Search

marți, 4 ianuarie 2011

Senzational! Dovada ca “Seful” e homosexual?!… (II)

Reluam aici articolul articolul din 30 Decembrie 2010:
Pe adresa mai multor redactii ale unor cotidiene centrale, precum si pe cea a unui post TV de stiri, – au ajuns in cursul zilei de 24 Decembrie niste mailuri cu fisiere audio atasate, ce contineau inregistrarea unei convorbiri care a avut loc in data de 20 Decembrie, intre TB si consilierul sau, PEK.

Din cate stim, pana in prezent nici un ziar si nici televiziunea in cauza nu au publicat inregistrarea respectiva si nici transcriptul acesteia, – probabil din cauza impactului deosebit pe care l-ar fi avut, sau de teama unor posibile represiuni…
In data de 26 decembrie am primit pe mail un document scris, continand transcriptul acelei inregistrari audio ( asa se sustine in mail).
In ziua urmatoare am incercat sa verificam informatia respectiva prin sursele noastre din diferite redactii si am aflat ca intr-adevar, transcrierea ar corespunde inregistrarii.
Singurul care a dat mai multe informatii a fost MB, care a spus: “Da domle! Asa stau lucrurile! Eu am ascultat fisierul respectiv si vocile sunt destul de clare si n-am cum sa spun ca nu e vocea lui (…) si a lui (…) pentru ca alea sunt! N-am nici un dubiu nene! E ceva de speriat! Deci puteam sa cred orice despre (…) dar in ciuda zvonurilor, asta n-o credeam. Dimpotriva, asta e recunoscut drept macho, regele femeilor, ce dracu’! Eu cred ca boala l-a afectat si a devenit homo, altfel nu-mi explic…. sau era dinainte si atunci Vadim Nebunu’ a avut dreptate! Mai multe nu pot sa-ti zic, dar nici eu n-am curaj sa public asta, zau asa!”.
Am luat legatura si cu alte “surse” din redactii, insa n-am obtinut informatii mai complete decat cele aflate de la MB. Intr-adevar, oamenii se feresc sa comenteze asa ceva. Cel mult, folosesc exprimari vagi, de genul : “Mda… e tare chestia…. se pare ca e vocea lui, sau seamana foarte mult… noi nu publicam asta… etc”.
In functie de datele suplimentare pe care speram sa le obtinem in curand, e posibil ca noi sa fim primii care vom publica transcriptul acelei convorbiri cu adevarat senzationale, care dovedeste o lipsa de moralitate incredibila, dezvaluid vicii si practici pe care nu le credeam posibile la persoana respectiva.
Va vom tine la curent.
wikileaksromania.blog.com
------------
Nota: Am incercat sa aflam detalii suplimentare despre transcriptul si inregistrarea in cauza, insa anuntam cu regret ca ne-a fost imposibil.
Am decis totusi sa publicam cateva parti din textul in cauza, urmand ca dvs. sa va formati o parere asupra subiectului.
Transcript convorbire intre "TB" si "PEK":
(zgomot de fond la inceputul file audio, vocile nu se disting prea bine)
PEK: (...) deci nu e in regula. Cum sa spun? Nu e bine si ar trebui sa stiti mai bine ca mine treaba asta...
TB: ( zgomot, tuseste) Lasa, lasa.... ai devenit moralist? (rade)
PEK: (rade) Nu, in nici un caz. Dar cum o sa fie daca se afla? Adica... impactul public si ( zgomot, nu se intelege ce spune)
TB: (...) afle? Pai de la cine? Te apuci tu sa le spui? (rade)
PEK: Domnule, nu-i de gluma! Cum sa spun, intelegi...
TB: Lasa baietii sa se distreze! Ce? La voi nu sunt poponari? Sunt destui. Lasa-mi baietii in pace sa faca ce vor. Atata vreme cat sunt bine antrenati si ma pazesc zi si noapte, nu ma priveste ce fac. Ba, unii dintre ei chiar sunt simpatici foc. Mai ales ala care face bine pe gagica… imi place si mie! ( zgomot, rade)
PEK: Nu e chiar asa, stiti asta. V-a spus si doamna...
TB: (nervos, ridica tonul) Lasa astea! Nu-mi dati voi lectii! Ai inteles? Adica tocmai tu?! Cate nu am facut pentru tine si uite ce-mi spui...
PEK: Ce are una cu alta?
TB: Are! Vrei sa ajungi (...)? Te-am sustinut in competitia cu (...) si la primavara vei fi pe pozitie. V-am satisfacut toate cererile si mi-am pus lumea in cap! Si tu ma critici?
PEK: Eu... noi... suntem recunoscatori. Dar ( zgomot , se aude o tuse) nu asta discutam.
TB: Mai omule, sti ca nu mai am mult. Ma distrez cum vreau, da? Fac ce vreau! Eu v-am scos din rahat si eu va bag, daca mi se pune pata! Mmmm.... (tuseste) Sa nu mai aud nici un cuvant despre asta!
( se aud zgomote, pare ca TB si-a aprins o tigara)
PEK: Fumatul va face rau... bine... deci eu nu mai zic nimic, cum sa spun... deja mi-a devenit indiferet..
TB: (rade) Pe dracu'! Auzi, lasa astea si hai sa bem ceva ( zgomot de pahare) Mai ai palinca din aia la tine in birou?
PEK: Am...dar doctorul zicea...
(zgomote)
TB: ( nervos) Lasa-ma cu cacaturile! Il bag in (...) si pe el si pe toti care imi mai dau sfaturi! Bei ceva sau nu? Hai ca m-am enervat!
PEK: Mda... ma duc sa iau...
TB: Te duci, te duci... te-ai ramolit si tu, te misti greu! ( rade). Lasa ca am eu niste slibovita de la mama ei aici la mine... E de la (...) naturala! Tine paharul...
----------
(...)
TB: Si cu treaba aia.... Stai linistit. Nu ma duc pe copca asa devreme ( rade, zgomot de pahare)
PEK: ( nu se intelege prima parte a frazei)... si putina moderatie... si o sa fie OK.
TB: Da. Auzi? Daca iti spun ce moaca a facut (...) cand i-am spus prima data! ( rade, tuseste). Facuse ochii cat cepele! Si cand i-am spus sa participe si ea, am crezut ca-i vine rau!
PEK: Pai... a fost socata, nu? Adica... cum sa spun..
TB: Pe dracu' bai! ( rade). Deci panarama e tare de tot! A fost socata de placere, auzi tu? De placere! S-a excitat imediat, ca o cunosc... era ceva nou treaba asta si... ( zgomot de pahare)
PEK: Si? Unde s-a ....? Adica... aici?
TB: Aaaaa.... in seara aia am pus-o aici! Dar petrecerea de care iti zic am facut-o mai ferita, la Vila (...) intelegi? Adica numai astia de incredere!
PEK: Da, da...
TB: Ce te uiti asa? ( rade) Crezi ca imi placi? (rade) Stai linistit! Oi fi eu urat ca dracu', da tu esti si mai urat.... nu-mi placi deloc asa ca nu te teme ca (...)
PEK: Atunci sunt linistit ( rade, zgomot de pahare) Ca eu nu.... fac de astea, adica...
TB: Bine-bine ( rade) Te speriasesi!
---------
(...)
Nota: Mai exista aproximativ 14 minute din fisierul audio respectiv, redate in transcriptul in cauza, in sa am decis sa va prezentam doar aceste randuri, deoarece restul convorbirii cuprinde prea multe expresii vulgare pentru a fi redate.

Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

28 de comentarii:

  1. pe bune acum... nu suna regizat?

    TB: (rade) Pe dracu'! Auzi, lasa astea si hai sa bem ceva ( zgomot de pahare) Mai ai palinca din aia la tine in birou?
    PEK: Am...dar doctorul zicea...
    (zgomote)
    TB: ( nervos) Lasa-ma cu cacaturile! Il bag in (...) si pe el si pe toti care imi mai dau sfaturi! Bei ceva sau nu? Hai ca m-am enervat!
    PEK: Mda... ma duc sa iau...
    TB: Te duci, te duci... te-ai ramolit si tu, te misti greu! ( rade). Lasa ca am eu niste slibovita de la mama ei aici la mine... E de la (...) naturala! Tine paharul...

    RăspundețiȘtergere
  2. NU suna regizat. Suna cum trebuie cind un meserias reda un dialog si are obligatia sa introduca in atmosfera discutiei pe beneficiarul ''transcriptului''. In functie de ce scrie in transcript beneficiarul are obligatia sa asculte si inregistrarea audio, pentru a intelege pe deplin intreaga situatie si a concluziona in cunostiinta de cauza.
    E corect ! Dar ce-ar fi daca ar aparea si o inregistrare VIDEO ?! Cool !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bulshit. Asta e un dialog scris de cineva fara prea mult talent :)))) Nu sunt fan base dar asa-zisa transcriere e o insulta la adresa inteligentei mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. bai ANONIMULE am impresia ca esti prost rau de tot!!! ti-a spus ala de mai sus cum e cu transcrierile astea! mie mi se pare foarte real si e exact limbajul lui BASE-MARINARU-CURIST! sa va ffff in gura de pedelisti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. basescu e curist si cine tine cu el e tot curist

    RăspundețiȘtergere
  6. si lu udrea ce-i face? ii da linbi? la gaoz???

    RăspundețiȘtergere
  7. mey sa fie in alt document de aici se afirma ca basescu e homosexual iar aici se afirma ca a violat ...ha ha nu mai stie ce sa inventeze romanul ...curand o sa zica ca basescu are puteri paranormale ...as vrea sa o vad si pe asta ha ha ...nu aveti ce face cu timpul vostru in loc sa munciti etc ca sa aveti ce manca stati si scrieti prostii si dupa va plangeti ca muriti de foame etc

    RăspundețiȘtergere
  8. MEY... anonimule de mai sus! toata ziua ai stat pe blog si ai scris rahaturi, tu nu muncesti? Cum iti castigi banii? Faci D-alea... ca base? la popou???

    RăspundețiȘtergere
  9. mihai cel viteaz tu ai scris numai dulceturi ha ha ...eu ma hranesc cu aer ...vrei si tu aer ca sa poti sta toata ziua aici ca mine ha ha si sa stii ca nu fac parte din nici un partid si nu tin nici la basescu ca doar nu sunt orb cu cea ce face el ...eu atat voiam sa fac pe carcotasul aici ha ha

    RăspundețiȘtergere
  10. mihai eu atat am vrut sa va fac sa porniti revolta ca se stie cand omul e nervos porneste mai repede hehe

    RăspundețiȘtergere
  11. La mesajele astea imbecile este evident că nu mai există nici subiect, nici predicat. Citiţi ce spunea domnul Acdemician Florin Constantiniu: "Ce-mi doresc în 2011? Să scap cât mai curând din această lume de hoţie, ticăloşie şi nevolnicie, care este România de astăzi. Întrucât sunt prea bătrân pentru a mai emigra, cum nu există la noi clinici de eutanasiere voluntară, cum procurarea Furadanului salvator e oprită prin lege, nu-mi rămâne decât să-l rog pe Dumnezeu să mă ia la El rapid şi uşor".

    RăspundețiȘtergere
  12. AHAHAHAHHAHA...Cine crede asa ceva nu e normal cu capul.Nici Dan Diaconescu nu cred ca se preteaza la asa ceva.Nu mai pot de ras

    RăspundețiȘtergere
  13. AHAHAHAHA.... esti isteric? De aia faci asa?

    RăspundețiȘtergere
  14. cine mai scrie inseamna k ii suge p...la lui Base! Bah! voi sunteti pesedisti poponari nu Base bah poponatilor!

    RăspundețiȘtergere
  15. bai pedelistule poate te alerg pe site-ul asta cu o maciuca electrica

    RăspundețiȘtergere
  16. pai daca vrei sa-l ffff pe pedelist inseamna ca-i faci un bine!n-ai vazut ca is poponari la fel ca seful lor???

    RăspundețiȘtergere
  17. bine atunci..ii fac un masaj la ceafa.sii inmoi oasele cu o coada de matura...sa-l fragezesc un pic..

    RăspundețiȘtergere
  18. O sa vrea cu UMBRELA! si o sa zica sa i-o bagi undeva si s-o deschizi! asa sunt astia nu vezi in cel hal sunt astia? Ptiu!

    RăspundețiȘtergere
  19. Deci si Udrea participa la futingurile astea! Asa zice si wikileaks.org n-ati vazut in revista Kamikaze.ro? Base o lua la KWUR si o (xxxxx) pe Nuzzy la savarina! Haaaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  20. Aha sa-mi bag MULA in chelia lui! stiam eu ca asta e pe invers chiar daca se da c-ao trage pe Nutzy la ranga! el se frige la gaoz nenorocitu dracului!

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. pare-se ca astia cu filmele porno au de invatat de la politicienii nostri.aici scoala nene si dezinhibitie...au ajuns sa se uite la pornaciuni in parlament in timpul sedintelor stiind ca acolo sint si televiziuni care ii filmeaza,,asta inseamna ca sint constiinciosi;trebuie sa ia ex. in fata presedintelui si adjunctei nuti...ce legi ce chestii serioase;alea sint pt popor pe ei ii tine treji un futing pe mai nou IPAD-uri astias politicienii nostrisi... probabil ca cei de la ambasada sua au dat cablogramele de invidiosi ce sint....ce n-ar da ei sa se uite in timpul sedintelor la senat la tot soiul de pornoslicuri....muriti de ciuda bai...n-aveti voi politicieni perversi ,gaozari,invidiosi,aroganti .nesimtiti...etc...si putrezi pina in sufletele lor negre si fara pic de lumina...ca ai nostri...DUCA-SE PE PUSTII CU SEFUL LOR INCORNORAT CU TOT...

    RăspundețiȘtergere
  23. iote cei doare pa astia in cur de noi.pe cind o propunere la seful fmi poate ne mai slabeste cu strinsul de gint.hai sefule ca oricum e mai prezentabil ca altii si poate-i place si ne da bani moca. bagi baietii si fetele la inaintare dupa ce-i epilezi pe buci si vezi ce iese.,daca nu le dai lectii ca asa se procedeaza., sa mai zica astia ca la noi nui democratie.,uite ce democrati sintem ca le dam lectii,.ii intelegem ca de lucreaza pt binele neamului.ca democrati asa ce sintem vrem sa stim si noi cine-i cel mai tare in maciuca dintre pretendenti?nu de alta dar data viitoare3 il aleg pe al de-i8 tare in maciuca sa-i ia pe toti in sula de la al cu barba sura pin la al cu tita-n gura.

    RăspundețiȘtergere
  24. Un nenorocit! Mi-e scarba!

    RăspundețiȘtergere
  25. sa le fwt muma in kur de jegosi!

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu-mi vine să cred ce imaginație bolnavă pot avea unii. Frustrați din cale afară, oribil ! Site-ul este anti-PDL, niciun fel de leaks. Atât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esit un poponar basist. de aia te oftici. daca ai cauta pe net ai vedea o gramada de siteuri care spun aceleasi lucruri si anume ca base e un poponar nenorocit. in tinerete ca marinar era bisexual dar acuma e gay 100%. HUOOOO

      Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source