Search

marți, 15 martie 2011

Dovada că Traian Băsescu a luat mita 500 000 $ in 1992


Proba semnata de catre Procurorul General al Romaniei prin care Traian Basescu este acuzat de luare de mita in suma de 500 000 $

Intr-un raport oficial transmis de catre Procurorul General al Romaniei, catre Ministrul Justitiei si Presedintia Romaniei, se prezinta o parte din tranzactiile care fac obiectul “Dosarului Flota” (prin intermediul caruia, intreaga flotila de peste 300 de nave,
a fost instrainata), dar ce este extrem de interesant si modalitatea prin care se acordau, respectiv, incasau comisioanele.

Aici se prezinta modul prin care Traian Basescu a incasat jumatate de milion de dolari in anul 1992. La aceea vreme, cu o asemenea suma de bani puteai influenta multe destine.


Dar sa vorbeasca PROBELE
Mai jos sunt documentele scanate ale respectivului raport:

 

 Raportul complet (click pe link):  "Flota"


Alte documente: 
WikiLeaks Romania: Dosarul Flota
Dosarul Basescu




Surse: 





18 comentarii:

  1. Mai nou da iarasi vina pe sefii de sindicat cat de corupti ar fi,dar nu se uita la barna din fata ochilor sai.Chiar daca ar fi asa in unele cazuri,el ca Presedinte le-a aratat calea de imbogatire.A fost un bun exemplu si este pt multi dintre romani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buun! Si madam Stanoiu ce-a pazit? N-a citit oare acest material? Daca l-a citit, de ce nu s-a initiat macar un proces impotriva lui Basescu? Prietenii stiu ce de...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cel de mai sus: Vezi ca nu citesti presa si nici nu te uiti la TV? Dosarul a mers in instanta inca demult. Si cand sa se ajunga la pronuntarea sentintei, Basescu a devenit presedinte in 2004 si are imunitate. Nu stiai? Chiar nu stiai asta? Intre timp, daca nu mai insel prin 2007... treaba s-a prescris. Adica a trecut prea multa vreme de la evenimente si Basescu nu mai poate fi judecat, decat daca se schimba legea... Dar poti sa cauti pe net despre asta, sunt foarte multe articole.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda... multa lume nu stie azi ce s-a intamplat acum 10-15-20 de ani. Dar tot isi dau cu parerea. Culmea e ca exista carti, exista filme documentare, exista internet... si se pot informa, dar nu vor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum este posibil ca o expertiza in problema flotei sa stabileasca un prejudiciu de cca 300 mil.$,iar cea facuta ulterior sub coordodarea lui dl. Morar sa spuna ca prejudiciul este zero?Nu se poate sa fie experti diametral opusi in pareri si calcule intr-o problema tehnico-comerciala.Unii prosti si altii destepti!!!???

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de dezgustator e cum se bucura de bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. UN PARVENIT ACRE VEDE TARA ASTA CA PE MOSIA PROPRIE JEGURI

    RăspundețiȘtergere
  8. Tupeu,smecherie asta e numele meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. După cum ştiu, aceste informaţii sunt via Vântu ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Prim ministru Ungariei e un nesimtit care-si bate joc de toti romanii.Sa-si vada de ungurii lui din Ungaria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Basescu si clica lui de mafioti au si ei niste sefi.Sunt ungurii fara de care sunt pierduti.Normal era sa dea o replica imediata la aceste declaratii ungare.Intrebarea este,sunt acestia normali?.

    RăspundețiȘtergere
  12. Basescu si Boc au dat un bun exemplu de cat de jos au ajuns de dragul banilor si au puterii astfel ca primele reactii la aceste jigniri ungare le au opozitia si nu cei de la putere socotiti de romani ca cei mai buni din moment ce i-au ales.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce caraghiosi.Atat Boc cat si Dan Diaconescu au dat in flacara violet.Ce penibili .Sunt niste superstitiosi,nesiguri pe ei care cred ca daca poarta culoarea violet au mai multa siguranta si-i fascineaza pe altii si toti vor ramane in adoratie la vorbele lor.Dar,sarmanul Boc care totusi e prim ministru o scalda cu minciunile ca declaratiile ungare ar fi false.E ca si cum s-ar dedubla pt a nu recunoaste,fugi de realitate.E o attitudine schizoida.Frica lui de a pierde puterea devine din ce in ce mai vizibila.Goana dupa putere si mentinerea la putere e dublata doar de frica de a o pierde.Incepe sa dea semne de instabilitate si lasitate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe blogul meu documentul transmis ministrei R Stanoiu a fost publicat pe 06 03 2011.

    RăspundețiȘtergere
  15. puterea corupe.trebuie sa ai caracter puternic sa-i faci fata.e ca un drog ,de ce ai de aia vrei mai mult.sa-i trimitem la ministru sanatatii sai detoxifice cu o spinzurare scurta la tg secuiesc.atit cit sa le itinda coloana si sa le indrepte gitul.

    RăspundețiȘtergere
  16. un chior badaran dar foarte inteligent care a stiut sa joace pe toata lumea pe degete asa ne trebuiepentru raul pe care singuri l am facut!

    RăspundețiȘtergere
  17. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,$500.000 este o picatura de balzam in sufletul meu iubitor de neam si tara!

    RăspundețiȘtergere
  18. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,$500.000 este o picatura de balzam pe sufletul meu iubitor de Neam si Tara!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source