Search

miercuri, 15 iunie 2011

Dezvlăuirile lui Silviu Crăescu despre activitatea ilegală a CIA in sprijinul regimului Băsescu (II)

Cititi si:
Dezvaluirile lui Silviu Creascu despre activitatea ilegala a CIA in sprijinul regimului Băsescu (I)

Am fost ameninţat de oficialii SUA că dacă aş prezenta opiniei publice din România orice document oficial, film sau înregistrări ambientale, sustrase de pe teritoriul SUA, voi fi acuzat de spionaj şi extrădat în SUA, pentru a fi judecat şi condamnat, deoarece, în activitatea mea zilnică, toate rapoartele, cererile, documentele manipulate şi actele semnate au avut un regim special, fiind considerate documente secrete. De aceea, sînt pregătit să fac cîteva declaraţii despre ceea ce ştiu că s-a întîmplat în România cu ocazia alegerilor locale, parlamentare şi prezidenţiale, la comanda intereselor statului american, începînd din anul 2000.

Mulţi ani de-a rîndul, politica mîrşavă a statului american a făcut ca rezultatele alegerilor să fie viciate. Imensul angrenaj al companiilor americane şi al armatei de spioni, care operează pe teritoriul României, în complicitate cu autorităţile statului, a decis mereu cîştigătorii. Astfel, opozanţii acţiunilor lor au fost eliminaţi de pe scena politică, deoarece nu se dorea ca vînzarea obiectivelor economice româneşti să fie întreruptă sau blocată.
Ştiu din discuţiile avute cu cei mai de seamă reprezentanţi ai statului american la Bucureşti că succesul Partidului România Mare, înregistrat la alegerile din anul 2000, sub nici un motiv nu trebuia să se mai repete.
Este cunoscut faptul că  Vadim Tudor, candidat la Preşedinţia României, cîştigase alegerile, însă, la comanda SUA, acest lucru nu a mai fost posibil, rezultatul votului fiind modificat direct din Softul american. Astfel, speranţa ca România să nu mai fie devalizată şi devastată, prin venirea la putere a acestei formaţiuni justiţiare, s-a năruit.
Pentru a susţine cele afirmate, vă pot spune că toate agenţiile guvernamentale americane, gen USAID, Peace Corps, care desfăşurau programe de implementare a unor standarde şi proiecte de investiţii în România, au fost angrenate în maşinăria fraudării voturilor pentru a decide cîştigătorul. 
Politica Ambasadei SUA la Bucureşti a lăsat mereu să se înţeleagă faptul că Guvernul Statelor Unite  este neutru faţă de competiţiile interne din România şi că SUA au şi finanţat Ghidul Electoral al Cetăţeanului, în cadrul unui  program de informare despre alegeri, tocmai pentru a evidenţia acest lucru.
Cu toată opoziţia partidelor politice şi a mai multor ONG-uri, care apărau drepturile omului, cerîndu-i-se oficial Ambasadei SUA la Bucureşti, prin scrisori publice, neutralitate şi evitarea fraudării alegerilor, a fost exact ca şi cum i-ai cere lupului să păzească oile. Nimic nu s-a întîmplat, iar planul acestei entităţi a fost pus în aplicare cu ajutorul unor personaje-cheie din cadrul Biroului Electoral Central, care i-au încredinţat  Institutului Naţional de Statistică misiunea de a strînge şi analiza voturile, în calculatorul Biroului Electoral Central, şi al unor  companii IT de numărare a voturilor, care au avut ştampila CIA.
(...)
Corneliu Vadim Tudor devenise în ochii alegătorilor din anul 2000 un posibil fondator al unei Românii restaurate, de aceea SUA au făcut un tîrg, construind, împreună cu Iliescu, „capitalismul de cumetrie“, unde pseudo-elita comunisto-securistă a acaparat rapid centrii nervoşi ai societăţii, resursele financiare şi presa, iar mai tîrziu, cu Băsescu, „statul clientelar“, în detrimentul voinţei populare.
(...)
În anul 2000, cu ocazia turului II al alegerilor prezidenţiale, Ambasada SUA, împreună cu reprezentanţii OSCE, a  închis ochii la cea  mai mare fraudă electorală, cu complicitatea autorităţiilor Statului Român. Chiar dacă în secţiile de votare erau şi reprezentanţi ai revoluţionarilor, nimic nu i-a împiedicat să schimbe sensul şi votul real al alegătorilor. Maşinăria de partid a PSD-ului a fost coordonată de ofiţerii americani, care s-au infiltrat în toate secţiile de votare, ca observatori străini. Frauda masivă a urmărit exact judeţele în care candidatul Corneliu Vadim Tudor cîştigase detaşat alegerile, respectiv Banat şi cele din zona Olteniei.
Am informaţii că, la insistenţa Guvernului SUA pe lîngă Administraţia Prezidenţială, în anul 2003, a fost revizuită Constituţia printr-un referendum, tocmai pentru a facilita manipularea electoratului prin fraude spectaculoase. La insistenţele oficialilor americani, prin revizuirea Constituţiei, se ajungea la pierderea gratuităţii necondiţionate a învăţămîntului de stat şi la lărgirea excesivă a folosirii limbii maghiare în administraţie şi Justiţie, spre a-l satisface pe miliardarul Sörös, care sponsoriza Administraţia de la Washington. Ca urmare a sugestiilor oferite de americani membrilor comisiei de revizuire a Constituţiei, peste jumătate din articole au suferit modificări, mai mici sau mai mari, iar mandatul prezidenţial a fost prelungit la 5 ani. Cu ocazia referendumului s-a experimentat folosirea neconstituţională a urnelor volante şi votul multiplu în secţiile de votare de tranzit. Totul a fost pus la cale şi coordonat de către Ambasada SUA şi cele două Administraţii prezidenţiale, prin legăturile strînse dintre grupurile de interese şi politică, diversificînd formele de corupţie. SUA promovează  politicieni precum Ion Iliescu şi Traian Băsescu, ce pun în prim-plan interesele de grup în  detrimentul intereselor ţării, aceasta devenind o adevărată metastază a societăţii româneşti. Sfatul SUA a fost să nu se mai fure doar la urne, deoarece U.E. monitorizează activitatea electorală şi desfăşurarea alegerilor, sugerînd că ar fi mai bine să se fure cu programe şi sisteme specifice. La alegerile din 2004, a fost furt electronic masiv, coordonat de companiile americane care au produs softul numărării votului.
Acestea sînt încălcări grave ale voinţei electoratului român, prin care sînt marginalizaţi adevăraţii patrioţi ai acestei ţări. Din 2004, lucrurile au continuat să se deterioreze, iar alegătorii au fost mituiţi. Pe lîngă mită, au intervenit şi diferite modalităţi de manipulare, în care aşa-zisele Institute de sondare au jucat un rol decisiv, iar cheltuielile Guvernului american au fost pe măsură, multe milioane de dolari fiind plătite prin programele Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi programele europene SAPARD, precum şi de la alte organizaţii de „ajutorare“ străine, marca Söröş, pentru a se minţi şi înşela populaţia.
SUA, prin fraudă şi manipulare, şi-au atins scopul, introducînd în România votul uninominal şi, astfel, Parlamentul de azi nu mai este o instituţie reprezentativă a Poporului Român, ci una a structurilor mafiote.
Comitetul de criză din cadrul Ambasadei SUA şi preşedintele în funcţie, în contextul uninominalului, au decis, la fel ca la alegerile din anii precedenţi, ca voturile să fie furate. Metoda este simplă şi presupune dubla ştampilare a formularului de vot  şi anularea voturilor corecte, atribuite opozantilor regimului.
Apoi, în caz de forţă majoră, ar trebui tipărite în SUA peste 1.000.000  de buletine de vot, pentru a frauda alegerile.
Din discuţiile avute cu demnitarii americani în România, aceştia s-au arătat îngrijoraţi de situaţia creată de contestarea, la Curtea Constituţională, a rezultatului alegerilor pentru Preşedinţie, ştiind că, în cazul descoperirii fraudei electorale şi a falsificării votului, protejaţii lor nu ar mai fi putut controla puterea în stat. De aceea, americanii au făcut toate demersurile pentru ca alegerile să fie validate, după ce au făcut presiunile necesare asupra judecătorilor de la Curte, care au fost şantajaţi cu dosarele de colaboratori ai fostei Securităţi, americanii  ameninţîndu-i  că, în cazul în care nu vor valida alegerile, ei îşi vor vedea publicate dosarele. La fel s-a întîmplat şi cu BEC. Orice cerere ca Biroul Electoral Central să dispună renumărarea voturilor şi refacerea centralizării acestora şi a rezultatelor alegerilor în Secţiile de Votare în care au fost comise erori, sau există neconcordanţe între datele consemnate în procesele-verbale, a fost respinsă şi dirijată spre soluţionare altor organisme.
În România, toate planurile de fraudare a alegerilor au fost  puse la punct împreună cu experţii americani.
Din surse interne ale Ambasadei SUA, am aflat că, la nivel naţional, Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor a emis, de-a lungul anilor, peste 2.500.000 de cărţi de identitate false, cu care s-a votat la toate alegerile din România şi că acest serviciu a fost, se pare, implicat în fraudarea alegerilor prin emiterea unor cărţi de identitate false, puse în circulaţie pentru votul multiplu.  Se pare că oficialii SUA, prin interpuşi (cadre MIRA), au persoane de încredere în cadrul Birourile judeţene ale Serviciului Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, fapt care a fost confirmat de demiterea, la cererea americanilor, de la conducerea Ministerului de Interne a lui Dan Nica şi înlocuirea lui cu Vasile Blaga. Atunci  s-au schimbat, într-o singură noapte, toţi prefecţii cu persoane obediente, a căror numire în funcţie a fost acceptată de americani. În aceste condiţii, cei în cauză au îndeplinit, fără să crîcnească, atribuţiile care le-au revenit în planul de menţinere, prin fraudă, a lui Traian Băsescu pe scaunul de la Cotroceni, inclusiv organizarea emiterii cărţilor de identitate false. Din cîte ştiu, Guvernul SUA a donat imense cantităţi de tonnere, hîrtie specială şi folie autocolantă pentru Serviciul de emitere a cărţilor de identitate.
(va urma)
SILVIU CRĂESCU

16 comentarii:

  1. Foarte tare
    Americanii au avut parti bune, anumite industrii ce au dat tonu, ma refer la ind cinematografica si altele , dar se cred prea dotati.
    Era de asteptat, dar lasa ca romanul asteapta o minune, minune care ii va lua si furculita din mana.
    Securistii vor traii vesnic la umbra celor turnati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Americanii molima secolului .Niste nesimtiti,prea plini de ei,care au impresia ca totul le apartine. INTR-O ZI TOT VOR FACE O GRESALA PE CARE CINEVA FOARTE BINE DOCUMENTAT ,SI CU DOVEZI INCONTESTABILE VA FI DISPUS SA O DEA IN VILEAG SI ATUNCI SA VEZI ,BAI,BAI,CEA MAI TARE NATIUNE A MAPAMONDULUI(DOAR DE CURIND AU FOST LA UN PAS SA SE INTIMPLE ASTA SI A FOST UN AVERTISMENT. DATA VIITOARE NU LE MAI MERGE).DECIT CU AMERICANII MAI BINE CU RUSII,CA TOT AIA ESTE,DAR NU MA LAS CONDUS DE NISTE NEICA NIMENI CU PRETENTII DE MARI SI TARI CARE SUNT CEI MAI MARI MANIPULATORI SI ISI BAT JOC DE TOTI FRAIERII.DACA ACEASTA NATIUNE NU S-AR FI INDATORAT PESTE PUTERI,FAPT PT CARE TOATE STATELE IN CURS DE DEZVOLTARE SE AFLA IN SITUATII DISPERATE,NU SI-AR FI PERMIS SA ANGAJEZE MINTI LUMINATE DIN STATE CUM SUNTEM SI NOI ,FAPT PT CARE NU AR FI AVUT ECONOMIA CARE SA LE PERMITA SA-SI BATA JOC DE TOTI.CU ALTE CUVINTE :NOROC CU IMIGRANTII CA ALTFEL AR FI FOST AMERICA MAI SARACA CA HAITI DE CARE ISI BAT JOC.Acum se zbat sa-si duca planul de globalizare la indeplinire ,si vor sa accelereze totul ,pentru ca fiece secunda trecuta face ca tot mai multi oameni sa-si dea seama de realitatea cruda in care ne aflam,si vor opune rezistenta,iar asta nu le convine.Le-ar fi usor sa dea o bomba ceva sa imputineze populatia,dar totul trebuie facut sub control pentru ca au nevoie de sclavi(prosti)care sa munceasca pt ei pe nimic si ei sa huzureasca pt ca prostii se multumesc cu putin si nu zic nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi pare rău! Dacă nu pot folosi un limbaj obscen,n-are rost să mai fac un comentariu, fiindcă numai un astfel de limbaj s-ar potrivi idioţiilor etalate-n articol, ca şi în comentariile celor doi care au catadicsit să comenteze înaintea mea.
    Apropos!Nu încercaţi să-mi răspundeţi fiindcă vă obosiţi degeaba! Este prima şi ultima oară când am citit o asemenea gogomănie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. real sau nu ficare are dreptul la opinie.dar cred ca daca te mai documetnezi inainte sa postezi si daca te uiti in trecut si pui cap la cap realizezi ca de fapt realitatea e cea pe care o stii si o vezi,adevarul e in fata ta numai ca trebuie sa deschizi larg ochii.Cerceteaza......

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii,un popor incult,obez şi otrăvit cu "ingredientele" fast food.Poporul american, de altfel o adunătură din toată lumea,un colos cu picioarele de lut,care s-a dovedit a fi extrem de vulnerabil în faţa unor primitivi, care le-au demonstrat că pot fi loviţi la ei acasă.Urmează o nouă criză economică,şi ei vor cădea primii.Mai spre toamnă.

    RăspundețiȘtergere
  6. ...Americanii?...Stat masonic "pur singe!"Lasa-ti orice speranta!...Vor iesii sigur la "bataie",numai sa-si pastreze "privilegiile si brandu"!Ei fac jocurile,au si planuri de rezerva,si nu au nici cea mai mica apasare,daca mai trebuie sa "asasineze",citeva zeci de mii,din propii lor cetateni!...Ca doar de acea au promovat neoliberalismul,piata libera,societatea de consum si toate racilele cotidiene!Si atata vreme cit vor fii oameni care se vor vinde ieftin si fara"suflet",o vor duce foarte bine incontinuare!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai scris eu, ca toti care au condus tara din 1980 incoace, cu ministri,cu secretari,cu toata sleahta (gunoaiele),ar trebui arestati si toate averile confiscate, si pusi la lucru,(asfaltari, autostrazi,blocuri ,agricultura,spitale ,scoli,camine de copii,de batrani,etc)si nu eliberati pe motive de sanatate, ca au inbolnavit tara destul.La fel si cei de la justitie (avocatura,procuratura,magistratura, toti,toti,ce maaaai.) REMEDIU : Conducator hotarat, sa inarmeze tara ca avem savanti f.buni ,avem inteligenta si inteligenti, si sa fie platiti f. bine.Si mai departe tara va merge bine (punand-ui la treaba, pe toti arestatii,in frunte cu Iliescu, Constantinescu,Basescu.)

    RăspundețiȘtergere
  8. Silviu Craescu

    AMBASADORUL SUA MARK HENRY GITENSTEIN TREBUIE TRIMIS ACASA!
    ACEST AVOCAT - AMBASADOR AL SUA LA BUCURESTI , A ATACAT IN MOD DESCHIS CURTEA CONSTITUTIONALA - O INSTITUTIE FUNDAMENTALA A STATULUI ROMAN!
    MAE TREBUIE SA REACTIONEZE OFICIAL SI SA IA MASURILE CARE SE IMPUN !
    ROMANIA NU POATE TOLERA AMESTECUL AMERICAN, IN TREBURILE INTERNE DE STAT !

    RăspundețiȘtergere
  9. Silviu Craescu - MARK HENRY GITENSTEIN - Trebuie declarat "Persona non grata" în Romania!

    ACEST AVOCAT - AMBASADOR AL SUA LA BUCURESTI , A ATACAT IN MOD DESCHIS CURTEA CONSTITUTIONALA - O INSTITUTIE FUNDAMENTALA A STATULUI ROMAN!
    MAE TREBUIE SA REACTIONEZE OFICIAL SI SA IA MASURILE CARE SE IMPUN !
    ROMANIA NU POATE TOLERA AMESTECUL AMERICAN, IN TREBURILE INTERNE DE STAT !

    RăspundețiȘtergere
  10. VOCEA AMERICII, NU E VOCEA ROMANIEI!
    MARK HENRY GITENSTEIN - Trebuie declarat "Persona non grata" în Romania! -Silviu Craescu

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate,dupa aproape 100 de ani de abuzuri, americanii vor fi pusi la locul lor de chinezi (care au invatat ce este rabdarea timp de milenii) in aceasta vara.Veti vedea ce cutit lung le-au pregatit pentru al infige in spatele americanilor.Si ii mai ajuta si rusii ! Deci cine credeti ca va cistiga ? SUA datoare la toata lumea sau cei ce au impreuna 3.000 miliarde de hirtii (dolari lichizi) ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Termitele americane impreuna cu fratii lor Marea Britanie, Franta si Germania sunt singurii teroristi de pe lumea asta. Cat de curand, cineva le va arunca o bombita. Cat privesc evreii,imprastiati in toata lumea, ei sunt cancerul ce te doboara la pamant. Acestia ar trebui rasi de pe fata pamantului. Si atunci cand se va intampla, va fi o adevarata sarbatoare pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. asta o stiu si bebelusii de azi, transformati in cobai si batranii care-si simt zilele amenintate, si cei de la 40 de ani in sus, care sunt lasati de izbeliste si fara sperante de un viitor decent. Dar prosti si tradatori sunt cei care le fac jocurile, si nu au curaj sa spuna INVERS decat li se cere. Ce dracului? Sunteti chiar asa de idioti si fara curaj sa aparati ce-i al nostru, voi astia care ne conduceti??? Ce vi se poate intampla? Sunteti la voi acasa, aveti armata voastra.....sau nu mai aveti/avem armata?!?! Antrenam toti strainii aici, dar ai nostri ce au? Nu mai fiti mai atat de prosti si de lasi, reveniti-va la normal, la realitate!

    RăspundețiȘtergere
  15. Conform notei clasificată "secret", din 30 noiembrie 2009, la raportul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, trimis centralei de la Washington DC, a contribuit si Silviu Craescu, consilierul sau personal.
    Oricum, reprezentantul "Marelui licurici" are un tupeu fantastic, deoarece dupa ajutorul obtinut din surse deschise, in mod conspirativ , si-a concediat consilierul, acuzandu-l de spionaj in favoarea Partidului Social Democrat din Romania si a candidatului sau la alegerile prezidentiale din 2009, domnul Mircea Geoana !
    Halal, Ambasador American, vai de soarta lui !

    RăspundețiȘtergere
  16. Conform notei clasificată "secret", din 30 noiembrie 2009, la raportul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, trimis centralei de la Washington DC, a contribuit si Silviu Craescu, consilierul sau personal.
    Oricum, reprezentantul "Marelui licurici" are un tupeu fantastic, deoarece dupa ajutorul obtinut din surse deschise, in mod conspirativ , si-a concediat consilierul, acuzandu-l de spionaj in favoarea Partidului Social Democrat din Romania si a candidatului sau la alegerile prezidentiale din 2009, domnul Mircea Geoana !
    Halal, Ambasador American, vai de soarta lui !

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source