Search

miercuri, 13 aprilie 2011

Dezvăluiri: Cum se fură alegerile în România!

NOTĂ SPECIALĂ. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.


Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază“ accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.

Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.

Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.

Pregătirea pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut în timpul campaniei europarlamentare. Apoi, terminale mobile ale STS au fost amplasate la sediul central SECI de la Bucureşti şi au fost folosite la monitorizarea comunicaţiilor şi a transmisiilor de date-voce tip SMS. Acest lucru a fost posibil pentru că RASIROM (regie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii) a proiectat un sistem care a putut fi folosit de către prefecţii PDL şi de către membri ai acestui partid, care ştiau numerele de telefon ale fiecărei secţii de votare, transmiţînd date în timp real la Bucureşti. Dispozitivul de ascultare a telefoanelor mobile are un sistem de funcţionare destul de simplu şi poate fi introdus, cu uşurinţă, într-o valiză de voiaj. Agentul trebuie să scaneze codul personal al telefonului care urmează să fie ascultat. Pentru acest lucru, el se apropie de posesorul telefonului mobil, la o distanţă mai mică de 25 de metri, în timp ce acesta are o convorbire. Fiecare celular are un mod de identificare, denumit IMEI, care poate fi aflat tastînd pe telefon steluţă diez 06 diez (*#06#). Rezultă un cod format din 15 cifre. Acesta este personalizat pentru fiecare telefon celular în parte şi nu poate fi acelaşi pentru două aparate. La sediul central al PDL, în noaptea alegerilor, a fost instalat un dulap cu routere. Numărul posturilor ocupate a fost de aproximativ 500; acestea au fost instalate pentru conexiuni interne cu secţiile de votare din ţară, iar la secţiile din afara României nu au fost distribuite terminale STS, deoarece nici măcar Băsescu şi acoliţii săi nu pot transporta aceste terminale fără a atrage atenţia autorităţilor din Uniunea Europeană.

În ţară, STS, împreună cu prefecţii şi subprefecţii, ajutaţi de membrii PDL, au fost cei care au condus operaţiunile de centralizare a alegerilor (întrucît cele 500 de aparate telefonice mobile ale STS au fost în custodia membrilor PDL), iar aceştia au trimis SMS-uri cu mesaje electorale pe telefoanele speciale. SMS-urile au fost expediate de pe cartele preplătite doar de la nivel judeţean spre centrul din Aleea Modrogan. De altfel, euroalegerile şi Referendumul pentru introducerea votului uninominal au permis Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, să monitorizeze, prin intermediul telefoanelor mobile şi al cartelelor prepaid pe care le-a pus la dispoziţia Biroului Electoral Central şi preşedinţilor secţiilor de votare, întreg procesul de transmitere a rezultatelor şi a prezenţei la vot.

Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.

Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.

În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.

Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).

Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sînt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.

Spionajul Rrom SISROM - Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.

Tot agentul Harry Giknavorian este cel ce controlează SIPI - Serviciul de Supraveghere Operativă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

SIPI, Serviciul Independent de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, folosit şi de către americani, şi de către Traian Băsescu, este beneficiarul unor informaţii ale sistemului MONSAT. Acest serviciu captează ilegal informaţii, operaţiuni care se pot realiza fără probleme de către unii angajaţi politici ai sistemului, dar şi de către beneficiarii legali ai acestuia. Interceptările ilegale se pot efectua de către operatorii MONSAT, care au libertatea aproape totală de a accesa pachete de date transmise prin zecile de sateliţi ce asigură comunicaţiile dintre utilizatorii serviciilor specifice. Acest lucru se datorează tehnologiei avansate şi posibilităţilor reduse de exercitare a unui control pertinent asupra sistemului. El funcţionează după principiile de interceptare a comunicaţiilor clasice, precum telefonia în sistemul naţional. Astfel, operatorii MONSAT pot interveni pentru captarea unor informaţii, imediat după emiterea semnalului antenei de emisie, sau pot să capteze semnalele satelitului de comunicaţii folosit de operatorii de astfel de servicii din România ori din ţara de origine a utilizatorului.

Cei aproape 2.000 de angajaţi ai SIPI răspund instituţional numai în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Sistemul MONSAT are aprobarea CSAT şi utilizează informaţii şi aplicaţii americane KOFAX, Microsoft şi XEROX.

Sateliţii americani sînt rezervaţi pentru situaţiile în care victima iese din raza în care acţionează grupările criminale, deplasîndu-se în afara oraşelor, în campinguri, la ţară etc.

Reţeaua de sateliţi la care SRI şi SIE au acces este folosită, într-adevăr, în mod ilegal, de către personalul Administraţiei Prezidenţiale, cu acordul deplin şi sub îndrumarea Serviciilor Secrete româneşti, aflate sub comanda serviciilor străine care le-au pus la dispoziţie tehnologia. Elemente corupte din conducerea acestor Servicii Secrete româneşti şi din fruntea Statului Român utilizează, de cîţiva ani buni, în mod ilegal, această tehnologie împotriva propriilor cetăţeni.

Comunitatea Naţională de Informaţii, din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, deci şi Traian Băsescu, are acces la un Sistem Informatic Integrat, racordat la toate Serviciile Speciale, şi unde sînt stocate informaţiile secrete de importanţă strategică, inclusiv cele obţinute în urma interceptărilor legale sau ilegale pe care le efectuează Serviciile de Informaţii din România.

Această bază de date, care este permanent actualizată, este pusă la dispoziţia preşedintelui României, iar serverele în care sînt stocate datele se află într-un Centru de Management al Sistemului Informatic Integrat, care, potrivit celor stabilite printr-un document secret (Hotărîrea nr. 0216/27.10.2004, emisă de CSAT), ocupă două spaţii: unul principal, aflat în Bucureşti, şi altul de rezervă. Potrivit unor informaţii neoficiale, Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este administrat de Serviciul Român de Informaţii.

Această bază de date în format electronic, aflată în serverele Centrului de Management al Sistemului Informatic Integrat, permite Serviciilor Secrete din România să obţină, în timp real, orice informaţie despre o persoană fizică sau juridică, în funcţie de interesele urmărite.

Funcţionarea Centrului de Management al Sistemului Informatic a fost reglementată prin Hotărîrea de Guvern nr. 952 din 14/08/2003, contrasemnată de directorul SRI. Accesul operatorilor la date este permis în funcţie de Certificatul de securitate (eliberat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este stabilit, printr-un document secret (Hotărîrea 0216/27.10.2004, emisă de CSAT) în două sedii: unul principal, aflat în Bucureşti – Centrul SECI, şi cel de rezervă, în cadrul Biroului de Informaţii Militare (BIM) din cadrul DGIA (o structură departamentală formată din Direcţia de Informaţii Militare şi Direcţia Siguranţă Militară, din cadrul MApN). Brigada de Informaţii Militare (BIM) reuneşte, sub comandament unic, cele trei batalioane care funcţionaseră şi pînă acum, respectiv HUMINT, IMINT şi SIGINT.

Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.

Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT - SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).

SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.

DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.

Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.

Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.

Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.
NOTE:
* Drug Enforcement Administration (DEA) este o agenţie federală de aplicare a legii în Statele Unite, din cadrul Departamentului de Justiţie American, însărcinată cu combaterea traficului şi consumului de droguri în Statele Unite. De asemenea, DEA, împreună cu alte agenţii americane de investigaţii, are ca responsabilitate exclusivă coordonarea şi urmărirea de către SUA a investigaţiilor legate de droguri – şi nu numai – în străinătate.
* DGIA- Direcţia Generală de Informaţii a Armatei, se ocupă cu culegerea de date şi informaţii în vederea informării factorilor de decizie asupra fenomenului militar şi politico-militar din zonele de interes pentru România. Totodată, are ca obiect extinderea cooperării cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, precum şi cu Serviciile de Informaţii militare ale statelor membre NATO. Se ocupă şi de îmbunătăţirea reprezentării militare externe (este vorba despre ataşaţii militari) şi de identificarea acţiunilor care ar putea aduce atingere capacităţilor operaţionale, personalului şi patrimoniului Armatei. Are ca sarcină şi descoperirea şi prevenirea actelor de corupţie şi altor activităţi ilegale în care ar fi putut fi implicat personalul Armatei.
* MONSAT - Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit.
* RASIROM - Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avînd ca principal obiect de activitate proiectarea, realizarea şi instalarea sistemelor de pază şi de alarmare la efracţie şi început de incendiu, stingerea automată a acestuia, controlul accesului persoanelor şi autovehiculelor, controlul biometric şi autentificarea identităţii, TVCI, CATV. Firma mai oferă instalaţii şi echipamente de protecţie fizică şi electronică a incintelor şi a perimetrelor, cu centralizarea informaţiilor în dispecerate specializate, precum şi reţele de comunicaţii voce-date. RASIROM deţine o tipografie proprie.
sursa: Surse.org

44 de comentarii:

  1. Problema nu e asta . Toti, indiferent care au fost pana acum la putere,( evident in epoca post revolutionara ) au profitat de instrumentele pe care oricum le au la indemana . Intrebarea e : Nu ne-am saturat de atata Republica ? Hai sa incepem sa ne gandim la Monarhie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum este clar de ce Basescu a dat legi favorabile numai fimelor americane.Am banuit demult ca este ceva in neregula cu softul programului de adunare al voturilor.
    De aceea avea atat tupeu , se simtea sustinut de americani.Acum se pare ca a picat acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema aceasta se cunostea demult cu acel "soft" mai bine zis program,dar nu putem face nimic in acest sens in mod pasnic deoarece aceasta nulitate de om neterminat la timp(baselu')detine toate pirghiile posibile in stat,de aceea ma repet nu se mai poate face nimic pe cale pasnica,negociere,etc;deoarece noi oamenii de rind am acceptat sa n-i se intimple asta,adica am dormit,iar acum ne trezim si spunem dar de ce se intimpla asa ceva,e de aia,deoarece nu ne-am impus cu forta cind a trebuit,iar acum ne infometeaza dupa care ne vor cumpara votul cu un ciur de malai sau si mai frumos daca vrem sa mincam va trebuii sa acceptam cipul biometric implantat in corp,cum va functiona,simplu,ati mers in magazine care au la intrare senzori iar daca iesi din magazin cu un produs care are cod de bare si nu a fost dezactivat la casa adica nu l-ai platit se declanseaza alarma,la cip este invers daca nu il ai implantat in corp piuie alarma,daca ai cip si nu ai bani pe el,pentru ca vor disparea banii reali si vor fi bani virtuali,toate camerele de vederi vor fi atintite pe aceea persoana sa nu fure,intr-un cuvint vom fi SIM-uri,sau mai bine zis numere cum spunea si SOBARU,dar asta este ROMANIA doarme,ROMANII dorm,deci somn usor ROMANI.Stiu ca multi o sa spuna ca am vazut multe filme S.F.,dar din pacate asta va fi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din nou,pentru prostii care cred ca exista sau ca a existat un sistem social bazat pe "democratie",se demonstreaza din nou ce este democratia : metoda de dominatie unei societati de o clasa foarte restrinsa,conform interselor ei.De regula dominatorii sint cei mai decazuti,vicleni si au interese directe si primitive in exploataarea "societatii prostilor" care se uita in gura lor (needucatii).
    Pentru a vedea cum a fost inventat conceptul "democratie" faceti paralela simpla cu filmul (sau banda desenata) "300",in care regele si 300 de razboinici mor in timp ce reprezentantii batrini/intelepti ai poporului impreuna cu curve si tradatori,decideau timp citeva zile daca sa ajute cu armata regulara pe cei 300 in lupta impotruva persilor,sau nu.Pina s-au decis 299 erau deja morti.
    Cam asa etse cu democratia : decizia pe mina prostilor (in aparenta),in fruntea carora se afla interesatii.viclenii,jigodiile care de fapt manipuleaza si decid.
    Alegerile "democratice" sint doar supape de siguranta pentru rabufnirea alegatorilor,vesnic pacaliti,care chiar cred ca ei pot schimba ceva.Fals, nu schimba nimic,deoarece urmatorii fac la fel stiind jocul : cum sa-i prostim pe prosti.
    Curatarea unei societati de face numai prin violenta,deoarece conducatorii nu renunta niciodata la privilegii.Pentru edificare,cititi mai sus la ce s-au si se preteaza si cum isi bat joc in contiuare de restul societatii,cu tupeu (de aici siguranta obraznica lui Basescu,Udrea&Co).Dar daca le-ar trece ceva prin zona capului,ar mai fi obraznici ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Parca sutem un neam blestemat de mereu avem parte de conducatori rai si tirani , dar ca acum nu a fost niciodata.Nu le este frica sa pateasca si ei ca Ceausescu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu le este frica deoarece nu o sa mai fie sau mai bine zis nu o sa mai traiasca decit cei din virf si asa nu mai are cine sa-i execute.

    RăspundețiȘtergere
  7. În sfărsit,văd că mai sunt oameni care găndesc ! Spun asta,deoarece multe comentarii pe care le citesc,sunt penibile !ESTE SUFICIENT SĂ LASI UN POPOR SĂ TRĂIASCĂ IN DEMOCRATIE PENTRU A-L DUCE ÎN HAOS !Cănd citeam despre acest lucru, eram tănăr si euforic si mi se părea o aberație. Iată că după atăția ani de fel si fel de experiențe făcute pe acest popor,totul este ADEVĂR !Am spus-o si mă repet,cel mai grv lucru este: Să vezi ceea ce se întămplă în jurul tău ,să cunosti adevărul dar să nu poți face absolut nimic!!Este dureros! Hai să vorbim despre LIBERTATE .Oricine poate observa că ne putem exprima cum dorim,scriem ce vrem ,cum vrem,jignim sau înjurăm pe cei de la putere.Schimbă asta ceva?? NIMIC.Căinii latră ursul merge si.....Ei îsi văd doar d-ale lor,pentru că fără aceste „creaturi”,adica cei care ne conduc ,bețivi,ordinari,schilozi mintal si curve ,cei care au interese ascunse asupra acestei țări nu pot face mare lucru.Să le fie frică?? DE CINE?Controleză absolut totul.Să-i schimbăm ?? CU CINE? S-a născut oare cel care vrea binele acestui popor?Iar dacă există ,crede cineva că va fi lăsat în pace ? Nici istoria nu este întămplătoare!Păcat de acest popor!!Au reusit să-l ruineze!Să incercăm să sperăm, dar cred că au distrs si speranța!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am o mare curiozitate.Ce vor face romanii cind la algerile din 2014 va cistiga iar pdl. Raspund tot eu.SE VOR RESEMNA, SI VOR MAI SUPORTA INCA O DICTATURA ,CA CEA CEAUSISTA VREO 100 DE ANI,DAR SPRE NENOROCIREA NOASTRA ,ASTIA SINT MULT MAI SOFISTICATI SI AU SPRIJIN DE AFARA,DE LA CEI CE NU VOR SA MAI FIM AICI,PENTRU CA AU NEVOIE DE ACEST TERITORIU.EI AU SPERANTA CA VOR FI LASATI SA CONDUCA IN CONTINUARE,DAR SE INSALA .ORICE FIINTA DE PE ACEASTA PLANETA ARE NEVOIE DE TRADATORI PENTRU A-SI ATINGE SCOPURILE MESCHINE,DAR NU IUBESTE TRADATORII,PE CARE LA UN MOMENT DAT II VA INLATURA,IAR DACA TRADATORUL ISI INCHIPUIE CUMVA CA NU VA PATII NIMIC PENTRU CA A DEVENIT SI EL MAI PUTERNIC SI II VA BATE CU ARMELE LOR ,SE INSALA AMARNIC PENTRU CA NU ARE SCAPARE.ESTE MONITORIZAT SI TOT VA FACE GRESELI DIN CARE ADVERSARUL VA INVATA SA-I DEA LOVITURA DE GRATIE,PENTRU CA TRADATORII AU O PARERE PREA BUNA DESPRE EI SI VOR LASA GARDA JOS LA UN MOMENT DAT, PENTRU CA VOR OBOSI SI EI.NICI NU VOR RECUNOASTE SEMNELE PREMERGATOARE LOVITURII FINALE.

    RăspundețiȘtergere
  9. "DORMI LINISTIT"GUVERNUL "VEGHEAZA" LA SIGURANTA TA SI ITI"APARA"INTERESELE AI DE MAMA NOASTRA DE PROSTI .SI GUVERNANTII ISI RID IN BARBA CA NE-AU PROSTIT DE FIECE DATA. DE CE MAI COMENTAM? NU VOM FII IN STARE SA REACTIONAM NICI DACA NE PUN PISTOLUL LA TIMPLA LA PROPRIU,SI EI PE SATA SE BAZEAZA.PE AMORTEALA CARE NE-A CUPRINS.

    RăspundețiȘtergere
  10. TOATE TRADARILE AU PUTUT AVEA LOC SUB OCHII SERVICIILOR SECRETE SI CU CONSIMTAMANTUL LOR .ELE CE AU PAZIT CAND S-A VANDUT TARA? DE CE NU AU IMPIEDICAT ACEST LUCRU? FARA ELE NU SE POATE FACE NIMIC ACUM.DACA TIN CU ACEASTA TARA AR TREBUI DATE IN VILEAG IN PRESA , TV, DOVEZILE DE TRADARE...DAR AR TREBUI SI MONITORIZATE ACESTE PERSOANE PENTRU CA SA NU O STEARGA DIN TARA .OARE DE CE NUMAI LA NOI SE POATE INTAMPLA ACESTE LUCRURI SI NU SI LA VECINI?

    RăspundețiȘtergere
  11. SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRII...PARCA TRAIM INTR-UN ROMAN DE KAFCA DIN CARE NU PUTEM SA NE TREZIM...
    PE VREMEA LUI CEAUSESCU ERA CULTIVAT PATRIOTISMUL SI NU ERA RAU , ACUM ESTE CULTIVAT DOAR BANUL, EXCROCHERIA,HOTIA, VIOLUL,....TOATE RELELE DIN OMENIRE AU IESIT LA SUPRAFATA SI NIMENI NU LE MAI POATE OPRI PENTRU CA CEI CARE POT NU VOR SA-SI RISTE VIATA SAU SA NU-SI PIRDA PRIVILEGIILE....DECI SUNTEM CONDAMNATI...SAU ...?????POATE IA CINEVA HATURILE IN MANA...???? INTREBAREA ESTE CINE ARE CURAJUL??? PENTRU CA APOI IN CAZUL IN CARE SE VA INTAMPLA CEVA, TOTI CEI CARE AU STAT ASCUNSI SE VOR TRANSFORMA IN EROI CA LA REVOLUTIE...HALAL NATIE ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru bulangiul de la ora 14 aprilie 2011, 11:26
    bai asta! invata sa scrii desteptule! esti un magar care scrie porcarii! pedelistule!

    RăspundețiȘtergere
  14. pai...eu as spune sa nu mai pierdem timpul cu scrisul!!!
    hai la treaba!!!
    ce o sa ne coste???
    astept sa vad LIDERUL!!!si la treaba Romani!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. In loc sa cititi siteul asta, mai bine va uitati la Realitatea - e acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si ce pedelistule? daca e realitatea sau wikileaks romania inseamna ca sunt minciuni? am citit cu atentie cele mai multe articole de aici si nu mi se par minciuni sau exagerari SINCER SPUN. se vede in viata noastra zilnica cum ne-a nenorocit basescu si pedele! daca nu vezi adevarul inseamna ca ori esti prost ori esti pedelist infocat, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta, dar asta e!

    RăspundețiȘtergere
  17. http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803540/Un-elev-din-Constanta-a-impresionat-specialistii-de-la-NASA/
    Noi romanii de ce nu-i apreciem pe copii nostrii? De ce nu-i vedem la stirile tv? De ce nu se discuta despre ei? De ce nu sunt promovati? De ce nu-i apreciem?

    RăspundețiȘtergere
  18. Dar noi de ce nu putem sa facem ce au facut .islandezii sa facem o revolutie pasnica. Nici un ziar dib Europa nu a scris de revoluyia Islandeza,oare de ce ? Si s-a intimplat din 2008 si a continuat pina azi si au dat cel mai perfect ex. de societate democratica,oare ce mai asteptam sa iesim in strada,asteptam sa inceapa un razboi mondial s-au sa ne termibe astia sistematic si sigur.Voi oare nu vedeti ca toate structurile unei societati cum sint invatamintul,sanatatea armata,politia,etc sint distruse in fiecare zi,iar mortalitatea creste de la o zi la alta,trebuie sa facem ceva pentru ca daca nu ne va venii rindul la fiecare dintr-e noi mai devreme s-au mai tirziu,un om daca iasa in strda,10 i se alatura si asa mai departe. Trebuie sa gasim puterea si curajul necesar pentru ca altfel v-om fi exterminati mai rau ca evreii dar cu o mare diferenta,noi vom fi exterminati cu consimtamintul si ajutorul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  19. asemenea prosti nu crede nimeni..doar povesi de adormit copii...
    toate timpeniile parca sunt la antena 3 -numai acolo tot ce misca e de vina TRAIAN BASESCU...mi-e sila de asa zisi deconspiratori..

    RăspundețiȘtergere
  20. Mda... pedelimea nu CREDE decat ce zice BASE...
    HUOOOOOOOOO!!!!
    La oase!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi s-a facut greata cand l-am vazut astazi pe BOC la tvr.Era cu FLUTUR si nu stiu ce dicutii dragute purtau , pentru ca emanau o bucurie si o fericire inexplicabila....Mai devreme erau aratati oamenii sarmani care stateau de cu noaptea la ajutoare pentru Pasti....
    Oare pe cine conduce acest guvern?
    Se pare ca nu acest popor...
    Am o propunere care pare cam comunista:
    mici un deputat, senator sau primar sa nu mai aiba privilegii fata de popor...ei sa fie obligati sa duca aceeasi viata cu a poporului si anume sa locuiasca in apartamente obisnuite la bloc ,sa mearga la servici cu mijloacele de transport in comun ,sa se prezinte la program si sa nu fie platiti daca lipsesc.
    Si cel mai important , sa primeasca calificative la 6 luni, cand sa le fie analizata activitatea , pentru ca sunt multi care nu prea au ce cauta pe acolo.
    Am venit cu aceste conditii , pentru ca eu consider ca cei care ne conduc trebuie sa cunoasca viata poporului sau , pentru ca acum ei sunt rupti de realitate si traiesc in ceva fals, utopic....
    Nu stiu daca sunt doar nesimtiti sau sunt doar prosti si nepasatori.

    RăspundețiȘtergere
  22. daca nu era Basescu , mai exista si astazi flota, asa ca nu mai discutati ca ce avem cu el ...

    RăspundețiȘtergere
  23. Stimati concetateni.Singura cale de intelegere a realitatii din care facem parte este cultura&informatia. Vad toate restaurantele pline dar muzeele goale. Televizoarele merg 24 de ore...dar sunt oameni care habar nu au de cele mai elemetare informatii. faceti bine, cei cu mai multa ,,carte,, si pledati rolul culturii pe linga toti cei care mai au de invatat. Schimbarile secolului 21 nu se fac prin violenta...ci prin cultura si informatie. Valorile materiale ar trebui sa nu ne mai fie un etalon de a ne judeca reciproc. in schimb valorile intelectuale si dobindirea accesului la informatie ar putea deveni noua scala de valori a secolului. Nu va subestimati. Fiecare om are limitele lui. Trebuie doar sa avem rabdare cu noi insine...sa incercam sa schimbam ceva in felul nostru de-a fi. As dori sa fiu si eu mai violent in limbaj..sa pot inflacara cititorii....dar e inutil....inainte de-a ne apuca de ceva..trebuie sa gindim bine. Dupa ce ne-am gindit ne trebuie o strategie. Dupa strategie ne va trebui si o simulare ....dupa care ne putem da seama ....cam unde suntem noi si unde sunt ei...abia atunci om stii ce0i de facut....

    RăspundețiȘtergere
  24. ROMANI CAT MAI SUNTETI LASI,TRADATORI SI PUTUROSI ,ACEASTA NATIUNE NU VA EXISTA CA ENTITATE CIVILIZATA. DUPA CUM E NATIUNEA ASA VA AVEA VIITORUL.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce tot aveti cu Basescu? mai ziceti si de PSD si Nastase etc., ca pe vremea lui era ciocu' mic si nimeni nu indraznea sa-l critice. Voi ai cui securisti sunteti? Cine va plateste? De unde aveti informatiile astea? Ce urmariti? Bine, cad astia de la putere si? Vine iar gasca dinainte? Credeti ca americanii, masonii, evreii etc pleaca si ne lasa in pace? Problema e ca nu exista constienta si constiinta nationala. Ia incercati s-o treziti voi, sa-i faceti pe milioanele plecate sa se intoarca acasa si sa actioneze ca un popor, nu ca o turma de oi fara cioban. Mai bine eram ocupati de unguri in '90.....

    RăspundețiȘtergere
  26. Nimic nou. Acestea se stiau de pe vremea impuscatului. Problema suntem noi toti, structura noastra umana. Un roman dezamagit.

    RăspundețiȘtergere
  27. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  28. sunt enorm de multi romani care nu stiu ce se intampla in romania cam 99 la suta:))

    RăspundețiȘtergere
  29. SURSA: Craescu Silviu - OSINT Intell - Ofiter de protocol si agent sub acoperire folosit de serviciile secrete si de guvernul american pe cand lucra la Ambasada SUA (specialist in depistarea şi blocarea canalelor de comunicare, controlarea operativă a tuturor contactelor, înregistrarea convorbirilor, discreditarea şi compromiterea, folosirea intensă a turnătorilor “surse informative” şi a unor ”legături oficiale cu prestigiu în mediul politic si diplomatic”, influenţarea şi ameninţarea prietenilor, crearea de disensiuni între ”obiectiv” şi prietenii săi, încercarea de influenţare a ”obiectivului” precum şi subordonarea actului de justiţie prin initierea, supravegherea şi controlarea unui proces în care urma să fie implicat ”obiectivul”).
    Silviu Craescu este un personaj carismatic, care a ajuns Consilier principal al Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, Presedintelui Partidului Romania Mare. El se bucura de o protectie la nivel inalt in cadrul serviciilor secrete, fiind scolit in trecut pe rand de generalii Iulian Vlad, Nicolae Plesita, Aron Bordea, Valetiu Buzea, Ilie Merce, Danescu Gheorghe si Danut Saulea, vechea garda a securitatii statului sub regimul lui Ceausescu.
    Craescu Silviu - este membru acoperit al I.G.M.A.A.U. - Marea Loja Nationala dim Romania si membru activ al serviciilor secrete din Romania.Silviu Craescu se pare ca este bun prieten cu Marele Pro Maestru Florin Simion .

    RăspundețiȘtergere
  30. Articolul este scris de Silviu Craescu.
    Silviu Craescu membru al - este fostul angajat special si personal al Ambasadoriilor SUA la Bucuresti prin Departamentul de Stat American in perioada 2006 -2010, care in ciuda presiunilor facute de serviciile secrete partenere, a avut curajul sa vorbeasca pentru prima data despre scandalul existentei inchisoriilor CIA din Romania in 2010 - 2011. De ce presa din Romania nu cauta sa afle informatii direct de la sursa? Accesati: http://www.corectnews.com/politics/apel-pentru-depolitizarea-justitie

    SURSA: Craescu Silviu - OSINT Intell - Ofiter de protocol si agent sub acoperire folosit de serviciile secrete si de guvernul american pe cand lucra la Ambasada SUA (specialist in depistarea şi blocarea canalelor de comunicare, controlarea operativă a tuturor contactelor, înregistrarea convorbirilor, discreditarea şi compromiterea, folosirea intensă a turnătorilor “surse informative” şi a unor ”legături oficiale cu prestigiu în mediul politic si diplomatic”, influenţarea şi ameninţarea prietenilor, crearea de disensiuni între ”obiectiv” şi prietenii săi, încercarea de influenţare a ”obiectivului” precum şi subordonarea actului de justiţie prin initierea, supravegherea şi controlarea unui proces în care urma să fie implicat ”obiectivul”).
    Silviu Craescu este un personaj carismatic, care a ajuns Consilier principal al Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, Presedintelui Partidului Romania Mare. El se bucura de o protectie la nivel inalt in cadrul serviciilor secrete, fiind scolit in trecut pe rand de generalii Iulian Vlad, Nicolae Plesita, Aron Bordea, Valetiu Buzea, Ilie Merce, Danescu Gheorghe si Danut Saulea, vechea garda a securitatii statului sub regimul lui Ceausescu.
    Craescu Silviu - este membru acoperit al I.G.M.A.A.U. - Marea Loja Nationala dim Romania si membru activ al serviciilor secrete din Romania.Silviu Craescu se pare ca este bun prieten cu Marele Pro Maestru Florin Simion .

    RăspundețiȘtergere
  31. Numai glontul ne mai scapa de Basina.
    Este evident ca la vot nu vom putea sa-l rasturnam si oricum cred ca USL este acelasi rahat in alt ambalaj!
    Blestemat popor, blestemate vremuri!
    Partizanii au luptat pina in 1955 in Fagaras sperand sa vina americani. Na, ca au venit si ne-am luat o mare teapa.
    De peste 1 an se spune ca Basescu urmeaza sa fie anchetat in SUA in dosarul celui mai mare traficant de arme din istoria moderna a lumeii, Victor Bout!
    Iaca ca Basescu se duce in vizita exact in perioada in care incep procesul!!!!!!1
    A cedat Aurul de la Rosia Montana lui Soros si ardelenii vor avea cel mai mare lac cu cianuri din lume, de cateva ori mai mare decat lacul de acumulare de la Bicaz, cimitirele o sa fie insuficiente.
    In schimb procurorii americani l-au scos de sub acuzare! Seamana cu pizzeria regizata de reptilieni americani lui Dominic Troscan.
    Sa recunoatem ca suntem un popor de rahat, niste fricosi ordinari, care accepta dictatura.
    Milioane de concetateni voteaza pe mita electorala.
    Au murit 17 tineri pe 21.12.1989 langa mine. Au murit degeaba. Mai bine muream si eu atunci decat sa traiesc intr-o tara de lasi fara onoare!
    SA DORMITI BINE!

    RăspundețiȘtergere
  32. Cred ca multi dintre noi traiesc o drama nelimitata mai ales din punct de vedere sufletesc, neputinta ce ne incearca este tare amara, insa daca am pune la cap toate informatiile noastre am vedea ca suntem de mult timp in 'cursa', nimic nu este ce pare a fi, tot ce credem noi ca este institutie care sa ne sprijine sa fie in ajutorul nostru este o mare pacaleala. Asa este, suntem un popor credul, las, oportunist, o turma de oi usor de manipulat. Tot ce crede romanul ca este cu el si pt. el, mai exact Biserica, este o mare amagire. Biserica este in puterea masonilor, daca intrati in biserica ve-ti vedea care preoti sunt masoni prin pictura cu triunghiul in mijocul caruia sta un ochi. Cu totii stiti ca triunghiul cu ochi este sigla masonica. Eu ma implic multe activitati nobile ca voluntar, am avut parte sa vad cei mai mari monstri ascunsi sub chip de ingeri... Acum nu mult timp in urma am avut o discutie amicala cu un politician, am ajuns la problema caselor sociale, care din pct-ul meu de vedere mi se parea o nebunie sa oferi asemenea conditii oamenilor ne-educati, cand multi intelectuali din domeniul bugetar se chinuie in camere insalubre, am spus ca mi se pare o idee buna sa se foloseasca acele module care se pun la dispozitie pt. sinistrati, raspunsul a fost socant! Cum sa faca asta Udrea? Pai si spaga de la constructor, furnizor si beneficiar de unde sa o ia? Deci... ori plecam din tara, sa facem exil in masa ori putem continua sa o facem pe don Q. sau sa traim in ignoranta si lasitatea noastra specifica. Auzi Geoana... refuza orice proiect de lege in Senat, care venea din partea PDL doar sa fie pe plac partidului, si ca sa fie scenariul intreg... auzi la el ... mergea in America sa reclame actiunile puterii. Voi auziti toate astea? Ce scapara avem? Istoria ne spune ca strabunii nostri ne-au vandut Portii Ototmane, iar acum astia prezenti ne vand 'puterilor straine' ce fel de natie suntem? NISTE TRADATORI!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mda interesant... eu stiam ca le fura cu sacul.. usor :))

    RăspundețiȘtergere
  34. epoca basescu e mai drasnica decat cea stalinista

    RăspundețiȘtergere
  35. sa fie clar din aceasta criza se poate iesi doar printrun razboi

    RăspundețiȘtergere
  36. S.R.I. mai are si UM 0962, cu Extraterestrii.

    RăspundețiȘtergere
  37. Speculatii. Pentru adormit fraierii. Doar cine a fost implicat in alegeri stie adevarul. Pentru ceilalti credeti orice ...

    RăspundețiȘtergere
  38. sa nu va implicati prieteni,ca vetiajunge sa va uitati inapoi precum iepurele de frica copoiului, trezitiva romani!,strigati cu totii la acesti criminali si nemernici jos cu legea298/2008,jos cu toti securistii si manipulatorii dracului,jos si sa dispara programul MONSAT,sa seduca drept dracului cu el cu tottttttttttttttttttttttttt

    RăspundețiȘtergere
  39. Daca e sa mergem pe ideea asta a teoriei conspiratiei, putem sa spunem la fel de bine ca voi care ati scris chestiile astea sunteti agenti rusi care vor sa rastoarne guvernul PDL, si chiar ati reusit, ca sa vina comunistii lui Iliescu la putere. Si daca as avea timp, as putea sa si stau sa inventez "probe", cum faceti voi, autorii. Dar este foarte posibil sa aveti si dreptate, atat ca probabil n-ati putea voi avea acces niciodata la asemenea informatii. Si mai putem presupune in acelasi timp ca PSD-ul a aplicat de multe ori cu succes metodele astea, invatate de la rusi, dar cel mai probabil ei au actionat altfel, v-au spalat creierul prin intermediul educatiei si indobitocirii cu ajutorul televiziunilor independente gen Antenele de credeti asa ceva. Sau viata nu va ofera satisfactii si filmele americane nu va mai multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  40. stati fara grija in 10 ani dispar fiind consumatori de droguri ale securitatii-sintt intretinuti virtual de sateliti la deconectare crapa toti odata cu copiii si tot neamul lor de pina la 5000000.aveti grija de copiii nostrii ai celor de jos fiindca sa se inlocuiasca cu ei si noi carindune prin spitalele de pshiatrie si indosariindune din nou folosind satelitii de joasa altitudine la propiul domiciliu.parte din ei sint cei care ataca lumea prin gari si tren dupa orice mai ales aur.eu sint arestat la domiciliu de 5 ani in locul la 200 cit cuprinde 2 vagoane.drogheaza copiii si intretin relatii homosexuale cu ei influientindui sasi omoare parintii.vasile aparatorul din tren pe ruta tr-severin braila vedeti ca brailenii sint baieti buni aia raii sint din vrancea-moldova-dobrogea aciuati la noi ca si la voi.eu sint ala care am ajutat fetita aruncata din tren intre tg.-jiu craiova si un baietel in vederea spargerii anusului cu bat din coada de matura iam dat la cfr gara craiova aveti grija de voi ca am si eu tot de voi...bafta

    RăspundețiȘtergere
  41. Foarte bun articolu, insa eu nu cred ca Romania va scapa vreodata de hoti si corupti. E in mentalitatea si in sangele nostru!

    RăspundețiȘtergere
  42. mai bine cu americanii, probabil ne vor trada si astia la un moment dat, cu rusii nu se poate sta de vorba sunt energie bruta si este posibil sa te trezesti cu ei la usa, eu cred ca s-a facut tot ce este mai bine pentru Romania , estul sunt vorbe in vant.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source