Search

joi, 7 aprilie 2011

Cadouri de Paşte de la Băsescu pentru.... "fiul său"

Pe surse: Traian Basescu a fost vizitat,  a doua oara în mai putin de o saptamîna, de Anca Boagiu, însotita de Ionut, cel despre care toata lumea spune ca este fiul presedintelui. Dupa ce la sfîrsitul saptamînii trecute Anca Boagiu a trecut într-o vizita de lucru pe la „tati”, pentru a pune la punct planul privatizarii CFR Marfa, ocazie cu care a fost însotita si de baiatul care vroia sa îsi vada tatal, marti seara, la Vila Lac 2, în jurul orelor 20, situatia s-a repetat.

De data aceasta, vizita nu a mai avut ca scop o afacere patronata de Basescu, ci a fost una cu scop strict familial, care a avut loc la invitatia lui. În cursul zilei de marti, pe la orele 14, acesta i-a telefonat ministrei Transporturilor si a stabilit sa vina seara la Vila Lac 2, pentru a discuta ceva, dar i-a mentionat expres sa îl aduca si „pe ala micu”. În fapt, "locatarul" de la Cotroceni le-a pregatit cîte o surpriza atît copilului, cît si mamei sale. Cu ocazia sarbatorilor pascale, care se apropie, cei doi au primit cîte un cont la o banca din Elvetia, în care se aflau 500.000 si, respectiv, 1 milion de euro. Contul de 1 milion de euro i-a fost daruit lui Ionut si are clauza de a  putea fi întrebuintat de acesta la împlinirea vîrstei de 20 de ani, iar cel de 500.000 de euro i-a fost facut plocon Ancai Boagiu. Cei trei au stat împreuna aproape 2 ore, timp în care au discutat nimicuri, iar marinarul pensionar s-a balacit în piscina, împreuna cu tanarul. Sursele noastre spun ca Maria Basescu este plecata discret, în aceste zile, din tara, la Paris, pentru cumparaturi de Paste si trebuia sa revina la domiciliul conjugal miercuri sau joi seara

42 de comentarii:

  1. Mda... pe una a violat-o prin 1973, pe altele le fffff ... azi... in plus de ffff si el in kwur cu baietii de la spp.... ce sa mai zicem? Bea de stinge, isi bate joc de poporul asta obidit, fura de mama focului din averea nationala si din banii imprumutati de la fmi... halal!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vedeti ca Basescu , Boc si restul PDL-ului ne sfideaza in fiecare zi , prin legile care le dau aratand ca nu le pasa daca fac rau poporului lor .
    Se folosesc de avutia tarii ca de propiul buzunar, iar Basescu se poarta de parca ar fi imparat. Nu au nici o frica de ziua cand vor trebui sa raspunda de toate relele comise.
    Parca au facut toti pact cu necuratul....sa fie astfel zilele din urma cand cei buni la suflet vor fii prigoniti?.

    RăspundețiȘtergere
  3. DE VORBE SUNT SATUL! TRECETI SI LA FAPTE!

    RăspundețiȘtergere
  4. mda.ce-i trebuie chelului,tichie de margaritar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-i dau MUMU lui Boagioaca la buzele alea subtiri de femeie rea si a naibii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Piopor mai nebun si inventiv in rele ca al nostru nu crecd ca exista undeva pe glob
    cred ca sunteti paranoici zau
    si daca ar avea un baiat pe pamantul asta care e treaba .e un pacat atat de mare sa ai un copil
    Doamne
    in ce hal am ajuns
    imi aduc aminte cum in 19/89 ni se arata la TV cum Ceausescu era criminal se hranea cu singe de copil
    domnilor cred ca suntem un popor de IDIOTI in proportie de 80% altfel nu inteleg
    UN copil indiferent al cui e ,e un DAR
    cati oameni vor un copil si nu-l au
    si daca e cu Boagiu care e problema
    eu asta
    rautatea si mocirla nu o inteleg
    cred ca suntem Paranoici
    altfel nu imi explic

    RăspundețiȘtergere
  7. NU imi e drag Basescu
    nici macar nu l-am votat dar cred ca suntem nebuni
    ceva nu e in regula cu poporul nostru
    Va rog sa-mi dati exemple de popoare moderne care sunt atat de distructivi cu tot ce le apartine ca e bun sau rau
    e ceva uluitor la voi roamnii
    sunteti atat de rai si de barfitori
    totul si bun si rau e murdarit
    de aia nu va merge bine decat in tari straine
    ptr ca acolo nu ascula5t nimeni si nici voi nu aveti curajul sa faceti porcarii si nici sa scrieti
    sunteti cam lasi domnilor

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce dai ENTER aiurea la mijloc de fraza? Ai scris versuri acolo... mai sus...
    ...despre...
    ...Boagiu..
    si
    noi
    NU STIM?????
    (HAAAA!)

    RăspundețiȘtergere
  9. ESTE NEVOIE DE UN NOU 1907 , PUNETI MANA PE TOPOARE , ARDETI SI TRECETI PRIN SABIE PE TOTI MISEII.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu as avea un cadou "iubitului" dictachior. Tuturor oranjadelor le doresc de Pasti numai ceea ce vor ei cu poporul Roman sa mearga ei in locul nostru in lagare de munca.

    RăspundețiȘtergere
  11. barbatii adevarati sunt samuraii,care lupta pt. o cauza. noi avem niste molai de barbati lasi ,lingai,hoti,mancai cu burti uriase,transpirati etc.si se numesc politicieni de c. ca nu stiu ce voteaza.RUSINE<RUSINE RUSINE LICHELELOR.TOTI barbatii romaniei la un loc nu fac cat un barbat japonez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bre tanti Aglaia sau nea Caisă,ăstia cu popoare moderne si paranoicii vostrii,mai căutați-vă bre pe la un doctor cu...capu!Păi cănd ai ajuns,legal sau ilegal,să practici „ meseria de PRESEDINTE”al unei tări,mai trebuie să ai si puțină „GRIJĂ”de tara aia! Răspunde bre tanti sau nenea ,sau rămâi tot la stadiul cu paranoicii??Într-o țară civilizată,nu are nimeni nimic de reprosat unui presedinte care îsi vede de „meseria” lui ,poate doar cei care vor să-i„fure meseria”!!Dar cănd tu,presedintele tării,ales prin „vot cinstit„ ,le spui cetățenilor că dacă nu le convine „traiul natal”sunt liberi să plece „afară”,nu-l faci pe orice cetățean să-si „arunce” un ochi în ograda ta de presedinte ,să vadă si el de ce matale o duci asa bine(aruncănd cu euroi în stănga si dreapta)si la ăilalti le chiorăie matele!!!Probabil esti unul din „ ucenicii de la curte ” si nu î-ți convine să se ia lumea de „BOIERU”!Este vorba aia romănească,deschide bine ochii că dacă nu.......iar „ne-o trage ” cu o găleate de plastic si un „kil”de ulei! Si dacă nu înțelegi cum stă treaba pe la „voi romănii răi si bărfitori”cel cu poporu modern si cel cu procentul de80%de idioti si paranoici mergeți usurel în fața unei oglinzi si vei descoperi o minune a naturii: „UN PARANOLC IDIOT”!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu ne facem false probleme.O mare parte din popor l-a ales.Tocmai fiindca e "de-al nostru" ! Minte, bea, injura! Rumanul uraste tot ce nu ii seamana...Or mai fi unii care apreciaza si altceva dar aia au plecat demult. Ori afara ori la 2 metri dedesubt.Nu as vrea sa ne pierdem speranta de tot.Si pe vremea "impuscatului" credeam ca nu mai e nicio speranta.Ce-i drept , altii ne-au reglat situatia.Deh, suntem mici.Macar de am fi fost credinciosi...Sa privim adevarul in fata.Sa nu ne mai uitam la altii, de ex. japonezi,nemti etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu prea înțeleg despre ce probleme false vorbiți!Cea mai mare problemă este următoarea: Să vezi ceea ce se întămplă în jurul tău ,să cunosti adevărul,dar să nu poți face absolut nimic!Este adevărat că speranța nu moare niciodată,dar nemernicii ăstia care au„confiscat”ROMĂNIA ,au distrus pănă si speranța!Dacă în 1989 au reusit să-l linseze pe Ceausescu cu ajutorul celor „de afară”,acum cu ajutorul cui mai putem termina cu „teroristii” care conduc acum tara? Numai cu astfel de „creaturi”,LASI,AVARI,RAZBUNĂTORI,BEȚIVI SI SCHILOZI MINTALI,poți distruge o nație!Credeți că cei„de afară” au vreun interes pentru binele acestei țări? NICIODATĂ!!Nu sunt un nostalgic dar ăsta-i adevarul.A fost suficient să ne „tărască” într-o falsă democrație pentru a ne duce în HAOS.Cine credea acum două zeci de ani că vom ajunge aici??Doar cei care au planificat asta.Nici măcar nu a fost dificil să găsească oamenii potriviti pentru că-i avea pregătiți demult.Cine puteau fi decăt actualii asa zisi guvernanți:BEȚIVI,POPONARI,DROGAȚI si NEMERNICI.Poate numai DUMNEZEU va mai aduce liniste pentru poporul ăsta!Nimic nu este ăntămplător pe pămănt,nici măcar istoria acestei lumi.Citiți despre planul dibolic al celor care stăpănesc lumea si veți fi îngroziți!Păcat de cei care au murit nevinovați crezănd într-un viitor al acestei țări.Acum poate înțelegem de ce Ceausescu a numit FSN ul de la falsa judecată „FRONTUL TRĂDĂRII NAȚIONALE”.DUMNEZEU să apere acest popor!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vorbele astea mi-au adus aminte de faptul ca o perioada inainte de revolutie,tot asa era o nebuloasa.Te intrebai oare cum se va mai merge mai departe ca totul incepea sa mearga tot mai prost pt omul de rand.Parca si acuma este o astfel de perioada.Adica s-ar putea sa fie ceva violent care sa schimbe anumite lucruri din care ca deobicei,oportunistii sa iasa castigati(material in special) iar restul populatiei sa se agite degeaba si tot asa ca inainte sa-si tarasca viata de pe o zi pe alta pana groapa ii va inghiti.Pe scurt,nimic nou sub soare,doar ni se pare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oportunistilor,speculati momentele ca e vremea voastra cat de curand.Pt ceilalti,sa stea calm si sa-si vada de nevoile zilnice,ca oricum vo iau altii inainte.

    RăspundețiȘtergere
  17. toata lumea se vaicareste,se smiorcaie,fratilor hai la fapte,nu va mai vaitati ca nsite babe neputincioase.chiorul asta de base o s-o fure pana la urma si pe ma-sa din mormant si-o s-o vanda sa faca bani.ne vinde si ne saraceste ca sa-i creasca veniturile si s-o intretina pe prostituata aia blonda care sfideaza poporul..hai sa facem ceva nu sa ne plangem,ca nimeni nu ne va slava..noi trebuie sa-l impuscam mai rau decat pe ceausescu iar pe prostituata aia la fel...

    RăspundețiȘtergere
  18. Diferența dintre Ceausescu si cei de după el este radicală.Primul a fost omorăt ca un căine,într-o zi sfăntă lăsănd poporul fără un leu datorie iar ceilalți de după 1989 ne-au „măcelărit”ajungănd la datoria de 140 miliarde! O spun fără nici un fel de nostalgie. De acord .Fără văicăreli si plănsete. Asează aici căteva soluții!!Nu vedeți că ăstia folosesc GENOCIDUL ,spunănd ca numai asa vom putea trăi bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. RADU CAMPULUNG MUCEL10 aprilie 2011 la 12:24

    ROMANIA ESTE CONDUSA DE SECURISTI.EI AU COPII CARE LA RINDUL LOR PRIN BUNAVOINTA PARINTILOR VOR AJUNGE IN FUNCTII DE CONCUCERE CU TOATE CA NU O SA AIVA SUCCESURIIIIIIIIIIIIIIII VA FI VAI DE MAMA NOASTRA CA TARE PROSTI MAI SUNTEM.UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE?

    RăspundețiȘtergere
  20. Succesuri multilateral dezvoltate, va uDrereaza Tov Secretar General al PCR-PDL, tov Traian Basescu! URAAAAA! URAAAAA!

    RăspundețiȘtergere
  21. astea sunt aberatii scornite de W.C.TUDOR si S.P-ISTII sai! cum puteti sa fiti de incredere?

    RăspundețiȘtergere
  22. BINE I-AI ZIS-O VIOLATORULUI !!!DA-L IN AIA MA-SII, CARE L-A FACUT UN BOU SI TALHAR DE DRUMUL MARE...FURA TOT, NIMIC NU-I SCAPA, A DRACULUI
    VACA AIA DE MA-SA,DECAT SA-L FI FATAT PE PORCU' ASTA, MAI BINE FACEA UN RAHAT SI-SI BAGA UN FACALETZ IN PI_ZDA SI ASA SALVA ROMANIA DE UN BETZIV SI VIOLATOR DE RENUME MONDIAL !

    RăspundețiȘtergere
  23. mai traiti?..bine....cind te-a violat base...pasarica?si copilul de ce l-ai facut?ca nu ti-a placut?nu-l credeam asa periculos pe plingacios..sunteti siguri ca el a violat? sau a fost el cel violat?la cit e de mare madam boagiu,ma indoiesc ca ar fi fost violata,,e mai degraba genul de matroana in haine de piele si bici.da base e violator ...de corespondente ,sms-uri,convorbiri etc....in cel mai bun caz nu poti sa-l acuzi de inteligenta ca pe nici unul din politicieni...de ce sa-l acuzam ,de prostie?asta e deja dovedita...asteptam alte dezvaluiri la fel de picante,sa ne mai dezmortim si noi neuronii....

    RăspundețiȘtergere
  24. Pana nu o sa se iasa in strada cu pustile nu cu banere astia o sa ramana la putere. Speram sa nu fie prea tarziu, sa nu mai avem ce sa mai recuperam din tara asta ... In plus nu numai ca politicienii ne fura in draci mai sunt si ciorile astea inputite care isi fac palate din banii care-i fura zilnic de la noi. Dumnezeu sa ne ajute !

    RăspundețiȘtergere
  25. Spune-ti lucruri marete dar degeaba. De ce nu trecem la fapte? Ca inca merge "bine", deaia. Daca ne-ar fi fost rau am fi iesit cu totii in strada, desi, si acest lucru mi se pare imposibil. Vai de noi. Open your eyes!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. pina la urma ceva o sa se intimple .deja aroganta,prostia ,faptul ca ei se cred mai presus deoricine,chiar si de lege au inceput sa dea o saturatie care pina la urma va duce la ceva.inca mai sintem noi cei ce la revolutia din 89 aveam 20 de ani.noi stim cum a fost si atunci ,cum este acum.patriotismul si iubirea pt tara asta nu sau sters din sufletele noastre.noi vom fi cei ce ii vom judeca si condamna pe batjocoritorii acestui neam.ziua aceea o sa vina indiferent ce-or face cei ce ne vor slugi pe masiile lor.si atunci no sa mai fie vai de noi, o sa fie vai de ei..

    RăspundețiȘtergere
  27. ŞTIREA MI SE PARE PE CÂT DE NEVEROSIMILĂ, PE ATÂT DE INSIPIDĂ !!! Nu din cauza asta suferim noi, plebeii !!! CAUZA ESTE CĂ SUNTEM CONDUŞI DE ASTFEL DE INŞI , iar necazul este că nu face nimeni nimic pentru a se obţine o modificare benefică !!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Pari un băiat inteligent ,dar cred că nu prea ai răbdare cu cititul comentariilor !Pentru a obține o modificare benefică , îți voi răspunde cu o întrebare: CINE să facă modificarea,CĂND si CUM ?? Poporul !!Niciodată, căci doar asta a fost voința poporului ,după cum se exprimă „IUBITUL NOSTRU CONDUCĂTOR” Mai marii conducătorului!! Nicicum, încă mai au nevoie de o marionetă la cărma acestui popor,căci nu oricine poate duce vaporul „ROMĂNIA”în derivă, asa cum o face el.Poate doar să asteptăm să-i supere pe mai marii care îl veghează si atunci...„.va fi tras pe linie moartă”.

    RăspundețiȘtergere
  29. poi de asta le cinta in struna base alora de la ambasada sua,ii frica sa nu fie tras pe dreapta cum sa mai intimplat si cu alti ;lideri'.au inceput prin a da niste cablogame usoare, au trecut la aia ca base e mare jucator de golf--ii place sa traga la gaura--

    RăspundețiȘtergere
  30. Fapte nu vorbe.
    Nu va ascundeti dupa tastatura!
    Eu sunt dispus sa le iau maiul la astia la orice ora!
    Sunt constient ca aceste mesaje le citesc si securistii lui bASECHIOR si altii!
    Javre ordinare, ce ne vreti sclavii vostri?

    RăspundețiȘtergere
  31. normal ca sunt citite,doar ca ne enervam degeaba.deci si madam boagiu si-a tras-o cu base...am si io o intrebare:cum dracu nu faceti hepatita cind vo'trageti cu asta?asta e cea mai disgratioasa specie de homo,bisexual,etc.si daca asta e toate astea ele ce sint?CURVE.si daca cineva vrea sa ma contrazica astept dovezi...sau vindut lu' asta? au fost platite?

    RăspundețiȘtergere
  32. ma uit la moaca miorlaitului si imi aduc aminte de promisiunile si ridicarile in slavi a acestui popor mai facea cind a fost tras pe dreapta de parlament; si astazi sintem facuti lenesi, betivi..ca sa vezi cine vb.ala de-si toarna bautura in poala.si ne mai da si lectiicica ce vrem sa ne sape ministrii pamintul?pai sa dea ministri tai legi si facilitati pt ca omil de rind sa-si permita sa lucreze pamintul,IDIOTULE,CA DEGEABA AI FOST PUS IN FRUNTEA TARII ASTEIA.sisa-ti mai spun ceva AUZI MAI BASE,ESTI PREA BUN PT NOI,NU VREI TU SA NE LASI IN PROSTIA, LENEA SARACIA NOASTRA SI SA TE DUCI TU SA-TI DEPUI CANDIDATURA IN UNGARIA?NOI NU TE MERITAM.binenteles ca o sa plingem dupa tine,cu niste lacrimi de crocodil mari cit pumnul,si o sa dam si un chef monstru in onoarea plecarii tale,asa cum le sta bine unor''betivi''lasa-ne ,lasa-ne......dute si mai imparte si la altii din bogatia vocabularului si cunostintelor tale,CHIPAROSULE,HINTELIJENTULE,si ia-i cu tine si pe onor guvernantii tai,nu de alta dar saracii de ei nu-si pot implementa srategia intr-o tara ne MAHMURI.saracii vor cu tot dinadisul sa ne faca bogati si noi nu si nu...poi daca stam toata ziua la umbra butoiuilui cu zaibar,in racoarea beciului,cu furtunul in gura....

    RăspundețiȘtergere
  33. sugatoarea asta a fost proasta nu ca blonda aia e versata

    RăspundețiȘtergere
  34. se pare ca aveti informatii eronate, pe baiat nu il cheama ionut ci daniel...asa ca ...si in sera respectiva daniel era plecat din tara....

    RăspundețiȘtergere
  35. uite cine e informat.de unde stii nene? oticum ai confirmat ca intradevar tac-su e base.mi se rupe de cum il cheama oricum tot bastard e

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt doua solutii :
    1. revolutie sangeroasa
    2. castigarea alegerilor de catre popor, prin majoritate parlamentara si aplicarea Proiectului pentru Romania
    Pentru a doua varianta, aplicarea Legii Cojocaru, va asteptam pe str. Academiei, nr. 7, Bucuresti, sector 1. Deasemeni, sunteti bineveniti pe variantacojocaru.ro
    http://youtu.be/vhuTQFdCN9E

    RăspundețiȘtergere
  37. Falconeti vrea sa-si recupereze sumele din conturile din strainatate pe spinarea poporului. Acest dement, familia si muierile lui vor sfarsi FOARTE RAU!!! El nu are acum nici o limita in a face rau romanilor (el isi ascunde originea jidan-easca)ci, NUMAI FRICA si GRABA pentru aceasta recuperare dar si pentru a fugi din tara pentru toate crimele facute. Nu va reusi nimic. Patriotii serviciilor secrete si armatei sunt cu ochii pe el. Vrea sa vanda Romania si s-o imparta cu animalele iudeo-unguresti? Nu va reusi. asta este cea mai mare greseala!!! Tine minte vierme: NU VEI REUSI! Vremurile voastre de mancatori de cadavre au trecut, Falconeti. Nici sub pamant nu vei scapa si nici vrajitorii de care te folosesti. Stii ce se va intampla daca mai faci un gest cu vrajitorii? Buzatele tale se vor umfla cat butoaiele!
    Ai alte surse de sucit mintile jida-nilor (nu romanilor): Chiparoasa, Facturela, Experiza, Zambilica, astea la care se duce femeia-barbat-bine, Nuti Udrea-care-linge-banane-infectate de spirochete. Cumpara si tu mai multe medicamente pentru popo-narii tai pe care-i antrenezi ca sunt tare bolnavi si cu ei nu te aperi de popor, bre!.
    De la USLASUL.

    RăspundețiȘtergere
  38. bai asta cu falconeti,ai dreptate in ceea ce zici .da ce vezi. are si omu un plod si na vrea sa-l cadoriseasca.si mai lasa-ma minca-tas cu chiparoasa,zambilica ca-i dai idei ciclopului si ne trezim cu alte ploduri bastarde doritoare de averi pe seama rominilor.si referitor la UDA a lins bine banana de a ajuns ministereasa,.uite-te la ritzi na stiut fata sa lucreze,pac informatie la ziar,pac in tribunal, si miine poimiine pac la beci.si cu medicamentele pentri poponarii lui io sint de acord.tre sa le dea si inca multe ca poate au de APARAT si alti sefi de stat ce numa al nostru e bisexual?baietii tre sa fie tari in buci .,doar politica e o mare curva si ei sint vajnici aparatori ai ei.,?nu ?

    RăspundețiȘtergere
  39. eu vreau sa o ling pe Udrea... e ceva rau asta?

    RăspundețiȘtergere
  40. daca-ti place linge-o frate, da au grija pe unde ca au mai umblat si altii.intii dezinfecteaz-o ca sa nu-iei ceva turbare ca a trecut si base cu limba pe acolo.s-au vaccineazate intii.da vezi nu la STREINU-CERCEL CA POATE IEI VREO PORCINA.in rest bafta multa si dai-nainte cu tupeu...

    RăspundețiȘtergere
  41. MAI OAMENI BUNI NU INTELEGETI VOI, STATUL ROMAN SE REFORMEAZA, BASE ESTE CHIAR COMPARAT CU ALEXANDRU IOAN CUZA!!!!!!!!!!!
    VORBE, VORBE, VORBE, DACA VRETI SCHIMBARE FAPTE NU VORBE.
    RUSINE SA NE FIE , NICIUN POPOR DIN EUROPA NU ACCEPTA CE SE INTAMPLA LA NOI, ERA IADUL PE STRAZI SI O LASAU MAI MOALE.
    POPORUL ASTA S-S BLEGIT RAU DE TOT, MAJORITATEA SUNT LA STADIUL DE LEGUMA.
    EU CRED CA PANA IN 2018 NU SCAPAM DE ASTIA DECAT DACA INTERVINE DUMNEZEU SI NU CRED CA PRIN ATITUDINEA NOASTRA AM MERITA ACESTA MINUNE.

    RăspundețiȘtergere
  42. cine la comparat pe asta cu cuza?care-i borfasu?poi asta nici picioarele lui cuza nu merita sa le spele.rominii sau blegit pentru ca au trcut la viagra daca ramineau la telina alta era povestea.minune ar fi sa se scoale ceva ...atitudine ...de rime

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source