Search

sâmbătă, 5 martie 2011

Conform deciziei UE, Statul Israel controlează datele personale ale românilor!

Iata ultimul “beneficiu” al apartenentei noastre la noua Uniune Sovietica, adica UE: absolut toate datele noastre personale, urmeaza sa fie transferate pentru “pastrarea în siguranta deplina”, statului Israel.  Fireste, ele vor fi tinute la curent în timp real. De ce se face asta? Asa, pentru ca baietii pot sa o faca! Nu se ofera absolut nici o justificare pentru aceasta aberanta masura anti-libertate si nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.


Nu întreaba nimeni dintre “reprezentantii” nostri ce treaba are statul evreu cu numele, chipurile si vârsta copiilor nostri, cu parerile noastre politice si cu starea de sanatate a românilor precum rezultata din fisele de asigurare ale CAS?  Dar cu veniturile noastre si cu numerele de telefon sunate, cu rudele si prietenii nostri, bagati împotriva vointei lor într-o uriasa baza relationala de date?

Domnilor politicieni de la putere,de-aceea am intrat noi în UE, ca sa ne dati pe tava unora care nu au nici o treaba cu Europa, înafara faptului ca ne cumpara literalmente tara de sub noi si înfaptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreuna cu guvernantii nostri ?

Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.
Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea?
Date personale inseamna numerele de telefoane,conturile bancare,datele de sanatate, familia, deplasarile.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.
Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni....

Iata textul in cauza, pentru cititorii care nu cred cele relatate mai sus:

2011/61/UE: Decizia Comisiei din 31 ianuarie 2011 în temeiul Directivei 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind nivelul de protecție adecvat asigurat de Statul Israel privind prelucrarea automată a datelor cu caracter personal [notificată cu numărul C(2011) 332] Text cu relevanță pentru SEE.
Jurnalul Oficial L 027 , 01/02/2011 p. 0039 - 0042
Decizia Comisiei
din 31 ianuarie 2011
în temeiul Directivei 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind nivelul de protecție adecvat asigurat de Statul Israel privind prelucrarea automată a datelor cu caracter personal
[notificată cu numărul C(2011) 332]
(Text cu relevanță pentru SEE)
(2011/61/UE)
COMISIA EUROPEANĂ,
având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,
având în vedere Directiva 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date [1], în special articolul 25 alineatul (6),
După consultarea Autorității Europene pentru Protecția Datelor,
întrucât:
(1) În temeiul Directivei 95/46/CE, statelor membre li se cere să ia măsuri astfel încât transferul datelor cu caracter personal către o țară terță să poată avea loc numai în cazul în care țara terță în cauză asigură un nivel adecvat de protecție și în cazul în care legile statelor membre care pun în aplicare alte dispoziții ale directivei sunt respectate înainte de transfer.
(2) Comisia poate constata că o țară terță asigură un nivel adecvat de protecție. În acest caz, datele cu caracter personal pot fi transferate din statele membre fără să fie nevoie de garanții suplimentare.
(3) În temeiul Directivei 95/46/CE, nivelul de protecție a datelor trebuie evaluat ținând seama de toate împrejurările care au legătură cu o operațiune de transfer de date sau cu o serie de operațiuni de transfer de date și acordând o atenție specială mai multor elemente relevante pentru transfer, enumerate la articolul 25.
(4) Având în vedere diferitele abordări privind protecția datelor din țările terțe, evaluarea caracterului adecvat trebuie efectuată și orice decizie în temeiul articolului 25 alineatul (6) din Directiva 95/46/CE trebuie adoptată și pusă în aplicare astfel încât să nu creeze discriminări arbitrare sau nejustificate față de țările terțe în care există condiții similare ori între acestea, și să nu se constituie o barieră mascată în calea comerțului, ținând seama de angajamentele internaționale actuale ale Uniunii Europene.
(5) Sistemul juridic din Statul Israel nu dispune de o constituție scrisă, însă Curtea Supremă din Statul Israel a acordat un statut constituțional anumitor "legi de bază". Această "legislație de bază" este completată de o jurisprudență extinsă, întrucât sistemul juridic israelian aderă în mare măsură la principiile dreptului comun. Dreptul la protecția vieții private este inclus în legislația de bază: "Demnitate umană și libertate", în secțiunea 7.
(6) Standardele legale pentru protecția datelor cu caracter personal în Statul Israel sunt bazate în mare parte pe standardele stabilite prin Directiva 95/46/CE și sunt prevăzute în Legea privind protecția vieții private 5741-1981, modificată ultima dată în 2007 pentru a stabili noi cerințe privind prelucrarea datelor cu caracter personal și organizarea detaliată a autorității de supraveghere.
(7) Legislația în domeniul protecției datelor este completată, de asemenea, de decizii guvernamentale privind punerea în aplicare a Legii privind protecția vieții private 5741-1981 și organizarea și funcționarea autorității de supraveghere, bazată în mare parte pe recomandările formulate în raportul adresat Ministerului Justiției de către Comitetul de examinare a legislației în ceea ce privește bazele de date (raportul Schoffman).
(8) Mai multe instrumente juridice care reglementează diferite sectoare, precum legislația din sectorul financiar, reglementările în domeniul sănătății și registrele publice, conțin, de asemenea, dispoziții privind protecția datelor.
(9) Standardele juridice în materie de protecție a datelor aplicabile în Statul Israel includ toate principiile de bază necesare pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal din bazele de date automatizate. Capitolul 2 din Legea privind protecția datelor 5741-1981, care prevede principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal din bazele de date neautomatizate (bazele de date manuale).
(10) Aplicarea standardelor juridice în materie de protecție a datelor este garantată prin căi de atac de ordin administrativ și judiciar, precum și printr-un control independent exercitat de autoritatea de supraveghere, și anume de Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel (ILITA), care este învestită cu atribuții de investigație și intervenție și care acționează în deplină independență.
(11) Autoritățile israeliene responsabile de protecția datelor au dat explicații și asigurări referitoare la modul în care trebuie interpretată legislația israeliană și au confirmat că legislația israeliană privind protecția datelor este pusă în aplicare conform acestei interpretări. Prezenta decizie ține seama de explicațiile și asigurările respective și este, prin urmare, condiționată de acestea.
(12) Prin urmare, ar trebui să se considere că Statul Israel asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, astfel cum este prevăzut în Directiva 95/46/CE, în ceea ce privește transferurile internaționale automatizate de date cu caracter personal din Uniunea Europeană către Statul Israel sau transferurile neautomatizate supuse unor prelucrări automatizate în Statul Israel. Pe de altă parte, transferurile internaționale de date cu caracter personal din UE către Statul Israel, atunci când atât transferul în sine, cât și prelucrarea ulterioară a datelor se efectuează exclusiv prin mijloace neautomatizate, nu intră sub incidența prezentei decizii.
(13) Pentru a asigura transparența și pentru a garanta capacitatea autorităților competente ale statelor membre de a asigura protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor lor cu caracter personal, trebuie specificate circumstanțele excepționale în care poate fi justificată suspendarea anumitor fluxuri specifice de date, fără a aduce atingere constatării unui nivel adecvat de protecție.
(14) Constatările prezentei decizii privind nivelul adecvat de protecție se referă la Statul Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional. Transferurile ulterioare către un destinatar din afara Statului Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional, ar trebui considerate transferuri de date cu caracter personal către țări terțe.
(15) Grupul de lucru pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, stabilit în temeiul articolului 29 din Directiva 95/46/CE, și-a dat avizul favorabil cu privire la nivelul adecvat de protecție a datelor cu caracter personal în ceea ce privește transferurile internaționale automatizate de astfel de date din Uniunea Europeană sau transferurile neautomatizate supuse unor prelucrări automate în Statul Israel. În avizul său favorabil, grupul de lucru a încurajat autoritățile israeliene să adopte noi dispoziții care să extindă aplicarea legislației israeliene la bazele de date manuale, care să recunoască în mod explicit aplicarea principiului proporționalității la prelucrarea datelor cu caracter personal în sectorul privat și care să interpreteze excepțiile pentru transferurile internaționale de date în conformitate cu criteriile prevăzute în documentul său de lucru privind interpretarea comună a articolului 26 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE [2]. Acest aviz a fost luat în considerare pentru pregătirea prezentei decizii [3].
(16) Comitetul instituit în temeiul articolului 31 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE nu a emis un aviz în termenul stabilit de președintele acestuia,
ADOPTĂ PREZENTA DECIZIE:
Articolul 1
(1) În sensul articolului 25 alineatul (2) din Directiva 95/46/CE, se consideră că Statul Israel oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană în ceea ce privește transferurile internaționale automate de date cu caracter personal din Uniunea Europeană sau în cazul transferurilor neautomate, dacă aceste sunt supuse unor prelucrări automate în Statul Israel.
(2) Autoritatea israeliană competentă în materie de supraveghere a aplicării standardelor juridice privind protecția datelor în Statul Israel este "Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel (ILITA)", menționată în anexa la prezenta decizie. (continuarea aici..... )
Cititi si:

29 de comentarii:

  1. Nu e bine scris pe emblema: Proletari din toate tarile uniti-va.Trendul e:bogatasi din toate tarile uniti-va.

    RăspundețiȘtergere
  2. Israelu vrea sa controleze romania, vrea sa cumpere Transilvania. Suntetmi fututi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept sa apara stirea pe televiziuni,pana atunci,ma indoiesc de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-as indoi in momentul in care apare la telviziuni ;)

      Ștergere
  4. Si totusi e adevarat! Am cautat pe net si am gasit destule referiri la asta!
    Nenorocire! TOATE chestiile astea cu CONSPIRATIA mondiala de dovedesc REALE!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sursa, sursa...

    http://eufrosin.wordpress.com/2011/03/05/multumim-ce-statul-israel-va-detine-toate-datele-noastre-personale/

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca toate planurile Illuminati vor fi dejucate la un moment dat, ca nu vor avea sorti de izbanda.
    Sfatul ar fi sa ne ocupam de progresul spiritual, de a cauta Adevarul, si astfel tot ce tine de Falsitate nu va mai fi un obstacol.
    gabriel din focsani

    RăspundețiȘtergere
  7. pai daca am fost vinduti... inventarul trebuie sa fie la cumparator

    RăspundețiȘtergere
  8. Este greu de anticipat cum se va termina intreaga tziganeala internationala( ordine mondiala, democratizarea tarilor arabe, razboiul impotriva axei raului, terorism,criza petrolului, s.a.)dar de inceput se pare ca stim cum va incepe, repede si cu razboi...Regret faptul ca Romania nu s-a invrednicit sa aiba la vremuri atat de grele oameni de stat de mare calibru, competenti, patrioti si onesti, care sa ne apere cat de cat interesele nationale.Se uita ca propasirea nationala incepe cu cea personala dar in afara de saracie crunta , umilinta si dispret "legiferat" in parlament , nu se vede nimic altceva..., doar Dumnezeu ne mai scapa...

    RăspundețiȘtergere
  9. incet,incet, ne duc acolo unde vor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tarile crestine sunt vinovate de distantarea tarilor arabe de Europa.ptr ei tarile bogate au devenit tari mincinoase , in concluzie ,,crestinii toti .Nu stiu de ce cauta aceste tari mereu prietenie cu Israel ? Sunt ei mai buni ca arabii?Din ce stiu eu NU ! Nu face Israel tot ce vrea in acea zona ?Oare ce vreau evreii sunt lucruri bune ? Ma indoiesc !Dar din pacate noi stim doar ce ni se pune pe tava !Sunt multe de spus !Ne temem de tarile Arabe ? Avem ptr ce cu siguranta !

    RăspundețiȘtergere
  11. STIMATI TOVARASI SI PRIETINI-teoria conspiratiei exixta si agenda e cit se poate de reala=cei ce nu cred sa aiba grija sa nu fie prea tirziu cind or descoperi adevarul.Noi sintem un experiment ,urmeaza restul.informativa.da-ti search si aflati adevarul .osa vi se para sf. dar multe sunt adevarate.ex.gripa porcina. cine sa gindit ca totul e o facatura?s-au dus ca vitele si s-au vaccinat,imediat dupa moartea lui tecuceatu,fara macar sa se informeze.s-au expus la un risc major.le doresc sa fie sanatosi,dar ma indoiesc .si pentru cei curiosi si vaccinati la vremea respectiva,sa verifice cu cit a crescut avertea lui cercel.o sa-mi spuneti;ce el nu sa vaccinat in direct?;da...dar cu ser fiziologic..ca sa-i abureasca pe fraieri.acum urmeaza vaccinul HPV.DUCETIVA COPII LA VACCIN ..ASA O SA AVETI NEPOTI CIND O FACE PLOPUL PERE....sunt foarte multi copii bolnavi de cancer.multi isi vacciveaza copii pe incredere..dar ma intreb ..a verificat cineva vaccinurile?un laborator independent de ex.?nu vi se pare ciudat?copiii intre 2-3 luni si citiva ani bolnavi de cancer?nu cumva marile concerne farm.scapa si ceva celule canceroasein ele?

    RăspundețiȘtergere
  12. Tot ce se face acum este doar inceputul, nu vor sa manipuleze doar Romania ci toate statele din UE fratilor,tot ce se face se face in interes de manipulare in masa si de aici se ajunge la cipurile biometrice,ce scrie in Biblie se va implini.

    RăspundețiȘtergere
  13. "Iata prorocia cuvantul Domnului despre Israel. Asa vorbeste Domnul care a intins cerurile si a intemeiat pamantul si a intocmit duhul omului din el: " Iata voi face Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele de prin prejur, si chiar pentru Iuda la impresurarea Ierusalimului. In ziua aceea voi face din Ierusalim o piatra grea,pentru toate popoarele. Toti cei care o vor ridica vor fi vatamati, si toate neamurile pamantului, se vor strange impotriva lui...In ziua aceea Domnul va ocroti pe locuitorii Ierusalimului...In ziua aceea voi cauta sa nimicesc toate neamurile care vor veni impotriva Ierusalimului. Atunci voi turna peste casa lui David si peste locuitorii Ierusalimului, un duh de indurare si rugaciune, si isi vor intoarce privirile spre Mine pe care l-au strapuns..." - "...si in alta parte Scriptura mai zice:" Vor vedea pe cine au strapuns..."Citate din Profetia lui Zaharia capitolul 12 versetele 1-10 si Evanghelia dupa Ioan Capitolul 19 versetul 37.
    Comentariu:
    Se pare ca de la fondarea statului evreu la mijlocul secolului xx aceasta profetie incepe sa se implineasca. Iar daca Cel pe care l-au strapuns este Domnul Isus Cristos cum spune cuvantul Evangheliei, inseamna ca in curand evreii vor recunoaste in masa ca Isus din Nazaret este Mesia cel anuntat de prorocii lor. Dar mai intai Israelul va fi facut tap ispasitor de catre toate popoarele zice cuvantul lui Dumnezeu prin profet..."si toate neamurile pamantului se vor strange impotriva lui... Zaharia 12:3. Dar Dumnezeu are un alt plan:...In ziua ( timpul, perioada) aceea voi cauta sa nimicesc toate neamurile cari vor veni impotriva Ierusalimului-Zaharia 12:9.
    Care este planul lui Dumnezeu? Acum patru mii de ani acea tara i-a promis-o patriarhului Avraam stramosul evreilor. Aceasta o declara primul martir Sfantul Stefan la moartea sa zicand despre Avraam:"...de acolo dupa moartea tatalui sau,Dumnezeu l-a stramutat in tara aceasta in care locuiti voi (evreii) acum. Din tara aceea nu i-a dat nimic in stapanire, nici macar o palma de loc, ci i-a fagaduit ca i-o va da in stapanire lui, si semintiei lui dupa el, macar ca n-avea nici un copil..."-Faptele Apostolilor capitolul 7 si versetul 4. Apostolul Pavel prezice si el ca evreii se vor intoarce in cele din urma spre Christos zicand: "... si atunci tot Israelul va fi mantuit,dupa cum este scris: "Izbavitorul va veni din Sion si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacob.In ce priveste Evanghelia ei sunt vrasmasi, si aceasta spre binele vostru;dar in ceea ce priveste alegerea sunt iubiti din pricina parintilor lor. Caci lui Dumnezeu nu-i pare rau de darurile si de chemarea facta. Dupa cum voi odinioara n-ati ascultat de Dumnezeu, si dupa cum prin neascultarea lor, ati capatat indurare acum, tot asa si acum n-au ascultat,pentruca prin indurarea aratata voua sa capete si ei indurare. Fiindca Dumnezeu a inchis pe toti oamenii in neascultare, ca sa aiba indurare de toti..." Romani 11:26-32. "...caci daca lepadarea lor a adus impacarea lumii ce va fi primirea lor din nou decat viata din morti..." Romani 11:15
    Asa dar daca apostolul Pavel are dreptate, odata cu intoarcerea evreilor la Christos va incepe invierea mortilor, si implicit a lui Avraam care va primi tara adica teritoriul actual al Israelului, pentru totdeauna ca fiind a lui si a evreilor, copii lui. Un alt profet prezice ca Ierusalimul va fi capitala nu numai a Israelului ci a intregii lumi. Dar mai bine sa vorbeasca Ieremia 3:17 citez:"...In vremea aceea Ierusalimul se va numi scaunul de domnie a lui Dumnezeu, si toate neamurile se vor strange la Ierusalim in numele Domnului, si nu vor mai urma pornirile inimii lor rele..."
    "...Sa se faca voia Ta precum in cer asa si pe pamant..."

    RăspundețiȘtergere
  14. Voi intelegeti ca toate natiunile Europei, USA, si nu numai, sunt datoare guvernului mondial si implicit evreilor. Toate finantele lumii trec prin mana evreilor. Ca sa rezisti la putere trebuie sa ai bani. Dupa cum stim, in cercurile financiare mondiale au fost incluse personalitati politice importante cu putere de decizie in statele din care fac parte(Franta, Anglia, Germania,SUA s.a.m.d. Iliescu, Roman, Constantinescu, Nastase, Base nu sunt straini de acest lucru, dar ei fac parte din categoria celor care au primit bani sa ramana in fruntea intereselor din interiorul Romaniei si sa o distruga. Acordurile incheiate de slugile astea nenorocite, cu diferite organizatii economico-financiare mondiale, au fost facute in schimbul interesului personal si vanzarii Romaniei de la teritoriu, bogatii naturale pana la insasi poporul propriu. Distrugerea economiei nationale, liber la alimentatia nesanatoasa prin distrugerea agriculturii si obligarea natiei sa se hraneasca din supermarketuri cu produse de calitate indoielnica, pacalirea populatiei sa se indatoreze la banci pentru a nu mai avea motive de razvratire in cazul unor neajunsuri, distugerea sistemului sanitar si experimentarea de vaccinuri si medicamente, invatamantul la pamant si el ca sa nu fie prea destept romanul ca dupa intelege prea multe si deranjeaza, acum si codul muncii, criza si scumpirea alimentelor si multe alte ce vor urma sa experimenteze. Ca se dau acum datele personale jidanilor!?, acum am aflat noi,asta sa intamplat demult. Ei trebuie sa stie exact cand va fi momentul mutarii lor pe acest pamant al "nostru". Totul este calculat ca sa ne termine în cât mai scurt timp posibil. Ochiul de pe piramida dolarului vegheaza intreaga lume, sau cum ii zicem noi; banul este ochiul dracului. Pace voua supusii miei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Shema Israel, Adonay Ehad, Adonay Elohenou!
    traducere:
    Asculta Israele, Domnul nostru este Unul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  16. mda.trist cu atit mai mult cu cit e adevarat.am vazut un videoclip ca in SUA stau la coada sa li se implanteze microcipul.batalia finala a ineput.depinde de noi daca le vom accepta porcariile.multi o sa le accepte.cei ce nuvor fi deacord vor fi etichetati teroristi.si atunci sa va vad...frate novac ai perfecta dreptate in ce scrii.putini cauta adevarul multi se uita ca boii la tv.dar marea tragedie eca si cred toate porcariile.cind a aparut acum citiva ani cripa aviara;toti am trecut prin dusurile de pe sosele;o cunostinta mi-a spus citez;nu-i nici o gripa,in port stau 3 vapoare cu pulpe din import;...initial am crezut ca-i gluma dar ceva timp mai tirziu aveam sa aflu adevarul si de atuci de fiecare data cind aparea o poveste o verificam pe net.asa am descoperit facatura gripei porcinesi am trimis site-ul la toata pagina de mes a copiilor mei.as vrea sa cred ca am salvat citiva.la inceput eram subiect de gluma,nu va zic cite hahasi hihi am auzit...acum dupa ce au spus la tv.despre pericolul la care au supus cei ce sa-u vacinat vin sa ma intrebe ce noutati mai am...am scos niste doc si le-am dat unor amici,cu mentiunea uitativa si dati mai departe.inca multi se uita crucis la mine multi ma saluta cu respect...asta e..constiinta mea nu e incarcata,am facut ce mia stat in putinta ca si altii sa afle ce se intimpla,dupa asta fiecare are liberul arbitru sa decida pt, vita lui.sfatul meu INFORMATIVA,INFORMATIA INSEAMNA PUTERE,SI O PERSOANA INFORMATA E O PERSOANA PREVENITA. bafta

    RăspundețiȘtergere
  17. DACA TREBUIE SA PURTAM SI BURCA ,NU MAI CONTEAZA CINE ESTE PE PASAPORT.NU SE DESTINDE ORICUM.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am postat comentariul despre EvreiCa sunt un popor smecher,mereu razvratit impotriva Dumnezeului lor Acum citesc in comentarii ca de fapt ei se vor intoarce laDnul in masa . De unde aceasta afirmatie S a schimbat oare planul de mantuire a Dlui ? acum nu mai merge totul prin credinta ?Si care Ierusalim e al crestinilor ? Care curveste cu toate neamurile si toti imparatii pamantului ? Si care este asemanat cu Babilonul si Egiptul , peste care va veni nimicirea . Nu ? Caci unde a fost rastignit Domnul lor?Si cate invieri vor fi ?Cine este numit Israeluls sau Iudeul ?Cel care postezi niste comentarii,,, mai intii ai face bine sa INTELEGI BIBLIA !Si de ce nu te duci in Israel sa vestesti evanghelia ?Nu primesti numai vreo 6 ani puscarie! Sau te duci la arabi ? Deci Israelul va fi mantuit prin credinta ,fiecare personal , acum si nu dupa 1000 ani. Deci acum neamurile se unesc cu Israel !Si implicit cu imparatii lor !

    RăspundețiȘtergere
  19. Citind toate comentariile postate pe aici eu unul chiar ma mir cum de mai exista si oameni care mai observa si accepta acest adevar pe care-l poti culege dealtfel din diferite cai de imformare care acum sunt slava Domnului destule in special cu internetul. Si da tot ceea ce s-a spus aicea este ff adevarat ,totul este doar privesti in jur ca sa-ti dai seama de adevar. Suntem ghiftuiti cu hrana toxica si plina de chimicale ,mai nou pe noi acum se testeaza si un ingrasamint agricol pe baza de elemente radioactive si muuulte altele care au scopul de a ne reduce la tacere. Cancerul e in floare printre tineri si copii ceea ce e teribil , criza economica care este o facatura ordinara nebazata pe nici un temei are si ea un scop anume.
    Imflatia ce anunta scumpiri permanente ..etc.Se vorbeste de problema suprapopularii planetei, insa nu se actioneaza acolo unde trebui ci toate oalele ajung sa se sparga tot in capul nostru al europenilor care si asa suntem o populatie putina,imbatrinita si cu o natalitate ce scade numeric pe zi ce trece...si inca multe altele care in mod sigur ar trebuii sa ridice un semn de intrebare si sa traga un semnal de alarma pentru noi. Si totusi cred ca singura solutie pentru ca Romania sa poata iesi din acest impas al mortii ar fii sa incercam sa sustinem si sa votam un cu totul alt partid sau organizatie politica care nu exista acum actuala sleahta de hiene politice ce ne conduc catre prapastie. Ceva de genul unei noi genetrati de tineri nationalisti lipsiti de lasitate si capabili sa lupte pina-n pinzele albe pentru interesele neamului nostru ..Si refuz sa cred ca acesti oameni tineri nu ar exista in tara asta ,eu ai cunosc deja si stiu cine sunt si poate nu-s perefcti, insa sunt cu siguranta singurii care au mai ramas si care sunt in stare sa lupte doar pentru tara si neam. Catalliin (NO*A DR***TA)

    RăspundețiȘtergere
  20. Vor sa ne bage evreii pe gat inca odata, cum s-a mai intamplat in sec XIX (atunci tarile Europei nu ne recunosteau independenta dupa razboiul din 1877 daca nu le dadeam cetatenie evreilor). In caz de razboi in Golf, ni-i pot trimite la pachet, ca doar au cetatenie romana.
    Ma intreb de ce nu ii primesc in UE, ca doar in competitii sportive internationale ei figureaza ca fiind in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  21. bai tata .vine si mosu la razbel nu de alta da am si io niste plati de facut astora si daca noi mai putea da cu pumnu o piedica cu cirja tot le pun.as vrea so vad si pe asta noua generatie...ha ha .da mai stii?doamne ajuta..

    RăspundețiȘtergere
  22. Dumnezeu de sus , locu-aici ne-a pus.Am fost si vom fi aparatori ai ortodoxiei!
    Lasa sa vina ce vor ei, bucurosi le-om duce toate , de e pace sau razboi!

    RăspundețiȘtergere
  23. multi au poftit la tara asta si cum au vesnit asa au plecat .stramosii nostrii sau luptat pentru pamintul asta si pentru noi stranepotii si nepotii lor.din pacate cei ce au fost pusi sa ne apere,ne-au vindut.fratilor,astia nus romini si-n vinele lor nu curge singele stramosilor nostri.astai adevarul

    RăspundețiȘtergere
  24. http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML

    Atat timp cat totul este oficial, de ce marile televiziuni din RO nu dezbat acest subiect? Pana acum doar OTV, prin Tudor Barbu, a prezentat public subiectul.E mai importatnt divortul Columbenilor?

    RăspundețiȘtergere
  25. Normal! Astia prostesc poporul cu televizorul, cum se zicea prin anii '90. Daca PAINE nu prea mai poate manca, romanul... barem CIRC sa-i dea la tv! Si adevarul sa-l tina ascuns. In rest? Niste "Mynele TV", porcarii cu Columbenii si altele...

    RăspundețiȘtergere
  26. unde ati vazut sa dea stiri importante la tv sau in orice media?ati auzit vreo stire cu vulcanii care au erupt imediat dupa cutremurul im japonia?sila tv nu ma mai uit demult.mie grata de sowrile columbenilor,de zavoranca..etc.ma doare-n cot de ei,.sint putini cei care spun adevaruri azi.si ei ce le spun is luati drept conspirationisi in cel mai bun caz si trimisi la plimbare.nu le convine ca informatia circula,pentru ca o persoana informata e o persoana prevanita si puternica.acela care stie no sa poata fi prostit cu margelute in hirtiute.acela o sa-si ia masuri de protectie pt el familia lui si cei apropiati

    RăspundețiȘtergere
  27. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source