Search

marți, 15 februarie 2011

Traian Băsescu implicat in afacerea "Şpaga de la Vamă"

Surse bine documentate, din cadrul Serviciilor Secrete, ne-au explicat că, deşi Vasile Blaga este ţinta lui Traian Băsescu în scandalul arestărilor de vameşi, Basescu nu are curajul să meargă pînă la capăt. Aşa cum s- a observat, în acest scandal, toate mediile de presă îl identifică pe Buldog ca fiind „Regina” de pe tabla de şah a corupţiei generalizate din vămile României.
Vasile Blaga tace intenţionat în acest episod al conflictului, convins fiind că nimeni nu va îndrăzni să îl atingă, în afara diverselor apropouri bătute de unii pe posturile de televiziune. Siguranţa sa este dată de faptul că, pînă în momentul îndepărtării sale din funcţia de ministru de Interne, el chiar a fost „Regele” unui sistem de recoltare a cotei de 50% a şpăgilor din punctele vamale de frontieră ale României.
Precizăm că nu ne referim la Marea Corupţie din vămi, în valoare de miliarde de euro – ci doar de banii de buzunar ai Mafiei. Concret, în această calitate, conform surselor noastre, Vasile Blaga s-a ocupat de exportul în străinătate al banilor cash, veniţi către vîrful PDL-ului din şpaga recoltată. Vameşii erau cei care adunau banii de la traficanţi şi vărsau, săptămînal, către căpeteniile PDL-iste ale regiunii partea ce li se cuvenea celor care îi ţineau în funcţie. De aici, banii ajungeau la Bucureşti, o dată pe lună, cash, în genţi sau sacoşe, aduse de curieri de încredere ai şefilor PDL, iar de aici, printr-o operaţiune de tipul „Ţigareta”, îşi luau zborul, la propriu, către Lichtenstein, îmbarcaţi, cu complicitatea vameşilor şi a poliţiştilor de frontieră de la Aeroportul Băneasa, la bordul unui charter închiriat de la o firmă cipriotă. O dată banii ajunşi în Lichtenstein, sistemul era destul de simplu: prin intermediul unei firme locale, care are ca obiect de activitate administrarea firmelor off-shore, banii erau preluaţi, număraţi şi depuşi în conturile stabilite de cel care comanda lucrarea.
Sursele noastre spun că firma care se ocupa de numărarea banilor şi vărsarea lor în conturile indicate lucra pe bază de opis lunar, pe care îl primea de la Vasile Blaga, iar în capul listei figura contul lui Traian Băsescu. Aceleaşi surse spun că operaţiunea şi-a schimbat administratorul în momentul în care Vasile Blaga a fost debarcat din fruntea Ministerului de Interne. Operaţiunea a fost preluată de actualul director al ANAF, Sorin Blejnar, care acţionează la ordinul şi la indicaţiile amantei prezidenţiale Elena Udrea. În acest context, în afara de a-l băga în gura presei pe Vasile Blaga, Traian Băsescu nu are curajul să facă nici o altă mişcare din cauză că, pentru a-şi scăpa pielea, Buldogul poate face, în orice moment, publice conturile acestuia, alimentate cu „bani negri“ şi care sînt interesante şi pentru organismele internaţionale, de tipul FBI sau Interpol. Am mai aflat că acest mecanism de împărţire a şpăgilor provenite din traficul vamal era dirijat în judeţe de baronii locali ai PDL.
Astfel, punctele vamale din Nord-Estul României erau păstorite de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, vămile din Nord-Vestul ţării erau stăpînite de finul lui Traian Băsescu, primarul penal al Aradului, Gheorghe Falcă, cele din Sud-Vest erau controlate de Sorin Frunzăverde, vămile din Sud erau patronate de Mihai Stănişoară, iar cel mai mare punct vamal al României, Vama Port Constanţa, era coordonată chiar de Mircea Băsescu. Mafia pedelistă recolta numai din această afacere de taxare a traficanţilor mici şi medii circa 5 milioane de euro săptămînal, adică aproximativ 20 de milioane lunar, bani care luau calea „căciulii“ din Lichstenstein. Precizăm faptul că suma totală care se colecta din vămile de frontieră pe acest sistem era de aproximativ 40 de milioane de euro lunar, dar banii care intrau în buzunarele Mafiei PDL reprezintă doar 50% din sumele colectate, cealaltă jumătate fiind împărţită de angajaţii sistemului vamal – şi aici, după o schemă bine pusă la punct. În organizarea şpăgilor şi a circulaţiei acestora, sursele noastre spun că pot fi identificate, cu uşurinţă, celebrele piese de şah, iar denumirile vehiculate erau folosite pentru cei implicaţi direct în sistem.
Pionii erau agenţii vamali care se ocupau de negocierea cu traficanţii a sumelor încasate şi preluarea acestora. Caii erau şefii de tură care supravegheau pionii, numărau banii şi îi transferau superiorilor, respectiv Nebunii. Aceştia erau, de obicei, adjuncţii vămilor. În această fază, banii erau împărţiţi pe căprării, jumătate erau daţi deoparte şi se distribuiau între angajaţii vamali, iar jumătate mergeau la Ture, pe care sursele noastre le-au identificat cu şeful vămii şi primul adjunct al acestuia. Ei transmiteau către baronul local PDL, identificat cu Regina, partea care i se cuvenea. În funcţie de încasările din 24 de ore, operaţiunea de decontare se făcea zilnic, sau o dată la cîteva zile. Împărţirea banilor între angajaţii vamali depindea de la vamă la vamă, în funcţie de deciziile şefilor, iar procentele erau stabilite în ordine ierarhică. Pe lista de plăţi, din partea vameşilor, erau incluşi (ocazional sau constant) şi şefii direcţi de la Regionala Vamală, care, practic, asigurau liniştea operaţiunii, sau anunţau din timp controalele la punctele vamale respective.
Revenind la prima jumătate a şpăgilor centralizate în vămile de frontieră, din suma de 20 de milioane de euro exportată lunar, firma din Lichtenstein care se ocupa în exterior de operaţiunea de alimentare a conturilor oprea 5% ca plată pentru servicii, iar apoi banii erau împărţiţi. Şi acum, partea cea mai interesantă: contul lui Traian Băsescu primea regulat 20% din sumă, cele ale lui Emil Boc şi Vasile Blaga cîte 15%, 10% intra în contul ministrului de Finanţe, 5% în contul şefului ANAF, Sorin Blejnar, cîte 5% mergea către conturile baronilor PDL implicaţi în operaţiune (respectiv Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară), iar 10% în contul lui Mircea Băsescu, pe principiul că Portul Constanţa avea cel mai important aport la operaţiune. Pentru a avea o imagine de ansamblu cît mai completă, trebuie menţionat că în aceste colecte de „bani negri“ nu intrau operaţiunile de mare evaziune fiscală, care, în general, sînt efectuate de anumiţi oameni de afaceri agreaţi de Putere, unde şpaga are tarife mult mai mari, negociate special, iar operaţiunile sînt realizate la vămile de interior ale României, unde are loc întocmirea actelor.
În acest caz, este vorba uneori de sute de milioane de euro lunar, bani proveniţi din marele trafic cu alcool, tutun, cafea, combustibili, sau armament. Aceste acţiuni de mare anvergură sînt mult mai bine secretizate, iar beneficiile pentru liderii actualei Puteri, în frunte cu Traian Băsescu, sînt infinit mai mari. Din cînd în cînd, cîte o astfel de afacere mai apare în presă, în momentul în care făptaşii ei uită să plătească şpăgile cuvenite, sau încearcă să se tocmească cu stăpînii din umbră, care le permit să se îmbogăţească prin eludarea sistemului fiscal românesc. Un astfel de exemplu, care a trecut aproape neobservat, este acela al fostului secretar de Stat din Ministerul Finanţelor Publice, Graţiela Iordache, care a fost dată pe mîna DNA de gaşca pedelistă pentru că la un prejudiciu de 44 de milioane de euro, făcut prin eludarea taxelor şi accizelor din afaceri cu tutun, în perioada noiembrie 2007- aprilie 2009, a uitat să dea partea de 25% către liderii Mafiei PDL, începînd cu Traian Băsescu. Mai mult, Graţiela Iordache, bazîndu-se pe faptul că Traian Băsescu nu va cîştiga încă un mandat, iar stăpînii se vor schimba după decembrie 2009, a refuzat să contribuie la campania electorală a acestuia, ceea ce i-a adus în 2010 eliberarea din funcţia de secretar de Stat, precum şi un dosar la DNA, cu acuzaţia de complicitate la evaziune fiscală. 

15 comentarii:

  1. Este deosebit de indrazneata aceasta speculatie, cert este ca acestea toate trebuie sa fie monotorizata europenilor (servicilor secrete) , ori asta implica mult mai mult decit citeva arestari si vorbe goale.......asta ar fi o chestiune de Acreditare si Inghetare a relatilor in uniune , s-ar discuta chiar si excluderea Romaniei din uniune , ceea ce nu ne-ar face prea fericiti......Oricum, chestia asta cu Libya a aratat un pic pozitia politica a Romaniei alaturi de Germania iar aceasta din urma ar fi stiut cu siguranta astea toate deoarece ei sint dintre putinii in lume care au un serviciu informatic bine pus la punct si cred ca ar fi divulgat aceasta supozitie mai de mult , indiferent sub ce forma ar fi fost ea...
    oricum , este interesanta Speculatia asta ....hmm

    RăspundețiȘtergere
  2. Deaceea ii da afara pe cei din S.R.I.Sa acopere urmele?.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici vorba, nu Blaga este Regina, ci chiar Basescu in PERSOANA !!! Stiu de la insusi Blejnar
    care mi-a spus in 2008 ca Traian Basescu este la
    baza piramidei si el este cel care ia toti banii si ii distribuie cum vrea el, impreuna cu Udrea. Blejnar mi-a mai spus atunci ca practic Basescu si Udrea iau partea Leului si la restul nu le mai ramane decat f. putin, ca de aia sunt asa de nemultumiti. Asta mi-a povestit Blejnar, cu care am avut o relatie amoroasa,care a durat
    aproape 2 ani...

    RăspundețiȘtergere
  4. YES, ELENA UDREA AND MONICA-IACOB RITZI ARE
    THE 'LADIES' OF TRAIAN BASESCU, BUT DON'T MISS
    OTHER TWO, ROBERTA ANASTASE AND ANCA BOAGIU!!!
    REGARDING THE CV OF ELENA UDREA,WE MUST SAY THAT
    SHE IS A GYPSI FROM BUZAU, A SMALL CITY NEAR BRAILA AND GALATI...CHEK THIS NEWS WITH
    MADALIN VOICU, HE IS A ROMA ETHNIK AND HE KNOWS ALL HIS CO-NATIONALS ! HE TOLD EVERYBODY THAT ELENA UDREA IS A GIPSY !AND HE KNOWS WHAT HE SAYS!ANYWAY ELENA UDREA (E.U.),IN HIS SMALL TOWN WAS A PROSTITUTE. BUT SHE MET A MAN FROM BUCHAREST, 'RAGET' WAS HIS NAME AND THIS MAN TOOK E.U. TO BUCHAREST, WHERE SHE MET DORIN COCOS HER HUSBAND. BUT SHE WAS KEEPING DOING PROSTITUTION, THIS TIME IN BUCHAREST, AND SO SHE MET ANOTHER PROVIDENCIAL MAN IN HER LIFE, GENERAL CORNEL BALTA!THIS MAN KNOWS EVERYTHING ABOUT ELENA UDREA. TRAIAN BASESCU APPEARD IN HER LIFE WHILE SHE WAS WORKING
    IN THE MAYOR'S OFFICE IN BUCHAREST...THIS IS HER
    STORY,A PROSTITUTE AND A PARVENITE !

    RăspundețiȘtergere
  5. las-o tata sa faca prostitutie ca face pe curu ei.poate le da vreo boala sii face frati de cruce-a dracului pe toti.ce daca-i tiganca noi nu suntem rasisti daca arata bine de ce n-ar fi bune de ciocanit?si apoi care barbat e fraer sa refuze ceva gratis.daia umbla asa despuiata si cu haine strimte,.si daca americanii o gasesc apetisanta le-o dam si lor.ca nu suntem rai de paguba ,nu ?foarte bine ca-i tiganca,sa se stie.,uite ca in rominia daca esti BUN poti ajunge mai sus de prohab,si au si drepturi.le-o dam si lor cu dreptul expres de a sta deasupra,.ca tot ii place ei sa calareasca....

    RăspundețiȘtergere
  6. RETEAUA DE PROSTITUTIE PE CARE O PATRONA RAGET
    IN BUCURESTI ERA PE STRADA STEFAN FURTUNA NR. 9,
    ETAJ 2,AL UNUI BLOC VECHI...ACOLO PRACTIC TOATA
    STRADA ESTE UN IMENS BORDEL, UN SOI DE "CRUCEA
    DE PIATRA". ACOLO A PRESTAT ELENA UDREA PENTRU RAGET, GENERALUL CORNEL BALTA,CARE STIE
    TOTUL DESPRE "CARTEA DE MUNCA" A ELENEI UDREA,CINE DORESTE, IL POATE CONTACTA

    RăspundețiȘtergere
  7. PROFIL DE PRIM-MINISTTRU AL UNEI TARI EUROPENE
    = EMIL BOC DIN ROMANIA =
    CRED CU TARIE CA ACEST ASA-ZIS PRIM-MINISTRU AL
    UNEI TARI EUROPENE, ESTE TOXIC PENTRU ROMANIA !
    NU ARE NICI MACAR MINIMUL DE CUNOSTINTE ECONOMICE,PRACTIC HABAR NU ARE DE NIMIC, L-A PUS
    BASESCU SA-I PAZEASCA MALDARUL DE BANI SI ASA A
    RAMAS PITICANIA ATATA TIMP CA PRIM-MINISTRU, DAR
    E DE RASUL CURCILOR, CA NU FACE NIMIC, EL NU STIE
    DECAT SA ISI ASUME RASPUNDEREA, DE 3 ANI NUMAI
    PE ASUMAREA RASPUNDERII BAGA TOATE LEGILE IN PARLAMENT. IL TINE BASESCU FIINDCA ESTE UN YES-MAN SI PENTRU CA NU ARE DELOC COLOANA VERTEBRALA!IN CAP NU ARE NIMIC, E GOL-GOLUT,VORBA AIA, CAPUL E MARE, DAR CREIERUL STA LEJER...ASTA NU E UN PRIM-MINISTRU ADEVARAT, EL STIE SA COSEASCA IARBA, SA TAIE POMII, SA SPARGA LEMNE, SA ADUNE CORCODUSE SI PRUNE DE PE JOS...ASTA E MENIREA LUI! DON BASESCU, NU-L MAI CHINUITI BRE PE BOC, LASATI-L SA SE DUCA UNDE II PLACE LUI, LA MUNCA CU COASA !

    RăspundețiȘtergere
  8. IATA DE CE IL URASC PE BASESCU : PENTRU CA NU ARE NICIUN STROP DE DEMNITATE !!! PAI CUM SA TE DUCI TU BEAT MANGA LA AMBASADA SUA CA SA TE MILOGESTI CA ULTIMA LOAZA DE PE PAMANT SA TE AJUTE AIA DE LA AMBASADA, SA TE RE-INSCAUNEZE PROSTII AIA DE AMERICANI, PROSTI FIINDCA EI AU CREZUT IN JURAMINTELE DATE DE BASHINA, DAR JIGODIA TOT JIGODIE RAMANE, CA IMEDIAT CE-A IESIT DE PE POARTA AMBASADEI SUA, NIMIC DIN CE PROMISESE CA VA FACE PENTRU ROMANI SI PT. TZARA NU A FACUT ABSOLUT NIMIC !!! CUM SA FII ATAT DE NEMERNIC FATZA DE TOT CE TE INCONJOARA SI CAT DE DEMENT SA FII PENTRU A NE FACE DE RUSINE PE NOI TOTI, ROMANII ADEVARATI DIN TZARA ASTA ! JIVINA ASTA SCARBOASA MERITA SA FIE SPANZURAT PRECUM SADDAM HUSSEIN ! SI INCA NU E DE AJUNS PENTRU UN
    SPECIMEN ATAT DE MALEFIC PENTRU TZARA ASTA! EU
    L-AS TAIA IN BUCATELE MICI SI L-AS DA LA CAINI, SAU SI MAI BINE, L-AS ARDE PE RUG !!! BASHINA TATA, ZILELE TALE ITI SUNT NUMARATE !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ESTE O IMENSA DIVERSIUNE ASA-ZISA BOALA A LUI BASESCU! AU PUS-O LA CALE LA BRUXELLES PARASHUTA AIA DE ELENA BASESCU, IMPREUNA CU IDIOTUL DE VADIM !NU STIU CARE A FOST MOTIVUL PENTRU CARE VADIM A INTRAT IN JOCUL ASTA PROSTESC, FIINDCA EL AVEA CHIAR O ALTA VARIANTA, MULT MAI ELABORATA, DAR A PUS BOTUL LA IMPLORARILE PARASHUTEI ALEIA DE ELENA BASHINA, TOT O ELENA,
    NU STIU DE CE TOATE PROASTELE DIN ROMANIA SE NUMESC..."ELENA", ESTE UN NUME MALEFIC ACESTA,
    UITATI-VA IN DICTIONAR ! BAI, TUTELOR DIN ROMANIA, NU MAI PUNETI NUMELE FETELOR VOASTRE ELENA, CACI NU LE VA FI DE BUN AUGUR. DIN PROPRIE EXPERIENTA IN FAMILIA MEA TOATE FEMEILE SE NUMEAU ELENA ! NICIUNA NU A AVUT UN TRAI USOR, TOT CE VOIAU SA AGONISEASCA SE DUCEA MEREU PE APA SAMBETEI...CACI NUMELE DE "ELENA" ATARNA FOARTE GREU, CA O PIATRA DE MOARA LA GATUL UNEI FEMEI! PREA MULTE ELENE IN TZARA ASTA, DE-AIA NU
    PROGRESAM DELOC ! EVITATI ACEST NUME "ELENA" ESTE DAMNATA O FEMEIE CU NUMELE DE 'ELENA'

    ASADAR, NU VA MAI ASTEPTATI CA BASHINA SA DEA CURAND ORTUL POPII, PT. CA NU ESTE DECAT O DIVERSIUNE SI O MINCIUNA CU ASA ZISA BOALA A LUI
    BASESCU, ASTA ERA CA SA IL VICTIMIZEZE IAR, CA PROSTII DE ROMANI SA PUNA BOTUL SI SA-L VOTEZE !

    RăspundețiȘtergere
  10. A trebuit să treacă mult timp să vă daţi seama că Regele din tabla de şah e beţivul de la Cotroceni.De unde i-a luast boarfei de Eba o vilă de 1 miliar de euro în biricul Parisului, dacă nu din banii din vămi şi din traficul cu arme.De unde şi-a cumpărat chirul 2 sonde în Arabia Saudită,valoarea lor fiind de 4 miliarde de euro,dacă nu din banii de la sănătate,foduri de pensie,etc.De unde şi-a luat toanta ce mare a lui băsescu,împreună cu muista de Udrea un hotel la Monte Carlo de încă 1 miliar de euro,dacă nu din banii noştri.Spurcăciunile astea trebuiesc nimicite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,am sa-ti ofer cateva milioane de euro pentru a continua prezentarea de spectacole care contribuie la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman!

      Ștergere
  11. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuiore.

    RăspundețiȘtergere
  12. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:Vasile,prezenta mea se simte peste tot!

    RăspundețiȘtergere
  13. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,"Spaga de la Vama" face parte din "Scimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source