nimeni nu striga impotriva FMI-ului, impotriva ocultei mondiale care dicteaza in tara asta totul şi doresc instaurarea Noii Ordini Mondiale complet si definitiv pe tot Pamantul (BILDERBERG, COMISIA TRILATERALA, CFR, CLUBUL DE LA ROMA, SIONISTILOR ROTSCHILD SAU IEZUITILOR samd), nimeni nu se revolta impotriva familiei Rotshchild si a altor mari bancheri de talie mondiala, gen Rockefeller, care practic detin toti banii lumii si care fac lumea să se învârtă şi ne afectează inclusiv pe toti. Corporatiile multinationale sunt deasupra guvernelor si nimeni nu se revolta impotriva lor, impotriva mariilor imperii multinationale care au bugete mai mari decat multe tari! Mariile companii energetice si din alte industrii strategice, din presa, banci, dicteaza foarte mult mersul acestei tari. Ne doare la basca daca pica Basescu, Boc sau Udrea. Caci alti rechini sunt pregatiti sa le ia locul. Ne doare la basca de toate partidele din Romania oricare ar fi deoarece toate sunt sclavele UE si ocultei. Guvernantii nostrii romani sunt niste pacalici, niste pioni care sunt foarte usor de inlocuit, aflati foarte jos in piramida puterii (din poza de mai sus). Cerseala dupa un banut in plus (o faramitura de la masa unor bogati care au triliarde bani facuti din nimic) pentru un loc de munca (inregimentarea intr-un sistem bolnav, un soricel pe rotita, un sclav in plus) si majoritatea cererilor pe care le-am auzit sunau umilitor pentru conditia umana. Ei ne umilesc, ne calca in picioare si ne exploateaza ca pe niste vite, iar voi cereti mai mult fan, un staul mai curat si un stapan un pic mai bun, care sa va mulga mai tandru ... cam asa suna multe dintre cererile voastre! Dar asta e parerea noastra. In esenta aceste proteste sunt pentru AFIRMAREA DEMNITATII! şi nu altceva. (cititi si "Poporul suveran" ca sa aibe voie in tzarcuri, se lasa perchezitionat, legitimat si fotografiat! Scopul protestelor: afirmarea demnitatii !)

    TOT SISTEMUL ESTE PUTRED! TREBUIE TAIAT RAUL DE LA RADACINA SI REGANDIT COMPLET TOTUL!

    Dedicăm şi noi celor care ies în stradă şi jandarmilor şi forţelor de ordine următorul filmuleţ. Acest fragment din filmul Marele Dictator suprapus pe muzica din filmul Inception se potriveşte perfect zilelor noastre. Un discurs genial sustinut de o muzica pe masura. O potrivire perfecta!


    De asemenea va amintim o poezie scrisa de Constantin Tanase in anii 40 (multumim Moderator777) care este la fel de actuala acum ca si atunci, semn ca istoria se repeta cam la fel, dupa aceleasi tipare inventate de oculti:
    M şi VIPASSANA).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,nu trebuie sa mai acceptam jugul FMI,dar totodata va trebuii sa fim foarte fericiti daca scapam de aceasta caracatita care vrea sa ne subjuge,sa ne lase fara resurse,pentru a devenii marionete in miinile lor ,si apoi sclavi pentru ca tarile ce dicteaza politica FMI sa traiasca in continuare in lux.MIINE 25 IANUARIE VINE IAR IN TARA DELEGATIA FMI.Oare nu le este frica?

      Ștergere
  23. "Constantin Tănase,
    “Şi cu asta ce-am făcut?”
    Ne-am trezit din hibernare





    Şi-am strigat cât am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Şi-am luptat, cum am ştiut,
    S-avem nouă guvernare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Ca mai bine să ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar trăim în săracie?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Ia corupţia amploare,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Scoatem totul la vânzare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Pentru-a câştiga o pâine,
    Mulţi o iau de la-nceput,
    Rătăcesc prin ţări străine?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Traversăm ani grei cu crize,
    Leul iar a decăzut,
    Cresc întruna taxe-accize?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte,
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Ţara-i plină de vedete,
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarăşi am votat ca proştii,
    Şi cu asta ce-am făcut?


    Constantin Tănase, născut la 5 iulie 1880, a murit la Bucureşti, în 1945. Există zvonuri potrivit cărora ar fi fost ucis de Armata Roşie invadatoare, deşi alte surse indică faptul că moartea sa s-a datorat unui blocaj renal.
    Constantin Tănase încă mai juca în Bucureşti, la un an de la invazia sovietică şi se spune că ar fi fost ucis din cauza satirei la adresa soldaţilor ruşi, care aveau obiceiul să rechiziţioneze mai ales ceasuri, folosind expresia: “Davai Ceas” (davai = dă-mi)







    Rău era cu “der, die, das”
    Da-i mai rău cu “davai ceas”
    De la Nistru pân’ la Don
    Davai ceas, davai palton
    Davai ceas, davai moşie
    Haraşo tovărăşie!


    După mai multe reprezentaţii a fost arestat, ameninţat cu moartea şi i s-a ordonat să nu mai joace piesa. În următorul spectacol a apărut pe scenă într-un pardesiu imens, cu mânecile pardesiului căptuşite de sus până jos cu ceasuri de mână. Spectatorii l-au aplaudat frenetic la apariţie, deşi actorul nu a scos niciun cuvânt. Apoi şi-a descheiat pardesiul, scoţând la iveală un ceas cu pendulă! A spus doar: “El tic, eu tac, el tic, eu tac”.
    Două zile mai târziu, marele actor era mort."
    SURSA: http://ro.altermedia.info/
    SSANA).

    RăspundețiȘtergere
  24. Am tot vorbit de manifestaţii, de revoluţii pe acest blog (aici de exemplu) şi nu ne-am schimbat totuşi părerea. Suntem mai degraba de acord cu ce spuneau si cei din filmul Prosperă despre nonparticipare nonviolenta in sistem ca o modalitate mult mai eficace de a protesta (studiati cu atentie acel film si solutiile oferite de ei in film care sunt mult mult mai eficiente si potrivite pentru a face schimbari adevarate si masive in lumea asta). Revolutiile de genul celor care se intampla in Romania acum au sanse mici sa rezolve ceva.
    Singura si adevarata revolutie este cea interioara, cunoasterea de sine, descoperirea adevaratei noastre identitati la nivel de experienta (nu doar intelectual) si eliberarea din Matrix sau mai bine zis din identificarea noastra cu Matricea (care in esenta este de natura mentala si este formata din prejudecati, credinte, automatisme, frici, iar noi suntem profund identificati cu aceasta structura corp-minte, o structura atat individuala cat si colectiva). Revolutia exterioara reala nu este posibila fara oameni revolutionati in interior. Cele exterioare ar fi doar niste revolutii izvorate din reactii oarbe si din frică. Astfel de revolutii sunt foarte usor de manipulat, demontat, redirectionat, deturnat, sabotat. Este evident faptul ca tot ce se intampla in Romania este menit sa provoace razmerita, instabilitate, violenta, iar jandarmii provoaca violenta. Este stimultata violenta. Se doreste o stare de haos si instabilitate. Din acestea vor castiga tot ocultii. O varianta mai de dorit a unei revolutii exterioare este cea non-violenta complet, pe care a initiat-o Gandhi sau Martin Luther King Jr. .
    Revolutiile adevarate vin de la Sine (la propriu si la figurat). Poate nu credeti, dar chiar si acum, suntem in mijlocul unei profunde revolutii, pe care unii simt să o demonstreze si pe strada. Incet incet, oamenii se trezesc. Însă adevărata revolutie, o revolutie pasiva, pasnica, se desfasoara in interiorul multora dintre noi. Multi reunta incet incet la diversele dependente, sau intr-un fel sau altul se rup de Sistem, nu-l mai sustin ca inainte, nu mai pun "botul" la minciunile lui, iar cand vom atinge masa critica, Sistemul va colapsa de la Sine, mai devreme sau mai tarziu, daca schimbarea noastra interioara este una reala. Dar asta e parerea noastra ... Caile de revolutionare interioară si eliberare spirituala accelerata sunt abordate in Categoria CĂI SPIRITUALE (recomandam in special Categoria ŞAMANISM şi VIPASSANA).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspuns pt AnonimJan 22, 2012 05:27 AM
      Ai mare dreptate:"trebuie sa fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume"-Ghandhi.
      Ocultii isi traiesc acum disperarea , sfarsitul, e ultima lor zbatere, de aceea se agata cu disperare de violenta! Prin violenta si frica au stapanit pana acum! Acum, gata au inceput schimbarile, suntem in 2012 un an al marilor schimbari planetare, spirituale, lumea a inceput sa se trezeasca si in Romania, incepem si noi sa ne alaturam celorlalti locuitori ai mamei pamant, matrix-ul se va disipa!
      Trezirea a inceput, printre manifestanti sigur sunt f multi care l-au votat orbeste pe basescu, acum s-au trezit, le-a ajuns cutitul la os! Asa e romanul din pacate las si tradator, se vinde pe o promisiune in van, pe 1 kg de faina, o galeata sau o suma de bani, adica face gratuit pact cu diavolul!! Tot asa usor tradeazaa, si calca peste cadavre ca sa-si atinga scopul!! Trist dar adevarat! Si ne mai miram de ce au reusit toti nespalatii sa ne joace cum vor!!
      Romanul trebuie sa ajunga la fundul sacului si infundat in datorii, eventual amenintat cu moartea de o lege stupida a sanatatii ca sa se trezeasca! Daca anul trecut cand a inceput primavara araba, spuneai cuiva ca si noi vom ajunge la proteste masive in strada, toti te catalogau nebun!! Acum au "inebunit si ei"!! Romanul se trezeste f greu si inca e dominat de frica, frica vine din incompetenta si nesiguranta, indivizi din aceasta categorie exista in toate mediile sociale, toti avem din astia pe la locurile de munca, care au parvenit prin mijloace infecte si acum le tremura talpile de frica ca isi vor pierde puterea, banii si functiile!!
      Treziti-va romani competenti si cinstiti, nu va mai lasati controlati de frica, intunecatii se hranesc cu frica voastra, din asta traiesc!!! Curaj!!! Prin curaj ii vom invinge!!
      Te felicit pt mesajul de trezire interioara pe care il dai romanilor!

      Ștergere
  25. mesaj pentru cei ANTI.....il dam jos pe basescu ,punem in loc raul cel mai mic maine schimbam si pe acela ...pana la sfarsitul lui MARTIE scimbam 100.SIII???????? ATENTIE cei care acum vor sal schimbe pe chioru,ne-au scapat de dictatura in '89 SI????????? nu cumva buba este F.M.I-ulsi banca mondiala??????????si complici lor din romania?????????AM ZIS!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source