Search

marți, 1 noiembrie 2011

Ce ne pregătesc Jeffrey Franks şi Traian Băsescu pentru 2012

Surse: Duminică seara, în jurul orelor 21,30, după întîlnirea oficială dintre Traian Băsescu şi delegaţia FMI, presedintele s-a văzut, în secret, cu şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. Dacă după întîlnirea oficială, ce a avut loc începînd cu orele 17, în faţa camerelor de luat vederi cei doi au dat mesaje de prudenţă, la întîlnirea privată, cei doi au "negociat" ... ca la uşa cortului.

Concret, Franks are misiunea din partea şefilor Fondului să impună manageri privaţi americani şi israelieni la majoritatea companiilor unde Statul Român încă mai deţine controlul acţiunilor. Astfel, Franks doreşte ca în 2011  2012, în două sau mai multe etape, să fie impuşi manageri străini la următoarele companii: Poşta Română, Tarom, CFR Marfa, Electrificare CFR, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare, Hidroelectrica, Romarm, Oltchim, CFR Călători, Transgaz, Transelectrica, Romgaz.
În plus, Jeffrey Franks i-a mai cerut lui Traian Băsescu să pregătească terenul pentru a instala management privat şi la Nuclearoelectrica, o companie care, din punct de vedere economic, este probabil cel mai valoros activ rămas în proprietatea Statului Român.
În schimbul acestei manevre, care constituie un prim pas în scoaterea respectivelor companii din patrimoniul statului nostru, FMI va fi de acord cu proiectul de Buget pe 2012, în nişte condiţii care să favorizeze actuala Putere.
Variantele sînt ca FMI să accepte ori un deficit bugetar sporit, majorat la 5% (în loc de 3%), asta în condiţiile în care majorarea deficitului va fi acceptată şi de Uniunea Europeană - sau, pur şi simplu, în 2012 FMI să acorde României un nou împrumut, în valoare de 17 miliarde de euro ( vom reveni cu date despre acest nou imprumut), bani care vor acoperi nevoile electorale ale Puterii actuale.
Reamintim că pînă acum România a împrumutat de la FMI şi Banca Mondială 20 de miliarde de euro, din care 13 miliarde de euro au venit de la FMI.
De asemenea, reamintim că datoria TOTALA a României este cifrata la suma astronomică de aproximativ 150 miliarde euro.



45 de comentarii:

  1. Chiar ca regimul Basescu a distrus Romania....Datorie de 150 de miliarde de euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum o saptamana datoria tarii era de 92 miliarde cum a aluns la 150 miliarde?
      Am impresia ca aceste datorii reprezinta de fapt banii tarii noastre, ai nostri, care se scot din tara pe filiera bancilor straine, iar noi prostii in cintinuare vom platii datoriile.
      Seful Base, este un tradator de tara deoarece primind comisioane grase(vezi mita), vinde tot ce a mai ramas tarii, numai sa ramana el la putere!
      Rusine!!!!!!!!!!Blestemat sa fii cu tot neamul tau in vecii vecilor!

      Ștergere
  2. La puscarie cu toti handicapatii care ne conduc!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. incredibil ce se intampla in tara asta......

    RăspundețiȘtergere
  4. culmea este ca nimeni,dar nimeni,nu ia atitudine

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca noi suntem o natie care nu mai avem demnitate ,principii si ne lasam calcati in picioare de acesti cotropitori de la FMI.Rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. CINE AR TREBUII SA IA ATITUDINE??????????????ei care ne conduc sau problema este la NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toti suntem tari la intrebari si impresii de sub plapuma,dar cind e sa iesim in strada ,toti se ascund dupa fusta mamei care i-a ivatat ca mai bine nu te bagi si ii lasi pe altii in fata, ca oricum daca e sa iasa rau tu nu patesti nimic si esti acasa viu si nevatamat,iar de iese bine vei beneficia si tu de tot ce se poate fara sa fi fost implicat si luat la ochi.ASA CA DESPRE CE MAI VORBIM????????? EU CRED CA DESPRE LASITATEA OAMENILOR TRAITORI PE ACEST TERITORIU.ASA CA ZIC SA NE VEDEM DE ALE NOASTRE CA ORICUM TOT AIA E.

    RăspundețiȘtergere
  7. noi prosti suntem de vina..pana nu realizam acest lucru,nu o sa se intample nimik...peste tot sau inceput prosteste numai la noi nu...asta fiindca suntem rai uni cu altii..vasul se scufunda si noi scoatem apa din el..

    RăspundețiȘtergere
  8. ... SOARTA LU CEAUSESCU o sa o aiba si talhari astia, mama lor dara de nemrnici ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nenorocirea este ca nu se mai poate face nimic ! S-a creat inca de la inceputul anilor 90 un mecanism bine pus la punct pentru fraudarea alegerilor .Opozitia din Romania ori ne minte ,ori nu stie despre ce este vorba cind ne spune sa mai avem rabdare pina la alegeri , sa iesim cu totii la vot si sa scapam de aceasta ciuma. Nu scriu despre acest lucru in mod gratuit ca sa ma aflu in treaba . La primele alegeri asa zis libere dupa evenimentele din 1989 am fost desemnat din partea Uniunii mondiale a rominilor liber, filiala din Romania ca observator la alegerile pe care le-a cistigat Ion Iliescu cu o majoritate de aproape 90 la suta Am fost repartizat cu legitimatie si acreditare la o scoala din cartierul bucurestean ''Hala Traian " Acolo la o ora apropiata de inchiderea urnelor , brusc s-au terminat buletinele de vot . La citeva minute a aparut un individ cu un sac de hartie , de marimea celor in care se ambaleaza cimentul continind buletine de vot . Am facut bine inteles o informare catre biroul electoral central la care nici pina astazi nu am primit raspuns si nici nu mi s-au cerut explicatii .Am fost ferm convins ca s-au inlocuit buletinele de vot cu altele gata completate. Oare conducerea de astazi a PSD nu cunoaste acest mod de fraudare ?...

    RăspundețiȘtergere
  10. toti il injuram pe Basescu, dar de situatia din Romania suntem de vina toti, de la Daci pana la 80%din elevii din scolile si liceele din toata tara.analizati-va comportamentul fara de pata al fiecaruia dintre voi si apoi injurati-l pe Basescu(Iliescu,Constantinescu,si viitorii), el fura cablul electric de la cai ferate,tevile sistemului de irigatii, i-a bacalaureatul in fiecare an si sadeste coji de seminte pe asfalt si incheie apoteotic cu "sa moara mama". Poporul roman a incetat sa mai gandeasca pentru ca o fac altii pentru el. Este mai usor sa crezi ce ti se arata decat sa gandesti si sa analizezi ce ti se arata. Citez din Ponta Victor,posibil viitor candidat la Presedintia Romaniei:"AU FURAT MAI MULT CA NOI". Il crede-ti? Daca da, mai avem o sansa, daca ii gasiti scuze suntem dusi.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiu de ce dar am impresia ca au inviat pedelistii pe situl asta............

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu se gaseste un justitiar sa le taie capul la cativa si sa l-i agate in tepe?
    Si dupa aia o sa vedeti cum stau ,,cu ciocu mic"

    RăspundețiȘtergere
  13. Incep sa cred ca, contrar a tot ceea ce am invatat despre romani in scoala, romanii sunt un popor de mincinosi, hoti, supusi, naivi, inculti, ipocriti dar mai ales lacomi, invidiosi, avem prejudecati si ne place foarte mult sa dam vina pe altii. Suntem usor de manipulat, tocmai o turma buna de sacrificat! Pai daca eram asa destepti, viteji, inteligenti, corecti, mandri, obiectivi e.t.c. am fi prevazut ca vom ajunge unde suntem. Am ajuns aici fiindca am tacut, am fost lipsiti de atitudine, am asteptat ca altii sa faca primul pas, altii sa arunce primii cu piatra si acum mancam din palma lor dar nu vrem sa recunoastem. Ne conduc cei care ne-au prostit cel mai bine. Am fost legati la ochi si nu am observat ca, de fapt, am fost impinsi sa luam aceste decizii. Nu va mai faceti iluzii, nu vrea nimeni binele acestui popor. Fiecare e pentru el. Ne meritam soarta, e o vorba romaneasca:"... casca ochii sau b... p...!"

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau sa am dreptul de a nu fi de acord cu listelle candidatilor la presedentie si parlamentare. Vreau sa pot alege, cu adevarat, liber si democratic. Cum ar fi fost daca, in 2000, sau cand au fost acele prezidentiale, sa fi mers la vot si sa fi spus ca nu sunt de acord nici cu Basescu nici cu Iliescu si nici cu Vadim??? Nu ma reprezinta! Nu cred ca imi reprezinta interesele, nevoile, inteligenta, cultura... Sa merg la vot si sa spun ca vreau pe cineva cu adevarat competent!!! Sa fie o rubrica in buletinul de vot care sa te intrebe daca esti de acord cu lista!!! Asa vad un vot cu adevarat democratic, restul e prosteala!!! Chiar asta e tot ceea ce poate da Romania? Aceste persoane au cel mai ridicat IQ? Asta e tot ce putem noi ca natie?

    RăspundețiȘtergere
  15. draga domnule CIPRIAN trebuie sa mai asteptam ceva vrem sa se intimple ceva urit ,ca oamenii sa inteleaga forta constructiva pe care o au si nu cea distructina,si poate ca vom ajunge sa ne conduca oamenii pe care ii alegem noi cu adevarat si nu cei ce sunt alesi dinainte ,si numaratoarea voturilor(fraudarea) sa se faca in functie de asta.DECI momentan ies cei ce pot fii usor de cumparat si manipulat,iar cind papusarii isi vor face plinul vor lasa sa cistige alegerile cei pe care i-am ales,pentru ca oricum vor ajunge sa fie huliti si ei.DE CE ?Pentru ca vor conduce o tara saracita ,in care nu mai poti lua decizii corecte pt ca cei dinaintea lor au creat legi astfel incit tot ce a fost facut sa nu mai poata fii desfacut fara sacrificii,si despagubiri enorme.Cu alte cuvinte NOI SUNTEM DE VINA PENTRU CA LE-AM DAT TIMP SA CREEZE LEGILE PE CARE Le-AU ADOPTA CHIAR SI PRIN ASUMAREA RASPUNDERII SI CHIAR PRIN NUMARAREA VOTURILOR TOTAL AIUREA. MAI INTREB INCA O DATA CE AR TREBUII SA SE INTIMPLE SI OAAAAAARE CINE ESTE DEVINA IN TOATA TREABA ASTA?????????????????? NOI NOI NOI AM FOST INCURAJATI SA GINDIM EGOIST,INDIVIDUALIST,SI IATA REZULTATUL .OAMENII CARE SE VAITA CA SINTEM IN SITUATIA IN CARE SUNTEM, DAR FAPTUL CA GINDIM IN MODUL IN CARE GINDIM NU NE LASA SA FACEM PASII PE DRUMUL CORECT.ASA CA MAI AVEM MULT DE ASTEPTAT.DEOCAMDATA SE INSTALEAZA INCET SI SIGUR SCLAVAGISMUL MODERN CARE VA FI MAI RAU CA CEL DINAINTE SI DUPA RAZBOI CIND OAMENII AU TREBUIT SA MOARA PT CISTIGAREA DREPTULI LA O VIATA BUNA.SI AICI MA OPRESC CU TOATE CA AS MAI AVEA MULTE DE SPUS.

    RăspundețiȘtergere
  16. o sa ajungem ca si Grecia, astia la un moment dat o sa ne ceara banii, iar noi de unde si asa o sa trebuieasca sa le dam lor Romania

    RăspundețiȘtergere
  17. nu basescu sau vreun fost presedinte, partid etc a distrus tara ci noi oamenii, mai exact noi romanii. nu am luat, nu luam si nu o sa luam vreodata atitudine in legatura cu propria soarta. daca cineva crede ca presedintele romaniei este ales de popor se inseala, presedintele este numit de puterile economice, mai exact de cei care sunt la conducerea lor. cand a aparut in romania febra creditelor stateam si ma gandeam cata lipsa de judecata sa ai sa te bagi sclav la asa ceva, bancile=camatari, numai ca bancile au acte, asa si fmi-ul. voi credeti ca iti da cineva bani doar de dragul de a te ajuta?NU, normal ca sunt interese si planuri pe care ei trebuie sa le duca la indeplinire. multi spun ca ceasusescu a fost rau, nu am prins vremurile f mult asa ca nu prea am de unde sa stiu DAR cat timp ceausescu a fost presedintele acestei tari si a condus aceasta tarla de oi care suntem,romania a fost singura tara din lume FARA datorii externe,chiar si acum avem de recuperat datorii de miliarde de dolari de la germania, irak si inca multe, care nu mi vin in cap, noi dadeam pretul la cereala pe EUROPA la bursa de la braila, aveam una din cele mai puternice flote din europa, de aia a fost dat jos si ucis iar dupa el au pus la conducere pe cine au vrut ei, iliescu, constantinescu, basescu oameni care au primit bani si putere dar au dansat cum au vrut cei de afara. stia careva de aici ca adrian nastase are o avere de aproape un miliard de euro in bancile de afara? poate unii or sa zica da de unde stii tu? uite ca stiu. spre exemplu or sa vina alegerile pt presedentie si sa zicem ca ar iesi tot basescu, s ar strange populatia in fata sediului de partid sa zica BA NOI NU AM VOTAT CU TINE! nimeni nu se gandeste ca noi oamenii suntem o forta. cred ca stiti de contractul tariceanu-sterling in care ne am vandut petrolul la straini, stia cineva de afacerea asta?s a aflat dupa UN AN,dupa ce tariceanu a fost schimbat. de ce s a aflat? s a aflat pt ca au vrut ei sa se afle. daca tariceanu era inca premier nici acum nu se stia.
    ca sa inchei, nimeni nu e liber suntem sclavi pt ca decid altii pt noi, ganditi va ca platim bani din propriul buzunar si ii bagam in buzunarul altora. sunt probleme mari pe care nu le intelegem, le ignoram si ne vedem de viata noastra in continuare, problemele noastre sunt ce combinam diseara, ce masina sa mi iau sau daca n am bani ce sa fac sa fac rost ca sa mi iau masina, daca avem masa in club etc etc.cu cat ma gandesc cu atat imi dau seama cat de babuini suntem. cu respecte alex

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Numai ca nu trebuie sa iesim in strada. Nu facem decat sa-i primenim pe hoti. Trebuie sa iesim din banci, sa iesim din hipermarket-uri. Sa "consumam" cat mai putin si sa cumparam doar marfuri romanesti. Sa ne schimban cu totii in bine. Sa apreciem valorile si in primul rand cele romanesti.
      Sa revenim la bunul simt.

      Ștergere
  18. intrebare:
    in 2012 romania va mai fi ???

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu. Si nici nu meritam sa mai fie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai interesant filmuletul asta...

    http://www.youtube.com/watch?v=LZ0K-Z9NLJ8

    nici o sansa pt cei care n-au bani. Basescu a picat in capcana celor de au un singur rol : "Supraindatorarea statelor". Romania e in dezastru.

    vizionare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  21. Noi trebuie sa luam atitudine dar nu stiu cum...

    RăspundețiȘtergere
  22. Mi se rupe inima si multi nu se gandesc la viitor ... fug afara... sau muncesc la negru pentru o paine....

    RăspundețiȘtergere
  23. Acestea sunt etape catre Noua Ordine Mondiala. Jeffrey Franks este sluga satanei.

    RăspundețiȘtergere
  24. Zeitgeist, cautati acest film, valabil pentru cei care inca nu au auzit de el... de fapt sunt 3 sau 4 parti a cate 2 ore. Vizionare placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Romania nu mai exista incepand cu 23 august 1944.

    RăspundețiȘtergere
  26. Legea Cojocaru reprezinta salvarea Romaniei !
    Un milion de romani au semnat pentru Legea Cojocaru !
    Economistul Constantin Cojocaru este un roman adevarat care toata viata s-a luptat cu sistemul care a distrus Romania .
    Va rog sa intrati pe VARIANTACOJOCARU.RO

    partea I


    • Constantin Cojocaru
    Apocalipsa pentru Români. A plecat Nokia.
    1. Românii au fost deposedaţi de toată avuţia productivă pe care o acumulaseră până în 1989 – mii de fabrici, uzine, spaţii comerciale, hoteluri, bănci etc. Au fost distruse mii de întreprinderi româneşti. Demolate şi transformate în vile, jeepuri şi conturi bancare. Au fost distruse 4 milioane de locuri de muncă. Tot atâtea milioane de români au luat drumul pribegiei, devenind sclavi, pentru câştigarea unei pâini amare. Milioane de copii români cresc fără să se bucure de prezenţa unuia sau ambilor părinţi.
    Massmedia româneşti n-au zis nimic, sau aproape nimic, despre acestă crimă abominabilă, săvârşită de guvernanţii Româniai împotriva propriilor lor cetăţeni.
    2. Aceleaşi massmedia ne anunţă cu surle şi trâmbiţe despre marea apocalipsă abătută asupra bietului popor român de plecarea…investitorului Nokia, cel care, acum 4 ani şi-a instalat o uzină în România, la Jucu, în judeţul Cluj. O uzină care a dat de lucru la 2.000 de români, pe care i-a plătit cu salarii de mizerie. Corect, investitorul ne-a spus şi de ce a venit şi de ce a plecat. A venit să facă profit, mai mare decât la el acasă, plătind salarii mai mici decât ar fi trebuit să plătească la el acasă, în Finlanda. A plecat să facă profit mai mare, în altă ţară, unde salariile sunt şi mai mici decât cele din România. Massmedia ne spun că Nokia a investit în uzina de la Jucu 60 milioane de euro şi a scos de acolo un profit de 80 mlioane de euro. Nu se includ în aceste cifre facilităţile acordate investitorului de guvernanţii români, prin contractul secret semnat cu acesta. Ca multe altele asemănătoare.
    3. Comportamentul investitorului finlandez este unul absolut normal pentru orice investitor străin. Scopul investitorului străin nu este să creeze locuri de muncă DURABILE în ţările în care îşi duce capitalul. Scopul lui este să câştige un profit mai mare decât poate câştiga la el acasă. De regulă, prin plata unor salarii mai mici decât la el acasă, sau prin facilităţi fiscale oferite de guverne care îşi trădează proprii lor cetăţeni, în favoarea investitorilor străini.

    RăspundețiȘtergere
  27. partea II

    4. De 22 de ani, massmedia româneşti se chinuie să ne bage în cap ideea că „infuzia de capital străin” va face să curgă laptele şi mierea pe plaiurile româneşti. Tot de atâţia ani, spun, când şi cum pot, că asta este o minciună grosalană, că numai investiţiile făcute de români în ţara lor pot crea avuţie pentru ei, pentru români. Cu adăugirea că, pentru a investi, românilor trebuie să li se dea înapoi capitalurile de care au fost deposedaţi prin aşa-zisa privatizare, adică să se aplice Legea Cojocaru.
    5. Perspectivele economiei româneşti sunt sumbre. Problema nu este aceea a retragerii investitorilor străini, a transnaţionalelor. Totalul investiţiilor străine în România nu depăşeşte cu mult um miliard de euro. Dintr-un total de circa 350 miliarde câte sunt folosite azi în România. Vorbesc de investiţii reale, făcute pentru crearea de noi capacităţi de producţie, nu pentru cupărarea de capital de la statul român, sau de la cetăţenii acestuia. Adevărata problemă a economiei româneşti o reprezintă tocmai capitalul cumpărat de străini, de la statul român, capital pe care statul român l-a furat de la cetăţenii săi prin Legea 15/1990 (Legea Brucan). Problema este că acest capital a fost „stors”, fondul de amortizare a fost transfearat în
    afara ţării, fără a mai fi investit în România. Acum străinii, după ce au făcut profituri uriaşe, prin stoarcerea acestui capital, plătind salarii de mizerie românilor, vor pleca şi vor lăsa fabricile şi uzinele pe butuci, cu urmarea că alte milioane de români vor fi aruncaţi pe drumuri. Aceasta este cauza reală şi profundă a crizei economice care va lovi România. Nu retragerea străinilor, nu criza financiartă internaţională, ci vânzarea ţării, înstrăinarea capitalului, prin aşa-zisa privatizare. Va veni nota de plată.
    Dr. Constantin Cojocaru
    30.09.2011

    RăspundețiȘtergere
  28. e necesara o mare unire ,sa se poata schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  29. Singura solutie este schimbarea puterii la anu'. USL nu prezinta incredere decat ca nu va incalca constitutia, dar in rest isi va face de cap cu baronii lor locali ca sa isi scoata parleala anilor astia de stat pe tusa.

    Greseala cea mai mare pe care o poate face electoratul roman in 2012 ar putea fi sa voteze cu PP-DD care in mod cert va face o alianta in parlament cu PDL si restul de sustinatori ai lui basescu.
    Din pacate se prefigureaza pentru acest personaj dubios (dd) si partidul lui un scor de vreo 15 procente.
    UDMR va merge in alianta tot cu PDL. Vreau sa vad si eu daca PDL va comite o alianta pre-electorala in care sa intre si tradatorii din UNPR, partid care e clar ca nu poate trece paragul electoral nici daca ar fi 3%.
    Ideal ar fi ca la anul sa mearga cel putin 60% din electoratul din tara la vot stiindu-se faptul ca aici in Romania puterea nu va putea sa falsifice voturi.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  30. Toata lumea stie sa comenteze pe la colturi dar nimeni nu face nimic. Nu este vina lor ca traim asa de 20 de ani ci numai vina noatra ca ii acceptam. La urma urmei sa-i multumim lui Ceausescu ca ne-a invatat sa stringem cureaua.
    Asa ca ii acceptam in continuare.
    Fratilor luati modele de afara, Italia, Grecia, Spania, Anglia......cine se poate pune cu masele? credeti ca o sa bage iar armata pe strazi?
    Asa ca atitudinea noastra de dupa 1989 arata faptul CA NE MERITAM SOARTA CU VIRF SI INDESAT...........
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt de acord cu manageri privati la conducerea companiilor de stat. Problema este, insa, urmatoarea: in timp ce managerilor privati li se vor impune cerinte privind eficienta si profitabilitatea companiilor (cel putin, asa as proceda eu), fostilor manageri (directori, in nomenclatorul bugetar) nu li se vor cere rapoarte de activitate si/sau explicatii privind averile acumulate.

    RăspundețiȘtergere
  32. las ca asa ne trebuie . Atunci va fii prea tirziu sa mai iesim in strada . Ne-au dezbinat

    RăspundețiȘtergere
  33. O sa ajungem ca Grecia din cauza la animalu asta de Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce ii pregatesc romanii lui Jeffrey Franks pt 2012? Un mare sut in fund!
    Am vazut multimi de romani protestand in fata guvernului, dar cand vor protesta romanii si in fata bancilor? Cand ii vor arata romanii degetul mijlociu lui J.F.?
    daca in 2012 romanilor le va ajunge cutitul la os - si e foarte previzibil - atunci pt JF ar fi mai bine sa nu calce p-aici.

    RăspundețiȘtergere
  35. Discurs incendiar in Parlamentul european!!

    http://www.youtube.com/watch?v=H_o_lyrSuBs

    RăspundețiȘtergere
  36. Uitati va pe mfinante la companiile de stat si vedeti ce pierderi au si mai apoi vorbiti .
    Asa sa vobim doar se ne aflam in treaba este f. usor .
    Au distrus, au facut ,etc . . . voi ce faceti ?

    RăspundețiȘtergere
  37. EU SUNT FAN BASESCU !!!!
    Ce aveti cu el ma, i sau terminat banii de buzunar !!!!!!!!!

    GO BASESCU ANTICOMUNISTUL

    RăspundețiȘtergere
  38. de la atatea etnobotanice is se trage la chel=))

    RăspundețiȘtergere
  39. Pentru fanul lui Base...cred ca iti place taaarrreee mult situatia in care ne aflam(de rasul intregii natiuni)voi nu vedeti ca suntem la coada clasamentelor?Si din cauza cui?Din cauza lui Basescu?DA dar si din cauza noastra pentu ca nu facem nimic in legatura cu nenorocirea asta.........O sa ajugem ca niste animale cersind bani pentru buget DAR STAI..DEJA O FACEM!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Tampit sa fii si sa nu-ti dai seama ca situatia asta dementa la nivel mondial si mai ales cea din Romania nu este intamplatoare , cum de altfel nimic nu este intamplator.
    Si din ce in ce mai clar este ca americanii sunt cei care au starnit si intretin tot rahatul asta.De fapt ei sunt si cei care l-au inscaunat pe basescu (nu-i greseala cu "b").Iar acum romanii , prin acest dement, platesc costurile cu imprumuturile de la FMI,Banca Mondiala,privatizarile care se pregatesc etc..
    Oare de ce in Europa toti ii intorc spatele?

    RăspundețiȘtergere
  41. EU CRED CA INCA MAI DORMIM FRATILOR ,DAR SE PARE CA TOT DORMIM IN CONTINUARE SI PE ZI CE TRECE ALTI PRIVATIZEAZA SI ISI FAC VILE IAR NOI STAM SI PRIVIM CA PROSTI CUM FMI NE PUNE PE BUTUCI VA RECOMAND ZEITGHEIST ADENDUM SI SPER SA VA TREZITI LA REALITATE CA PSD SAU PNL SAU STIU CE UNIUNE DE PARTIDE MAI FAC ASTIA CA SA AJUNGA LA CIOLAN DAR TOT TRADATORI SUNT. TREZITI-VA ODATA SI NU MAI CREDETI CA FMI NE AJUTA FMI-UL NE NIMICESTE ECONOMIA SI NICI MACAR NU NE BAGA IN SCHENGHEN .V-AM SALUTAT CU RESPECTUL MERITAT

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu ne putem lua tara inapoi cu mijloace democratice, pentru ca democratia nu mai e ce a fost nici la mama ei acasa. Acum este cel mai bun paravan pentru concentrarea puterii si exploatarea omului exact ca in cartile comunistilor de care radeam noi acu 30 de ani. Ce trebuie sa se mai intample ca sa iesim din case? Ca daca iesim 15 milioane n-au ei atatea cartuse pentru fiecare. Altfel ne vom plange degeaba starea de sclavie.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source