Search

luni, 28 martie 2011

Silviu Crăescu: Băsescu era agitat, mirosea a alcool, plângea şi fuma in acelaşi timp...

In urma publicarii cablogramelor trimise de ambasada S.U.A. Departamentului de Stat american, presa l-a intervievat pe Silviu Craescu, angajatul special si personal al ambasadorilor S.U.A. la Bucuresti chiar in perioada mandatului Taubman. Vă prezentam declarațiile acestuia legate de relația ambasadei cu Traian Băsescu.

„In perioada 2006-2007 se intalnea foarte des cu presedintele Basescu, mai ales la Palatul Cotroceni, cand doamna Saftoiu lucra la Administratia Prezidentiala. Apoi, dupa 2007, mai ales, dupa etapa suspendarii din functie a Presedintelui Romaniei, a aparut o raceala intre cei doi, din cauza ca domnul presedinte Traian Basescu nu si-a respectat angajamentele, iar partea americana a facut eforturi enorme pentru a-l proteja”.
„Ambasadorul S.U.A., E.S. Dl. Nicholas Frank Taubman, a fost omul care l-a urat pe Traian Basescu cel mai mult dar, in acelasi timp, l-a si ajutat sa ramana ceea ce este. In discutiile deschise private avute cu domnul ambasador acesta mi-a relatat mai multe episoade in care domnul Traian Basescu l-a tras in piept. Mi-a spus verbal, citez: "In acest om sa nu ai incredere niciodata". Alta data mi-a spus, citez, ca Traian Basescu „Este cel mai bogat presedinte pe care l-a avut Romania". Dupa revenirea acestuia in functia de sef al statului roman, domnia sa mi-a spus ca, din acel moment, nu mai este niciodata disponibil pentru presedintele meu, motivandu-mi si de ce”.

„Am vazut membri ai familiei prezidentiale din Romania in situatii jenante si iresponsabile, implicati in schimbul de note si scrisori intre un presedinte suspendat si ambasadorul in functie. In seara destituirii presedintelui din functie de catre Parlament, am vazut un presedinte intr-o stare de agitatie caracteristica unui om aflat sub influenta bauturilor alcoolice, mirosind a bautura, care a dat peste cap dispozitivul de securitate propriu al resedintei ambasadorului S.U.A., deoarece nu avea permis de acces aprobat si nicio functie oficiala. A fost deruta! A venit atunci, in jur de ora 18.30 p.m., fara escorta SPP, insotit doar de o masina blindata de la SPP cu sofer, si a cerut sa-l vada pe seful meu. Am vazut un presedinte suspendat foarte slab, moale, aflat intr-o stare de intensa emotie si frica, plangand si fumand in acelasi timp, incercand sa se imprieteneasca cu mine si asteptand afara, langa garaj, pana cand a fost primit de ambasador in casa. Atunci a cerut ajutorul S.U.A. si a promis multe”.

60 de comentarii:

  1. jalnic, dar nociv tarii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Basescu betivul tradator de neam si tara28 martie 2011 la 13:13

    Nenorocitul naibii!!!! Americanii l-au sustinut, altfel nu ramanea in functie mai mult de un an, dupa cate nenorociri a facut neamului romanesc! S-a dus sa se jeleasca ca l-au suspendat???? Jegos! L-au pus la loc in 2009 cand de fapt a pierdut alegerile in Romania si s-a salvat cu voturile masluite din diaspora numai asa a luat cu chiu cu vai 50,1 % ! Nici Geoana nu era mai breaz, insa Chiorul si pdl ne-au nenorocit definitiv si ne-au vandut complet americanilor si ocultei masonice internationale! Sub masca lui de anti-rus, defapt ne dadea complet pe mana americanilor! HUOOOOOO!

    RăspundețiȘtergere
  3. asa presedinte,asa tara,asa romani...ne meritam soarta cu varf si indesat!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ceausecu era mic bebe pe langa hotul asta nenorocit,si noi stam si induram..unde-i patriotismul romanilor,unde-i unitatea noastra?ne-a furat pana si curajul ,nemernicul asta impreuna cu prostituata lui blonda..

    RăspundețiȘtergere
  5. WIKILEAKS ; BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE CATRE IRAN. ELE AU AJUNS IN MANA TALIBANULUI. PRESEDINTELE ROMAN ESTE VINOVAT DE DOBORAREA A 5 HELICOPTERE NATO. SENATUL GERMAN A DESCHIS O ANCHETA, ZILELE IN LIBERTATE A LUI BASESCU SUNT NUMARATE !

    ANTENA 3
    Asistam in aceste zile la un scandal Wikileaks organizat de serviciile romanesti
    in favoarea presedintelui Basescu, Cablurile importanta sunt manipulate sau trecute cu tacerea, Pana in acest moment singura desvaluire importanta din miile de telegrame trimisa catre Departamentul de Stat SUA este fapftul ca BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE CERMANA PENTRU IRAN. ACEASTA OPERATIUNE A FOST CORDONATA DE SERVICIUL ROMANESC, TEHNOLOGIA PENTRU RACHETELE IRANIENE A FOST TRIMISE PRIN INTERMEDIARI DE LA BUCURESTI. Am oferit in premiera mondiala nimele firmelor intermediare.
    Culmea este ca la insistentele serviciului italian membrii serviciului iranian au fost arestati iar LA INSISTENTA PRESEDINTELUI BASESCU TERORISTII IRANIENI
    AU FOST ELIBERATI.
    Ofer posibilitatea excelentilor colaboratori ai Antenei 3 sa deschida o ancheta intradevar terminala, Concluzile anchetei personale bazata pe desvaluirea WIKILEAKS va stau la dispozitie. Ele a fost trimisa in prealabil catre Fbi.
    Date opersonale si numarul de telefon pot fi gasite
    http://www.devagallery.com/
    Robert Horvath Nipon Press
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Am scris un comentariu aspru, perfect la obiect, despre dl presedinte Basescu. L-am sters. Ii cer insa presedintelui sa fie demn si cu gandul la interesul national, macar acum, pentru ca a mers mult prea departe. In alta ordine de idei, cred ca nu e cazul sa dam vina prea mult pe americani. Rusii nu l-au trimis pe omul lui Putin, Kondiakov, in perioada in care se cocea destituirea lacramosului presedinte ? Ca foarte pozitiv, remarc ca dl ambasador Taubman a vorbit deschis cu dl Craescu. Iar “Este cel mai bogat presedinte pe care l-a avut Romania”, pune in mod special foarte tare pe ganduri. De ce a vorbit deschis, in afara increderii in roman ? E foarte simplu de dat raspunsul. A vrut ca romanii sa stie adevarul. Numai ca romanilor le-a fost ascuns. De catre cine ? Iar nu e greu de dat raspunsul. De catre destinatari. Care sunt acestia ? Iar nu e greu de dat raspunsul. Un loc unde se lucreaza contra tarii. Ii stim demult pe acesti “artisti”, pentru ca ne-au facut de ras in lume de multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pot sa cred asa ceva pana nu vad un document concret.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca nu este adevarat ceea ce se scrie . d-l basescu ar trebui sa riposteze . Un proverb spune "Nu iese fum fara foc " . Deci ceva este adevarat din tot ce se scrie .

    RăspundețiȘtergere
  9. imi este greata. DE ce ne mai dam cu parerea?Am avut timp si noi de aici si"diaspora"sa ne dam seama ce fel de element este acest induvid, si totusi a mai fost ales un mandat.LA NOI CU CIT SE STRIGA MAI TARE HO LUPUL CU ATIT LUPUL VA PUTEA LUcRA MAI LINISTIT SI ASTFEL ,CIINII CARE LATRA NU VOR MAI FI LUATI IN SEAMA.Nu-i nimic. PLATIM SI VOM PLATI CU VIRF SI INDESAT PROSTIA NOASTRA PENTRU CA AU AVUT TIMP SUFICIENT SA NE VINDA,SI VOR AVEA TIMP SA MAI SCOATA DIN BANII FURATI CA SA PUNA CEVA PROIECTE IN APLICARE ,ASTFEL INCIT SA AIBA CURAJUL SA NE PROSTEASCA CU LUCRURILE BUNE PE CARE LE-AU FACUT ,SI ASA VOR MAI CISTIGA INCA O DATA.RUSINEEEEEEEEEEEE!SPER SA REUSESC SA PLEC DIN ACEASTA TARA CU OAMENI DE NIMIC .MARI PROSTI MAI SUNTEM. CEAUSESCU MIC COPIL ,UN ALT ESCU A PUS CAPAC LA TOATE.

    RăspundețiȘtergere
  10. Astia sunt niste hoti nenorociti ,incompetenti in a ne conduce ,bine nici variantele cu PSD,PSL si alti politihoti nu sunt mai bune,astiam se zbat acum sa ajunga la putere ca li s-au uscat buzunarel.Avem parte numai de nenorociti ,de aia o ducem rau si nici sanse de a ne insanatosi nu avem =suntem blestemati,asta e!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare ca acest personaj cumplit si scarbos care mai poarta si nume si functie de presedinte, nu a facut nimic altceva decat sa vinda tara si sa faca un profit propriu impreuna cu boc si compania, beneficiari adiacenti fiind desigur Americanii. Buuun...Insa haideti sa gandim si altfel, ca daia patim ce patim si stam si inghitim. Schimbarea trebuie sa aiba loc mai intai in randul nostru, al poporului, oamenii de rand si nu numai trebuie sa se gandeasca ca intr-o tara nu e normal ca poporului sa-i fie frica de sistem, ci sistemului trebuie sa-i fie frica de popor. Exista o simpla ecuatie "matematica" daca vreti sa intelegeti mai bine care suna in felu urmator: Basescu, Boc, etc., sunt BUGETARI, adica sunt platiti dintr-un buget cumulat din munca noastra a tuturora, in concluzie noi ii platim pe ei sa-si faca treaba pe care nu au facuto pana acum chiar deloc. Oameni! Trezitiva! Acest monstru lacom trebuie indepartat de noi, poporul, avem puterea asta!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://apps.facebook.com/fundrazr/activity/41b29c5b8f144f82bdf8e0eb9bd947a7
    Ajutati-l pe Assange

    RăspundețiȘtergere
  13. habar n-am de ce postez ca "anonim"! poate pentru ca ... habar n-am. oricum, ceea ce am de zis nu-i nici macar obscen nici defaimator, este o opinie personala pe care ar trebui sa pot sa mi-o asum: nici un politician nu-i mai breaz! sunt toti pe acelasi calapod, indiferent de culoare! pusi pe capatuiala! caci la urma, la asta se rezuma activitatea lor. ce ideal marunt! oare cum doarme un astfel de personaj? intreb in ideea de- e mandru? adica mama lui stie? inteleg, sunt multe de n-avem habar despre, traim intr-un unives paralel cu al lor si accesam informatii la a multa-mana, cu toate astea.... mama mea mi-a zis odata: poti sa faci orice, orice-ti trece prin cap, atata doar, sa poti iesi intre oameni, dupa, cu fruntea sus, pentru tine, nu pentru ei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Este obligatoriu ca poporul roman sa-l trimita pe criminalul BASESCU in excursie la Tirgoviste,cu bilet doar pentru dus.

    RăspundețiȘtergere
  15. suntem,cu totii niste oameni de nimic,,adica ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca cineva poate sa creada asas ceva e ori naiv ori bolnav. Un presedinte oricare ar fi el are un serviciu de paza chiar daca e suspendat sau are mandatul expirat. Serviciul de paza are un jurnal, care e completat de ofiterul grupei de paza, si fiecare pas e inregistrat . Masinile SPP nu se plimba asa ca orice masina. Masina e un obiectiv militar. Are un cu totul alt regim decat masina lui neica nimeni asta care a vrut si el sa apara la TV . Alo, Antene catati altceva credibil. Aveti atatea de prezentat.... Se moare in spitale cu zile, la medicul de familie nu te poti lipi de compensate, e un genocid pe care nimeni nu vrea sa-l vada ..

    RăspundețiȘtergere
  17. Totul pare pierdut in romania...cred ca asteptam ca prostii alegerile din 2012.
    Chiar ne-au "meduzat" astia de tot???
    Adineaori au spus ca declaratiei din Parlament impotriva declaratiilor belicoase ale bozgorilor de dincolo de Tisa, i-a mai lipsit...1 vot ca sa fie adoptata...PDL-ul votand impotriva, bineinteles!!
    Suntem niste handicapati pt.ca-i toleram pe acesti idioti care ne-au ingropat definitiv ca natiune!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. O sa asteptam alegerile ca ptrostii pentru ca le castiga tot ei astfel:
    -galeata portocalie (sau verde) cu uleiul zaharul si faina de rigoare.
    -doua milioane de lei pentru majoritate romanilor bani frumosi.
    -vom merge la vot si vom alege portoclii intro mare veselie... iarcand vom fi intrbati cu cine am votat nu vom pre sti ca si acum.

    RăspundețiȘtergere
  19. DAR CE FACEA PSD DACA ERA LA PUTERE PE FOAMEA DIN ZIUA DE AZI?A FOST LA GUVERNARE CU PE.DA.LA. SI AU FUGIT CA BULANGII.NICI UNUL NU E MAI BUN ,DAR SA TACA DRAK DIN GURA TOTI.DA-TI O BOAMBA SI O DETUNEZ EU LA GUVERN SA SCAP ROMANIA DE NESIMTITI.TOTI SINT HOTII.VA INVIT IN BISTRITA SA VEDETI FURATURII DE DOAMNE FERESTE.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am spus alaltaieri ca presedintele a mers deja mult prea departe. Pentru ca e in stare de razboi cu toate categoriile de bugetari, unele foarte importante pentru tara, al caror efectiv total e manipulat mincinos si apocaliptic, si, mai ales, cu majoritatea zdrobitoare a populatiei tarii, intre care, pe primul loc, o saracime extrem de amarata. Nimic din ce au intreprins, n-au justificat cu altceva decat cu cateva cuvinte de lemn, cu lozinci mai putin credibile si decat cele comuniste. Si-au batut joc de noi in modul cel mai incorect. Numai minciuni, contrazise cand de un sef mare din BNR (dl Vasilescu), cand de un expert in banci etc etc. Ce imi place la acest om care a mintit in campania electorala, cum n-a facut-o nimeni, e stilul hieratic in care vorbeste pe la posturile tv, rade scurt si extrem de gratios, si da sfaturi la prosti. Nu la prosti, ci la o societate civila, nici macar bolnava, ci nula. Ar fi de compatimit.
    Fara sa deturnez discutia de la tema de aici, va invit sa citit si Jurnalul national, Romania libera si Adevarul, ca sa vedeti pana unde a ajuns prostitutia celorlalti "politicieni", la fel de hieratici si de sfatori, in fata aceleiasi nule societati civile.
    Schimbarea, despre care vorbea aici unul dintre noi (29 martie 2011, 00:44), nu poate veni decat daca scoala e scoala, care, daca acum ar fi ca lumea, s-ar simti peste vreo 20 ani, nu mai repede. Legea noua a invatamantului are cateva lucruri bune, dar, o buna parte din ea e facuta de oameni fara experienta de palmas in invatamant. Nu e eficienta. Exact acolo unde e mai important, e grav deficitara: la definirea si servirea interesului national, definite precis si cu obiective precise, pentru ca toata masinaria functioneaza pe banii contribuabililor, mintiti si furati in toate modurile imaginabile.
    De facut, ar trebui altceva: sa fie dati in judecata "politicienii" ajunsi la masa cu bunatati si facut de cap dupa pofta inimii, pentru promisiunile electorale neonorate. Ar trebui sa fie pedepsiti cum se cuvine, pentru sabotaj si atentat la viata cetatenilor tarii.

    RăspundețiȘtergere
  21. In loc de concluzie,
    Nici SUA si nici Federatia Rusa nu au atatea topoare cate cozi de topor le ofera romanii.
    Dar asta-i cam de multisor poveste...
    C-asa-i la romani..., tot ii nou si vechi sunt toate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ceea ce spune Craescu 100%.A fost doar un observator care relateaza ceea ce a vazut.Are curaj,bravo !
    Confirmarea lui Craescu este comportamentul de atunci si pina azi a "betivului national",pe care nu-l putem mirosi la TV,dar merge clar din sant in sant si mai da si cu capul uneori in salcie.Minte ca si Videanu,chiar si cind respira.Se crede mare smecher,ca de este presedinte.Dar este presedinte al unei populatii de prosti,care-l suporta cu obrazniciile si jignirile zilnice,in loc sa- dea un sut in cur,direct unde ii este locul - dupa gratii,pentru inalta tradare si furt repetat.
    Numai cind ii vad fata de milog,schimb canalul,iar cind aud comentarii despre el,inchid aparatele.O javra ordinara,cum bine i-au spus politistii (l-au citit la fix,ceea ce tare l-a suparat).

    RăspundețiȘtergere
  23. Va vine sa credeti in ce lume traim!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Incredibil, Silviu Craiescu un fost sef de sala de la Crowne Plaza, dat afara pentru ca vorbea gura fara el, a ajuns sa faca declaratii de o asemenea inportanta !? Nici nu stiti cat poate fabula acest omulet ciudat !

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu mai vorbi de Craiescu aiurea. Esti cumva platit de criminalul Basescu sa-l denigrezi?
    Basescu este un criminal si trebuie sa dea socoteala. URASTE poporul Roman, de aceea l-a vandut tuturor hotilor si mai cu seama, evreilor criminali. Azi, mi-a povestit cineva de un caz real (a fost dat si la televizor) despre un Roman care a fost hotit de un evreu nenorocit (i-a luat tot, casa, afacere) si apoi a pus niste gardieni sa-l arunce in strada. Bancile sunt toate ale lor, insa asta nu inseamna ca au puterea. Acestea toate se intampla din cauza politrucilor din Romania. Noi Romanii trebuie sa constientizam ca trebuie sa ne facem singuri dreptate. Nu mai merge asa!! Trbuie sa intelegeti, sa aveti demnitate si onoare. Criminalul asta este foarte periculos. Institutiile statului sunt acaparate de lacheii lor. Nu mai merge asa!! Trebuie curatata tara !

    RăspundețiȘtergere
  26. antena 1, antena 2, antena 3
    Ma bucur nespus de mult ca existati. Prin stirile voastre deduc o strategie exemplara de manipulare si impanzire a falsitatii. Am analizat in doi ani de zile irealismul in care traiti voi romanii impreuna cu acest mare trust platit tot de voi. Niciodata nu mi-am inchipuit ca niste angajati ai unui patron pot fi in cartea de munca trecuti cu calificativul de oameni de servici. Romania se plange, insa exista oameni de servici care castiga zeci de mii de euro :) si incearca sa faca media.
    Daca ar fi sa vorbesc de Basescu l-as injura putin si eu insa are noroc ca nu injur si ma pot abtine, insa pe Iliescu l-as aplauda daca l-as intalni sa starnesc interesul multimii din jurul meu iar cand s-ar face galagie si mai mare l-as baga in p.... m.-..i.
    Cam asa sta in capul meu opinia despre cei doi presedinti, ar mai ramane unu care "saracul" nu a stiut ce sa faca cu puterea cand a avut-o intampinand cele mai mari greutati pe care le-a lasat Ionica.
    In momentul de fata daca ma uit in jur e liniste iar femeia de la etajul patru anul acesta e primul an in cei zece de cand stau aici cand pune flori pe pervaz. Simt ca lumea se dezamorteste. In tara fac multe drumuri si vad strazi mai bune, orasele industriale au inceput sa aibe parcuri iar periferiile incep sa prinda viata.
    Nu se mai simte lenea omului de rand si parca fiecare incerca sa-si gaseasca ceva de facut. In fata blocului aveam un puturos care nu facea nimic, ieri l-am vazut fiind in masina pe strada, vindea ziare. Frumos. Pe timpurile astea cu Basescu in mintea mea apare o schimbare de la "aici sunt banii dumneavoastra" care mi-a placut la "Are Base bani de dat pentru cine s-angajat".
    Toti comentati si injurati dar face-ti ceva intr-o dimineata: injurati-va pe voi ca pe Basescu sau Iliescu sau cine vre-ti voi si o sa vedeti de ce lucruri mari o sa fiti gata.
    Si pentru ca nu am comentat rubrica ganditi-va ce mare stire e cu un presedinte disperat ca o tara il suspenda, a carei oameni nu stiu pentru ce, ca defapt nu ei l-au suspendat ci cei care ii reprezinta. Imi aduc aminte de un articol dintr-un ziar de atunci, la un sondaj cu opinii luate cam la 1500 de oameni de pe starada era cam asa: Basescu suspendat 18% si Basescu presedinte 78%.
    A baut omul intr-o noapte iar mai departe ce a facut nu avem dovezi iar pana ele sa apara la fel ca si flota inca sarbatorim ziua romaniei cu Basescu si ziua marinei tot cu el.

    RăspundețiȘtergere
  27. taci naibii din gura pedelistule! macane la udrea, nu aici!

    RăspundețiȘtergere
  28. BUNA ZIUA,

    IMI PARE RAU CA JURNALISTI DE LA POSTUL B1 TV NU AU COMENTAT CV-UL MEU FATA IN FATA CU MINE SI NU IMI DAU DREPTUL LA REPLICA.

    EXISTA DEJA ARTICOLE SCRISE DE PRESA PORTOCALIE IMPOTRIVA MEA CARE SUNT MAI MIZERABILE DECAT PATRONII LOR.
    ZIARUL "CURENTATUL" SI PRESA CENTRALA PORTOCALIE A PRIMIT COMANDA POLITICA SI A PORNIT CONTRAATACUL URMEAZA SA MA DENIGREZE SI SA MA UMPLE DE RESPECT.

    LE SPUN SI AM ZIS : EU SUNT PROPRIUL MEU MARTOR SI LE ESTE TEAMA CA POT PRODUCE PROBE.

    ACUM OAMENII PRESEDINTELUI SE AXEAZA DOAR PE ORA SI UITA SA COMENTEZE SI CELELALTE ACUZATII PRACTIC DE TRADARE DIN INTERVIUL ACORDAT REVISTEI Q MAGAZIN. IAR EU ORICUM AM DECLARAT CA DL. TRAIAN BASESCU A VENIT IN CALITATE SA DE SIMPLU CETATEAN DEOARECE ERA UN PRESEDINTE SUSPENDAT DE CATRE PARLAMENT.

    PACAT CA NU AU COMENTAT ACESTI SUSTINATORI PE FATA AI PALATULUI COTROCENI SI A REGIMULUI PORTOCALIU PROFILUL MEU DE LA SRI, SIE , DE LA REGIONAL SECURITY OFFICE SI DE LA UNITED STATES SECRET SERVICE.
    CINE POATE CREDE CA EU SUNT UN OM INVENTAT AL MOGULILOR SI CA UN OM CA MINE POATE STA LANGA UN PRESEDINTE AMERICAN, UN VICE-PRESEDINTE DE STAT AMERICAN SI SEFII SERVICIILOR STRAINE AMERICANE SI PARTENERE DIN ROMANIA FARA A FI CERCETAT, CONSULTAT PSIHIC SI FARA A AVEA UN DOSAR FARA PATA.

    ACUM ANGAJATII PALATULUI COTROCENI CARE AU FACUT CARARE SI EI SI SOTIILE LOR LA AMBASADOR ACASA ASTEPTAND LA COADA LA SIFOANE ACUM MA ACUZA DE CONSPIRATIE.

    O SA VEDEM PANA LA URMA CINE ARE DREPTATE.

    REFERITOR LA DEZMINTIREA AMBASADEI SUA CUM CA AMBASADORUL TAUBMAN DECLARA CA CEEA CE SPUN EU SUNT PURE INVENTII, NU CRED O IOTA DEOARECE STIU CATE FALSURI A PRODUS ACEASTA CAZEMATA PLINA DE AGENTI SI SPIONI CIA.

    AMBASADORUL TAUBMAN ASA CUM IL CUNOSC AR FI INTERVENIT TELEFONIC SI NU APAREA CU O FOAIE DE HARTIE REDACTATA DE BIROUL PUBLIC DIPLOMACY.

    PROBABIL CA DOMNIA SA AMBASADORUL TAUBMAN SE RELAXEAZA UNDEVA IN BAHAMAS SI HABAR NU ARE DE CE SE INTAMPLA IN ROMANIA.

    ORICUM LA VARSTA VENERABILA A DOMNIEI SALE PROBABIL A SI UITAT ACESTE DECLARATII. DACA DOMNIA SA DORESTE AM SA-I REAMINTESC SI DE CE SI PENTRU CE A PRIMIT DOMNIA SA CEA MAI IMPORTANTA DISTINCTIE A STATULUI ROMAN.

    REFERITOR LA CONSPIRATIA CU DL.VANTU E O ABERATIE DEOARECE EU SUNT MONITORIZAT 24/24 DE CAND L-AM DAT IN JUDECATA PE AMBASADORUL SUA GITENSTEIN CARE NU MERITA DECAT SA DEVINA PERSOANA NON GRATA PE TERITORIUL ROMANIEI DEOARECE EL S-A IMPLICAT ACTIV IN ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2009 SI A INFLUENTAT ALEGEREA PRESEDINTELUI.

    ADEVARUL TREBUIE SPUS INDIFERENT DE CONSECINTE.

    LE TRANSMIT TUTUROR CELOR CE MA DESFINTEAZA CA LE DORESC O VIATA ASA CUM SCRIU EI DESPRE MINE.
    SUNT NISTE LASI ORDINARI CARE NICI MACAR NU ISI DAU NUMELE ATUNCI CAND BAT CAMPII DESPRE MINE.
    LE DORESC ASEMENEA.

    CU BINE

    SILVIU CRAESCU

    RăspundețiȘtergere
  29. oare de ce crede lumea ca Base era disperat si plangea pe la usi? pentru ca pierduse ciolanul care mai avea niste carne pe el si isi dorea sa-l regaseasca si sa mai poata rode ceva de pe el acesta este motivul. De dubluri ati auzit ? Cam greu sa se mai gaseasca inca unul atat de urit dar cu o operatie estetica se poate rezolva orice. 99% ca a fost la ambasada sa se milogeasca. A

    RăspundețiȘtergere
  30. Esti sigur ca toti se uita la A1, A2, sau A3, sau macar la unul, de samanta ? Lasand de-o parte lipsa cumplita de demnitate a sefului statului, care a dat un contraexemplu care va intra in manualele de Educatie civica pentru elevi, poate ai observat ca ambasadorul a vorbit cu omul lui de incredere (nu are de ce sa ne intereseze de ce era de incredere, ca nu-i treaba noastra si nu asta-i problema), ceva despre chiverniseala presedintelui, spunand, incredibil, ca “este cel mai bogat presedinte pe care l-a avut Romania”. Lasand trecutul, ca pe una din diversiunile folosite in bloguri pentru a minimiza bube ale prezentului, afirmatia ambasadorului, spusa ca sa se si auda candva si de urechile romanilor, asociata cu fabrica de...inghetata si cu, cand si cand, declaratii pioase ale presedintelui, cum ca nu e mare scofala de bogat, chestiile astea nu te-au socat ? Nu ti-ai pus nici intrebarea daca nu cumva averea asta, scoasa din palarie, l-a facut sa dea dovada de cruzimea, unica in Europa, de a taia 25% din salariile bugetarilor, care, cele mai multe, sunt mici si foarte mici, iar unele votate, semnate, publicate, nu au fost marite, ci din contra, diminuate si, mai mult, asociate cu viziuni apocaliptice despre bugetari ? Iti aduc aminte ca guvernul grec, in tara cu un PIB/cap de nu stiu cate ori mai mare si cu o datorie publica de cel putin 110 miliarde de euro, n-a operat decat un -15%. Nici n-a operat cu hotia numita +15%, care este in realitate +10%. In timp ce preturile, in mare tacere si neobservate de cei ce ar trebuie sa-si puna niste intrebari conform fisei posturilor, au crescut cu pana la 40%. Tone de mizerii de astea au bagat in groapa si au innecat nu numai bugetarii si familiile lor, ci toata tara, in 2010 si 2011. Nu vorbeste inca lumea, ca sa spuna ce probleme oribile are. Nu te-ai intrebat, daca tot clamezi ca vechea guvernare ar fi de vina (nu spun ca nu are, insa e necunoscuta), de ce actuala nu vine cu cifre, statistici, situatia banilor scosi ilegal din tara, vinovati, incompetenti, sabotori, tradatori ? Nu te-ai intrebat ce-i “aia” o Carte alba ? Acest popor, tinut in epoca de piatra a democratiei, nu merita chiar nimic, macar pentru averile miliardarilor de aici, toate scoase din palarii ? Iar fata de cel pe care-l numesti “Ionica”, de ce guvernarea de azi n-are nici o atitudine ? Iti amintesc ca si actuala guvernare e bugetara, are fise ale posturilor, a prestat juramant, nu e mai presus de lege.
    Cu “Simt ca lumea se dezamorteste. In tara fac multe drumuri si vad strazi mai bune, orasele industriale au inceput sa aibe parcuri iar periferiile incep sa prinda viata.”, esti de un ridicol pe care nu mi l-am putut inchipui. Ai uitat sa ne spui despre ce topoare vorbesc oamenii simpli. Amesteci maruntisurile din fata blocului cu adevaratele probleme si cu adevaratii protagonisti. “Toti comentati si injurati dar face-ti ceva intr-o dimineata: injurati-va pe voi”. Pentru ce ? Pentru ca muncim pe gratis, de ani buni, si nici nu bem in timpul serviciului ? Ce stii dumneata, cu baliverne de genul “Tractoarele ara, uzinele duduie, noi cu drag muncim” (pentru 2 lei, ca al 3-lea e bir) in brate, despre lucrurile astea ? Nu vrei sa le stii.
    Esti o mare rusine.

    RăspundețiȘtergere
  31. Teama este singura care trebuie invinsa, restu va veni de la sine. Teama de sistem, teama de repercursiuni, sunt sentimente pe care le purtam in plus, trebuie sa scapam de ele intrucat le induram nejustificat. Daca trebuie sa apara o schimbare, aceasta trebuie sa inceapa la noi, poporul, care defapt avem cea mai mare putere deczionala daca stim cum sa cerem ce dorim. Ganditi dincolo de granite legale, juridice, sau politice, pur si simplu trebuie doar sa vedem imaginea de ansamblu si sa avem virtutiile cardinale necesare sa schimbam sistemu politic si oamenii care fac parte din el si sa-i inlocuim cu cine dorim!

    RăspundețiȘtergere
  32. Chiar nu mai conteaza in momentu asta ce mai face sau nu mai face Basescu. Gata! Nu mai avem nevoie de el e clara treaba, atunci de ce naibii stam si ne plangem si dezbatem ce si cum?! Ce trebuie sa ne mai faca ca sa realizam ca trebuie sa iesim in forta in strada odata pentru totdeauna!? Sa vina sa ne ia din casa?! Sa ne alerge cu SPP-u pe strazi sau ce!? Avem sau nu puterea si curaju sa facem ceva?!

    RăspundețiȘtergere
  33. sa ne mai lase VADIM cu nebuniile lui,scrie pe aici si cu mainile si cu picioarele,e si un sambure de adevar in toate,dar nu exagerati mai copii,nici voi papagalii de la antene comandati ca si matriosk-le rusesti.de ex badea e un angajat perfect ,macane ce i se comanada,probabil are prime cand reproduce perfect.dc oare suntem condusi numai de hoti?
    si manipulati la fiecare pas de niste nemernici?

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai oameni buni, de ce nu spunem adevarul, 99% din populatie nu citeste o carte pe an, prostia si mitocania sunt o stare generala de spirit, IN ACESTE CONDITII OAMENI CA BASESCU, UDREA, BOAGIU,BOC SUNT REPREZENTATIVI PT. POPORUL ROMAN, AJUNS INTR-O DEGRADARE SPRITULA SI MORALA FARA PRECEDENT.

    RăspundețiȘtergere
  35. ROMANII sunt trepanati. Am avut si avem presedinti si prim minisri mutanti.

    RăspundețiȘtergere
  36. jalnic,rusinos,neonorant,patetic.cum ramine cu patriotismul pdl-ilor? sunteti niste aroganti si mincinosi. nimic nu ramine nepedepsit.mai dureaza un pic. nu aveti pic de barbatie si demnitate.mutati-va toti la budapesta si guvernati acolo. ve-ti observa cu surprindere ca ne vom descurca fara voi, mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  37. tot ce stie e sa pise ochii.sa vedem cyne-i mai crede.lepadaturile

    RăspundețiȘtergere
  38. Bah astia! ati ajuns la 600.000 vizite pe paginile voastre numa cu minciuni! MINCIUNI!!!!!
    RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  39. Daaaa! si se smiorcaia si se masturba.... bah terminati cu astea nene! Cine pwla mea va crede? niste prosti poate zau asa

    RăspundețiȘtergere
  40. pina si prostii din tara asta sau desteptat,

    RăspundețiȘtergere
  41. Aiurea! geme tara de prosti... din pacate

    RăspundețiȘtergere
  42. Dupa ce a transpirat in presa din Romania episodul SILVIU CRAESCU imediat , Ambasadoruul SUA Nicholas Taubman.a fost.avertizat. de catre C.I.A. ca nu ar fi bine daca s-ar dezvalui informatii clasificate de acest gen de care depind afaceri de miliarde de dolari ce servsc clar razboaielor impotriva LIBIEI, SIRIEI, IRANULUI si a altor tari bogate in resurse ale subsolului. Mesajul i-a fost transmis de fostul presedinte al SUA lui Taubman.Vezi sa nu ti se intample si tie ce i s-a intamplat lui John Wheeler ! Cadavrul unui fost demnitar american, a fost găsit într-o groapă de gunoi in data de 4 ianuarie 2011. Anchetatorii americani au de soluţionat acum un mister demn de filmele poliţiste. Corpul neînsufleţit al unui fost funcţionar al Casei Albe a fost găsit într-o groapă de gunoi din apropierea casei sale de lângă Washington.DC. În vârstă de 66 de ani, veteran al războiului din Vietnam, John Wheeler a deţinut funcţii importante în administraţiile Reagan şi Bush. Legiştii au stabilit că Wheeler a fost ucis, dar, deocamdată, nu au oferit mai multe amănunte. Familia şi prietenii nu pot găsi niciun motiv pentru asasinarea sa... Deci frica isi spune cuvantul si in realitate minciunile sunt ale FOSTULUI AMBASADOR… Tot ce spune Silviu Crăescu nu sunt inventii, sustin fostii angajati ai Ambasadei SUA 2011.

    RăspundețiȘtergere
  43. Silviu Craescu este fost ofiţer de Securitate. A avut grad de căpitan în Direcţia a III-a de contraspionaj (UM 0625). Apoi a fost detasat la UM 0110.

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu mai criticati un roman care a denuntat un betiv nenorocit care mai are si calitatea de presedinte de stat@@. Gata! Trebuie sa ia sfarsit cu ororile politrucilor din Romania care sunt evrei acoperiti. Am aflat din surse sigure ca lui Craescu Silviu, la ordinul nevestei ambasadorului care l-a dat afara (il punea sa stearga incaltamintea acestei bolnave de altzeimer), ITM Bucuresti a facut falsuri in cartea lui de munca. Cine a facut aceste falsuri nimeni alta decat Georgescu Roxana (sefa compartimentului Ambasade) care petrecea cu cei de la paza si cu ambasadorul careia ii dadea onorarii subtantiale). Dosarul penal este de un an la procuror care NU VREA SA FACA CERCETARI SI NU VREA S-O DERANJEZE PE Georgescu Roxana pentru declaratii. Aceasta Georgescu Roxana si-a afisat in birou diploma pentru "pace" primita de la Ambasada Americana, in realitate fiind de o cruzime si prostie de nemasurat. Aceasta individa si-a permis ca in perioada 2005-2007 cand fostul ei dragut Dobrescu Paul a fost demis din functia publica de la ITM Bucuresti, sa aibe doua norme in aceasta institutie publica. Conducerea de acum a ITM Bucuresti reprezentata de Bujor Constantin (se plimba cu subalternele in programul de lucru, descoperit de paparazzi si filmat), numit de conducerea pdl si definitivat pe postul de inspector sef o protejeaza pe aceasta individa si acum refuzand organele de ancheta sa faca demersurile si nefacand nici un demers in numele institutiei publice. El nu stie nimic altceva decat distractiile cu femeile, face ceeea ce l-a invatat conducerea pdl. Ce au facut acesti politruci din aceasta institutie este de neimaginat. Tot aici se intalneau smecheri de la somaj care racolau fatoase si impreuna cu smecherii din ITMB faceau orgii. A fost un reportaj de la o televiziune nationala. Problema este ca procurorii trebuie sa-si faca datioria, in caz contrar ne vom face noi romanii. Romania nu este tara de batjocorit pentru cei care au creierele bolnave, pentru betivi sau destrabalate. Mai apre pe la televizor si o "jurista" cocosata, am inteles ca Balaputi (a facut multe presiuni pe la ministerul Muncii sa fie numita secretar de stat) si mesteca verzi si uscate, tocmai ea care este implicata in scandalul cu sediile ministerului. In institutiile statuluii mu au ce cauta politruci ci oameni care nu au legaturi cu acseti derbedei. In ceea ce priveste pe Georgescu Roxana este o teroare. Nici nu stiti cata ura are in ea fata de tot (si de noi delegatii care veneam la ITMB) ceea ce o inconjoara si este lipsita de orice scrupul. A fost permanent tinuta in brate si a facut TOT ca sa ia bani cat mai multi de la alti salariati. Ea a facut falsuri in cartea de munca a lui Craescu pentru ca ii curgeau secretiile nazale la Ambasada unde se distra cu smecherii de la paza.

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  46. Hei ADMIN! Si eu sunt anti-basescu dar nu tolerez magariile astuia de mai sus! De ce nu se sterg mesajele tampite???

    RăspundețiȘtergere
  47. nenorocitul naibii! uitati la el ce fatza are! ca atunci cand mintzea si plangea cu Draga Stolo! mi-e scarba de bufonul asta , de farsorul asta sinistru care ne-a prostiti ca sa-l alegem de 2 ori! HUOOOOOO!

    RăspundețiȘtergere
  48. jos cu betivu, sa-l ia draq

    RăspundețiȘtergere
  49. da ne-a aburit?a plins un pic pe umaru' lu' stolo si l-am ales presedinte?si ne-a traso de 2 ori.prosti am fost.acu'umbla gagiu' la constitutie nu de alta da nici dracu nu-l mai alege pe el si partidul lui de cacat,si acu pe ultima suta de metri sa-si axopere baiatu spatele si crede ca daca da si un referendum o sa-i credem vezi doamne bunele intentii.sa gaseasca alte smecherii.daca crede ca rominu-i fraer,om vedea.sluga a lins picioarele americanilor si ne-a dat pe mina fmi-ului pe noi si copii nostri,si mai are tupeu sa ne faca morala,betivu dracului,el si gasca lui de gaozari.nu-i mai priesc baile de multime.ii frica sa mai iasa in public..asa le trebe jegurilor,ca ne-au distrus.

    RăspundețiȘtergere
  50. ANONIM 28 martie 2011, 15:34 - “De ce a vorbit deschis, in afara increderii in roman ? E foarte simplu de dat raspunsul. A vrut ca romanii sa stie adevarul. Numai ca romanilor le-a fost ascuns. De catre cine ? Iar nu e greu de dat raspunsul. De catre destinatari. Care sunt acestia ? Iar nu e greu de dat raspunsul. Un loc unde se lucreaza contra tarii. Ii stim demult pe acesti “artisti”, pentru ca ne-au facut de ras in lume de multe ori.” <<>> ANONIM 10 aprilie 2011, 00:18 - “Silviu Craescu este fost ofiţer de Securitate. A avut grad de căpitan în Direcţia a III-a de contraspionaj (UM 0625). Apoi a fost detasat la UM 0110.” <<>> DECI, n-am gresit in 28 martie. Era la mintea cocosului. Revenind la dl Craescu, domnia a sa a spus aici ca a fost verificat si rasverificat. Deci, apartenenta la D.III DSS ne e relevanta in acest context (insa la UM 0110, posibil, da). Dar as face o alta observatie: d-lui Craescu ii cunoastem biografia (+ updatele ITM), dar pe ale celor care ne conduc le cunoastem ? Nu, nu le cunoastem. Eventual, falsificate grosolan.

    RăspundețiȘtergere
  51. "Romania stai linistita , Basescu lucreaza pentru tine!"
    Silviu Craescu 15.06.2011

    Multumesc tuturor oameniilor care cred in mine si ii asigur ca nu voi ceda si nimeni nu o sa-mi inchida gura!

    Referitor la "Lacheii lui Basescu" care ma denigreaza le spun doar atat: Semnati-va atunci cand scrieti ceva de mine si familia mea, ca sa va pot trimite si nota de plata! Si va rog sa ma credeti ca avocatul meu nu o sa va lase bacsis! Unii dintre ei, deja au patit-o!Deci aviz amatoriilor!

    RăspundețiȘtergere
  52. Acum se știe că comandanții de nave beau mai mult de plictisealășde, rutină și sunt șanse mari de a păstra obiceul cu siguranță dar mai au și alte obiceiuri proaste ca banii câștigați la negru gen bișniță și aici cred că specialist este fratele lui Băse prin Portul Midia cu specific transporturi speciale folosit și înainte acum reprofilat pe noile cerințe.De unde aveau și mai ales pentru ce aveau nevoie pe timpul lui Ceaușescu de așa sumă mare de valută 600 000$.Știau de revoluție?Eu cred că da,riscai prea mult dar protejat de o anumită parte a securității care și acum fac aceleași hoții ca și înainte dar reprofilați la democrație.

    RăspundețiȘtergere
  53. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  54. Nu faceti decat sa otraviti si sa derutati o multime de oamneni si sa manjiti cu noroi administratia prezidentiala, bazandu-va doar pe niste presupuneri. Romani, oare va mai aparati tara, va mai respectati valorile. Ati uitat de parinti, de frati nu va mai respectati valorile, nu vedeti decat satisfacii materiale, de cele morale ati uitat,. Va vindeti parintii si bunicii pentru a va fi mai bine. Oare cum pot fi numiti asemenea oameni???

    RăspundețiȘtergere
  55. are sa plateasca chioru este un tradator hu

    RăspundețiȘtergere
  56. chiorul hot si gagicar cu amanta blonda

    RăspundețiȘtergere
  57. Sa nu mai vad nici-un comentariu acuzator la adresa clasei politice!Stimati concetateni ,fiti destul de onesti si intoarceti degetul acuzator catre dumneavoastra insiva...Suferinta acestui neam a atins cote inimaginabile.Va spune acest lucru o mama care-si priveste fiul , in varsta de 30 de ani ,murind cate putin in fiecare zi pentru ca nu are din ce sa traiasca.DAR macar eu sunt constienta ca in calitatea mea de cetatean m-am complacut ,din comoditate ,in ororile comise de politicieni.DIN LENE si DIN NEGLIJENTA nu am luat atitudine la timp fata de ceea ce se petrecea.
    DE VREME CE NU SUNT CAPABILA SA-MI APAR VIATA SI INTERESELE VOI PLATI PRETUL COMODITATII MELE PRIVINDU-MI FIUL CUM SE SFARSESTE DE DEPRESIE APOI SFARSINDU-MA SI EU!.ESTE VIATA MEA SI O MERIT.FIECARE ROMAN CARE STA DE 21 DE ANI CU MAINILE IN SAN COMENTAND ,,CUM SE FURA TARA'' MERITA SA CRAPE!
    ...SI VOM CRAPA CU TOTII LENT ,IN CHINURI INIMAGINABILE,PENTRU CA NU SUNTEM CAPABILI SA NE CASTIGAM DREPTUL DE A TRAI!...NU VORBESC AICI DE RASMERITE !VORBESC DE FAPTUL CA CETATENII ACESTEI TARI POT SOLICITA FERM SCHIMBAREA CONSTITUTIEI...SI VAD CA NU LE DA PRIN MINTE.ASA CA..INCEPETI SLUJBA PENTRU INMORMINTAREA POPORULUI ROMAN! A VENIT CLIPA!..

    RăspundețiȘtergere
  58. Cum pot ei sa conceapa ca vor reusi sa distruga taracu ajutorul oricui din afara?Sa se astepte la multe si neplacute surprize mai baieti ca noi romani om fi rabdatori da cind ne sare tandara ma indoiesc ca vom mai ierta pe cineva(a doua oara)ca doar numai doi obraji avem,si in orice parte de lume or fi sau cine o fi in orice parte de lume o sa plateasca cu virf si indesat cu neamuri si copii tinindu_se de minute si arzind la foc molcom...

    RăspundețiȘtergere
  59. Al naibii nenorocit betiv si avid de putere cu orice pret! Nu mai moare odata?!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source