Search

miercuri, 30 martie 2011

Surse: Americanii îi dictează lui Băsescu numele inlocuitorului lui Boc

Informator spunea...

Pierderea majorităţii în Parlamentul României este coşmarul lui Traian Băsescu. Luni dimineaţa, 28 martie a.c., la orele 8, la Vila Lac 2, s-a prezentat Sebastian Lăzăroiu pentru o discuţie pe care Traian Băsescu a cerut-o înainte de a se duce la Cotroceni. Basescu i-a cerut ca, în maximum două săptămîni, să rezolve problema majorităţii pierdute de PDL la Senat. În caz contrar, Băsescu este forţat să joace cartea premierului tehnocrat.

Sursele noastre spun că la întîlnire a apărut, ulterior, şi cel care se pare că îi va lua locul lui Emil Boc: actualul şef al reprezentanţei din România al firmei americane de software ORACLE, Sorin Mândruţescu. Alegerea pentru funcţia de premier a lui Sorin Mândruţescu este o mişcare dictată de americani, care consideră că e un moment prielnic pentru a pune în funcţia de premier al României o persoană capabilă să le susţină interesele politice şi economice, pentru că şi-au pierdut orice încredere în presedintele de la Cotroceni. Încă de la începutul săptămînii trecute, americanii, pe canale diplomatice, dar şi prin altfel de canale, au început să facă presiuni asupra acestuia pentru a-l impune pe Mândruţescu în funcţia de premier. Sursele noastre spun că Băsescu nu doreşte această variantă, considerată una care îl va lăsa deoparte în ceea ce priveşte deciziile guvernamentale, acestea fiind dictate de americani. Cu alte cuvinte, lui Traian Băsescu îi e teamă că, odată instalat Mândruţescu în funcţia de premier, jucăria numită „guvern“ îi va fi luată, intrînd sub control american. Deşi caută cu disperare o ieşire din acest clinci, fără a-i supăra pe americani, momentan el joacă întocmai după cum îi cîntă aceştia. Aceleaşi surse spun că, pentru înlocuirea lui Emil Boc, americanii ar fi preferat-o pe Alexandrina Gătej, dar în final aceasta a fost lăsată la o parte, datorită deciziei CNSAS, care o acuză de colaborare cu Securitatea, ea fiind recrutată în anul 1989. De altfel, americanii cred că aruncarea pe piaţă de către CNSAS a colaborării cu Securitatea a Alexandrinei Gătej, la sfîrşitul anului trecut, a fost o operaţiune făcută la indicaţiile şi la ordinul lui Băsescu, tocmai pentru a dejuca planurile lor, despre care el ştia încă de la jumătatea anului 2010. Atît Alexandrina Gătej, cît şi Sorin Mândruţescu provin din acelaşi cerc de persoane cultivate de americani în cadrul Camerei de Comerţ Americane din România (AmCham), considerată de unii specialişti ai Serviciilor Secrete ca fiind o puternică oficină CIA la Bucureşti. Aici mai trebuie adăugat că firma americană ORACLE, condusă în România de Mândruţescu, este cea care a produs şi implementat celebrul soft integrat cu care operează la nivel naţional Casa de Asigurări de Sănătate, un soft care a costat pînă acum 44 de milioane de euro, la care mai sînt încă 15 ani de plătit, fără a se şti cu exactitate suma finală pe care o va înghiţi şi care, în ianuarie 2011, s-a blocat, paralizînd practic pentru mai multe zile activitatea instituţiei.

46 de comentarii:

  1. vai de noi .decit sa ajungem pe mina americanilor, ca sa ne bage pe git vrem nu vrem produsele firmei montesano(seminte modificate genetic) ,sistemul de sanatate american care este privat(doar nu degeaba se face reclama clinicilor particulare),si ca bomboana suprema cipul,pe care ne vor obliga sa-l acceptam,MAI BINE BOC(nu credeam ca voi ajunge sa spun asta). TREZEALA (asa cum am auzit un copil )dar cred ca este prea tirziu. MULTI ROMANI VOR SPUNE CA ESTE MAI BINE ASA. TOTAL GRESIT.Si inca o data VAI DE NOI.

    RăspundețiȘtergere
  2. eram sigur ca materialele aruncate de wikileakspe pe piata indica nemultumirea americanilor fata de conducatorul nostru.DECIT CU AMERICANII MAI BINE CU RUSII si CHINEZII. DE LA AMERICANI NI SE TRAG TOATE RELELE.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ocupe postul de premier basescu ca doar este moasa comunala, din cauza lui ni sau taiat salariile, se impoziteaza pensiile, platim 5,5 sanatatea, el a incalecat toate ministerele,cei care sunt in ministere sunt de umpluturi,care tac din gura si comanda basescu, rusine sa-i fie, exista un dumnezeu poate odata si odata il va trinti bunul dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. poate asa este mai bine.parerea mea decat cu boc mai bine cu altcineva.pana nu cade puterea actuala o sa fie din rau in mai rau.mai bine am avea un premier strain capabil.oricum toti trag pentru ei.nu avem altceva de facut decat sa speram.

    RăspundețiȘtergere
  5. Măcar să nu mai facă chioru ce îi taie lui mintea aia amețită de licorile lui Bachus...

    RăspundețiȘtergere
  6. vaide mama noastra asta imi aduce aminte de ce spunea ceausescu inainte sal omoare astea agenturile straine

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu astept americanii din '48.Bine ca vor veni in final ca sa termine cu besesti, boci & comp (berceni, videani,fluturasi-nu mai ai aripioare,olteni,anastase, lentze udrite) si sa aduca adevarata democratie. Destul ca in anii '50, visam ca americanii or sa vina cu un avion si o sa fie parasutati cu o ranita in spate cu batoane de ciocolata pe care o da la copii. Daca nu au venit atunci macar sa vina acum cu cel putin o "ranita" de democratie sa termine cu balciul oferit de "dragii" nostri guvernanti condusi de 'Marele Pirat al Carpatilor".

    RăspundețiȘtergere
  8. americanii mai bine si-ar baga un batz in kwur! si sa-l skimbe si pe basescu! sa le iau natzia in pwla!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi pare rau de micul Boc - ar fi trebuit pastrat pana compromitea atat de tare partidul incat sa nu mai fi intrat in Parlament in veci... dar nu avem noi norocul asta, seful lui e mult prea smecher si se va lipsi de el la timpul potrivit, iat timpul a cam sosit demult. Noi oricum am dovedit ca nu stim sa alegem, au ales altii pentru noi in dec 2008, aleg si acum :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Dimineata Natiune!Treziti-va odata!,caci somnul ratiunii naste MONSTRII. Natune!chiar nu vrei sa vezi ca forte economice ,politice din afara vor ca noi sa disparem de pe acest teritoriu daruit cu detoate si inspecial cu oameni harnici si destepti(nu sunt inclusi poloiticienii aici ci acei ilustrii anonimi care fac atat cat li se permite).

    RăspundețiȘtergere
  11. Si chiar daca-l schimba pe Boc,crezi ca cel ce va fi in locul lui se va lupta sa faca milioane de locuri de munca pt cei care nu au un servici?.Nu ai grija,dupa cum se aude ca va fi un privat care tine cu interesele americane,e clar ca nu va fi mai bine pt marea masa a populatiei saracite.P.D.L.ul are toate sansele sa se compromita in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  12. ROMANI,TREZITI-VA SI HAI SA PUNEM PICIORUL IN PRAG CA SA NU NE MAI CONDUCA BA UNII BA ALTII,DUPA CUM O CER INTERESELE LOR !

    RăspundețiȘtergere
  13. Unde a disparut patriotismul !

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai mosule, ala care astepti americanii din '48, ia si te mai documenteaza putin. Trezeste-te ca realiatea doare. La aia nu e democratia suprema, ci treaba sta cam total invers. Aia traiesc intr-un rahat mai rau ca dictatura, nici macar nu isi dau seama de asta (majoritatea, ca sunt spalati pe creier de mass-media)si daca ii intrebi chiar le place. Ce poate fi placut in a nu avea acces la surse de apa (fantanile in zona rurala sunt interzise, la fel si colectarea apei de ploaie in unele state)? Ce poate fi placut in a fi indopat cu GMO-uri? Ce poate fi placut in a fi indobitocit?

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai Dumnezeu ne mai poate scoate din fundatura asta in care am intrat ca tara... Dar, oare, meritam?

    RăspundețiȘtergere
  16. Ati vrut democratie ca in America...acum trageti ponoasele

    RăspundețiȘtergere
  17. ...Si nu e pacaleala de 1 aprilie...suntem ceea ce alegem...

    RăspundețiȘtergere
  18. Unde esti tu, Tepes, Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in doua cete:in smintiti si in misei.....
    Nu vi se pare mai actual ca oricand?
    Mamaliga este sanatoasa doar cand o mananci! Nu v-ati saturat de batjocura tuturor? Rad si curcile de noi!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca americanii vor pune un reprezentant al lor la putere in romania, visul american se va transforma in cosmarul romanesc,

    RăspundețiȘtergere
  20. Vai s-amar de noi. Ca am ajuns aici ca ne-am lasat prostiti din 90 incoace.Stateam mult mai bine decat multe tari din Europa,dar acum am ajuns cersetori.Nu sunt un nostalgic dar asta e realitatea...

    RăspundețiȘtergere
  21. perfect de acord. au disatrus\vandut tot pe motiv ca "nu e profitabil dom'le!" nici eu nu sunt un nostalgic, dar nush cum naiba nea nicu a reusit sa faca, iar astia nu sunt in stare nici sa intretina... (exemplu edificator:aduci E-ON-ul sa faca distributia, prin reteaua ta,a curentului pe care tu il produci). inainte eram in stare sa hranim toata Germania cu productia agricola, acum abia 30% din necesarul intern. hai ca ma las pagubas de comentarii ca imi vine sa borasc...

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe vremea comunismului, doi sefi de stat nu au putut fi manipulati de escrocii internationali (care intra cu bocancii si tancurile in sufletul statelor ,a caror presedinti nu joaca dupa muzica lor, transformandu-i in inamici),CEAUSESCU SI MOBUTU (seful statului Zair).
    Pentru ca Ceausescu sa poata fi manipulat din culisele masonilor mafioti, prin intermediul cumnatei , sotia lui BOB, Elena ceausescu a fost ridicata la rangul de, al doilea om in stat,singura care, inconstienta ,l-a manipulat pe Ceausescu, dupa muzica lor, astfel am fost convertiti de la Lege si Ordine, la HAOS SI JUNGLA,fenomen care in timp de 20 de ani romania a fost furata, prostituata politic si saracita. Alimente au ajuns otrava pt. organism.

    Pentru ca Mobutu sa fie manipulat, escrocii interesati da bogatiile subsolului,din Zair, au provocat o boala grava, pe care a experimentat-o in localitatea EBOLA, boala care ii si poarta numele localitatii -EBOLA.Ca pretext ca EI, vor eradica boala,care era extrem de grava, au intrat din nou in ZAIR, dupa ce acestia au fost initial evacuati de Mobutu, pt. ca submina economia nationala.

    Pentru toti cititorii : NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR CEEA CE SE INTAMPLA IN LUME, DE 20 DE ANI SI PANA IN PREZENT, INCEPAND CA ASASINATE A SEFILOR DE STATE, RASTURNARI DE GUVERNE,, CADERI DE AVIOANE, EXPLOZII DE TERMOCENTRALE(CARE AU FOST PROIECTATE PENTRU DISTRUGERE LA ORDINUL LOR),CUTREMURE, TZUNAMI, EXPLOZII DE BOMBE DE TIP HIROSIMA, DARAMAREA GEMENILOR, TERORISM PESTE TOT UNDE AU INTERESE, RAZBOAIE,CRIMA DE LA PEARL HARBOUR, TORNADELE ETC. TOATE SUNT PROVOCATE DE ACESTI ASA ZISI ILUMINATI, CEI MAI BOGATI MAFIOTI SI INTERLOPI DE PE MAPA MOND (HARTA-LUMII).

    BASESCU DACA NU LE FACE JOCUL ESCROCILOR INTERNATIONALI, COMPLICE CU CEI NATIONALI,VA FI DAT LA O PARTE ASA CUM A MAI FOST, CAND S-A OPUS SINGUR IMPOTRIVA CORUPTIEI> DE CE NU SE IA NIMENI DE IZARESCU SI MIRCEA SANDU, RAMANE UN SUBIECT DE GANDIRE PT. CEI DESTUPATI LA INTELECT.

    NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR, TOTUL ESTE PREMEDITAT SI PROVOVCAT DIN UMBRA. TELEVIZIUNEA SI PRESA NE DEZINFORMEAZA SI NE MINTE CU TUPEU PENTRU CA PATRONII LOR SUNT OLIGARHII SI MOGULII.

    RăspundețiȘtergere
  23. Este usor sa dam cinstea pe rusine!!mai greu este sa stim cum sa ne alegem conducatorii si aliatii!cine va face ca noi, ca noi sa pateasca! unde sunt romanii aia cu coloana verticala? cum de pot suporta astfel de umilinte?unde sunt cei ce pot ajuta cu adevarat poporul asta?

    RăspundețiȘtergere
  24. daca nu ne stim descurca vin americanii sa ne invete sa ne fie rusine ca avem o tara bogata plina cu aur,petrol,argint,sare etc. avem de toate dar noi vindem afara si dupa aia cumparam de la ei mai scump si tot a noastre is

    RăspundețiȘtergere
  25. Voi deja ati intrat in jocurile lui Basescu, afirmand ca AmCamCom este o oficina de spionaj CIA.
    Daca asa scapam de base-n boci e bun si Mindrutescu!

    RăspundețiȘtergere
  26. Voi stati si ganditi-va cum americanii ii dicteaza lui Basescu pe cine sa puna premier(ca asta ar fi parca cea mai importanta problema),dar nu va ganditi ca un partid este interzis a se infiinta ceea ce atenteaza la asa zisa noastra democratie si incetul cu incetul sunteti dusi spre un simulacru de democratie.Cred ca atat U.S.L. cat si partidele de la putere sunt in culmea fericirii ca a fost interzis un concurent serios deaceea nici nu protesteaza pe masura cum ar trebui la fel ca si voi pt care nimicurile sunt mai importante decat principiile.Ii meritati atat pe Basescu cat si pe Boc si ai lui fiindca a-ti lasat un gol prin neprezentarea la vot si fiindca nu v-ati dezmeticit inca dupa atatia ani.

    RăspundețiȘtergere
  27. sper ca nu te referi la partidul poporului

    RăspundețiȘtergere
  28. Americanii stau in Bucuresti. Tot acolo sunt 2 milioane de Mitici. De ce nu-i alungati pe americani afara?

    RăspundețiȘtergere
  29. Partidul Poporului era un concurent pt PDL care a scazut la vreo 10%. De aia l-au desfiintat

    RăspundețiȘtergere
  30. Toti aveti dreptate, dar nimeni nu face nimic.Unde sunt generalii pe care-i platim noi.Nu-i platim pentru a fi lasi. V-au umilit , ce mai asteptati ? MILAAA ? atunci degradati-va singuri. Nu va mai considerati cu onoare, pentru ca in sufletul meu suntetijalnici sa nu spun altfel (vai, vai) ce mai armata. Oare sunteti ROMANI ? Aveti curajul lui VLAD TEPES puneti mana pe putere ,pe televiziunea care ne minteste frumos,nu va lasati influentati , intimidati de politica externa. Anglia, Franta , Germania de ce pot fi mai presus ca noi? Sinoiavem tot ce ne trebuie, de ce trebuie sa ne lasam condusi,de ce ne temem? Nu avem barbati? Dar cei in uniforma platiti de noi, si va lasati umiliti ce faceti?(Oare meritati ,onoruri, cinste.....).Desteapta-te generale,si intra in istorie, caci poporul te va lauda.Aresteaza pe toti cei care au condus tara din 1989 pana acum .Confisca-le averile , pune-i la lucru (autostrazi scoli , spitale,hidrocentrale,locuinte,industrie ecologica,agricultura)etc.Ar fi de spus multe...Fi barbat, asta asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  31. In Romania au condus totdeauna securistii(acum le zice SRI-sti),de acxeea a mers toul cu fundul in sus.Si acum ne conduc tot sewcuristii,dar acum sunt si ai nostri si mai ales ai lor,care dicteaza polkitica economica a tarii nostre-dar asa incat sa faca interesele lor.Si au interesul de a distruge tara noastra,chiar nu vedeti,nu intelegeti?Suntem la discretia Finantei Mondiale,nu degeaba evreii sunt poporul "ales"si,acum,pedepsit,care face tot ce poate sa aiba suprematia,dar va vedea ca nu e cum vor ei.Succes la gandire si simtire.Mai bine hai la o greva generala daca aveti curaj si sange in instalatie,nu mai cereti altora ce nu sunteti in stare sa faceti voi,cxe sa faca generalii singuri?Asa-i romanul,vrea sa faca altul ceva ca sa-i mearga lui bine.Nu vedeti ca base ne-a adus in stadiul de a nu mai misca fiindca avem foarte putini bani,asta a si urmarit:sa ne aduca in saracie crunta ca sa nu mai indraznim nici sa gandim sa ne revoltam.Iar asasinarea lui,a inca unui conducator ar fi cea mai proasta alegere.Singura solutie este sa iasa tot poporul la vot,ca nu vor mai putea nici fiura,nici schimba rezultatul,alta solutia nu exista.Neprezentarea in mare numar la vor inseamna victoria lor din nou.Eu cred ca ne-a ajuns experienta cu chiorul de doua ori,desi mai exista basisti si pro portocalii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Parca-l vad pe Basescu sef de santier dandu-i ordine lui Boc.

    RăspundețiȘtergere
  33. "Desteapta-te romane!" asa cum zice titlul imnului nostru.Cei de la putere fura fara rusine.Faceti revota nu va temeti.Ce o sa faca BASESCU?o sa isi impuste poporul?

    RăspundețiȘtergere
  34. "Desteapta-te romane!" asa cum zice titlul imnului nostru.Cei de la putere fura fara rusine.Faceti revolta nu va temeti.Ce o sa faca BASESCU?o sa isi impuste poporul

    RăspundețiȘtergere
  35. da ce e poporul lui?mai dal in masa..tot cea facut a fost contra natiei asteia,nu trebuie sa ne impuste,ii suficient ca au aprobat noul codex alimentar,spitalele au bagat pina si algocalminul pe reteta.au taiat pensiile pe timpul guvernarii lor sau inchis sute de mii de firme mici si au ramas fara loc de munca sute de mii de oameni,au taiat alocatiile copiilor,mamelor,laptele bebelusilor,asta cum mama dracului se cheama? nu genocid/si atuci?de ce sa ne impuste?asta e crima perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  36. Exista o bariera catei sar peste,dulai trec pe sub ea iar boii se opresc

    RăspundețiȘtergere
  37. As fi vrut sa vad mindrie romanesca, cum vad mereu la polonezi, cehi si slovaci, care nu doresc inrobirea, dar din pacate observ curvasarie romaneasca.........
    Vai de noi........

    RăspundețiȘtergere
  38. unii dintre noi sunt foarte tampiti.Asteapta AMERICANII.. IMI VINE SA ...de fapt nici nu stiu..sa rad sau sa plang ? Desteptilor,ati gasit vreo tara in care a intrat USA de-a lungul anilor,in care sa intre cu alt scop in afara de a SUGE resursele tarii aleia ? Au dat ei vreodata ceva pe gratis cuiva ?USA nu e o tara care ajuta tarile subdezvoltate,e un cancer care le ajuta sa moara mai repede ca sa-si indeplineasca Noua Ordine Mondiala.Ce naiba sunteti orbi ?Usa va intra prin diferite metode in tari straine cu scopul de a sustrage bogatiile naturale,pentru a conduce tara respectiva(Basescu e doar o marioneta,SI Tanasescu si Mugur Isarescu,fac parte din Comisia Trilaterala,Bildergerg daca va spune ceva ).Asa ca nu-i mai pupati in fund pe americani.nu mai vb de mesaje subliminale di filme reclame,etcsunt multe de spus

    RăspundețiȘtergere
  39. Pai la cum decurg lucrurile prin romania in ziua de azi nici nu ma mir ca suntem condusi de altii ... multi prin romania abea se tarasc pe picioare, nu am putea sa ne asteptam la mai mult. este prea obosita tara asta ca sa mai lupte ... a luptat si ea de mult .. nu cred ca o sa se mai intample.

    RăspundețiȘtergere
  40. Cu siguranta ca nu am mai avut niciodata la acest nivel un tradator al interesului national si al fiecaruia dintre noi,mai mare decit acest betiv inconstient.
    ATENTIE romani prosti care l-ati reales : traiti mai bine cumva ???????

    RăspundețiȘtergere
  41. Trebuie sa ne luam soarta in maini caci nu ne trebuie jidanii din America. Nu trebuie sa admitem nimic si ce cauta infractorul asta de mandrutescu care este jidan sa aibe firme in Romania? Nu i-a facut nimeni controale la firma? In Romania nu mai au ce cauta americanii si rusii. Romani trebuie sa aveti mintea limpede ca din cauza acestora noi traim foarte rau. nu ne-au ajutat cu nimic si au impartitv lumea cum au vrut acesti jidani , ca sunt rusi sau americani tot jidani=kazari sunt.

    RăspundețiȘtergere
  42. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  43. Blocati conturile fam BASESCU

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce teapa ....... ! Ha !
    Si Mandrutescu char a crezut !
    Tipic Basescu ........
    Sau o lada de bere alora din SRI care au conceput intoxicarea

    RăspundețiȘtergere
  45. se pare ca Boc chiar va fi dat la o parte :)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source