Search

marți, 15 februarie 2011

In atentia cititorilor

Wikileaks.ro multumeste cititorilor pentru cele peste 210.000 vizite pe site de la lansarea din 4 decembrie 2010 si pana in prezent, pe 15 februarie 2011.

De asemenea Wikileaks.ro multumeste utilizatorilor care au trimis materiale si comentarii. Multumim si celor care ne-au criticat si afirmam in continuare dreptul la libera exprimare a tuturor opiniilor. Anuntam utilizatorii ca mesajele si comentariile dvs sunt publicate in continuare si apar in partea de jos a paginii ( asa cum ati observat), fara nici un fel de restrictie. Sunt eliminate DOAR mesajele cu continut obscen, in masura in care le depistam la timp.

Asa cum am publicat si in articolul  In atentia cititorilor Wikileaks.ro contam pe decenta comentariilor si mesajelor dvs. si va reamintim urmatoarele:

Wikileaks Romania este un site web care publică documente sensibile ale guvernelor sau corporatiilor, trimise anonim sau din diverse surse.
Wikileaks ia măsuri pentru a păstra anonimatul surselor și a face cît mai grea găsirea lor.

Urmând exemplul  site-ului Wikileaks  am deschis acest site pentru a promova transparenta si lupta impotriva crimei organizate si a coruptiei politice în Romania.

WikiLeaks Romania este o publicatie non-profit  ce aduce noutati si informatii importante pentru public. Noi oferim o modalitate inovatoare, sigura si anonima pentru sursele independente din Romania, ca si pentru publicul larg. Vom publica orice material cu semnificatie etica, politica si istorica cu pastrarea identitatii surselor noastre anonime, oferind astfel o modalitate universala pentru dezvaluirea  nedreptatilor si suprimarea cenzurii.

Suntem profund convinsi ca nu suntem singuri în aceasta batalie.
Exista o multime de oameni  care doresc sa modifice in bine Romania, pentru totdeauna si sunt gata sa accepte provocarea.
Suntem aici, oferindu-le o mâna de ajutor.

Daca aveti orice alte documente confidentiale referitoare la subiecte politice, penale sau financiare si doriti sa le impartasiti cu presa intr-un mod sigur, anonim, puteti utiliza sistemul  securizat de criptare Tor Browser Bundle si încarcati pe server.  Vom analiza documentele si le publica, dupa verificarea informatiilor.

Nota 1: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.
Nota 2: Wikileaks.ro nu este un Forum si nici un Chat.... acceptam insa mesajele cititorilor si pana acum nu am cenzurat nici unul. Noi credem in libertatea de expresie si militam prin char aceasta publicatie electronica, pentru Libertate.

Insa observam o inmultire a mesajelor inadecvate, care folosesc termeni injuriosi. Exacerbarea vulgaritatii in lipsa unor opinii coerente, NU este o solutie si nici nu vom tolera asa ceva. de asemenea nu vom tolera mesajele tip "spam" si frazele fara continut, postate in mod evident spre a intarata cititorii...

Dorim sa pastram deschis canalul de comunicare cu Dvs. si suntem hotarati sa nu inchidem comentariile si nici nu vom recurge la stergerea mesajelor.
Repetam: Wikileaks. ro nu este nici Forum si cu atat mai putin un Chat.

Nu intram in polemica cu opiniile unora dintre userii deranjati de anumite materiale, insa le reamintim ca  de situatia dezastruoasa in care se gaseste acum România este responsabila in principal Guvernarea si metodele acesteia.

Pentru dezvaluirea acestor fapte, situatii si lucruri, - a aparut Wikileaks Romania.
De asemenea, Wikileaks.ro multumeste STS ( Serviciul de Telecomunicatii Speciale) care in mod constant se conecteaza la siteul nostru si ne monitorizeaza activitatea..., precum si altor structuri care manifesta un interes deosebit pentru materialele publicate de noi (vezi imaginile alaturate).

In concordanta cu scopul propus si enuntat in repetate randuri de catre noi, multumim si partenerilor care au decis sa copieze materialele de  aici si sa le posteze pe Net, pentru o buna informare a opiniei publice, in caz ca anumite evenimente neprevazute ar face imposibila accesarea in continuare a Wikileaks.ro.

Reamintim publicatiile online respective ( click pe linkuri):

Amintim de asemenea siteul Blogosfera (bloguri.piatza.net) care la sectiunea WikiLeaks Romania posteaza materialele si documentele furnizate de noi. Le multumim in mod deosebit.
Multumim de asemenea siteului Sudul Extrem care la sectiunea "bloguri" publica materialele noastre, precum si tuturor bloggerilor care preiau aceste articole facandu-le publice si accesibile cititorilor.

4 comentarii:

  1. O sa faceti puscarie16 februarie 2011 la 00:22

    Wiki cred ca o sa faceti puscarie! Dupa cum vad din Traffic.ro STS si Cancelaria Primului Ministru si altele va monitorizeaza mereu! CUCU!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce puscarie ma ?bravo voua continuati asa va sustin cu toate fortele mele asa sunt si eu inf de tot c.. care e in tara BRAVISSIMI

    RăspundețiȘtergere
  3. O,deabia astept sa ne salte la toti nivelul de trai ca am o falca in cer si una in pamant de cand astept dupa ei.Si eu ader la declaratia de solidaritate.Bravo.Faceti o treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot inainte! Eu va sustin!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source